Telegram Web Link
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر(قسمت ۴۰) ❇️روشهای کسب آرامش را به کودکان آموزش دهید. به خود و کودک خود بیاموزید تا در برابر موقعیتها و احساسات مملو از فشار روانی، واکنش دیگری نشان دهد. در اینجا روشهای اصلی که هم برای افراد بالغ و هم برای…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر. (قسمت ۴۱)

تکنیک های کسب ارامش
❇️روش تنفس
تنفس آرام یکی از مهمترین عوامل در آموزش آرامش است و می تواند بر روی سطح آرامش اثرات عمیقی به جای گذارد.
از داستان مرد غارنشین استفاده کنید تا اهمیت تنفس را شرح دهید. یادت می یاد که مرد غارنشین وقتی ترسیده بود تندتند نفس میکشید؟ تندتند نفس بکش! درست مثل اینکه از یک ببر ترسیده ای.» برای ده بار تنفس منتظر بمانید نه بیشتر. سپس بپرسید:
چه احساسی داری؟ گیجی یا ضعف؟ ترس یا نگرانی میتونه حالت رو این جوری کنه. گاهی ممکنه حالت بدتر هم بشه.»
به پشت بخواب و فکرت رو آرام کن. چشماتو ببند. یک دستتو روی سینه ات بگذار و دست دیگرت رو روی شکمت حالا نفس بکش!
میتونی حس کنی که دستهات حرکت میکنند! حالا با شمارش من نفست رو بکش تو و بده بیرون.»

رفته رفته شمارش را کند کنید. کودک تا عدد ۴ نفس را تو میکشد، تا ۲ شماره صبر می کند و سپس با ۴ شماره نفسش را بیرون می دهد سپس تا ۲ شماره صبر میکند تا دوره بعدی را آغاز کند.

با شمارش ۱ ۲ ۳ ۴ نفس بکش با ۱ ، ۲ اونو نگه دار با ۱، ۲، ۴،۳ بعدی نفست رو بیرون بده. وقتی میخواهی نفست رو بیرون ،بدی به خودت بگو آروم باش تصور کن که لغت آرامش رو با حروف سفید درشت روی آسمان نوشته اند.»

آرام نفس بکش دستهاتو روی سینه و شکمت حس کن کدام دست بیشتر حرکت میکنه؟ سعی کن هوا رو داخل شکمت بفرستی تامانند یک بالن پر از هوا بشه. سپس با دست به آرامی روی شکمت فشار بیار و هوارو خالی کن.»

(کودک را تا زمانی که برای این کار مجبور به وارد کردن فشار بر شکمش نباشد، وادار به تمرین کنید. به زودی دستی که روی شکم قرار دارد بیشتر از دست دیگر حرکت خواهد کرد. ممکن است آموختن این روش به چند جلسه تمرین نیاز داشته باشد. صبور باشید و پیشرفت را تقویت کنید مدت زمان جلسات باید به اندازه ای باشد که علاقه و انگیزه کودک حفظ شود.)


نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
@childeducation
👍9
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هر روز زندگی را دوباره از سر بگیر
بی‌خیال هر چیزی که تا به امروز نشد...

درود سه شنبه ات بخیر رفیق😍😍

🍂@childeducation
2👍1
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#مدیریت-زمان راهکارهای مدیریت زمان تکالیف نوجوانان (قسمت پنجم) ❇️با نوجوان خود در مورد استرس هایش حرف بزنید. هر نوجوان ممکن است بسته به شرایطی که در آن قرار دارد مشکلاتی را تجربه کند. صحبت درمورد استرس و اضطراب ها، احساس بهتری به فرزند شما می دهد. شما در…
#مديريت-زمان
توصیه‌هایی به والدین برای برنامه ریزی روزانه برای نوجوانان(قسمت آخر)

❇️ گفتگو و انگیزش
با نوجوان خود در مورد اهمیت مدیریت زمان و برنامه ریزی روزانه صحبت کنید. به او کمک کنید تا بفهمد چگونه برنامه ریزی می تواند به او در رسیدن به اهدافش، کاهش استرس و افزایش بهره‌وری کمک کند. برای او مثال‌هایی از افرادی که از برنامه ریزی به طور موثر استفاده می‌کنند، بیاورید.

❇️همکاری در ایجاد برنامه
با نوجوان خود بنشینید و با هم برنامه ریزی روزانه یا هفتگی او را ایجاد کنید. به او کمک کنید تا اهداف خود را تعیین و وظایف خود را اولویت‌بندی کند و زمانی را برای هر فعالیت در نظر بگیرد.

❇️ احترام به استقلال
در حالی که به نوجوان خود در برنامه ریزی کمک می‌کنید، به استقلال او احترام بگذارید. اجازه دهید او در مورد نحوه گذراندن وقت خود و نحوه تنظیم برنامه خود تصمیماتی بگیرد. از تحمیل نظرات خود به او خودداری کنید.

❇️مشارکت فعال
در صورت امکان، در برخی از فعالیت‌های برنامه ریزی شده نوجوان خود مشارکت فعال داشته باشید. این می‌تواند به شما کمک کند تا با او ارتباط برقرار کنید و از پیشرفت او مطلع شوید. همچنین می تواند فرصتی برای آموزش مهارت‌های مهم زندگی به او باشد.

❇️ صبور باشید.
یادگیری مهارت‌های مدیریت زمان و برنامه ریزی به زمان و تمرین نیاز دارد. صبور باشید و از نوجوان خود در طول این فرآیند حمایت کنید. به یاد داشته باشید که هر اشتباهی فرصتی برای یادگیری و رشد است.

با کمک و راهنمایی شما، نوجوان شما می‌تواند یاد بگیرد که چگونه یک برنامه ریزی روزانه ی موفق ایجاد کند و به اهداف خود برسد.

منبع: کتاب کار کارکردهای اجرایی برای نوجوانان (کمک به بهبود برنامه‌ریزی، هدفمندی، سازمان‌دهی و...) نویسنده: شارون هانسن

نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
@childeducation
👍51
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
الهی
یه خبر خوش
که جبران همه صبرامون باشه

درود روز چهارشنبه تون بخیر💛

@childeducation
7👍2
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر. (قسمت ۴۱) تکنیک های کسب ارامش ❇️روش تنفس تنفس آرام یکی از مهمترین عوامل در آموزش آرامش است و می تواند بر روی سطح آرامش اثرات عمیقی به جای گذارد. از داستان مرد غارنشین استفاده کنید تا اهمیت تنفس را شرح دهید.…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر(قسمت ۴۲)

مشکلات صبحگاهی
اگر روز، آغاز خوبی داشته باشد، امکان بیشتری وجود دارد که خانواده روز خوبی در پیش داشته باشند. با این حال ما اغلب چنان گرفتار عادتها و وظایفمان در زمینه بیدار کردن به موقع مراقبت از بهداشت کودک، فراهم آوردن غذا، رسانیدن کودک و ... هستیم که این درگیریهای اجتناب ناپذیر صبحگاهی می توانند تمام روز را خراب کنند.

❇️کودکانی که صبحها خیلی زود از خواب برمی خیزند .
اگر کودک شما با زود برخاستن، خواب شما را برهم میزند و یا با پرسه زدن خودسرانه در اطراف خانه موجب نگرانی شما می شود، می توانید به او یاد دهید که در چنین مواقعی دوباره به خواب برود و یا به آرامی در رختخواب خود بازی کند.‌ ولی در درجه اول باید بررسی کنید که آیا میزان خواب او کافی است یا نه؟
واقعیت این است که بعضی از کودکان به خواب بسیار کمتری نسبت به کودکان دیگر نیاز دارند. میزان خواب کافی در مورد یک کودک می تواند دوازده ساعت و در مورد کودک دیگر هشت ساعت باشد.

اگر میزان خواب کودک شما آن قدر نیست که روز را به خوبی بگذراند، وظیفه شما این است که به او یاد بدهید هنگامی که از خواب بر می خیزد، چطور مجدداً به خواب برود و یا اینکه چطور بیشتر بخوابد. ولی اگر با این مقدار خواب، کاملاً راحت و شاداب است وظیفه شما این است که به او یاد دهید تا رسیدن موقع مناسب برای بیدار شدن سایرین در یک مکان امن و یا رختخواب به آرامی و بدون سروصدا بازی کند.

با پرسشهای زیر میتوانید وضعیت کلی خواب کودک را تعیین کنید:
۱ - آیا کودک همیشه نسبت به همسالانش کمتر می خوابد؟
۲ - هر شب چند ساعت میخوابد؟ یک هفته میزان خواب شبانه کودک را یادداشت کنید و سپس میانگین آن را محاسبه نمایید. متوسط خواب شبانه کودک چقدر است؟
۳ - آیا میزان خواب کودک هر شب تقریباً یکسان است و یا اینکه تفاوت زیادی بین مقدار خواب او در شبهای مختلف وجود دارد؟
۴ ـ آیا معمولا کودک صبح ها شاداب است؟ آیا تا هنگام خواب بعدازظهر یا خواب شب «دوام» می آورد و یا اینکه مجدداً به خواب می رود؟
اگر میزان خواب شبانه کودک تقریباً هر شب به یک اندازه است و معمولاً صبحها شاداب است احتمالاً خوابش کافی است و تنها باید آموزش ببیند که وقتی شبها به خواب نمی رود یا اینکه صبحها زود از خواب بیدار میشود به آرامی در رختخواب بازی کند. ولی اگر به نظر میرسد که کودک به خواب بیشتری نیاز دارد، می توانید روشهایی که در ادامه می اید را به کار گیرید تا با تغییر عادتهای خوابیدن، کودک، بتواند بیشتر بخوابد.

@childeducation
👍3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جایی که درس میخونی، کار میکنی یا توی نوت گوشیت یه جا این تیکه از کتاب مت هیگ رو بنویس:

وقتی انگیزه‌ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه‌ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده!...》

درود پنجشنبه پاییزی ات زیبا رفیق😍
🍂🍂🍂🍂🍂
@childeducation
5👍1
#کلیدهای-تربیت-نوجوانان

❇️به خاطر داشته باشید که معمولاً نوجوان در دوران نوجوانی کمتر با والدینشان ارتباط دارند و کمتر با آنها درد دل می کنند. این مسئله طبیعی است و والدین نباید نسبت به آنها زیاد حساس شوند.

❇️ به حرفهای فرزندتان گوش کنید و سعی کنید احساسات او را درک کنید و منظور او را بهفمید به جای اینکه به فکر ادامه ی بحث و جواب دادن و تلافی کردن کارهای فرزندتان باشید، سعی کنید به حرفهای او خوب گوش کنید.

❇️وقتی فرزندتان با شما حرف می زند، دست از کارهای خودتان بردارید و به او نگاه کنید و به حرفهایش خوب گوش کنید سعی کنید به او توجه کامل داشته باشید تا او فکر نکند با روزنامه یا سایه شما حرف میزند نه خود شما.

❇️ سعی کنید بیشتر ارتباط مثبت و خوب با فرزندتان داشته با شید تا منفی و بد. بر اشتباهات ، شکستها کارها و رفتارهای بد و فراموش کاریهای فرزندانتان تمرکز نکنید. سعی کنید ارتباط مثبتی با آنها داشته باشید و درباره ی موفقیتها، دستاوردها، علایق و رفتارهای خوب آنها حرف بزنید.

❇️درباره ی موضوعات مورد علاقه ی فرزندتان مثل موسیقی، ورزش، کامپیوتر اتومبیل و موتور حرف بزنید زمانی که با فرزندتان حرف بزنید که قصد نصیحت ،کردن آموزش دادن و سخنرانی کردن برای او ندارید.

❇️سعی کنید ارتباط مثبت و سازنده ای با او برقرار کنید و فقط با او گپ بزنید.
زیاد حرف نزنید زیاد درباره ی چیزی توضیح ندهید، سخنرانی نکنید و فرزندتان را سؤال پیچ نکنید یا با فرزندتان به نحوی حرف نزنید که او مجبور شود حرفهای شمارا از یک گوش شنیده و از گوش دیگر به در کند.

منبع:کلیدهای تربیت نوجوانان، دان فونتل

نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
@childeducation
👍153
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شاید خوشحالی همین باشد که احساس نکنی
باید در مکانی دیگر، مشغول کاری دیگر
و جای شخص دیگری باشی ...
📕 جغرافیای_نبوغ
✍🏻 #اریک_وینر

به وقتِ دیزی ظهر جمعه
درود آدينه تون شاد🌱

🍂🍂🍂🍂
@childeducation
6👍2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‍ کلیپ آموزشی تربیت جنسی کودک و حریم خصوصی ( جهت آموزش به کودکان )

نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
@childeducation
👍64
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
علت شاد بـودنِ بعضی از افراد این نیست ،که همه چیز در زندگی‌شون خوبه؛
اون‌ها شـاد هستند چون می‌تونن
چیزهای خوب در زندگی‌شون رو ببینند.🍃🍃

درود اول هفته تون شاد

@childeducation
◌◉◌ ◌◉◌
6👍2
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر(قسمت ۴۲) مشکلات صبحگاهی اگر روز، آغاز خوبی داشته باشد، امکان بیشتری وجود دارد که خانواده روز خوبی در پیش داشته باشند. با این حال ما اغلب چنان گرفتار عادتها و وظایفمان در زمینه بیدار کردن به موقع مراقبت از بهداشت…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۴۳)

چطور به کودکان آموزش دهیم که بیشتر بخوابند؟
بعضی از کودکان به راحتی به خواب می روند ولی عادت دارند قبل از ساعت مقرر از خواب برخیزند. با راه حلهای زیر می توانند به چنین کودکانی بیاموزند چطور تا رسیدن ساعت مناسب برای بیدار شدن، مجدداً به خواب روند.
❇️قاطع باشید. هنگامی که کودک زود از خواب برمی خیزد با قاطعیت از او بخواهید که دوباره بخوابد و یا اینکه تا هنگامی که به سراغش نرفته اید در رختخواب بماند.
در مورد بعضی از کودکان همین کافی است؛ البته به شرط آنکه کودک حس کند شما واقعاً این حرف را جدی می زنید. انتظار معجزه نداشته باشید بیشترین چیزی که می‌توانید انتظار داشته باشید، افزایش تدریجی زمان خوابیدن است. اگر کودک نوپای شما ساعت ۶ صبح از خواب بر می خیزد، از او انتظار نداشته باشید که روز بعد ساعت ۸ صبح از خواب برخیزد. اگر فردای آن روز ساعت شش و پانزده دقیقه و روز بعد ساعت شش و سی دقیقه از خواب برخیزد پیشرفت زیادی کرده است. سعی کنید در این مورد به تدریج به حالت ایده آل برسید.

❇️ به کودک اطمینان خاطر بدهید.
بعضی از کودکان نگران این هستند که مبادا بیش از حد بخوابند.

آنها را مطمئن کنید که در صورت لزوم آنها را از خواب بیدار خواهید کرد و یا اینکه بالای سر آنها ساعت زنگ دار بگذارید.
به کودک پاداش دهید در مورد کودکی که حرفها را به خوبی می فهمد، می توانید از پاداش دادن استفاده کنید. این روش معمولاً در مورد کودکان بالای سه سال به خوبی مؤثر واقع می‌شود.

@childeducation
👍51
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هر وقت ناامید و خسته شدی و نمیتونستی ادامه بدی این متن از کارل گوستاو یونگ روانشناس سوئیسی رو بخون:

خوشحال بودن یعنی توانمندیِ بالای ما در شكيبايی و استقامت در برابر سختی ها.

خوشحالی یعنی اطمینانی درونی به این که درد و رنج و سختی و بیماری و پیری و مرگ جزء لاینفك زندگی ست اما هیچ کدام از آنها نمی تواند مرا از پا بیاندازد.
خوشحالی یعنی میل به زندگی علی رغم علمِ به فانی بودنِ همه چیز، خوشحالی یعنی بعد از هر زمین خوردن همچنان بتوانیم بلند شویم، بعد از هر گریه همچنان بتوانیم بخندیم و لبخند بر لبِ دیگر همنوعان بیاوریم، خوشحالی یعنی حضورِ کاملِ ما در هستی،
خوشحالی یعنی توانایی ما به گفتنِ یک آریِ بزرگ به زندگی
خوشحالی يعنی ادامه دادن....

درود یکشنبه ات شاد دوست من😍
🍂🍂🍂🍂
@childeducation
7👍3
کلیدهای رفتار با نوجوانان

❇️نگذارید رفتار نوجوانتان غیر قابل کنترل شود.

وقتی نوجوانی رفتارهای خشونت آمیز نشان میدهد و داد و بیداد به راه می اندازد، دیگر نمیتوان به راحتی او را کنترل کرد به جای اینکه منتظر بمانید فرزندتان این رفتارها را نشان دهد و بعد او را کنترل کنید، گاهی اوقات بهتر است علاج واقعه را قبل از وقوع کنید و یا از مراحل ابتدایی جلوی آن را گرفته و اجازه ی پیشرفت ندهید رفتارهای خشونت آمیز بعضی از نوجوانان گام به گام پیش می رود. آنها رفتارهای خاصی نشان می دهند و در مرحله بعد یک گام به جلو حرکت کرده و رفتارشان شدت بیشتری پیدا ی کند. مثلاً برادر نوجوانی به او می گوید احمق است، بین آنها بحث و جدل صورت می گیرد و بعد یکدیگر را هول می دهند؛ سپس یک جنگ و نبرد حسابی بین آنها اوج می گیرد.

به جای اینکه منتظر بمانید فرزندانتان باهم دعوا کنند و بعد واکنش نشان دهید، بهتر است از قبل برنامه‌ریزی کنید و قبل از اوج گرفتن جنگ و دعوا میانجی‌گری کنید؛ وارد بحث و جدل های آنها شوید و سعی کنید آنها دست از این کار بردارند؛ نه اینکه منتظر بمانید آنها وارد جنگ و دعوا شوند.

به مثال بعدی توجه کنید: مادری به پسر شانزده ساله اش میگوید اتاقش را تمیز کند، وقتی او پاسخ منفی می دهد مادرش هشدار می دهد و بعد او را تهدید می کند؛ بعد از مدتی بحث و جدل میان آنها اوج می گیرد؛ سپس هردوی آنها داد و بیداد به راه می اندازند و پسر به اتاقش میرود و چیزهایی را پرت میکند و پنجره را می شکند؛ بهتر بود مادر به جای اینکه منتظر بماند تا پسرش این رفتارها را نشان دهد از همان ابتدا تنبیهی برای فرزندش در نظر می گرفت.

✳️کلیدهای تربیت نوجوانان، دان فونتل

@childeducation
👍7
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مهم نیست که تا به حال چگونه گذشته است، امروز فرصت تازه‌ای است برای بهتر کردن آن. همیشه روز را با اندیشه‌ای مثبت آغاز کنید.
خوشبختی از آن من است. امروز برایم فوق العاده خوبی و برکت از آسمان میبارد.

درود دوشنبه تون پر از خوشبختی😍
🍂🍂🍂🍂🍂
@childeducation
◌◉◌ ◌◉◌
4👍3
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر (قسمت ۴۳) چطور به کودکان آموزش دهیم که بیشتر بخوابند؟ بعضی از کودکان به راحتی به خواب می روند ولی عادت دارند قبل از ساعت مقرر از خواب برخیزند. با راه حلهای زیر می توانند به چنین کودکانی بیاموزند چطور تا رسیدن…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۴۴)

چطور به کودکان آموزش دهیم که بیشتر بخوابند؟ (مشکلات خواب )

❇️قانون پنج دقیقه صبر کن را اجرا کنید.

هنگامی که صدای گریه و یا حرکت کردن کودک را شنیدید، سريعاً سراغ او نروید. ابتدا پنج دقیقه صبر کنید و سپس به اتاق او بروید؛ مگر مواقعی که فکر می کنید کودک واقعاً مشکلی دارد. بعد از چند روز می بینید که کودک بلافاصله یا کمی بعد دوباره به خواب می رود.‌ اگر هنوز زود از خواب برمی خیزد، دوباره این قانون را به کار ببرید. به کودک پاداش دهید در مورد کودکی که حرفها را به خوبی می فهمد، می توانید از پاداش دادن استفاده کنید.

❇️ برای کودک اهداف جزئی انتخاب کنید تا به تدریج به آنها برسد.
اگر به عنوان پاداش به کودک یک اسباب بازی می دهید، اطمینان حاصل کنید که اگر بدون حضور شما با آن بازی کند، خطری او را تهدید نمیکند. کودکان را با اسباب بازیهایی که به راحتی از یکدیگر جدا می شوند و به صورت اجزاء کوچک قابل بلع در می آیند، تنها نگذارید. همچنین در مورد اسباب بازیهایی که سیم دارند احتیاط کنید. ممکن است بخواهید که جدول جایزه را با مورد بعدی تمرین مثبت همراه کنید.

❇️از روش تمرین مثبت استفاده کنید.
این روش به کودک شما امکان می دهد که مهارتهایی را فراگیرد و در هنگام لزوم از آنها استفاده کند. بسیاری از کودکان نمی دانند وقتی از خواب برخاستند چطور دوباره به خواب بروند. هنگام روز کنار کودک خود دراز بکشید و با او در مورد اینکه چطور به خواب برود، صحبت کنید. از او بخواهید چشمانش را ببندد؛ سپس با صدایی ملایم و آرام بخش داستانی را با این مضمون تعریف کنید که چطور موجهای ساحل به دنبال همدیگر می آیند تا کنار ساحل بازی کنند و سپس مجدداً به خانه بر می گردند. در هنگام خواب به او یادآوری کنید که چطور به آرامی دراز بکشد چشمهایش را ببندد و به موج هایی که داستانش را تعریف کرده اید، فکر کند. به کودکان بزرگتر یاد دهید که چطور در ذهن خود «گوسفند بشمارند» شمارش از ۱۰۰ به عقب و یا صحنه های آرام بخشی را مانند آنچه شما برایشان تعریف کرده اید، پیش خودشان مجسم کنند. از روشهای کسب آرامش استفاده کنید . از روش تمرین مثبت استفاده کنید و از کودک بخواهید که روی این روشها تمرین کند، تا بداند هنگامی که بسیار زود از خواب برخاست، چه باید بکند.


@childeducation
👍32
هیچ‌کس به اندازه‌ی خودت در مسیر زندگی همراهت نیست.
به خودت نگاه کن؛ تو شایسته‌ی مهربانی، احترام و آرامشی.
گاهی لازمه به صدای درونت گوش بدی، خودت رو ببخشی و برای خودت وقت بذاری.
زندگی از خودت شروع می‌شه، پس با دلتنگی‌ها و شادی‌هات مهربون باش.
یادت باشه، تا وقتی که به خودت اهمیت بدی، مسیرت روشن‌تر و قلبت آرام‌تر خواهد بود.

درود رفیق😍 سه شنبه ات بخیر


@childeducation
4👍1
تکنیک های ارتباط با نوجوانان

❇️تکنیک شما چه می‌خواهید؟

همه ما خواهان برقراری روابط بهتر هستیم اغلب ما بارها تلاش می‌کنیم ولی مدام احساس می کنیم که هیچ چیز به خوبی پیش نمی رود. اگر لحظه ای درنگ کنیم که چه رخ میدهد و چرا می توانیم دریابیم که چه چیز محرک و یا مانع ما فرزندان نوجوانمان در گفتگوهاست.

❇️❇️ با فرزندان خود در اطراف میز بنشینید.
به هر یک صفحه ای کاغذ و یک قلم ،بدهید صفحه را به چهار ستون با عناوین زیر تقسیم کنید.
بزرگسالان (پدرو مادر و ...) چه می خواهند؟
- نوجوانان چه می خواهند؟
- چه چیز محرک است؟
- چه چیز مانع است؟

فهرستی از تمام چیزهایی که می خواهید و تمام تغییراتی که مایلید ایجاد کنند تهیه کنید. این لیست می تواند شامل مسائلی مانند «پول توی جیبی بیشتر»، «تمایل برای بیرون ماندن از خانه تا دیروقت»، «سکوت و آرامش در سر میز غذا» و "آرایش نکردن" باشد.

زمانی که لیست را مرور می کنید، برخی از
خواسته های خود با خانواده را غیر منطقی و مخالف رفاه اعضای دیگر خواهید یافت . به طور مثال زمانی که از فرزند خود می خواهید که اتاق خود را مرتب کند و او پاسخ می دهد که دوست دارد اتاقش را همین طور که هست نگه دارد، احساس می کنید که یکی از طرفین از اوضاع راضی نیست.

در مورد اختلاف نظرها صحبت کنید و مشخص نمایید کدام یک مانع و یا محرک روابط است و آنها را در ستونهای بعد مشخص کنید. در مورد مسائلی که تمامی افراد خانواده در آن اتفاق نظر دارند صحبت کنید و دلیل آن را بیابید.

مرحله ی بعد استفاده از دانش و درک شما برای یافتن راه حل منطقی است. موردی را که همگی حائز اهمیت می شمارند معین کنید مروری بر چهار ستون داشته باشید تصمیم بگیرید که چه چیز محرک و چه چیز مانع است. مشخص کنید که چگونه میتوان موانع را کاهش و محرکها را افزایش داد .زمانی که راهی را در یک مورد یافتید، در موارد دیگر نیز اقدام کنید.
🌻🌻
چرا به نوجوانان گوش نمی دهید؟ نوشته سوزی هیمن

@childeducation
👍76
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وسواسى باشيد در انتخاب
كتابى كه مى خوانيد
فيلمى كه مى بينيد
آدمى كه با آن معاشرت مى كنيد
موضوعى كه به آن فكر مى كنيد
اين ها غذاى روح شما هستند.

درود روزتون به زیبایی هوای آذر ماه🍁🍂

🍂🍂🍂🍂🍂
@childeducation
5👍4
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر (قسمت ۴۴) چطور به کودکان آموزش دهیم که بیشتر بخوابند؟ (مشکلات خواب ) ❇️قانون پنج دقیقه صبر کن را اجرا کنید. هنگامی که صدای گریه و یا حرکت کردن کودک را شنیدید، سريعاً سراغ او نروید. ابتدا پنج دقیقه صبر کنید…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۴۵)

با کودکانی که به رختخواب نمی روند چه کنیم؟
کودکان به دلایل متعددی در مقابل رفتن به رختخواب مقاومت می کنند. شاید آنها از تاریکی و تنهایی احساس ناامنی می‌کنند. بدون شک کودکان ترجیح می دهند، بازی کنند و یا اینکه تلویزیون تماشا کنند و مطمئناً دوست دارند که شما آنها را همراهی کنید و یا به آنها توجه نشان دهید. هنگامی که کودکان بزرگتر می شوند، زندگی اجتماعی آنها اهمیت پیدا می کند. به هر ترتیب هر خانه ای باید زمان مشخصی برای خوابیدن داشته باشد و اگر قرار باشد در خانه ای صلح و آرامش برقرار باشد ، پدرها و مادرها نباید اجازه انتخاب در مورد آن را بدهند.
والدینی که می گویند «بچه ها فکر نمی کنین الان وقت خواب باشه؟» خودشان این طور انتخاب کرده اند که کاری از پیش نبرند و مطمئناً کودکشان به موقع به بستر نخواهد رفت. والدینی که همیشه کوتاه می آیند و والدینی کـه گـاهـی بـه بـچه ها اجازه می دهند که کمی بیشتر بیدار بمانند محکومند که همیشه هنگام خواب مشکل داشته باشند.
اگر با مشکلات شبانگاهی و خوابانیدن بچه ها روبرو شده اید یک برنامه مقدماتی برای خواب کردن آنها طرح کنید.
تصمیم بگیرید که چه کاری انجام خواهید داد و کودک را از این امر آگاه کنید که به زودی تغییری صورت می گیرد سپس در اولین روز برنامه را اجرا کنید.

1⃣ زمان مشخصی برای خوابیدن تعیین کنید.
در مورد یک زمان مشخص برای خوابیدن کودک تصمیم بگیرید و سپس به آن پایبند باشید. این بدان معنا نیست که شما باید مطلقاً انعطاف ناپذیر باشید و مثلاً هنگامی که ساعت هشت و زمان خواب است ولی پدر تازه از راه رسیده است یا اینکه دایی کودک به منزل آمده است او را به رختخواب بفرستید. ولی هر چقدر اقتدار بیشتری در تعیین زمان خوابیدن داشته باشید آسانتر خواهد بود که کودک را در یک زمان مشخص به رختخواب بفرستید به خاطر بسپارید که تاریک شدن هوا را به عنوان زمان به خواب فرستادن کودک تعیین نکنید زیرا با فرارسیدن تابستان یا عقب و جلو کشیدن ساعت دچار مشکل خواهید شد.

@childeducation
👍9
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مأموریت من در زندگی صرفاً تلاشی برای زنده‌ماندن نیست، بلکه هدفم کامیابی و موفّقیت است و این کامیابی و موفّقیت به‌دست نمی‌آید مگر با شوق و شفقت، کمی شوخ‌ طبعی و داشتن سبْک و سیاق خود در زندگی...

#مایا_آنجلو

🌸| @childeducation
درود و روزبخیر🌱
👍62
2025/07/13 20:27:10
Back to Top
HTML Embed Code: