Telegram Web Link
🔴 فوق العاده ویژه به پزشک خانواده رسید

🔸دستور برقراری فوق العاده ویژه برای کارکنان قرارداد پزشک خانواده و بیمه روستایی از اول دیماه ۹۹
4_5796261732653467610.docx
337.1 KB
نسخه ۰۴ برنامه بهداشت شهری
طبق قانون مالیاتهای مستقیم مصوب مجلس کارکنان شاغل در مناطق محروم ۵۰ درصد بخشودگی مالیاتی دارند.با جستو جو در گوگل لیست مناطق کمتر توسعه یافته را بیابید و اگر محل خدمت شما در لیست مناطق محروم بود از اداره مالی شبکه خود در خواست بررسی و اعمال قانون فوق را داشته باشید.
ریاست محترم شبکه بهداشت .....
با سلام و احترام

نظر به ماده ۹۲ قانون مالیاتی کشور در خصوص بخشودگی۵۰ درصدی مالیات کارکنان شاغل در مناطق محروم از حضرت عالی درخواست می شود موضوع فوق در محاسبه مالیات حقوق اینجانب لحاظ شود .لازم به ذکر است مالیات کسر شده از حقوق اینجانب به صورت ۱۰۰ درصد میزان مصوب قانونی می باشد.
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم.



مثل تمامی نامه ها بصورت مکتوب و شماره شده در دبیر خانه یا در کارتابل با شبکه مکاتبه کنید.
پاسخ نامه خود را نیز بصورت مکتوب مطالبه کنید.
برای سال اینده کسانی که در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته هستند تا سقف ۱۲ میلیون حقوق میگیرند نهایتا باید ۵۰۰ هزار تومن مالیات پرداخت کنند
در خصوص کشیک های عید خیلی از شما سوال داشتید.


۱-حضور پزشک خانواده روستایی در بیمارستان همچنان اختیاری هست و هیچ شبکه ای با هیچ عنوانی نمیتواند پزشک خانواده را مجبور به حضور در بیمارستان بکند.
۲.مراکز روستایی شبانه روزی کما فی السابق فعالند و پزشکان روستایی مراکز اطراف باید در بیتوته آن مراکز مشارکت کنند.

۳.مراکز تک‌شیفت باید نصف در نیمه اول سال و نصف در نیمه دوم سال حضور داشته باشند.

پ ن:هیچ جایی از دستورالعمل ابلاغی معاونت بهداشتی اجباری به حضور پزشکان بیتوته در ایام عید در مراکز خود نشده است و صرفا حضور این پزشکان در مراکز معین و تجمیعی باید صورت پذیرد.
پ ن۲:در تمامی ایام رسمی و اداری سال پزشکان روستایی باید در محل خدمت خود حاضر باشند .

پ ن۳:کاور کردن مرکز کویید ۱۹با یک قرارداد جدا باید انجام شود .متاسفانه رفتار های برخی از مسولین گسترش که خود را در جایگاه خدا می بینند باعث شده با ژست حق به جانب کاور مراکز کویید به پزشکان تحمیل شود.هر پزشک یک ابلاغ دارد برای یک جا،اگر قرار است دو محل خدمت داشته باشد باید قرارداد مستقل داشته باشد
پ ن۴:من قبلا راجعبه طرح شهید سلیمانی نوشتم و در دستور العمل صراحتا ذکر شده پزشکان داوطلب در این طرح مشارکت کنند.
چیزی به نام مراجعه حضوری پزشک جهت ویزیت بیمار بدحال نداریم،بیمار اگر سطح ۱-۲-۳ هست باید به اورژانس بیمارستانی مراجعه کند و پزشک روستای نمیتواند بر بالین بیمار معجزه کند.سایر سطوح هم توان مراجعه سرپایی به درمانگاه را دارند،اینها دستورالعمل هایی هستند که پشتوانه قانونی ندارند.
برای هر گونه حقوق خود مکاتبه کنید.
ستادی که در حیاتی ترین بحران قرن حاضر یک توصیه داشت؛خودت بمال

خودت بمال اتمام حجتی بود که امید داشتن به این مدیریت ما را به کام مرگ می کشاند.


روز ۴۲۹زنده ماندن
بر اساس دستور معاونت بهداشتی حضور کلیه مادران باردار در بخشها و مراکز پرخطر ممنوع می باشد.هر انسان نمایی در هر نقطه ای از ایران و در هر شبکه ای مادر بارداری رو مجبور به حضور در بیمارستان کرد با این نامه به دادگاه قوه قضاییه شکاییت کنید و می توانید بر اساس ماده ۱۴۰-۱۴۵قانون مجازات اسلامی اقدام علیه جان مادر و نوزاد از گسترش و ریاست شبکه یا بیمارستان اقدام به شکایت کنید
🔆 برخى از وظايف پزشك به عنوان مسول مركز

🔅 پزشک مسئول تمام امور فنی و پشتیبانی در منطقه تحت پوشش خود است و از طریق پرسنل تحت امر باید آنها را مدیریت نمایند.

🔅 تمامی مکاتبات فرستاده یا رسیده باید به امضاء مسئول مرکز برسد و در دفتر اندیکاتور ثبت گردد و مسئول مرکز باید حتما نامه های رسیده را مطالعه و کتبا به فرد مربوطه ارجاع دهد و آنرا امضاء کند .

🔅 با توجه به اینکه یکی از وظایف پزشکان خانواده انجام ارزشیابی سالیانه پرسنل و پیشنهاد پرداخت اضافه کاری و کارانه پرسنل جز اختيارات پزشك ميباشد لازم است عملکرد پرسنل را زیر نظر داشته و عملکرد ایشان را بصورت مستند ثبت و در دسترس داشته باشد .

🔅 يكي از پزشكان مركز به عنوان مسول مركز انتخاب ميشود كه علاوه بر قرار داد براساس تشخیص ستاد تا سقف 4-5% کل قرارداد مشمول دریافت حق مسئولیت خواهد شد

🔆 در مراکز دارای بیتوته، پزشکان باید طبق قانون در مرکز بیتوته نموده و در زمان بیتوته فقط بیماران اورژانسی پذیرفته شوند. ارائه خدمت به بیماران اورژانسی در تمامی اوقات شبانه روز رایگان است. اما تعرفه پذیرش بیماران عادی با بیمه روستایی در ساعات غیر اداری 30% تعرفه مصوب آزاد است

☀️ تبصره پزشكان طرح : ويزيت بيماران غیراورژانس در ساعات غير اداری خلاف اخلاق حرفه اي پزشكى ميباشد و خيانت به همكاران بعدي آن مركز و همكاران مراكز اطراف محسوب ميشود ! 😐
مروری بر یک پرونده

📝 به قلم حسن خلیفه ای

بیمار آقایی شصت و سه ساله، متعاقب ضعف و بیحالی توسط همراهان و بوسیله ویلچر در ساعت ۱۷:۳۰ به اورژانس مراجعه میکند.
در بدو ورود توسط رزیدنت سال دوم طب اورژانس ویزیت میشود.
آزمایشات روتین و نوار قلب انجام میشود.
بیمار در ضمن معاینه از درد اپی گاستر و ملنا شاکی است.
سونداژ معده انجام میشود ، وجود خون تازه مشهود است.
💉💉رزیدنت مربوطه درخواست رزرو چهارواحد پک سل (ایزوگروپ ،کراس مچ) را میدهد.
📋 پزشک برای بیمار به میزان هشتاد میلی گرم آمپول پنتازول و سپس دریپ هشت میلی گرم در ساعت را اوردر میکند.
بیمار NPO میباشد.
در ساعت ۱۸:۴۵ جواب آزمایشات بیمار آماده میشود.
هموگلوبین بیمار به میزان پنج و نیم گرم در دسیلیتر گزارش میشود.
پزشک دستور ترانسفیوژن دو واحد پک سل را به بیمار تحت مانیتورینگ و پالس اکسیمتری،میدهد.
بیمار سابقه ترانسفیوژن خون ندارد.
پرستار مربوطه با اعزام کمک بهیار بخش به بانک خون، دو واحد پک سل تحویل و به بیمار وصل مینماید.
پس از چهار دقیقه از وصل خون،بیمار دچار تنگی نفس و بی قراری میگردد.
همراه بیمار به پرستار مراجعه و علایم را عنوان میکند و پرستار اعلام میدارد,, تنگی نفس مرتبط به ضعف بیمار است!,,
نهایتا پس از یازده دقیقه از تزریق خون،بیمار دچار ایست قلبی-تنفسی شده و به مدت ۴۵ دقیقه احیا ولی ناموفق گزارش میگردد.
در گزارش پزشکی قانونی،علت فوت، شوک آنافیلاکتیک ناشی از تزریق خون غیر هم گروه گزارش میگردد.
خانواده متوفی از مرکز درمانی به جهت بررسی چگونگی علت فوت به مرجع قضایی شکایت نموده و مرجع قضایی ضمن استماع اظهارات طرفین، پرونده را جهت اخذ نظر کارشناسی به هیأت کارشناسی ارجاع میدهد.
⭕️ هیأت کارشناسی پس از بررسی دقیق اوراق پرونده ، اظهارات شاکی،علی الخصوص ,,اشاره به اعلام تنگی نفس و بیقراری بیمار توسط همراه به پرستار,, ، بررسی نمونه خون ارسالی، به شرح زیر مبادرت به ارسال نظریه مینماید:
۱-🔷پرستار مربوطه بعلت بی احتیاطی و بی مبالاتی در ترانسفیوژن خون، مرتکب قصور به بالاترین میزان میباشد.
۲-🔷پزشک اورژانس موظف به سرکشی به بیمار در دقایق اولیه ترانسفیوژن خون می باشد که این امر مغفول مانده و بعلت بی مبالاتی،مرتکب قصور گردیده است.
۳-🔷مسول فنی مرکز بعلت عدم نظارت بر آموزش کارکنان در پروسه پرخطر ترانسفیوژن خون، مرتکب بی مبالاتی و مسامحه میباشد و قصور وی محرز است.

نکات فنی-حقوقی

۱-💠همکاران ارجمند پرستار بایستی دقت بفرمایند،یکی از پرخطرترین پروسیجرهای درمانی،ترانسفیوژن خون میباشد که علاوه بر تطبیق گروه خونی مندرج بر کیسه خون، بایستی از صحت گروه خونی بیمار و کیسه خون ارسالی ،مطلع گردند.
۲-💠همکاران ارجمند پرستار بایستی با دقت در کنترل علایم حیاتی در دقایق اولیه ترانسفیوژن خون،هرگونه تغییر در هموداینامیک را گزارش و در صورت بی قراری،تنگی نفس،درد سینه،افت فشار خون ، سریعا ادامه ترانسفیوژن خون را متوقف نمایند.
♦️ توجه به شرح حال بیمار و همراهان در حین ترانسفیوژن خون یکی از ظرافت های حرفه ای در ارزیابی بیمار بوده و اطلاع عوارض توسط ایشان را بایستی زمینه کمک دانست و نه مداخلات،بی شک آموزش بیمار و همراهان وی در حین ترانسفیوژن خون،یک آموزش جدی است .
بدیهی است،نظر به اهمیت و پرخطر بودن این پروسیجر، بیان هرگونه علایم خطر توسط همراه یا بیمار را جدی گرفته و ضمن اطلاع به پزشک معالج،از ادامه ترانسفیوژن خون،جلوگیری گردد.
۳-💠پرستاران ارجمند بایستی برای نیم ساعت اول،هر ۱۵ دقیقه و بعد از آن هر نیم ساعت تا یک ساعت و سپس هر یک ساعت ،علایم حیاتی بیمار را چک و ثبت نمایند.
⭕️ اخذ رضایت آگاهانه در بیماران غیر اورژانس،برای ترانسفیوژن خون،الزامی است.
⭕️ در صورت بروز عوارض ،اطلاع به بانک خون و ارسال کیسه خون،الزامی است.
۴-💠پزشکان محترم ،توجه اکید بر پروسه ترانسفیوژن خون داشته باشند و در پانزده دقیقه ابتدایی با ارایه مراقبتهای بینابینی،بروز هرگونه عارضه را جدی گرفته و اقدامات درمانی را در اسرع وقت،اجرا نمایند.
۵-💠مسولین فنی بایستی، نظارت مستمر بر آموزش کارکنان تحت امر خود،اعم از پزشک و پرستار و سایرین داشته و ضمن برگزاری دوره های آموزشی هموویژلانس، نکات مهم ترانسفیوژن خون را یادآوری فرمایند.
پایان.از کانال حقوق پزشکی @medicallaw
به شماره نظام پزشکی شان دقت کنید،همه از جنس خودمان هستند ،
ما برای علاج دردمان به لیست منتخب جوانان پزشکان بی صدا رای خواهیم داد.


#نه به کاندیداهای دولتی
حمایت و دعوت کانال پزشکان و قانون از کاندیداتوری پزشکان جوان و رزیدنت

بیایید صدای بی صدایمان را فریاد بزنیم




#صدای پزشکان بی صدا
#نه به مدیران دولتی
دکتر فرهاد تیمور زاده در صفحه اینستاگرامی خود به رای دهندگان توصیه کردند تا به پزشکان جوان و رزیدنتهای شجاع و عدالت محور رای بدهند. #صدای پزشکان بی صدا
این تصویر را یادگاری در این کانال خواهم گذاشت تا اگر روزی کسی برای بهبود شرایط رزیدنتی خواست کارزاری راه بیندازد و من هم اگر فراموش کردم به رزیدنتهای دانشگاه شیراز یاداوری کند که ازحدود ۱۰۰۰رزیدنت دانشگاه شیراز کمتر زیر ۱۰۰ نفر به لیست خودشان که شورای دستیاری از آن حمایت کرده بود رای دادند تا همان شیوه قبل بر آنها حاکم باشد و قیام رزیدنتها بی جواب بماند.

دردناکترین نقطه این لیست تعداد امار ارای دکتر برکتین رزیدنت داخلی دانشگاه شیراز با۴۲رای می باشد.
ما برای کسانی تب کرده بودیم که…..
با خود عهد کرده ام تا ۱۴۰۴مرتب این اثرات انفعال را به پزشکان جوان یاداوری کنم
2025/07/04 23:44:47
Back to Top
HTML Embed Code: