Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴قطعی شدن اجرای فوق العاده خاص در چند وزارتخانه از جمله وزارت بهداشت و درمان

توضیحات:
✅️ گفته می‌شود سازمان‌های مشمول مجاز هستند امسال فوق العاده خاص را از محل منابع و درآمد های خود پرداخت نمایند و از سال بعد در بودجه سازمان‌ها دیده خواهد شد.
✅️ حداقل افزایش حقوق (امسال) ۴ میلیون و حداکثر ۱۴ میلیون تومان می‌شود
✅️ این مصوبه و پرداخت ربطی به ترمیم حقوق که سال قبل ۲ ماه پرداخت و بعد متوقف شد ندارد و قرار است در طول ۲ ماه آینده ترمیم حقوق معوقه از سال قبل یکجا پرداخت شود

🔆 حقوق و دستمزد واستخدامی نیروهای شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
⚫️واریزی غیرمنتظره برای ۴۹ میلیون ایرانی؟
🔰سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ هنوز کامل پرداخت نشده؛ اما سازمان بورس از واریز قریب‌الوقوع باقی‌مانده سود خبر می‌دهد.

♦️مدیر نظارت بر ناشران بورس:
🔻«برخی شرکت‌ها هنوز سهم خود را نداده‌اند، اما پس از تجمیع کامل، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی سودها را واریز می‌کند.»
🔻سود سهام عدالت معمولاً در پاییز و زمستان پرداخت می‌شود. اما حالا باید دید امسال بخشی از سود زودتر (در بهار یا تابستان) واریز می‌شود یا خیر./فارس

🔴 سهام عدالت
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
2
مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین/ آیا این تاخیر، برای کارگران مشکل‌ساز نمی‌شود؟

🔸طبق بخشنامه نامه شماره ۵۸۰۶/۱۴۰۳ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از اول دی‌ماه ۱۴۰۳، کارفرمایان موظف به درج مزد پایه سنوات و حق تاهل در لیست‌های بیمه‌ای خود شده‌اند؛ در عین حال، ارسال لیست بیمه قبل از واریز حقوق موجب می‌شود از مغایرت‌های احتمالی جلوگیری شود.

🔸با این وجود، کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین با مشکل مواجه شده‌اند؛ پس از وارد کردن اطلاعات حقوق و تمام آیتم‌های مورد نیاز، سامانه مربوطه پیام داده است «با عنایت به ضرورت به روزرسانی اطلاعات بر اساس بخشنامه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، خواهشمند است در هفته های آتی تلاش نمایید.»

🔸 روابط عمومی سازمان پاسخ داده « برای کارگاه‌های مشمول کمک دولت، سیستم در حال به‌روزرسانی‌ست و کارفرمایان چندروز دیگر می‌توانند حق بیمه‌ی خود را پرداخت کنند.» به این ترتیب، کارفرمایانی که مشمول کمک دولت هستند و قصد داشتند لیست بیمه فروردین ماه را وارد و حق بیمه کارگران خود را وارد کنند، باید چند روز یا احتمالاً چند هفته صبر کنند تا بتوانند این کار را صورت دهند.

🔸سوال اینجاست که آیا این تاخیر، برای کارگران مشکل‌ساز نمی‌شود؟ آیا کارگرانی که برای دریافت خدمات درمانی مراجعه می‌کنند به دلیل تمدید نشدن بیمه مجبور به پرداخت هزینه‌های آزاد نمی‌شوند و آیا تامین اجتماعی مسئولیت خود دایر بر مشکلات سامانه و به‌روزرسانی آن را برعهده می‌گیرد و اجازه می‌دهد کارگران مشمول، از بیمه درمانی بهره بگیرند؟/ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
1
افزایش دستمزد باید روی هزینه‌کردها اعمال شود نه درآمدها!

فرامرز توفیقی (فعال حوزه کار):

🔸اگر بخواهیم میزان افزایش دستمزد نسبت به تراز یا ناترازی سبد معیشت را در یک دهه گذشته یا از سال ۶۹ که قانون کار وضع شد مقایسه کنیم، می‌بینیم که هیچ زمان حقوق متناسب با ماده ۴۱ قانون کار بالا نرفته است.

🔸تورم یعنی افزایش قیمت در هزینه کردها نه درآمدها؛ اما هیچگاه در شورای عالی کار افزایش قیمت‌ها در هزینه‌کردها یعنی بند ۲ ماده ۴۱ قانون کار اضافه نشده بلکه همیشه یک درصدی به درآمد افزوده شده است.

🔸اگر به فرض عدد سبد معیشت  را ۲۰ میلیون اعلام کنند و ۴۰ درصد افزایش را اعمال کنند یعنی باید ۸ میلیون روی حداقل دستمزد اضافه شود. به عبارت دیگر حداقل دستمزد از ۷ میلیون باید به ۱۵ میلیون می‌رسید. اما الان می‌بینیم به ۱۰ میلیون و خرده‌ای رسیده است و همین‌جا کارگر ۴ میلیون طلبکار شده است!/دسترنج‌نیوز

خبرنگار افتخاری: افسانه پدرامی‌فر

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
3
پیش‌بینی یک کارشناس از نرخ تورم در ماه‌های آینده؛ هنوز شوک ارزی تخلیه نشده؛ حتی اگر از حالا ثبات برقرار شود تورم افزایشی خواهد بود

🔸نرخ تورم به عنوان یکی از کلیدی‌ترین شاخص‌های اقتصادی، ارتباط تنگاتنگی با معیشت روزمره مردم دارد. به جهت اهمیت این شاخص در پژوهش‌های اقتصادی و همچنین اثری که بر معیشت مردم می‌گذارد، مرکز آمار به صورت ماهانه اطلاعات این شاخص را به روز می‌کند.

🔸طبق گزارش مرکز آمار از اولین تورم سال ۱۴۰۴ حکایت از رشد قیمت‌ها در گروه خوراکی و غیرخوراکی دارد. طبق این گزارش، نرخ تورم کل کشور به صورت ماهانه ، نقطه‌ای و سالانه در مقایسه با اسفند‌ماه افزایش یافته است. از بین دو گروه اصلی سبد مصرف خانوار، یعنی کالاهای خوراکی و غیرخوراکی، گروه خوراکی‌ها تورم ماهانه بالاتری را تجربه کرده است.

🔸طبق الگوی اقتصادی رایج، افزایش نرخ ارز معمولا با یک وقفه زمانی بر شاخص قیمت‌ها اثر می‌گذارد. بنابراین، جهش ارزی ماه‌های گذشته هنوز به‌طور کامل در قیمت کالاها و خدمات تخلیه نشده و انتظار می‌رود تا خردادماه، تورم ناشی از این شوک ارزی در آمارها بازتاب پیدا کند./ اعتماد


تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
وضعیت حقوق و دستمزد زنان شاغل در بخش‌های دولتی در نشست تخصصی فراکسیون زنان بررسی می‌شود/ تاکید بر پرداخت حق عائله‌مندی به زنان شاغل

زمانی کیاسری( عضو هیات رئیسه فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی ):

🔸باید بررسی کارشناسی و تخصصی درباره نحوه پرداخت حقوق و دستمزد زنان شاغل در دستگاه‌های دولتی صورت گیرد.

🔸در حوزه‌هایی همچون پرداخت عائله‌مندی، زنان شاغل از دریافت این حق محروم مانده‌اند در حالی که بر اساس قانون باید پرداخت‌ها به صورت برابر و منصفانه انجام شود.

🔸این مهم که مورد اعتراض زنان شاغل است باید در فراکسیون زنان مجلس بررسی شود و در همین رابطه قرار است نشستی داشته باشیم./خانه ملت

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
1
خواسته‌های روشن کارگران از دولت چیست؟

هادی ابوی( دبیر کل کانون‌عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور):

🔹مطالبات کارگران از دولت چندان زیاد نیست و آن‌ها بیشتر خواهان تأمین دو اصل مهم امنیت‌ شغلی و معیشت هستند.

🔹️ کارگران انتظار دارند در برابر کاری که انجام می‌دهند، دستمزدی عادلانه دریافت کنند و شغلی شرافت‌مندانه و پایدار داشته باشند.

🔹️ تنها مطالبه جامعه کارگری در حوزه سیاست‌گذاری این است که دولت و حاکمیت، نقش فعال و مؤثری ایفا کنند، این‌گونه نباید باشد که کارگر و کارفرما را به‌حال خود رها کنیم و انتظار داشته باشیم که امور به‌درستی پیش برود، قاعده اصلی آن است که قوانین و مقرراتی وضع شود که قابل اجرا و عملیاتی باشند و دولت نیز باید زمینه اجرای این قوانین را فراهم کرده و بر اجرای آن‌ها نظارت داشته باشد.

🔹️ از سوی دیگر، قوانین و بخشنامه‌ها باید متناسب با نیازهای روز جامعه کارگری، به‌روزرسانی شوند و این انتظار از دولت وجود دارد که در روند تدوین، اصلاح و اجرای قوانین کار، نقش حمایتی و راهبردی ایفا کند.

🔹️ با دستمزد فعلی، امکان خانه‌دار شدن برای بسیاری از کارگران غیرممکن شده و انتظار می‌رود دولت در زمینه تأمین زمین، اعطای وام‌های مناسب، ساخت مسکن و اجرای طرح‌هایی مانند «اجاره به شرط تملیک» اقدامات جدی انجام دهد..

💢منبع: ایسنا

🌐 حقوق ودستمزد و استخدامی نیروی های شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
2
هزینه ماهانه یک خانواده ۴ نفره در سال ۱۴۰۴

🟥⬅️مسکن با سهم ۴۲.۲ درصدی بیشترین سهم از هزینه ماهانه خانوار ایرانی را به خود اختصاص می‌دهد. افرادی که صاحبخانه هستند در وضعیت بهتری قرار دارند، اما مستأجران و افرادی که با وام خانه‌دار شده‌اند، در برنامه‌ریزی های خود با فشارهای مالی بیشتری رو به رو هستند.

🟥⬅️خرید خوراکی و هزینه‌های خورد و خوراک ۲۵ درصد هزینه‌های ماهیانه خانوار ایرانی را به خود اختصاص می‌دهد.

🟥⬅️بهداشت و درمان و حمل‌ونقل و ارتباطات به ترتیب با سهم ۹ درصد و هشت درصد در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرد. سهم لوازم، اثاث و خدمات همراه با هزینه پوشاک و کفش تقریباً معادل سه درصد است.

🟥⬅️۱۷ درصد خانواده‌های ایرانی پارسال درآمد خود را از محل مشاغل آزاد کسب کرده‌اند. حدود ۳۰ درصد کارمند و مزدبگیر بوده‌اند و ۵۳ درصد درآمدهای غیرشغلی داشته‌اند. درآمد غیرشغلی شامل چیزهایی مثل حقوق بازنشستگی (۳۰ درصد) و اجاره‌بهای مسکن شخصی (۴۲ درصد) می‌شود.

🇮🇷 کانال زرین قانون کار ایران بزرگترین اجتماع کارگری ایران
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
👍1
بدون مهار تورم، افزایش حقوق منجر به بهبود معیشت کارگران نمی‌شود

حسین فتحی (مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی):

🔸 افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران در سال جاری نشانه‌ای از اراده دولت در حمایت از کارگران است، اما بدون مهار تورم، این افزایش نمی‌تواند منجر به بهبود واقعی معیشت شود.

🔸نیروی انسانی ماهر، حلقه واسط میان سرمایه‌گذاری و تولید اثربخش است، اگر این عنصر نادیده گرفته شود، سرمایه‌گذاری بی‌ثمر خواهد بود.

🔸اندازه نیروی انسانی مهارت بیشتری داشته باشد، به همان اندازه اعتماد سرمایه‌گذاران برای ورود به بخش تولید افزایش می‌یابد. مهارت به‌طور مستقیم با درآمد، کیفیت و اشتغال پایدار گره خورده است.

🔸امنیت شغلی، حفظ کرامت کارگران، کاهش تبعیض و مشارکت مؤثر کارگران در تولید، ستون‌های اصلی برنامه‌های اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی در سال جدید هستند./ایسنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
امنیت شغلی، معیشت و مسکن؛ ۳ دغدغه اصلی جامعه کارگری

چنگیز اصلانی (دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان) :

🔸۳ دغدغه اصلی که جامعه کارگری دارد، امنیت شغلی، معیشت و مسکن است. نمونه بارز این موضوع آت است که حقوق و دستمزد دریافتی کارگران پاسخگوی زندگی آن‌ها نیست. بر این اساس معیشت، امنیت شغلی و مسکن کارگران به خطر افتاده است.

🔸حقوق و دستمزد دریافتی کارگران پاسخگوی زندگی آن‌ها نیست. بر این اساس کارگران مجبور هستند، در زمان بیکاری در فرصت‌های شغلی دیگری مشغول به کار شوند.

🔸یک کارگر با ماهی ۲۰ میلیون تومان دستمزد و پرداخت ماهانه ۱۰ میلیون تومان اجاره چطور می تواند زندگی خود را مدیریت کند؟ مسکن امروز بزرگترین خواسته کارگران است، مسکنی که تمام مواد آن در کشور تولید می‌شود./ایلنا

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
نیروی کار در حاشیه کیک اقتصادی/️ شکاف دستمزد _ بهره‌وری هرساله عمیق‌تر می‌شود

علی نصیری اقدم (عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی) در جلسه موسسه مطالعات دین و اقتصاد:

🔸️بر اساس حسابداری رشد برای مقایسه سهم نیروی کار در تولید باید ببینیم نیروی کار، سرمایه و بهره‌وری چقدر در تولید یک کیک سهم دارد. وقتی ما بهره‌وری را از این محاسبه خارج کنیم، آنچه باقی می‌ماند رشد تولید مستقل از بهره‌وری باشد سهم تولید، سهم نیروی کار و سهم سرمایه قابل مقایسه می‌شود.

🔸️حالا سوال اینجاست که آیا سهم‌بری نیروی کار از تولید به همین نسبت زیاد شده؟ یعنی اگر سهمش در تولید کیک زیاد شده، سهمش در مصرف کیک هم همان اندازه افزایش داشته است؟

🔸️بر اساس داده‌های مرکز آمار کارگاه‌های بزرگ صنعتی (۱۰ نفر به بالا) جبران سهم نیروی کار از سهم ستانده چند درصد تولید بوده است. اوایل دهه ۸۰ این عدد حدود ۲۳ - ۲۴ درصد بوده اما در سال ۱۴۰۰ این عدد به ۱۳ - ۱۴ درصد رسیده است.

🔸️این شکاف دستمزد _ بهره‌وری، پدیده‌ای است که در دنیا هم بعد از ۱۹۷۰ و فروپاشی معاهده برتن وودز و شروع جریان مقررات‌زدایی شاهدش هستیم. این پدیده نشان می‌دهد که بین دستمزد و بهره‌وری همواره شکاف وجود دارد و نکته بعد اینکه این شکاف رو به افزایش است./دسترنج‌نیوز

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بی‌توجهی به خانواده‌های کارگری؛ زنگ خطر ورود به چرخه رشد جمعیت منفی

علیرضا محجوب (دبیر کل خانه کارگران ایران) درنشست خبری ستاد گرامیداشت هفته کارگر:

🔸کارفرمایان باید توجه داشته باشند که اگر وضعیت کارگران و خانواده‌های کارگری که معمولاً تأثیر بیشتری بر رشد جمعیت دارند، این‌گونه مورد بی‌توجهی قرار گیرد، شرایط برای دیگر گروه‌ها و طبقات جامعه که مشکلات و چالش‌های متفاوتی دارند، وخیم‌تر خواهد شد.

🔸 حتی اگر برخی از این گروه‌ها از نظر مالی برخوردار باشند، بدون اقدامات مؤثر، تغییر خاصی در شرایط عمومی ایجاد نخواهد شد.

🔸اکنون ما در آستانه ورود به چرخه رشد جمعیت منفی قرار داریم، که پیامدهای خاص و پیچیده‌ای را به همراه خواهد داشت. این شرایط نیازمند اقدامات فوری و مؤثری است. تا کنون تشریفات و برنامه‌های اجراشده به نظر نمی‌رسد که تأثیرگذاری لازم را داشته باشند./دسترنج‌نیوز

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
⚫️هدیه ۷۰ میلیونی به نوزادان صحت ندارد

🔰سازمان تامین اجتماعی:

🔻سازوکار پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری تغییری نکرده است و هدیه ۷۰ میلیونی برای نوزادان متولد ۱۴۰۴ صحت ندارد.

🔆 حقوق و دستمزد واستخدامی نیروهای شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
👏1
🔴👈واریز سود سهام عدالت در خردادماه مشروط شد

🟢👈مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بلافاصله بعد از برگزاری مجمع هر کدام از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت، پیگیر دریافت سود از آنها و واریز به حساب سهامداران است، گفت:

🟢👈واریز سود سهام عدالت در خردادماه مشروط به وصول سود عملکرد ۱۴۰۱ از این شرکت‌هاست.

🔴👈
حقوق و دستمزد واستخدامی نیروهای شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
🖕21
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بیشترین حادثه در بین کارگران ساختمانیست/ حدود نیم میلیون کارگر بیمه شده داریم

علیرضا محجوب (دبیر کل خانه کارگران ایران) درنشست خبری ستاد گرامیداشت هفته کارگر:

🔸حدود نیم میلیون بیمه شده داریم که در بخش کارگران فعال هستند.
🔸رانندگی جزو حادثه خیز ترین شغل هاست.
🔸بیشترین حادثه در بین کارگران بعد از رانندگان مرتبط با کارگران ساختمانی است.
تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
ضرورتِ سه‌جانبه‌گرایی و تشکل‌یابی قدرتمند/ کارگران چه می‌خواهند؟

داود کشوری(فعال حقوق کارگری):

🔸مسائل و مصائب کارگران بسیار است. امنیت شغلی، امنیت جانی، مصیبت معیشت مسائلی اساسی هستند که برای بهبود وضعیتِ کارگران باید برای آن‌ها تصمیمات جدی گرفت. اما پیش از این‌ها باید دو موضوع مورد توجه قرار بگیرد و من معتقدم توجه به این دو می‌تواند زمینه سازِ بهبودِ آن سه مسئله‌ی اصلی باشد؛ اول سه‌جانبه‌گرایی و دوم اهمیت دادن به تشکل‌های کارگری.

🔸 سه‌جانبه‌گرایی به صورتی که در عمل واقعا اجرا شود، خواسته‌ی کارگران است. مفهوم سه‌جانبه‌گرایی به همکاری و مشارکت سه طرف اصلی در مسائل کارگری یعنی دولت، کارفرمایان و کارگران اشاره دارد.

🔸همچنین تشکل‌های کارگری در ایران از استقلال لازم برخوردار نیستند. در قانون کار تنها سه تشکل امکان قانونی فعالیت دارند و همین تشکل‌ها هم نمی‌توانند از حقوق کارگران به درستی دفاع کنند. در واقع دست این تشکل‌ها بسته است./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
✅️تفکراتی را به دولت‌ها القا کرده‌اند که موجب ایجاد فاصله عمیق میان مزد و تورم شده است

محسن باقری( نماینده کارگران در شورای عالی کار):

🔸️به زعم بنده، دولت‌ها درگیر تئوری‌های اقتصادی برخی از اقتصاددانانی هستند که متاسفانه معتقدند برای برقراری عدالت باید گران‌سازی کنیم.

🔸️تفکر موقتی سازی نیروی کار، خصوصی سازی، آزادسازی قیمت‌ها و همچنین یارانه پنهان که یک دروغ بزرگ است را به دولت‌ها القا کرده‌اند؛ به طوری که نرخ ارز در طی این سال‌ها شناور شد ولی دستمزد عقب ماند.

🔸️تولیدات کارخانجات در کشور به نرخ صادراتی و جهانی فروخته می‌شود اما دستمزد کارگران همان ریالی و داخلی است؛ دو مبنای کاملاً متفاوت که سطح‌شان از یکدیگر بسیار اختلاف دارد و هرچه تلاش کنیم این دو به هم نمی‌رسند؛ لذا همواره شاهد شکاف دستمزد و هزینه‌های زندگی بوده‌ایم./دسترنج‌نیوز

خبرنگار افتخاری: فرزانه رحیم زاده

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
اتحاد تشکل‌های صنفی مصداق بمب سنگرشکن عمل می‌کند

محمد اسدی (رئیس هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی):

🔸اتحاد ما تشکل‌های صنفی مصداق بمب سنگرشکن عمل می‌کند. اولین نکته در هم افزایی این است که تشکل‌ها در گروی منافع مشترک ماست.

🔸ما در حوزه هفته کارگر به عنوان بازنشسته حتما همصدا حضور خواهیم یافت و صدای کارگران شاغل هم خواهیم بود. اما مساله این است که خود بازنشسته ما شرایط معیشتی خاصی دارد که به مراتب از شاغلین بدتر است.

🔸اگر فضای بحث مطرح شود، باید حواشی دیگری که از سوی اختلاف افکنان به میان می‌آید محکوم شده و از بیان انها جلوگیری کرد. در روز کارگر نیز ما همه توان خود را پای کار مطالبات کارگران که مزد آنها تعیین کننده افزایش حقوق ماست خواهیم آورد./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
تشکل‌های کارگری باید از منافع مشترک دفاع کنند، نه منافع دولت‌ها

سمیه گلپور (رئیس کانون عالی انجمن صنفی کارگران کشور):

🔸اتحاد تشکل‌های کارگری برمبنای منافع مشترک شکل می‌گیرد. ما باید مشخص کنیم که کسی که به دنبال منافع کارگران است، نباید به دنبال منافع دولت‌های مختلف باشد. در حوزه کارگری منافع دولت‌ها اگر اقتضا کند ممکن است برخی تشکل‌ها به سمت دولتی گرایش پیدا کنند که این آسیب است. برخی دولت‌ها نیز به تشکل‌هایی نزدیک می‌شوند و برخی دور می‌شوند اما شرط اتحاد این است که تمام تشکل‌ها با دوری و نزدیکی به دولت‌ها، حقوق تشکلی را برای همه بخواهند.

🔸در برخی مباحث مثل دیون دولت به تامین اجتماعی نامه‌های ما باید سربرگ و نام واحد خطاب به دولت ارسال شود تا دولت بداند که ما صدای واحد و قدرت واحدی هستیم. ارتباط ما با جامعه مورد حمایت خود قطع است که باید دوباره سرمایه اجتماعی تشکل‌های کارگری و بازنشستگی و صنفی احیا شود. برخی تشکل‌ها علاوه بر اختلاف نظر با هم اختلاف منافع دارند که این موضوع نیز باید حل شود. ما باید مباحث خود را یکی کنیم که در خدمت رهبر انقلاب مطرح کنیم./ایلنا

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
👍1
تشکل‌های کارگری باید از منافع مشترک دفاع کنند، نه منافع دولت‌ها

سمیه گلپور (رئیس کانون عالی انجمن صنفی کارگران کشور):

🔸اتحاد تشکل‌های کارگری برمبنای منافع مشترک شکل می‌گیرد. ما باید مشخص کنیم که کسی که به دنبال منافع کارگران است، نباید به دنبال منافع دولت‌های مختلف باشد. در حوزه کارگری منافع دولت‌ها اگر اقتضا کند ممکن است برخی تشکل‌ها به سمت دولتی گرایش پیدا کنند که این آسیب است. برخی دولت‌ها نیز به تشکل‌هایی نزدیک می‌شوند و برخی دور می‌شوند اما شرط اتحاد این است که تمام تشکل‌ها با دوری و نزدیکی به دولت‌ها، حقوق تشکلی را برای همه بخواهند.

🔸در برخی مباحث مثل دیون دولت به تامین اجتماعی نامه‌های ما باید سربرگ و نام واحد خطاب به دولت ارسال شود تا دولت بداند که ما صدای واحد و قدرت واحدی هستیم. ارتباط ما با جامعه مورد حمایت خود قطع است که باید دوباره سرمایه اجتماعی تشکل‌های کارگری و بازنشستگی و صنفی احیا شود. برخی تشکل‌ها علاوه بر اختلاف نظر با هم اختلاف منافع دارند که این موضوع نیز باید حل شود. ما باید مباحث خود را یکی کنیم که در خدمت رهبر انقلاب مطرح کنیم./ایلنا

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
2025/07/08 23:33:56
Back to Top
HTML Embed Code: