چشمانداز شما رؤیای شماست. چشمانداز آیندهی ایدهآل شرکت یا برند شماست. آن چیزی است که برند یا سازمان شما، در شرایط ایدهآل، برای رسیدن جامعهی هدفتان به آن، تلاش خواهد کرد. چشمانداز شما دنیایی را به تصویر میکشد که تحقق خواهد یافت زمانیکه برند شما موفق شود. سازمان شما با چشماندازی که برای خود مشخص میکند باورها و اصول حاکم بر سازمان شما را روشن خواهد کرد.
◾️مثالهایی از چشماندازهای برندهای معروف جهانی:
دیزنی: خوشحالکردن مردم
ایکیا: بهترکردن زندگی روزمره برای بسیاری از مردم
شرکت سونی: شرکتی که برای کنجکاویهای شما الهامبخش است و آنها را تحقق میبخشد.
آمازون: مشتریمحورترین شرکت روی زمین که مشتریان میتوانند هر چیزی را که بخواهند آنلاین بخرند در آن پیدا و کشف میکنند.
گوگل: ایجاد دسترسی به اطلاعات جهان با یک کلیک.
استراحتگاهها و هتلهای هیلتون: پرکردن زمین از نور و گرمای میهماننوازی.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
موضوع تفاوت رهبر و مدیر یک سوال کلاسیک است. شاید برای شما هم این سوال پیش آمده است که این دو چه تقاوتی دارند و چگونه می توان از جایگاه یک مدیر به جایگاه یک رهبر ارتقا یافت. قبل بررسی این موضوع توجه به این نکته مهم است: اینکه بدانیم که وقتی راجع مدیر یا رهبر صحبت می کنیم به دو نفر جداگانه خاص اشاره نداریم، بلکه خیلی ها همزمان هم مدیر هستند و هم رهبر هستند.
✅ پنج تفاوت اصلی رهبر و مدیر:
۱- منشا قدرت
مدیریت به معنای استفاده از قدرت رسمی سازمان یا موسسه و انجام کارها با کمک و از طریق دیگران می باشد، درحالیکه رهبری به معنای نفوذ در دل دیگران و جلب حمایت و همکاری افراد برای کسب یک هدف ارزشمند است و رهبر قدرت خودش را از مقبولیت و محبوبیت میان دیگران بدست می آورد.
۲- مدیریت وضع موجود یا ایجاد تغییر و تحول
معمولا مدیر به دنبال تغییر وضع موجود نیست بلکه بهره برداری بهینه از آنچه که وجود دارد مدنظرش است. ولی کار رهبران ایجاد تغییر و تحول در شرایط موجود است.
۳- منطق یا احساس
هدایت رهبر عمدتا با استفاده از هیجان و احساس پیروان در جهت تهییج آنها برای کسب اهداف بزرگ است. به همین دلیل است که رهبر می تواند با بهره گیری از شور و هیجان و اشتیاق دیگران آنها را برای تغییرات بزرگ هدایت کند. در حالیکه مدیریت امری منطقی و مبتنی بر وظایف و اصولی خاص است و مدیر کار خود را بیشتر از طریق منطق جلو می برد.
۴- توجه به چرایی و چگونگی انجام کارها
مدیر عمدتا دیگران را جهت چگونگی انجام کارها و زمان و روش صحیح انجام کارها راهنمایی می کند ولی رهبران بیشتر می پرسند چرا؟ رهبران بزرگ چرایی کارها و اهداف بزرگ را توضیح می دهند و وقتی دیگران چرایی یک کار را درک کنند و قبول کنند که آن کار درست است و باید انجام شود آنگاه روش چگونگی انجام کار را حتی اگر خیلی دشوار باشد پیدا می کنند.
۵- انسان گرایی و تاکید بر تعهد به جای کنترل
واقعیت این است که مدیران عمدتا بر کنترل شرایط و دیگران تمرکز دارند، درحالیکه رهبران به توانمند سازی و جلب مشارکت و تعهد نیروی انسانی توجه بیشتری می کنند.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اما اونها با این کار به سازمان زیان میزنند.
یک کارمند خوب، در مورد سیستمها، محصولات و فرآیندها دانش و تسلط داره. اونها با مشتریان و همکاران ارتباط برقرار کردهاند.
وقتی شما یک کارمند خوب رو از دست میدید، شما بخشی از فرهنگ شرکتتون رو از دست میدید. و حتی ممکنه آینده سازمانتون رو از دست بدید. هرگز کارمندان وفادارتون رو به مرز بیتفاوتی و سکوت نرسونید!»
📚 از کتاب «رهبری آینده نیروی انسانی» تالیف خانم بریگت هیاسین از بزرگان مدیریت منابع انسانی
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from کانون تبلیغاتی کسب وکار
⚠️سال 1403 میتونه براتون سال سختی باشه
اگه برنامه مشخصی برای بهبود کسب و کارتون نداشته باشین!
🕡البته هنوز دیر نشده
آخرین دوره MBA گرایش فروش آموزش عالی علوم و فنون تهران در سال 1402
⚠️اهمیت دوره MBA گرایش فروش فراتر از تاثیر آن بر مسیر شغلی شماست!
📝پیشبینی روند اقتصاد ایران براساس یادگیری مولفههای تاثیرگذار بر اقتصاد
📝تفکر استراتژیک و نوآورانه
📝تکنیکهای نوین بازاریابی و فروش
📝راهکارهای موفقیت در مذاکرات حرفهای
ایجاد یک کسب و کار جدید و اینترنتی
✅تنها بخشی از دستاوردهای فارغالتحصیلان دوره MBA گرایش فروش علوم و فنون تهران است.
📍برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان،از طریق لینک زیر اقدام نمایید 👇🏻
https://tbs.ir/campaign/mba-sales-online/
اگه برنامه مشخصی برای بهبود کسب و کارتون نداشته باشین!
🕡البته هنوز دیر نشده
آخرین دوره MBA گرایش فروش آموزش عالی علوم و فنون تهران در سال 1402
⚠️اهمیت دوره MBA گرایش فروش فراتر از تاثیر آن بر مسیر شغلی شماست!
📝پیشبینی روند اقتصاد ایران براساس یادگیری مولفههای تاثیرگذار بر اقتصاد
📝تفکر استراتژیک و نوآورانه
📝تکنیکهای نوین بازاریابی و فروش
📝راهکارهای موفقیت در مذاکرات حرفهای
ایجاد یک کسب و کار جدید و اینترنتی
✅تنها بخشی از دستاوردهای فارغالتحصیلان دوره MBA گرایش فروش علوم و فنون تهران است.
📍برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان،از طریق لینک زیر اقدام نمایید 👇🏻
https://tbs.ir/campaign/mba-sales-online/
تعلل در کارها و به تأخیر انداختن امور ممکن است دلایل مختلف داشته باشد. تا زمانی که علت اصلی آن برایتان روشن نباشد، هر اقدامی برای حل کردن آن، ممکن است وضع را بدتر کند. در این مقاله ما چند مورد از شایعترین علل این مشکل و راهحلهای رفع آنها را بررسی میکنیم:
1️⃣ کاری که پیش روی شما است برایتان سنگین است
راهحل: وظیفهی خود را به بخشهای کوچکتری تقسیم کنید و بعد روی آنها کارکنید. این کار باعث حرکت شما میشود و مسئولیت شما کمتر رعبانگیز به نظر میرسد.
2️⃣ تعداد وظایفی که به عهده دارید بسیار زیاد است
راهحل: وظایفتان را بهصورت یک فعالیت مفهومی باهم ترکیب کنید و برای این فعالیت یک محدودیت زمانی تعیین کنید.
3️⃣ وظایف شما تکراری و خستهکننده است
راهحل: وظایفتان را به کارهای جداگانه تفکیک کنید. به هر کار یک زمان محدود اختصاص دهید و به چشم یک چالش به آن نگاه کنید که آیا میتوانید در این مدت محدود، این کار را به پایان برسانید؟ هرگاه که در مدتزمان مشخص یا قبل از آن ،کارتان را به پایان رساندید، به خودتان پاداش بدهید.
4️⃣ وظیفهی شما بهقدری مهم است که برایتان دلهرهآور است.
راهحل: با دوستی که به او اعتماد دارید تماس بگیرید. از او بخواهید که کار شما را مرور کند یا مثل یک هیئت داوری آن را مورد بررسی قرار دهد. وقتی میخواهید کارتان را به فرد مورد اعتماد خود تحویل دهید، کمتر احساس خطر میکنید و بنابراین شروع کار برایتان آسانتر میشود. روشنبینی و تائید فرد ناظر همزمان با ارائهی آزمایشی کار شما، به شما اعتمادبهنفس بیشتری میدهد.
5️⃣ مشکل: شما حس میکنید اصلاً تمایلی به کار کردن ندارید.
راهحل: شما دو گزینه پیش روی خود دارید : یا اینکه زمان فعالیت را تغییر دهید و به وقتی موکول کنید که کمی حس بهتری دارید، یا اینکه برای خود انگیزههای کوتاهمدتی ایجاد کنید و در عوض آن به خود پاداش بدهید.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
۱۰٪ وقتی میخوانیم
۲۰٪ وقتی میشنویم
۳۰٪ وقتی میبینیم
۵۰٪ وقتی میبینیم و میشنویم
۷۰٪ وقتی بحث میکنیم
۸۰٪ وقتی تجربه میکنیم
۹۵٪ وقتی به دیگران یاد میدهیم
ویلیام گلاسر
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔻شخصیتهای همه چیزدان:
فکر میکنند در همه ی زمینه ها متخصص هستند. از ویژگیهای دیگر چنین شخصیتهایی، متکبر و پرافاده بودن است. در مورد هر موضوعی عقیده ای را ابراز میکنند و در مواردی هم که اشتباه میکنند اشتباه خود را قبول ندارند یا حالت تدافعی به خود میگیرند... .
🔻شخصیتهای منفعل:
چهره ی آنان سردو بی احساس است. نگاه های خیره و بی تفاوت دارند و از اختلاف نظر و مناقشه و چالش، به هر قیمتی که شده اجتناب می ورزند و هرگز عقیده و نظری را ابراز نمیکنند... .
🔻شخصیتهای مستبد:
قلدری میکنند،حتی اگر لازم باشد با چرب زبانی دیگران را وادار به کارهایی میکنند که ممکن است در نهایت به سود خود آنان تمام شود، به سادگی به دیگران توهین میکنند، متوقع هستند و انتقاد آنان از دیگران همراه با قساوت و بی رحمی است.
🔻شخصیتهای بله گو:
با هر پیشنهادی موافق هستند، قول انجام دادن هر کاری را میدهند، ولی به ندرت به قولی که داده اند عمل میکنند. هرچند همیشه از بابت قصور خود عذرخواهی میکنند، ولی شما نمیتوانید اطمینان داشته باشید که قولی را که میدهند انجام خواهند داد.
🔻شخصیتهای نه گو:
منفی باف و بدبین هستند، کمتر از خود انعطاف نشان میدهند و غالباً برای سازمان محل کار خود مشکل ساز هستند.
🔻شخصیتهای شاکی:
هر اقدامی که شما انجام میدهید از نظر آنان نقصی دارد، بیشتر اوقات از اوضاع و احوال و زمین و زمان شکایت میکنند و در مقابل، برای تغییر اوضاع و احوال در جهت صحیح اقدامی انجام نمیدهند. هرچند ممکن است درست هم بگویند، ولی چون همیشه منفی گرا هستند و عیب جویی میکنند دیگران از آنان دوری میجویند.
🔻شخصیتهای حسود:
تاب تحمل رشد و پیشرفت هیچ یک از همکاران خود را ندارند، اگر متوجه شوند یکی از همکاران آنان مورد توجه قرار گرفته است، به روش مستقیم یا غیرمستقیم میکوشند وی را در نزد دیگران حقیر نمایند، ضمناً این افراد غالباً به گونه ای رفتار میکنند که هرگز شما متوجه حسد و گاه کینه ورزی آنان نشوید.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اينكه چه اتفاقي براي تان مي افتد،مهم نيست، مهم اين است كه چه واكنشي به آن چه كه براي تان اتفاق مي افتد،نشان دهيد. بخصوص وقتي مشكلي غيره منتظره دارید:
1️⃣ اولين قدم: با هر چالشي كه روبرو مي شويد، به جاي گذشته، روي آينده تمركز كنيد.
2️⃣ دومين قدم: هر وقت با مشكلي روبرو شديد، به جاي مشكل، روي راه حل تمركز كنيد .
3️⃣ سومين قدم:فرض كنيد كه چيزي ارزشمند پشت هر مشكل با چالشي مخفي شده است.
4️⃣ چهارمين قدم: فرض كنيد هر موقعيتي كه الان با آن مواجه شده ايد،همان موقعيت لازم براي موفقيت نهايي تان است.
منبع: کتاب "درآمدتان را هزار درصد افزايش دهيد"
برايان تريسي
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
در برخی سازمانها چنین رویکردی حاکم است که برای دانستن چیزی باید بر روی جزئیات آن تمرکز کنیم. این فرض با تجربهی روزمرهی ما از زندگی، به عنوان دنبالهای از رویدادهای جزئی، تقویت میشود. به این طرز تفکر، اندیشیدن درخت به درخت نیز میتوان گفت، مدلهایی که با این نگرش میسازیم معمولا بسیار بزرگ و با جزئیات بیش از حد هستند و مرز شدتی آنها بسیار عمیق میشود. تفکر جنگلبین به ما کمک خواهد کرد تا جزئیات را گروه بندی کرده و تصویری از سیستم ارائه کنیم.
برای تقویت این مهارت باید سعی شود بر روی شباهتها به جای تفاوتها تمرکز کنیم. مثلا هرچند هر کسی در سازمان شما منحصر بفرد است، هرکدام خصوصیات مشترکی با سایرین نیز دارد. شاید برخی بسیار با انگیزه و برخی بیانگیزه باشند؛ اما همگی پتانسیل کمک کردن را دارند. صرف نظر از اشخاص، تشخیص پتانسیل در یک سازمان از برخی ساختارهای عمومی حاصل میشود. مثلا چه رابطهای بین عوامل محرک انگیزه یک شخص وجود دارد؟
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
این کار در این سه قدم ساده خلاصه میشود. وقتی در مورد جلسات بد فکر میکنیم، غرولند میکنیم. خسته کننده، بینتیجه، و از بین برنده زمان گرانبهایی که دیگر هرگز بازنخواهدگشت. اما جلساتی که به خوبی برگزار شوند میتوانند سرآغاز ایدههای عالی، و بستری هیجان انگیزی برای دریافت بازخوردهای بلادرنگ و حیاتی باشند.
این موضوع همان چیزی است که توصیهی مدیر عامل مایکروسافت، Satya Nadella را بسیار هوشمندانه می سازد، که در سه قدم مختصر و مفید زیر خلاصه شده است:
- بیشتر گوش کن
- کمتر حرف بزن
- قاطع باش
البته انجام این کارها در حرف بسیار سادهتر از عمل است. اما اگر به هر سه پایبند باشی بلافاصله ارزش جلسات خود را بالا خواهی برد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
آکیو تویودا مدیر عامل این شرکت خودروسازی در مقاله ای اصول مدیریتی این برند را به چند بخش مهم تقسیم کرده است:
1-همیشه هدف نهایی کار را در نظر داشته باشید.
2-همیشه هدف نهایی کار را در نظر داشته باشید.
3- همیشه بر مبنای اطلاعات تاییدشده و به اثبات رسیده فکر کنید و سخن بگویید.
4- استفاده کامل از تجربه و اطلاعات دیگران در جمع آوری و ارسال اطلاعات صحیح
5-همیشه خارج از چارچوب ها باید فکر کرد و تنها به چارچوب های عادی و اولیه تکیه نداشت.
6-نادیده گرفتن اشتباهات باعث تشدید بحران می شود و کار درست شناسایی اشتباه، شناسایی دلیل وقوع این اشتباه، تلاش برای برطرف کردن آن و در نهایت ممانعت از وقوع اشتباهی مشابه درآینده است.
7- همیشه به حفظ امنیت و سلامت کارکنان اهمیت بدهید.
8-تمام افراد فعال در شرکت به خصوص در رده های بالای مدیریتی باید در جریان کامل اطلاعات قرار داشته باشند زیرا این اطلاعات، نهاده اصلی و مهم کار هستند.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
برای ایجاد ارتباط و استمرار آن باید گشت بزنید، با اعضای تیم خود صحبت کنید، کنار آنها کار کنید، سئوال بپرسید و هر زمان که نیاز باشد برای کمک حاضر باشید. به این عمل، مدیریت با گشتزنی (مدیریت پرسه) میگویند که با عنوان MBWA شناخته میشود.
مدیریت با گشتزنی از زمان پیدایش خود تا کنون هرگز از مد نیفتاده است. با استفاده از MBWA میتوانید موارد زیر را افزایش دهید:
🔻 دسترسیپذیری: وقتی پرسنل به چشم یک فرد و نه یک رئیس به شما نگاه کنند، امکان اینکه درباره اتفاقات جاری با شما صحبت کنند بیشتر میشود. به این ترتیب فرصت خواهید داشت تا از مسائل، پیش از آنکه تبدیل به مشکلات شوند اطلاع پیدا کنید.
🔻 اعتماد: هرچه شناخت اعضاء تیم از شما بیشتر باشد، بیشتر به شما اعتماد خواهند کرد، بنابراین اطلاعات بیشتری را با شما به اشتراک خواهند گذاشت. این مسئله باعث فروریختن موانع ارتباطی خواهد شد.
🔻 دانش کسبوکار: سر زدن به افراد و اطلاع از اتفاقات جاری، باعث میشود درک بهتری از کارکردها و فرآیندهای اطراف خود به دست آورید.
🔻 پاسخگویی: تعامل روزانه با افراد تیم، احتمال اجرایی شدن آنچه دربارهی آن توافق کردهاید را تا حد زیادی بالا میبرد. همهی افراد شما انگیزهی بیشتری برای انجام توافقات خواهند داشت؛ چون یکدیگر را به صورت منظم ملاقات میکنید.
🔻 روحیه: معمولا افرادی که فرصت بیشتری برای شنیدهشدن، در اختیارشان گذاشته میشود؛ احساس بهتری در مورد شغل و سازمان خود پیدا میکنند. MBWA روشی است که این فرصت را در اختیار افراد قرار میدهد.
🔻 بهرهوری: بسیاری از ایدههای خلاقانه از دل صحبتهای معمول و روزمره متولد میشوند. MBWA گفتگوهای عادی را تشویق میکند، بنابراین احتمال بیشتری وجود دارد که افراد برای ارائهی ایدههایشان نزد شما بیایند.
علیرغم مزایای بسیار، استفاده از MBWA گاهی با شکست و گاهی با موفقیت همراه است. برای موفق شدن به چیزی بیش از گشتزنی در دفتر، انبار یا کارخانه نیاز است. MBWA تلاشی است مصمم و واقعی، برای درک بهتر کارکنان، کاری که انجام میدهند و اینکه شما چطور میتوانید با اقدامات خود بهرهوری آنها را افزایش دهید. نباید MBWA را تنها به عنوان یک اجبار انجام دهید، چرا که در چنین حالتی این رویکرد اصلا به درستی عمل نخواهد کرد. شما باید واقعا بخواهید که با افراد و عملیات خود بیشتر آشنا شوید و همواره نسبت به دنبال کردن نگرانیها متعهد بوده و در پی بهبود مستمر باشید.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from تبلیغات سراسری استارتآپ 🚀
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
https://tbs.ir/campaign/ads/
@tehranbsadmin
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from تبلیغات سراسری استارتآپ 🚀
اگه برنامه مشخصی برای بهبود کسب و کارتون نداشته باشین!
آخرین دوره MBA گرایش فروش آموزش عالی علوم و فنون تهران در سال 1402
ایجاد یک کسب و کار جدید و اینترنتی
https://tbs.ir/campaign/mba-sales-online/
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مدل 5 عاملی شخصیت (Five Factor Model) که به آن BIG 5 یا مدل شخصیت نئو هم گفته می شود، یکی از مدل های شناخته شده و بسیار کاربردی برای تحلیل شخصیت، مخصوصا برای شناسایی استعدادها و جذب افراد در سازمان هاست.
همچنین با توجه به این مدل می توان موفقیت افراد را در مشاغل مختلف پیش بینی کرد. این مدل که توسط «رابرت مک کری» ارایه شده است، پنج بعد اصلی برای شخصیت پیشنهاد می کند که عبارتند از: «رنجوری»، «برون گرایی»، «استقبال از تجربه»، «سازگاری»، «وظیفه شناسی».
1️⃣ رنجوری (Neuroticism)
افرادی که رنجوری آن ها پایین است، دارای ثبات عاطفی بوده و معمولاً آرام ، معتدل و راحت هستند و قادرند که با موقعیت های استرس زا بدون آشفتگی یا هیاهو روبرو شوند . به عکس افراد با نمره بالا در مواجهه با شرایط پر فشار، ساده تر عواطف منفی مانند ترس ، غم ، دستپاچگی ، عصبانیت ، احساس گناه و نفرت را تجربه می کنند. این افراد مستعد داشتن عقاید غیر منطقی هستند و خیلی ضعیف تر از دیگران با استرس کنار می آیند.
2️⃣ برون گرایی (Extraversion )
افرادی که در این مقیاس نمره بالایی می گیرند اجتماعی، قاطع، فعال، حراف، اهل گفتگو و دوستدار دیگران هستند. به شرکت در اجتماعات و مهمانی ها علاقه داشته و هیجان و تحرک را دوست دارند و برآنند که به موفقیت در آینده امیدوار باشند. بازاریاب های موفق نمونه ای از این افراد هستند.
3️⃣ استقبال از تجربه (Openness to experience )
افرادی که نمره بالا در این شاخص دارند انسانهایی هستند که در مورد تجربه های درونی و دنیای پیرامون کنجکاو بوده و زندگی سرشار از تجربه دارند. این افراد به دنبال لذت بردن از نظریه های جدید و ارزشهای غیرمتعارف هستند و در مقایسه با افراد بسته احساسات مثبت و منفی فراوانی دارند. این افراد معمولا افراد خلاقی هستند و تفکر واگرا دارند.
4️⃣ سازگاری(Agreeableness)
این شاخص بر گرایشهای ارتباط بین فردی تاکید دارد. فرد موافق نوعدوست است و با دیگران احساس همدردی می کند و مشتاق به کمک به آنان است و اعتقاد دارد که دیگران نیز با او همین رابطه را دارند.
5️⃣ وظیفه شناسی (Conscientiousness )
وظیفه شناسی به معنی کنترل تمایلات و داشتن برنامه و طرح در رفتار برای رسیدن به اهداف است. فرد دارای نمره بالا در این شاخص هدف ها و خواسته های قوی و از پیش تعیین شده دارند. این افراد دقیق، قابل اعتماد و وقت شناس هستند.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
۱. واقعیت را به درستی در می یابد و شرایط نا مشخص را تحمل میکنند.
۲. خودش و دیگران را چنان که هستند می پذیرد.
۳. در فکر و عمل آدمی خودجوش و خودکار است.
۴. بیشتر رویکردی مسئله مدار دارد تا خودمدار.
۵. اهل شوخی و لطیفه است.
۶. بسیار آفریننده و خلاق است.
۷. میکوشد اسباب زحمت دیگران نشود.
۸. به بهزیستی انسانها توجه و علاقه دارد.
۹. نه با مردم متعدد بلکه با چند تن در روابط خشنود کننده عمیق دارد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بیش از 40 درصد زمان یک مدیرعامل اغلب اوقات به فعالیت ها و رفتارهاي نمادین او اختصاص پیدا می کند. باید در نظر داشت که نماد گرایی مؤثر عامل اساسی در رهبري مناسب است. نمادها در قالب گزینش افرادي که با آنها زمان خود را صرف می کنیم، سخنرانی هایی که در ارتباط با کسب وکار در رویدادها و رسانه هاي خاص ارائه می دهیم، تلفن زدن هایی که حامل پیام "آفرین" براي دیگرانند و یا تخصیص زمان براي خوردن غذا در غذاخوري کارکنان معنی و مفهوم می یابند. به طور مثال جک ولش -مدیرعامل شرکت جنرال الکتریک- بر حسب عادت دست نوشته هاي مختصري را براي کارکنان در تمامی سطوح مختلف از کارکنان پاره وقت تا مدیران ارشد می نوشت که حتی برخی از آنان دست نوشته ها را قاب گرفته و از آن به عنوان سند قدردانی رهبرشان یاد می کردند.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
نحوه مدیریت خشم و کنترل احساسات در موقعیتهای کاری از جمله مهمترین مهارتهای رفتاری مدیران محسوب میشود، چرا که یک برخورد ناشایست و اشتباه از سوی یک مدیر در قبال دیگران میتواند به صدمات و پیامدهای منفی گسترده و پیشبینی نشدهای منتهی شود که تمام قابلیتهای مدیریتی او را زیر سوال ببرد. در ادامه به پنج توصیه کاربردی و کلیدی در زمینه مدیریت خشم از سوی مدیران و رهبران اشاره خواهد شد:
✴️از دید یک شخص ثالث به قضیه نگاه کنید
یکی از بهترین کارهایی که میتوانید هنگام خشمگین شدن بهعنوان یک مدیر انجام دهید این است که از دید یک شخص ثالث و نه یک مدیر یا مافوق به قضیه نگاه کنید
✴️ در موقعیتهای پرخشم و پرچالش الگوی رفتاری طرف مقابل باشید
پرخاش کردن متقابل شما در برابر پرخاشگری دیگران تنها به تشدید بحران و بدتر شدن شرایط منتهی میشود.
✴️ قبل از سخن گفتن و واکنش نشان دادن خوب فکر کنید
از شما بهعنوان یک مدیر انتظار میرود در زمان مناقشه ها، خشم مدیریتیتان را فروببرید و قبل از گفتن یک جمله به پیامدهای آن و واکنشهای احتمالی دیگران در قبال آن خوب فکر کنید.
✴️ با موقعیت به وجود آمده به صورت شخصی برخورد نکنید
یکی از اشتباهات رایج در میان بسیاری از مدیران این است که با مشکلات و منازعات کاری به گونهای شخصی برخورد میکنند، درحالیکه در محل کار و در روابط شغلی، آنها نه یک شخص بلکه یک مقام هستند و واکنشهای آنها باید از منظر یک مدیر باشد و نه یک شخص عادی خارج از سازمان.
✴️ سعی کنید کمی قدم بزنید
یکی از بهترین راهها برای مدیریت خشم و دوری جستن از موقعیتهای تنشزا در محل کار این است که محل وقوع مناقشه را ترک کرده و پس از چند دقیقه قدم زدن و تمرکز پیدا کردن بحثها را ادامه دهید.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
1️⃣ جذب کاندیداهای با کیفیت بالا، بزرگترین چالش ۷۶ درصد از مدیران منابع انسانی است. (Glassdoor).
2️⃣ علاوه بر این، ۷۴ درصد از کارکنان احساس راحتی، انگیزه و وفاداری می کنند، زمانی که می دانند کارفرمایان به سلامتی آنها اهمیت می دهند. (Westfield Health).
3️⃣ وقتی که کارمند خود را از دست می دهید،فقط به این معنا دلیل که از شما متنفر است. ۶۳ درصد از کارکنان پس از خروج از شرکت ، مدیر سابق خود را "بسیار خوب" یا "عالی" نامیدند. (Work Institute).
4️⃣هنوز هم دلیل برای کار به صورت حضوری در دفتر وجود دارد. کارکنانی که ۱۵ دقیقه با همکاران در طول روز کاری خود گذراندند، ۲۰ درصد افزایش عملکرد را نشان دادند. (FastCompany)
5️⃣ هر کس توانایی انتخاب را دارد؛ ۵۶ درصد از کارکنان گزینه های انعطاف پذیر را می خواهند (Mercer).
6️⃣جایگزینی یک کارمند هزینه ای برابر ۳۳ درصد از حقوق سالانه آن کارمند را شامل می شود. . (Work Institute).
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
شکار استعداد (Headhunting) یکی از مؤثرترین استراتژیهایی است که در فرایند جذب و استخدام بهکار گرفته میشود و امکان هدفقراردادن متقاضیانی با پتانسیل بالا را به مدیران استخدام میدهد.
شکارچیان استعداد یا هدهانترها، از این نظر که به شرکتها کمک میکنند تا افراد فوقالعاده ماهری را پیدا کنند و موقعیتهای شغلیشان را پر کنند، شبیه به متخصصان استخدام هستند. آنها داوطلبانی را که هم اکنون در شرکتهای دیگر کار میکنند، اما فرصتهای جدید را نیز با آغوش باز میپذیرند، هدف میگیرند. اما تعریف هدهانتر کمی متفاوت است. هدهانترها استخدامکنندگان شخص ثالثی هستند که به نمایندگی از یک سازمان یا به عنوان فریلنسر کار میکنند. آنها معمولا وقتی فرد مستعد موردنظرشان پیشنهاد شغلی را دریافت میکند، حق کمیسیون دریافت میکنند. آنها معمولا در مراحل اولیهی استخدام درگیر هستند و به محض اینکه فرد استخدامشده موقعیت شغلی را میپذیرد، از فرایند جذب و استخدام خارج میشوند.
🎯 برای شکار استعداد باید به چه نکاتی توجه کنید؟
۱. درباره هدف بالقوه خود جستجو کنید
شکار استعداد، یکی از مهمترین وظایف یک استخدامکنندهی خارجی یا مسئول جذب و استخدام است. انتظارات از این روش زیاد است. شما باید توانایی تحویل لیستی از متقاضیان مورد تأیید را به کارفرما داشته باشید و باید متخصصانی را شناسایی کنید که نهتنها ماهر، بلکه استثنایی هم باشند.
۲. شرکت خود را در معرض دید قرار دهید
زمانی که داوطلبان میخواهند شغل خود را تغییر دهند، به سراغ شرکتی میروند که آن را میشناسند. برای جلب توجه آنها باید شرکت خود را بیشتر در معرض دید قرار دهید تا در صورت تماس با آنها، از قبل نام شما را شنیده باشند و تمایل بیشتری نشان دهند.
۳. ارتباط دوستانه برقرار کنید
از دیدگاه متقاضی، اگر روند شکار استعداد با سرعت پیش نرود، غیرعادی است. باید یک رویکرد هوشمندانه در نظر بگیرید و با معرفی خود و شرکت شروع کنید و درباره شرکت و دستاوردهای اخیر آن صحبت کنید.
۴. پیگیری کنید
هنگامی که متقاضی، پیشنهاد شما را رد میکند، تاسف خود را ابراز کرده و از او اجازه بگیرید تا برای فرصتهای دیگر با آنها در تماس باشید. شکار استعداد از این نظر نسبتا زمانبر اما در آینده سودآور است.
۵. بین اشتیاق و احترام تعادل برقرار کنید
اگرچه اشتیاق ضروری است، اما فشارآوردن به متقاضی نیز میتواند نتیجهی برعکس دهد. احترامگذاشتن به یک داوطلب و اجازهدادن به او برای رد این پیشنهاد، از اهمیت زیادی برخوردار است. به یاد داشته باشید که در برخورد با هر فرد، شما نماینده فرهنگ شرکت هستید.
۶. دربارهی جایگاه شغلی مورد نظر اطلاعات داشتهباشید
تا جایی که میتوانید، درباره نقشی که برای استخدام در نظر دارید آگاهی کسب کنید. بسیاری از استخدامکنندگان تنها روی الزامات مربوط به نقش تمرکز میکنند؛ اما این در حالی است که باید بتوانید متقاضیان بالقوه را برای شکار استعداد شناسایی کنید.
۷. همه موارد را در رزومهی داوطلب بررسی کنید
یکی دیگر از نکات مهم درباره شکار استعداد که میتواند شما را از سردرگمی زیاد رها کند، اطمینان از درستبودن همه موارد در رزومه داوطلب است. گاهی داوطلبان، دربارهی مدتزمانی که در یک موقعیت بودهاند یا سایر جزئیات رزومه خود دروغ میگویند.
منبع: indeed.com
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM