Telegram Web Link
آنچه که در زندگیت
انجام می‌دهی، بسیار تاثیر گذارتر است
از آنچه که می‌گویی !


@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صفحه اول برخی روزنامه‌های اقتصادی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳


@customs_commercial
ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران از ساعتی دیگر با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود

🔹این نمایشگاه به مدت ۵ روز تا ۱۲ اردیبهشت و در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران ادامه خواهد داشت.

🔹در این رویداد ظرفیت‌های صادراتی ایران، و بسترهای اصلی تجارت خارجی، برای سایر کشورها به نمایش گذاشته می‌شود.


@customs_commercial
معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران خبر داد

❇️ صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به رقم ۴۸۹ میلیون دلار رسید/ عراق، افغانستان و روسیه بزرگترین مقاصد صادراتی محصولات نساجی ایران


میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

رضوانی فر در خصوص عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی گفت: کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، اظهار داشت: پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در خصوص واردات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ افزود: در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن ۱۲ درصد افزایش نشان می دهد.

رضوانی‌فر گفت: امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده اند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پود‌باف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 رئیسی: قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست

🔹رئیس جمهور در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴: قدرت نظامی بسیار مهم است و توانایی به همراه دارد اما قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست.

🔹آنچه می‌تواند کشوری را در کنار تولید قدرت نظامی، قدرتمند کند قدرت تولید و اقتصاد و توانایی برای صادرات است.

🔹به تولیدکنندگان تاکید می‌کنم که امروز شما در جایگاه تولید قدرت قرار دارید و صادرکنندگان ما نیز با صادرات برتر خود برای کشور تولید قدرت می‌کنند.


@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 مزیت ترانزیتی ایران می تواند مسیر بسیار به صرفه ای برای عبور کالا باشد

🔹رئیس جمهور در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴: رونمایی از توانمندی ها، ارتباط دولت ها و ملت ها و مردم با یکدیگر را رقم می زند.

🔹به نظر ما در این نمایشگاه، هر دو ارتباط می تواند به صورت کاملا برجسته ای صورت بگیرد که به توانایی های همه ما منتهی شود.

🔹این نمایشگاه موجب امیدآفرینی برای ملت ما و مردم منطقه خواهد بود؛ این امید ایجاد می شود که ما حتما توانایی انجام کارهای بزرگ را داریم.

🔹من در پایان به این نکته اشاره می کنم که ایران اسلامی با توجه به جایگاهی که در آن واقع شده، خط ترانزیتی است؛ ما دریای خزر در شمال و خلیج فارس و دریای عمان را در جنوب داریم و به اقیانوس هند متصلیم؛ خط ترانزیتی به صرفه، مطمئن و با زمان عبور بسیار محدود می تواند زمینه ای برای حمل و نقل و جابجایی کالا باشد.

@customs_commercial
ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی اشتباه است

معاون علمی رئیس‌جمهور:
🔹ارز ترجیحی به محصول دانش‌بنیان، تجهیز پزشکی و به واردکننده قطعاً و قطعاً اشتباه است.

🔹ما تأکید داریم که حمایت از واردکننده کالا با ارز سوبسیدی قطعاً‌ یک اشتباه راهبردی است و ارز بایستی برای همه کالاها آزاد شود که شامل واردکننده و تولیدکننده می‌شود و مصرف‌کننده نهایی باید سوبسید بگیرد.
tn.ai/3075698


@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صفحه اول برخی روزنامه‌های اقتصادی امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

@customs_commercial
Arzesh Saderati -14030208.xlsx
7.6 MB
آخرین فایل فهرست ارزش کالاهای صادراتی منتهی به ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳


♦️ملاک بررسی ارزش و اجرای آن تاریخ مصوبه می باشد

@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 وزیر صمت: شرکت‌هایی برای تخصیص ارز در اولویت هستند که ارزآوری بیشتری داشته باشند

🔹نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی در راستای شعار سال است.


@customs_commercial
۱.۸ میلیارد دلار طلا به کشور وارد شد

رئیس سازمان توسعه تجارت در پاسخ به تسنیم:
🔹حدود ۱.۸ میلیارد دلار طلا در سال گذشته به کشور وارد شده که بیشتر این واردات برای رفع تعهد ارزی بوده است.

🔹برخی از منابع بلوکه شده ایران نیز آزاد شده است و برای تامین منابع اولیه در اختیار صنایع قرار گرفته است.
tn.ai/3076346


@customs_commercial
نامه وزیر جهاد کشاورزی به رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر لزوم ملغی‌شدن بخشنامه‌های بانک مرکزی در خصوص «مشروط شدن رفع تعهد ارزی هر یک از پرونده‌های مربوط به واردات به الزام و اخذ تأییدیه قبلی مبنی بر توزیع کالا از جانب وزارتخانه ذی‌ربط یا سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان»



@customs_commercial
چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟

🔹تصویب‌نامه هیات وزیران موضوع تعیین فهرست دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی مشمول ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۳ توسط معاون اول رییس جمهور ابلاغ شد.

🔹داروهای خارجی فاقد تولید داخل، مواد اولیه دارویی، تجهیزات و ملزومات پرشکی و مواد اولیه، قطعات ساخت، قطعات یدکی آنها به جز تجهیزات و ملزومات پزشکی با مصرف خانگی، پوست، مو و زیبایی و دندانپزشکی؛ تجهیزات پزشکی، مصرفی و توانبخشی مورد نیاز جانبازان و ایثارگران؛ شیرخشک رگولار/رژیمی، فراورده‌های متابولیک/ غذای ویژه بیمارستانی و مواد اولیه آنها؛ ملزومات دارویی شامل محلول چشمی و هیالورونیک اسید و مواد اولیه آنها در سال ۱۴۰۳ در فهرست اقلام سلامت محور مشمول ارز ترجیحی قرار گرفته‌اند.
tn.ai/3076586


@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صفحه اول برخی روزنامه‌های اقتصادی امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

روز ملی خلیج فارس


@customs_commercial
15.1403.152320-14030209.pdf
620.3 KB
الزام به تایید سیستمی توسط نمایندگان معرفی شده وزارت جهادکشاورزی در سامانه جامع امور گمرکی جهت ترخیص روغن خام ( سویا ، کلزا و آفتابگردان ) ، روغن پالم ، دانه های روغنی ( سویا و کلزا ) و کنجاله ( سویا ، آفتابگردان ، پنبه و کلزا ) به منظور کنترل الزام به خرید دانه های روغنی تولید داخل

@customs_commercial
📌گمرک ایران اعلام کرد
♦️واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه
در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است.

به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

شایان ذکر است، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می باشد.


@customs_commercial
📌اطلاع‌رسانی گمرک از وضع عوارض برای صادرات سیب زمینی از سوی وزارت جهادکشاورزی

🔸صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی خواهد شد

گمرک ایران خبر داد: بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۴۰۳/۲/۱۵ تا اطلاع ثانوی اعمال خواهد گردید.

به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، ابن موارد جهت آگاهی و برنامه‌ریزی تجار و بازرگانان اطلاع رسانی می‌ شود.

این گزارش تاکید کرده است، مسئولیت وضع عوارض مطابق با ضوابط و مقررات در خصوص این اقلام بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است.


@customs_commercial
🔴 پیام مجلسیان به فعالان اقتصادی در مناطق آزاد

▫️ براساس مصوبه روز یکشنبه 9 اردیبهشت، نمایندگان مجلس، فعالان اقتصادی که دروه تملک دارایی آنها کمتر از پنج سال در مناطق باشد، مطابق سرزمین اصلی باید مالیات بپردازند. اما اگر دوره تملک دارایی‌های آنها پنج سال یا بیشتر باشد، مالیات حاصل از انتقال این دارایی‌ها با نرخ صفر  خواهد رسید.


@customs_commercial
https://sandika.ir/?p=9674

توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی

مکاتبه با بانک مرکزی



@customs_commercial
2024/05/17 04:11:16
Back to Top
HTML Embed Code: