Telegram Web Link
پزشکانی که از دستگاه کارتخوان استفاده نمی‌کنند مجرم محسوب می‌شوند

رییس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی، در خصوص اینکه سخنگوی سازمان تعزیرات اخیرا اعلام کرده گرفتن پول نقد توسط پزشکان تخلف تعزیراتی نیست، گفت:

🔹️از ابتدای سال ۱۴۰۲ پزشکان مکلف به استفاده از دستگاه کارتخوان شده اند و تخلف از این حکم قانونی ممکن است تخلف تعزیراتی نباشد، اما تخلف از قانون محسوب می‌شود.

🔹مستوفی افزود: پزشکانی که از دستگاه کارتخوان استفاده نمی‌کنند با شناسایی حساب‌های شخصی یا حساب‌های بستگانشان که از آن طریق پول دریافت می‌کنند، درآمدهایشان را احصا می‌کنیم و نسبت به درآمدهای احصا شده مطالبه مالیات را خواهیم داشت./تسنیم

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روابط ایران و روسیه الگوی برای کشورهای مستقل

🔺دنیای اقتصاد:
معاون سیاسی وزیر امورخارجه ایران در نشست روابط ایران و روسیه به میزبانی جمهوری تاتارستان روسیه گفت: مهمترین رسالت چندجانبه گرایی، ایجاد عدالت در مناسبات بین‌المللی است.

🔺علی باقری‌کنی با اشاره به ضرورت ایجاد بستر مشارکت برای دیگر کشورهای مستقل گفت: بر این اساس، مشارکت دادن دیگر کشورها از جمله برزیل، آفریقای جنوبی و هند در این رویکرد منطقی که ایران و روسیه آن را دنبال می‌کنند، می‌تواند زیربنای جهانی مبتنی بر همکاری مشترک و عدالت باشد.

🔺باقری کنی، همکاری‌های دو کشور در چارچوب سازوکارهای چندجانبه از جمله «بریکس» را یکی از ابزارهای مهم تحقق آزاده رهبران عالی دو کشور در راستای تقویت و تحکیم مناسبات ایران و روسیه برشمرد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 «آلودگی هوا» موجب «کاهش سطح بهره‌‌‌وری نیروی کار» می‌شود!

🔺به پشتوانه مطالعات صورت‌گرفته در این خصوص باید بیان کرد که افزایش سطح آلودگی هوا دارای اثر معنادار و منفی بر بهره‌‌‌وری نیروی کار است.

🔺یکی از مطالعات مهم در این خصوص، مطالعه دوساله چانگ، زیوین، گروس و نی‌‌‌دیل است که بر روی کارگران یک آژانس خدمات مسافرتی در چین انجام داده‌‌‌اند.

🔺نتیجه مطالعه آنها نشان داد هر افزایش ۱۰واحدی شاخص آلودگی هوا با نام API موجب کاهش معنادار و منفی بهره‌‌‌وری نیروی کار در حدود ۰.۳۵‌درصد می‌شود.

🔺همچنین می‌‌‌توان به کاهش سطح بهره‌‌‌وری قضات در مکزیک، کاهش سطح یادگیری دانش‌‌‌آموزان و پایین آوردن سطح سرمایه انسانی در بلندمدت در آمریکا، کاهش سطح بازده معامله‌‌‌گران مالی در نیویورک و در نهایت کاهش ۱.۵درصدی سطح بهره‌‌‌وری نیروی کار بخش تولیدی در فرانسه به ازای هر ۱۰‌درصد در افزایش ریزذرات آلوده‌‌‌کننده هوا اشاره کرد.

🔺بنابراین آلودگی هوا، تهدیدی معنادار برای نظام‌‌‌های اقتصادی محسوب می‌شود.

🔺آلودگی هوا به‌علت حضور ریزذرات، با تاثیر بر سیستم عصبی مرکزی انسان‌‌‌ها، سطح فعالیت شناختی نیروی کار را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و در نتیجه، آلودگی هوا به‌طور مستقیم سطح بهره‌‌‌وری نیروی کار را مورد حمله قرار می‌دهد.

🔺مضاف بر این، مساله آلودگی هوا تنها محدود به فضای باز نیست و دامان نیروی کار مشغول در فضاهای بسته را نیز می‌گیرد و دست بر قضا، هر چه نیروی کار ما مشغول انجام کارهایی باشد که نیازمند مهارت بالاتر و در نتیجه، فعالیت شناختی بیشتر است، آسیب وارده به بهره‌‌‌وری نیروی کار نیز بیشتر خواهد بود.

#دنیای_اقتصاد #آلودگی_هوا #بهره_وری #نیروی_کار

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 سوال سراسری درباره «جمعه و شنبه»؛ همه تعطیل می‌شوند؟

🔺 دنیای‌اقتصاد: تعطیلی آخرهفته در ایران سرانجام با تصویب لایحه‌ای که سال 1401 دولت ارایه کرده بود، «ظاهری شبیه ویکند 2روزه در حداقل 102 کشور جهان» پیدا کرد اما باطن این مصوبه یک «تفاوت بزرگ با تقویم تعطیلات کشورها» دارد که ممکن است «شاغلان، خانوارها، کسب‌وکارها و در نهایت اقتصاد» را از منافع اقتصادی و اجتماعی «آخرهفته 2 روزه» محروم کند.

⭕️ به گزارش گروه شبکه‌های اجتماعی روزنامه «دنیای‌اقتصاد»، براساس تصویب لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری، روزهای جمعه و شنبه تعطیل اعلام شده است.

⭕️ این مصوبه اما فقط برای «کارکنان دستگاه‌ها» است چون که دولت و مجلس به جای آنکه از روز اول، لایحه یا طرح اصلاح تقویم رسمی کشور را در دستورکار قرار دهند، سراغ اصلاح قانونی رفتند که صرفاً به «کارکنان دستگاه‌های دولتی» و «نظام اداری کشور» مربوط می‌شود.

⭕️ اگر شورای نگهبان این مصوبه را تایید کند، یک قطعیت درباره مشمولان تعطیلی جمعه و شنبه وجود دارد و یک احتمال.

⭕️ به طور قطع همه کارکنان دستگاه‌های دولتی و عمومی و اداری کشور در هر جای ایران، جمعه و شنبه تعطیل می‌شوند و منبعد، کارمندان دولتی تهران باید پنج‌شنبه‌ها در دستگاه حاضر شوند.

⭕️ اما چون که تعطیلی آخرهفته در تقویم رسمی، همان جمعه است، احتمال دارد سایر شاغلان (غیردولتی‌ها) با اما و اگر کارفرما مواجه شوند که در این صورت هر دو بازنده این ابهام خواهند بود.

این احتمال از آنجا مطرح است که نیروی کار در کشورمان «تجربه تلخ تعطیلی پنج‌شنبه‌ها» را دارد.

⭕️ اواسط دهه 90، دستگاه‌های اداری و اجرایی در تهران، روزهای پنج‌شنبه تعطیل شدند.

⭕️ حدود دو سال بعد از آن، قرار بود دستگاه‌های دیگر استان‌ها نیز همچون تهران در پنج‌شنبه تعطیل شوند که طرح، مسکوت ماند.

ماحصل آن مصوبه، سال‌هاست روزهای پنج‌شنبه را برای خانوارها به «روز سرگردان» تبدیل کرده است.

⭕️ عده‌ای (دولتی‌ها) در تهران تعطیل هستند و مابقی نیروی‌کار و کسب‌وکارها باز هستند.

⭕️ این دو گانگی، مانع اثرگذاری کامل «تعطیلی واقعی پنج‌شنبه» بر اقتصاد و شرایط اجتماعی کشور شد.

⭕️ اکنون نیز به دلیل «عدم ثبت تعطیلی شنبه در تقویم رسمی»، ممکن است «آنچه سال‌ها همه انتظار تحقق آن را داشتند»، به شکل نافرم اجرا شود.

⭕️ دهه‌هاست خیلی از کشورها، 2 روز آخرهفته تعطیل هستند.

⭕️ در 2019 اما برخی کشورهای موفق و توسعه‌یافته،‌ «آخرهفته 3 روزه» را اکران کردند تا اثبات کنند، «تعادل بین کار و زندگی» می‌تواند از طریق تقویت روحیه نیروی کار به رشد اقتصادی بیشتر منجر شود.

تعطیلی مناسب و پایدار باعث سلامتی روحی افراد می‌شود و این به افزایش رضایت از شغل، تقویت ایده و خلاقیت در محیط‌کار و در نهایت، برد مشترک کارکنان و کارفرما در شرکت‌ها و کسب‌وکارها منجر می‌شود.

از روز چهارشنبه تا کنون، سوال مشترک همه این است: «چه کسانی در روز شنبه تعطیل می‌شوند؟»

⭕️ واقعیت این است که جواب‌ها عمدتاً «تحلیل شخصی افراد و تصمیم‌گیران» است. چرا که مطابق آنچه در جریان قانونگذاری در مجلس برای اصلاح ماده 87 صورت گرفته، آن چیزی نیست که همگان انتظار آن را داشتند.

#دنیای_اقتصاد #آخرهفته #ویکند_2_روزه #جمعه #شنبه #تعطیلات_آخرهفته

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد pinned «🔴 سوال سراسری درباره «جمعه و شنبه»؛ همه تعطیل می‌شوند؟ 🔺 دنیای‌اقتصاد: تعطیلی آخرهفته در ایران سرانجام با تصویب لایحه‌ای که سال 1401 دولت ارایه کرده بود، «ظاهری شبیه ویکند 2روزه در حداقل 102 کشور جهان» پیدا کرد اما باطن این مصوبه یک «تفاوت بزرگ با تقویم تعطیلات…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📈 نبض بازار رمزدارایی(ارزهای دیجیتال) امروز

🛍 درصد تغییرات، نسبت به قیمت‌های روز گذشته محاسبه شده است

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سرمایه ای که ایران ندارد...

🔺ایران برای دستیابی به هدف توسعه و جهش تولید، به ۵۰ تا ۱۰۰میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد که در حال حاضر در کشور وجود ندارد.

🔺یکی از بهترین راه‌‌‌ها برای حل این مشکل، جذب سرمایه از خارج کشور است. با توجه به تعدد ایرانیان خارج از کشور و سرمایه قابل‌توجه آنان، می‌‌‌توان به تزریق سرمایه آنها به کشور، در صورت بهبود شرایط اقتصاد کلان امیدوار بود.

🔺این مهم از آن جهت راهبردی است که اگر کشور تنها در یک‌سال با تزریق ۵۰میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در اقتصاد ایران مواجه شود، ‌‌‌جهش تولید و حل بحران‌های ارزی کشور قابل دسترس خواهد بود.

🔺اما در جذب سرمایه‌گذاری خارجی نکته مهم این است که باید فورا وضعیت تعاملات سیاسی بین‌المللی کشور با کشورهای خارجی بهبود یابد و از طرف دیگر تدبیری در خصوص پذیرش مفاد سند FATF اتخاذ شود.

🔺در صورت بهبود روندهای موجود می‌‌‌توان روی وام‌‌‌ گرفتن از بانک‌ها و نهادهای بین‌المللی نیز حساب کرد.

🔺نباید فراموش کرد که یک‌دهه قبل چطور ترکیه نزدیک به ۱۰۰میلیارد دلار از صندوق همکاری‌‌‌های مالی بین‌المللی (IFC) وام گرفت و رشد اقتصادی خود را قوام و دوام بخشید.

🔺ایران نیز باید با بهبود روابط سیاسی با جهان، راه استفاده از فرصت‌‌‌های پیش‌رو را باز کند.

🔺با این طرز تفکر که صنایع ما صرفا متوجه داخل باشند و با رفع بخشی از نیاز داخلی فروش خود را پوشش دهند، جهش تولید محقق نخواهد شد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #جهش_تولید #توسعه #سرمایه_گذاری

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تکنوکرات سیاست‌گریز

خاطرات مهدی سمیعی، رئیس بانک توسعه صنعتی و معدنی، رئیس بانک مرکزی و رئیس سازمان برنامه

👤 «تنها یک بانکدار برجسته نبود. به موسیقی، به نقاشی و به سینما هم دلبسته بود. هم مایه‌گذار و هم پیش‌برنده کار دست‌اندرکاران این هنرها بود.

👤 در شیوع و پیشبرد نقاشی در ایران ابتکارهای فراوانی کرد و به کارهای نقاشان برجسته مانند هوشنگ پزشک‌نیا و سهراب سپهری و بهمن محصص توجه فراوان داشت و از آنان برای هدیه به بانکداران بزرگ جهان می‌فرستاد و سبب فروش کارهایشان می‌شد.

👤 چنان‌که وقتی مرکز مطالعات بانکی را در تهران به راه انداخت، آن را با ده‌ها نمونه برگزیده از کارهای این نقاشان آراست و به نوعی موزه کرد.» این توصیف ابراهیم گلستان، نویسنده و فیلم‌ساز بزرگ، از شخصیت مهدی سمیعی است.

👤 مهدی سمیعی در بانک ملی، تشکیلاتی مرکب از تکنوکرات‌ها و روشنفکران ایرانی -از جمله اسحاق آپریم و ابوالقاسم خردجو - با عنوان «اتحادیه کارکنان بانک» پی ریخت.

👤 ابتهاج که این تشکیلات را مزاحم مدیریت آهنین خود می‌دید، با اعضای آن درگیر شد؛ اسحاق آپریم را به جرم آنکه عضو حزب توده بود، راند و کاری کرد که مهدی سمیعی را به زاهدان تبعید کنند. خردجو نیز پیشنهاد همکاری با بانک جهانی را پذیرفت و ایران را ترک کرد.

👤 سمیعی در ایام تبعید در زاهدان به ساختن مرکزی برای بانک و آموختن حسابداری و بانکداری به بومیان مشغول شد.

👤 ابتهاج با مشاهده اقدامات سمیعی به ناگزیر حکم معاونت بانک ملی استان را برایش صادر کرد و بعد از بازگشت وی به تهران (در سال۱۳۳۷ش) ابتدا معاونت و بعد از آن، ریاست اداره خارجه بانک را به او محول کرد.

✔️ آنچه می‌خوانید بخش‌هایی ویراسته از سخنان سمیعی در گفت‌وگو با پروژه تاریخ شفاهی هاروارد است...👇

🔗اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #تاریخ #مهدی_سمیعی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴امتیازات ناعادلانه مالیاتی برای مشاغل؛ به نفع کارفرما به ضرر کارکنان!

🔺دنیای اقتصاد: افزایش اخذ مالیات از مشاغل و اصناف، یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم بود. دلیل این موضوع نیز به گفته مسئولان بی‌عدالتی بود که در پرداخت مالیات وجود داشت.

🔺نگاهی به ارقام مالیات مشاغل، این بی‌عدالتی را واضح‌تر نشان می‌دهد. به گفته رئیس سازمان امور مالیاتی، سال گذشته مالیات ۹۰ درصد صنوف و مشاغل، از صفر تا ۲۰ میلیون تومان بوده و میانگین مالیات ستانی از اصناف و بازاریان فقط هفت میلیون تومان بوده است.

🔺همچنین بیش از ۵۰ درصد از مالیات اصناف را فقط از یک درصد آنها اخذ شده که گردش پولی بیشتری داشتند.

🔺این در حالی است که یک کارمند با حدود ۲۲ تا ۲۳ میلیون تومان حقوق در ماه سالیانه حدود تا ۲۰ میلیون تومان مالیات پرداخت می‌کنند و در سال ۱۴۰۲ مالیات حقوق کارکنان بخش خصوصی بیشترین مقدار تحقق را داشته و عملکرد 125.2 درصدی را بر جای گذاشته است.

🔺با این حال تخفیفات مالیاتی برای مشاغل و اصناف همچنان ادامه دارد. از افزایش سقف معافیت مالیاتی گرفته تا قسط‌بندی 15ماهه برای پرداخت مالیات.

🔺این در حالی است که کارمندان بخش دولتی و خصوصی مالیات خود را قبل از دریافت حقوقشان پرداخت می‌کنند اما مشاغل و اصناف امسال مالیات سال گذشته را آن هم به صورت قسط‌بندی پرداخت می‌کنند.

🔺همچنین در حالی که کارمندان مالیات خود را در لحظه پرداخت می‌کنند کارفرما می‌تواند با سرمایه‌گذاری بخشی از درآمد خود و کسب سود، در نهایت با در نظر گرفتن تورم، عملا پرداختی ناچیزی به سازمان امور مالیاتی داشته باشد.

🔺با وجود اهمیت اخذ مالیات از مشاغل، به نظر می‌رسد این تسهیلات مالیاتی در مقایسه با فشار مالیاتی که کارمندان تحمل می‌کنند، بار اصلی درآمد مالیاتی دولت را بار دیگر بر دوش کارمندان بخش خصوصی و دولتی بگذارد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴متهمان ردیف اول تراژدی مشهد

🔺«ناگهان آسمان در ساعت 3 و نیم بعد از‌ ظهر تاریک شد؛ چنان تاریک که گویی نیم‌شب است.»

🔺این را رضا سلیمان‌نوری، فعال شهری خراسان می‌گوید، او به چشم خود دید که چگونه باران باصلابت و قدرت می‌بارد و هیچ‌کس را یارای ایستادن زیر آن نیست.

🔺یکی دیگر از ساکنان مشهد برای «دنیای اقتصاد» شرح می‌دهد که چگونه در سیل کمربندی جنوبی کوهشاد گرفتار شد و نمی‌توانست اتومبیل خود را کنترل کند. او چند ساعت جهنمی را پشت سر گذاشت و با مرگ دست‌وپنجه نرم کرد.

🔺این وضعیت تداعی‌کننده سیلاب‌ بی‌مهابای نوروز 1398 شیراز بود و بار دیگر بحث بی‌تدبیری مدیران، نادیده‌گرفتن اصول شهرسازی و کوه‌خواری را به میان کشید. این گزارش را می‌توانید فردا در روزنامه «دنیای اقتصاد» بخوانید.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کسی از خودروهای برقی استقبال نکرد!

🔺دنیای اقتصاد : همان طور که پیش بینی می شد اولین عرضه خودروهای برقی که 16 اردیبهشت انجام شد ، با استقبال کم متقاضیان همراه بود.

🔺در این مرحله سه خودروی برقی عرضه شد که به دلیل نبود زیرساخت ها با تقاضای کمی مواجه شد.

🔺عرضه این خودروها مختص متقاضیانی بود که اسفند 1401 با دپوی 500 میلیون تومان پول در بانک های منتخب، اقدام به ثبت نام در سامانه یکپارچه وارداتی ها کرده بودند.

🔺وزارت صمت و شورای رقابت در پی عدم استقبال از برقی ها از یک سو اقدام به حذف محدودیت های ثبت نامی همچون "داشتن پلاک فعال" کردند و از سوی دیگر ثبت نام های جدید برای اشخاص حقیقی و حقوقی را آزاد کردند.

🔺آنچه مشخص است نبود زیرساخت هایی همچون ایستگاه های شارژ، ثبت نام کنندگان در سامانه یکپارچه را نسبت به خرید برقی ها دچار تردید کرده است.

🔺از سوی دیگر متقاضیان خودروهای برقی در بخش عمومی همچون تاکسی نیز به دلیل قیمت بالا و عدم تخصیص یارانه دولتی انگیزه ای برای خرید ندارند.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سه عبارت که در محیط کار ممنوع است!

🎯 حتی کوچک‌ترین و پیش‌‌‌پاافتاده‌‌‌ترین عبارات می‌توانند تاثیر زیادی بر تصور مردم نسبت به شما داشته باشند. به‌‌‌عنوان‌‌‌مثال در یک مصاحبه شغلی، چند کلمه ساده می‌تواند کاری کند شما یک مدعی مطمئن یا فردی نامطمئن از توانایی‌‌‌هایش به نظر برسید.

🎯 کیتی و راس پتراس، نویسندگان این مقاله و متخصصان حوزه ارتباطات می‌‌‌گویند: «مهم است که کلماتتان را با دقت انتخاب کنید و زبان قاطع، جسور و با اعتماد به نفسی داشته باشید.»

🎯 هدف این است که قاطع باشید بی‌آنکه بیش از حد پرخاشگری کنید. این استراتژی به‌‌‌ویژه در ارتباط با مدیر، همکار، دوست یا شریک زندگی مفید است؛ اما این سه عبارت دقیقا عکس این هدف عمل می‌کنند و ناخواسته باعث می‌‌‌شوند شما ضعیف و نامطمئن به نظر برسید.

چرا نباید این سه عبارت را به کار ببرید:

1️⃣ «ببخشید که این سوال را می‌‌‌پرسم، اما...»
2️⃣ «فقط...»
3️⃣ «نمی‌‌‌دانم»

🔗اینجا به شما توضیح می دهیم

#دنیای_اقتصاد #محیط_کار #عبارات_ممنوع

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
ایران صبر استراتژیک را کنار گذاشته است؟ 🔺دنیای اقتصاد: اندیشکده خاورمیانه مستقر در واشنگتن در تحلیلی با عنوان سیاست جدید هسته ای ایران بین بازدارندگی و عملگرایی مدعی است: 🔺️ناکام ماندن برجام در کنار فعالیت‌های پنهانی رژیم اسرائیل در یک دهه اخیر موجب شده…
طرح دوباره جزایر ایرانی در اجلاس اتحادیه عرب

🔺️دنیای اقتصاد:
اجلاس سران اتحادیه عرب به میزبانی منامه بحرین بار دیگر به محلی برای صدور بیانیه درباره جزایر ایرانی خلیج فارس تبدیل شد.

🔺️در متن بیانیه کشور های عربی شامل الجزایر، سوریه، بحرین، کومور، جیبوتی، مصر، عراق، اردن، کویت، لبنان، لیبی، موریتانی، مراکش، عمان، فلسطین، قطر، عربستان، سومالی، سودان، تونس، امارات‌متحده عربی و یمن آمده است:

🔺️بر حاکمیت امارات‌متحده‌عربی بر جزایر سه گانه تنب کوچک، تنب بزرگ، ابوموسی تاکید شده و از جمهوری اسلامی ایران می‌خواهد که به ابتکار امارات متحده عربی برای یافتن راه حلی مسالمت آمیز از طریق مذاکرات مستقیم یا مراجعه به دیوان بین المللی دادگستری و منشور سازمان ملل متحد به این مساله پاسخ دهد. این امر به اعتماد سازی و افزایش امنیت و ثبات در منطقه کمک خواهد کرد.

🔺اینکه چرا علیرغم تنش زدایی میان ایران و همسایگان جنوبی خلیج فارس و بهبود روابط ایران با دیگر کشورهای عربی، تمامیت سرزمینی ایران محور بیانیه‌های کشورهای عربی با لیدری امارات قرار می‌گیرد، پرسشی است که مراجع ذیصلاح ایرانی باید تدبیر بیشتری را نسبت به آن معطوف بدارند.

🔺امارات با محوریت ابوظبی، پروژه‌ای سیاسی با مکانیسم‌های حقوقی، اقتصادی و فنی درخصوص جزایر سه‌گانه طراحی کرده که بتواند با بین‌المللی کردن مناقشه با ایران، ابزارهای اعمال فشار خود را گسترده‌تر کند.

🔺خنثی سازی این پروژه نیازمند اتخاذ اقدامات چندسطحی جدی‌تر و عملی‌تر از سوی ایران است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📝تیتر یک روزنامه دنیای اقتصاد:

🟡۳ پیام تورم تولید مسکن

‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

https://www.tg-me.com/den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/05/18 00:28:56
Back to Top
HTML Embed Code: