Telegram Web Link
روسیه: اسرائیل حملات به تأسیسات هسته‌ای ایران را متوقف کند

🔹وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای از مقامات اسرائیل خواست که به خود بیاید و فوراً حملات به تأسیسات و سایت‌های هسته‌ای ایران تحت پادمان‌ها و تحت فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را متوقف کند

🔹تشدید فعلی درگیری ایران و اسرائیل، خطر بی‌ثباتی بیشتر اوضاع در کل منطقه و در درجه اول در کشورهای هم‌مرز با اسرائیل و ایران را ایجاد می‌کند.

🔹طرفداران کنونی اسرائیل، آژانس اتمی را به ارائه گزارش مبهم مجبور کرده بودند.

🔹تلاش‌ اردوگاه غرب برای تسویه حساب سیاسی غیرقابل قبول است.

🔹حملات به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران غیرقانونی است

🔹انتظار از آژانس اتمی: ارزیابی عینی و بدون سانسور از خسارات به امنیت تأسیسات هسته‌ای ایران

🔹توجه به آمادگی ایران برای از سرگیری مذاکرات در صورت توقف حملات اسرائیل

🔹توافق هسته‌ای تنها از طریق دیپلماسی به دست می‌آید

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📝تیتر یک روزنامه دنیای اقتصاد:

🟡 راهبرد سه‌وجهی ایران

چهار‌شنبه ۲۸ خرداد‌ ۱۴۰۴
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
لغو پروازهای ایران تا ساعت ۱۴ امروز تمدید شد

🔹مهدی رمضانی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تمدید لغو پروازهای ایران خبر داد و گفت: فضای پروازی کشور تا ساعت ۱۴ امروز (چهارشنبه، ۲۸ خرداد) همچنان بسته است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
گفت‌وگوی ترامپ با نتانیاهو؛ اختلاف میان مشاوران کاخ سفید

🔹شبکه تلویزیونی سی ان ان اعلام کرد: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پیش از نشست امروز شورای امنیت ملی این کشور با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل گفت و گو کرده است.

🔹به گزارش این رسانه آمریکایی، نشست تیم امنیت ملی آمریکا یکساعت به طول کشیده است.
همزمان شبکه تلویزیونی سی‌بی‌اس آمریکا نیز از اختلاف نظر میان مشاوران ترامپ در قبال ایران خبر داد.
🔹سی بی اس به نقل از منابع آگاه گزارش داد، در میان مشاوران نزدیک ترامپ درباره چگونگی تعامل با موضوع ایران، اجماعی وجود ندارد./ایرنا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فارس:

عبور از تنگۀ هرمز فقط با اجازۀ ایران


🔺سیداحسان خاندوزی وزیر اسبق اقتصاد در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: از فردا‌ به مدت ۱۰۰ روز، هیچ نفتکش و محموله LNG نباید بتواند از تنگه عبور کند مگر با تایید ایران.

🔺این سیاست اگر "به‌موقع" اجرا شود تعیین‌کننده است. هر تاخیر در اجرای آن، یعنی تحمل بیشتر جنگ در داخل خاک. نبرد ترامپ را باید با ترکیب اقتصاد-امنیت خاتمه داد.

🔺به گزارش فارس؛ بسیاری از تحلیلگران معتقدند که ایران باید هرچه سریعتر کارت نفت خود را استفاده کند و به واسطه آن عواقب تجاوز به ایران را به جهانیان نشان دهد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
نحوه فعالیت بانک‌های تهران در ۲۸ خرداد

🔺بر اساس اعلام شورای هماهنگی بانک ها، امروز چهارشنبه ۵۰ درصد شعب بانک‌های تهران دایر است و واحدهای پشتیبان ستادی، از ساعت ۸ الی ۱۲ به منظور خدمت رسانی به امور ضروری مشتریان دایر هستند.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
راهبرد سه‌وجهی ایران برای به عقب راندن اسرائیل

🔹به موازات تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی، ایران راهبردی سه‌وجهی را برای متوقف کردن و به عقب راندن اسرائیل در دستور کار قرار داده است.

🔹«دفاع مشروع»، «پاسخ متقابل» و «دیپلماسی فعال» وجوه این استراتژی ترکیبی برای مهار اسرائیل، مدیریت تنش‌ها و پاسخگو کردن جامعه جهانی نسبت به محکوم کردن متجاوز است که در طول ۵ روز گذشته در دستورکار جمهوری اسلامی قرار گرفته است.

🔹انعکاس این راهبرد را می‌توان در دفع حملات گسترده موشکی، پهپادی و سایبری به کشور، عملیات منظم و مستمر موشکی به اسرائیل و رایزنی‌های سطح بالا با مقامات خارجی مشاهده کرد.

🔹وجه دیپلماتیک این راهبرد، حمایت ۲۱ کشور عربی-اسلامی از ایران و محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی را به دنبال داشته است.

🔹عراقچی که از ابتدای تهاجم نظامی اسرائیل، دیپلماسی تلفنی فعالی را با وزرا و مقامات خارجی در پیش گرفته است، اکنون نسبت به سرایت تنش به منطقه و جهان توسط اسرائیل هشدار می‌دهد.

🔹سایر رایزنی‌های سطح بالا از چین و روسیه گرفته تا اروپا نیز برای متوقف کردن حملات اسرائیل در جریان است.

#دنیای_اقتصاد #جنگ #تهاجم #راهبرد_سه_وجهی #دیپلماسی_فعال

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
.
چگونه دولت در دوران جنگ تحمیلی از معیشت مردم حمایت کرد؟

🔹جنگ تحمیلی هشت‌‌‌ساله، بزرگ‌ترین بحران کشور از انقلاب و آزمونی سخت و بی‌‌‌سابقه برای سازوکارهای اقتصادی ایران بود.

🔹دولت تازه تاسیس جمهوری اسلامی، در حالی که هنوز درگیر تثبیت ساختارهای سیاسی بود، باید همزمان معیشت بیش از ۳۶ میلیون شهروند را نیز تضمین می‌‌‌کرد.

🔹این گزارش، نشان می‌دهد چگونه ترکیبی از ابزارهای دولتی، سازوکارهای مردمی و استفاده از منابع ارزی توانست کشور را از تجربه فاجعه‌‌‌بار قحطی و فروپاشی اقتصادی نجات دهد.

🔹در آن زمان، در شرایطی که فشار تحریم، کمبود منابع و بی‌‌‌ثباتی اقتصادی در کشور موج می‌‌‌زد، تنها راه ممکن برای حفظ حداقلی از ثبات، مداخله‌‌ متمرکز دولت در تامین و توزیع کالاهای اساسی بود.

🔹این مداخله اگرچه از منظر اقتصادی ایده‌‌‌آل نبود، اما توانست با اتکا به مجموعه‌‌‌ای از سیاست‌‌‌های اضطراری همچون کنترل نرخ ارز، سهمیه‌‌‌بندی منابع و توزیع عادلانه، از فروپاشی کامل اقتصاد جلوگیری کند.

🔹با این حال، آنچه این سازوکارها را به‌‌‌صورت نسبی موفق کرد، نه فقط طراحی فنی آنها بلکه وجود اعتماد عمومی و مشارکت اجتماعی در اجرای آنها بود.

🔹مدیریت منابع در بحران، بدون همراهی مردم محکوم به شکست است. تجربه جنگ نشان داد که سیاست‌‌‌های اقتصادی، در صورتی که با شفافیت، عدالت توزیعی و پاسخ‌‌‌گویی همراه شوند، می‌توانند زمینه‌‌‌ساز اعتماد شوند.

🔹ترکیب ستادهای مرکزی با شبکه‌‌‌های توزیع محلی، تخصیص هدفمند یارانه‌‌‌ها به دهک‌‌‌های پایین، انتشار مستمر گزارش‌‌‌های ارزی و توزیعی و نیز حمایت هوشمندانه از تولید داخلی، همگی نشان دادند که بازسازی سرمایه اجتماعی، نه‌‌‌تنها یک نیاز اخلاقی، بلکه پیش‌‌‌شرط کارآمدی اقتصادی است.

🔹در نتیجه، اگر قرار است دوباره در شرایط مشابهی به مدیریت متمرکز منابع متوسل شویم، باید این‌‌‌بار پیش از هر چیز به بازسازی اعتماد عمومی پرداخت.

🔹افزایش سرمایه انسانی از طریق جلب اعتماد عمومی در کنار مدیریت عادلانه منابع بود که توانست اقتصاد کشور را بدون فروپاشی از آن موقعیت دشوار عبور دهد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #جنگ #جنگ_تحمیلی #اقتصاد_جنگ #سرمایه_انسانی #معیشت_مردم #مدیریت_منابع

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

ابزار حقوق برای مدیریت جنگ

👤 حمید قنبری؛ حقوقدان

✍️ حمله مستقیم و گسترده اسرائیل به خاک ایران از نظر حقوقی، نقطه عطفی خطرناک در نظم بین‌الملل است: یک دولت، بدون مجوز شورای امنیت، بدون وقوع حمله فوری یا قریب‌‌‌الوقوع از سوی طرف مقابل، تصمیم به استفاده از زور علیه یک کشور مستقل می‌گیرد.

✍️ ماده۲(۴) منشور ملل متحد می‌‌‌گوید توسل به زور علیه تمامیت ارضی یا استقلال سیاسی کشورها، ممنوع است.

✍️ پس چرا نهادهای بین‌المللی که باید حافظ صلح و امنیت جهانی باشند، در برابر حمله‌‌‌ای تا این اندازه آشکار سکوت کرده‌‌‌اند؟

✍️ چرا همان قواعدی که در برابر دولت‌‌‌های کوچک و ضعیف با شدت اجرا می‌شود، در قبال متحدان غربی به حال تعلیق درمی‌‌‌آید؟ و اگر این رویه ادامه یابد، چه اعتباری برای نظم حقوقی جهان باقی خواهد ماند؟

✍️ اسرائیل تلاش کرده حمله اخیر را نوعی «دفاع پیش‌‌‌دستانه» معرفی کند. مفهومی که در برخی منابع غربی به‌‌‌عنوان توجیهی برای حملات یک‌‌‌جانبه جا افتاده، اما در حقوق بین‌الملل معاصر جایگاه شناخته‌‌‌شده‌‌‌ای ندارد.

✍️ نگرانی یا حتی دشمنی سیاسی، توجیه‌‌‌کننده استفاده از زور نیست. همین نکته بارها در احکام دیوان بین‌المللی دادگستری، گزارش‌‌‌های دبیرکل سازمان ملل و نظر حقوقدانان برجسته بین‌الملل تاکید شده است: احساس تهدید، جایگزین وقوع واقعی حمله نمی‌شود.

✍️ اگر جامعه بین‌المللی، چنین اقداماتی را تحمل کند و واکنشی نشان ندهد، عملا یکی از مهم‌ترین ستون‌‌‌های نظم حقوقی جهان، یعنی اصل عدم‌استفاده از زور، در عمل بی‌‌‌اعتبار خواهد شد.

✍️ آنچه از این پس برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت دارد، ادامه نبرد مشروعیت در میدان حقوقی و دیپلماتیک است. پیگیری حقوقی، مستندسازی دقیق، استفاده از نهادهای رسمی بین‌المللی، بهره‌‌‌گیری از ظرفیت کشورهای مستقل و سازمان‌های مردم‌‌‌نهاد و ایجاد یک روایت حقوقی شفاف، می‌تواند این تجاوز را در حافظه حقوقی جهان ثبت کند؛ به‌‌‌گونه‌‌‌ای که اسرائیل نه‌‌‌تنها در خاک ایران، بلکه در صحنه دیپلماتیک نیز منزوی شود.

✍️ همچنین این رخداد باید برای دستگاه سیاست خارجی و امنیت ملی ایران، یک زنگ بیدارباش باشد: نظام بین‌الملل، در بسیاری از موارد، بیش از آنکه متکی بر عدالت باشد، بر قدرت استوار است.

✍️ آنچه عدالت را ممکن می‌کند، تلفیق قدرت ملی با پیگیری هدفمند حقوقی است.

✍️ ایران باید از تجربه این جنگ، درسی راهبردی بگیرد: آنکه برای دفاع موثر، باید همزمان از دو زبان استفاده کرد—زبان قدرت و زبان قانون.

✍️ جنگ ممکن است پایان یابد؛ اما آثار آن در تاریخ، در سیاست و در نظام حقوقی جهان باقی خواهد ماند.

#دنیای_اقتصاد #سرمقاله #مدیریت_جنگ #جنگ

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سیاستگذاری پولی در شرایط جنگی چگونه باید باشد؟ / رابطه جنگ و تورم

🔺بانک مرکزی در این شرایط باید برای حفظ ثبات اقتصادی و اعتماد عمومی، سیاست‏‌های انقباضی را در دستور کار خود قرار دهد و به‏‌ جای تامین کسری بودجه دولت از طریق تحت فشار قرار دادن شبکه بانکی یا افزایش پایه پولی، با ابزارهایی نظیر مدیریت نرخ بهره و عملیات بازار باز، نقدینگی را به‏‌دقت کنترل کند.

🔺بین جنگ و تورم رابطه‌‌‌ای عمیق وجود دارد. این پدیده به این دلیل رخ می‌دهد که یک ارتش بزرگ نیاز به منابع زیادی دارد و این تقاضای فزاینده در مقایسه با عرضه محدود، منجر به افزایش تورم می‌شود.

🔺اگر ارتش‌‌‌ها برای تامین نیازهای خود به غارت روی آورند، وضعیت برای غیرنظامیان بدتر می‌شود، زیرا عرضه کالاها کاهش یافته و قیمت‌ها افزایش می‌‌‌یابد.

🔺نحوه تامین مالی جنگ نقش حیاتی در میزان تورم حاصل از آن ایفا می‌کند. اگر جنگ از طریق افزایش مالیات یا کاهش هزینه‌‌‌های غیرنظامی تامین مالی شود، می‌تواند فشارهای تورمی را با کاهش قدرت خرید عمومی خنثی کند.

🔺با این حال، این روش‌ها اغلب از نظر سیاسی دشوارند. در مقابل، چاپ پول، اگرچه در کوتاه‌‌‌مدت راه‌‌‌حلی آسان به نظر می‌‌‌رسد، اما در بلندمدت مخرب‌‌‌ترین رویکرد است و منجر به تورم بالاتر می‌شود.

🔺جنگ علاوه بر تاثیرات داخلی، تورم را در سطح جهانی نیز تشدید می‌کند. این پدیده می‌تواند تقاضای جهانی برای کالاهایی مانند نفت و فلزات را افزایش دهد.

🔺علاوه بر این، کشورهای درگیر در جنگ، به‌ویژه اگر صادرکنندگان اصلی باشند، ممکن است تولید یا صادرات را متوقف کنند که منجر به کاهش عرضه جهانی و افزایش قیمت‌ها می‌شود.

🔺بحران‌های پناهندگان که توسط جنگ ایجاد می‌‌‌شوند نیز هزینه‌‌‌های عمومی را در کشورهای میزبان افزایش می‌دهند و به طور بالقوه بر تورم آنها تاثیر می‌‌‌گذارند.

🔺سیاستگذار ایرانی در مواجهه با تنش‌‌‌های فعلی ایران و اسرائیل با چه مسائلی روبه رو است و چه واکنش‌‌‌هایی می‌تواند نشان دهد؟

🔺یکی از فوری‌‌‌ترین نگرانی‌ها در صورت تشدید درگیری، اختلال احتمالی در زیرساخت‌‌‌های حیاتی، از جمله شبکه‌‌‌های پرداخت الکترونیکی مانند «شتاب» است.

🔺در چنین شرایطی، اهمیت پول فیزیکی و توانایی مردم برای انجام معاملات با استفاده از آن به شدت افزایش می‌‌‌یابد. یکی از اقدامات پیشگیرانه بانک مرکزی، برنامه‌‌‌ریزی برای انتشار و توزیع اسکناس‌‌‌های درشت‌‌‌تر است.

🔺مساله حیاتی‌‌‌تر، کنترل سرسختانه عرضه پول است. تامین مالی هزینه‌‌‌های جنگ از طریق چاپ بی‌‌‌رویه پول، یک مسیر لغزنده است که به ناگزیر به تورم‌‌‌های افسارگسیخته و بی‌‌‌ثباتی اقتصادی منجر می‌شود.

🔺در شرایط کنونی ایران اتکا به چاپ پول برای پوشش کسری بودجه، خطایی اساسی خواهد بود.

🔺بانک مرکزی در حال حاضر باید عرضه پول را به شدت کنترل نماید. این کنترل باید به گونه‌‌‌ای باشد که ضمن حفظ نقدینگی لازم برای فعالیت‌‌‌های اقتصادی، از انباشت نقدینگی و فشار تورمی جلوگیری شود.

🔺دولت نیز باید از اصرار بر استقراض از بانک مرکزی که به معنای چاپ پول است، خودداری کند و به دنبال انتشار اوراق قرضه دولتی با نرخ‌های جذاب برای مردم و نهادها باشد.

🔺بانک مرکزی باید تلاش کند تا نرخ ارز را با ثبات نسبی حفظ و از نوسانات مخرب جلوگیری کند.

🔺ذخایر ارزی کشور باید با نهایت دقت مدیریت شوند و صرفا برای تامین کالاهای اساسی، دارو و مواد اولیه تولید استفاده شوند، نه برای تثبیت‌‌‌های کوتاه‌‌‌مدت و پرهزینه که نتیجه‌‌‌ای جز تخلیه ذخایر نخواهد داشت.

🔺شفافیت در سیاست‌‌‌های ارزی، ارتباط منظم با صادرکنندگان و واردکنندگان از جمله الزامات این دوره است.

🔺بانک مرکزی باید به طور منظم، شفاف و به زبانی قابل فهم برای عموم مردم، وضعیت اقتصادی، چالش‌‌‌های پیش رو و تصمیمات اتخاذ شده برای مقابله با آنها را توضیح دهد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #جنگ #تورم #سیاست_پولی #سیاست_ارزی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
.
🔴 پدافند غیرعامل در آپارتمان / فضای «امن» آپارتمان‌‏‌تان کجاست؟

🔹اگر بدانید در خانه‌ای که زندگی می‌کنید، جاهایی تحت عنوان «فضای امن» وجود دارد، شاید برای «حفظ جان» خود در شرایط حملات هوایی، نیازی به «خروج از آپارتمان» با هدف استقرار در «پناهگاه» نباشد

🔹«فضای امن» در آپارتمان شما سه ویژگی پدافندی و دست‌کم دو مشخصه اصلی دارد.

🔹مناطقی نظیر ایستگاه‌‌‌های مترو و تونل‌‌‌های آن، پارکینگ مجتمع‌‌‌های بزرگ که حداقل در 3 طبقه زیرزمین قرار دارند، می‌توانند پناهگاهی امن دربرابر بمباران مستقیم باشند.

🔹زیرزمین مدارس، زیرزمین مساجد و پارکینگ‌‌‌ طبقات منفی خانه‌‌‌ها اگرچه حکم پناهگاه را ندارند اما فضای امنی را در مقابل خطراتی غیر از بمباران مستقیم فراهم می‌کنند.

🔹اما میان «پناهگاه» و «فضای امن» تفاوت هایی وجود دارد.

🔹پناهگاه مکانی برای اسکان موقت است که در مقابل تهدیدهایی نظیر بمباران نسبت به ساختمان‌‌‌های معمولی ایمنی و پایداری بالاتری دارد.

🔹درواقع اگر در زمان بمباران مردم به پناهگاه امن بروند، از آسیب‌‌‌های احتمالی ناشی از ریزش ساختمان‌‌‌ها در امان خواهند ماند.

🔹اما فضای امن محلی است که جان افراد را از خطراتی نظیر ترکش‌‌‌های ثانویه، موج انفجار و فروریزش آوار محافظت می‌کند.

🔹یعنی پناهگاه‌‌‌ها در مقابل شلیک مستقیم بمب ایمن هستند اما مناطق امن می‌توانند خطرات جانبی حملات نظامی را مهار کنند.

🔹بنابراین اولین فاکتور برای آنکه یک فضا را بتوان به عنوان پناهگاه درنظر گرفت، آن است که حدود 30 متر زیر زمین احداث شده باشد.

🔹پناهگاه نباید پنجره‌‌‌ای رو به بیرون داشته باشد و در عین حال راه ورود و خروج هوا نیز برای آن در نظر گرفته شده باشد.

🔹همچنین شکل درب ورود به پناهگاه باید به نحوی باشد که از ورود آوار ممانعت کند.

🔹در طراحی‌‌‌های شهری، ایستگاه‌‌‌های مترو و تونل‌‌‌های آن به عنوان پناهگاه درنظر گرفته می‌‌‌شوند.

🔹پارکینگ‌‌‌های مجتمع‌‌‌های بزرگ از طبقات منفی 3 و بیشتر نیز می‌توانند تبدیل به پناهگاه شوند.

🔹متاسفانه فضای امن در تمامی ساختمان‌‌‌ها مطابق قانون مقررات ملی ساختمان طی سالیان گذشته به دلیل عدم‌پیگیری از سوی سازمان نظام مهندسی و شهرداری‌‌‌ها هیچ‌گاه اجرایی نشد.

🔹در سایر نقاط دنیا فضاهای دوگانه‌‌‌ای طراحی می‌شود که اگرچه کاربری دیگری دارد، اما قابلیت استفاده به عنوان پناهگاه یا فضای امن را نیز دارد.

🔹به عنوان مثال در طراحی ساختمان‌‌‌های مسکونی این امکان وجود دارد که انباری‌‌‌ها به شکلی تعریف و ساخته شود که در زمان بحران به عنوان فضای امن به کار آیند.

🔹در برخی کشورها پارکینگ‌‌‌های طبقات منفی به نحوی طراحی می‌‌‌شوند که در زمان بحران قابلیت تبدیل شدن به محیط بیمارستانی را در کمترین زمان داشته باشند.

🔹بنابراین اگرچه تقریبا در هیچ یک از نقاط دنیا فضایی با تک کاربرد پناهگاه ساخته نمی‌شود، اما همواره فضاهایی باکاربری دوگانه وجود دارد که در زمان بحران قابلیت تبدیل شدن به پناهگاه را دارد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #جنگ #حمله_هوایی #بمباران #ترکش #فضای_امن #پناهگاه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
حادثۀ امنیتی برای نوبیتکس

🔹نوبیتکس: صبح امروز تیم فنی نشانه‌هایی از دسترسی غیرمجاز به بخشی از زیرساخت‌های اطلاع‌رسانی و کیف پول گرم را شناسایی کرده.

🔹بلافاصله پس از تشخیص، تمام دسترسی‌ها متوقف شد و تیم‌های امنیتی داخلی در حال بررسی دقیق ابعاد حادثه هستند.

🔹دارایی کاربران مطابق استانداردهای ذخیره سرد در امنیت کامل است و حادثه فوق فقط بخشی از دارایی کیف‌پول‌های گرم را تحت تاثیر قرار داده است.

🔹نوبیتکس مسئولیت کامل این حادثه را پذیرفته و به کاربران اطمینان می‌دهیم که تمام خسارات احتمالی از طریق صندوق بیمه و منابع نوبیتکس جبران خواهد شد.

🔹تا زمان بررسی کامل، به‌طور موقت، دسترسی وب‌سایت و اپلیکیشن وجود ندارد.

🔹نوبیتکس یک صرافی رمز ارز دیجیتال در ایران است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شکست دشمن با هم‌صدایی و وحدت/ با همراهی مردم و رسیدگی سریع مسئولان، هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد

رئیس جمهور در نشست هیات دولت:

🔹با آمدن مردم و محله‌ها به صحنه و ایجاد حس مشارکت، سریعتر می‌توان به مشکلات رسیدگی کرد. مسئولان و دستگاه‌های مختلف، به خصوص نهادهایی مثل کمیته امداد و بهزیستی، مراقب باشند که در صورت بروز مشکل و حادثه برای هر کدام از هموطنان به سرعت به وضعیت او رسیدگی کرده و تمام نیازهای او را برطرف کنند.

🔹با وحدت، انسجام و همدلی می‌توان از این بحران عبور کرد. چنانچه در داخل کشور هم‌صدایی داشته باشیم، با قدرت مسیر پیش‌رو طی می‌شود.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تمجید رهبر معظم انقلاب از رفتار متین، شجاعانه و وقت‌شناسانه ملت ایران در مقابل تهاجم رژیم صهیونی/ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: آمریکایی‌ها بدانند ملت ایران تسلیم‌شدنی نیست و هرگونه ورود نظامی آنها بدون تردید با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود

🔺حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی ظهر امروز در پیامی تلویزیونی ضمن تمجید از رفتار متین، شجاعانه و وقت‌شناسانه ملت ایران در قضیه اخیر تهاجم ابلهانه و خباثت‌آمیز دشمن صهیونی، آن را نشانه رشد ملت و قوام عقلانیت و معنویت دانستند و تاکید کردند:

🔺ملت ایران در مقابل جنگ تحمیلی محکم می ایستد همان‌گونه که در مقابل صلح تحمیلی نیز محکم خواهد ایستاد و این ملت در مقابل تحمیل، تسلیم هیچکس نخواهد شد.

🔺رهبر معظم انقلاب همچنین با اشاره به اظهارات تهدیدآمیز و سخیف رئیس جمهور آمریکا تصریح کردند:
افراد باخردی که ایران و ملت و تاریخ ایران را می‌شناسند هیچ‌گاه با زبان تهدید با این ملت سخن نمی‌گویند زیرا ملت ایران تسلیم‌شدنی نیست و آمریکایی‌ها بدانند هرگونه ورود نظامی آمریکا بدون تردید با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود.

🔺مشروح این پیام تلویزیونی به زودی منتشر خواهد شد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
آیا شعله‌‌‌ها تنش‌های ایران و اسرائیل، مسیر انتقال نفت و فرآورده‌‌‌های نفتی را خواهد سوزاند؟

🔹با وجود حملات هوایی به اهدافی در خاک ایران و پاسخ تهران به بنادر اسرائیل، بازار نفت واکنشی فراتر از افزایش‌‌‌های محدود قیمتی نداشته است.

🔹در روز سه‌‌‌شنبه ۱۷ ژوئن به گزارش رویترز و تا لحظه تنظیم این گزارش، بهای نفت برنت با افزایشی بیش از یک‌درصد به حدود ۷۴ دلار رسید.

🔹این در حالی است که در جریان نوسانات روز دوشنبه، قیمت نفت در بازه ۸ دلاری بالا و پایین رفت و در نهایت در سطحی پایین‌‌‌تر از آغاز روز بسته شد.

🔹در بازار آمریکا نیز قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت با رشدی مشابه به حدود ۷۲ دلار رسید.

🔹این نوسانات حاکی از آن است که بازار، برخلاف گذشته، در برابر هرگونه تنش در خاورمیانه، فورا دچار هیجان نمی‌شود و منتظر مشاهده اختلال ملموس در عرضه باقی می‌‌‌ماند.

🔹از مهم‌ترین دلایلی که واکنش بازار را در حدی محدود نگه داشته، نبود اختلال در زیرساخت‌‌‌های نفتی ایران و همچنین عبور منظم نفتکش‌‌‌ها از تنگه هرمز است؛ گذرگاهی که روزانه حدود ۲۰ میلیون بشکه نفت و فرآورده‌‌‌های نفتی از آن عبور می‌کند.

🔹تحلیلگران معتقدند ایران در شرایط فعلی تمایلی به مسدودسازی تنگه هرمز ندارد، زیرا چنین اقدامی موجب از دست رفتن درآمدهای حیاتی نفتی خواهد شد و همچنین ایالات متحده نیز با چنین وضعیتی مقابله خواهد کرد، چرا که قیمت بالای نفت می‌تواند تورم را در آمریکا و متحدانش تشدید کند؛ مساله‌ای که با هدف فدرال رزرو در مسیر کاهش نرخ بهره در تناقض است.

🔹از منظر عرضه و تقاضای جهانی نیز بازار با فشاری فوری روبه‌رو نیست.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #نفت #تنگه_هرمز

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/07 13:42:04
Back to Top
HTML Embed Code: