Telegram Web Link
♓️سه جزء اصلی ارزیابی عملکرد کارکنان



این روزها، کمتر کارمندی پیدا می‌شود که از «ارزیابی عملکرد سالانه» استقبال کند. مورد قضاوت و انتقاد قرار گرفتن، آن هم از سوی کسانی که مافوق شما هستند، هم ترسناک است، هم استرس آور.
به همین علت، کسانی که ارزیابی عملکرد کارکنان را بر عهده دارند باید بکوشند که این فرآیند، جامع و سازنده باشد. هر چه این فرآیند موشکافانه تر و دربرگیرنده جزئیات بیشتری باشد، نتایج بهتری خواهد داشت و بدون شک، انتخاب عبارات و اظهارنظرهای هوشمندانه می‌تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.

ارزیابی عملکرد باید چه چیزهایی را شامل شود؟

1️⃣ نقاط مثبت و منفی

یک فرآیند ارزیابی بد می‌تواند به کاهش بازدهی، تضعیف روحیه و حتی استعفای کارکنان منجر شود. بنابراین، باید علاوه بر انتقادها و اظهارنظرهای منفی، با ارائه بازخوردهای مثبت و سازنده، این فرآیند را تعدیل کنید. 
هدف از ارزیابی عملکرد، شناسایی زمینه‌هایی است که نیاز به بهبود دارند اما برای آنکه بتوانید با کارکنان خود ارتباط خوبی داشته باشید، باید به نقاط قوت و موفقیت‌های آنها نیز اقرار و تاکید کنید.

2️⃣اهداف و چشم‌اندازها

از آنجا که بسیاری از کسب وکارها پرمشغله هستند، گاهی امکان بررسی عملکرد کارکنان به‌صورت مجزا وجود ندارد. کارکنان در حال انجام کارها به‌صورت تیمی هستند، اما شاید نتوانید روند پیشرفت تک‌تک آنها را زیر نظر بگیرید.
طی دوره ارزیابی عملکرد، زمانی را به گفت‌وگو با تک‌تک کارکنان اختصاص دهید. با کمک هم، اهداف شخصی اش را تعیین کنید و درباره نقش او در محقق ساختن اهداف کلی سازمان صحبت کنید. به این ترتیب آنها انگیزه‌ای برای تلاش پیدا خواهند کرد.

3️⃣بازخورد مفید و سازنده

گرچه نباید با کارکنان بر سر تک تک جنبه‌های منفی عملکردشان جر و بحث کنید، اما باید به آنها فرصت دهید تا به پیشنهادهای شما پاسخ دهند. این اقدام می‌تواند از مشکلات پنهان کسب وکارتان پرده بردارد و میان شما و کارمندتان ارتباط برقرار کند.
اگر به کارکنان فرصت دهید که به‌طور مستمر به شما بازخورد دهند، آنها قطعا برای شما احترام بیشتری قائل خواهند بود.

منبع: EmployeeConnecto



📍 @hrmgmt
♓️ مدل 10، 20، 70 در توسعه منابع انسانی

۷۰ درصد تجربیات حین شغلی
۲۰ درصد مربی گری و بازخورد
۱۰ درصد آموزش مستقیم




📍 @hrmgmt
♓️ سه کارفرمای بزرگ جهان در سال ۲۰۲۴:


🚩 وزارت دفاع هند – ۲.۹۹ میلیون کارمند


🚩 وزارت دفاع ایالات متحده – ۲.۹۳ میلیون کارمند


🚩 ارتش آزادی‌بخش خلق چین – ۲.۵۵ میلیون کارمند




📍 @hrmgmt
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
♓️معرفی کتاب: رهبران آخر غذا می‌خورند اثر سایمون سینک


درباره کتاب:
سایمون سینک در کتاب رهبران آخر غذا می‌خورند، ویژگی‌های لازم برای تبدیل شدن به یک مدیر موفق را شرح می‌دهد. او بیان می‌کند که چگونه یک مدیر می‌تواند روحیۀ همکاری را در تیم خود افزایش دهد و به این ترتیب مسیر پیشرفت را با سرعت بیشتری طی کند.



جملات تاثیرگذار کتاب:

1- وقتی افراد مجبورند به مدیریت خطرات درون سازمانی بپردازند، توانایی سازمان برای مواجهه با خطرات برون سازمانی تحلیل می‌رود.
2- هر کارمند، پسر یا دختر کسی است. رهبر شرکت همانند والدین مسئول زندگی ارزشمند آنهاست.
3- قدرت و استقامت شرکت ناشی از محصولات و خدماتش نیست، بلکه برگرفته از میزان همکاری موثر بین کارکنانش است.
4- اگر روز کاری بدی داشتیم و نحوه عملکردمان آزاردهنده است، آرزو داریم مدیران به جای فریاد زدن از ما بپرسند: حالت خوبه؟
5- شاید مصیبت به سراغ شرکتی بیاید، اما شرکتی که به استقبال مصیبت برود، بیشتر آسیب می‌بیند.
6- ماندن در کنار شیطانی آشنا بهتر از گذراندن زندگی با شیطانی ناشناخته است.
7- عملکرد اعتماد مانند روغن کاری است. اختلاف را کاهش می‌دهد و شرایطی مناسب‌تر برای موفقیت فراهم می‌آورد.


📍 @hrmgmt
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
♓️چگونه در سازمان شرح وظایف انعطاف‌پذیرتری داشته باشیم؟



💢 شرح وظایف سنتی نمی‌تواند با تغییرات و ماهیت به سرعت در حال تغییر نقش‌های افراد در سازمان‌های امروزی مطابقت داشته باشد. بنابراین چگونه می‌توان شرح وظایفی نوشت که انعطاف‌پذیرتر باشند و در عین حال به سازمان در جذب استعدادهای بزرگ و روشن کردن انتظارات اساسی از آن نقش کمک کنند؟ هاروارد بیزنس‌ری‌ویو سه رویکرد را معرفی کرده است.

🔻 شرح وظایف متمرکز بر نتیجه. در این رویکرد نتایج مورد انتظار از یک نقش بیان می‌شود - نه وظایف یا وظایف خاصی که کارمند باید انجام دهد. این رویکرد به کارکنان انعطاف‌پذیری می‌دهد تا بهترین راه جهت دستیابی به آن نتایج را انتخاب کنند.

🔹 شرح وظایف متمرکز بر مهارت. اینها مهارت‌ها و قابلیت‌هایی را که یک کارمند باید در این موقعیت به ارمغان بیاورد را مشخص می‌کند. با این رویکرد، تأکید از وظایف مورد نیاز به استعدادهای مورد نیاز تغییر جهت پیدا می‌کند - و اینکه چگونه این استعدادها می‌توانند در نقش مورد نظر به کار روند.

🔻 شرح وظایف مبتنی بر تیم. به جای تمرکز بر نقش فردی، این شرح وظایف بر مسئولیت‌های جمعی، اهداف و نتایج تیم تأکید می‌کنند، تیمی که به طور جمعی تصمیم می‌گیرد که هر عضو چگونه مشارکت کند.



📍 @hrmgmt
♓️تفاوت منابع انسانی با سرمایه انسانی را بشناسید:

▪️منابع انسانی : نیروی انسانی به عنوان بزرگترین و مهمترین دارایی سازمان شناخته شده، چنانکه سایر منابع مثل سرمایه و مواد اولیه و ماشین آلات بدون مدیریت صحیح آن از بین خواهند رفت یا به درستی به کار گرفته نخواهند شد.

▪️سرمایه انسانی: اگر منابع انسانی سازمان در مسیر اهداف و استراتژی های سازمان عمل نمایند، آنگاه ما سرمایه انسانی خواهیم داشت و این فرآیند را مدیریت سرمایه انسانی تعریف می کنیم.

هر گاه از منبع استفاده نماییم تمام می شود، ولی سرمایه روز به روز ارزش افزوده پیدا می کند. پس بایستی روی افراد سرمایه گذاری کنیم تا تبدیل به سرمایه شوند.


📍 @hrmgmt
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♓️انیمیشن زیبای مرغ یا تخم مرغ
"Chicken or the Egg"


یک کمدی رمانتیک است که زندگی مشترک و نا متعارف یک خوک و یک مرغ را به تصویر میکشد.

داستان در مورد یک خوک است که معتاد به خوردن تخم مرغ است، اما زمانی که او عاشق یک مرغ میشود ، او باید تصمیم بگیرد چه چیزی اول می آید ، مرغ یا تخم مرغ

این انیمیشن جذاب در سال ۲۰۱۳ توسط دو دانشجو از دانشگاه (Art and Design) در امریکا ساخته شده است ...



📍 @hrmgmt
♓️ معمای حل نشده دنیای مدیریت منابع انسانی چیست؟

🔸حفظ افرادی که عملکرد ضعیفی دارند، چه بخواهیم و چه نخواهیم یک نوع مجازات برای افرادی محسوب می‌شود که عملکرد عالی و درخشان دارند چرا که آنها هم به این نتیجه می‌رسند که تفاوتی در ارائه عملکرد قوی و ضعیف وجود نداشته و در نتیجه از انگیزه آنها برای کار مضاعف و عالی کاسته می‌شود.

🔸علاوه بر این، انفعال در برابر برخورد با موضوع عملکرد بد و عدم برخورد قاطعانه با آن، به ضرر تمام تیم خواهد بود چرا که اگر بخشی از کار درست انجام نشود یا به‌طور کلی انجام نشده باقی بماند، این مشکل بار سنگینی را بر کلیت تیم وارد خواهد آورد و بیشتر از همه، توانمندترین و قوی‌ترین اعضای تیم را تحت فشار قرار خواهد داد.

🔸بنابراین، حذف هر چه سریع‌تر عامل ناکارآمدی و ضعف در یک مجموعه، نه تنها مشکل‌ساز و خطرناک نیست بلکه امری لازم و ضروری است که هرگونه تاخیر و تعللی در آن می‌تواند برای کل مجموعه، دردسرساز شود. اما سوال اساسی اینجاست که چرا برخی از کارکنان شروع به ارائه عملکرد ضعیفی از خود می‌کنند و به این رویه منفی ادامه می‌دهند.

🔸یکی از معماهای حل نشده در دنیای مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی از آنجا سرچشمه می‌گیرد که چطور می‌شود فردی که به تدریج در حال یادگیری فعالیت‌هاست و با مسائل و چند و چون امور آشناتر می‌شود و قاعدتا باید در کارش بهتر و بهتر شود، در جهت عکس عمل کرده و عملکرد ضعیف‌تر و بدتر از گذشته ارائه می‌دهد.
برای توجیه این مساله و حل این معما چهار دلیل ذکر خواهیم کرد:

1️⃣ نقش اشتباه:
به‌عنوان مثال اگر فردی را که همیشه تیم‌های کوچک کاری را مدیریت کرده، به مدیریت و رهبری یک تیم کاری بزرگ بگمارید هرگونه ضعف عملکردی آن فرد به شما برمی گردد و هرگونه فشار شما بر آن فرد برای ارائه عملکرد بهتر، بی‌ثمر خواهد بود چرا که انتخاب شما از همان ابتدا نادرست بوده و انتظار معجزه از این تیم، امری غیرمنطقی خواهد بود.

2️⃣ انتظار عملکردی خارق‌العاده از تازه‌واردها:
هنگامی که شما فردی را به تازگی به خدمت می‌گیرید که هیچ سابقه‌ای در کار ندارد، باید صبور باشید و به او فرصت یادگیری و کسب تجربه بدهید. نباید از فردی که به تازگی در یک بخش مشغول به کار شده، انتظار جهش و پیشرفت‌های سریع و چشمگیر داشت.

3️⃣ وجود مشکلات فردی:
در برخی موارد شاهد آن هستیم افرادی که عملکرد درخشانی در کار داشته‌اند، به دلیل بروز مساله‌ای در زندگی شخصی شان که کارشان را هم تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، ناگهان دچار ضعف عملکردی می‌شوند. این مشکل فردی اگر موقتی و کوتاه‌مدت باشد به آسانی و از طریق فرصت دادن به افراد قابل مدیریت و حل کردن است.

4️⃣ عدم تناسب کافی با تیم:
بعضی وقت ها، یک فرد در یک نقش یا جایگاه بسیار عالی عمل می‌کند و از توانایی و تخصص کافی در آن زمینه برخوردار است اما نمی‌تواند خود را با یک مجموعه یا تیم کاری هماهنگ و همراه کند و در نتیجه فرهنگ حاکم بر آن مجموعه برای او قابل هضم نیست.

◀️ لطفا برای توصیف افراد از ماژیک ثابت استفاده نکنید: افراد تغییر می‌کنند و شما هم مجبور به تغییر کردن همراه با آنها هستید.

🔸یکی از واقعیت‌های دنیای مدیریت این است که هیچ گاه نباید و نمی‌توان نگرش و دیدگاه مدیران را در مورد کارکنان امری ثابت و دائمی درنظر گرفت. به عبارت روشن تر، مدیران بعضی از کارکنان را سوپراستار و برخی دیگر را ستاره‌های معمولی می‌نامند و می‌توانند و باید در برهه‌های زمانی مشخص، قضاوت‌های خود را مورد تجدیدنظر قرار داده و برخی کارکنان را از سطح سوپراستاری به ستاره معمولی و بالعکس جابه جا کنند.

🔸علاوه براین، مدیران می‌توانند با دادن نقش‌های متفاوت به افراد، آنها را سنجیده و براساس عملکردشان در هر کدام از نقش‌ها، برچسبی که برای آنها در نظر می‌گیرد را تغییر دهند.

📍 @hrmgmt
♓️بر روی سوار شرط ببندید نه اسب!


تمام شرکت‌های موفقی که فعالیت‌های چندگانه و پیچیده دارند، به داشتن نیروی انسانی مناسب، خیلی اهمیت می‌دهند و شعاری که ایشان زیاد بکار میبرند اینست: «روی سوار شرط ببندید و نه روی اسب.»

طرفداران این دیدگاه معتقدند افراد مناسب می‌توانند نظریه‌ها، مدل‌ها و دیدگاه‌های غلط را اصلاح کنند، اما بهترین نظریه‌ها، شیوه‌ها و دیدگاه‌ها توانایی اصلاح افراد نامناسب را ندارند.


📍 @hrmgmt
♓️ پنج توصیه تامل برانگیز پیتر دراکر در زمینه مدیریت منابع انسانی


دنبال کسی نگردید که در گرفتن تصمیم های مرتبط با کارکنان هرگز اشتباه نکرده است، چنین فردی را نمی توان یافت. مدیران موفق از پنج اصل بنیادین پیروی می کنند.

1⃣ مدیر باید مسئولیت انتصابهای نادرست را بپذیرد. متهم کردن کسی که توان انجام کار را نداشته، اقرار به جرم است. مدیر در گزینش او اشتباه کرده است.

2⃣ مدیر مسئولیت دارد کسی را که قادر به انجام درست کار نیست بر کنار کند. اگر آدم ضعیف یا نالایق را به امید خود رها کنیم دودش به چشم دیگران هم می رود و روحیه کل سازمان را خراب می کند.

3⃣ تنها به این خاطر که فرد نمی‌تواند کاری را که به او محول شده به خوبی انجام دهد نمی توان نتیجه گرفت که به درد کار نمی خورد و باید عزل شود. باید نتیجه گرفت که او به کار نامناسب گماشته شده است.

4⃣ مدیر باید بکوشد برای هر شغل فرد و مناسب با آن را پیدا کند. هر سازمان به اندازه استعداد کارکنانش شکوفا می شود بنابراین تصمیم مربوط به کارکنان باید درست باشد.

5⃣ تازه واردها را باید در منصبهای جا افتاده قرار داد، در جایی که توقعات مشخص شده و کمک در دسترس فرد است. ماموریت های مهم و جدید را عمدتا باید به کسانی داد که رفتار و عادت های آنها را خوب می شناسیم و پیشاپیش اعتماد و اعتبار لازم را دارند.

رهنمود: مسئولیت انتصاب های بد را بپذیرید. کسانی را که نمی توانند کارشان را به خوبی انجام دهند عوض کنید.




📍 @hrmgmt
♓️ برخی قوانین توسعه تعلق شغلی:


1⃣ با همه با احترام برخورد کنید

2⃣ شفافیت را مبنا قرار دهید. عدم شفافیت و محرمانگی بیش از حد بی اعتمادی می آورد.

3⃣ یک ساز را بنوازید، نه هر کسی ساز خودش را

4⃣ بین حرف و عمل خود یکپارچگی ایجاد کنید


📍 @hrmgmt
♓️چرا کاندیداهای استخدام فرایند مصاحبه را ادامه نمی‌دهند؟



در بررسی‌هایی که از سایت Reddit به عمل آمده است، پنج عاملی که باعث شده کاندیداها، مصاحبه شغلی را ادامه ندهند مشخص شد:

1. مصاحبه‌کنندگان ناآماده
زمانی که مصاحبه‌کننده‌ها ناآماده به نظر می‌رسند، نامزدها بلافاصله متوجه می‌شوند و تعهد شرکت به استخدام استعدادهای مناسب را زیرسوال می‌برند. بسیاری از کاندیداها خاطرنشان کردند که مصاحبه‌کنندگان به موقع در جلسه مصاحبه حاضر نمی‌شدند و حتی هنگام مصاحبه اطلاعات کمی در مورد آنها و شغلشان دارند.

2. شرح وظایف مبهم
مصاحبه فقط فرصتی برای شناختن یک داوطلب نیست، بلکه فرصتی برای کاندیداها است که شغل و شرکت شما را بشناسند. بنابراین ضروری است که مصاحبه‌کننده نقش‌های یک شغل را به تفصیل توصیف کنند و در مورد اهداف، استراتژی‌ها و ارزش‌های سازمان اطلاعات کافی در اختیار داوطلب قرار دهد. عدم شفافیت در مورد نقش و مسئولیت‌های یک شغل می‌تواند برای متقاضیان استخدام بسیار آزاردهنده باشد.

3. دوست نداشتن رهبران سازمان
در هنگام ملاقات با رهبران ارشد مشخص می‌شود که آیا می‌توان آن‌ها را دوست داشت یا خیر. لازم نیست همه رهبران دائماً خندان و شاد باشند، اما اگر به نظر برسد که کاندیداها از آنها دوری می‌کنند، یا آشکارا هنگام صحبت با آنها اضطراب دارند، نشانه خوبی برای سازمان نیست.

4. فضای منفی مصاحبه
یک محیط مصاحبه ناخوشایند یا خصمانه می‌تواند کاندیداها را خیلی سریع از شرکت دور کند. این محیط می‌تواند ناشی از رفتار غیرحرفه‌ای مصاحبه کننده یا هماهنگ کننده مصاحبه باشد.

5. تأخیر بیش از حد در اطلاع‌رسانی نتایج مصاحبه
حتی اگر فرآیند مصاحبه به خوبی پیش رفته باشد، وقفه طولانی در بیان نتایج مصاحبه می‌تواند نشان دهنده عدم تمایل شرکت به جذب کاندیداها باشد. بازخورد و پیگیری با تاخیر می‌تواند کاندیداهایی که فعالانه به دنبال فرصت‌های مناسب هستند را دلسرد کند. تعدادی از کاندیداها خاطرنشان کردند که شغل را به دلیل تأخیر طولانی بین انجام مصاحبه و تماس با آنها، رد کرده‌اند.
 


📍 @hrmgmt
♓️کارکنان خوب چه چیزهایی را تحمل نمی‌کنند؟



🚩 نادیده گرفته شدن، به خصوص وقتی برای رسیدن به اهدافی که شما برایشان تعیین کرده‌اید، سخت در تلاشند.

🚩 وقتی با آنها طوری رفتار می‌شود که انگار کودک یا مجرمند.

🚩 اینکه احساس کنند نیازهای شرکت از هر چیزی مهم‌تر است و نیازهای کارکنان هیچ اهمیتی ندارد.

🚩 مشغله زیاد. اگر حجم کارها زیاد است و به کارکنان بیشتری نیاز دارید، با مدیرت صحبت کنید. جسارت داشته باشید چون سرپرست بودن یعنی جسور بودن.

🚩 بی‌اعتمادی نسبت به مدیر .


🚩 سرپرستی شدن توسط کسی که به مشکلات آنها اهمیت نمی دهد.
هیچ‌کس از شما به‌عنوان یک سرپرست انتظار ندارد که تمام راه‌حل‌ها را بلد باشید. اما بدترین کار این است که بدانید مشکلی وجود دارد اما به روی خودتان نیاورید.


😀 ماندن در ابهام و بی‌خبری. اگر کارکنان را در جریان اهداف سازمان، چالش‌ها، بودجه و برنامه‌ها قرار ندهید، چرا باید روی شما حساب کنند؟

منبع: Forbes




📍 @hrmgmt
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
♓️ با کارمندان باید چطور رفتار کرد؟



اگر دوست دارید کاری کنید کارمندانتان با علاقه شخصی خودشان برای شما کار کنند و نه به خاطر حقوق شان، بهتر است به آنها به جای پول، تخصص، تعلق و تعمق بدهید...


🚩 آنها را متخصص کنید :

به عقیده پروفسور کانتر، رئیس و مدیر یک کارمند، باید کارمندش را متخصص تربیت کند.

باید کاری کند مهارتهایشان هر روز بهتر شود و در کاری که می کنند تبحر داشته باشند.

حتی در سخت ترین شرایط، بدترین کارمندان هم با کمی پشتیبانی، راهنمایی و کمک میتوانند بهترین عملکردشان را به نمایش بگذارند و از خودشان و کارشان راضی باشند.


🚩 آنها باید به شرکت علاقه داشته باشند :

کارمندان شما انگیزه بیشتری پیدا خواهند کرد اگر بدانند متعلق به سیستمی معتبر هستند.

برای مثال، نمونه بارز این اقدام شرکت اپل است. کارمندان این شرکت حقوق بیشتری نسبت به شرکت های دیگر دریافت نمی کنند! ، اما به طرز عجیبی به این شرکت احساس تعلق دارند و کارمند شرکت اپل بودن را افتخار میدانند.

💡بنابراین سعی کنید کارمندانتان را جزئی از شرکت تان بدانید؛ آنها را با افراد مختلف در قسمت های مختلف شرکت آشنا کنید، سعی کنید در مشکلات بزرگ از آنها کمک بخواهید. کاری کنید کارمندانتان بدانند وجودشان در شرکت شما مهم است.


🚩 در شغل آنها تعمق ایجاد کنید :

معنا و مفهوم در انجام یک کار، بیش از خود آن کار مهم است.
اگر حتی شما به عنوان کارآفرین، هیچ مفهوم و ارزشی در کارتان نبینید، از فردا انگیزه ای برای ادامه کارتان نخواهید داشت ! پس کارمندانتان را درک کنید، به آنها یاد بدهید که چرا کاری که میکنند مهم است و چرا بودن خود آنها بر سر کار مهم تر است؟
و در آخر، همیشه به خاطر داشته باشید:

یک مدیر موفق همیشه بر شانه کارمندان موفق ایستاده است.




📍 @hrmgmt
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔥 منابع انسانی سنتی رو بذار کنار؛ HR هوشمند از داده شروع میشه!

تصمیم‌گیری تو منابع انسانی دیگه با حدس و تجربه‌ی شخصی جواب نمی‌ده!
اگه می‌خوای تیم‌هات رو علمی و دقیق مدیریت کنی، باید یاد بگیری چطور از داده‌ها تحلیل و بینش استخراج کنی.

🎯 دوره‌ی تخصصی مدیریت منابع انسانی داده‌محور
ویژه‌ی اوناییه که می‌خوان منابع انسانی رو با رویکرد تحلیلی و مدرن پیش ببرن.

📌 مناسب برای:
• مدیران و کارشناسان منابع انسانی
• مشاوران سازمانی و کسب‌وکار
• علاقه‌مندان به HR Analytics
• مدیرانی که به تصمیم‌گیری داده‌محور باور دارن

اطلاعات دوره کلیک کنید
https://B2n.ir/zt2683

☎️مشاوره وثبت نام
02167641999
📲مشاوره تلگرام
09960791130

✓ جهاد دانشگاهی صنعتی شریف؛ یک پله بالاتر از تخصص
♓️قبل از پذیرفتن یک پیشنهاد شغلی حتما این سوالات را از خودتان بپرسید

🔸معمولا دریافت پیشنهاد کاری خوب برای اغلب ما اتفاقی هیجان‌انگیز است. اما پیش از هرچیز آرامش خود را حفظ کنید. گاهی هیجان زیاد به تصمیم گیری آنی می‌انجامد. بهتر است پیش از بررسی همه جنبه‌ها، پیشنهاد کاری جدید را قبول نکنید.

🔸می‌توانید ۴۸ تا ۷۲ ساعت زمان بخواهید تا برای ارزیابی آن پیشنهاد به‌اندازه کافی زمان داشته باشید و مطمئن شوید تصمیم درستی خواهید گرفت.
این ۵ مورد را در نظر داشته باشید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید:

1️⃣ آیا می‌توانم حداقل تا دو سال دیگر خودم را در این موقعیت شغلی تصور کنم؟

هر شغل، تعهدی طولانی‌مدت است. بنابراین، ضروری است که بتوانید خودتان را حداقل به‌مدت یک سال در آن شغل تصور کنید. فراتر از وظیفه‌‌ای که قرار است قبول کنید، بهتر است مسیر شغلی با آن شرکت را هم در نظر بگیرید. باید مطمئن شوید که حداقل یک یا دو سال آینده در آنجا مشغول به کار خواهید بود و در این مدت سراغ شغل جدیدی نخواهید رفت.

2️⃣ چرا این پیشنهاد را قبول می‌کنم؟

به این فکر کنید که قبول پیشنهاد شغلی جدید چطور به پیشرفت شما یا رسیدن به اهداف کمک خواهد کرد. همچنین مزایایی را در نظر بگیرید که با قبول این پیشنهاد به دست خواهید آورد.

3️⃣ آیا درباره حقوق و مزایا مذاکره کرده‌ام؟

مذاکره‌کردن فراتر از بحث دستمزد و حقوق ماهیانه است و شامل موارد بیشتری است؛ مثلا: مرخصی، بازپرداخت مخارج رفت‌وآمد، ساعت کاری منعطف، یا برنامه‌های سلامتی ازطرف شرکت برای کارکنان‌. به این فکر کنید که مهم‌ترین دغدغه شما کدام است و اول درباره آن صحبت کنید.
از خودتان بپرسید آیا این حقوق با سمت شغلی شما هم‌خوانی دارد و برای مخارج زندگی‌تان کافی است؟ اگر نه، آیا می‌توانید چک‌وچانه بزنید؟

4️⃣ اگر این پیشنهاد را قبول نکنم، چه اتفاقی می‌افتد؟


گاهی بهترین روش در تصمیم‌گیری، درپیش‌گرفتن روش وکیل‌مدافع شیطان* است. به این فکر کنید که با ردکردن این پیشنهاد چه اتفاقی می‌افتد. آیا در شغل فعلی‌تان گیر می‌افتید؟ اثر مالی آن چه خواهد بود؟ نکات مثبت و منفی آن چیست؟
طی‌کردن این فرآیند کمک می‌کند تا هر بهانه‌گیری که در پس ذهن‌تان وجود دارد را مشخص کنید و با اطمینان بیشتری تصمیم بگیرید.

5️⃣ شرکت و همکارها برایم دل‌چسب هستند؟

باتوجه‌به اینکه چقدر با همکاران‌تان تعامل خواهید داشت، مهم است که بدانید جو محیط کار جدید چقدر با روحیه و شخصیت شما هماهنگ است. دیدن همکاران آینده‌تان و اولین برخورد با آنها کمک می‌کند دید واضح‌تری از خودتان در آن محیط و کنار همکاران جدید به دست آورید.

🔸وقتی به جواب این سؤال‌ها رسیدید، می‌توانید پیشنهاد شغلی را، در خوش‌بینانه‌ترین حالت و با حداکثر اطلاعاتی که داشتید، قبول کنید.
فراموش نکنید: مهم نیست بازار کار چقدر سهمگین به نظر می‌رسد چون شما مجبور نیستید به هر پیشنهادی که سر راه‌تان سبز شد جواب مثبت دهید. در آخر، پیدا کردن شغل و موقعیتی که واقعا در آن خوب هستید و با قابلیت‌های‌تان هماهنگ است بسیار ارزشمند خواهد بود.




📍 @hrmgmt
🚀 رازهای قانون کار و حقوق کارکنان که هیچ‌کس به شما نمی‌گوید! ⚖️💰

🔴 چرا بعضی‌ها همیشه حقوق و مزایای بهتری دارند؟!

💡 اگر مدیر، کارفرما یا کارمند هستی، این کارگاه برای تو ضروریه!

🌐 برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام، به لینک زیر مراجعه کنید:
https://B2n.ir/rh3716

☎️مشاوره وثبت نام
02166075641
📲مشاوره تلگرام
09960791130

✓ جهاد دانشگاهی صنعتی شریف؛ یک پله بالاتر از تخصص
🔵 شروع سومین دوره DPA یکساله حکمرانی اقتصادی

مدت دوره: یکسال(۳۲۰ ساعت)
نحوه برگزاری: حضوری و آنلاین
شروع دوره: مرداد ۱۴۰۴
دریافت گواهینامه دوزبانه از دانشگاه تهران

مشاوره و ثبت نام :
☎️ 02188973649
📲 09001040244

🔗پیش ثبت نام.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به وبسایت مدرسه حکمرانی تهران مراجعه فرمایید.

Telegram | whatsapp  | Instagram  | website | admin
♓️ طراحی مدل ارزیابی و رضایت کارکنان

▪️تعیین اهداف
▪️شناسایی جامعه هدف
▪️تعیین روش تحقیق
▪️تعیین روش نمونه‌گیری
▪️نیازسنجی و شناسایی شاخص‌های قابل طرح
▪️طراحی مدل و تهیه پرسشنامه پیشنهادی
▪️جمع آوری داده
▪️آموزش کنترل و یکسان‌سازی روش‌های مصاحبه
▪️آزمایش اولیه و نهایی کردن ساختار پرسشنامه
▪️ورود داده به نرم افزار
▪️حذف اطلاعات خارج از حدود کنترلی
▪️تجزیه و تحلیل و تهیه گزارش نهایی


📍 @hrmgmt
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
😮😧نرم‌افزارهای ERP  تخصصی «پگاه سیستم» برای:


🏭 شرکت‌های تولیدی
🚢 شرکت‌های بازرگانی
👷 شرکت‌های پیمانکاری
👨‍🔧شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پس از فروش
🚚 شرکت‌های پخش

🥇 این راهکارها شامل نرم افزارها و بخش‌های گوناگونی مانند:

حسابداری، بهای تمام شده، تولید، اتوماسیون اداری،PM، CRM، باشگاه مشتریان، کالیبراسیون، مدیریت پیمان، مدیریت پروژه، کنترل کیفیت، OKR و... می‌باشد.


🗓 «پگاه‌سیستم» از ۱۳۸۲ تا همیشه با شما

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

🌐 www.PEGAHsystem.com/Total-Solution/


📱09128708821
02141367000



.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/13 07:11:05
Back to Top
HTML Embed Code: