Telegram Web Link
گروه تلگرامی ((مجمع زبان‌شناسان ایران))

https://www.tg-me.com/LinguisticsGroup

🟢 بستر هم‌افزایی جامعه زبانشناسی ایران
⚪️ تعامل، هماهنگی، پرسش و پاسخ، تبادل منابع و اطلاع‌رسانی برنامه‌ها
🔴 با نظارت استادان و دانشجویان فعال دانشگاههای سراسر کشور
https://www.tg-me.com/LinguisticsGroup
https://www.tg-me.com/LinguisticsGroup
https://www.tg-me.com/LinguisticsGroup

@linguists2b ☘️
1
🔻وبینار رایگان آزمون دکتری

☘️ مدرس: وهاب کریمی؛ دانشجوی دکتری زبانشناسی دانشگاه تربیت‌مدرس

🗓 زمان: جمعه 5 اردیبهشت ساعت 21

💻 لینک گوگل میت:
meet.google.com/ind-yrmo-qqv


@linguists2b ☘️
👍2👌2💔1
فرماندهانِ جوخه‌ی اعدامِ کلمات! / یا: طالبانِ زبانِ فارسی وارد می‌شوند!
#مهدی_قربانیان

آهای، شما که کتابِ "غلط ننویسیم" را چونان کتابِ مُقدسِ نازل شده بر دست گرفته‌اید و گمان می‌برید وحیِ مُنزل است و کلامِ آخر! شما که با شمشیرِ "این غلط است، آن درست!" به جانِ زبانِ زنده‌ی مردم افتاده‌اید و می‌خواهید به زورِ چماقِ ویراستاری، همه‌ی کلمات و جملات را یک‌دست و یک‌شکل کنید، درست مثل آن حضراتی که می‌خواهند همه‌ی مردمان یک لباسِ خاکیِ بی‌قواره به تن کنند!
«"غلط ننویسیم" برایشان حکمِ بخشنامه‌ی رسمی دارد؛ هرکس رعایت نکند، مُنحرفِ زبانی است!»
گویا زبانِ فارسی، یک پادگانِ نظامی است و شما هم گروهبان‌های آموزش‌دهنده‌ی آن! هر کلمه‌ای که پایش را از خطِ سفیدِ قواعدِ مندرج در آن کتابِ کذایی کج بگذارد، باید فوراً بازداشت و توبیخ شود! مبادا خلاقیتی، نوآوری‌ای، یا حتی لغزشِ سهوی‌ای رخ دهد!
«می‌خواهند زبان را مثلِ سربازها به خط کنند؛ همه صاف، همه یک‌جور!»
اینکه فلان نویسنده، برای بیانِ حس‌اش، کمی ساختار را جابجا کرده؟ کفرِ مُطلق! اینکه شاعری واژه‌ای را جورِ دیگری به کار برده؟ ارتدادِ ادبی! اینکه زبانِ کوچه و بازار، پویا و زنده، راهِ خودش را می‌رود؟ هَرج‌ومَرجِ محض! باید همه‌چیز طبقِ مُقرراتِ خشک و بی‌روحِ آن دفترچه‌ی راهنما باشد!
«گشتِ ارشادِ کلمات راه انداخته‌اند؛ گشتِ ارشادِ ویرگول و نقطه!»
فکر می‌کنند اگر همه مثل ربات، با یک دایره‌ی لغاتِ محدود و یک ساختارِ ثابت بنویسند، زبان به کمال می‌رسد! خبر ندارند که جانِ زبان، در همین تفاوت‌ها، در همین بازیگوشی‌ها، در همین "غلط"های شیرینِ گاه‌به‌گاه است که خون در رگ‌هایش می‌دود.
«باغِ زبان را می‌خواهند تبدیل کنند به گلخانه‌ای با یک نوع کاکتوسِ تیغ‌تیغی!»
این اصرار بر یکسان‌سازیِ زبانی، این تعصبِ کور بر "فقط همین درست است و بس"، چه فرقی دارد با آن تفکری که می‌خواهد یک نوع پوشش، یک نوع فکر، یک نوع زندگی را بر همگان تحمیل کند؟ هر دو از یک آبشخورِ واپس‌گرایی و تحجر سیراب می‌شوند!
«طالبانِ افغانستانی برای تنِ مردم لباس می‌بُرند؛ طالبانِ زبانی برای روحِ زبان!»
استادانِ "غلط ننویسیم" به‌دست! شما را به همان قواعدِ دست‌وپاگیرتان قسم، کمی نفس بکشید! بگذارید زبان هم نفس بکشد! باور کنید اگر کسی به جای "می‌باشد" نوشت "است"، یا واوِ عطفی را جابجا کرد، پایه‌های زبانِ فارسی فرو نمی‌ریزد و هویتِ ملی ما بر باد نمی‌رود!
«آنقدر نگرانِ غلط‌های کوچک‌اند که از دیدنِ فاجعه‌ی بزرگِ بی‌روح شدنِ زبان غافل‌اند!»
بروید و همان کتابتان را محکم بچسبید، اما دست از سرِ این زبانِ زنده‌ی در حالِ تپش بردارید! بگذارید کلمات، آزادانه برقصند، حتی اگر گاهی پایشان بلغزد!
«تعصب روی "غلط ننویسیم"، خودش بزرگترین "غلط" است؛ غلطِ فکری!»
👍8👏2
✅️ نمره زبان و مصاحبه دکتری

✅️ نمره زبان و آزمون جامع دکتری

✅️ آزمونهای: MSRT, EPT, ...

🔴 5 جلسه، آخر هفته‌ها، از 11 اردیبهشت تا 8 خرداد 1404

☘️ مدرس: وهاب کریمی، رتبه 1 درس زبان انگلیسی آزمون دکتری 1402، 1398 و 1397 زبانشناسی، دانشگاه تربیت‌مدرس.

⁉️ اطلاعات بیشتر:
@karimivahaab


@linguists2b
2
🤩خبرخوش برای دبیری های زبان انگلیسی🤩
👇👇کانالی برای هر آنچه که شما نیاز دارید


https://www.tg-me.com/dabiri1404zaban


گروه دبیری زبان انگلیسی ۱۴۰۴

بهترین گروه منابع تخصصی زبان و آزمون های شبیه سازی حیطه تخصصی دبیری زبان برای آزمون استخدامی آموزش و پرورش
👈👈 جهت کسب اطلاعات بیشتر جهت تهیه بسته تخصصی دبیری زبان به آیدی زیر پیام دهید.
@Ademish77

یا با شماره زیر تماس حاصل فرمایید
09918029211
3
قابل توجه داوطلبان مصاحبه دکتری، و همچنين آزمون جامع دکتری

از امروز 8 اردیبهشت، ساعت 10 صبح ثبت‌نام آزمون MSRT خرداد ماه، انجام خواهد شد.

سعی کنید در ساعات ابتدایی قبل از تکمیل ظرفیت حوزه ها ثبت نام بعمل آورید.


متقاضیانی که برای بار اول قصد شرکت در آزمون را دارند با توجه به زمان بر بودن تاییدیه سامانه وزارت علوم هر چه سریعتر ثبت نام اولیه خود رت در سامانه سجاد به آدرس
https://portal.saorg.ir/ 

تکمیل بفرمايند.

برای شرکت در دوره فشرده آنلاین زبان دکتری به آیدی زیر پیام بفرستید:
@KarimiVahaab

@linguists2b ☘️
👍2
جناب دکتر امیر احمدی عزیز، ما را در غم خود شریک بدانید

درگذشت برادر عزیزتان را تسلیت عرض میکنیم و برای روح پاک ایشان طلب آمرزش و آرامش ابدی داریم


تیم ترویج زبانشناسی ایران

@linguists2b ☘️
5💔2
📔آشنایی با اختیارات و صلاحیت‌های وکلا و نمایندگان (Agent)
دولت‌ها نزد دیوان بین‌المللی دادگستری

مدرس:
#دکتر_سیامک_کریمی

🗓 شنبه 13 اردیبهشت 1404 ساعت 17

🏡 سالن خیام

💢انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد💢

💢خانه اندیشمندان علوم انسانی💢

🆔
@iranianhht
😍2👍1
دستاورد جهانی دیگری از سیاوش موسوی فرد و انجمن زبانشناسی تربیت‌مدرس

تقدیم به کسانی که نان را به ننگ خریده‌اند

@linguists2b ☘️
👍4
تیم ترویج زبان‌شناسی
Photo
آقای سیاوش موسوی فرد و خانم الهام خدایی

اعضای شورای مرکزی انجمن زبانشناسی تربیت‌مدرس

کرامت انسان از درس و دانشگاه و انجمن و همه چیز بالاتر است؛ با رفتار ضداجتماعی نمی‌توان در جامعه آن هم در انجمن دانشگاهی فعالیت کرد.

احتمالا خیلی خوب میدانید که مهمترین امر برای هر شخص، آبرو و اعتبار اوست. فعالیت بنده، وهاب کریمی، در دانشگاه تربیت‌مدرس صرفا در این انجمن بوده و شما قطعا در جریان فعالیت‌های آن بوده و هستید و در قبال انجمن مسئولید. بنابراین لازم است حسب مورد، درباره پیامهای ناشناس و مشکوک فوق که بصورت خصوصی برای یکی از مدرسان زبانشناسی ارسال شده، و پیامهای مشابه کم نیست، شفاف‌سازی فرموده و به سوالات زیر پاسخ دهید:

1. آقای موسوی فرد، لطف کنید بفرمایید که بنده در چه تاریخی، چه مبلغی از دانشگاه گرفته‌ام؟

خود بهتر میدانید که دریافتی بنده از دوره آلمانی دقیقا از زبان‌آموزان بوده و عینا تقدیم مربی دوره شده است. درباره دوره ttc کانون ممتاز سقز نیز دریافتی بنده دقیقا از خارج دانشگاه بوده و نه دانشگاه! اختلاف شما با بنده صرفا بر سر حق تیم ترویج زبانشناسی و تربیت‌مدرس بوده و خوب می‌دانید که بنده ریالی از این دانشگاه دریافت نکرده‌ام.

حال، در صورتی که درباره شایعه دریافت پول توسط بنده از دانشگاه شفاف‌سازی نفرمایید، خود را محق میدانم که مستندات فوق را ضمیمه پرونده شکایت قضایی بکنم که پارسال از شما کردم.

2. آقای موسوی فرد، لطف کنید بفرمایید مبلغ بودجه، هدایا، جوایز و کمک‌هایی که طی سال تحصیلی جاری به نام انجمن از دانشگاه گرفته‌اید چه میزان بوده و سرنوشت آن چه شده؟

3. آقای موسوی فرد آخرین گزارش صورت مالی که به شورای مرکزی انجمن در طی 3 سال فعالیت خود ارائه داده‌اید در چه تاریخی بوده است؟ احتمالا هیچوقت به دانشجویان که بالاترین رکن تصمیم‌گیری انجمن هستند پاسخگو نبوده‌اید و جوابی ندارید!

4. خانم الهام خدایی، بفرمایید که جز دبیر، کارهای اداری انجمن را چه کسی باید انجام دهد؟ مسولیت قراردادهای انجمن با کیست؟ آیا وظیفه دبیر صرفا ارائه شماره کارت جهت دریافت وجه است؟ یا در قبال کارگاه‌ها نیز مسئول است؟

4. بنده در چه تاریخی از دانشگاه اخراج شده‌ام که خودم خبر ندارم؟ چه کسی این شایعه کثیف را آغاز کرد و چه کسی بنده را تهدید به اخراج از دانشگاه کرد؟

5. چه کسی جز شما دو نفر میتواند انگیزه داشته باشد که اعضای گروه تلگرامی "فعالان علم زبان" را که با شفافیت کامل و با هدف کمک به تشکیل اتحادیه مستقل زبانشناسی ایجاد کرده‌ام، بر هم بزند و اعضای آن را تهدید به سکوت و تعقیب قانونی بکند؟ شما که توان دیدن سرمایه‌های اجتماعی دانشگاه خود را ندارید و دیگران از جمله بنده را تخریب میکنید، لیاقت و صلاحیت فعالیت در هیچ انجمنی را ندارید.


توضیحات تکمیلی:
علت طرح این سؤالات در اینجا این است اولا آقای سیاوش موسوی فرد بنده را از گروه تلگرامی تربیت‌مدرس بن کرده‌اند و مالک آن خانم دکتر زهرا اسماعیلی متین نیز برای بازگشت بنده به گروه کاری نکردند. همچنین آقای سیاوش موسوی فرد نیز در جلسه‌ای که در این خصوص در دفتر استادان گروه برگزار شد به خانواده بنده تهمت و افترا زده. در نتیجه راه گفتگو را بسته‌اند و علی‌رغم شکایت قضایی، به ناچار، قضاوت را به افکار عمومی میسپارم و منتظر پاسخ این دو فرد هستم. وگرنه بهتر از هر کسی میدانم که نباید مسائل خانواده را به بیرون درز داد. مشکل اینجاست که بعضی خود را مالک همه چیز می‌دانند و فرهنگ و اخلاق کار گروهی انجمن را ندارند.

تمامی افراد حقیقی و حقوقی که در این نوشتار نامی از آنها برده شده طبق قانون رسانه‌ها حق دارند که پاسخ خود را به این کانال ارسال کنند و این کانال در درج پاسخها در صورتی که منافی عفت عمومی و قوانین رسمی نباشد وظیفه دارد.

و در نهایت حضور جوانان خامی که فریب این شايعات را خورده‌اند و ذهنشان حتی با رای قضایی نیز از چنگ این فضای مسموم رها نمیشود:
اگر کریمی مشکل داشت، در 3 شرکت در بخش بازرگانی به سبب سلامت مالی استخدام نمیشد. ضمنا آنقدر شجاعت دارم که حرفم را علنی بزنم، نه پشت سر! هیچکس حق ندارد به هیچ بهانه‌ای آبروی کسی را بریزد.

@linguists2b ☘️
👍5🥰1🙏1
تیم ترویج زبان‌شناسی
آقای سیاوش موسوی فرد و خانم الهام خدایی اعضای شورای مرکزی انجمن زبانشناسی تربیت‌مدرس کرامت انسان از درس و دانشگاه و انجمن و همه چیز بالاتر است؛ با رفتار ضداجتماعی نمی‌توان در جامعه آن هم در انجمن دانشگاهی فعالیت کرد. احتمالا خیلی خوب میدانید که مهمترین…
دستاورد دیگر هفته پژوهش انجمن انتصابی زبانشناسی تربیت‌مدرس در سال‌ 1403:

زیر سوال بردن ماهیت کار گروهی انجمن با حذف سلیقه‌ای، غیرقانونی و بدون اعلام قبلی یکی از برنامه‌ها و ارائه‌دهنده آن

کسانی که بیسیک کار گروهی را نمی‌دانند به چه "واسطه‌ای" انجمنها را مصادره کرده‌اند؟

در قسمت پایین این تصویر پیام پین شده‌ برنامه هفته پژوهش توسط آقای سیاوش موسوی فرد که به دروغ مدعی هستند ادمینی مجمع زبانشناسان از ایشان گرفته شده بود و از این گروه اخراج شده‌اند، دیده می‌شود. تنها بعد از این اتفاقات و شکایت بنده از ایشان بود که از مجمع بن شدند نه در آن زمان.

ایشان تنها 2 ساعت بعد از تبلیغ برنامه در گروه مجمع زبانشناسان که قصد مصادره کردنش را داشتند، بنده را که عضو شورای مرکزی انجمن نیز بودم در حضور 20 و اندی سخنران دیگر که بعضی از آنها به لحاظ سنی جای فرزند بنده هستند از گروه هفته پژوهش خارج کردند.


قضاوت درباره صلاحیت ایشان برای کار گروهی را به دانشگاهیان فرهیخته میسپارم

@linguists2b ☘️
👍5🥰1
آن روی سکه دانشگاه
یادداشتی از محمد ذاکری

درباره کتاب فساد دانشگاهی

تالیف: داوود حسینی هاشم‌زاده
ناشر: انتشارات آگاه

زیست دانشگاهی برای همه کسانی که به عناوین مختلف(دانشجو، مدرس، کارمند، مدیر) و در بازه­های زمانی گوناگون آن را تجربه کرده­اند حاوی خاطرات شیرین و تلخ فراوانی است.شرایط کلاس و نمره و محیط خوابگاه، سلوک با همکلاسی­ها و استادان و همکاران، ارتباط با کارکنان و مدیران دانشگاه، قبولی در مقاطع مختلف یا استخدام و ارتقا همگی ممکن است دربردارنده برخی خاطرات شیرین و آموزنده و البته برخی تجارب تلخ و گزنده باشد که خصوصا برای دانشجویان در شکل­گیری شخصیت علمی و کاری و رفتارهای آتی آنان تاثیرگذار است. اما سکه دانشگاه روی دیگری هم دارد که حاوی رفتارهای ضدکار یا حتی فسادآمیز است. روی دیگری که از یک سو همواره تحت الشعاع فساد گسترده در حوزه سیاسی و اقتصادی قرار گرفته و از دیگرسو به خاطر حفظ اعتبار و احترام دانشگاه و دانشگاهیان چندان به آن پرداخته نمی­شود. رفتارهایی همچون پرداخت پول و هدایای مختلف برای دریافت نمره، تبعیض­های جنسیتی، قومی و زبانی بین دانشجویان، بهره­کشی علمی اساتید از دانشجویان در قالب همکاری­های مشترک، پارتی بازی در ارائه خدمات آموزشی و اداری و … از مظاهر آشکار این مناسبات ناسالم در محیط دانشگاه است اما ابعاد فساد دانشگاهی محدود به این موارد نیست و لایه­های پنهانی نیز دارد. ویژگی اشکال فساد دانشگاهی در بسیاری موارد آن است که این رفتارها گاهی اوقات در محیط آکادمیک کاملا عادی و بدیهی به نظر می­رسد و به سبب کثرت وقوع، قبح آن عملا از بین رفته است.

حسینی هاشم­زاده در کتاب خود با نام «فساد دانشگاهی؛ گونه­شناسی، روش سنجش، علل، پیامدها و راهبردهای مبارزه با آن» کوشیده است برخی ابعاد پیدا و پنهان فساد دانشگاهی را واکاوی کند. حسینی هاشم زاده متولد۱۳۴۷ تهران و پژوهشگر حوزه مطالعات اجتماعی است و در سال­های اخیر تمرکز مطالعاتی خود را روی حوزه فساد خصوصا فساد آکادمیک قرار داده است. او در مقدمه کتاب می­گوید:« حال دانشگاه خوب نیست و بخشی از این ناخوش­احوالی مربوط به رشد سرطانی فساد در ابعاد و حوزه­های مختلف فعالیت­های دانشگاهی است که یکی از دلایل آن هم تجاری شدن دانشگاه و رشد بی­رویه آموزش عالی است…» و این کتاب را برآمده از ربع قرن تجربه زیسته و ادراکاتش در نظام دانشگاهی و بیش از یک دهه مطالعه تخصصی در حوزه فساد معرفی می­کند. کتاب حاضر در پنج فصل سامان یافته است. فصل اول به مفهوم فساد، تعاریف آن از ابعاد گوناگون و دسته­ بندی ­ها، گونه ­شناسی و سنخ ­شناسی آن و معرفی مفهوم فساد پرداخته است. در فصل دوم پس از مروری بر پژوهش­های پیشین در حوزه فساد و فساد آکادمیک، نتایج پژوهش نگارنده با عنوان «بررسی وضعیت فساد دانشگاهی در دانشگاه­های شهر تهران» در قالب یوست مفصل این فصل ارائه شده است. در فصل سوم با عنوان گونه­شناسی فساد در آموزش عالی، پس از مرور برخی دیدگاه­ها و گونه­شناسی­ها از فساد آکادمیک، چارچوب پیشنهادی مولف برای گونه­شناسی فساد آکادمیک در ایران مبتنی بر کنش­های متقابل چهار گروه دانشجویان، استادان، کارمندان و مدیران در بستری که نهاد سیاست، حقوقی، اقتصاد، فرهنگ و اجتماع آن را می­سازد ارائه شده است. همچنین گونه­شناسی پیشنهادی خود را با سه گونه­شناسی دیگر(فساد سیاه، سفید، خاکستری؛ فساد تصادفی، نظا­م­مند؛ فساد خرد، کلان)انطباق داده است. افزون بر آن نویسنده تاکید داشته که در گونه­شناسی خود به اشکالی از فساد بپردازد که خاص نظام آموزش عالی است و اشکال دیگر و عمومی فساد(مثلا در واگذاری پروژه­های عمرانی، تامین کالا و …) در گونه­شناسی او راه نیافته است. این گونه­شناسی و شاخص­های متعدد و متنوع معرفی شده در آن، یکی از جذاب­ترین بخش­های این کتاب است. در فصل چهارم پس از مرور برخی تجارب در سنجش فساد و طرح برخی مفروضات نظری، با ابتنا بر مدل­های بررسی شده، مدل و ابزاری برای سنجش فساد دانشگاهی در ایران مبتنی بر سه بعد ادراک فساد، تجربه فساد و ارزیابی فساد ارائه شده است. همچنین نویسنده ابزاری برای سنجش فساد در چند ماژول و مبتنی بر دیدگاه­های ذینفعان مختلف این حوزه مانند استادان، دانشجویان، کارمندان و مدیران و تلفیق نظرات ایشان طراحی و معرفی کرده است. فصل پنجم نیز به تفسیر و نتیجه­گیری یافته­های پژوهش­های نگارنده و دیگران و بررسی علل و زمینه­ها و پیامدهای فساد دانشگاهی و راهبردهای مقابله با آن(در ابعاد سیاسی، اقتصادی، بازرگانی و نظارتی، قانونی و قضایی، اطلاع­رسانی و آگاه­سازی، مدیریت اخلاق حرفه­ای، اجتماعی و فرهنگی) پرداخته است.

لینک یادداشت

@linguists2b ☘️
👍6
نمایش "چهار/ده" ( نسخه‌ی تهران)
.
( نمایشی با رویکرد پژوهشی از منظر زبان‌شناسی، جامعه ‌شناسی و روانشناسی در باب ارتباطات انسانی. با نگاهی به دیدگاه های "کورش صفوی"، " اروین.د.یالوم" و "جیمز‌ ویلسون" )
.
طراح و کارگردان: رشاد معینی
دراماتورژ: میر سعید مولویان
بازیگران : مجید اسدی، شیوا سهرابی، مهشاد حجتی و فربد فرهنگ
.
اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۴
ساعت ۱۸
تئاتر شهر / سالن سایه

.
پیش فروش سه روز نخست با ۲۰٪ تخفیف :
https://www.tiwall.com/s/chahardah

@linguists2b ☘️
😍2
📢دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری انجمن علمی آموزش‌کاوی زبان فارسی، موسسه آفاق ملل و انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی برگزار می‌کند.
با افتخار میزبان شما هستیم در نشست:

زبان فارسی، میراث مشترک، افق‌های پیش رو

📆 سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

⏰️ ساعت ۱۵ تا ۱۷

📌 دانشگاه علامه طباطبایی، دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی، ، سالن شهید مطهری، طبقه سوم

در شبکه‌های اجتماعی همراه ما باشید:
Telegram: www.tg-me.com/iapld_ir
Instagram: iapld.ir
👍3
2025/07/12 19:52:33
Back to Top
HTML Embed Code: