This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 دانلود کنید و ببینید
🍀 @mardomdaran

🟩 بنده هم موافق نیستم با این‌جور زدن و ...
⭕️ مواضع رهبر انقلاب در باره برخوردهای خشن با بدحجاب‌ها در سال ۱۳۷۶


💠 در سال ۶۴ که همین آقاى ناطق‌نورى وزیر کشور بودند، من یادم نمی‌رود در همین خیابان‌ها، یک عدّه‌‌اى از جوان‌ها بودند که حمله می‌کردند به بدحجاب‌ها! امام، مکتوب نوشتند به ایشان که بروید و این جوان‌هایى که حمله می‌کنند به بدحجاب‌ها، بگیرید،....

🔸؛ امام مخالف بود... با آن روش مخالف بود و ایستادگى کرد و گفت [برخورد کنید]؛ که آن‌ وقت بچّه‌‌هاى کمیته آمدند جلوِ این [افراد را گرفتند]....

🔸بنده هم موافق نیستم با این ‌جور زدن و از این ‌قبیل.

♦️سخنرانی در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامى ۱۳۷۶/۱۲/۱۴

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 دیسکورد به دستور دادستانی فیلتر شد
🍀 @mardomdaran

💠 از ساعاتی پیش دیسکورد به دستور مقامات قضایی فیلتر شده و به‌نظر می‌رسد که دلیل فیلتر شدن این پلتفرم آزاد بودن ارسال محتوای جنسی در آن اعلام شده است.

🔸براساس اطلاعات منتشرشده، نظارت دقیقی روی محتوای منتشر شده در دیسکورد صورت نگرفته و برخی گروه‌ها و کانال‌ها اقدام به انتشار چند فیلم‌ غیراخلاقی در این پلتفرم کرده‌اند که منجر به صدور دستور فیلترینگ این پلتفرم شده است.

🔸دیسکورد طی سال‌های گذشته چندین بار در ایران فیلتر و بعد رفع فیلتر شده است. جامعه بازیسازان و گیمرها با فیلتر شدن گوگل‌پلی و توییچ نیز آسیب‌های جدی دیده‌اند که علی‌رغم تلاش‌هایی که وزارت ارتباطات مدعی است در حال انجام دادن آن است، تصمیم‌گیران همچنان به رفع فیلتر فروشگاه اندرویدی گوگل و توییچ قانع نشده‌اند.

🔸بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده ایران بیش از ۳۴ میلیون گیمر دارد و دولت سیزدهم وعده‌هایی مبتنی بر بهتر شدن اوضاع گیمینگ برای این قشر داده بود.

🔸دیسکورد نیز آخرین بار در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ فیلتر شد که در دی ماه همان سال با پیگیری‌های متعدد، رفع فیلتر شد.

♦️شرق

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran
⭕️ با حکم معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات؛

🟩 دبیر بیست و دومین جشنواره ملی رسانه‌های ایران منصوب شد


💠 معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی مهدی عرفاتی را به‌عنوان دبیر بیست و دومین جشنواره ملی رسانه‌های ایران منصوب کرد.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟢 #دعوت_به_همکاری🟢

🔹موسسه سمنتا فعال در حوزه هوش مصنوعی و تجزیه تحلیل فضای رسانه‌ای، به تعدادی پژوهشگر رسانه و نیز کارشناس تولید محتوا (ادمین دورکاری) نیازمند است.

🔻شرایط همکاری پژوهشگری:

🔹تمام وقت (هفته‌ای ۴۴ ساعت حضوری)
🔹نیمه وقت (هفته‌ای ۲ تا ۳ روز حضوری)
🔹پاره وقت (هفته‌ای ۱ روز حضوری + دورکاری)

🔸دانشجو یا فارغ التحصیل دکترا و کارشناسی ارشد:
🔹علوم ارتباطات و تمام زیر شاخه‌های آن
🔹علوم اجتماعی و تمام زیر شاخه‌های آن
🔹علوم سیاسی و روابط بین الملل (بخش رسانه‌های خارجی)
🔹علوم شناختی به ویژه حوزه رسانه

🔸دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های دولتی با معدل بالا در اولویت قرار می‌گیرند.

🔻تسلط به زبان انگلیسی:

🔹برای پژوهش در رسانه‌های انگلیسی الزامیست.
🔹برای پژوهش در رسانه‌های فارسی مزیت محسوب می‌شود.
*کلیه متقاضیان می‌بایست در سطح متوسط زبان انگلیسی باشند.

🔹سابقه قبلی کار پژوهشی قابل اثبات و یا فعالیت حرفه‌ای در رسانه به مدت بیش از ۳ سال شانس پذیرش متقاضی را بالا می‌برد.

🔹متقاضی تصدی این موقعیت شغلی لازم است از مسائل روز و اخبار اطلاع بالایی داشته باشد و به شکل جدی پیگیر فرایندهای مرتبط با اخبار باشد، ضمن اینکه از قدرت تجزیه و تحلیل نیز برخوردار باشد.

🔹پژوهشگر با متدهای علمی نوین کار خواهد کرد و عمده فعالیتش با سامانه‌های راه اندازی شده توسط سمنتا خواهد بود.

☎️ اگر پیش از ارسال رزومه سوالی دارید، صرفا از طریق پیام رسان‌های تلگرام و بله این شماره بپرسید: 09195518978

⭐️متقاضیان رزومه های خود را به آیدی تلگرام زیر ارسال نمایند:
🆔 @Semantasoft
🆔 @communicationsjobs
🟩 چگونه در شبکه‌های اجتماعی بحث کنیم؟
🍀 @mardomdaran
✍️ جواد حیدری

💠 این مطلب برگرفته از نویسندهٔ جدی و خوشنام به‌ نام لوئیس وُون است که در تفکر انتقادی و نظریه‌های اخلاقی تخصص دارد. وُون در کتاب بسیار تأمل‌برانگیزش به‌ نام «فلسفه‌نگاری: راهنمای دانشجویان برای خواندن و نوشتن جستارهای فلسفی» مطلب مهمی را دربارهٔ چگونگیِ بحث در شبکه‌های اجتماعی و آنلاین مطرح می‌کند.

🔸فرض کنید که شما می‌خواهید در شبکه‌های اجتماعی دربارهٔ موضوع سیاسی یا اخلاقی یا فلسفیِ مهمی وارد بحث جدی، صادقانه و سازنده شوید. شما قصد دارید در یک مباحثهٔ واقعی مشارکت کنید و از بحث‌های بی‌فایده‌ای که وقت و انرژی شما را هدر می‌دهند اجتناب کنید. چگونه این کار را باید انجام دهید؟ به این شیوه:

➊ قبل از هر چیز، از کسانی که فکر می‌کنید فقط می‌خواهند برتری خودشان را به رخ بکشند، جلب توجه و خودنمایی کنند، خود را آرام کنند، خشم خودشان را بر سر شما خالی کنند، یا شما را عصبانی و تحریک کنند دوری کنید. اگر در نیمه‌راه بحث متوجه شُدید که طرف مقابل شما علاقه‌ای به بحث عقلانی ندارد، خداحافظی کنید و خود را کنار بکشید. به سمت گفت‌وگوهایی بروید که در آن مباحث محترمانه و هوشمندانه رایج است.

➋ فقط روی استدلال متمرکز شوید. شکل استدلال یا صدق مقدمات طرف مقابل‌تان را نقد کنید و اصلاً به شخصیت او کار نداشته باشید. از شخصی‌کردن بحث اجتناب کنید و عواطف خود را وارد بحث نکنید و بحث بی‌ربط به موضوع را طرح نکنید.

➌ سعی کنید دیدگاه طرف مقابل را خیلی خوب فهم کنید. با این کار، مجال ارائهٔ بحث خوب را افزایش می‌دهید و چیزهایی را که نمی‌دانستید، یاد می‌گیرید و با نشان‌دادن همدلیِ خود بحث را آرام می‌کنید. با ارج‌نهادن به ایرادات طرف مقابل‌تان می‌توانید استدلال خودتان را قوی‌تر کنید و نشان دهید که در بحث جدی و منصف هستید.

➍ به طرف مقابل‌تان در بحث احترام بگذارید. حرف‌های او را با دقت بخوانید و گوش فرادهید. در مورد انگیزه‌های او، یا ارزش‌های او یا پیشینهٔ او بدترین حالت را متصور نشوید. تنها بر مبنای گرایش‌ها و تمایلات سیاسی به طرف مقابل‌تان برچسب نزنید. از اظهارنظرهای رکیک، تمسخرآمیز، فحاشانه و توهین‌آمیز اجتناب کنید.

➎ محل نزاع را عوض نکنید؛ با طرح موضوعات جانبی بی‌ربط یا با عیب‌جویی بحث را منحرف نکنید. با اشاره به اشکالات گرامری طرف مقابل‌تان یا برشمردن خطاهای تایپی و املایی او اصلاً بحث پیش نخواهد رفت و احتمالاً مهر خاتمه خواهید زد بر هرگونه شانس بحث عقلانی.

➏ احساسات خود را مهار کنید. اگر خشمگین یا مضطرب یا عصبانی هستید، نمی‌توانید، آن‌طور که باید، واضح فکر کنید. ممکن است به‌جای اقامهٔ استدلال قوی و محکم، شروع کنید به ناسزاگفتن و احتمالاً طرف مقابل‌تان هم به همین شیوه به شما پاسخ خواهد داد.

➐ بدانید که در مورد چه چیزی صحبت می‌کنید. فرض کنید که با کسی دربارهٔ یک موضوعی بحث می‌کنید. در گرماگرم بحث متوجه می‌شوید که از واقعیاتی بی‌خبر هستید. اما همچنان اصرار می‌ورزید که برحق هستید، چون برای شما بسیار عذاب‌آور است که قبول کنید دربارهٔ آن موضوع یک‌سری نکات را نمی‌دانستید. این وضعیت اتلاف وقت است. بهتر است قبل از اینکه وارد بحث و منازعه شوید از واقعیات باخبر شوید. از قبل در مورد موضوع تحقیق کنید و از استدلال‌های له و علیه موضع مورد بحث مطلع شوید.

➑ قبل از اینکه بخواهید وارد بحث جدی در یک پلتفرم شبکه‌ی اجتماعی با کاراکتر محدود مانند توئیتر شوید، دوباره فکر کنید. محدودیت کاراکتر توئیتر بحث دربارهٔ موضوعات پیچیده و طولانی را دشوار یا بی‌فایده می‌کند.

♦️ روزنامه هم‌میهن ۱۴۰۳/۱/۲۱

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
.
🍀 @mardomdaran

🟩 لازمه شکل‌گیری «گفتمان کار و تلاش» در دستگاه‌ها پیوست رسانه‌ای است

💠 رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت:

🔸لازمه شکل گیری «گفتمان کار و تلاش» در دستگاه‌ها پیوست رسانه‌ای است.

♦️https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1472214
🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی اعلام شد
🍀 @mardomdaran

💠 انجمن متخصصان روابط‌عمومی در راستای گرامیداشت روز و هفته روابط‌عمومی، برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده است.

🔻به گزارش شارا، این برنامه‌ها که در جلسه روز سه‌شنبه هیئت مدیره انجمن به تصویب رسید، به شرح زیر است:

▪️تهیه و انتشار بیانیه علمی-تحلیلی به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط‌عمومی
▪️برگزاری جشن ملی روابط‌عمومی
▪️رونمایی کتاب مجموعه مقالات هوش مصنوعی و روابط‌عمومی: گامی نوین در عصر ارتباطات


🔻علاوه بر این، سه وبینار آنلاین نیز با عناوین زیر برگزار خواهد شد:

🖥 فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در روابط‌عمومی: ابزارها و تاکتیک‌های نوظهور برای ارتباطات موثرتر
🖥 حل مساله در روابط‌عمومی: راهکارهای عملی برای غلبه بر چالش‌های رایج
🖥 نقشه‌راهی برای روابط‌عمومی علمی: بررسی امکان‌پذیری تدوین مدل‌های بومی

🔸انجمن متخصصان روابط‌عمومی با بهره‌گیری از تجارب و دانش صاحب‌نظران این حوزه، متعهد است در جهت ارتقای سطح دانش و مهارت‌های فعالان روابط‌عمومی و توسعه فرهنگ برقراری ارتباطات اثربخش گام بردارد.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 نتیجه دشمنی با علوم اجتماعی
🍀 @mardomdaran
✍️عباس عبدی

💠 چرا عده‌ای با علوم اجتماعی و انسانی به شدت دشمن هستند؟ گروهی که در مرحله بعد نیز به شیوه‌های گوناگون با دانش پزشکی مخالفت می‌کنند. ریشه این مخالفت را باید در الزامات عقلانیت جدید و ترس سنت‌گرایان و به طور مشخص مستبدین و یا بنیادگرایان با این عقلانیت جستجو کرد.

🔸ریاضیات و فیزیک کمتر دچار این وضعیت بوده‌اند. بشر از روزی که به مفهوم عدد پی برده دو به علاوه دو را چهار می‌داند، و مخالفت با این گزاره ممکن نیست، یا آن اندازه به دور از عقل سلیم است که محلی برای مخالفت باقی نمی‌گذارد.

🔸ولی ماجرای جامعه‌شناسی و علوم اجتماعی و انسانی و تا حدی پزشکی متفاوت است. جامعه‌شناسی یکی از جدیدترین علوم است و اگر بخواهیم خیلی ساده و فشرده تعریف کنیم، براین فرض استوار است که ریشه پدیده‌های اجتماعی در دنیای انسانی ما قرار دارد و به جای آن که پدیدهای اجتماعی را به چیزهایی مثل خشم خدایان اسطوره‌ای یا طبیعت نسبت دهد، ریشه ها و علل را در مناسبات میان انسان ها جست و جو می‌کند.

🔸بر این اساس، جامعه شناسان معتقدند که جامعه در طول زمان و به تدریج و بر اثر کنش های متقابل انسانی شکل می گیرد، و یا به عبارت ساده‌تر، مجموعه انسان‌ها با هم جامعه را می سازند. این فرض و یا ایده معنایش این است که جامعه چنان نرم و‌ شکل‌پذیر نیست که کسی یا کسانی بتوانند مثل موم هر جور که می خواهند آن را شکل دهند.


♦️متن کامل این یادداشت را در روزنامه اعتماد ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ بخوانید

https://telegra.ph/نتیجه-دشمنی-با-علوم-اجتماعی-04-23

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran
🟩 حکم پنج ماه حبس برای پریسا صالحی اجرایی شد

🔸حکم پنج ماه حبس برای پریسا صالحی فعال سابق دانشجویی، روزنامه‌نگار و دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه تهران امروز پنجشنبه، ۶ اردیبهشت پس از احضار به شعبه ٧ اجرای احکام کرج اجرایی شد.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran
🟩 نسخه جدید تلگرام به‌روزرسانی و منتشر شد

💠 در نسخه جدید تلگرام، زمانی که کاربر گزینه جست‌و‌جو در محیط اصلی اپلیکیشن را انتخاب می‌کند وارد تب کانال می‌شود، کانال‌های جدید را به کاربر پیشنهاد می‌هد که با سلیقه کاربر همخوانی دارد.

🔸در این آپدیت. وقتی پیامی را فوروارد می‌کنید، تصویر پروفایل کانال یا فرد مشخص می‌شود.

🔸کاربران پریمیوم از این به بعد می‌توانند استوری‌های تلگرام را به صورت کاملا ناشناس تماشا کنند.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
مردم داران ایران
. 🍀 @mardomdaran 🟩 حکم پنج ماه حبس برای پریسا صالحی اجرایی شد 🔸حکم پنج ماه حبس برای پریسا صالحی فعال سابق دانشجویی، روزنامه‌نگار و دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه تهران امروز پنجشنبه، ۶ اردیبهشت پس از احضار به شعبه ٧ اجرای احکام کرج اجرایی شد. 🍀 مردم‌داران…
.
🍀 @mardomdaran

🟩 پریسا صالحی، روزنامه نگار: هنوز حکم من اجرا نشده است


🔸صالحی در تکذیب خبر اجرای حکم حبسش نوشت: ‏دوستان این خبر اشتباهه چندجا دیدمش من تا چند روز آینده برای اجرای حکم به اجرای احکام کرج مراجعه میکنم اما هنوز حکم من اجرایی نشده و اساسا نمیدونم این خبر از کجا اومده

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🟩 ایران در شاخص آمادگی دولت‌ها برای هوش مصنوعی در جایگاه ۹۴ قرار دارد

🍀 @mardomdaran

💠 گزارش شاخص آمادگی هوش مصنوعی دولت‌ها در سال ۲۰۲۳ نشان می‌دهد ایران در میان ۱۹۳ کشور در جایگاه ۹۴ قرار دارد.

🔸این گزارش وضعیت کشور‌ها را در سه بخش دولت، فناوری و زیرساخت‌ها بررسی کرده که در آن ایران امتیاز ۴۷. ۰۲ را کسب کرده است.

🔸به گزارش پیوست، گزارش شاخص آمادگی هوش مصنوعی دولت‌ها که توسط مؤسسه Oxford Insights تهیه می‌شود، شامل یافته‌ها و تحلیل‌های جهانی روند‌های اصلی در زمینه‌هایی مانند استراتژی‌های هوش مصنوعی در سطح ملی، شکاف دیجیتال، ظرفیت نوآوری در گروه‌های درآمدی و افزایش همکاری بین‌المللی در زمینه حکمرانی هوش مصنوعی است.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 اصلاح رابطه بین روزنامه نگاری و روابط عمومی به معنای توقف اطلاعات نادرست
🔴 تعادل روابط‌عمومی و روزنامه‌نگاری؛ عنصر حیاتی امروز

🍀 @mardomdaran
✍️ سید محمد مهدی سیدی

💠 سال‌ها روابط‌عمومی و روزنامه‌نگاری چرخه تولید اخبار را شکل داده‌اند؛ یک وابستگی دو سویه. اما تغییر این وابستگی موجب می‌شود بتوان روزنامه‌نگاری را به ابزاری برای انتشار اخبار نادرست و برخلاف منفعت عمومی تبدیل کرد.

🔸روابط عمومی و روزنامه‌نگاری در یک تعادل نامطمئن و بحرانی با هم قرار دارند، رابطه‌ای که هر دوی آن‌ها به عنوان بخشی از یک اکوسیستم ارتباطی به یکدیگر وابسته هستند. قبلاً روزنامه‌نگاری به عنوان بازیکن قوی‌تر در این رابطه شناخته می‌شد، اما اکنون به دلیل کاهش اتاق‌های خبری، روابط عمومی به شکلی بیشتر خودنمایی می‌کند و این رابطه ممکن است باور محدود شده به خبر را به خطر بیاندازد.

🔸در تعریف روابط عمومی، از رویکرد استفاده از استراتژی‌های ارتباطی برای ساختن روابط میان سازمان‌ها (مانند شرکت‌ها، مؤسسات و دولت) و عموم استفاده می‌شود. به طور سنتی، یکی از مهم‌ترین ارتباطات برای کارکنان روابط عمومی، ارتباط با روزنامه‌نگاری است. حرفه‌ای‌های روابط عمومی برای انتشار پیام‌های خود به ارتباطات خبری خود اعتماد می‌کنند و روزنامه‌نگاران از روابط عمومی برای پیدا کردن داستان‌های جذاب، پر کردن کوتاهی‌ها و رعایت ضرب الاجل‌های خود استفاده می‌کنند. در واقع، طبق گزارش انجمن روابط عمومی کانادا، حرفه‌ای‌های روابط عمومی بیشتر از هر گروه حرفه‌ای دیگری با خبرنگاران تعامل دارند.

🔸این رابطه دو طرفه برای سال‌های سال جواب داد زیرا روزنامه‌نگاران دست بالا را داشتند. روزنامه‌نگاران فرهنگی داشتند که آن‌ها را نسبت به کارکنان روابط‌عمومی محتاط‌تر می‌کرد و همین باعث کنترل صنعت روابط عمومی می‌شد. روزنامه‌نگاران هنگام تعامل با متخصصان روابط عمومی، انتخاب می‌کنند که آیا یک داستان را دنبال کنند یا نه، و اینکه چه مقدار از داستان پیشنهادی توسط متخصص روابط‌عمومی در واقع ارزش فضای ستون یا زمان پخش را دارد. روزنامه‌نگاران احتمالاً به دنبال جنبه‌های مختلف موضوعی بودند که توسط یک متخصص روابط عمومی پیشنهاد می‌شد، نه اینکه فقط یک خبر را منتشر کنند.

🔸در مقابل، متخصصان روابط عمومی می‌توانند به طور منطقی مطمئن باشند که پوشش، مورد اعتماد عموم خواهد بود. روزنامه‌نگاری با انتخاب این که چه چیزی را پوشش دهد و چگونه پوشش دهد، روابط عمومی را پاسخگو نگه می‌دارد. اگر دست اندرکاران روابط عمومی دست به هر کاری بزنند که رابطه آن‌ها با خبرگزاری‌ها را تهدید کند، نمی‌توانند به طور مؤثر کار کنند.

🔸باید این واقعیت را بپذیریم که تصویر حرفه‌ای روابط عمومی در همه جا فراگیر نیست و بیشتر روابط‌عمومی‌ها بجای اصلاح حرکت سازمان و ساخت ارتباط مؤثر میان مخاطبان بیشتر به دنبال پیشبرد اهداف اعلامی سازمان‌ هستند. به همین دلیل حفظ این تعدل برای کنترل روابط عمومی و سوق آن به سمت کنش حرفه‌ای مهم است. البته روزنامه‌نگاری هم در این میان از نقد به دور نیست .

🔸در چندین سال اخیر، به دلیل ادغام رسانه‌ای و ظهور رسانه‌های اجتماعی، رابطه بین روابط عمومی و روزنامه‌نگاری تغییر کرده است. اگرچه این تغییر به نظر می‌رسد به سود روابط عمومی است، اما در واقع باعث کاهش اعتماد به خبر می‌شود و این برای همه بد است. وقتی تعادل حساس بین روزنامه‌نگاری و روابط عمومی به هم می‌ریزد، در نتیجه، با یک اکوسیستم اطلاعاتی روبرو می‌شویم که کمتر قابل اعتماد است؛ زیرا بر اساس اهداف سازمانی و نه منافع عمومی تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

♦️ادامه مطلب را در 👈سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 نخستین پایگاه خبری ویژه سالمندان راه‌اندازی شد
🍀 @mardomdaran

💠 نخستین پایگاه خبری ویژه سالمندان با نام”باهاتیم” به‌منظوراطلاع‌رسانی و آموزش تخصصی در حوزه سالمندی راه‌اندازی شد .

🔸محمدرضا عرب مدیرعامل موسسه “ارتباطات چهره به چهره” و بنیانگذار این پایگاه خبری، دلیل راه‌اندازی و آغاز به‌کار این پایگاه را رشد فزاینده سالمندی در کشور عنوان کرد و گفت : آمارهای رسمی از وجود ۱۲ میلیون سالمند در کشور خبر می‌دهد وبر اساس همین آمارها طی ۱۰ سال آینده این تعداد از مرز ۲۵ میلیون نفر نیز عبور خواهد کرد و بنابراین آموزش و اطلاع‌رسانی به ۳ گروه اصلی یعنی افرادی که در شرف سالمندی‌اند ،افراد سالمند و خانواده‌های سالمندان از اولویتی اساسی برخوردار است.....

🔸شما می‌توانید از هم‌اکنون با نشانی‌های زیر به این پایگاه و شبکه‌های اجتماعی آن دسترسی داشته باشید:
https://www.tg-me.com/bahateem

https://www.instagram.com/bahateem.ir?igsh=a295eWhwNXpkbDY2

https://bahateem.ir/
♦️در 👈 شفقنا بیشتر بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
⭕️ یک پژوهشگر  حوزه کودک و رسانه:
🟩 نیازمند طراحی و اجرای سیاست های حاکمیتی در مورد استفاده کودکان و‌ نوجوانان از فضای مجازی هستیم


🍀 @mardomdaran

💠 یک دکتری علوم ارتباطات در رابطه با استفاده کودکان و نوجوانان از فضای مجازی در ایران می گوید:

🔸مقررات و سیاست‌های حاکمیتی در مورد محتوای رسانه‌های مجازی و استفاده از تلفن هوشمند برای سنین کودکی و نوجوانی باید طراحی و اجرا شود، متاسفانه ما به جای فیلترینگ هوشمند و قراردادن مقررات برای سنین مختلف صرفا با فیلترینگ صورت مسئله را پاک می‌کنیم و اتفاقا نوجوانان را در معرض خطر بیشتری قرار می‌دهیم چرا که تهیه فیلترشکن‌ها از راه‌های مختلف امنیت کاربری آنان و حریم خصوصی‌شان را در مخاطره جدی قرار می‌دهد.

🔸فاطمه نوری راد، دکتری علوم ارتباطات و پژوهشگر حوزه کودک و رسانه درباره نوع نگاه کشورهای دیگر به حضور کودکان و نوجوانان در فضای مجازی به شفقنا رسانه می گوید: در کشورهای مختلف ممکن است محدودیت‌ها یا قوانین خاصی برای استفاده نوجوانان از فضای رسانه‌ای وجود داشته باشد.

♦️ادامه مطلب را در👈 شفقنا بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🟩 دنیای فراواقعیت‌ها
🍀 @mardomdaran
✍️حجت الله عباسی

💠 فلسفه وجودی رسانه های جمعی ایجاد پل ارتباطی بین شهروندان و حاکمان است. تا با بازنمایی واقعیت های جامعه بتوانند درک مشترکی پیدا کرده و با تشریک مساعی مشکلات و مسائل را حل کنند!

🔸رسانه های جمعی روزبه‌روز از این اهداف فاصله گرفته‌اند و بویژه با ورود به عصر جامعه اطلاعاتی و فناوری اطلاعات، فراواقعیت‌ها بجای واقعیت‌ها بر صدر رسانه‌ها نشسته اند. حالا جای تعجب نیست رسانه های جمعی جامعه ای را معرفی کنند که واقعیت خارجی ندارد! آنقدر امور جامعه را جذاب معرفی می کنند که انگار شهروندان در بهشت گمشده زیست می کنند! در حالی که در دریای مشکلات غرق شده اند!

🔸بزرگترین هنر ژان بودریار فیلسوف فرانسوی این بود که مفهوم فراواقعیت را در عصر جامعه اطلاعاتی و اشباع جامعه از رسانه‌های رنگارنگ ارائه کرد! هر چند او در پاره ای از آثارش نگاه غلوآمیزی به رسانه‌ها دارد با این حال در بسیاری از موارد بیراهه نرفته است!.

🔸مسئله‌ای که بودریار صورت بندی کرد این است آنچه رسانه‌های بین‌المللی همچون سی.ان.ان ساخت و پرداخت می‌کنند، تناسبی با واقعیات ندارد و بیش از اینکه بازنمایی یک واقعیت باشد یک «وانموده»  یعنی فراواقعیت و  «وانمایی» یعنی شبیه‌سازی است! یعنی درست همان مسئله‌ای که گریبان رسانه‌های جمعی کشورمان را نیز گرفته است!

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
.
⭕️ یک کارشناس ارتباطات:
🟩 به‌جای ذوق‌زده شدن از برخورد پلیس با اعتراضات دانشگاه کلمبیا، می‌توان یاد گرفت پوشش رسانه‌ای اعتراضات دانشجویی چطور باید باشد


🍀 @mardomdaran

💠 سعید ارکان‌زاده یزدی؛ روزنامه‌نگار و کارشناس ارتباطات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

🔸‏به‌جای ذوق‌زده شدن از برخورد پلیس با اعتراضات دانشگاه کلمبیا، می‌توان یاد گرفت پوشش رسانه‌ای اعتراضات دانشجویی چطور باید باشد.

🔸می‌توان درهای دانشگاه را نبست، دوربین‌ها را نشکست، روزنامه‌نگارها را نگرفت، نرفت سراغ کاربرانی که در رسانه‌های اجتماعی عکس‌ها را منتشر کرده‌اند و...

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
2024/04/27 17:07:47
Back to Top
HTML Embed Code: