Telegram Web Link
با استراحت نسبی بزرگان دلاری بازار، گروه‌های ریالی و سهام کوچک و متوسط مورد اقبال هستند. گروه دارو، خودرو و بانک سه گروهی هستند که مستعد جذب پول‌های بزرگ‌تر هستند احتمالا بقیه‌ی گروه‌های جامانده هم با اقبال روبرو خواهند شد.
برای گروه‌های دلاری هم نمی‌توان اصلاح بزرگی در نظر گرفت و شاخه‌های اصلاحی ممکن است زمانی و نسبتا کوتاه باشند. باید منتظر واکنش لیدرهای گروه‌های ریالی و سهام متوسط و کوچک بود.
@emacoabbasi
به نظر من رییس بانک مرکزی ( هر کسی که باشد) فقط و فقط باید به سمت کاهش نرخ سود بانکی حرکت کند تا این مسابقه‌ی دیوانه وار پرداخت سود موهوم و تورم را کاهش دهد. عده‌ای نگران حرکت پولِ سرگردان از بانک به سایر بازارها هستند اما اولا بورس ارزان گزینه‌ی بسیار جذابی برای جذب نقدینگی سرگردان است و دولت هم می‌تواند به جای استقراض با نرخ ۳۰ درصد، سهام شرکت‌هایش را در یک بازار جذاب بفروشد و سایر شرکت‌ها هم با افزایش سرمایه و عرضه اولیه نقدینگی را به سمت تولید هدایت کنند.
جهش نرخ ارز و طلا علیرغم نرخ سود بالای بانکی نشان از ناکارآمدی سود بالای بانکی در کنترل نقدینگی دارد ضمن اینکه با نرخ سود بالا اگرچه پول برای یک یا دو سال در سپرده‌های بانکی رسوب می‌کند اما همین سپرده‌ها با خلق پول و سود موهوم باعث افزایش نقدینگی در سال‌های بعد می‌شود و در نتیجه شاهد ناترازی و کسری بودجه و به ناچار شروع یک رالی تورمی دیگر هستیم.
نرخ سود بانکی حالا در نظر عموم، شاخص اندازه‌گیری تورم است و وقتی نرخ را ۳۰ درصد تعیین می‌کنیم بازار روی تورم بالاتر از نرخ سود بانکی محاسباتش را انجام می‌دهد.
@emacoabbasi
محسن عباسی
با اتوبان خاموش، به سراغ ارز ۶۵ هزار تومانی رفتیم! هشدار تورم کمرشکن در سال ۱۴۰۴ ارز توافقی ۶۵ هزار تومان قیمت خورد و اگرچه باعث خوشحالی ما بورسی‌هاست و قدم بزرگی در راستای حذف رانت از اقتصاد است اما به نظر من تا کنون زیرساخت‌های حمایتی لازم برای مدیریت بازار…
موج افزایش قیمت اقلام خوراکی و غذایی

به علت نوسانات نرخ ارز، قیمت اقلام خوراکی از ابتدای سال بعضا تا ۵۰ درصد رشد تجربه کردند و حالا دوباره قیمتها در حال تغییر است!
دولت بازی خطرناکی را بدون ایجاد زیرساخت‌های لازم حمایتی و بدون منابع کافی و صرفا بر اساس تئوری‌های پولی و مالی آغاز کرده که نتیجه‌ی آن تکانه‌های شدید در بازارهای کالا و خدمات و ارز و طلا و بورس و نهایتا مسکن خواهد بود.
اینقدر مافیای ارز و دلالی و رانت قوی است که در برابر هر اقدام دولت یک پاتک اقتصادی رو می‌کنند و همه‌ی نقشه های دولت را نقش براب می‌کنند!

@emacoabbasi
توهمی که تلگرام تو بورس به یک سری‌ها داد واقعا شگفت انگیزه!😁
چرا فکر می‌کنید با پست‌های من و شما بازار بالا و پایین میشه؟ لحظه به لحظه در حال گزارش بازار و بد و بیراه گفتن به زمین و زمان!
این بازار وارد یک سیکل صعودی ( با شاخه‌های متعدد بالارونده و اصلاحی) تا آذر ۱۴۰۵ شده و طبیعیه الان بعد از رشد دلاری‌ها، شاخص کل به اصلاح بره و طبیعی‌تر هم هست که فعلا فشار فروش تو کل بازار وجود داشته باشه.
تو هر شاخه‌ی صعودی جشن می‌گیریم و تو هر اصلاح دنبال مقصر هستیم، ماجماعت بورسی چرا اینطوری شدیم؟ خودمم جزو بورسی‌هاهستم😄

@emacoabbasi
در خصوص بازار خیلی سوال پرسیده می‌شود که وضعیت اصلاح سهم‌ها به کجا خواهد انجامید. من فقط نظر خودم را بدون تعصب اعلام می‌کنم و ممکن است بازار طور دیگری رفتار کند و یا مسیر دیگری را در پیش بگیرد.
امروز فشار فروش نسبتا قوی را در بازار شاهد بودیم و بعد از رشد قیمتی اخیر، امروز عرضه‌ها به نسبت قدرتمند‌تر از قبل بود.
اولین تفسیر این منفی‌ها، پول بکِ عمده سهام بزرگِ بازار به ترند‌هایی بود که اخیرا شکسته شدند و سهم‌ها نمی‌توانستند بعد از شکست موفق این محدوده‌های مقاومتی نسبت به این سطوح قویِ مقاومتی که شکسته شده‌اند بی تفاوت باشند. این پولبک می‌تواند به صورت سریع و یا موجی اتفاق بیفتد ولی من فکر می‌کنم این اصلاح به گونه‌ای خواهد بود که بدون هیجان و با حوصله می‌توان سهام خوب بازار را در جای درست و بدون هیجان خریداری کرد. در سناریوی دیگر، این موجِ اصلاحی می‌تواند زمان بیشتری (چندین هفته) را در بر بگیرد که بعدا راجع به آن خواهم نوشت. تمرکز من دوری از سهامی است که در موج اخیر رشد خوبی کرده و مستعد عرضه هستند و در عوض به دنبال سهام کمتر رشد کرده‌ای هستم که در کف‌های مطمئن فرصت‌های کم ریسک‌تری را رقم بزند. ضمن اینکه فرصت خوبی برای بررسی عملکرد گزارش‌های ۹ ماهه‌ی شرکت‌ها نیز فراهم شده است. در مجموع معتقدم بورس نسبت به دلار هیچ رشدی نکرده اما از طرف دیگر تجربه‌های قبلی می‌گوید باید با چشمان باز روند عرضه و تقاضای بازار را دنبال کرد و از شعارزدگی و رفتار احساسی دوری کرد. این پست تنها نظر و تجربه‌ی شخصی است و هیچ توصیه‌ای به هیچ کسی ندارد.
@emacoabbasi
اخبار خوب
حجم خوب
بنیاد خوب
تکنیکال خوب
معاملات منطقی و به دور از هیجان!
بازار دیگر چه می‌خواهد؟
تاثیر پولبک‌‌ها و استراحت‌های بین رالی‌ها کم کم نمایان خواهد شد. پول تازه نفس هم فرصت انتخاب دارد.
@emacoabbasi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یک مجسمه ساز تایلندی، کسب و کار جدیدی راه‌اندازی کرده. ایشون مجسمه کسی که ازش متنفرید رو براتون می‌سازه تا با زدنش دلتون خنک بشه .
یه شعبه جلوی بورس تهران بزنه نونش تو روغنه😂
@emacoabbasi
چرا در شرایط فعلی بورس صبور نیستیم؟
فرصت کسب بازدهی قابل توجه در بورس


می‌توانیم به هر سرمایه‌گذاری حق بدهیم که هم از مثبت‌ها و هم منفی‌های بورس بترسد. تجربه‌ی سال ۹۹ به ما یاد داد که مثبت‌های پی در پی می‌تواند بازار را از کنترل خارج کند و حساسیت‌های نظارتی را هم افزایش دهد و از طرفی منفی‌ها هم انگار در این چهارسال تمامی نداشت و ترس از گرفتار شدن در این دو حالت، سرمایه‌گذاران را محتاط و ریسک‌گریز کرده است. ترس از خالی کردن سهام بعد از رشد قیمتی و سقوط آزاد و عدم حمایت از بازار!
اما معاملات منطقی این چند روز و منفی‌های پر حجم، بدون رِنج ناگهانی و خرید و فروش نرمال و معاملات منطقی بازار حاکی از نوعی پختگی در معاملات بازار است. این رفتار بازار توسط افرادی که هنوز به بازار وارد نشده اند مرتبا رصد می‌شود و باعث اعتماد بیشتر افراد بیرون از گود می‌شود.
منفی‌های بازار لازمه‌ی رشد بازار بود و هم باعث چرخش بهتر نقدینگی و ورد افراد جدید در بازار شد و هم فرصت شناسایی سود نوسانگیران و کوتاه مدتی‌ها را فراهم کرد اما همین نوسانگیران و کوتاه مدتی‌ها دوباره وارد بازار می‌شوند و وظیفه‌ی روغن‌کاری پیستون معاملات و روان‌شدن معاملات را به خوبی انجام می‌دهند. شاید تصور کنیم اگر همه بلند مدتی باشند، بورس بهتر رشد می‌کند و بنابراین به نوسانگیران با دید منفی نگاه می‌شود اما این تصور غلطی است و گواه آن قفل شدن بازار در دامنه نوسان ۱ و ۲ درصد بود که نوسانگیران در بازار حضور نداشتند.
نوسانگیر و کوتاه مدتی‌ها همیشه کف بازار حاضرند و تیر اول را همیشه این افراد شلیک می‌کنند و تنور معاملات را گرم نگه می‌دارند.
مدیریت صحیح بازار، چیزی جز توازن قوا بین بازیگران حقیقی و حقوقی و توازن بین نوساتگیران و میان مدتیها و بلند مدتی‌ها نیست.
منفی‌های بازار باعث ساخت یک بِیس معاملاتی در این حوالی خواهد شد و رشد بعدی بازار را رقم خواهد زد. کمی حوصله و صبوری نیاز است. نقدینگی با حمایت حاکمیت، بورس را برگزیده است و باید کمی به آن فرصت داد تا جوی نقدینگی مسیرش را لابه‌لای بازار باز کند و به عمق بازار نفوذ کند.
به نظر من کاهش همزمان سود بانکی و افزایش مرحله‌ای دامنه نوسان ( به ۴ و سپس ۵ درصد) باعث ورود بیشتر نقدینگی به بازار خواهد شد و پویایی معاملات را بیشتر از قبل خواهد کرد.
این پست توصیه‌ای به کسی ندارد و تنها تفکرات شخصی نگارنده است.
@emacoabbasi
Forwarded from بورس، اِماكو
سهام ارزشمند و قابل بررسی برای میان مدت و بلند مدت:
#برکت
#وتجارت
#غگل
#خساپا
#خودرو
#فاذر
#ذوب
#کگل
#شتران

نکات مهم:
معرفی این سهم‌ها به منزله‌ی سیگنال خرید نیست و صرفا بر ارزندگی این سهم‌ها تاکید شده است.
زمان ورود و خرید این سهم‌ها بر اساس سطح ریسک پذیری و اهداف سرمایه‌گذاری شما است و قبل از خرید باید با مشاور معتمد و دارای مجوز بورس مشورت کنید.
تعدادی از این سهم‌ها در دارایی‌های تحت مدیریت اماکو(سبدها و صندوق‌ها و...) و سبد دارایی‌های ذینفعان شرکت ( کارکنان و مدیران و هیئت مدیره و ...) وجود دارد.

مشاور سرمایه‌گذاری اماکو
@emacopro
بازار نرمال یعنی همین بازاری که می‌بینیم، خریدار می‌تونه بخره، فروشنده می‌تونه بفروشه.
رفتار معقول معاملات، باعث حفظ شتاب صعود و اطمینان از نقدشوندگی بازار میشه و وقتی ایجاد صف فروش و فرار از سهم تو بازار از بین بره، منفی‌های بازار نه تنها موجب ترس نمیشه که باعث ورود پول بیشتر به بازار میشه.
همچنان معتقدم کاهش پله ای نرخ بهره و آزادسازی پله ای دامنه‌ی معاملات و اصلاح فرمول حجم مبنا خصوصا برای سهام کوچک باعث ورود نقدینگی بیشتر به بورس و افزایش عمق بازار خواهد شد.
@emacoabbasi
دوسال طلایی پیش روی بورس:

رییس سازمان بورس: بازار سرمایه ۴۰۰ میلیاردی مبنای علمی دارد و اگر می‌خواهیم اقتصاد رشد کند باید بازار سرمایه نیز چهار برابر شود.

📌 واقعا سال‌ها بود چنین رییس سازمان جسوری نداشتیم. وقت آن بود که سازمان بورس از لاک تدافعی و سیاست محافظه‌کارانه‌اش پس از ۴ سال خارج شود و در دنیایی که زیر پای نوآوری‌های مالی در حال دگرگون شدن است به فکر تغییر پارادایم سرمایه‌گذاری در کشور باشد.
نوآوری در بازار پول سال‌هاست متوقف شده است و امیدوارم بازار سرمایه همپای بازارهای منطقه‌ای و جهانی به سرعت فضای مالی نوین را درک و پیاده سازی کند.
دو سال طلایی پیش روی بورس است و فرصت برای هدایت درست نقدینگی فراهم شده است
کاهش پله‌ای نرخ بهره بزرگترین و قوی‌ترین سیگنال حال حاضر برای رشد بازار است.

@emacoabbbasi
با ارزش معاملات فعلی بازار، من شخصا نگرانی در خصوص بازار ندارم و تارگت‌هایی که در بسیاری از سهام بازار دیده می‌شود من را مجاب کرده که در بازار بمانم. جذاب‌ترین بازار ممکن در دوسال آینده برای من فقط #بورس است و در این بین همواره فراز و نشیب بازار را شاهد خواهیم بود. در طول این مسیر شاخه‌های اصلاحی هفتگی و حتی ماهانه در بورس پدید خواهد آمد اما رشد بازار به صورت نرمال ادامه خواهد داشت. این تنها نظر شخصی من است و توصیه‌ای به کسی نیست و هر کسی می‌تواند متناسب با شرایط خودش تصمیم‌گیری کند.

@emacoabbasi
تاثیر صحبت‌های امیدوار کننده‌ی امشب همتی به کنار، از حدود ۲۰ روز آینده، شاهد یک موج صعودی قابل توجه در اکثریت بازار خواهیم بود.
کم کم که سیاست‌های خارجی کشور مشخص‌تر شود بورس هم منابع بیشتری جذب خواهد کرد. تاثیر این موج اصلاحی که در بازار اتفاق افتاد از دو سه هفته‌ی دیگر نمایان خواهد شد.
این مطالب صرفا نظر شخصی بنده است و توصیه ای به کسی ندارم
@emacoabbasi
بزرگترین محرک بورس بعد از سال ۹۹ در راه است؟

درخصوص ترامپ زود است که از حالا پیش بینی داشته باشیم اما تاکیدش بر صلح می‌تواند نقطه‌ی امیدواری باشد البته که شیوه‌ و تاکتیک رسیدن او به صلح ممکن است تهدید و ارعاب و ... باشد.
با این حال از سمت ایران هم شاهد افزایش پالس‌های مثبت هستیم اگرچه که راه درازی در پیش است اما شواهد نشان می‌دهد معادلات منطقه و شرایط ما و شرایط آمریکا با چند سال قبل خیلی فرق می‌کند.

از طرف دیگر اصلاحات اقتصادی در داخل هم با سرعت کم، ولی امیدوارکننده پیش می‌رود.حذف رانت و قیمتگذاری دستوری می‌تواند جان دوباره‌ای به اقتصاد ایران بدهد، با این وجود مبارزه با مافیا هم کار طاقت‌فرساییست. زمزمه‌های کاهش نرخ بهره هم به گوش می‌رسد که به نظر من بزرگترین محرک بورس بعد از سال ۹۹ خواهد بود و تاثیرش در کنار سایر اقدامات، تاثیر بزرگی بر بازار خواهد گذاشت.
تاهمینجای کار هم بورس تاثیر مثبت تغییرات را دریافت خواهد کرد اما به نظر من اگر با آمریکا توافقی صورت بگیرد و تحریم‌ها برداشته شوند، دیگر نمی‌توان بورس ایران را برمبنای p.e تحلیل کرد و یا سقف یا هدف قیمتی مشخصی برای سهام بورسی در یک اقتصاد بدون تحریم مشخص کرد و قطعا دیگر باید نگاه جدیدی به ارزش سهام بورسی داشت خیلی فراتر از پارادایم‌های فعلی ارزشگذاری سهام در بازار!
@emacoabbasi
یک نکته‌ی تجربی و تکنیکالی بگم شاید کمک کننده باشد، وقتی شاخه‌های اصلاحی به صورت پرحجم، با زد و خورد، با نوسانات بالا و به اصطلاح CP یا کمپرس تشکیل می‌شود، نوعی فشردگی قیمت در روند بوجود می‌آید که نشان از یک موج صعودی قوی پشت این اصلاح را میدهد و به نوعی پیش آگهی یک موج قوی پیش روی بازار است.
به نظرم بازار خوبی در پیش است. از چند هفته‌ی دیگر تا اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ انتظار یک رالی بسیار قوی برای بازار دارم.

(فقط نظر شخصی من است لطفا مبنای تصمیم گیری قرار ندهید)

@emacoabbasi
من همیشه از اصلاح میانه صحبت کردم و به نظرم در میان مدت و بلند مدت به حفظ نقدینگی در درون بازار کمک می کنه اما روی صحبتم با اونهایی هست که تو این شرایط که تارگت‌های میان مدت و بلند مدتِ بازار، قابل توجه و حتی در برخی سهم‌ها و گروه ها غیر قابل باور هست و در شرایطی که نمادهای پتروشیمی معلوم نیست چطور قراره بازگشایی بشن و دلار هم شده ۸۵ هزار تومان چرا تارگت نزولی تکنیکالی میدین و تو دل سهامدار رو خالی می‌کنید؟ دادن تارگت نزولی اونم با الگوی کلاسیک؟
ضمنا به لحاظ اصلاح خیلی از گروه‌های بازار همتراز نیستند، بعضی‌ها اصلاحشون رو تموم کردند و تارگت زمانی شاخه‌های نزولیشون پر شده، برخی اصلا شروع به اصلاح نکردن و برخی هم هنوز یک دوره رشد از بازار عقب هستند و تعدادی هم در اصلاح به سر می‌برند. برای مثال همین گروه خودرویی در حال طی آخرین منفی‌های اصلاحیشون هستند و از طرف دیگه تارگت‌های بعد از این چند درصد اصلاح باقی مانده و تقاضایی که من برای این گروه میبینم ارزش نوسانگیری ندارد. گروه دارو، پالایش، پیمانکاری، غذایی و زراعت و عمده نمادهای کوچک و متوسط و ... وضعیت فوق العاده ای دارند و منفی‌ها و اصلاح بازار فرصتی بی نظیر برای کسب سود برای سهامداران بوجود آورده. ریسک به ریوارد بازار بسیارجذابه و کمی حوصله و دقت نیاز داره و این جذابیت باید به سهامداران و فعالان نشان داده شود و نه فقط تارگت نزولی کوتاه مدت!
من توصیه‌ای به کسی ندارم و با چشم انداز دو ساله تو بازار هستم تو اصلاح و نزول بازار خریدار هستم و دنبال تارگت‌هایی هستم که بازار در دوره های متوالی زمانی در این دو سال تقدیم سهامدارها خواهد کرد. امیدوارم این تجربه به تصمیم‌گیری بهتر شما کمک بکنه
با آرزوی موفقیت❤️
@emacoabbasi
Forwarded from بورس، اِماكو
تحلیل سهم #برکت
به نظر می‌رسد موج e با توجه به اتمام زمان تکمیل شاخه‌ی اصلاحی در محدوده‌ی کادر سبز رنگ به پایان رسیده است و در حال حاضر با توجه به شرایط بازار در حال پول بک به کادر سبز رنگ و جمع آوری سفارشات می‌باشد. به شرط حفظ کادر سبز رنگ می‌تواند راهی کادر قرمز رنگ بالا شود.

سلب مسئولیت:
تحلیل این سهم‌ به منزله‌ی سیگنال خرید نیست و صرفا بر ارزندگی این سهم‌ها تاکید شده است.
زمان ورود و خرید این سهم‌ها بر اساس سطح ریسک پذیری و اهداف سرمایه‌گذاری شما است و قبل از خرید باید با مشاور معتمد و دارای مجوز بورس مشورت کنید.
تعدادی از این سهم‌ها در دارایی‌های تحت مدیریت اماکو(سبدها و صندوق‌ها و...)  و سبد دارایی‌های ذینفعان شرکت ( کارکنان و مدیران و هیئت مدیره و ...) وجود دارد.
@emacopro
محسن عباسی
با اتوبان خاموش، به سراغ ارز ۶۵ هزار تومانی رفتیم! هشدار تورم کمرشکن در سال ۱۴۰۴ ارز توافقی ۶۵ هزار تومان قیمت خورد و اگرچه باعث خوشحالی ما بورسی‌هاست و قدم بزرگی در راستای حذف رانت از اقتصاد است اما به نظر من تا کنون زیرساخت‌های حمایتی لازم برای مدیریت بازار…
تورم اقلام غذایی به شکل بی سابقه‌ای در حال افزایش است و مشخص بود، بدون ایجاد زیرساخت، بدون تخصیص یارانه هدفمند و یا امکانات حمایتی برای اقشار ضعیف، تقاضا تحریک خواهد شد. قیمت دلار از تاریخ این پست حدودا ۲۰ هزار تومان افزایش داشته است.
علت اینکه تورم هنوز به سایر بخش‌ها سرایت نکرده است عدم وجود قدرت خرید عامه‌ی مردم است و عموما تقاضا برای کالاهای اساسی و غذایی و ضروری تخصیص یافته است.
به نظرم دولت در کنار تلاش برای مذاکره و رفع تحریم، باید یک بسته‌ی حمایتی برای دهک‌های پایین تعریف کند زیرا فشار معیشتی به شکل بی سابقه‌ای در حال افزایش است. این در حالی است که هنوز قیمت حامل‌های انرژی افزایش نیافته است!!
بدون تلاش برای توسعه زیرساختها و رفع تحریم‌ها، و فرسودگی زیرساخت‌های تولید کالا و خدمات در کشور وضعمان هر سال بدتر خواهد شد!
@emacoabbasi
دیگه اینقدر اقتصادمون از دنیا عقب افتاده که جنس استرس‌ها و مصیبت‌های اقتصادی ما هم با همه جا فرق می کنه!
بازارهای مالی دنیا درگیر هوش مصنوعی چین شدن و یک نوآوری کل دنیا رو زیر و رو کرده ولی ما اینجا منتظریم و نگرانیم که :
- ببینیم میرسلیم اجازه میده خودرو وارد بشه یا نه!
-نرخ سود بانکی کم میشه یا نه؟
- وضعیت هزینه درآمد پتروشیمی‌ها چی میشه؟
-بالاخره fatf چی میشه؟
--خشکسالی چی میشه؟
-برق و آب و گاز کی قطع و وصل میشه؟
-بنزین کی گرون میشه؟
-کی باد میاد؟
- کِی مازوت نمی‌سوزونیم؟
هزار تا سوال و نگرانی پیش پا افتاده‌ی دیگه هم هست که همگیشون تو کف هرم مازلو خلاصه می‌شن و نه کسی جوابی بهشون میده و نه برنامه مشخصی برای حلشون وجود داره فعلا.
جامعه و جوان‌‌هاش هم اینارو می‌بینن و سرخورده می‌شن و یا سعی می‌کنن از مملکت خودشون برن و یا اگر بمونن راه بیخیالی و بی توجهی و... رو در پیش می‌گیرن.
الان یادم افتاد سیب زمینی هم ارزون نشد!
@emacoabbasi
محسن عباسی
داستان‌های آقا مضرور-قسمت چهارم اونروز اولین روزی بود که آقا مضرور زودتر از موقع از خواب بیدار شده بود. انگار خواب از چشماش پریده بود ، هوا هنوز درست و حسابی روشن نشده که مضرور سریع کارت ملی و شناسنامه‌شو از لای یه کیف چرم کوچک قدیمی که تو کشوی پایینی کمد…
داستان‌های آقا مضرور-قسمت پنجم
تو پست‌های ریپلای شده می‌تونید قسمت‌های قبل رو دنبال کنید.
صبح روزی که وام خودروی اقا مضرور واریز شد حال عجیبی بهش دست داد. یک حس نامانوسِ عدم امنیت و در عین حال شیرین و رویایی! مضرور شب قبلش درست نخوابیده بود و کل شب رو به فاصله‌ی هر دو ساعت بیدار می‌شد و ساعتو چک می‌کرد و دوباره می‌خوابید. انگار قرار نبود صبح بشه!
مضرور صبحانشو درست و حسابی نخورده، به سمت اداره راه افتاد و منتظر واریز وام خودرو بود. صبح اونروز کلی با بحرالعلوم مغمومی راجع به بورس صحبت کرد و بحرالعلوم هم پیشنهاد کرد که وامشو برای یه مدت کوتاهی تو بورس بچرخونه تا با سودش بتونه یه ماشین بهتر بخره.
در نهایت حوالی ساعت ۱۰ وام آقا مضرور واریز شد و بعد از خوشحالی اولیه از دیدن پیامک واریز وجه، دچار تپش قلب شد و ته گلوش خشک شد. اصلا تا حالا حسابش اینقدر پول نقد به خودش ندیده بود ولی سودی که قبلا تو بورس کرده بود حسابی مشتاقش کرده بود که بازم باید سرمایه‌گذاری کنه و همون فرمولو ادامه بده.
بورس اون روز به شدت مثبت بود و اقا مضرور هم درنگ نکرد و با کل پولش همون روز سهام خرید.
از اونروز به بعد آقا مضرور دیگه موبایل از دستش نمی‌افتاد، هر لحظه تو شبکه های مجازی دنبال خبر و تحلیل و سیگنال سهم بود. مدام در حال حساب و کتاب بود، یک دوره‌ی تحلیل تکنیکال مقدماتی ثبت نام کرده بود و دائم اطلاعاتشو بالا می‌برد تا نتیجه‌ی بهتری بگیره.
آرام خانم خیلی درگیر بورس نبود و سر از کار آقا مضرور درنمی‌آورد و از اینکه اینقدر سرش تو گوشیه شاکی و ناراحت بود. خودشو تنها میدید و در طول روز هم مضرور کمتر با ارام خانم حرف می‌زد و اگر هم صحبتی می‌شد مضرور فقط مثل جغد نگاه می‌کرد و پسِ ذهنش دائم داشت به بورس و سهام و حساب کتاباش فکر می‌کرد. آرام خانم کم کم نگران زندگیشون شده بود و می‌دید که چطوری نظم و آرامش زندگیشون داره دستخوش تغییر میشه. مضرور هم همیشه با قیافه حق به جانب جواب می‌داد که" مگه کار بدی کردم؟ زندگیمون بهتر شده خب. بزار به زودی میبینی چه زندگی برات درست می‌کنم!"
مضرور بعد از حدود یک ماه پولش دوبرابر شد و حالا نه به ماشین که به یک آپارتمان بزرگتر و ماشین لوکس‌تر تو یک محله‌ی بهتر فکر می‌کرد ولی هنوز پولش برای اینکار کافی نبود.
ناگهان فکری به ذهنش خطور کرد و تصمیم گرفت از فرصت استفاده کنه و هم خودش و هم پدر ومادرشو از این وضعیت نجات بده. اون شب به خونه‌ی باباش رفت و فکری رو که داشت با پدرش مطرح کرد...
ادامه دارد
@emacoabbasi
2025/07/06 01:16:25
Back to Top
HTML Embed Code: