Telegram Web Link
خبرگزاری پاتوق کتاب
برگزاری پویش خواندن در سایه قرآن توسط مجموعه پاتوق کتاب
مجموعه پاتوق کتاب با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و آشنایی بیشتر با معارف قرآن کریم، پویش خواندن در سایه قرآن را آغاز کرده است. این پویش به منظور تشویق علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی، به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان، طراحی شده است.
علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی می‌توانند از این فرصت مناسب بهره‌مند شوند و با تخفیف‌های ویژه، کتاب‌های مورد نظر خود را از نزدیک‌ترین فروشگاه پاتوق کتاب تهیه کنند.
این امکان به صورت حضوری در فروشگاه‌های پاتوق کتاب سراسر کشور و همچنین به صورت آنلاین از طریق وب‌سایت پاتوق کتاب به آدرس https://patoghketab.ir/ فراهم شده است. کاربران می‌توانند با مراجعه به منوی بالای صفحه سایت پاتوق کتابو انتخاب، نزدیک‌ترین شعبه و یا شعبات دیگر را انتخاب و کتاب‌های خود را خریداری نمایند.
مجموعه پاتوق کتاب امیدوار است با همکاری تمامی فروشگاه‌ها و علاقه‌مندان، این پویش به موفقیت چشمگیری دست یابد و گامی مؤثر در راستای ارتقاء فرهنگ کتابخوانی و آشنایی با معارف قرآن بردارد.برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر و یا حضوری به فروشگاه های پاتوق کتاب سراسر کشور مراجعه نمایید

با احترام، روابط عمومی پاتوق کتاب
محمد ارمی

https://patoghketab.ir/reading-in-the-shadow-of-the-quran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 اگر مجاهدت های حضرت خدیجه‌(س) نبود، دست ما خالی بود❗️
📌ایّام وفات خدیجۀ کبری‌(س) است و از ایشان شروع می شود. سه نفر بی بی و خانم بزرگوار در اسلام داریم که واقعاً اگر مقاومت این سه نبود، دستمان خالی بود. یکی خدیجۀ کبری‌(س) است، یکی زهرا‌(س) است و یکی زینب کبری‌(س) است. اوّل، خدیجه‌(س) است که ببینید چقدر تحمّل کرد؟! چه رنجی از آن اوّل کشید؟! بالاخره در شعب ابی طالب بود که فوت کرد. می‌دانید در آنجا چه وضعی داشتند؟ نه خوراک داشتند و نه پوشاک. در محاصرۀ اقتصادی بودند و آن‌طور زندگی می کردند که بالاخره ایشان بیمار شد و نتوانست و سرانجام کار به جایی رسید که در ماه مبارک رمضان برای پیغمبراکرم(ص) و برای اسلام جان‌فشانی کرد. اگر مجاهدت های خدیجه‌(س) نبود، دست ما خالی بود، هیچ تعارفی -ندارد. اگر پایداری زهرا‌(س) نبود، چه وضعی داشتیم؟! چقدر آن‌ها زجر کشیدند! پیش خودم می گویم: واقعاً هم حضرت خدیجه‌(س) خیلی رنج کشید؛ چون خصوصاً اوّلین نفر هم بود. زهرا‌(س) هم رنج کشید، ولی من فکر می کنم زینب‌(س) بیش از همۀ آن‌ها رنج کشید. صحنه هایی را که ایشان دیده است، هیچ‌کدام ندیدند؛ یعنی نه مادرش دید و نه جدّه اش دید. من اعتقادم این است، به این مقداری که اطّلاع دارم.
〰️〰️〰️〰️〰️
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
🏴وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد🏴

🏞 #پوستر

#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 احتیاج انسان به رب در تمام ابعاد مادّی و معنوی، که همه چیز ما در یدِ قدرت اوست❗️
📌امّا صفتی که در آن لحاظ داعی شده و در آیه هم هست، مربوط به من و تو است، و آن، «ربّ»؛ یعنی پرورش دهنده است. «ربوبیّت» یک امر اضافی است؛ یعنی مضافٌ الیه می‎خواهد. وقتی گفتی «ربّ»، پای «مربوب» به میان می آید. اینجاست که پای من و تو به میان می آید. این را هم بدان که احتیاج من و تو به ربوبیّت، تنها در یک بُعد نیست؛ بلکه ما در تمام ابعاد وجودی، چه مادّی و چه معنوی محتاج به ربوبیّت او هستیم؛ لذا وقتی به طور مطلق گفتیم: «ربّ»، این تنها در یک بُعد نیست؛ بلکه پرورش دهنده در جمیعِ ابعادِ وجودیِ ما است. «ربّ» هم مثل همان «الله» در باب حاجات، فراگیر می‎شود؛ زیرا سراپای ما احتیاج است. باید کسی را صدا بزنیم و به او پناه ببریم. حالا به چه کسی پناه ببریم؟ به کسی که همه چیز ما در یدِ قدرت اوست، و او همهٔ امور ما را اداره می‎کند؛ به او پناه ببریم و از او بخواهیم.
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا_5
🏷 جلسه سوم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 خداوند هر شب جمعه از فوق عرشش چه ندایی میدهد❗️
📌امام باقر(ع) فرمودند: «إِنَّ اللَّهَ تبارک و تَعَالَى لَيُنَادِي كُلَّ لَيْلَةِ جُمُعَةٍ مِنْ فَوْقِ عَرْشِهِ»؛ خداوند هر شب جمعه از فوق عرشش ندا می‎کند: «مِنْ أَوَّلِ اللَّيْلِ إِلَى آخِرِهِ»؛ از اوّل شب تا آخر شب! «أَ لَا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ يَدْعُونِي لِدِينِهِ أَوْ دُنْيَاهُ قَبْلَ طُلُوعِ الْفَجْرِ فَأُجِيبَه»؛ آیا بنده مؤمنی هست که قبل از طلوع فجر من را صدا بزند، دعا کند و حاجات معنوی و مادّی‎اش را از من درخواست کند، تا من خود جواب او را بدهم؟ «أَ لَا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ يَتُوبُ إِلَيَّ مِنْ ذُنُوبِهِ قَبْلَ طُلُوعِ الْفَجْرِ فَأَتُوبَ عَلَيْه»؛ آیا بندهٔ مؤمنی هست که رو به سوی من بیاورد و توبه کند، تا من توبه‎اش را بپذیرم؟ «فَلا يَزَالُ يُنَادِي بِهَذَا حتی يَطْلُعَ الْفَجْرُ»1️⃣. خدای متعال از اوّل شب جمعه ماه مبارک رمضان تا طلوع فجر بنده‌اش را ندا می‌دهد. خوشا به حال آن‏هایی که گوش ملکوتی‎شان کار می‎کند و این نداها را می‎شنوند! آنگاه در جواب، این آیه را که زبان حال همهٔ ما هست، می‎گویند: «رَبَّنَا ظَلَمْنا أَنْفُسَنَا وَ إِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَنَا وَ تَرْحَمْنَا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرينَ»2️⃣؛ خدایا! ما به خودمان بد کردیم. اگر تو ما را مورد مغفرت و رحمتت قرار ندهی، از زیان‏کاران خواهیم بود.
1️⃣بحارالأنوار، ج84، ص166
2️⃣سورهٔ الاعراف، آیه 23
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا_5
🏷 جلسه چهارم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 دعای برای پدر و مادر در قرآن کریم❗️
📌در آیهٔ شریفه‎ نسبت به ابَوین در سورهٔ مبارکهٔ اسرا با ظرافت همین معنای ربوبیّت را مطرح می‎فرماید: «وَ اخْفِضْ لَهُمَا جَناحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَةِ»؛ می‎خواهی برای پدر و مادرت دعا کنی بگو : «وَ قُلْ رَبِّ ارْحَمْهُما كَما رَبَّياني صَغِيرًا»1️⃣. خدایا! رحمتت را به پدر و مادرم فرو فرست، چون آنها نسبت به من یک نوع ربوبیّت به خرج دادند، آن موقعی که من عاجز بودم و آن ها قادر، دست من را گرفتند! لذا در ادعیهٔ مأثورهٔ ما، هم اسم جلاله و هم «ربّ» به کار می‎رود.
1️⃣ سورهٔ الإسراء، آیهٔ 24
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا_5
🏷 جلسه چهارم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
🌺میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد🌺

🏞 #پوستر

#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 دعای پیامبراکرم(ص) نسبت به امام حسن(ع) و دوستدارانش ❗️
📌با توجّه به این شب مبارک، روایتی مطرح می کنم که البتّه یک دعا است. این روایت را عامّه نقل می‎کنند: «قَالَ النَّبِيُّ وَ قَدْ جَاءَهُ الْحَسَنُ وَ فِي عُنُقِهِ السِّخَابُ»؛ امام حسن(ع) در ایّامی که طفل بود، خدمت پیغمبر اکرم(ص) آمد، در حالی که گردن‏بندی به گردن داشت. «فَالْتَزَمَهُ رَسُولُ اللَّهِ وَ الْتَزَمَ هُوَ رَسُولَ اللَّهِ»؛ پیغمبر اکرم(ص) امام حسن(ع) را در آغوش کشید. امام حسن(ع) هم پیغمبر(ص) را بغل کرد. بعد پیغمبراکرم(ص) راجع به امام حسن(ع) چنین دعا فرمود: «اللَّهُمَّ إِنِّي أُحِبُّهُ»؛ بار خدایا! من او را دوست می‏دارم، «فَأَحِبَّهُ»؛ تو هم او را دوست بدار! «وَ أَحِبَّ مَنْ يُحِبُّهُ»؛ خدایا! دوست‎داران امام حسن(ع) را هم دوست بدار! در روایت دارد: «ثَلَاثَ مَرَّات»1️⃣؛ پیغمبراکرم(ص) سه بار این دعا را برای امام حسن(ع) تکرار کرد و از خدا خواست که امام حسن(ع) و کسانی که او را دوست می‎دارند، دوست بدارد.
1️⃣مناقب آل أبي طالب عليهم السلام (لابن شهرآشوب)، ج4، ص 25
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا_5
🏷 جلسه پانزدهم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

رُوِيَ عَنْ عَلِیٍّ عَلَیهِ السَّلامُ قَالَ:
«اَلْعَجَبُ‏ مِمَّنْ‏ يَدْعُو وَ يَسْتَبْطِئُ الْإِجَابَةَ وَ قَدْ سَدَّ طَرِيقَهَا بِالْمَعَاصِي»
ترجمه: شگفتا و عجب از کسی که دعا می کند و می گوید: چرا دعای من مستجاب نمی شود؟! و حال اینکه خود این شخص راه اجابت دعاها را با گناهان و اعمال زشت خویش بسته است.
شرح: روایت از امیرالمؤمنین صلوات الله علیه، منقول است که حضرت فرمودند: شگفتا نسبت به کسی که دعا می کند، از خداوند طلب می کند، در عین حال که دارد دعا می کند، از خدا چیز می خواهد، از این طرف هم می خواهد که این دعایش، دیر به اجابت برسد. خیلی تعجب است،«اَلْعَجَبُ‏ مِمَّنْ‏ يَدْعُو»؛ شگفتا از آن کسی که دعا می کند، از خدا طلب می کند.«وَ يَسْتَبْطِئُ الْإِجَابَةَ»؛ از این طرف هم طلب می کند که دیر به اجابت برسد؛ یک کاری می کند که دعایش دیر به اجابت برسد. چگونه می شود؟ مگر می شود آدم این جوری بشود، عکسش هست که هی از خدا می خواهد، خدا زودتر، گره اش را باز کند. نه تنها به اینکه خودش؛ به این و آن هم که می رسد، می گوید: آقا! التماس دعا؛ کار خودمان است دیگر همیشه. چرا می گوییم؟
علی ؟ع؟، می گوید که چه کار می کند که: «وَ قَدْ سَدَّ طَرِيقَهَا بِالْمَعَاصِي»؛ یعنی به تحقیق این جلوی اجابت دعا را می گیرد، مسدود می کند؛ با چه چیزی با گناهانش. « وَ قَدْ سَدَّ طَرِيقَهَا بِالْمَعَاصِي »؛ یعنی چی؟ یعنی اینکه می بینی مثل بنده و جنابعالی، دعاهایمان دیر به اجابت می رسد، به تأخیر می افتد، گوش کن! چرا توپ را توی زمین خدا می اندازی؟ آن طرف چرا می اندازی؟ ببین تو چه کار کردی، خودت جلوی کار را داری می گیری، خودت عملاً می گویی: دیر بهم بده. لفظاً نمی گویی، لفظاً می گویی: العجل العجل، الساعه الساعه،این لفظ است.عملاً چه کار می کنی؟ عملاً می گویی: تأخیرش بینداز. چرا؟ چون گناهان، سد می شوند برای اجابت دعاها. دیگر فارسی اش کردم دیگر. « وَ قَدْ سَدَّ طَرِيقَهَا بِالْمَعَاصِي »؛ توجّه کنید. می خواهید دعاهایتان زود به اجابت برسد، تصمیم بگیر گناه چیه؟ نکنید. تجربه بکنید، لااقل تجربه کن. درست است؟ یک مراقبت این جوری بکن، اگر نشد، من روایت دارم نقل می کنم دیگر، از امیرالمؤمنین صلوات الله علیه.
بحار الأنوار، جلد 75، صفحه 72
رُوِيَ عَنْ عَلِیٍّ عَلَیهِ السَّلامُ قَالَ: اَلْعَجَبُ‏ مِمَّنْ‏ يَدْعُو وَ يَسْتَبْطِئُ الْإِجَابَةَ وَ قَدْ سَدَّ طَرِيقَهَا بِالْمَعَاصِي.
〰️〰️〰️〰️〰️
شرح حدیث
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM

📍 اگر شما با این روش دعا بكنید، محال است که در لیالی قدر دعایتان برگردد؛ یعنی یقین دارم ❗️
📌 عثمان بن عیسی نقل می كند که امام صادق(ع) فرمودند: آنگاه به یكایك گناهانت اعتراف كن، یا به آنچه در خاطر داری، و گناه هایی كه بر تو پوشیده است، اجمالاً اعتراف و اقرار كن، « از همه نافرمانی هایت. امّا آیا ما می توانیم؟! می دانیم سال گذشته چند گناه كردیم؟! اصلاً یادمان می آید؟! حتّی –نعوذبالله- بعضی از گناهان به قدری برای ما ملكه شده است که اصلاً قُبحش را نفهمیدیم و نمی دانستیم این کاری که داریم می كنیم، گناه بوده است. چه برسد به اینكه بخواهیم یكایك را بشماریم؛ لذا حضرت می فرماید: آن هایی را كه یادت می آید بگو، بگو: بد كردم که فلان كار را كردم. می فرماید: اجمالاً بگو. به ذهنت بسپار كه خدایا! دیگر به آن گناه برنمی گردم و از این كارها نمی كنم، بعد از گناهانت طلب آمرزش كن و تصمیم بگیر كه دیگر برنمی گردم. بگو: خدا! پشیمانم. حالا دارم راست می گویم و صدق نیّت دارم. اگر قبلاً توبه هایی را كه كردم شكسته ام، حالا تصمیم گرفتم توبه نشكنم، « به تو یاد می دهم که چه بگویی. بگو: خدایا! از تو معذرت می خواهم، از تمام گناهانی كه كردم، و پوزش می طلبم، توبه می كنم و به سوی تو باز می گردم، خدا! منِ ضعیف تصمیمم را گرفتم و دیگر دروغ نمی گویم، راست می گویم، واقعاً پشیمانم، بد كردم و این ها را قبول دارم، دیگر نمی خواهم گناه بكنم. خدایا! امّا ضعیف هستم. بیا كمكم بكن! بیا نسبت به طاعات خودت من را كمك بكن! این موارد را كه مطرح كردم، برای این بود كه دعا راه دارد. دعا رد نمی شود، اگر از راهی كه باید دعا كنیم، دعا كنیم و از این لیالی قدر بهره گیری بكنیم. راهش را به ما یاد داده اند، اگر شما با این روش دعا بكنید، محال است که در لیالی قدر دعایتان برگردد؛ یعنی یقین دارم، تمام آنچه در آیات و روایات وارد شده است، به اینكه خداوند «یغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعاً»1️⃣؛ همه را می آمرزد.
1️⃣ بحارالانوار،ج90،ص320 – مستدرک الوسائل، ج5، ص213
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا_2
🏷 جلسه پانزدهم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 در شب قدر تمام در‎بهای آسمان گشوده و هیچ حجابی بین عبد و ربّش نیست ❗️
📌پیرامون شب قدر، پیغمبر اکرم(ص) می فرمایند: «تُفَتَّحُ ابوابُ السَّماءِ فِی لَیلَةِ القَدْرِ»1️⃣. تمام در‎بهای آسمان در شب قدر گشوده می‎شود؛ یعنی تمام حجاب‎ها برطرف می‎شود. در شب قدر هیچ حجابی بین عبد و ربّش نیست. البته این رفع حجاب از ناحیهٔ ربّ است؛ به این معنا که از طرف پروردگار، هیچ مانعی وجود ندارد؛ بنابراین از خصوصیّات لیالی قدر این است که هیچ حجابی در کار نیست، و اگر بنده بخواهد با پروردگارش سخن بگوید، هیچ مانعی وجود ندارد؛ لذا عبد در شب قدر باید در راز و نیاز کوشش کند و دردها و مشکلاتش را با ربّش مطرح کند و از او هم بخواهد که مشکلاتش را حل کند.
1️⃣وسائل الشیعه، ج7، ص 21 - اقبال الاعمال،ج1، ص186
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا_5
🏷 جلسه نوزدهم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM

📍 شب های قدر؛ شب ترمیم گذشته و ترسیم آینده ❗️
📌مطلب دیگر، مسئلهٔ لیالی قدر است. در روایتی که «زراره» نقل می‎کند، امام صادق(ع)می‎فرمایند: «التَّقْدِيرُ فِي لَيْلَةِ تِسْعَ عَشْرَةَ وَ الْإِبْرَامُ فِي لَيْلَةِ إِحْدَى وَ عِشْرِينَ وَ الْإِمْضَاءُ فِي لَيْلَةِ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِينَ»1️⃣.بررسی امور سال آینده و اندازه‎گیری آن در شب نوزدهم و ثبت و ضبط آن در شب بیست و یکم است.در شب بیست و سوّم، آن امور توشیح شده و به امضای حضرت ولی عصر(عج) می‎رسد. امشب ما چه می‎خواهیم؟ بنده از خدا دو چیز بیشتر نمی‎خواهم: یکی «ترمیم» ودیگری «ترسیم». ترمیم، جایی مطرح می شود که انسان گذشته را تضییع کرده باشد. سال گذشته همگی خطا کرده ایم و این خطاها قابل شمارش هم نیست. شب نوزدهم، شب اندازه‎گیری امور نسبت به آینده و شب بررسی است. آیا در اندازه‎گیری امور سال آینده که قرار است امشب انجام شود، سوابق ما هم در نظر گرفته می‎شود یا خیر؟ اگر بنا باشد که گذشتۀ ما بررسی شود، راه ترسیم برای ‎ما بسته می‎شود. ترسیم؛ بدین معناست که از خدا تقاضا کنیم سال آیندهٔ ما، به احسنِ وجه باشد.
1️⃣الکافی، ج 4، ص 159
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا_5
🏷 جلسه نوزدهم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 مناجات امام علی(ع): خواستن از خداوند برای ترمیم گذشته خرابمان ❗️
📌اکنون این بحث مطرح می‎شود که راهکار چیست؟ راهکار این است که ابتدا سراغ ترمیم برویم و از خدا بخواهیم که گذشتهٔ مان را ترمیم کند. امام علی(ع) در مناجات خود می گوید: «إِلَهِي إِنْ كُنْتَ لَا تَرْحَمُ إِلَّا الْمُجِدِّينَ فِي طَاعَتِكَ فَإِلَى مَنْ يَفْزَعُ الْمُقَصِّرُونَ»؛ خدایا! اگر فقط به کسانی که در طاعت تو کوشش کردند رحم کنی، پس آن هایی که اشتباه کردند، به چه کسی پناه برند؟! «وَ إِنْ كُنْتَ لَا تَقْبَلُ إِلَّا مِنَ الْمُجْتَهِدِينَ فَإِلَى مَنْ يَلْتَجِئُ الْمُفَرِّطُونَ»؛ و اگر تنها از کسانی که از تو اطاعت کردند قبول کنی، پس کسانی که زیاده‎روی کردند چه کنند؟! «وَ إِنْ كُنْتَ لَا تُكْرِمُ إِلَّا أَهْلَ الْإِحْسَانِ فَكَيْفَ يَصْنَعُ الْمُسِيئُون»1️⃣؛و اگر بنا باشد که جز نیکوکاران را اکرام نکنی، پس بدکارها چه کار کنند؟
1️⃣ بحارالانوار، ج 91، ص 103
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا_5
🏷 جلسه نوزدهم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir

📍 روش تحویل سال حضرت آیت الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی(ره)❗️

🏞 #پوستر

#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir

〰️〰️〰️〰️〰️
پخش مراسم احیا مسجد جامع توسط حضرت آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی(ره) به همراه دعای جوشن کبیر در سایت مؤسسه مصابیح الهدی بارگزاری می‌گردد.
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
مراسم شبهای قدر در مسجد جامع بازار تهران مطابق سال های گذشته به شرح زیر برگزار می گردد:
قرائت دعای پر فیض جوشن کبیر ساعت 23:30
سخنرانی و مراسم احیا ساعت 1:00 بامداد
مکان:تهران، خیابان پانزده خرداد، بازار آهنگرها، مسجدجامع بازار
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 روش دعا کردن و در خواست از خداوند به خصوص در شب های قدر❗️
📌امام صادق(ع) در مورد روش دعا کردن فرمودند: اوّل، توبه و استغفار کنید. خودِ استغفار و طلب آمرزش کردن، دعا و حاجت است. همین حاجت هم اگر بخواهد به اجابت برسد، باید همراه با درود باشد. دیدید که در شب های قدر مقیّدم و به شما می¬گویم که راجع¬به حاجات¬تان اوّل، صلوات بفرستید، بعد استغفار کنید. این¬ها آداب دعاست و همه مُتّخذ از روایات است. بعد هم که حاجت هایت را خواستی، دوباره صلوات بفرست.خودِ توبه و استغفار، حاجت است. امام صادق(ع) می فرماید: اوّلین حاجتت از خدا این باشد که بقیۀ حاجات تو با برآورده شدن این حاجت همراه است. اگر این حاجت به اجابت رسید، آن¬ها هم به اجابت می رسند؛ یعنی اگر خدا از گناهان¬تان گذشت، بقیّه¬اش هم حل است.
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا_2
🏷 جلسه بیستم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
2025/07/07 11:46:28
Back to Top
HTML Embed Code: