Telegram Web Link
محمد درویش
📢 قائم پناه: پروژه نیروگاه خورشیدی نهاد ریاست جمهوری ۳۸۰۰ کیلووات در روز تولید انرژی دارد 🗣 معاون اجرایی رئیس جمهور در مراسم آغاز احداث نیروگاه های خورشیدی در مجموعه نهاد ریاست جمهوری: ◀️ اگر مصرف مازوت را کمتر کنیم تولید انرژی در بلند مدت مقرون به صرفه…
✍️ یکی از اصلی‌ترین مشکلات نظام جمهوری اسلامی آن است که کمتر مردم می‌بینند رهبران و مدیران نظام مثل حرف‌ها و شعارهای قشنگ‌شان زندگی کنند. دم از انحطاط غرب می‌زنند، اما بعداً معلوم می‌شود بسیاری از آقازاده‌ها درهمان غرب زندگی کرده و درس می‌خوانند. از ساده‌زیستی و اقتصاد مقاومتی می‌گویند: اما بزرگ‌ترین اختلاس‌های عالم در همین نظام رونمایی می‌شود و به جای آنکه مردم مدیران و نماینده‌های خود را سوار بر دوچرخه یا در حال استفاده از مترو و اتوبوس ببینند؛ به کمتر از دناپلاس راضی نمی‌شوند. خلاصه اینکه بین شعار و عمل چنان فاصله‌ای افتاده که سرمایه اجتماعی دولت‌ها در طول نیم‌قرن اخیر کاملاً سوخته است. به همین دلیل این خبر را پوشش دادم. وقتی دولت از عزم خود برای تقویت استحصال انرژی خورشیدی سخن می‌گوید، باید خود و کارگزارانش در مجموعه ۲۰ سازمان و وزارتخانه اصلی در این راه پیشگام باشند.

🔖@darvishnameh

#انرژی_خورشیدی
#محمد_درویش
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from نفت‌خبر
💢 دارابی گزارش این ۵۰۰ میلیارد تومان را میدهد؟
غرب کارون وخوزستان تنشه توجه هزینه کرد اما جای دیگر...


✍️ نفت خبر:

🔹 وزیر نفت میگوید کمک ۵۰۰ میلیاردی وزارت نفت به مراکز مذهبی و فرهنگی قم را پیگیری می‌کند. این کمک های بخشی از مصوبات استانی دولت قبل بود که تعریف تازه ای مساله مسئولیت اجتماعی نفتی عرضه کرد.

🔹 در حالی که جنوب ایران زیر بار نابرابری تاریخی در زیرساخت‌های آموزشی، درمانی و زیست‌محیطی خم شده است، انتشار اسناد تخصیص بودجه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان از منابع وزارت نفت به برخی نهادهای مذهبی مستقر در قم، بار دیگر زخم ناپیدای عدالت منطقه‌ای را تازه کرد؛ زخمی که سال‌هاست بر تن جوامع میزبان صنعت نفت باقی مانده است.

🔹 بر اساس صورت‌جلسات رسمی دور دوم سفرهای استانی دولت قبل، وزارت نفت متعهد به پرداخت مبالغی شده است بعضا اعدادی نجومی هستند اگرچه به‌نام «آموزش» ثبت شده‌اند، اما در مناطقی هزینه می‌شوند که نه میزبان میادین نفتی‌اند، نه متأثر از آثار اجتماعی و زیست‌محیطی صنعت، و نه نیازی عاجل‌تر از مناطق نفت‌خیز کشور دارند.

👈 متن کامل این گزارش را از اینجا بخوانید

_
از نفت همیشه خبر می‌آید
@naftkhabarha
Forwarded from اعتمادآنلاین
🔻واکنش یک حقوقدان به ممنوعیت سگ‌گردانی؛ مانند برخورد با ویدئو و ماهواره و حجاب شکست می‌خورد

علی مجتهدزاده در یادداشتی با عنوان «ممنوعیت سگ‌گردانی تصمیم شکست‌خورده جدید» در روزنامه اعتماد نوشت:

🔹در اینکه شرایط حاکم بر حوزه نگهداری حیوانات خانگی در ایران کاملا رها و بی‌قاعده است نمی‌توان شک کرد. این بی‌قاعدگی به صورت مشهودی مشکلات رو به تزایدی از جمله آلوده‌سازی معابر و محیط‌های عمومی توسط مدفوع حیوانات خانگی یا ایجاد مزاحمت برای دیگر شهروندان را رقم زده است. اما دستورات اخیر برخی دادستان‌های مراکز استان‌ها در خصوص منع سگ‌گردانی نه تنها نمی‌تواند چیزی از دامنه مشکل کم کند که حتی قابلیت افزودن بر بار مشکلات در این حوزه را نیز دارد. کما اینکه ریشه بی‌قاعدگی و بی‌قانونی کنونی نیز همان نگاهی است که این دستور از آن ناشی می‌شود.

🔹موضوع مهم‌تر از خود موضوع سگ‌گردانی، وجه نمادین این مساله در نظام تصمیم‌گیری ماست. ما بیش از ۳ ‌دهه است که در برخورد با پدیده‌های فراگیر اجتماعی، از ویدئو و ماهواره گرفته تا حجاب و حالا حیوانات خانگی سیاست انکار و منع را در پیش گرفته‌ایم و تقریبا در تمام موارد شکست سیاست و رویکرد خود را نیز در عمل دیده‌ایم. اما به شکل شگفت‌انگیزی باز هم اصرار بر پیمودن همان مسیر و عدم به رسمیت شناختن پدیده‌ها را داریم. بسیاری از این ممنوعیت‌ها نیز خارج از چارچوب قانون و مغایر با حقوق شهروندی افراد اعمال می‌شوند و عجیب است که فکر می‌کنیم مسیری که ده‌ها بار شکست آن تجربه شده است، می‌تواند مثمر ثمر باشد./ اعتماد

این مطلب را #اینجا_بخوانیم 👇

https://www.etemadonline.com/tiny/news-717410

#اجتماعی

@EtemadOnline
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 این هشدار را باید جدی بگیریم یا مشکل در جای دیگری است؟ 🟢

🔖@darvishnameh

1️⃣ آنچه که اینک بنیاد نوبل هشدار می‌دهد و خطری را که گوشزد می‌کند، از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است! چه کسی فکر می‌کرد بتوان یک خانم پیاده در خیابان‌های اصفهان را بابت عدم رعایت حجاب اجباری، شناسایی کرده و پیامک تهدید برایش ارسال کرد؟ چهره جنگ‌های آینده با صداهای مهیب کمتر اما خسارت‌های دردناک بیشتری ممکن است همراه باشد، وقتی دشمن یک ملت به جای منفجرکردن پیجر‌ها، تصمیم بگیرد با پخش یک ویروس آنها را برای همیشه معلول کند!

2️⃣ شما فکر می‌کنید اگر آلفرد نوبل، رابرت اوپنهایمر یا آلبرت اینشتین دقیقاً حال امروز جهان را درک کرده و درمی‌یافتند که حاصل تلاش ایشان، چگونه خونریزی بشری را از حسابی به هندسی بدل کرده، باز در همان راه ادامه می‌دادند؟

3️⃣ واقعاً باید از فناوری ترسید؟ دستاوردهایی که می‌توانستند و هنوز هم می‌‌توانند از پرت انرژی کاسته، هدررفت وقت را به کمینه رسانده، آلودگی‌های محیط‌زیستی را در کمینه خود نگهدارند و دنیا را جای بهتری برای زندگی کنند ... راستی! چند صد کودک تاکنون با اسلحه مرتکب قتل شده‌اند؟ آیا گناهکار اسلحه است یا آن اولیایی که چنین ابزاری را در اختیار فردی قرار دادند که از بلوغ لازم برای استفاده درست از آن برخوردار نیست؟ هزاران نفر در جهان بابت داشتن اسلحه توانسته‌اند جان خود و عزیزان‌شان را نجات دهند، اما ده‌ها برابر این رقم هم وجود دارد که بابت همین اسلحه، جان‌شان را از دست داده‌اند.

4️⃣ شما چه فکر می‌کنید؟ آینده جهان با وجود پیشرفت‌های شتابان هوش مصنوعی، جذاب‌تر خواهد شد یا اینکه ما به دست خود داریم درب‌های دوزخ را پرسرعت‌تر از همیشه باز می‌کنیم؟

#هوش_مصنوعی
#دلنوشته_های_محمد_درویش
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔸 نامه سرگشاده جمعی از فعالان آب و محیط‌زیست سیستان و بلوچستان به رئیس سازمان محیط‌زیست

🔷 جمعی از فعالان آب و محیط‌زیست سیستان‌وبلوچستان به «شینا انصاری»، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، نامه‌ای سرگشاده نوشته و در‌ آن نسبت به وضعیت شکننده و بحران‌های محیط‌زیستی سیستان‌وبلوچستان به‌ویژه منطقه سیستان و ترک فعل‌های صورت گرفته، هشدار داده‌اند و درخواست اقدامی عملی کردند.

🔘مشاهده متن نامه در لینک زیر:
https://www.diyareayyar.ir/?p=18797

به دیار عیار بپیوندید
https://www.tg-me.com/diyareayyar

📷 #دیارعیار را در واتساپ دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/G1adSi7FjCGGp7noDaCZzV
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

محمد درویش

وقتی میگن عشق معجزه میکنه



.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 از بی‌عدالتی اقتصادی تا ناترازی محیط‌زیستی! 🟢

🔖@darvishnameh

1️⃣ اخیرا یک عکاس آمریکایی به نام جانی میلر با استفاده از پهباد، مجموعه عکس‌هایی را از نابرابری‌های حاد اقتصادی در محله‌های کلان‌شهرهای بزرگ جهان منتشر کرد که سر و صدای فراوانی راه انداخت. برخی از این شهرها عبارت بودند از کیپ‌تاون، لس‌آنجلس، بمبئی، بوینس‌آیرس، مکزیکوسیتی، ریودوژانیرو و ... که در این کلیپ می‌بینید.

2️⃣ این روزها که در عراق مشغول بررسی دلایل خشکیدگی هورالهویزه و هورالحمار هستم با صحنه‌های عجیبی از نابرابری شگفت‌انگیز اقتصادی روبرو شدم که در برخی مناطق جنوبی در استان میسان، مناظر بسیار شبیه زابل در استان سیستان و بلوچستان ایران بود؛ با این تفاوت که تعداد قطع برق در شبانه‌روز خیلی بیشتر از ایران و گاه به بیش از بیست و دوبار می‌رسد! حتی در پایتخت، بغداد هم شکاف طبقاتی و هرج و مرج شهری، ترافیک فلج‌کننده و بیداد زباله‌ها تداعی‌کننده برخی از محله‌های اهواز تا ماهشهر است ...

3️⃣ می‌گویند دامنه این شکاف دارد به مرز یک درصد دربرابر ۹۹ درصد در کل جهان میل می‌کند! یعنی ثروت یک‌درصد مردم جهان برابر می‌شود با بقیه مردم؛ یک فاجعه مطلق. هم‌اینک هم البته در خوشبینانه‌ترین برآوردها که آکسفام برای سال ۲۰۲۳ منتشر کرده، آمده که ثروت یک‌درصد مردم جهان معادل ۵۰ درصد دیگر مردم است و تصریح شده که شکاف طبقاتی پس از دهه هشتاد میلادی مرتب در حال افزایش است و اینک دوباره به سطح جنگ جهانی اول رسیده که یکی از دلایل آن جنگ خانمان‌سوز بود.

4️⃣ شگفت آنکه در دنیای ردپای بوم‌شناختی هم این بی‌عدالتی موج می‌زند؛ در حالیکه اگر همه مردم جهان قرار بود مثل مردمان قطر در آسیا یا موناکو در اروپا زندگی کنند، ما به کره‌زمینی نیاز داشتیم که یازده بار بزرگ‌تر از کره زمین کنونی بود و در عین حال، اگر همه مثل هندی‌ها زندگی می‌کردند، هشت‌دهم کره زمین کنونی می‌توانست نیاز کل مردم جهان را تامین کرده و ما به مرز ورشکستگی اکولوژیکی نمی‌رسیدیم.

5️⃣ منطقه خاورمیانه و میان‌رودان در این میان در شمار وخیم‌ترین مناطق جهان است، مناطقی که بی‌عدالتی‌های اقتصادی، رژیم‌های توتالیتر و جریان‌های خشونت‌طلبِ ایدئولوژیک عملاً بزرگترین پهنه تولید گرد و خاک در جهان را آفریده و موجی بزرگ از خشکی پهنه‌های آبی در سوریه، عراق و ایران را رقم زده است. در اینباره بیشتر خواهم نوشت.

#ناپایداری_اقتصادی
#فروپاشی_بومشناختی
#محمد_درویش
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

🔴 محیط زیست یتیم

🎙محمد درویش در گفتگو با مهدی محمودیان

در برنامه #سه_راه_جمهوری
در #استودیو_پات

📺 فیلم کامل را در کانال یوتیوب ما ببینید



.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @studio_patt
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
نشستی پر محتوا با رسمیت یافتن «ارزیابی راهبردی محیط زیستی» در برنامه‌های توسعه کشور

👈«ارزیابی راهبردي محیط زیستی» ابزاری برای پشتیبانی از نظام تصمیم‌گیری است.

◀️قانون برنامه هفتم توسعه کشور که در سال 1403 به تصویب رسید، در ماده 22 خود موضوع «ارزیابی راهبردی محیط زیستی» در ایران را برای اولین بار وارد سطحی عملیاتی کرده و دستگاه‌های اجرایی را مکلف کرده که طرح‌ها و برنامه‌های کلان توسعه‌ای خود را مورد ارزیابی راهبردی محیط زیستی قرار دهند.

👈شاخۀ «سیاستگذاری محیط زیست» مدرسه توسعه پایدار با توجه به اهمیت SEA برای نظام توسعه پایدار کشور و از سوی دیگر باتوجه به تجربۀ آموخته از سه دهه اجرای نظام ارزیابی محیط زیستی (EIA) در ایران، و در آغاز مسیر ارزیابی راهبردی محیط زیست در ایران قصد دارد با برگزاری رویدادی به بررسی دغدغه‌ها و ملاحظات موجود در این زمینه بپردازد.

📌پنجشنبه 22 خرداد-از ساعت 9 تا 11:30 صبح (مجازی)
⬅️توضیحات بیشتر و ثبت نام: sdschool.ir/seairan

📍مدرسه توسعه پایدار
@sdschool
🔸 حضور غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و سرکنسول‌ کشور‌های حاضر در مشهد در مراسم دوچرخه‌سواری به مناسبت روز جهانی دوچرخه‌

#گزارش_تصویری

@khabarnameh1397
2025/07/07 06:17:12
Back to Top
HTML Embed Code: