Telegram Web Link
نسل زد، تعاملات حضوری را ترجیح می‌دهد!

🔸کارکنان نسل زد اغلب به دلیل گرایش به دورکاری مورد انتقاد قرار می‌‌‌گیرند، اما یک نظرسنجی جدید نشان داده است که آنها تمایل بیشتری به تعامل حضوری دارند. بر اساس نظرسنجی اخیر شرکت تحقیقات بازار Harris Poll از یک هزار و ۸۲۴ بزرگسال آمریکایی که در مشاغل اداری مشغول به کار هستند، حدود ۹۱‌ درصد از کارکنان نسل زد معتقدند که داشتن تعادل بین فرصت‌‌‌های ارتباط مجازی و حضوری با همکاران و افراد فعال در صنعت‌‌‌شان مطلوب خواهد بود.

🔸بسیاری از جوانان در دوران همه‌گیری کووید-۱۹ به‌‌‌صورت مجازی تحصیل کردند و نخستین تجربه کاری خود را از راه دور آغاز کردند و این باعث شد برخی از مهارت‌‌‌های نرم آنها، مانند شبکه‌‌‌سازی و مدیریت روابط بین‌‌‌فردی، رشد کندتری داشته باشد. از هر پنج فرد نسل زد که در این نظرسنجی شرکت کرده‌‌‌اند، تنها دو نفر به توانایی خود برای ایجاد ارتباطات کاری با افراد فعال در صنعت‌‌‌شان یا ساخت روابط تجاری قوی اعتماد زیاد دارند. 

🔸بسیاری از افراد نسل زد تکنولوژی را عامل مشکلات خود می‌‌‌دانند. بیش از دو‌‌‌سوم افراد نسل زد معتقدند که تکنولوژی باعث شده احساس کنند در شرکت و صنعت خود، کمتر با دیگران ارتباط دارند و بیشتر منزوی شده‌‌‌اند. نزدیک به ۸۰‌درصد نیز گفته‌‌‌اند که شرکت‌ها این روزها به جای اینکه افراد را به هم متصل کنند و ارتباطات حضوری را تقویت کنند، بیشتر بر تکنولوژی تمرکز دارند.

🔸نسل‌‌‌های قدیمی‌‌‌تر نیروی کار، افزایش تمایل به دورکاری را به نسل زد نسبت می‌دهند و آن را نتیجه فقدان اخلاق کاری و انضباط آنها می‌‌‌دانند. مثلا آلن شوگر، تاجر بریتانیایی ۷۷ ساله، معتقد است کارکنان جوان «فقط می‌‌‌خواهند در خانه بنشینند».
با این حال، جانت دل، مدیرعامل شرکت برگزارکننده رویدادهای تجاری «فریمن»، معتقد است نادرست بودن این دیدگاه‌‌‌ها ثابت شده است. او می‌‌‌گوید:
«داده‌‌‌ها نشان می‌دهند که نسل زد صرفا به دنبال یک انقلاب دیجیتال نیست، بلکه آنها در واقع خواهان تلفیق هوشمندانه‌‌‌تر تعاملات دیجیتال و حضوری هستند.
«آنها نمی‌‌‌خواهند پشت صفحه‌‌‌نمایش‌‌‌ها پنهان شوند، بلکه فعالانه به دنبال فرصت‌‌‌هایی برای تقویت مهارت‌‌‌های بین‌‌‌فردی و ایجاد روابط حرفه‌‌‌ای معنادار هستند. این نسل درک پیچیده‌‌‌ای از این دارد که فناوری چه زمانی مفید است و چه زمانی مانعی برای ارتباطات واقعی ایجاد می‌کند.»
منبع: CNBC
کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍63👎1🤣1
تبلیغ یک بِرند روغن‌زیتون اسپانیایی با نقاشی سه بعدی در کف فروشگاه

🔹فکر می‌کنید در روز چند نفر با این نقاشی عکس یادگاری می‌گیرند؟

🔹خلاقیت بخش جدایی‌ناپذیر هر کسب‌و‌کاری است. برای موفقیت در استراتژی برندسازی و فروش، باید ایده‌های جالب و هیجان‌‌انگیزی ارائه شوند تا بتوانند با ایجاد مزیت رقابتی، موفقیت یک برند را تضمین کنند.

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍135👌2🤣1
۱۶ آوریل، روز جهانی اوقات فراغت است. اوقات فراغت، فرصتی است که افراد پس از الزامات کاری یا اجتماعی و به انتخاب و دلخواه خود زمانی را برای استراحت یا تفریح اختصاص می‌دهند. انجام ورزش، تفریح، گردش و مسافرت، تماشای فیلم، تئاتر، موسیقی و انواع هنرها و حتی آموختن، همگی در رشد شخصی، ارتقای سلامت و رفاه افراد بسیار موثر است.

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
💯4👍1🤣1
۵ راه برای مقابله با همکار حسود در محل کار

🔸در محیط کار، موفقیت می‌تواند تحسین و احترام دیگران را به همراه داشته باشد، اما همیشه همه از پیشرفت شما خوشحال نخواهند شد. گاهی اوقات، همکارانی که روزی دوستان خوبی بودند، ممکن است به دلیل حسادت یا احساس تهدید، رفتار متفاوتی از خود نشان دهند. تغییرات همکار شما می‌تواند شامل رفتارهای سرد، کنایه‌های غیرمستقیم، یا حتی تلاش برای کم‌اهمیت جلوه دادن موفقیت‌های شما باشد.

🔸چنین موقعیتی ناخوشایند است و می‌تواند به مرور بر عملکرد و روابط کاری شما تأثیر منفی بگذارد. در اینجا، پنج راه برای مدیریت این چالش ارائه شده است.

1⃣ پیش از نتیجه‌گیری، نشانه‌ها را ارزیابی کنید

ابتدا بررسی کنید که آیا شواهد کافی برای این احساس وجود دارد یا خیر. برخی از نشانه‌هایی که می‌توانند نشان‌دهنده‌ی همکار حسود یا رنجیده باشند عبارتند از:

▪️آیا رفتار او به‌طور محسوسی تغییر کرده است؟
▪️آیا از جملات کنایه‌آمیز استفاده می‌کند؟
▪️آیا از میزان تعامل خود با شما کاسته است؟
▪️آیا در جلسات به‌طور غیرمعمولی با نظرات شما مخالفت می‌کند؟
▪️آیا تلاش می‌کند دستاوردهای شما را کم‌اهمیت جلوه دهد یا اعتبار آن‌ها را زیر سؤال ببرد؟

اگر این نشانه‌ها را به‌طور مداوم مشاهده می‌کنید، احتمالاً مسئله‌ای جدی وجود دارد و بهتر است برای برخورد مناسب با آن آماده باشید.

2⃣ دلیل اصلی حسادت را شناسایی کنید


همکار حسود شما بی‌دلیل حسادت نمی‌کند. برخی از افراد احساس می‌کنند که شما بدون شایستگی به جایگاه فعلی خود رسیده‌اید، یا اینکه موفقیت شما تهدیدی برای موقعیت آن‌هاست. در این شرایط، بهترین راهکار گفت‌وگوی مستقیم و محترمانه است. می‌توانید به شکلی حرفه‌ای مسئله را مطرح کنید:

«مدتی است که احساس می‌کنم در جلسات نظرات متفاوت و خاصی نسبت به من داری. آیا موضوع خاصی وجود دارد که باید درباره‌اش صحبت کنیم؟»

این رویکرد به طرف مقابل فرصت می‌دهد تا نگرانی‌ها یا برداشت‌های نادرست خود را بیان کند. اگر دلیل اصلی حسادت مشخص باشد، می‌توان راهی برای کاهش تنش پیدا کرد.

3⃣ موقعیت خود را در ساختار سازمانی تحلیل کنید

در چنین شرایطی، لازم است جایگاه خود و همکار حسود خود را در سازمان بررسی کنید:

▪️آیا او در جایگاهی است که می‌تواند بر مسیر حرفه‌ای شما تأثیر بگذارد؟
▪️آیا شما برای موفقیت خود به همکاری او نیاز دارید؟
▪️آیا رقابت مستقیمی بین شما وجود دارد یا هر دو می‌توانید به موفقیت برسید؟

اگر فردی که نسبت به شما حسادت دارد، نفوذ زیادی در سازمان دارد، بهتر است برای محافظت از موقعیت خود، روابط خود را با دیگر همکاران تقویت کنید و به حمایت آن‌ها اطمینان داشته باشید. در نظر داشته باشید که برخی از افراد ممکن است از قدرت خود برای تخریب شما استفاده کنند.

4⃣ همکاران حامی خود را شناسایی کنید

همیشه در محیط کار افرادی هستند که از موفقیت شما حمایت می‌کنند و می‌توانند نقش مهمی در موقعیت حرفه‌ای شما داشته باشند. به این موارد توجه کنید:

▪️آیا برخی همکاران که قبلاً با شما در ارتباط بودند، حالا کمتر به شما توجه می‌کنند؟
▪️آیا تعامل آن‌ها در جلسات یا در محیط کار با شما کاهش یافته است؟
▪️آیا در مواقعی که نیاز به حمایت دارید، از شما فاصله می‌گیرند؟

اگر پاسخ مثبت است، احتمال دارد که آن‌ها نیز تحت تأثیر جو منفی قرار گرفته باشند یا خودشان دچار حسادت شده باشند. در این شرایط، بهتر است روی روابطی تمرکز کنید که بر پایه‌ی همکاری و حمایت متقابل شکل گرفته‌اند.

5⃣ در صورت لزوم، ارتباط خود را محدود کنید

در برخی موارد، باوجود تمام تلاش‌های شما برای بهبود رابطه، برخی افراد حاضر به تغییر نگرش خود نیستند. آن‌ها به رقابت ناسالم و تفکر «بازی با حاصل جمع صفر» معتقدند، یعنی تصور می‌کنند موفقیت یک نفر به معنای شکست دیگری است.
در این شرایط، منطقی‌ترین اقدام این است که ارتباط غیرضروری را با همکار حسود یا خشمگین خود کاهش دهید و انرژی خود را صرف تعاملات مثبت کنید. حفظ رفتار حرفه‌ای و احترام متقابل کافی است، اما نیازی نیست که تلاش مضاعفی برای جلب نظر فردی انجام دهید که تمایلی به بهبود رابطه ندارد.

منبع: hbr
کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍13👌1🤣1
آدم‌های جاه‌طلب ناخودآگاه به سوی سرمایه‌گذاری کم بر روی خانواده و سرمایه‌گذاری زیاد بر روی شغل خود کشیده می‌شوند. درحالیکه در نهایت، داشتن روابط صمیمی و عاشقانه با خانواده، پایدارترین و قدرتمندترین منشا شادکامی آن‌ها است.

👤 کلیتون کریستنسن
کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
14👍6🤣1
۸ توصیه برای حفظ بهره‌وری در محیط پرسروصدا

حتما می‌دانید فکرکردن و کارکردن در محیط پرسروصدا چقدر عذاب‌آور است. نتیجه‌ هم معمولا خوب از آب درنمی‌آید. البته با توجه به اینکه ادارات روز‌به‌روز کوچک‌تر و شلوغ‌تر می‌شوند، چاره‌ای نیست جز اینکه راه‌حلی برای این مشکل پیدا کنیم، راه‌حل‌هایی اساسی که ۸ مورد از آنها را در ادامه می‌خوانید.

1⃣ از گوش‌گیر یا هدفون استفاده کنید

اگر به‌راحتی دچار حواس‌پرتی می‌شوید، اولین پیشنهاد ما به شما استفاده از گوش‌گیر است. حتی می‌توانید هدفون روی گوشتان بگذارید و موسیقی محبوبتان را پخش کنید.

2⃣ اتاقی ساکت‌تر پیدا کنید

اگر نمی‌توانید روی کارتان تمرکز کنید، بگردید و فضای آرام‌تری در محیط دفتر پیدا کنید، مثلا اتاق کنفرانسی که می‌دانید اکثر مواقع بلااستفاده است. همچنین سعی کنید پروژه‌های مهمی را که به فکر بیشتری احتیاج دارند نگه دارید برای ساعت‌های خلوت‌تر.

3⃣ روی یک کار تمرکز کنید


در دفاتر اداری معمولا هر کارمند در آن واحد چندین کار را انجام می‌دهد تا زودتر کارها را پیش ببرد؛ اما حداقل باید آرامش نسبی در محیط برقرار باشد تا حواس کارکنان پرت نشود. به یاد داشته باشید که تمرکز روی یک وظیفه تا تکمیل آن، یکی از ضروریات بهبود بهره‌وری در محیط کار است.

4⃣ خودتان را در معرض صداهای بلند قرار بدهید

می‌دانید چرا صدای بلند این‌قدر برای ما آزاردهنده است؟ یک از دلایل مهمش این است که گوش ما به سکوت عادت کرده است. زمان بیشتری را در محیط‌های پرسروصدا بگذرانید تا گوشتان به صداهای پس‌زمینه عادت کند. شاید این راهکار برای همه مفید نباشد، اما ارزش امتحان‌کردن را دارد.

5⃣ عوامل حواس‌پرتی را کنار بگذارید

مثلا تلفن همراهتان را کنار بگذارید یا حداقل صدایش را قطع کنید. مرورگرها و برنامه‌های غیرضروری را ببندید و فقط صفحاتی را باز نگه دارید که با آنها کار دارید. برای خودتان زمان استراحت تعیین کنید و تا حد امکان به این برنامه‌ریزی زمانی پایبند باشید.

6⃣ صدای مزاحم را با صداهای دیگر محو کنید

شاید ایده اضافه‌کردن صدای جدید به محیط پرسروصدا عجیب به‌ نظر برسد، اما گاهی عامل حواس‌پرتی خود سروصدا نیست، بلکه نوع خاصی از صداست. سعی کنید نزدیک پنجره‌ای باز و رو به خیابان بنشینید تا صدای ترافیک را بشنوید یا اتاقتان را با کارکنانی شریک شوید که مدام صحبت می‌کنند تا صداهای دیگر اصلا به‌ گوشتان نرسند.

7⃣ برنامه کاری جدید تنظیم کنید

اگر احساس می‌کنید مواقعی که کسی در دفتر نیست بیشترین بازدهی را دارید و می‌توانید خارج از ساعات اداری کار کنید، سعی کنید قبل از دیگر کارکنان به دفتر بروید یا بعد از خروج آنها در دفتر بمانید و به کارهای نیمه‌تمام‌ برسید.

8⃣ مسئله سروصدای دفتر را مطرح کنید

اگر مسئله مربوط به محیط کار است، انتظار می‌رود مدیر دفتر قدمی بردارد و با کسانی برخورد کند که عامل سروصدای دفتر هستند.
اگر می‌بینید کسی با تماس‌های تلفنی شخصی، شوخی‌های بیجا یک‌تنه سروصدای زیادی ایجاد می‌کند، مستقیم از او بخواهید کمی رعایت کند. البته اگر خجالت می‌کشید یا رویارویی با همکارانتان برای شما راحت نیست، این مسئله را با سرپرست گروه یا مدیر دفتر در میان بگذارید.

◀️ کلام آخر

هرجا زندگی در جریان باشد صدا هم هست. نمی‌توانیم آدم‌ها را ساکت کنیم، صدای ترافیک را قطع و همه تلفن‌های دنیا را خاموش کنیم که بتوانیم کار کنیم! برای موفقیت شغلی خودمان هم که شده، باید یاد بگیریم با چه ترفندهایی در محیط‌های شلوغ کار کنیم و بیشترین بازدهی را داشته باشیم.

منبع: businessnewsdaily
کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍8🤣21
بهترین راه برای قدردان بودن از شغل‌تان این است که زندگی را بدون آن تصور کنید.

👤 اسکار وایلد
کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍11
چطور از شایعه پراکنی در محیط کار دوری کنیم؟

🔸شایعه‌ی کاری یعنی انتشار اطلاعات نادرست درباره همکاران یا صحبت درباره زندگی شخصی یکی از همکاران بدون اطلاع یا رضایت او.
شایعات کاری معمولا هنگام مکالمه‌های معمولی بین همکاران مطرح می‌شوند. برای حفظ اخلاق حرفه‌ای در محل کار، سعی کنید از قرارگرفتن در موقعیت‌هایی که ممکن است منجر به شکل‌گرفتن این شایعات بی‌اساس شوند اجتناب کنید.

◀️ چطور از شایعه‌پراکنی در محیط کار اجتناب کنیم؟

▪️روشی برای تخلیه احساسات‌‌تان در خانه پیدا کنید.

برای جلوگیری از ارتباطات نادرست و شایعه‌پراکنی در محیط کار، راهی برای بیان افکار و احساسات‌تان در خانه پیدا کنید. ایجاد فضایی امن برای استراحت و رفع استرس شغلی در خانه می‌تواند به شما کمک کند قبل از بازگشت به محل کار، آرام شوید.

▪️روی کاری مفید تمرکز کنید

اگر متوجه شدید همکارانتان غیبت می‌کنند، سعی کنید در گفت‌وگویشان شرکت نکنید و در آن فضا قرار نگیرید. به‌جای آن توجهتان را معطوف پروژه‌ای کنید که در حال انجامش هستید یا برای استراحت و ناهار بروید.

▪️مسائل شخصی و حرفه‌ای را از هم جدا کنید

برای جلوگیری از شایعه‌پراکنی و انتشار اطلاعات نادرست، به چیزهایی که با همکارانتان به اشتراک می‌گذارید دقت کنید. سعی کنید بین بخش‌های شخصی و حرفه‌ای زندگی‌تان حدومرزهایی ایجاد کنید. می‌توانید زمان گفت‌وگویتان را به صحبت درباره موضوعات کاری مهم اختصاص بدهید.

▪️شفاف باشید

برای جلوگیری از افتادن در دام شایعات کاری، درباره اهداف و احساساتی که دارید روراست باشید و صداقت پیشه کنید. محیط‌های حرفه‌ای گاهی فضایی بسیار رقابتی دارند. سعی کنید درباره نیت خود با همکاران شفاف باشید تا از ایجاد هرگونه شایعه جلوگیری کنید.

▪️هرگز چیزی را که نباید تکرار شود تکرار نکنید

ساده‌ترین و مؤثرترین راه برای اطمینان از اینکه درگیر شایعه‌پراکنی نشوید این است که شنیده‌هایتان را بازگو نکنید. اطلاعات را در صندوق امانات ذهنتان ذخیره کنید و به کار خودتان ادامه بدهید.

▪️نه بگویید

شجاع باشید و بگذارید افراد بدانند علاقه‌ای به شنیدن شایعات یا بدگویی درباره دیگران ندارید.

◀️ نکاتی درباره شایعه پراکنی در محیط کار


چند نکته هست که لازم است برای دوری از شایعه پراکنی در محیط کار به خاطر بسپارید. این نکات را در ادامه بیان کرده‌ایم.

▪️شنونده فعالی باشید و برای جلوگیری از ایجاد سوء‌تفاهم، مهارت گوش دادن فعالانه را تمرین کنید.

▪️اگر در محل کار دچار تعارض و اختلاف هستید، هرچه زودتر آن را حل کنید. ارتباط مستقیم می‌تواند راهی عالی برای حل اختلافات بدون ایجاد شایعه باشد.

▪️با احترام رفتار کنید. این کار کمکتان می‌کند که به یکدیگر اعتماد کنید.

▪️مخاطبانتان را بشناسید. قبل از گفتن داستانی خنده‌دار برای همکارتان، به این فکر کنید که حرف‌هایتان ممکن است بر دیگران چه تأثیری بگذارد.

▪️همدل باشید و از دید دیگران به موضوعات نگاه کنید. به این فکر کنید که در موقعیت طرف مقابل چه احساسی خواهید داشت و به حساسیت‌های شخصی آنها توجه کنید.

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👏8👍6
تو اول بگو با کیان زیستی
من آن‌گَه بگویم که تو کیستی

همنشین تو از تو بِه باید
تا تو را عقل و دین بیفزاید

👤 سعدی

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍75🤣1
”اگر به اندازه کافی تلاش کنید، می‌توانید که به هر کسی که می‌خواهید تبدیل شوید.“
ولی این جمله معروف صحیح نیست!

تام راث در کتاب «نقاط قوت خود را پیدا کنید»، جمله بالا را بصورت زیر اصلاح می‌کند:

”شما نمی‌توانید به هر کسی که می‌خواهید تبدیل شوید، ولی می‌توانید در آن چیزهایی که توانایی ذاتی در آن دارید، بسیار پیشرفت کنید.” 


کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍14
امتحان یک مدیر، کاری که او می‌تواند به تنهایی انجام دهد نیست، بلکه کاری است که کارکنانش بدون حضور او می.توانند انجام دهند.
میزان و بزرگی مشکلی که آنها می‌توانند حل کنند، تعیین کننده میزان توانایی تیمی است که مدیر ساخته است.

📖 ۱۳ اشتباه مهلک مدیران
دابلیو استیون بران

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍12💯21
زمانی که مشتری درباره عیب محصول‌تان صحبت می‌کند با او موافقت کنيد!

🔺امروزه دیگر ادبیات فروش با اصرار یا به عبارتی فروش با چرب‌زبانی و فشار، در کسب و کارها کمرنگ شده است. زمان فروش محصول، در کنار مشتری و در جبهه او قرار بگیرید. اگر مشتری از معایب محصول‌تان صحبت کرد با او موافقت کنید. البته این به آن معنا نیست که شما تسلیم شوید، در کنار تصديق او از مزایای محصول حرف بزنید. در آخر برای او اینگونه استدلال کنید که چرا با وجود این معایب باز هم این محصول انتخاب خوبی برای او خواهد بود.

🔺به عنوان مثال اگر در حال فروش خودرو هستید و مشتری فکر می‌کند خودرویی که شما پیشنهاد کردید کوچک است، اگر شما با این موضوع موافقت کنید، او نیز متعجب شده و به شما اعتماد خواهد کرد. در این زمان به دنبال راهی بگردید تا به او توضیح دهید با وجود همه این مشکلات و نگرانی‌ها، چرا این محصول برای او انتخاب مناسبی است.
مثلا یکی از استدلال‌هایی که می‌توانید بیاورید این است که بگویید: درست است که خودرو کوچک است اما این باعث می‌شود پارک کردن آن در خیابان راحت‌تر باشد.

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍10
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چرا ولخرج‌ها در واقع عاشق پول هستند؟
آیا پول برای ولخرج‌ها بی‌اهمیت است یا در واقع عاشق پول هستند؟

گئورک زیمل به این سوال پاسخ می‌دهد.

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍4
هر صبح یک روز جدید در انتظار ماست. انسان‌ها می‌گویند که اگر خوش شانس باشی بهتر است، اما من ترجیح می‌دهم که هوشیار باشم، چرا که وقتی شانس به سراغم بیاید، از دستش نخواهم داد.

📖 پیرمرد و دریا
👤 همینگوی

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍111
⭕️ از اشتباهات بی‌پایه مردم یکی این است که خیال می‌کنند هر کس دارای خصوصیاتی است تغییر‌ناپذیر؛ یکی بد است و دیگری خوب، این هشیار است و آن احمق؛ این فعال است و آن تنبل. حال آنکه اینطور نیست.

⭕️ آدم‌ها مثل رودخانه‌اند، اگر چه همه یک‌شکل و یک‌جورند ولی رودخانه را که دیده‌اید، همچنان‌که پیش می رود، گاهی آهسته حرکت می‌کند، گاهی تند، گاه که به کوهسار می‌رسد باریک می‌شود، گاهی که به دشت می‌رسد پهن می شود و وسعت پیدا می‌کند، در جایی آبش سرد است و چند فرسنگ آن طرف‌تر آبش گرم می‌شود. یک زمان آرام است و یک زمان طغیان می‌کند. هر انسانی در خود عناصر خوب و بد را دارد، گاهی روی خوبش را نشان می‌دهد و گاهی روی بدش را ...!

📖 رستاخیز
👤 لئو تولستوی

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍15👏3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تضمین کیفیت محصول یعنی همین!

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍10👏2
کاری که انجام می‌دهید، اگر مهم باشد، بخشی از وجود شما می‌شود؛ مانند مکانیکی که روغن زیر ناخن‌هایش پاک نمی‌شود، شغل ما هم هر جا برویم همراه‌مان است.

جوان که بودم پدرم به من می‌گفت: "اگر صبح که بیدار می‌شوی، مشتاقانه به محل کارت نروی، شغل نادرستی را انتخاب کرده‌ای." اگر آن را انجام وظیفه در نظر نگیری و دوازده ساعت روز به سرعت برایت سپری شود، این شور و اشتیاقت را نشان می‌دهد.

📖 جنس مدیر عالی
👤 دی ای بنتون

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
👍95
شغلتان را به خاطر پول ترک نکنید، اگر هنوز به این سؤالات پاسخ نداده‌اید

🔸بسیاری از افراد معتقدند حقوق دریافتی‌شان به اندازه ارزش کاری که انجام می‌دهند، نیست. چنین حسی می‌تواند گمراه‌کننده باشد، به‌ویژه وقتی با پیشنهاد شغلی با دستمزد بالاتر رو‌به‌رو می‌شوند. اما قبل از آنکه سریع تصمیم بگیرید و صرفا به‌خاطر دستمزد بیشتر، شغل فعلی خودتان را رها کنید، بهتر است سؤالات زیر را از خودتان بپرسید:

1⃣ حقوق فعلی شما چه نسبتی با وظایف و دستمزد سایر همکاران هم‌رده دارد؟

شاید یک شرکت جدید بتواند حقوق بیشتری بپردازد، اما باید دید این حقوق بیشتر را در ازای چه کاری به شما پرداخت می‌کند. لیستی از وظایف فعلی خود تهیه کنید و آن را با شرح شغل پیشنهادی مقایسه کنید. اگر قرار است حقوق بیشتر صرفا به‌علت کار بیشتر پرداخت شود،‌ شاید باید در تصمیم خود مبنی بر ترک شغل فعلی بازنگری کنید.

2⃣ آیا واقعا شایسته حقوق بیشتر هستم؟

نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۵ نشان داد که ۸۱ درصد کارمندان، خود را وظیفه‌شناس‌تر و فداکارتر از سایر همکارانشان می‌دادند! مسلما هر فرد دوست دارد که خودش را بهتر ببیند؛ اما قبل از آنکه به‌سراغ مدیرتان بروید و تقاضای حقوق بیشتری کنید، دلایلی محکم و مصداقی برای شایستگی خود پیدا کنید. شاید به این نتیجه برسید که فداکاری‌های شما به اندازۀ دیگران است و نه بیشتر!

3⃣ تأثیر شغل فعلی در رضایت‌مندی من از زندگی‌ام چیست؟

قبل از اینکه شغل فعلی خود را به‌خاطر حقوق بیشتر رها کنید، از خود بپرسید که آیا شغل جدید،‌ رضایت بیشتری در من ایجاد می‌کند یا خیر؟!
شرایط کاری هر دو شرکت را بررسی کنید تا دریابید کدام شغل بیشترین هماهنگی را با شخصیت و روحیات شما دارد. آیا شغل پیشنهادی با درآمد بیشتر، با روحیات شما هم سازگار است؟

4⃣ آیا می‌توانید با کارفرما یا مدیرتان به‌صراحت درباره حقوق و مزایا گفت‌وگو کنید؟

شک و تردید در چنین مواقعی طبیعی است. صحبت با مدیر یا کارفرمای خود را در نظر بگیرید. اگر این گفت‌وگو شما را نگران و عصبی می‌کند، شاید باید در تصمیم خود مبنی بر رد پیشنهاد جدید بازنگری کنید.
به روابطی فکر کنید که در شغل فعلی، با سایر کارکنان شرکت ایجاد کرده‌اید. آیا این روابط را در شغل جدید نیز تجربه خواهید کرد؟ آیا شخصیت و نحوه برخورد مدیری که به شما پیشنهاد شغل جدید داد، شما را تحت‌تأثیر قرار داد؟

منبع: careercast
کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
11👍3
بهترین چیز برای آدم همین است... اعتقاد داشتن به حرفی که می‌زند و دوست داشتنِ کاری که می‌کند.

📖 گفتگو در کاتدرال
ماریو بارگاس یوسا

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
9👍2
۲۸ آوریل، روز "یادبود کارگران" نام دارد. این روز یادبودی است برای کارگرانی که در حین کار آسیب دیدند یا جان خود را از دست دادند و تاکیدی است برای ایجاد محیط‌های کاری ایمن.

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings
😢51
2025/07/14 13:02:03
Back to Top
HTML Embed Code: