Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📌این ده دقیقه، راز گفت‌وگوی مؤثر و ساختار حرف زدن که مهم‌تر از خود حرف‌هاست را برای ما آشکار می کند!

📌به گفته مت آبرامز، سخنران و استاد دانشگاه استنفورد، راهبردهای کلیدی از جمله پرهیز از پاسخ‌های کلیشه‌ای و تلاش برای ایجاد ارتباطات واقعی، اولویت دادن به اختصار در انتقال پیام، و صحبت کردن به شیوه‌ای اصیل و بدون فشار برای کامل بودن، راز گفت‌وگوی موثر است؛ یعنی باید جرأت داشت که گاهی حتی کسل‌کننده بود. ترس یا اضطراب نباید مانع از برقراری ارتباط مؤثر در لحظه شود.

@management_skill
👍31
💢آیا شما به سندرم ایمپاستر مبتلا هستید؟

🖊️دکتر رضا صالح زاده

■لطفا به این سوال پاسخ دهید: "آیا همانقدر که دیگران شما را با استعداد، موفق و باهوش تصور می کنند، خود شما نیز نسبت به خودتان همین نظر را دارید؟" اگر پاسخ شما منفی است، احتمالا به سندرم ایمپاستر (Imposter syndrome) مبتلا هستید. 

□این سندرم در مورد آدم های موفق مشاهده می شود. برخی از آدم های موفق تصور می کنند خیلی هم موفق نیستند و دستاوردهایی که داشته اند در مقایسه با سایرین خیلی ناچیز است و یا این دستاوردها حاصل شانس و بخت و اقبال بوده است تا نتیجه توانایی آنها. همانطور که گفته شد افراد مبتلا به این سندروم فکر می کنند آن اندازه که بقیه تصور می کنند خوب نیستند و به همین دلیل همواره این تصور ذهنی را دارند که در حال فریب سایرین هستند و روزی دست آنها رو خواهد شد. از جمله افراد موفقی که دارای این سندروم هستند می توان به خانم جودی فاستر بازیگر معروف آمریکایی اشاره نمود.

●برای سنجش دقیق میزان این سندورم در خودتان می توانید از آزمون زیر استفاده کنید. به سؤالات زیر بر حسب شدت و ضعف حس درونی‌تان، امتیاز ۰ تا ۴ بدهید و بعد امتیازها را با هم جمع بزنید.

۱. من اغلب در یک آزمون یا یک کار موفق بوده‌ام، گرچه پیش از پرداختن به‌ آن مدام از اینکه نتوانم‌ آن‌ را درست انجام دهم بیم داشتم.
۲. می توانم این را ابراز کنم که از آنچه در واقع هستم، شایسته‌ترم.
۳. من حتی‌المقدور از ارزیابی شدن اجتناب می‌کنم و از اینکه مورد ارزیابی دیگران قرار گیرم، بیم دارم.
۴. زمانی که دیگران من را به خاطر حسن انجام کاری تحسین می‌کنند، از این هراس دارم که مبادا نتوانم انتظارات‌ آنها‌ را در‌ آینده، همچنان برآورده سازم.
۵. گاهی احساس می‌کنم که مقام یا موفقیت کنونی خود را‌ مدیون  بودن در مکان مناسب، و در زمان مناسب و شناختن آدمهای مناسب هستم.
۶. میترسم که ‌‌افرادی‌ که برایم بااهمیت هستند، دریابند که من آنچنان که آنها فکر می‌کنند‌، انسان قابلی نیستم‌.
۷. من دوست دارم وقایعی را که در آن‌ نهایت سعی خود را نکرده‌ام بیشتر به خاطر بسپارم، تا  مواقعی که نهایت‌ تلاشم را کرده‌ام.
۸. من به‌ ندرت پروژه یا کاری را انجام می‌دهم که مطلوب و مدنظرم باشد.
۹. گاهی اوقات حس می‌کنم یا  به این باور می‌رسم که موفقیتم در زندگی‌ یا شغل در نتیجه وقوع خطا یا اشتباهی بوده است.
۱۰. پذیرفتن تحسین‌ها و تمجیدهای دیگران در مورد هوش یا موفقیت‌هایم برایم دشوار است.
۱۱. گاهی احساس میکنم که موفقیت هایم به واسطه شانس بوده است.
۱۲. گاهی اوقات از موفقیت های کنونی‌ام ناامید می‌شوم و فکر می‌کنم که باید موفقیت‌های بیشتری بدست آورم.
۱۳. گاهی میترسم که دیگران متوجه شوند که من تا چه حد کمبود دانش و توانایی دارم.
۱۴. هرچند در هرجا تلاش بخرج داده‌ام موفق بوده‌ام، اما اغلب بیم آن را دارم که ممکن است در تکالیف و تعهدات جدیدی که‌ می پذیرم شکست بخورم.
۱۵. زمانی که در کاری موفق شده‌ام و به دلیل آن مورد قدردانی قرار گرفته‌ام همواره تردید دارم که‌ آیا‌ می توانم آن موفقیت‌ها را تکرار‌ کنم‌ یا‌ نه.
۱۶. اگر بخاطر موفقیت در انجام کاری، مورد تحسین و قدردانی قرار بگیرم، اهمیت آنچه‌ را‌ که‌ انجام داده‌ام، کم میشمارم.
۱۷. من اغلب، توانایی‌های خود را با دور و بری های خودم مقایسه و فکر می‌کنم که آنها نسبت به من باهوش‌تر هستند.
۱۸. من اغلب در خصوص عدم موفقیت در یک پروژه و یا آزمون نگرانم، علی‌رغم آنکه دیگران اعتماد‌ قابل توجهی نسبت به توانایی من برای انجام موفقیت‌آمیز آن داشته‌اند.
۱۹. اگر بنا باشد ترفیع پیدا کنم و یا به نحوی مورد قدردانی و تشویق قرار بگیرم، در مورد گفتن آن‌ به‌ دیگران تردید دارم، تا وقتی که برایم مسجل شود.
۲۰. احساس ناخوشایند و ناامیدکننده‌ای پیدا میکنم اگر در‌ موقعیت‌هایی‌ که‌ شامل کسب موفقیتی هستند، در میان دیگران، بهترین و یا حداقل بسیار‌ منحصر‌ به‌ فرد و خاص نباشم.

○پس از انجام آزمون، نمرات را با هم جمع بزنید. اگر نمره کلی، ۴۰ یا‌ کمتر شد فرد، ویژگی های ایمپاستر اندکی دارد؛ اگر نمره‌ بین ۴۱ و ۶۰ بود؛ این فرد تجارب متعادلی از این سندرم را دارد؛ اگر نمره بین ۶۱ تا ۸۰ بود، بدان‌ معناست‌ که او اغلب دارای احساسات ایمپاستر است.

@management_skill
2👍2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❗️آخه هنوز آماده نیستم👇👇

می خوای شروع کنی اما فکر می کنی آماده نیستی؟

این 5 تا سوال کوچینگی، طلایی هستند. امتحانشون کن❤️

فالو کنید: محتوای مفید و علمی رشد فردی و کسب و کار
👇
🆔 @shahabanaricoaching
👆
💢"مرداب هزینه غرق شده" در تصمیم‌گیری

این احساس چسبناک زمانی است که به دلیل سرمایه‌گذاری زیاد، به ریختن منابع در یک پروژه ناموفق ادامه می‌دهید. به خودمان می‌گوییم، "تا اینجا آمده‌ایم، نمی‌توانیم تسلیم شویم!" اما گاهی اوقات، هوشمندانه‌ترین کار، کاهش ضرر و حرکت به جلو است. "مرداب هزینه غرق شده" ما را در چرخه هدر رفتن گرفتار میکند، جایی که به سرمایه‌گذاری‌های گذشته می‌چسبیم به جای تمرکز بر فرصت‌های آینده. این مانند رانندگی با یک ماشین با لاستیک‌های پنچر است، فقط به خاطر اینکه پول بنزین را قبلاً پرداخت کرده‌اید.
چگونه می‌توان از گرفتار شدن در "مرداب هزینه غرق شده" اجتناب کرد؟ این کار با تشخیص این موضوع شروع می‌شود که سرمایه‌گذاری‌های گذشته به تصمیمات فعلی بی‌ربط هستند. این در مورد تمرکز بر بازده بالقوه سرمایه‌گذاری‌های آینده است، نه غرق شدن در ضررهای گذشته. رهبران باید فرهنگی ایجاد کنند که در آن اعتراف به اشتباهات و تغییر مسیر اشکالی نداشته باشد. به یاد داشته باشید، بهترین تصمیمات با دیدگاهی روشن از حال و آینده گرفته میشوند، نه از طریق لنز گذشته

Hrhub

@management_simple
👍3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢چرا انسان دوست دارد که از هم عقیده‌اش ولو به غلط جانبداری کند؟

@management_skill
👍1
💢چگونه یک فضای اداری آرمانی بسازیم؟

با افزایش تمایل مدیران به بازگشت کامل کارکنان به محیط کار، سؤال کلیدی این است: چگونه محیطی بسازیم که بهره‌وری، تعامل و رضایت کارکنان را بالا ببرد؟

مطالعه‌ای در مدرسه کسب‌وکار لندن نشان می‌دهد طراحی فضای اداری می‌تواند به شکل جدی بر عملکرد کارکنان، روابط سازمانی و حتی هزینه‌ها اثر بگذارد. باکی آکینسانمی اویدجی، معمار و استاد استراتژی، چهار راهکار کلیدی ارائه کرده است:

☀️ ۱. نور، هوا، صدا
نور طبیعی، کیفیت هوا و دمای مناسب مستقیماً بر سلامت روان، میزان همکاری و حتی نرخ استعفا تأثیر دارند. از نور بسیار شدید یا محیط‌های تاریک بپرهیزید. همچنین، سکوت کامل لازم نیست؛ یک همهمه ملایم حس تعلق و تعامل اجتماعی ایجاد می‌کند.

🏗 ۲. طراحی ترکیبی فضا
محیط‌های باز همکاری را تسهیل می‌کنند اما ممکن است پر سر و صدا شوند. بهترین راه‌حل، ترکیبی از فضاهای باز برای تعامل و اتاق‌های خصوصی برای تمرکز است. این تعادل، خلاقیت و بهره‌وری را همزمان تقویت می‌کند.

🎨 ۳. خلاقیت و شخصی‌سازی
اجازه دهید کارکنان با اشیای شخصی مثل عکس، گیاه یا وسایل تزئینی فضای خود را شکل دهند. این کار حس مالکیت و تعلق را افزایش می‌دهد. فضاهای رنگی و خلاقانه انرژی بیشتری به محیط می‌بخشند.

🌿 ۴. پایداری و سبز بودن
طراحی‌های پایدار و سازگار با محیط‌زیست، هم به سلامت کارکنان کمک می‌کند و هم هزینه‌های بلندمدت را کاهش می‌دهد. این رویکرد، انگیزه و وفاداری کارکنان را نیز تقویت می‌کند.

هر تغییر طراحی، باید با استراتژی و فرهنگ سازمانی همخوان باشد. فضای کاری آرمانی یک نسخه واحد ندارد؛ بلکه نتیجه شناخت درست نیازهای انسانی و اهداف سازمانی است.

منبع: London Business School

@management_skill
👍41
💢‍ پیتر دراکر تعریف میکند که یک روز مدیرعامل جنرال موتورز چند ساعت وقت خود را صرف مصاحبه استخدامی یک سرپرست خط تولید کرد. زمانی که دراکر علت این موضوع را جویا شد و متذکر شد که این کار را یکی از مدیران میانی هم میتواند انجام دهد و وقت او ارزشمند تر از این است که صرف مصاحبه استخدامی شود، پاسخ شنید که : "یک سرپرست خط تولید نامناسب میتواند همه ی رشته های من را در بالاترین طبقه ساختمان مرکزی جنرال موتورز پنبه کند!"

@management_skill
10
🌲  همراهان گرامی 🌲

👈در لیست ذیل چند کانال ارزشمند خدمت شما تقدیم می شود.

🔸شاید رمز توسعه فردی و موفقیت شغلی شما  در یکی از نکاتی باشد که در این کانال ها ارائه شده است.

👇👇👇👇👇👇👇👇

📲 هوش مصنوعی در کسب وکار
@management_ai

💸 آکادمی اقتصاد ایران
@monetary_academy

💢مدیریت رفتار سازمانی
@organizationalbehavior

مهارت های مدیریت
@management_skill

🈵 برنامه ریزی و مدیریت زمان
@planing_tm

⭕️تکنیک های مدیریت
@management_technique

مدیریت به زبان ساده
@management_simple

🈷 مهارت های زندگی
@life_skills2022

🆗 موفقیت و توسعه فردی
@success_pd

💲 هوش مالی
@fqskill

تفکر استراتژیک
@strategym_academy

🉑 تعالی منابع انسانی
@hrm_academy

📠 مدرسه کسب وکار
@business_school2022

💄ترفند بازاریابی
@tarfandbazaryabi

🏦 آکادمی استارتاپ و کارآفرینی
@startups_academy

🎯 تغییر و تحول سازمانی
@transformation_m

🆗  مدیریت کسب وکار MBA &DBA
@mba_event
💢پایداری در تصمیم گیری

عواملی متعددی می تواند به ما در عمل پیوسته به یک تصمیم کمک کند. این عوامل از مرحله تصمیم گیری بر یک کار تا پایان عمل به آن را در بر می گیرند. برخی از مهم ترین این عوامل عبارت اند از:

1. واقع بینی در تصمیم گیری
اولین نکته در این زمینه که باید در زمان تصمیم گیری حتماً به آن توجه داشته باشید، توجه به واقعیت های زندگی خودتان است. هر فردی توانایی ها، منابع و نقاط ضعف و قوت خود را دارد و باید در زمان تصمیم گیری به این واقعیت ها توجه داشته باشد و برای خود برنامه ریزی کند. درباره داشته های خود واقع بین باشید. اگر تلاش تان را برای نشدنی ها صرف کنید، شکست خواهید خورد. از خودتان بپرسید چه چیزی برای شما ممکن است؟

2. مدیریت زمان
یکی از دلایل مهم که به اختلاف در عملکردها منجر می شود، مدیریت زمان است. یک نفر به درستی کارها را از نظر اهمیت آنها درجه بندی می کند و زمان خود را بر طبق آن مدیریت می کند، در حالی که فرد دیگری به طور اتفاقی با آنها برخورد می کند. عمر ما از دقیقه ها و ثانیه ها تشکیل شده، پس می توان گفت کسی که از این دقایق و ثانیه ها خوب استفاده کند، از عمر خود به خوبی بهره برده است.

3. تقویت اراده
برای رسیدن به هدف علاوه بر تصمیم گیری صحیح، اصل دیگری که باید رعایت شود، اصل مقاومت است که از آن به اراده یا «اصل تسلیم ناپذیری» یاد می شود. معنای این اصل آن است که انسان در برابر سختی های راه، شکست ها و ناکامی ها مقاومت کند.

4. تبدیل تصمیم به یک سبک پایدار در زندگی
این امر ممکن است در ابتدای کار وقت بیشتری از شما بگیرد، اما اگر شما به گونه ای عمل کنید که یک تصمیم جای خود را در زندگی شما باز کند، پس از مدتی بدون صرف انرژی بیشتر و با سهولت بیشتری عملی می شود. به عبارتی در اوایل عمل به تصمیم، شما باید مراقبت بیشتری داشته باشید تا با رفع موانع احتمالی و تقویت انگیزه خود به جایی برسید که آن تصمیم به یک رفتار عادی در زندگی شما تبدیل شود.

آکادمی مدیریت

@management_skill
👍1
💢خودآگاهی را مانند یک پیاز تصور کنید. خودآگاهی مانند یک پیاز لایه لایه است و هر لایه از آن را که بردارید، احتمال اینکه به گریه بیافتید بیشتر است.

هنر ظریف بی خیالی - مارک منسن

@hrm_academy
2👍2
💢بانک آینده و سرنوشتش یک فاجعه عجیب از مدیریت منابع کشور بود ... اگر زمانی با شفافیت و کامل بشود پرونده آنرا مطالعه کرد شاید به عنوان یک کیس کامل باشد از :
تفکر سیستمی نداشتن ، رانت و عدم سلامت اقتصادی و آسیب دیدن اقتصاد کشور در اثر تصمیم ها و رویه های اشتباه ...دریغ که بهایش را مردم شریف ایران داده اند و ایران عزیزمان

مدیران ایران

@strategym_academy
👍4
💢قانون کارآیی جبری

🔴برایان تریسی در کتاب ارزشمند خود به نام «۱۰۰ قانون موفقیت در تجارت» می‌نویسد:

هیچ انسانی هرگز برای انجام همۀ کارهایش به اندازۀ کافی وقت ندارد، اما یادمان باشد که باید همیشه برای انجام دادن مهم‌ترین کارهایمان وقت داشته باشیم.

🟢اگر این قانون به ظاهر ساده را رعایت نکنیم، هیچ وقت در کسب و کارمان موفق نمی‌شویم و همیشه با مشکل کمبود وقت مواجه خواهیم شد

🔵به بیان دیگر، اگر می‌خواهیم موفق شویم، حتماً باید استفادۀ کارآمدی از زمان محدودمان داشته باشیم.

🟤برای این منظور، نباید روی کار کردن بیشتر تمرکز کنیم و مثلاً به جای ۱۰ ساعت در روز، ۱۴ ساعت کار کنیم. بلکه باید همان ۱۰ ساعتی که برای کار کردن کنار گذاشته‌ایم را صرفاً به موضوعات مهم اختصاص بدهیم.

🟠مشکل افزایش کارآیی با کار کردن بیشتر این است که بعد از مدتی دچار خستگی و فرسودگی ذهنی می‌شویم و در نتیجه نمی‌توانیم به خوبی تصمیم بگیریم و برای همین بعد از مدتی با مشکلات و شکست‌های زیادی مواجه می‌شویم.

🟡برای همین، قبل از وقت گذاشتن برای هر کاری، این سوال ساده را از خودمان بپرسیم: آیا این کار باعث موفقیت من در بلندمدت می‌شود؟

@planing_tm
2👍1
💢مهمترین کشف تاریخ اینکه👇
انسان میتونه با تغییر خودش
با تغییر مهارتها و باورهاش

👈آینده اش رو تغییر بده

@planing_tm
2
💢کوتاه؛ دربارهٔ این روزها

محمدرضا شعبانعلی

قصد نداشتم در این چند روز - که امیدواریم کوتاه باشد - چیزی در اینجا بنویسم. اما گفتم شاید بد نباشد به یک نکته اشاره کنم.

وضعیتی که امروز در آن قرار گرفته‌ایم، وضعیت ساده‌ای نیست. و طبیعی است که هیچکس نداند رفتار و عکس‌العمل درست در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی چیست.

بنابراین طبیعی است هر کس به سبکی که مناسب می‌داند رفتار کند و با تنش سنگین این روزها کنار بیاید:

یکی سکوت می‌کند،
یکی زیاد حرف می‌زند،
یکی ناسزا (یا: سزا) می‌گوید،
یکی مثل شبکه‌های خبری مدام خبر منتشر می‌کند،
یکی شعرهای احساسی می‌نویسد،
یکی معتقد است دستورالعمل‌هایی برای ایمنی یا امنیت می‌داند و آنها به دیگران می‌گوید
و ...

نمی‌شود به سادگی گفت "یک روش درست است و هر روش دیگری غلط است".

اصلاً همین باور که "یک روش درست است و هر روش دیگری غلط است" ما را به این نقطه رسانده است.

💡تنها کار همدلانه‌ای که می‌توانیم بکنیم این است که دقیق و آگاهانه دربارهٔ این‌که حرف‌ها، رفتارها، توصیه‌ها و گزارش‌های چه کسانی/منابعی را دنبال کنیم تصمیم بگیریم و چشم‌مان را به حرفها، رفتارها، توصیه‌ها و گزارش‌های دیگران ببندیم.

این روزها - با همهٔ هزینهٔ جبران‌ناپذیری که به منابع ملی تحمیل شده - می‌گذرد. حداقل کاری که می‌توانیم بکنیم این است که فشار روانی را بر روی خودمان و نزدیکان‌مان افزایش ندهیم.

@organizationalbehavior
👍52
💢مهارت تاب آوری چیست؟

ﺗﺎﺏآوری ظرفیت گذشتن از دشواری پایدار و ترمیم خویشتن است. این ظرفیت می تواند به فرد کمک کند پیروزمندانه از رویدادهای ناگوار زندگی بگذرد و با وجود قرار گرفتن در معرض تنش های شدید، شایستگی های اجتماعی، تحصیلی و شغلی خود را ارتقا ببخشد و متمایز شود.

◀️ ویژگی های افراد تاب آور چیست!؟

🔺احساس ارزشمندی:
پذیرفتن خود به عنوان فردی ارزشمند، احترام قائل شدن برای خود و توانایی های خود، سعی در شناخت نقاط مثبت خود و پرورش دادن آنها و از طرف دیگر شناخت نقاط ضعف و کتمان نکردن آنها.

🔺مهارت حل مسئله:
افراد تاب آور ذهنیتی تحلیلی – انتقادی نسبت به توانایی های خود و شرایط موجود دارند، در مقابل شرایط مختلف انعطاف پذیرند و توانایی شگفت انگیزی در پیدا کردن راه حل های مختلف درباره یک موقعیت یا مسئله خاص دارند.

🔺مهارت های اجتماعی:
افراد تاب آور مهارت های ارتباط با دیگران را خیلی خوب آموخته اند. آن ها می توانند در شرایط سخت هم شوخ طبعی خودشان را حفظ کنند، با دیگران صمیمی شوند و در مواقع بحرانی از حمایت اجتماعی دیگران بهره ببرند، ضمن اینکه می توانند سنگ صبور خوبی باشند.

🔺خوش بینی:
اعتقاد راسخ به این که آینده می تواند بهتر باشد و احساس امید و هدفمندی، از ویژگی های دیگر افراد تاب آور است. این افراد باور دارند که می توانند زندگی و آینده خود را کنترل کنند.

🔺همدلی:
افراد تاب آور توانایی برقراری رابطه توأم با احترام متقابل با دیگران را نیز دارند.

@management_skill
5
💢تا زمانی که ساختار و سیستم اصلاح نشود بهترین رهبر ها نیز در پیشبرد اهداف، ناتوان خواهند ماند.
قبل از هدایت باید به طراحی پرداخت. از طراحی درست میتوان به هدایت موفق امید داشت.

@management_skill
6👍3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢انیمیشن کوتاه «Maker»

این انیمیشن با رویکردی معرفت‌شناسانه به این مهم می‌پردازد که می‌بایست از ثانیه ثانیه زندگی بهره برد و دوست داشت...

کانال آموزه های سازمانی

@planing_tm
💢متن زیر از مارک مَنسن (۱۹۸۴) نویسنده اهل آمریکا و از کتاب هنر ظریف بی‌خیالی است. او فارغ‌التحصیل دانشگاه بوستون است.

❇️رشد یعنی حرکت از اشتباهی به اشتباه کمتر

👈رشد یک روند تکراری است.
وقتی چیز جدیدی می‌آموزیم، از "اشتباه" به سمت "درست" حرکت نمی‌کنیم؛

بلکه از سمت اشتباه به سمت اشتباه کمتر می‌رویم.

و وقتی چیز دیگری می‌آموزیم، از "اشتباه کمتر" به طرف "اشتباه کمی کمتر" می‌رویم، و سپس کمتر از آن، و همین‌طور تا انتها.

ما همیشه در روند نزدیک شدن به واقعیت و برتری هستیم؛ بدون اینکه هرگز به واقعیت و برتری برسیم.
نباید دنبال پاسخ نهایی درست باشیم، بلکه باید اشتباهات خود را کمتر کنیم.

@strategym_academy
👍2
📣 شروع ثبت‌نام دوره جامع برند (راهبری یکپارچه و ۳۶۰ درجه کسب‌وکار)

✔️ برندهای بزرگ نمی‌جنگند؛ مسیر تازه می‌سازند.

🔗اگر شما هم به‌جای رقابت، به ساخت مسیر اختصاصی خودتان فکر می‌کنید، این دوره برای شما طراحی شده است.

🏠 محل برگزاری: مؤسسه آموزش عالی آزاد بهار
مدرس: دکتر بهنود الله‌وردی


🎁 مشاوره تخصصی رایگان + ظرفیت محدود
📌 فرصتی برای یادگیری واقعی، نه فقط تئوری!

📝 جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید :

https://tonl.ir/qhmHI

🌍 www.bahar.ac.ir
☎️ 02188730184
✔️ @Baharbusinessschool
💢وارن بافت می‌گوید:«بهترین سرمایه گذاری ممکن، سرمایه گذاری بر روی خودتان است»

👌۳۰ روش برای سرمایه گذاری بر روی خودتان

۱.روزانه مطالعه کنید.
۲.سالم‌تر غذا بخورید.
۳.آشپزی بیاموزید.
۴.سحرخیز باشید.
۵.از تعلل‌کردن دست بردارید.
۶.زمان خود را مدیریت‌ کنید.
۷.بیشتر سفر کنید.
۸.به یک روال ثابت، پابند بمانید.
۹.پول خود را سرمایه گذاری کنید.
۱۰.خودتان را به چالش بکشید.
۱۱.موفقیت را تجسم کنید.
۱۲.دیگران را ببخشید.
۱۳.نگران خودتان باشید.
۱۴.یادداشت بردارید.
۱۵.به پادکست‌های صوتی گوش کنید.
۱۶.وسایل به‌دردنخور نخرید.
۱۷.خردمندانه دوستانتان را انتخاب کنید.
۱۸.با خانواده‌ خود در ارتباط بمانید.
۱۹.از دوستان زهرآگینتان فاصله بگیرید.
۲۰.هر روز، ۱٪ بهتر شوید.
۲۱.کسب و کارتان را شروع کنید.
۲۲.شکایت نکنید.
۲۳.مشاوری باتجربه بیابید.
۲۴.چیز جدیدی بیاموزید.
۲۵.هدف‌گذاری کنید.
۲۶.برای هفته خود برنامه‌ریزی کنید.
۲۷.با مدیتیشن(مراقبه) مأنوس شوید.
۲۸.با شکرگزاری مأنوس شوید.
۲۹.برای زندگی‌تان برنامه داشته باشید.
۳۰.نرمش کنید.

@success_pd
👍71
2025/07/08 23:25:31
Back to Top
HTML Embed Code: