Telegram Web Link
🅱چگونه در مصاحبه شغلی به سوال «بزرگ‌ترین نقطه ضعف شما چیست» پاسخ دهیم؟



🟢شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در مصاحبه شغلی، این سوال را بشنوید: «بزرگ‌ترین نقطه ضعف شما چیست؟». بعضی کارجوها از شنیدن این سوال تعجب می‌کنند و بعضی دست‌پاچه می‌‌‌شوند. علتش هم این است که تصور همه ما این است که مصاحبه باید حول محور توانمندی‌‌‌ها و مهارت‌‌‌های کارجو باشد، نه نقطه ضعف‌‌‌هایش. اما گاهی مسئول مصاحبه تصمیم می‌گیرد مسیر مصاحبه را عوض کند و شما باید برای شنیدن این سوال، آماده باشید و نترسید.

🟠صحبت از نقطه‌ضعف‌‌‌ها قرار نیست ذهنیت مسئول مصاحبه را نسبت به شما تغییر دهد. فقط باید به شکلی مثبت و‌ سنجیده درباره نقطه‌ضعف‌‌‌ها صحبت کنید. تجربه نشان داده اگر یک برنامه عملی داشته باشید و در کنارش، به خودآگاهی برسید، می‌توانید از این فرصت استفاده کنید تا با جوابی هوشمندانه، از سایر کارجوها متمایز شوید.

🔵راه پاسخ به این سوال شایع این است که از قبل آماده شوید و نقاط ضعفی را شناسایی کنید که نشان از قدرت شما دارند. این به مسئول مصاحبه نشان می‌دهد که به قدر کافی دارای خودآگاهی هستید که نقاطِ نیازمند به اصلاحِ خود را بشناسید.

🟣وقتی در مصاحبه از شما درباره نقاط ضعفتان سوال می‌شود، می‌توانید جوابتان را طوری انتخاب کنید تا مسیر گفت‌‌‌وگو به سمتی برود که درباره اقداماتی که برای بهبود نقطه‌ضعفتان و تبدیل آن به نقطه قوت انجام داده‌اید، صحبت کنید. چند مورد از نقاط‌ضعفی که ممکن است داشته باشید و بهتر است درباره‌‌‌شان صحبت کنید، از این قرارند:

🔹درگیر جزئیات می‌‌‌شوم.
🔹نمی‌توانم پروژه‌‌‌ها را رها کنم.
🔹در «نه» گفتن به دیگران، ناتوانم.
🔹از تمام شدن مهلت پروژه‌‌‌ها می‌‌‌ترسم.
🔹در بعضی زمینه‌‌‌ها تجربه کمی دارم.
🔹بعضی وقت‌‌‌ها اعتماد به نفس ندارم.
🔹کمک خواستن از دیگران برایم سخت است.
🔹کار با بعضی آدم‌‌‌ها و شخصیت‌‌‌ها برایم سخت است.
🔹نمی‌توانم میان کار و زندگی‌‌‌ام توازن برقرار کنم.
🔹از ابهام خوشم نمی‌‌‌آید.

🔴مثلاً اگر بگویید: "در فلان زمینه به تجربه بیشتری نیاز دارم."، زمینه‌‌‌ای که در آن تجربه ندارید هرچه باشد، صحبت از آن به مسوول مصاحبه نشان می‌دهد که خودآگاه هستید و دوست دارید خودتان را به چالش بکشید. بسیاری از مردم در بعضی زمینه‌‌‌ها تجربه زیادی ندارند، مثلا ارتباط کلامی، رهبری تیم، تفسیر داده‌‌‌ها و برنامه‌‌‌ای خاص مثل پاورپوینت. اگر کسب تجربه در یک حوزه خاص، جزو نقطه ضعف‌‌‌های شماست، حواستان باشد که آن حوزه، جزو لازمه‌‌‌های شغل مربوطه نباشد.

🔺منبع: Indeed



📍 @organizationb
🅱بخاطر آینده بچه هاتون قانون بازی باهاشون رو یاد بگیرید




با بچه ها سه دست بازی کنید:

🚩دست اول بذارید بچه برنده بشه و تشویق بشه برای ادامه بازی. اگه اولین دست ببازه، حالش گرفته میشه و دیگه ادامه نمیده. بعد از اینکه برد، براش کُری بخونید که جرات داری بیا یه دست دیگه بازی کن تا بهت نشون بدم.


🚩دست دوم شما بازی را ببرید(البته اگه میتونید!) که متوجه بشه همیشه برد در کارنیست و باخت هم هست. بعد از اینکه در دست دوم باخت و همه چی برابر بود، بهش پیشنهاد بدید که بیا دست سوم را بازی کنیم، هر کی برد اون برنده نهاییه.


🚩دست سوم بذارید شما رو ببره، ولی به سختی. باید متوجه بشه که بعد از شکست فقط با تلاش بیشتره که میتونه موفق بشه. تا لحظات آخر پا به پاش بیایید و آخرای بازی بذارید برنده اون باشه و پیروز از زمین بیرون بیاد و بعد از باختن خودتان بهش بگید «من باختم ولی بازی خوبی بود» این بهش کمک میکنه که بفهمه باختن پایان دنیا نیست!



📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱پوشیدن لباس‌های آراسته می‌تواند شما را به موفقیت برساند!



🔸تحقیقات نشان داده‌ است که پوشیدن لباس زیبا و آراسته در محل کارتان می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد، پوشیدن لباس‌های مناسب در دفتر کار می‌تواند بر نحوه درک مردم از شخصیت‌ شما، حس اعتماد به نفس و چگونگی طرز تفکر شما تاثیر بگذارد.

🔸محققان بر روی ۱۲۸ نفر مرد بین ۱۸ تا ۳۲ ساله تحقیقاتی انجام دادند که در آن محققان از شرکت‌کنندگان خواستند تا در مذاکرات خرید و فروش شرکت کنند.
در این تحقیق افراد شرکت‌کننده از نظر لباس‌هایی که پوشیده بودند به سه دسته تقسیم شدند که دسته اول افرادی بودند که لباس‌های  خوبی به تن نداشتند (شلوار ورزشی و دمپایی کفش). این دسته از افراد سودی فرضی معادل ۶۸۰ هزار دلار به دست آوردند، در حالی که دسته دوم که کت‌وشلوار پوشیده بودند درآمدی معادل ۲.۱ میلیون دلار و دسته سوم افرادی که لباس‌های معمولی به تن داشتند درآمدی معادل ۱.۵۸ میلیون دلار به دست آوردند.

🔸این تفاوت‌ها در مقدار سود به دست آمده نشان دهنده این است که شرکت‌کنندگانی که به خوبی لباس نپوشیده‌ بودند اغلب تسلیم شرکت‌کنندگانی می‌شدند که کت و شلوار به تن داشتند و شرکت‌کنندگانی که کت و شلوار به تن داشتند این احترام را نسبت به خود حس می‌کردند که این حس باعث می‌شد، عقب‌نشینی کمتری را از خود نشان دهند و به مراتب اعتماد به نفس آن‌ها را افزایش می‌داد.

🔸در تحقیقاتی دیگر، شرکت‌کنندگانی که لباس آراسته پوشیده بودند، تفکری خلاقانه و آینده‌نگری خاصی همانند مدیران داشتند، در حالی که افرادی که لباس مناسب به تن نداشتند خود را با جزئیات کوچک درگیر می‌کردند.
مایکل ال.اسلپاین، یکی از نویسندگان محقق و استادیار دانشگاه تجارت کلمبیا می‌گوید که "افرادی که لباس آراسته و زیبا می‌پوشند احساس قدرتمند بودن می‌کنند و زمانی که شخصی حس می‌کند قدرتمند است، دیگر مجبور نیست بر روی جزئیات توجه کند."

🔸این تحقیقات می‌توانند بر روی سبک لباس پوشیدن روزمره ما تاثیر بگذارد، اما با این حال اطمینان حاصل کنید که از قانون کمی بالاتر استفاده کنید. این قانون به این معنا است که اگر بیشتر افراد در محل کار شما پیراهن معمولی به تن دارند، شما می‌توانید با یک تک کت به سرکار بروید و اگر بیشتر افراد در محل کار شما تک کت می‌پوشند شما می‌توانید کت و شلوار بپوشید.



📍 @organizationb
🅱ویژگی‌های شخصیت نابالغ



برای یک شخصیت نابالغ می‌توان ویژگی‌ها و خصوصیات مختلفی را برشمرد؛ که برخی از آنها عبارتند از:

🚩مقاومت در برابر انتقاد:

اینگونه افراد، شاید مقاومت‌شان را در مقابل انتقاد نشان ندهند، ولی به‌شدت ناراحت شده و درصدد تلافی هستند.


🚩کنترل‌گری:

این افراد همواره باید و نباید داشته و دستور می‌دهند. اینگونه افراد ممکن است این روحیه را با همه، حتی با مادر، همسر و فرزند خود نیز داشته باشند؛ غافل از اینکه با این رفتار درواقع خودشان توسط دیگران کنترل می‌شوند.



باید به این نکته توجه داشته باشید، که هر زمان، سعی در تغییر دادن فرد مهمِ زندگی‌تان داشته باشید، او را بیشتر در آن وضعیت تثبیت می‌کنید؛ چراکه مقاومتِ ناخودآگاهِ طرف مقابل بالا می‌رود.

اگر در نظر شما چیزی نادرست است، باید در گام اول، احترام و پذیرش درونی نسبت به آن ویژگی داشته باشید، تا بتوانید در فرد مقابل اثر بگذارید؛ حتی اگر آن ویژگی، اعتیاد به مواد مخدر باشد! شیوۀ شما در تغییر دیگران نباید با عصبانیت، دعوا و تهدید به آبروریزی باشد؛ چراکه این روش اصلا بالغانه نیست و فرد مقابل نه تنها انگیزه‌ای برای تغییر پیدا نمی‌کند، بلکه سعی خواهد کرد از راه‌های دیگر، شما را آزار بدهد.




📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱 ۱۴ رفتار کارفرما که باعث نارضایتی کارمندان می‌شود.



یک رهبر موفق باید نیازها و خواسته‌های کارمندان خود را بشناسد. هم‌چنین، توجه به کارکنان یک کسب و کار و ایجاد ارتباط موثر با آن‌ها اهمیت زیادی دارد. در ادامه به تعدادی از دلخوری‌هایی که کارمندان در محل کار با آن‌ مواجهند می‌پردازیم.

🔺به مشکلات و اختلافات آن‌ها توجهی نمی‌شود

تحقیقی که در این زمینه انجام شد نشان داد، تقریبا یک‌چهارم کارمندان اعلام کردند عملکرد بخش منابع انسانی محل کارشان در حل مشکلات و اختلافات رضایت‌بخش نیست.

🔺کارمند سخت کار می‌کند، مدیر به اعتبار و سرمایه می‌رسد

در یک نظرسنجی ۱۷ درصد کارمندان گفتند کارفرمایشان با ایده‌های آن‌ها اعتبار زیادی پیدا می‌کند اما آن‌ها هیچ بهره‌ای از ایده‌ی خودشان نمی‌برند.

🔺امکان پیشرفت در کار وجود ندارد

بنابر یک نظرسنجی، تنها ۴۱ درصد کارمندان با قطعیت اعلام کردند کارفرمایشان به آن‌ها کمک می‌کند در شغل‌شان پیشرفت کنند.

🔺کارفرما اشتیاق و انگیزه‌ای در آن‌ها ایجاد نمی‌کند

در یک پژوهش، تنها ۳۵ درصد کارمندان اعلام کردند کارفرمایشان برای آن‌ها الهام‌بخش است و کمک می‌کند با اشتیاق زیاد به کارشان بپردازند.

🔺از کارمندان به اندازه کافی قدردانی نمی‌شود

نتایج یک نظرسنجی نشان داد ۶۳ درصد کارمندان احساس می‌کردند به قدر کافی به خاطر دست‌آوردهایشان از آن‌ها قدردانی نمی‌شود.

🔺توجهی به استراحت کارمندان نمی‌شود

نظرسنجی جدیدی نشان داد ۸۰ درصد مدیران ادعا می‌کنند به استراحت کارمندان اهمیت زیادی می‌دهند و به اندازه‌ی کافی به آن‌ها مرخصی می‌دهند. 67 درصد کارمندان گفتند هرگز چنین حرفی از کارفرمایشان نشنیده‌اند یا در زمان درخواست مرخصی، با مخالفت آن‌ها مواجه شده‌اند.

🔺کارمندان وظایف مشخصی ندارند

وقتی کارمندان ندانند دقیقا چه کاری باید انجام دهند، چطور می‌توانند عملکرد خوبی از خود نشان دهند؟ بنا بر یک نظرسنجی، 57 درصد کارمندان از این‌که کارفرمایشان دستورات مشخصی به آن‌ها نمی‌دهد گله داشتند.

🔺خیلی از مدیران برای کارمندان وقت نمی‌گذارند

در تحقیقی، نیمی از کارمندان گفتند در اغلب مواقع مدیران برای دیدارهای دسته جمعی با کارمندان وقت دارند، اما برای هر یک از آن‌ها به طور جداگانه وقت نمی‌گذارند.

🔺مدیران توجه کافی به کارمندان ندارند

براساس تحقیقی، ۳۶ درصد از کارمندان گله داشتند که مدیران هیچ اهمیتی نمی‌دهند که نام آن‌ها را بدانند.

🔺میزان حقوق دریافتی عادلانه نیست

نتایج تحقیقی در سال ۲۰۱۷ میلادی نشان می‌دهد تنها ۲۰ درصد کارمندان ادعا می‌کنند حقوق‌شان عادلانه است.

🔺هیچ شفافیتی در شرکت وجود ندارد

شفافیت در کار، از جمله عواملی است که باعث می‌شود کارمندان یک شرکت خوشحال و راضی باشند. خیلی از شرکت‌ها خصوصا درباره پرداختی‌ها این شفافیت را به وجود نمی‌آورند.

🔺هیچ بازخوردی از مدیر نمی‌گیرند

مدیران اندکی به کارمندان‌شان بازخورد لازم را می‌دهند، هر چند این کار واقعا نیاز است. زیرا هم به کارفرما و هم به کارمند در راستای پیشرفت سازمان کمک می‌کند.

🔺زیرنظرگرفتنِ دقیق مدیران باعث تضعیف روحیه کارمندان می‌شود

خیلی از کارمندان می‌گویند کارفرمای آن‌ها تمام حرکات‌شان را زیر نظر دارند و فرصت درست کار کردن را از آن‌ها می‌گیرند. طبق نتایج یک مطالعه، ۶۸ درصد کارمندان می‌گویند مدیریت ذره‌بینی باعث شده روحیه‌شان در کار تضعیف شود.

🔺تبعیض در محل کار باعث کاهش بهره‌روی کارمندان می‌شود

مطالعه دیگری نشان می‌دهد ۵۶ درصد کارفرمایان حتی قبل از این‌که عملکرد کارمندان ارزیابی شود یکی از افراد محبوب‌شان را برای ارتقا جایگاه در ذهن دارند و ۹۶ درصد نیز حتی بعد از انجام فرآیند ارزشیابی عملکرد، این ارتقا را به همان فرد مورد نظر می‌دهند. جالب است بدانید، ۷۵ درصد کارمندان می‌گویند در محل کارشان با چنین تبعیض‌هایی مواجه شده‌اند.
 
منبع: entrepreneur




📍 @organizationb
🅱سبک رهبری دونالد ترامپ!



سبک رهبری ترامپ به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد و رویکردهای غیرمعمولش در مدیریت، مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

◀️ ویژگی‌های کلیدی سبک رهبری ترامپ:

▪️مقتدرانه و قاطع: او به نتایج سریع اهمیت می‌دهد و اغلب تیم خود را تحت فشار قرار می‌دهد تا در مهلت زمانی محدود نتایج مطلوبی ارائه کنند.

▪️کاریزماتیک و تاثیرگذار: ترامپ دارای شخصیت کاریزماتیک است. سخنرانی‌ها و حضورش در شبکه‌های اجتماعی به‌گونه‌ای است که هیجانات دیگران را برانگیخته می‌کند. او برای این کار از زبانی جسورانه و بی‌پرده بهره می‌برد.

▪️ریسک‌پذیر و بی‌واهمه از تغییر: ترامپ از ریسک کردن و به چالش کشیدن هنجارهای مرسوم نمی‌ترسد. تمایل او به برهم زدن وضعیت موجود، چه در تجارت و چه در سیاست، رویکردی بی‌باک را نشان می دهد که می‌تواند الهام بخش نوآوری و تصمیم گیری جسورانه باشد.

▪️مبادله‌ای و نتیجه‌محور: سبک رهبری ترامپ اغلب بر مبنای مبادله و ارزش قائل شدن برای وفاداری و عملکرد است. او به کسانی که به اهداف تعیین‌شده دست پیدا کنند پاداش می‌دهد و از ایجاد تغییر در مواقعی که نتایج با استانداردهای او همخوانی ندارد، ابایی ندارد.



📍 @organizationb
🅱در محل کار فرد ارزشمندی دیده شویم



برخی از افراد همواره تلاش می‌کنند انرژی زیادی در محیط کار از خود نشان دهند. برای این منظور، ممکن است حتی در هر کاری داوطلب شوند. با این‌حال، به آن چیزی که انتظار دارند دست نمی‌یابند.
شاید بارها در جلسات مختلف، ایده‌پردازی کنیم یا با همکارانمان ارتباط مناسبی برقرار کرده و تمام کارها را به موقع انجام دهیم؛ اما باز می‌بینیم آنطور که باید در شغلمان پیشرفت نمی‌کنیم و مدیران توجهی به ما ندارند.

در این مواقع حتماً اشتباهی در کارمان وجود دارد که اجازه نمی‌دهد پیشرفت کنیم. ممکن است برخی موانع خارج از کنترل ما باشد اما با به کارگیری چند ترفند ساده می‌توانیم از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کرده و به ارزش خود در محیط کار بیفزاییم.

با هیچ‌کسی کینه‌توزی نکنید

کارشناسان می‌گویند داشتن احساس منفی به یک همکار بیش از اینکه به طرف مقابل آسیب بزند، به خود فرد صدمه می‌رساند. اگر بتوانید ارتباط‌هایتان را کنترل کنید، قادر خواهید بود مشکلات را حل کنید و یاد می‌گیرید همه‌چیز را شخصی برداشت نکنید. این مسئله توانایی مدیریتی ارزشمندی برایتان به حساب می‌آید و می‌تواند به شما در مذاکرات و گفتگوهای حساس کمک کند.

مسئولیت‌های کمتری به عهده بگیرید

گاهی برای اینکه می‌خواهیم ارزش خود را در محیط کاری به مدیرانمان ثابت کنیم، بی هیچ دلیلی مسئولیت‌های زیادی برعهده می‌گیریم. این مساله سبب می‌شود نتوانیم تمام وظایف را به بهترین نحو ممکن انجام دهیم. در این مواقع باید ببینید کدام یک از مسئولیت‌ها ارزش بیشتری دارند و به سراغ انجام آنها بروید. در این صورت می‌توانید در زمان کافی آنها را به درستی انجام دهید.

تنها کارمند نباشید، بلکه عضو تیم شوید

شاید توجه کمتری به اتفاقات پیرامون خود داشته باشید و در نهایت تبدیل به کارمندی شوید که تنها به دنبال انجام وظایف ناچیز خود است. در این مواقع باید تفکر تیمی را جایگزین تفکر کارمندی کنید و فعالیت خود را به عنوان عضوی از گروه به نحو احسن انجام داده و شرکت را در راستای رسیدن به اهدافش یاری کنید.

مدیریت در محیط کار را از یاد نبرید

باید بدانید مدیریت هیچ ربطی به جایگاه افراد ندارد و ما هم می‌توانیم با درخواست‌های به‌موقع و حرف‌های منطقی، رابطه خود را با مدیرمان مدیریت کنیم. یکی از ترفندهای مدیریت ارتباط با مدیر این است که اهداف شغلی و حرفه‌ای خود را تعریف کرده و درباره نحوه‌ انجام وظایف بارها با او صحبت کنیم.



📍 @organizationb
🅱 رفتارهایی که قاتل انگیزه کارکنان هستند



🚩تنبیه کارمندان و بی‌توجهی به تشویق آنها:

گاهی در سازمان تنبیه وجود دارد و کارمندان می‌دانند اگر کارشان را درست انجام ندهند توبیخ می‌شوند، اما خبری از برنامه‌های تشویقی نیست. برای مسئولان سازمان اهمیت ندارد که کارمندان چقدر کارشان را خوب انجام داده‌اند و هرچقدر هم که کارشان عالی باشد، نه بهشان پاداش می‌دهند و نه ازشان قدردانی می‌کنند. آنها معتقدند خوب انجام‌دادن کارها وظیفه کارمندان است. در این حالت، کارمندان به‌مرور انگیزه‌ خود را از دست می‌دهند و برای بهترشدن تلاش نمی‌کنند.

🚩محدودکردن کارمندان:

بعضی مدیران برای دستیابی به اهداف خودشان تلاش می‌کنند کارمندان را بی‌اطلاع نگه دارند. آنها معتقدند کارمندان فقط باید وظیفه‌ای را انجام بدهند که به آنها محول شده است و حق تصمیم‌گیری یا سؤال‌کردن ندارند. این دسته از مدیران معمولا اجازه نمی‌دهند کارمندان از وقایع داخل سازمان، سیاست‌ها و راهبردها باخبر شوند. ساده‌تر بگوییم، آنها سازمان را مثل دیکتاتورها مدیریت می‌کنند.


🚩ارائه‌نکردن دلیل کار:

برای اینکه کارمندان انگیزه داشته باشند، باید دلیل و اهمیت کارشان را بدانند. باید متوجه باشند که کارشان برای تیم و سازمان چه نتیجه‌ای دارد. زمانی که موفقیتی در سازمان به دست می‌آید، تمام کارمندانی که در رسیدن به این موفقیت نقش داشته‌اند، مثل وقتی خودشان به هدفی دست پیدا کرده‌ باشند، خوشحال خواهند شد.


🚩 رفتارهای ضدونقیض و بی‌مسئولیتی مدیر:
مدیر الگوی کارمندان و اولین فردی است که می‌تواند به آنها انگیزه بدهد. وقتی مدیر سازمان حرفش با عملش یکی نباشد و رفتارهای نادرستی بکند، انگیزه کارمندان از بین می‌رود.


🚩 تبعیض قائل‌شدن:

هیچ‌چیز به‌اندازه تبعیض در محل کار و مدیری که درگیر بازی تبعیض شده باشد انگیزه کارمندان را از بین نمی‌برد. احساس عدالت و امنیت جزو نیازهای اولیه کارمندان است.


🚩نادیده‌گرفتن کارمندان مشکل‌ساز:

برخی از کارمندان رفتارهایی می‌کنند که محیط کار را ناخوشایند می‌کند، مثلا ممکن است همیشه در حال انتقاد و شایعه‌پراکنی در محیط کار باشند و به هر دلیلی انرژی منفی به سایر کارمندان بدهند. اگر مدیر با این کارمندان برخورد نکند، آنها به رفتارشان ادامه می‌دهند و در نهایت سایر کارمندان هم انگیزه‌شان را از دست می‌دهند و مثل آنها می‌شوند.


🚩بی‌اعتمادی مدیر:

بر اساس آمار، وقتی مدیران به کارمندانشان اعتماد می‌کنند و این موضوع را نشان می‌دهند، استرس آنها ۷۴درصد کمتر می‌شود، بهره‌وری‌شان ۵۰درصد افزایش می‌یابد و فرسودگی‌شان تا ۴۰درصد کم می‌شود. در مقابل زمانی که مدیران به کارمندان بی‌اعتماد هستند، فضای سازمان ناامیدکننده می‌شود.



📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🅱هشدار مهم و شوکه کننده - هرگز در سلفی گرفتن و عکس ها این علامت ✌️ انگشتان را نشان ندهید! این گیف بی شک شما را شوکه می کند! ببینید تا دلیلش را بفهمید!



📍 @organizationb
🅱سازمان معتبر آمریکایی گالوپ در گزارشی منتشر کرده، افرادی که در محل کار خود یک دوست بسیار صمیمی دارند ۷ برابر بیشتر از دیگر کارمندان تعهد شغلی دارند.


البته نیازی نیست حتما به هر قیمتی یک دوست بسیار صمیمی در محیط کار داشته باشید. بررسی‌های گالوپ نشان می‌دهند افرادی که صرفا یک دوست خوب خوش‌برخورد و قابل اعتماد در محیط کار دارند، از شغل خود لذت بیشتری می‌برند


📍 @organizationb
🅱آیا اگر کارکنان دولت حقوق بالاتری بگیرند، فساد کاهش می یابد؟

آمار کشورهای مختلف نشان می دهد حقوق بالای کارکنان دولت ربطی به کاهش فساد در میان آنها ندارد!




📍 @organizationb
🅱شغلی با ویژگی‌‏‌های بد را نپذیرید، حتی اگر مستاصل هستید



وقتی بیکارید و بدهی‌‌‌های تلنبار‌شده و هزینه‌‌‌های روزمره شما را نگران کرده، ممکن است وسوسه شوید و هر پیشنهاد شغلی را بپذیرید. اما این کار را نکنید. پذیرفتن شغلی که تناسبی با شما ندارد بیش از آنکه خوب باشد می‌تواند مضر باشد.
خشنود نبودن از محیط کار می‌تواند بر زندگی فردی و اجتماعی شخص اثر بگذارد. بنابراین باید عواقب بلندمدت تصمیم عجولانه‌‌‌ای را که ممکن است از سر ناامیدی و استیصال بگیرید در نظر داشته باشید. حتی اگر فورا هم نیاز به کار دارید نباید در شرکتی که چهار ویژگی زیر را دارد کار کنید:


🚩 شرکت‌های بدسابقه

قبل از پذیرش یک شغل حتما جست‌‌‌وجوی کافی انجام دهید. نگاهی به نظرات کارکنان شرکت‌ها در سایت‌‌‌ها و شبکه‌‌‌های اجتماعی بیندازید. لازم است به همه جزئیات اعم از خوب یا بد توجه کنید. همچنین می‌توانید از طریق لینکدین با کارکنان فعلی و قبلی شرکت ارتباط برقرار کنید و درباره تجربیاتشان بپرسید. اگر نظرات کارکنان عمدتا به سمت منفی گرایش دارد ممکن است علامتی باشد که می‌‌‌گوید نباید به آن شرکت نزدیک شوید.

نکته دیگری که باید هنگام کنکاش در سابقه شرکت در نظر بگیرید نرخ ترک کار کارکنان است که می‌تواند نشانگر آن باشد که کارکنان شرکت ناراضی، بی‌‌‌انگیزه یا تحت استرس هستند.


🚩 مدیر نامنظم

مصاحبه امکانی برای متقاضی است که مناسب بودن کارفرما را محک بزند. هنگام مصاحبه به مصاحبه‌‌‌گر نگاه کنید و چنانچه به نظر می‌رسد در انجام کار مصاحبه روان نیست یا مثلا نمی‌‌‌داند شما که هستید یا برای چه شغلی کاندیدا شده‌‌‌اید بدانید که این یک علامت خطر بزرگ است.

این امر همچنین می‌تواند نشانگر آن باشد که مدیران شرکت با تعیین اهداف، اولویت‌‌‌ها و انتظارات برای کارکنان خود دچار چالش هستند. کار کردن در شرکتی که مدیریت سازماندهی شده ندارد می‌تواند شما را در وضعیت عدم‌قطعیتی قرار دهد که از ابهام در مسوولیت‌‌‌های کاری، ضرب‌‌‌الاجل‌‌‌های بی‌‌‌نظم و حجم کاری غیرعادی ناشی می‌شود.


3️⃣ دبه کردن در مورد دستمزد پیشنهادی

برخی کارفرمایان ممکن است از نیاز شدید شما به استخدام شدن سوءاستفاده کرده و در مورد دستمزد توافق شده دبه کنند و آن را کاهش دهند. در این تله نیفتید، زیرا در ادامه مشکلاتی خواهید داشت که دیر یا زود شما را به فکر یافتن شغل دیگری خواهند انداخت. در شرکتی که دستمزدها غیرعادی است، می‌توان تصور کرد از مزایای دیگری هم که روی رفاه کارکنان اثر می‌‌‌گذارد، خبری نیست.


🚩 محیط کار سمی

از شرکت‌هایی که عادت‌‌‌های کاری بد دارند - مانند تا دیروقت کار کردن به دلیل حجم بالای کار یا اضافه‌‌‌کاری در تعطیلی آخر هفته و انتظارات نامعقول، مرزبندی‌‌‌های نامشخص و ضعف در ارتباطات سازمانی - دوری کنید. با شرکتی همکاری کنید که شما را به کسب مهارت‌‌‌های نو تشویق می‌کند و فرصت‌‌‌های رشد را به شما پیشنهاد می‌دهد.




📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱 موثرترین نکات مدیریت زمان برای افزایش بهره وری


ارزیابی اینکه زمان‌تان صرف چه کارهایی می‌شود

اگر تصویر دقیقی از چگونگی سپری‌کردن زمان‌تان به دست بیاورید، متوجه می‌شوید که کجا زمان خود را هدر می‌دهید.


استفاده از گزارش فعالیت (activity log)

ابتدا باید گزارشی کتبی تهیه کنید. این گزارش کتبی، گزارش فعالیت نامیده می‌شود. توجه کنید که تمام فعالیت‌ها را در این گزارش وارد کنید، حتی موارد جزئی مانند زمان انتظار برای روشن‌شدن رایانه. سپس گزارش را بررسی کنید تا الگوهای استفاده از زمان را شناسایی کنید و متوجه شوید که کجا بیشتر روزتان سپری می‌شود یا هدر می‌رود.


برنامه‌ریزی برای تغییر

پس از شناسایی الگوهای بدِ استفاده از زمان، باید دلایل را بیابید. ابتدا از خود سؤالات دشوار شخصی بپرسید و صادقانه به آنها پاسخ دهید؛


تعیین هدف مؤثر

اهداف مانند قطب‌نما هستند و به چیزهایی اشاره می‌کنند که باید زمان خود را روی آنها متمرکز کنیم. پس از شناسایی هدف، متوجه می‌شویم که مهم‌ترین چیزی که باید هر روز، هر هفته و هر ماه به آن دست یابیم، چیست.



📍 @organizationb
🅱 در سازمان ها چه نوع مدیرانی وجود دارند؟

👤مدیر پرخاشگر و سو استفاده گر

این مدیران تمرکز شدیدی بر روی رشد و کسب و کار دارند؛ در حالی که حس انسان دوستانه خود را از دست داده اند.

👤مدیر راضی نگه دارنده دیگران

هر تصمیمی میگرند بر مبنای پاداش و مجازات است و اهمیت زیادی می دهند به اینکه چه کسی چه فکری میکند و چه واکنشی نشان می دهد.

👤مدیر بی اعتنا و اختلال گر

مدیرانی هستند که با برداشت نادرستی از واقعیت زندگی می کنند. آن ها بخش هایی را انتخاب می کنند که با عقایدشان سازگاری دارند و هرچیزی که متضاد باشد نادیده میگیرد.

👤مدیر محرک رشد

این مدیران در حالی که نتیجه گرا هستند خالصانه به موفقیت و آسایش افراد اهمیت میدهند.ان ها با کنار گذاشتن شیوه مدیریت سنتی و ابداع استراتژی های جدید که ریشه ذر ذهن باز و یادگیری دارند.


📍 @organizationb
BBC سوگیری های شناختی.pdf
991.1 KB
🅱کتابچه سوگیری های شناختی (شناخت خطاهای ذهن)
Cognitive Biases


هر کس به اقتضای کار و زندگی اش در معرض قضاوت و تصمیم گیری های ذهنی- شناختی است. اما ذهن آدمی، مستعد بسیاری از انحرافات و سوگیری ها است. آشنائی با این سوگیری ها، مسیر خردورزی و قضاوت بهتر را بر او خواهد گشود.


منبع: به تنظیم ابوالقاسم بیات از وب سایت bbc، بهمن بوشهری



📍 @organizationb
🅱 پنج چیزی که کارمندهای درجه یک در محیط کار به دنبالش هستند


🚩 آدمها : عالی ها میخواهند با عالی ها کار کنند. خیلی از کسانی که به گوگل و اپل می پیوندند به خاطر این است که می دانند عالی ها آنجا کار میکنند.


🚩چالش : عالی ها میخواهند بخشی از یک چیز عالی باشند. استعداد، جذب چالش های فوق العاده میشود، فقط روی ویژگی های یک شغل خوب مانور ندهید، آن ها را با ویژگی های کار با کیفیت وسوسه کنید.


🚩 موقعیت : عالی ها موقعیتی برای پیشرفت می خواهند. می خواهند بدانند شما سازمانی رو به جلو هستید با نگرشی به سمت اهداف بزرگ، جاه طلبی ها و برنامه های توسعه دارید. آنها نمیخواهند فقط تماشاگر باشند، دوست دارند در پیشرفت شرکت نقش داشته باشند و به اتفاق افتادنش کمک کنند.


🚩 رشد : عالی ها میخواهند در سازمان هایی باشند که برای رشد و توسعه کارکنانشان سرمایه گذاری میکنند. اگر به شرکتی معروف شوید که به زندگی کارکنانش اهمیت می دهد، آنچنان زنگ بارانتان میکنند که نمی دانید با آن ها چه کنید.


🚩 پول : البته که عالی ها میخواند در ازای کار عالی که انجام می دهند، پول خوبی هم بگیرند.



📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱استراتژی‌هایی برای بهبود تجربه کارکنان



تجربه کارمندان به مجموع تعاملات و ادراکاتی اشاره دارد که یک فرد با کارفرمای خود در طول مسیر شغلی دارد و شامل فرآیند استخدام، آموزش و توسعه، سبک مدیریتی، رفاهیات، محیط کار، فرهنگ سازمانی و... می‌شود.


با استراتژی‌های زیر می‌توانید تجربه کارکنان خود را بهبود دهید.
● روی آنبوردینگ تمرکز کنید.
● یخ بین هم تیمی‌ها را بشکنید.
● تأثیری که کار کارکنان بر اهداف سازمان می‌گذارد را نشان دهید.
● "توجه کردن" را در فرهنگ شرکت بگنجانید.
● درک قوی از هدف ایجاد کنید.
● مصاحبه ماندن را انجام دهید.
● یک چرخه بازخورد فشرده داشته باشید.
● یک نظام پاداش عادلانه طراحی کنید.
● فعالیت‌های تیم را در یک صفحه بزرگ نمایش دهید.
● با استفاده از نظرسنجی دیدگاه‌های کارکنان را در تصمیمات و برنامه‌های خود دخیل کنید.
● امکان برقراری ارتباط میان کارکنان را فارغ از جایگاه سازمانی فراهم نمایید.
● بودجه‌ای را برای آموزش و توسعه کارکنان در نظر بگیرید.
● اجازه دهید کارکنان بخشی از زمان خود را به پروژه‌های شخصی اختصاص دهند.



📍 @organizationb
🅱با استفاده از این ۷ عبارت با اقتدار در محل کار ظاهر شوید

🔸اگر می‌خواهید در محیط کار و حتی در زندگی شخصی فردی مقتدر باشید، لازم است برخی عبارت‌ها را در خودتان تغییر داده و با ادبیات ارتباطی جدیدی با دیگران صحبت کنید. برخی عادت‌های گفتاری در ما نهادینه شده‌اند ولی قابل اصلاح هستند. در این مطلب ۷ عبارت کاربردی ارائه شده که موجب حضور با اقتدار در محل کار می‌شود.

1⃣ «کاری که می‌توانم انجام بدهم این است که...»

به جای اینکه بگویید «نمی‌توانم»، موقع رد کردن درخواست می‌توانید بگویید «کاری که می‌توانم انجام بدهم این است که ...» بدین ترتیب مشتری یا همکار شما متوجه می‌شود شما مایل به همکاری هستید ولی برای همکاری خود حد و مرزی تعیین کرده‌اید.

2⃣ «به دنبال پاسخ این سوال می‌روم»

زمانی که پاسخ سوالی را نمی‌دانید، بهترین کار این است که به جای وانمود کردن به دانستن چیزی که نمی‌دانید، خیلی راحت بگویید «به دنبال پاسخ این سوال خواهم رفت.»
در این صورت کارفرما یا همکار شما متوجه می‌شود که شما به دنبال حل سوالات و مشکلات هستید و برای آن تلاش می‌کنید تا یک قدم جلوتر بروید.

3⃣ «آیا می‌توانی ...»

زمانی که می‌خواهید همکارتان برای شما کاری انجام دهد از این جملات استفاده نکنید: «می‌دانم که چقدر سرت شلوغ است.» یا «عذرخواهی می‌کنم وقت شما را می‌گیرم.»
این جملات نشان می‌دهند شما به کاری که می‌خواهید واگذار کنید، مطمئن نیستید و آن را باری اضافی برای همکار خود می‌دانید. اگر لازم است کاری انجام شود، نیازی به عذرخواهی یا گفتن جملات اضافی نیست. درخواست خود را دوستانه و با احترام مطرح کنید.

4⃣ «بیایید این مسئله را حل کنیم»

وقتی مشکلی رخ می‌دهد و شما مسئول آن موضوع هستید، تعارف‌های بی‌مورد را کنار بگذارید. با استفاده از جملاتی مانند «بیایید این مساله را حل کنیم.» می‌‌توانید به صورت شفاف مشکل را مطرح کرده و در مورد راهکارها صحبت کنید. از زاویه اقتدار وارد حل مساله شوید نه از موضع ضعف.

5⃣ «خوشحالم که اینطور بوده ...»

وقتی فردی در محیط کار از عملکرد شما تعریف می‌کند، به جای پاسخ‌های ضعیفی مانند «کار خاصی نکردم» یا «چیزی نبود» یا «می‌توانست بهتر باشد» به راحتی تشکر کنید و بگویید «خوشحالم اینطور بوده ...»

6⃣ «می‌‌خواهم به شما کمک کنم»

اگر همکار یا مدیر شما دچار مشکلی کاری شده و می‌خواهید او را آرام کنید، می‌توانید با تایید احساسی که او در آن لحظه دارد بگویید: «متوجه شدم که ناراحت هستید،‌ تمایل دارم در این شرایط به شما کمک کنم.»

7⃣ «خوشحالم که توانستم به شما کمک کنم»

وقتی به همکار خود کمک کردید و او از شما تشکر کرد به راحتی می‌توانید بگویید: «خوشحالم که توانستم کمک کنم» و احساس خود را با او به اشتراک بگذارید.


📍 @organizationb
🅱آمبیورت (دوگانه‌گرا) چیست؟



آمبیورت ترکیبی از ویژگی‌های درون‌گرایی و برون‌گرایی است و آمبیورت‌ها این پتانسیل را دارند که بهترین ویژگی‌های این دو گروه را با هم ترکیب کنند.


آنها معمولاً به دلیل انعطاف‌پذیری خود در پاسخ به موقعیت‌ها شناخته می‌شوند و معمولاً افرادی هستند که با شرایط مختلف سازگار می‌شوند. آنها هم از معاشرت و هم از تنهایی خود انرژی می‌گیرند و می‌دانند چه زمانی گوش کنند و چه زمانی صحبت کنند و می‌توانند از روش‌های مختلف ارتباطی به طور موثر استفاده نمایند.


افراد آمبیورت با داشتن ترکیبی از ویژگی‌های برون‌گرایی و درون‌گرایی می‌توانند در زمینه‌های مختلف از جمله فروش، رهبری و مذاکره موفق باشند.
پروفسور آدام گرانت، استاد روانشناسی دانشگاه پنسیلوانیا، گزارشی را با عنوان مزیت آمبیورت ارائه کرد که در آن سهم بسیار سازنده و مؤثری را که افراد آمبیورت به دلیل سبک ارتباطی منعطف خود می‌توانند در محل کار داشته باشند، ارائه کرد.


برای مثال آنها می‌توانند در حوزه فروش قاطعانه افراد را متقاعد کنند و در عین حال به علایق مشتریان نیز گوش دهند. گرانت، آمبیورت بودن را از طریق 14 عبارت مانند "من دوست دارم با مردم معاشرت داشته باشم، اما باید برای خودم هم وقت بگذارم" و "من به همان اندازه که در محیط‌های ساکت راحت هستم، در محیط های پر سرو صدا نیز راحتم" ارزیابی کرد.


تحقیقات او این تصور را رد می‌کند که برون‌گراها افراد موفق‌تری هستند، زیرا بدترین عملکرد در فروش را کسانی دارند که به شدت درون‌گرا یا به شدت برون‌گرا هستند. افراد می‌توانند از طریق تمرین، یادگیری از الگوهای درون‌گرایی و برون‌گرایی، توسعه مهارت‌های اجتماعی، بهبود اعتماد به نفس و ابراز وجود، مهارت‌های آمبیورت را پرورش دهند.

منبع:
Training Journal



📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱رایج‌‏‌ترین تله‌‏‌های عزت نفس



🔸عزت نفس برآیند باورهای ریشه‌‏‌ای و اساسی ما درباره ارزشمان به‌‏‌عنوان یک انسان است. عزت نفس بیانگر دیدگاه ما نسبت به خودمان و تصوری است که از خودمان داریم. باورهای افراد در خصوص اینکه باید چه کسی باشند یا چه‌‏‌کاری انجام دهند تا باارزش تلقی شوند، با هم تفاوت دارند.

🔸وقتی عزت نفسمان را به عوامل بیرونی گره بزنیم، با هر موفقیتی، پاداش احساسی دریافت می‌‏‌کنیم و این اتفاقا به دور باطل بی‌‏‌نهایتی در پی رضایت فوری تبدیل می‌شود که اجتناب‌‏‌ناپذیر است. برای رفع این مساله باید درک کنیم که عزت نفسمان در کدام قسمت از درونمان ریشه دارد.

🔸برای درک بهتر مفهوم احساس ارزشمندی اشتباه و رفع آن، سعی کنید بفهمید احساس ارزشمندی‌‌‌تان را به چه چیزهای بیرونی منوط می‌‌‌کنید؟ در چه حوزه‌‌‌هایی باید به یک استانداردی دست‌‌‌ یابید تا احساس ارزشمندی کنید؟ قرار نیست فقط یک حوزه وجود داشته باشد که عزت نفستان به آن گره خورده باشد. ممکن است در چند حوزه پراکنده ‌‌‌شده باشد. بعضی از رایج‌‌‌ترین تله‌‌‌های عزت نفس به شرح زیر است:

🔺تایید اجتماعی: عزت نفس من به پذیرفته شدن، مورد قدردانی قرار گرفتن و تایید شدن بستگی دارد.

🔺محیط کار: عزت نفس من به استاندارد عملکردم در محیط کار وابسته است.

🔺پول: احساس ارزشمندی من به ثروت مالی‌‌‌ام برمی‌‌‌گردد.

🔺تحصیلات: عزت نفس من به موفقیت‌‌‌های تحصیلی‌‌‌ام بستگی دارد.

🔺ظاهر: عزت نفس من به برخورداری از استانداردهای عرف جذابیت گره ‌‌‌خورده.

🔺مقایسه اجتماعی: احساس ارزشمندی من به «بهتر» بودن از دیگران در یک حوزه خاص وابسته است.

🔺کمال: احساس ارزشمندی من به این برمی‌‌‌گردد که آدم بدون اشتباهی در عملکردهایم باشم.

🔺والدگری: احساس ارزشمندی من به دستاوردها و حال خوب فرزندانم بستگی دارد.

🔺قدرت: احساس ارزشمندی من از میزان قدرتم نشات می‌گیرد.

🔺تایید خانواده: احساس ارزشمندی من وابسته به اطاعت از خواسته‌‌‌های خانواده‌‌‌ام است.

◀️ دانستن اینکه عزت نفس‌تان را مشروط به چه چیزهایی کرده‌‌‌اید به شما کمک می‌کند تا انگیزه رفتارها و واکنش‌‌‌های خود را بهتر درک کنید و به آگاهی عمیق‌‌‌تری از نقاط آسیب‌‌‌پذیر روانی‌‌‌تان دست ‌‌‌یابید.



📍 @organizationb
2025/07/01 08:13:53
Back to Top
HTML Embed Code: