Tribute to Iranian women
Zbigniew Preisner
اثری از زبیگنیف پرایزنر
زبیگنیف پرایزنر
(زاده ۲۰ می ۱۹۵۵ با نام زبیگنیف آنتونی کوالسکی) آهنگساز لهستانی توانمند موسیقی فیلم است، او برای اغلب فیلم های کریشتوف کیشلوفسکی موسیقی ساخته است.

@honarnaamehh
فيلم‌ساختن، معنی‌اش ارتباط با تماشاگران، رفتن به جشنواره‌ها، خواندن نقدها و مصاحبه‌ كردن‌ نيست. معنی‌اش اين است كه هر روز صبح، ساعت شش از خواب بيدار شوی. يعنی سرما، يعنی باران، يعني گِل و شُل، و اینکه مجبور به حمل پروژكتورهای حجيم و سنگين باشی. فیلم‌سازی یک حرفه‌ اعصاب‌خردکن است که در این حرفه از یک جایی به بعد، مجبور می‌شوی همه‌چیز را در درجه‌ی دوم اهمیت قرار بدهی؛ حتی خانواده‌، احساسات و زندگی خصوصی‌ات را.»

کریشتوف کیشلوفسکی
@honarnaamehh
کریشتوف کیشلوفسکی
زادهٔ ۲۷ ژوئن ۱۹۴۱ – درگذشت ۱۳ مارس ۱۹۹۶
#poster #Behzad_Khorshidi
Krzysztof_Kieślowski
@honarnaamehh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رگبارِ نگاه تو، اگر به تن من بزند، جای خیابان‌های خانه‌خراب، جنگل‌های بی‌‌بلا می‌روید.
من برای بلاهای تو آماده‌ام، برای طوفان اخم تو ، برای آتش‌سوزی دستانت، برای سیلِ سایه‌ات، برای تبِ یاغی بوسه‌ات، برای زلزله‌ی زُل زدنت، برای رگبار گریه کردنت. کاش بلا فقط از سمت تو باشد.کاش به جای فرشته‌های سنگدل، تو بلاها را بر سر من نازل کنی. آخر، چه مرگی گواراتر از عشق.
تو هم مثل من خوب می‌دانی که بلاها به عاشق‌ها نزدیک تر است، عاشق‌ها هر جایی که باشند یا روی گسل زلزله‌اند یا در مسیر سیلاب. بیا قبل از اینکه به دست بلا بمیریم ، شانه‌به شانه‌ی هم، به بلای هم گرفتار شویم. رگبار عشق، ما را رویین‌تن می‌کند.


بهرام_بیضایی
فیلمنامه فیلم" رگبار"
@honarnaamehh
Forwarded from هنرنامه
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#فیلم_کوتاه

بازوی مردA(R)MEN
کارگردان: توماس لوند
محصول: 2013
مردی در سانحه ای دردناک یک دستش را از دست می دهد و بعد معجزه رخ می دهد ولی ...

برنده 12جایزه از
فستیوال های بین المللی
@honarnaamehh
نکته

چیزهایی هست که هرچه هم که نخواهی‌شان ببینی باز می‌آیند، باز سنگین و بی‌رحم می‌آیند و خود را روی تو می‌افکنند. و گرد تو را می‌گیرند و توی چشم و جانت می‌روند. و همهٔ وجودت را پر می‌کنند و آن را می‌ربایند که دیگر تو نمی‌مانی، که دیگر تو نمانده‌ای که آن‌ها را بخواهی یا نخواهی. آن‌ها تو را از خودت بیرون رانده‌اند و جایت را گرفته‌اند و خود تو شده‌اند.
دیگر تو نیستی که درد را حس کنی،
تو خود درد شده‌ای.

ابراهیم_گلستان

@honarnaamehh
درنگ

آن کس که در آرزویِ بهترین چیز است سَر خورده از زندگی پیر می‌شود،
آن کس که همیشه مُهیایِ بدترین چیز است زود هنگام پیر می‌شود،
اما آن کس که ایمان دارد جاودانه جوان می‌ماند.
.
با هر اندازه افزایشِ درجه‌ی آگاهی، و به تناسبِ این افزایش، شدتِ نومیدی افزایش می‌یابد: آگاهیِ بیشتر همانا، نومیدیِ شدید‌تر همانا. این موضوع به راحتی همه‌جا قابل رصد است، به خصوص در حالت‌هایِ مینیموم و ماکزیمومِ نومیدی. نومیدیِ شیطان شدیدترین نومیدی است، چراکه شیطان روحِ صِرف، و از این رو، آگاهی و شفافیتِ مطلق است؛ در شیطان هیچ تیرگی و ابهامی وجود ندارد که همچون امری تسکین‌دهنده عمل کند، و به همین خاطر نومیدی‌اش کاملاً مطلق است: ماکزیمومِ نومیدی. اما مینیمومِ آن در حالتی رخ می‌دهد که شخص آنقدر ساده‌دل است که حتی نمی‌داند چیزی به نامِ نومیدی وجود دارد. بنابراین وقتی آگاهی در مینیمومِ خود است نومیدی نیز به حداقل می‌رسد.

کی_یر_کگور

@honarnaamehh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آرسنی تارکوفسکی

باور نمی‌کنم :
آنچه را که از پیش اخطار می‌شود
و نمی‌ترساندم پیش گویی‌ها
نمی‌گریزم از بهتان و شوکران
مرگی در این جهان نیست
ما جاودانه گانیم
همه چیز جاودانه است
هراسی از مرگ نیست
نه در هفده سالگی
و نه در هفتاد سالگی
تنها نور هست و حقیقت
و نیست مرگ و تاریکی
اکنون همه بر ساحلیم
و من یکی از آنانم که تور می‌کشند
هنگامی که جاودانگی می‌آید
به هیات ماهی‌ها . . .
.
برشی از فیلم آینه ساخته آندره تارکوفسکی، از سربازان خسته ای که در گل و لای باز می گردند و دکلمه شعری پر از نور و امید از پدر کارگردان آرسنی_تارکوفسکی، با صدای جاودانه ی #پرویز_بهرام
این شعر حیرت انگیز است، شاعر اگر به جهان نور و روشنی گام نهاده باشد در رقت بارترین و خشونت آمیزترین مظاهر هستی هم نور و روشنی می یابد!

𝙖𝙣𝙙𝙧𝙚𝙞_𝙩𝙖𝙧𝙠𝙤𝙫𝙨𝙠𝙮 / 𝙏𝙝𝙚 𝙈𝙞𝙧𝙧𝙤𝙧 (1975)
@honarnaamehh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#فیلم_کوتاه

قاتل‌ها
کارگردان: آندره تارکوفسکی
محصول: 1956
بر اساس داستان قاتل‌ها
اثر ارنست همینگوی

زبان اصلی
@honarnaamehh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پرده نقره ای
در فیلم #مد_مکس: جاده_خشم، #جرج_میلر ارجاع های درخشانی به سینمای #آندری_تارکوفسکی دارد.

@honarnaamehh
آندری_تارکوفسکی نویسنده، کارگردان مطرح روس، اولین فیلم بلند خود به نام کودکی ایوان را در سال ۱۹۶۲ ساخت و به‌خاطر آن جایزه‌ی اصلی جشنواره‌ی ونیز را دریافت کرد. آندری_روبلف، سولاریس، آینه، استاکر، نوستالگیا و ایثار از مطرح‌ترین فیلم‌های تارکوفسکی به شمار می‌روند. از مشخصه‌های فیلم‌های او می‌توان به معنا‌گرایانه‌بودن، با زمینه‌ای متافیزیکی به همراه برداشت‌های بلند، نامتعارف بودن در ساختار دراماتیک و استفاده هنرمندانه از تکنیک فیلمبرداری اشاره کرد. تارکوفسکی در ۲۹ دسامبر سال ۱۹۸۶ در پاریس درگذشت.


« برای رسیدن به آزادی نیازی نیست از کسی اجازه آزاد بودن را مطالبه کرد. با این وجود واقعا نمی‌دانیم که چگونه باید آزاد باشیم، زیرا آزاد ترین مردمان کسانی هستند که مطالبه‌ای از زندگی ندارند، بلکه هر چه می‌خواهند، از خود می خواهند»

poster Behzad Khorshidi
https://www.instagram.com/behzad_khorshidii/
@honarnaamehh
یک نگاه/ فیلم کلاسیک

خرابکاریSabotage
کارگردان آلفرد هیچکاک
بازیگران: سیلویا سیدنی
محصول ۱۹۳۶
میانگین امتیازات Sabotage در IMDB: ۷
خلاصه داستان: خانم و آقای ورلوک با یکدیگر سینمایی را اداره می‌کنند. آقای ورلوک که با گروه‌های تروریستی در حال همکاری است باعث قتل یکی از افراد خانواده می‌شود و پلیس نیز که از قبل به او مشکوک شده در پی دستگیری‌اش می‌آید.
تریلر جاسوسی هیچکاک براساس رمان مامور مخفی"خرابکاری" نوشته جوزف کنراد ساخته شده است. در سال ۲۰۱۷ طبق یک نظرسنجی این فیلم در لیست ۱۰۰ فیلم بریتانیایی برتر تمام دوران قرار گرفت و از آن به‌عنوان یک کلاسیک هیچکاکی تعلیق‌برانگیز یاد شد. بنت نویسنده‌ی فیلم یک اقتباس آزادانه را به هیچکاک ارائه کرد و بسیاری از عوامل سیاسی تحریک‌آمیز داخل کتاب را تغییر داد. از آنجائیکه فیلم در سال‌های قبل از شروع جنگ جهانی دوم ساخته شد، بسیاری از مردم قدرت خصمانه‌ی پشت بمب‌گذاری را استعاره از نازی‌های رو به ظهور می‌دانستند.

هیچکاک یک ضدنازی متعصب بود و همیشه دشمن داخلی را محکوم می‌کرد، برای همین منتقدان نیز بر این باور بودند که او در این فیلم به‌نوعی زنگ خطر آلمان نازی را برای اروپا و آمریکا به صدا درآورده است. خرابکاری، حال‌وهوای یک فیلم اکسپرسیونیستی را دارد و و نورها و سایه‌ها به‌خوبی در فیلم کار می‌کنند. شهرت فیلم هم به سکانس تعلیق‌برانگیز انفجار بمب در اتوبوس برمی‌گردد، پلان‌هایی که هنوز هم برای سینمای تریلرها قابل بحث است و جذابیت دارد. با این‌ وجود هیچکاک سال‌ها بعد در مصاحبه‌اش با تروفو گفته بود که اگر به عقب برگردد، هیچگاه دیگر بمبی را منفجر نمی‌کند.

@honarnaamehh
خرابکاریSabotage
کارگردان آلفرد هیچکاک
بازیگران: سیلویا سیدنی
محصول ۱۹۳۶
@honarnaamehh
ﺁﻟﻔﺮﺩ_ﻫﯿﭽﮑﺎﮎ، فیلمساز نامدار ﺳﯿﻨﻤﺎ که در ترساندن مردم با فیلم هایش شهره عام و خاص است، ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺩﺭ ﺟﺎﺩﻩﻫﺎﯼ ﺳﻮﺋﯿﺲ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ:
اﯾﻦ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻨﻈﺮﻩ ﺍﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﻡ!
ﺍﻣﺘﺪﺍﺩ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺍﻭ، ﮐﺸﯿﺸﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺮ ﺷﺎﻧﻪ ﭘﺴﺮﮎ ﺧﺮﺩﺳﺎﻟﯽ گذاشته ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ.
ﻫﯿﭽﮑﺎﮎ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺧﻢ ﺷﺪ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ :

ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻦ ﭘﺴﺮﺟﺎﻥ!
نگذار عقايدش را به تو تحميل كند ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺑﺪﻩ، فرار کن!
@honarnaamehh
Forwarded from هنرنامه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#کات
میکس جذاب وخلاقانه از مهم ترین فیلم های آلفرد هیچکاک

@honarnaamehh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کات
"طلسم شده"
کارگردان آلفرد هیچکاک
بازی اینگرید برگمن، گریگوری پک
هیچکاک برای ساخت سکانس رویا در این فیلم از ساوادور دالی کمک گرفته است.

@honarnaamehh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
فیلم_کوتاه
غیبت از محل جرم
وAlfred Hitchcock Presents
کارگردان: آلفرد هیچکاک
محصول:1955

@honarnaamehh
درنگ

با کسب اجازه،باید بگویم که فلسفه ی من ناراحت کننده است _ زیرا حقیقت را می‌گویم و حقیقت تلخ است و مردم بیشتر ترجیح می دهند اطمینان حاصل کنند که هر چه خدا آفریده خوب است. بسیار خوب، بروید به سراغ کشیشان و فیلسوفان را راحت بگذارید. در هر حال متوقع نباشید که ما نیز عقاید خود را با آن درس هایی که آموخته اید همساز کنیم. این کاری است که آن دسته ی اوباش ،آن فیلسوفان دغل و روباه صفت برایتان می کنند. هر آموزه ای که می خواهید از ایشان مطالبه کنید و آن را دریافت خواهید داشت. اساتید دانشگاهی شما سرگرم وعظ و خطابه در مدح فلسفه‌ی خوشبینی اند و واژگون ساختن و درهم شکستن نظرات‌شان کاری است بس سهل و دلپذیر.

آرتور_شوپنهاور

@honarnaamehh
نکته

"دریغا، سرزمین نگون بخت که از به یاد آوردن خود بیمناک است. کجا می توانیم آن را سرزمین مادری بنامیم که گورستان ماست؛ آنجا که جز «از همه جا بی خبران» را خنده بر لب نمی توان دید؛ آن جا که آه و ناله و فریادهایِ آسمان شکاف را گوش شنوایی نیست. آن جا که اندوه جانکاه چیزیست همه جا یاب. و چون ناقوس عزا به نوا در آید، کمتر می پرسند از برای کیست، و عمر نیکمردان کوتاه تر از عمر گلی ست که بر کلاه می زنند، و می میرند پیش از آن که بیماری گریبانگیرشان شود..."

مکبث
ویلیام_شکسپیر

@honarnaamehh
حسین منزوی (زادهٔ ۱ مهر ۱۳۲۵ – درگذشتهٔ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۳) بیشتر به عنوان شاعری غزل سرا شناخته شده است.
چه سرنوشتِ غم‌انگیزی
که کِرمِ کوچکِ ابریشم
تمامِ عمر قفس می‌بافت،
ولی به فکرِ پریدن بود

#حسین_منزوی
#Poster #Behzad_Khorshidi
@honarnaamehh
2024/05/16 22:30:52
Back to Top
HTML Embed Code: