Telegram Web Link
ضرورت ورود کارشناسان ایمنی به شورای عالی حفاظت فنی

ابوالفضل اشرف منصوری (رئیس کانون انجمن صنفی مسئولین ایمنی و بهداشت حرفه‌ای):

🔸ما برخی تهدیدات را داریم که قابل تبدیل به فرصت نیز هست. در کشورهای توسعه یافته شرکت‌های بیمه‌گر در خصوص ایمنی کارگاه نهایت سخت گیری را دارند اما در ایران اینطور نیست. ما باید با ایجاد ظرفیت قانونی، این امکان را ایجاد کنیم که انبوه کارگاه‌های کشور که بیمه می‌شوند، مورد نظارت نفرات کارشناس ایمنی شرکت‌های بیمه قرار بگیرند.

🔸ما در کانون انجمن صنفی مسئولین بهداشت حرفه‌ای و شورای عالی حفاظت فنی، می‌توانیم به بازرسین وزارت کار کمک کنیم. اما در عین حال می‌بینیم که کارشناسان ما سهمیه‌ای در شورای عالی حفاظت فنی ندارند و این تاسف بار است.

🔸سازمان تامین اجتماعی هزینه‌های زیادی در حوزه حوادث کار متحمل می‌شود که با سرمایه‌گذاری در فرهنگ و ابزارهای ایمنی می‌تواند هزینه خود را در این حوزه کاهش دهد. فقر آموزشی در حوزه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای بسیار مهم است و از آقای میدری می‌خواهیم این موارد را حل کنند./ایلنا

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
کار در معادن ناایمن متوقف شود

غلامرضا طالبا (دبیر اجرایی خانه کارگر گلستان)؛

🔸متاسفانه حوادث پی‌درپی در معادن زغال‌سنگ همچنان قربانی می‌گیرد. نبود نظارت، فرسودگی تأسیسات و بی‌توجهی مسئولان به ایمنی، جان صدها کارگر را تهدید می‌کند.

🔸معادن زغال‌سنگ ایران، به‌ویژه در استان‌های گلستان، در سال‌های اخیر بارها شاهد حوادثی بوده‌اند که جان کارگران بی‌دفاع را گرفته است. بررسی این حوادث نشان می‌دهد که در اغلب موارد، سهل‌انگاری، نبود امکانات ایمنی، فرسودگی تجهیزات وعدم رعایت استانداردهای ایمنی، از دلایل اصلی بروز این فجایع بوده‌اند.

🔸در ادامه سلسله حوادث مرگبار معادن زغال سنگ ما بارها به دولت‌های مختلف هشدار دادیم که امنیت کارگران معادن در اولویت برنامه‌های آن‌ها باشد ولی متاسفانه کسی اهمیتی قائل نیست وهر چند یکبار شاهد از دست رفتن کارگران عزیز هستیم./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 دولت و کارفرماها بر سر افزایش نرخ تورم تبانی می‌کنند!

مجید گودرزی (کارشناس اقتصادی):

🔸افزایش ۳۵ درصدی دستمزدها در بهای تمام‌شده فقط ۲.۴۵ درصد سهم داشت. ولی کارفرمای ایرانی ۳۵ درصد قیمت‌ها را افزایش دا‌د.

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
معیشت جامعه کارگری تنها یک مسئله اقتصادی نیست، بلکه یک بحران اجتماعی است

داوود میرزایی (دبیراجرایی خانه کارگر ساوه و زرندیه):

🔸افزایش چهل‌وپنج‌درصدی حقوق کارگران در سال جاری، باوجود تمام امیدهایی که ایجاد کرده بود، نتوانسته پاسخی به مشکلات اقتصادی این قشر بدهد. تورم افسارگسیخته، قدرت خرید کارگران را به شدت کاهش داده و شیرینی این افزایش حقوق به تلخی تبدیل شده است.

🔸بر اساس مقایسه‌های انجام‌شده، حقوق کارگران که سال گذشته معادل دویست دلار بود، امسال به حدود صد دلار کاهش یافته است. این کاهش قدرت خرید در حالی اتفاق افتاده که هزینه‌های زندگی به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای افزایش یافته‌اند.

🔸کارگران، که ستون فقرات جامعه محسوب می‌شوند، انتظار دارند حقوق‌هایشان متناسب با افزایش قیمت‌ها تنظیم شود تا بتوانند نیازهای اولیه خود و خانواده‌هایشان را تأمین کنند. راهکارهایی مانند شناور شدن حقوق بر اساس قیمت ارز، سکه، و دیگر شاخص‌های اقتصادی می‌تواند گام مؤثری در راستای بهبود این شرایط باشد.

🔸معیشت جامعه کارگری تنها یک مسئله اقتصادی نیست، بلکه یک بحران اجتماعی است که توجه فوری و برنامه‌ریزی دقیق مسئولان را می‌طلبد. آیا زمان آن نرسیده است که تصمیم‌گیران به جای وعده‌های کوتاه‌مدت، برنامه‌هایی پایدار برای رفع این بحران ارائه کنند؟! /دسترنج‌نیوز

خبرنگارافتخاری:خانم محمدی راد

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
کشور متعلق به کار و کارگر است/ با یک تلاش و اقدام کوچک می‌توان برای کارگران فاقد مسکن، زمین تهیه شود/ در حال تدوین قانونی ویژه معادن زغال‌سنگ هستیم

به گزارش خانه ملت، دکتر قالیباف رئیس مجلس در نشست صمیمانه‌ای که شامگاه دیروز به مناسبت هفته کارگر با حضور جمعی از نمایندگان تشکل‌های کارگری در بهارستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته کارگر و روز معلم گفت:

🔸این دو قشر جایگاه مهم و اثرگذاری در جامعه دارند.

🔸کار و کارگر صرفاً جنبه معاش و معیشت ندارد؛ در حقیقت حضرت امام (ره) معتقد بودند این جزء صفات الهی در عرصه هستی است.

🔸ایشان همچنین معلمی را شغل انبیاء می‌دانستند که در عرصه هستی نقش مهم تربیت را بر عهده دارند.

🔸به‌عنوان رزمنده و همسنگر شهدا به طور ویژه از شهدای کارگر یاد می‌کنم که انصافاً در دوران دفاع مقدس نقش آنها را نیز دیده‌ایم و مدیون اقدامات آنها هستیم.

🔸معتقدم باید کمیته‌ای تشکیل شود تا به‌صورت دقیق و گام‌به‌گام اقداماتی را در حوزه کارگری دنبال کنیم و امور پیگیری شود تا کاری معطل و بلاتکلیف نماند.

🔸این سنگر و جبهه تا به امروز ادامه دارد به این معنا که بار جنگ اقتصادی در حوزه تولید ثروت و تولید خدمات بر دوش کارگران است.

🔸بی‌شک حیات ملت و کشور به تلاش کارگران بستگی دارد و کشور از این منظر متعلق به کار و کارگر است.

🔸بر اساس احکام برنامه هفتم دولت مکلف است دیون جدید برای تأمین اجتماعی ایجاد نکند و ما نیز مکلف هستیم پرداخت دیون را بر اساس میزانی که حسابرسی شده نظارت کنیم تا پرداخت شود.

🔸یکی از موضوعات جدی ما صندوق‌های بازنشستگی است.

🔸باتوجه‌ به پراکندگی قشر کارگر در شهرهای مختلف به نظر می‌رسد با یک تلاش و اقدام کوچک می‌توان برای کارگران فاقد مسکن، زمین تهیه شود.

🔸در حال تدوین قانونی ویژه معادن زغال‌سنگ هستیم تا مشکلات این حوزه برطرف شود.

🔸تلاش داریم از ظرفیت کارشناسان و نخبگان برای تدوین قوانین استفاده کنیم.


تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
👍1
کاهش قراردادهای دائمی و تأثیر آن بر امنیت شغلی کارگران؛ مطالبه‌ای که باید جدی گرفته شود


محمدرضا تاجیک (عضو هیات مدیره مجمع نمایندگان کارگری و عضو شورای عالی کار):

🔸در سال‌های اخیر، قراردادهای دائمی تقریباً از بین رفته و بیشتر قراردادهای کاری به‌صورت موقت منعقد می‌شوند. این مسئله علاوه بر کاهش ثبات شغلی، تأثیر مستقیمی بر بازدهی تولید و عملکرد صنعت دارد.

🔸در صورت نبود امنیت شغلی، کارگران انگیزه و توان کافی برای کار نخواهند داشت، که در نهایت بر چرخه صنعت و اقتصاد کشور نیز تأثیر منفی می‌گذارد. 

🔸علاوه بر امنیت شغلی، معیشت کارگران نیز یکی از دغدغه‌های مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد. افزایش توان خرید کارگران و بهبود قدرت اقتصادی آنان می‌تواند به رونق بازار و حمایت از تولیدات داخلی کمک کند. به همین دلیل، سیاست‌گذاری صحیح در این زمینه می‌تواند به تقویت اقتصاد ملی منجر شود.

🔸دولت در تلاش برای مهار تورم و بهبود شرایط اقتصادی جلسات متعددی را برگزار کرده است. از ابتدای سال ۱۴۰۴، وزارت تعاون اقدام به تشکیل کارگروه مسکن کرده و برنامه‌هایی برای بهبود معیشت جامعه کارگری تدوین شده است. رصد اخبار و بررسی نشست‌های وزارتخانه‌های مرتبط نشان می‌دهد که این برنامه‌ریزی‌ها در حال اجرا هستند و امید می‌رود که در صورت اعمال سیاست‌های مناسب، نتایج مثبتی برای کارگران حاصل شود. 

🔸اگر برنامه‌ریزی‌های دولت به‌صورت اصولی و هدفمند پیش برود، با توجه به گفتگوهای جهانی، می‌توان انتظار داشت که امسال شاهد تحولات مثبتی در حوزه امنیت شغلی و معیشت کارگران باشیم./دسترنج‌نیوز

خبرنگارافتخاری:خانم محمدی راد

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی تا پایان بهار 1404 | اعلام نتیجه نهایی ساماندهی نیروهای شرکتی پس از امضای انصاری و عارف

ساماندهی کارکنان دولت جهت حذف شرکت‌های واسطه و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در دستور کار قرار دارد و احتمالا تا پایان بهار 1404 اجرایی خواهد شد.
🇮🇷 طرح ساماندهی کارکنان دولت تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
🇮🇷 کارکنان ارکان اصلی وزارت نفت مناطق نفت خیز جنوب
https://www.tg-me.com/kargozinonline1
آخرین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت امروز سه‌ شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ | پایان قراردادهای پیمانکاری و قرارداد مستقیم برای همه کارکنان دولت

مهر ۱۴۰۴ طرح ساماندهی کارکنان دولت با هدف حذف قراردادهای پیمانکاری و تبدیل آنها به قرارداد مستقیم در حال نهایی شدن است.

🇮🇷 طرح ساماندهی کارکنان دولت تبدیل وضعیت نیروهای
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
🇮🇷 کارکنان ارکان اصلی وزارت نفت مناطق نفت خیز جنوب
https://www.tg-me.com/kargozinonline1
🤣4👍1👎1
نبود نگاه پیشگیرانه در روابط کار، عامل افزایش شکایات کارگری

احسان سهرابی (عضو پیشین شورای عالی حفاظت فنی وزارت کار):

🔸برخی مواد قانون کار مانند ۱۳۷ و ۱۳۸ به دلیل نبود بخشنامه اجرایی، عملاً بلااستفاده مانده‌اند. هیات موضوع ماده ۲۲ برای حمایت از نمایندگان تشکل‌های کارگری طراحی شده، اما نظارت لازم بر عملکرد کارفرمایان انجام نمی‌شود. در صورت اجرای صحیح، این ماده می‌توانست از فشار بر فعالان کارگری جلوگیری کند.

🔸الزام به ارسال صورتجلسات تشکل‌ها هر دو هفته نیز رعایت نمی‌شود. این ضعف نظارتی موجب انباشت پرونده‌های شکایات در ادارات کار شده است. نبود امنیت برای فعالان کارگری و رویکرد برخوردی به جای پیشگیرانه، روابط کار را دچار بحران کرده است./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥امنیت شغلی نمایندگان کارگری، مسئله‌ای مغفول در قوانین جاری است

علی قیاسی (دبیر خانه کارگر استان مرکزی )در برنامه رودررو شبکه آفتاب با موضوع بررسی مطالبات کارگران:

🔸یکی از مهم‌ترین مسائل مغفول‌مانده در فضای کارگری، موضوع امنیت شغلی نمایندگان کارگران است. طبق قوانین موجود، نمایندگان کارگری باید تا پایان دوره فعالیت خود از امنیت شغلی برخوردار باشند؛ اما متأسفانه در بسیاری از موارد این اتفاق نمی‌افتد. این مسئله باعث شده که کارگران از تشکیل شوراها، انجمن‌های صنفی یا مجامع نمایندگان کارگری گریزان شوند و برای حفظ امنیت شغلی خود از این مسیرها فاصله بگیرند.

🔸این شرایط نیازمند حمایت ویژه از سوی مسئولین امر است. در اعتراضات اخیر که در اراک و ساوه رخ داد، شاهد بازداشت یا اخراج تعدادی از رؤسای شوراها و اعضای آن‌ها بوده‌ایم، در حالی که مطالبات این افراد صرفاً در چارچوب قانون و حقوق کارگری بوده است. این موضوع نشان‌دهنده آن است که فضای قانونی موجود باید تقویت شده و بستر لازم برای حمایت از نمایندگان کارگری فراهم شود. /دسترنج‌نیوز

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥بهره‌وری نیروی کار افزایش یافته و بازار اشتغال تغییر کرده است

علیرضا محجوب (دبیر کل خانه کارگر) در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر:

🔸کارگران با تلاش فراوان مشغول کارند اما دستمزد کافی دریافت نمی‌کنند. برخی آمارها درباره میزان کار، واقعیت را به‌درستی منعکس نمی‌کنند، زیرا عواملی مانند وضعیت کارگاه، آماده بودن مواد اولیه، یا ناترازی برق بر میزان بهره‌وری تأثیر می‌گذارند.

🔸بازار کار نیز در حال تغییر است. با دگرگونی هرم سنی، نرخ مشارکت نیروی کار افزایش یافته و در استان‌هایی مانند تهران و کرمانشاه، نرخ بیکاری کاهش چشمگیری داشته است. این نشانه‌ای امیدبخش از بهبود وضعیت اشتغال است.

🔸دستمزد امسال نیز انعکاسی از تغییرات در تقاضای نیروی کار است. کارفرمایان دریافته‌اند که حفظ نیروی کار نیازمند انعطاف است. از جمله اقدامات مثبت، توافق‌هایی برای احداث مسکن سازمانی در کنار کارخانه‌هاست که می‌تواند هزینه‌های زندگی کارگران را کاهش داده و شرایط بهتری برای آن‌ها فراهم کند./دسترنج‌نیوز

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 میزان وام ودیعه مسکن برای دهک‌های مختلف

رضایی کوچی (رئیس کمیسیون عمران مجلس):

🔸برای دهک‌های یک تا سه ۴۰۰ میلیون تومان و دهک‌های بالاتر نیز حدود ۳۰۰ میلیون تومان به عنوان ودیعه مسکن پرداخت می‌شود.

🔸این رقم‌ها نیز متناسب با قیمت‌ها نیست و مسکن هستند اصل درمان ساخت مسکن است که در این زمینه باید از ظرفیت بخش خصوصی و انبوه‌سازان استفاده کرد./خانه ملت

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
اگر روابط کار تصحیح نشوند، مجادلات کارفرمایی و کارگری کماکان ادامه خواهد داشت

قربان درویشی (دبیراجرایی خانه کارگر استان خوزستان و فعال کارگری و بازنشستگی):

🔸موضوعات روابط کار در حوزه مسائل کارگری خود به خود اهمیت دارد. باوجود اینکه افزایش مزد نسبتاً خوبی را در سال جاری داشتیم، اما مطالبات متنوع دیگری امسال در هفته کارگر مهمترین آن‌ها روی میز بحث کارگران قرار می‌گیرد. 

🔸آنچه امسال و به ویژه در سال‌های اخیر ما در حوزه آن مشکل داریم، بحث روابط کار و تنظیم روابط بین کارفرما و کارگر است که در این موضوع وزارت کار اهمیت فوق العاده‌ای دارد. ما در حوزه تنظیم روابط کار بسیار مشکل داریم.

🔸 اگر این روابط تصحیح نشوند، مجادلات کارفرمایی و کارگری کماکان ادامه پیدا کرده و سطح شکایات کارگران از کارفرمایان به‌عنوان یک معضل مهم و اصلی ادارات کار ادامه خواهد یافت و یا باید انتظار برخوردهای ضد منافع تولیدکنندگان را داشت یا نگران تصحیح قانون برای بهبود مراودات و تعاملات میان کارفرما و کارگر باشیم. زیرا این حجم از پرونده‌های شکایت باعث انبوه چالش‌ها برای ادارات کار شده است./ایلنا

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
تبعات صدای بیش از حد محیط کار بر سلامت

محسن فرهادی (رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت):

🔸افزایش صدای بیش از حد مجاز می‌تواند سلامت انسان را تحت تاثیر قرار دهد.

🔸اما اقدامات کنترلی محیطی برای ایجاد محیط سالم می‌تواند از بسیاری مسائل جلوگیری کند.

🔸مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درنظر دارد کارگران ساختمانی و معادن را بیشتر تحت پوشش قرار دهد.

🔸بیماری‌هایی که می‌تواند سلامت زنان باردار کارگر  را تحت تاثیر قرار دهد، در کانون توجه قرار داده‌ایم.

🔸سال گذشته با وجود تمهیدات در نظر گرفته شده، بسیار زیاد بود. /ایسنا


تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
👍1
ضرورت اجرای مصوبه ساماندهی قراردادهای کار

فتح اله بیات (رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی):

🔸ساماندهی قراردادهای کار در محیط‌های مستمر به بهبود معیشت کارگران و افزایش بهره‌وری کمک می‌کند.

🔸ابلاغ آیین‌نامه ماده ۷ قانون کار، مشکل قراردادهای با ماهیت مستمر را حل خواهد کرد. کارگری که ۲۵ سال سابقه دارد باید رسمی شود. مصوبه هیئت دولت در سال ۹۸، مدت قراردادهای موقت در کارهای غیرمستمر را ۴ سال تعیین کرده است.

🔸اجرای این آیین‌نامه باید سریعاً در ادارات کار ابلاغ شود. قراردادهای موقت، تشکل‌یابی و امنیت شغلی کارگران را تهدید کرده است. نمایندگان کارگری نیز بدون امنیت شغلی نمی‌توانند مؤثر از حقوق کارگران دفاع کنند./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
افزایش دستمزد کارگران؛ گامی مهم اما ناکافی برای بهبود معیشت

محسن باقری (نماینده کارگران در شورای عالی کار):

🔸امیدوارم طی ۵ سال اخیر رویه افزایش متناسب دستمزد ادامه داشته باشد تا مشکل معیشت کارگران و ناترازی صندوق‌ها رفع شود. نظریه تأثیر دستمزد بر تورم سال‌هاست که رد شده و حتی اقتصاددان برنده نوبل نیز به آن اشاره کرده است.

🔸در کشور ما هم، با افزایش ۵۷ درصدی مزد، اشتغال بهبود یافت و در سال بعد با سرکوب مزد، تورم همچنان بالا ماند. وزارت کار همراهی کرد اما وزارت صنعت و اقتصاد همچنان مخالف افزایش دستمزد بودند. در شورایعالی کار بخشی از عقب‌ماندگی جبران شد اما افزایش دستمزد هنوز پاسخگوی هزینه‌های زندگی نیست. سیاست‌های نئولیبرالی چون سرکوب مزد و موقتی‌سازی قراردادها، وضعیت کارگران را بدتر کرده است./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
رفع مشکل قراردادهای موقت با آیین‌نامه جدید قانون کار

علیرضا محجوب (دبیرکل خانه کارگر):

🔸موانع قانونی این موضوع برداشته شده و رای دیوان از همان ابتدا اشتباه بود؛ با نوشتن آیین نامه تبصره یک ماده ۷ دیگر موضوعیتی ندارد.

🔸دادنامه ۱۷۹ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، تبصره دو ماده ۷ قانون کار را به اشتباه تفسیر کرد؛ طبق قانون، در کارهای با ماهیت دائم، قراردادها باید مستمر باشد.

🔸دیوان عدالت اداری صلاحیت تفسیر قانون را نداشت و باید در این رای تجدیدنظر شود؛ نباید چنین روزی را در جشن هفته کارگر تکرار کنیم.

🔸دولت در اواخر سال ۹۸ آیین نامه تبصره یک ماده ۷ را نوشت و سقف مدت قراردادهای موقت را ۴ سال تعیین کرد.

🔸این مصوبه مشکل قراردادهای موقت را حل کرده و دیگر مشکلی وجود ندارد.

🔸ما انتظار ابلاغ سریع‌تر این آیین نامه را داریم تا مشکلات قراردادهای موقت به طور اساسی برطرف شود./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
👍4
ضرورت حمایت از کارگران و قطع وابستگی اقتصادی به دلار

آیت‌الله محمدباقر محمدی‌ لائینی (نماینده ولی‌فقیه در مازندران):

🔸در دین مبین اسلام نمونه‌های فراوانی درباره ارزش کار و جایگاه کارگر وجود دارد. از نظر نظری و تئوری، همه بر این باورند که کارگران انسان‌های شریف و ارزشمندی هستند که خدمت بزرگی به کشور می‌کنند، اما مشکل اصلی در عرصه عمل است؛ جایی که باید در مراکز کار و خانواده‌ها، معیشت آبرومندانه کارگران تأمین شود.

🔸ضرورت قطع وابستگی اقتصاد کشور به دلار مورد تأکید قرار گرفته و مسئولان موظف دانسته شده‌اند که از تولید داخلی و کارگران حمایت کنند و مدافع حقوق کارگران باشند.

🔸همچنین بر این نکته تأکید شده است که سرمایه‌گذاری در تولید باید همراه با حفظ رضایت کارگران باشد، زیرا اگر کارگر رضایت نداشته باشد، میلیاردها تومان سرمایه هم نمی‌تواند جایگزین نیروی انسانی فعال و باانگیزه شود./ایلنا

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
1
طرح ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکن کارگری در قالب تعاونی‌های مسکن کارگری در حال تدوین است

علی باقری(مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران):

🔸 افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران در سال جاری، گامی در جهت بهبود وضعیت معیشت کارگران است، اما با توجه به نرخ بالای تورم، همچنان پاسخگوی نیازهای زندگی آنان نیست.

🔸 به همین دلیل، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کنار اجرای ماده ۴۱ قانون کار، موضوع معیشت کارگران را نیز به‌صورت جدی در دستور کار دارد. 

همچنین طرح ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکن کارگری در قالب تعاونی‌های مسکن یا صندوق مسکن کارگری در حال تدوین است و توسط وزیر محترم برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد. اجرای این طرح می‌تواند بخش مهمی از دغدغه مسکن جامعه کارگری را برطرف کند. /ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
⚫️چرا مرحله سوم ارائه کالابرگ الکترونیکی اجرا نشده‌است؟

🔰وزیر تعاون:

🔻مرحله سوم ارائه کالابرگ الکترونیک به مردم فعلاً آغاز نشده‌است.
🔻از حدود ۵۷ همتی که برای این طرح اختصاص‌یافته بود، تاکنون ۵۱ همت هزینه شده‌است.
🔻منابع این موضوع در بودجه ۱۴۰۴ از طریق #حذف_یارانه_سه_دهک ثروتمند!!!!!، پیش‌بینی‌شده‌است.
🔻ارائه کالابرگ الکترونیکی به مردم از جمله سیاست‌های مجلس و دولت بوده و در صورت تأمین منابع، مرحله سوم نیز عملیاتی خواهد‌شد./خانه‌ملت
🇮🇷 حقوق و دستمزد واستخدامی نیروهای شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
2025/07/13 20:49:00
Back to Top
HTML Embed Code: