Telegram Web Link
🔰 بهبود جو روانی افراد بازار

جو روانی معامله‌گران فیوچرز ملاک مناسبی برای شناخت جو روانی تمام بازار است. با توجه به افزایش قابل توجه میزان فاندینگ‌ریت بیتکوین در سال جدید و ثبات آن تاکنون، یعنی سرمایه‌گذاران تا کنون دیدگاه مثبت خود را نسبت به روند بازار حفظ کرده‌اند و همچنان با معاملات Long روی افزایش قیمت شرط بندی می‌کنند؛ به همین دلیل ممکن است به کف قیمت در این چرخه رسیده باشیم.

از طرفی بحران‌های کلان اقتصادی همچنان پابرجا هستند؛ اما با وجود کاهش بسیار زیاد نرخ بیکاری آمریکا، وقوع رکود اقتصادی حداقل در سه‌ ماه اول سال ۲۰۲۳ احتمال کمتری دارد. البته در صورتی که در نیمه دوم امسال شاهد رکورد اقتصادی باشیم، این زمان بهترین فرصت برای خرید ارزهای دیجیتال خواهد بود و به همین دلیل شاید امسال مهمترین سال برای سرمایه‌گذاران باشد.

لینک نمودار

نویسنده: Dan Lim

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
🔰 رشد اخیر قیمت به دو دلیل با محدودیت مواجه است

قیمت در یک ماه گذشته ۵۷ درصد رشد داشته است؛ اما با توجه به تعداد بیتکوین‌های تراکنش‌ها و سرعت گردش بیتکوین‌ها در شبکه، به نظر می‌رسد که روند صعودی قیمت با محدودیت‌هایی مواجه شده است.

1️⃣ تعداد تراکنش‌های بیتکوین همراه با رشد قیمت افزایش داشته است که معمولا با افزایش قیمت چنین الگویی را مشاهده می‌کنیم. اما از طرف دیگر اگر تعداد بیتکوین‌هایی را که در تراکنش‌های شبکه جابه‌جا شده‌اند مشاهده کنیم، خواهیم دید که تعداد بیتکوین‌های منتقل شده، در حال افت است. به عبارتی تعداد معاملات بیتکوین افزایش یافته اما تعداد بیتکوین‌هایی که در معاملات جابه‌جا می‌شوند، در حال کاهش است؛ بنابراین می‌توان گفت که قیمت توسط تعداد محدودی از نهنگ‌ها رشد داشته است.
علت دیگر رشد قیمت، افزایش نسبی نقدینگی در بازار است و از آنجایی که بازار با کاهش شدید نقدینگی مواجه بود، ورود اندکی نقدینگی توانست بر روند قیمتی تاثیر بسزایی داشته باشد.

ادامه در پایین ...

@CryptoQuant_FA
On-chain Farsi
🔰 رشد اخیر قیمت به دو دلیل با محدودیت مواجه است قیمت در یک ماه گذشته ۵۷ درصد رشد داشته است؛ اما با توجه به تعداد بیتکوین‌های تراکنش‌ها و سرعت گردش بیتکوین‌ها در شبکه، به نظر می‌رسد که روند صعودی قیمت با محدودیت‌هایی مواجه شده است. 1️⃣ تعداد تراکنش‌های بیتکوین…
2️⃣ سرعت گردش بیتکوین‌ها در شبکه، در حال کاهش است. در سابقه بازار سرعت گردش و جابه‌جایی بیتکوین در کف قیمتی بازار به تدریج افزایش پیدا می‌کرد؛ اما اکنون مشاهده می‌کنیم که با وجود رشد قیمت، سرعت گردش بیتکوین‌ها در شبکه کاهش بیشتری پیدا کرده است. از این جهت می‌توان گفت که بسیاری از نهنگ‌ها و یا معامله‌گران خرد هنوز وارد معاملات نشده‌اند.

دو عاملی که به آن اشاره شد، ممکن است مانع افزایش بیشتر قیمت شوند. بعلاوه از دیدگاه فاندامنتال بازار، SEC تاییدیه ETF اسپات بیتکوین را به تاخیر می‌اندازد و عده‌ای از معامله‌گران سازمانی به دلیل مسائل امنیتی و محدودیت‌های استیک کردن در صرافی Kraken، در بازار فعالیتی ندارند. همچنین در صورت مواجه شدن با رکورد اقتصادی، سرمایه‌گذاری در بازار بیتکوین دشوارتر خواهد شد.

لینک نمودار

نویسنده: MAC_D

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
🔰 مرحله گذر از فاز نزولی

اگر به میانگین ۴۰۰DMA معیار aSOPR 🟠و معیار Supply in profit 🔵 توجه کنیم، خواهیم دید که این دو معیار در هماهنگی با یکدیگر حرکت کرده‌اند و با استفاده از حجم بیتکوین‌‌هایی که در حالت سودآور قرار دارند، می‌توان دریافت که بازار در چه ناحیه‌ای، از فاز نزولی به فاز صعودی تغییر جهت داده است.

🟢 مرحله سرخوشی بازار : بیش‌ از ۸۰ درصد بیتکوین‌ها در حالت سودآور بودند.
🟠 مرحله تغییر جهت : بین ۵۵ تا ۸۰ درصد بیتکوین‌ها در حالت سودآور بودند.
🔴 مرحله عمق فاز خرسی : کمتر از ۵۵ درصد از بیتکوین‌ها در حالت سودآور بودند.

در حال حاضر طبق این نمودار به نظر می‌رسد که بازار همانند چرخه ۲۰۱۹ از مرحله کف‌سازی در عمق فاز نزولی خارج شده و به مرحله تغییر جهت رسیده باشد 🟪.

ادامه در پایین ...

@CryptoQunat_FA
On-chain Farsi
🔰 مرحله گذر از فاز نزولی اگر به میانگین ۴۰۰DMA معیار aSOPR 🟠و معیار Supply in profit 🔵 توجه کنیم، خواهیم دید که این دو معیار در هماهنگی با یکدیگر حرکت کرده‌اند و با استفاده از حجم بیتکوین‌‌هایی که در حالت سودآور قرار دارند، می‌توان دریافت که بازار در چه…
اگرچه که در فاز نزولی ۲۰۱۵-۲۰۱۶، به طور استثنا بعد از اینکه بازار در مرحله تغییر جهت قرار گرفت، تعداد بیتکوین‌های بیشتری در حالت زیان‌آور قرار گرفتند و کف‌سازی فاز نزولی مدت زمان بیشتری طول کشید؛
اما در حال حاضر به دلیل اینکه معیار aSOPR به محدوده کف‌ چرخه قبل رسیده، کاهش بیشتر این معیار احتمال کمتری دارد. با این حال امکان دارد زمان طولانی‌تری را در این ناحیه بگذراند.


لینک نمودار

نویسنده: Yonsei_dent

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
‼️جهش میزان تراکنش‌های واریزی BUSD به صرافی‌ها

✔️همزمان با شکایت SEC بر علیه Paxos - صادر کننده استیبل‌کوین BUSD - ترس در میان سرمایه‌گذاران تشدید شده است.

✔️در این بین BUSD که پگ (برابری) خود را با یک دلار از دست داده است، شاهد افزایش تعداد تراکنش‌های ورودی به صرافی است. در همین حین درخواست برای تتر زیاد شده است که باعث شده است بالاتر از یک دلار معامله شود.

✔️بیشترین میزان ورودی مربوط به صرافی بایننس است، صرافی که پشتیبان استیبل‌کوین BUSD است.

✔️بایننس اعلام کرده است که همه چیز را زیر نظر دارد و این فاد گذرا است. اما سرمایه‌گذاران که هنوز خاطرات تلخی از لونا و FTX دارند ترجیح می‌دهند ریسک نگهداری BUSD را کاهش دهند.

لینک نمودار

@CryptoQuant_FA
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎬بررسی روند بازار کریپتو - ۱۳ فوریه

در آخرین ویدیوی تحلیلی از مجموعه کریپتوکوآنت فارسی، به بررسی روند بازار کریپتو پرداختیم. در این ویدیو ابتدا نگاهی به نمودار تکنیکال داشتیم و سپس بر روی داده‌هایی تمرکز کردیم که رفتار بازیگران بزرگ بازار را بررسی می‌کند.

@CryptoQuant_FA
🔰تغییرات کوتاه‌مدت قیمت : بررسی Coinbase Premium Index

هنگام توجه حرکت کوتاه‌مدت قیمت باید اندیکاتورهای مربوطه را بررسی کرد. معیار Coinbase Premium Index یکی از معیارهای مناسب برای نوسانات کوتاه‌مدت قیمت است. این معیار اختلاف میان قیمت بیتکوین در صرافی Coinbase و صرافی Binance است.
در حال حاضر این معیار صعود قابل‌توجهی داشته و طبق آخرین داده‌ها به نظر نمی‌رسد که نوسانات در حال کاهش باشد و احتمال افزایش آن بیشتر است. صعود این معیار به این معناست که تقاضای سرمایه‌گذاران ایالات متحده برای خرید بیتکوین نسبت سرمایه‌گذاران صرافی Binance بیشتر است.

لینک نمودار

نویسنده: nino

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
🔰خوشبینی معامله‌گران فیوچرز در بازار بیتکوین و اتریوم

طبق معاملات باز فیوچرز بیتکوین و اتریوم، معامله‌گران از آغاز سال تاکنون بیشتر متمایل به پوزیشن‌های Long بودند و دیدگاه مثبتی نسبت به بازار داشته‌اند. اگرچه که در بازار اتریوم، با رسیدن به سطح قیمت ۱,۶۵۰ هزار دلار، عده‌ای از معامله‌گران سود خود را از معاملات برداشت کردند اما در هر صورت شرایط برای هردو بازار تقریباً یکسان است و فاندینگ‌ریت فیوچرز تاکنون مثبت بوده است.

البته باید در نظر داشت که اخیرا با کاهش معیار Taker Buy/Sell، اردهای فروش بیشتری نسبت به اردهای خرید پر شدند و در پایان ماه ژانویه این معیار به ۰.۸۹ رسید - یعنی پایین‌ترین سطحی که از ماه ژانویه تاکنون داشته است.

با مشاهده Coinbase Premium (اختلاف قیمت بیتکوین در کوین‌بیس و بایننس) تقاضای سرمایه‌گذاران آمریکایی را برای خرید بیتکوین مشاهده می‌کنیم - این معیار از ژانویه ۲۰۲۲ به بالاترین مقدار خود رسید. همچنین برای بازار اتریوم نیز شاهد افزایش معیار بوده‌ایم؛ به طوری که این معیار برای بازار اتریوم تا ۷ درصد رشد داشته و از ماه آگوست به بالاترین مقدار خود رسیده است.

لینک نمودار

@CryptoQuant_FA
🔰افزایش تقاضای معامله‌گران سازمانی

با وجود اینکه تعداد تراکنش‌های واریزی و تراکنش‌های برداشتی استیبل‌کوین‌ در صرافی‌های اسپات، در روند یکسانی قرار دارد؛ اما زمانی که روند متفاوتی از یکدیگر نشانه دهند، می‌تواند به عنوان اندیکاتوری پیشرو بکار رود.
در حال حاضر افزایش قابل‌توجهی در تعداد تراکنش‌های واریزی به صرافی‌ها مشاهده می‌کنیم و تعداد تراکنش‌های برداشتی نیز کاهش مختصری داشته است.
اکنون که میانگین حجم تراکنش‌های ورودی استیبل‌کوین‌ها ۲۶۴ درصد رشد داشته است، به نظر می‌رسد که افزایش تقاضا در بازار بیشتر از طرف معامله‌گران سازمانی باشد تا معامله‌گران خرد.

لینک نمودار

نویسنده: Phi Deltalytics

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
🔰 کف‌سازی بیتکوین در پنج معیار آنچین

بر اساس پنج معیار آنچین، محدوده کف قیمتی بیتکوین تشکیل شده است و اطلاعات مربوطه را برای تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاران می‌دهد.

1️⃣ معیار MVRV Ratio اختلاف میان Market Cap بیتکوین و Realized Price را محاسبه کرده و مشخص می‌کند که آیا بیتکوین به صورت عادلانه قیمت‌گذاری شده است و یا بیش از ارزش عادلانه خود قیمت دارد.

2️⃣ معیار Supply in Loss، درصد بیتکوین‌هایی را که در حالت ضرر نگه‌داری شده‌اند، مشخص می‌کند و از این طریق وضعیت روانی بازار را روشن‌ می‌کند.

3️⃣ معیار SOPR Ratio، سود و زیان معاملات انجام‌شده را مشخص می‌کند و در کوتاه‌مدت رفتار سرمایه‌گذاران را می‌سنجد.

4️⃣ معیار The Net Unrealized Profit/Loss (NUPL)، میانگین میزان سود و زیان نقد نشده‌ بیتکوین‌های در گردش بازار را مشخص می‌کند و خبر از جو روانی کلی سرمایه‌گذاران می‌دهد.

5️⃣ معیار Puell Multiple با استفاده از نسبت میان تولید روزانه بیتکوین و میانگین سالیانه آن مشخص می‌کند که آیا بیتکوین بالاتر از ارزش عادلانه خود قرار دارد و یا پایین‌تر از آن.

ادامه در پایین ...

@CryptoQuant_FA
🔰 همچنان برای آغاز روند صعودی زود است

در چند ماه اخیر فاز نزولی بازار برای بسیاری از افراد، از جمله سرمایه‌گذاران بلندمدت زیان‌آور بوده است. این دسته از سرمایه‌گذاران معمولا در آخرین مراحل فاز نزولی بیتکوین‌های خود را در زیان می‌فروشند و همچنین عده‌‌ی بسیاری از افراد بازار دچار تسلیم می‌شوند.

اکنون با توجه به معیار LTH-SOPR متوجه خواهیم شد که سرمایه‌گذاران بلندمدت، در معاملات خود چه مقدار سودآور و یا چه مقدار زیان‌آور هستند.
از اواخر ماه می ۲۰۲۲، این معیار به زیر سطح ۱ کاهش داشت؛ به این معنا که تاکنون معاملات سرمایه‌گذاران بلندمدت دائما زیان‌آور است.

معمولا روند صعودی با عبور این معیار از سطح ۱ آغاز شده است. این معیار اخیرا به دلیل رشد قیمت بیتکوین، صعود مختصری داشته است؛ اما به نظر می‌رسد که هنوز برای به رسمیت شناختن روند صعودی بازار در سطح ۱۵.۵ هزار دلار، بسیار زود است؛ زیرا ممکن است رالی صعودی اخیر تنها یک تله گاوی باشد.
بنابراین برای تشخیص هرچه بهتر روند قیمتی،باید به معیار LTH-SOPR توجه داشت.

لینک نمودار

نویسنده: Greatest trader

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
🔰آیا Dead cross فرصتی برای بازار خواهد بود؟

زمانی که روند سهم UTXOهای ۱ تا ۳ ماهه ⚪️ به زیر سهم UTXOهای ۲ تا ۳ ساله 🔵 برسد، یک Dead Cross تشکیل می‌شود. از آغاز فعالیت بیتکوین تاکنون، دو مرتبه در پایان فاز نزولی Dead Cross رخ داده است.
با این حال اقتصاد جهانی برای اولین بار در طول عمر بیتکوین، در انتظار رکود است. در صورتی که اقتصاد کلان با روند نزولی رو به رو شود و مجدداً مانند مارس ۲۰۲۰ سقوط قیمت را شاهد باشیم، به نظر می‌رسد که فرصت مناسبی برای خرید باشد.

لینک نمودار

نویسنده: Crypto sunmoon

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
🔰 افزایش انباشت فعلی بازار نسبت به فاز نزولی ۲۰۱۸

از زمانی که بیتکوین به قیمت ۶۹ هزار دلار رسید و فاز نزولی بازار آغاز شد، چندین رخداد غیر منتظره سیاسی و اقتصادی در شک و تردید افراد بازار تاثیرگذار بوده است.
اکنون با کمک معیار Realized Cap UTXO Age Bands، میزان اطمینان و انباشت گروه‌های سنی قدیمی بیتکوین را بررسی می‌کنیم.
طبق این نمودار تعداد بیتکوین‌های که بیش از یک سال عمر دارند(صورتی کمرنگ)، به تدریج افزایش پیدا کرده و در حجم انباشت بازار نیز تاثیر مهمی داشته‌اند.
بنابراین برخلاف اینکه قیمت به زیر سطح ۲۰ هزار دلار رسید، به نظر می‌رسد که میزان انباشت سرمایه‌گذاران قدیمی نسبت به انباشت افراد در فاز نزولی ۲۰۱۸ نیز بالاتر است و سرمایه‌گذاران همچنان بیتکوین را ارزشمند می‌دانند.

لینک نمودار

نویسنده: Greatest trader

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
🔰بهبود بخش فاندامنتال شبکه؛ اما کندتر از چرخه‌های گذشته

با بررسی بخش فاندامنتال بیتکوین، نشانه‌هایی از بهبود روند تقاضا در شبکه مشاهده می‌کنیم که طبق آن بازار هم‌اکنون در مراحل اولیه خروج از فاز نزولی قرار دارد.
اگر فعالیت فعلی شبکه بیتکوین را با چرخه‌های گذشته مقایسه کنیم، متوجه خواهیم شد که در چرخه‌های گذشته پس از تشکیل کف قیمتی، به سرعت تغییراتی در جو روانی بازار ایجاد شده است؛ اما در چرخه فعلی هنوز این تغییرات را مشاهده نکردیم.

در این مرحله، عوامل تاثیرگذار خارج از شبکه، در روند تقاضای بازار تغییراتی ایجاد کرده و باعث تاخیر در بهبود بخش فاندامنتال شبکه می‌شوند. با درک حوادث ناگهانی سال جاری و شرایط اقتصاد کلان، هنوز بسیاری از سرمایه‌گذاران حاضر به ریسک‌پذیری نیستند و بسیار محتاطانه عمل می‌کنند.

برای اطمینان یافتن نسبت به روند صعودی بازار، باید شاهد بهبود در بخش فاندامنتال شبکه باشیم. طبق داده‌ها در حال حاضر در مرحله گذر از فاز نزولی قرار داریم که برای تکمیل خود متکی به دیگر عوامل خارج از شبکه است.

لینک نمودار

نویسنده : caueconomy

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
🔰وضعیت استیبل‌کوین‌های BUSD, USDT, USDC و USDP پس از اقدامات قانونی SEC

پس از اینکه کمپانی PAXOS در ۱۳ فوریه توقف تولید استیبل‌کوین‌ BUSD را اعلام کرد، تاکنون حدود ۳ میلیارد دلار BUSD بازخرید شده است(به عبارتی به پول فیات تبدیل شد).
بعلاوه مجموع استیبل‌کوین‌های BUSD که در ذخایر صرافی‌ها نگهداری می‌شد با کاهش ۲۱ درصدی از ۱۴.۳ میلیون دلار‌ به ۱۱.۳ میلیون دلار رسید.
در این هنگام کاربران حدود ۱۰۰ میلیون دلار از استیبل‌کوین بومی کمپانی PAXOS (USDP) را بازخرید کردند.

در نتیجه، ذخایر USDP صرافی‌ها ۶۷ درصد، معادل ۱۵۰ میلیون دلار کاهش پیدا کرد و در همین هنگام حدود ۳.۸ میلیارد دلار USDC از کمپانی Circle بازخرید شد. البته برخلاف این بازخرید ذخایر USDC صرافی‌ها تا ۵۷ درصد، معادل ۱.۶ میلیارد دلار افزایش داشت.
تاکنون بازخرید قابل‌توجهی از Tether رخ نداده و در این فاصله ذخایر USDT تغییر چندانی نداشته‌اند . همچنین از نظر Market Cap، استیبل‌کوین USDT و USDC بیشترین ارزش را به خود جذب کرده‌اند.

لینک نمودار


@CryptoQunat_FA
🔰 کف‌سازی طولانی مدت

معمولا هر زمانی که میان روند Realized Price بیتکوین‌های ۶ تا ۱۲ ماهه و گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ ماهه تقاطعی تشکیل شده، قیمت بیتکوین در مقایسه با دو چرخه‌ی قبلی به پایین‌ترین نقطه خود رسیده و محدوده کف قیمت در این ناحیه تشکیل شده است.

از طرف دیگر برای اولین بار میانگین یک هفتگی قیمت بیتکوین به زیر میانگین ۲۰۰ هفتگی قیمت رسیده است (نمودار در لینک). بنابراین بیتکوین برای تایید ورود به فاز صعودی، باید همچنان از این مقاومت عبور کند. با هر کاهش قیمت به زیر این مقاومت، فرصت خوبی برای خرید بیتکوین ایجاد خواهد شد. به نظر می‌رسد که بازار مانند چرخه ۲۰۱۵-۲۰۱۶ به تدریج به روند صعودی پایدار برسد تا اینکه همانند سال ۲۰۱۹ با شتاب به سمت آن حرکت کند.

لینک نمودارها برای مشاهده تصاویر مربوط به این تحلیل

نویسنده: BinhDang

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
🔰برداشت سود سرمایه‌گذاران کوتاه‌مدت

پس از کاهش قیمت از ۲۵ هزار دلار، با توجه به بیتکوین‌های خرج‌شده، مشاهده می‌کنیم که اغلب فشار فروش از طرف سرمایه‌گذاران کوتاه‌مدت ایجاد شده است و سرمایه‌گذاران بلندمدت علاقه‌ای به فروش سنگین بیتکوین‌های خود نشان نداده‌اند.

با بررسی دقیق‌تر مشاهده شده است که در کاهش قیمت اخیر، اغلب بیتکوین‌هایی که در قیمت ۱۶ هزار دلار خریداری شده بودند و حدود یک تا شش ماه عمر داشتند، باعث ایجاد فشار فروش در بازار شده‌اند.

براساس چرخه‌های قیمتی بیتکوین، اکنون رفتار سرمایه‌گذاران بلندمدت بسیار مهم‌تر از همیشه است. برای روند صعودی بازار باید برای مدت زمان قابل‌توجهی، شاهد سودآوری این گروه در کنار افزایش قیمت بازار باشیم. بنابراین بیتکوین‌های کوتاه‌مدت تاثیر بسیاری در جو روانی مثبت بازار دارند.

لینک نمودار

نویسنده: Crazzyblockk

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
🔰روند بیتکوین در طولانی مدت

یکی از روش‌های بررسی بلندمدت بازار معیار MPI است؛ این معیار خروجی ماینرها را نسبت به میانگین سالیانه آن محاسبه می‌کند. اگر میانگین ۳۰ روزه این معیار را مشاهده کنیم، خواهیم دید هر زمانی که این معیار در محدوده مثبت به اوج خود رسیده باشد، سیگنالی برای آغاز روند صعودی بازار است.
در حال حاضر بازار از اواسط سال ۲۰۲۲ تاکنون در محدوده منفی خود قرار دارد که با اوایل سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ قابل مقایسه است.

بنابراین باید همچنان این معیار را با دقت بررسی کرد زیرا ممکن است با حرکت مثبت خود، آغاز فاز صعودی بعدی بیتکوین را نشان دهد.

لینک نمودار

نویسنده: Nino

#تحلیل_نویسنده‌های_رسمی

@CryptoQuant_FA
2025/07/05 11:38:24
Back to Top
HTML Embed Code: