Telegram Web Link
پیام بیمه
⭕️ در روزی که گرد و غبار غلیظ سراسر استان خوزستان را به تعطیلی کشانده بود؛ رئیس کل بیمه مرکزی ۹ شعبه شرکت‌های بیمه اهواز را غافلگیر کرد در ادامه بازدیدهای از پیش اعلام‌نشده مقام ارشد نهاد ناظر صنعت بیمه، ۹ شعبه شرکت بیمه و یک مجموعه ارزیابی خسارت در شهر…
📷 در ادامه بازدیدهای از پیش اعلام‌نشده مقام ارشد نهاد ناظر صنعت بیمه، ۹ شعبه شرکت بیمه و یک مجموعه ارزیابی خسارت در شهر اهواز روز سه شنبه ۲۶ فروردین میزبان پرویز خوشکلام خسروشاهی بودند.

@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟢صنعت بیمه در آیینه رسانه‌ها🟢

📌 رئیس کل بیمه مرکزی:
ضریب نفوذ بیمه در کشور ۲.۱ درصد است/ ۹۵ درصد منازل مسکونی کشور بیمه ندارند


رئیس کل بیمه مرکزی ضریب نفوذ بیمه در کشور را ۲.۱ درصد اعلام کرد و گفت: این میزان نفوذ، بسته به سرانه درآمد مردم بد نیست.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه مرکزی به نقل از ایسنا-کرمانشاه، پرویز خوش‌کلام خسروشاهی در سفر به استان کرمانشاه، با اشاره به وضعیت صنعت بیمه در کشور، گفت: در حال حاضر از مجموع حق بیمه‌های پرداختی در کشور حدود ۳۰ درصد اجباری و مربوط به بیمه شخص ثالث بوده و ۷۰ درصد غیراجباری است.
وی ضریب نفوذ بیمه در کشور را نیز حدود ۲.۱ درصد و در دنیا هفت درصد اعلام کرد و افزود: معتقدم در مجموع وضعیت ضریب نفوذ بیمه در کشور آن طور که گفته می‌شود، بد نیست.
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه را باید نسبت به درآمد سرانه مردم بررسی کرد، نه نسبت به سایر کشورهای دنیا، خاطرنشان کرد: نسبت به درآمد سرانه مردم، وضعیت نفوذ بیمه در کشور ما مطلوب است.
خوش‌کلام خسروشاهی با بیان اینکه وضعیت نفوذ بیمه در کشور ما نسبت به برخی کشورهای اطراف از جمله ترکیه با ضریب نفوذ بیمه ۱.۷ درصدی بهتر است، یادآور شد: حدود ۹۲ درصد کل حق بیمه‌های پرداختی در دنیا تنها متعلق به ۱۴ کشور است و از همین رو نمی‌توان انتظار داشت ضریب نفوذ بیمه در کشور ما معادل کشورهای پیشرفته دنیا باشد.

🔴مهمترین عامل عدم اقبال به بیمه، مسائل اقتصادی است
رئیس کل بیمه مرکزی درباره دلایل عدم اقبال مردم به بیمه‌های اختیاری نیز گفت: طبق نظرسنجی‌های صورت گرفته، عامل اقتصادی اصلی‌ترین دلیل است و مردم بلحاظ اقتصادی توان پرداخت حق بیمه را ندارند.
خوش‌کلام خسروشاهی تاکید کرد: در این مورد عامل فرهنگی سهم بسیار کمتری دارد، زیرا مردم می‌دانند بیمه لازم و ضروری بوده و چه مزایایی دارد، اما درآمد کافی برای پرداخت حق بیمه را ندارند. این شرایط باعث شده اکنون نزدیک به ۹۵ درصد منازل مسکونی کشور بیمه نداشته باشند.

🔴فعالیت ۴۱ شرکت بیمه در کشور
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه از تعدد شرکت‌های بیمه فعال در کشور نیز یاد کرد و افزود: در حال حاضر ۴۱ شرکت بیمه در کشور فعال است.
وی با بیان اینکه برخی کارشناسان این تعداد شرکت بیمه را برای کشور زیاد می‌دانند، اظهار کرد: با توجه به درآمد سرانه کشور به نظر می‌رسد این تعداد کافی باشد، اما اگر ظرفیت‌های واقعی بازار بیمه را در نظر بگیریم باز هم جای کار هست.
به گفته خوش‌کلام خسروشاهی، در حال حاضر حداقل ۵۰ درصدی ریسک‌هایی که در کشور با آن مواجهیم پوشش بیمه ندارند و شرکت‌های بیمه می‌توانند در زمینه پوشش این ریسک‌ها پای کار بیایند.
وی هدف اصلی بیمه مرکزی را رضایت مردم از بیمه‌ها و بیمه مرکزی دانست و گفت: این سیاست را با جدیت در استان‌ها نیز دنبال می‌کنیم.
خوش‌کلام خسروشاهی یکی از راه‌های بررسی رضایت مردم و تبادل اطلاعات را حضور در استان‌ها، بازدید از شرکت‌های بیمه‌ای مختلف و در مجموع حضور در کف بازار بیمه برای ارزیابی خدمات اعلام کرد و گفت: هدف ما از سفرهای استانی حل مشکلات بیمه است و این سفرها را ادامه خواهیم داد.

🔗 منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران

@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ بیمه مركزی در جمع دستگاه‌های دارای عملكرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت

در جدیدترین ارزیابی انجام‌شده از سوی کارگروه بهره‌وری شرکت‌های دولتی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفق شد در جمع دستگاه‌هایی قرار گیرد که عملکرد مطلوبی در حوزه بهره‌وری داشته‌اند.
به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه مرکزی، این ارزیابی بر اساس شاخص‌های تعیین‌شده در چارچوب آئین‌نامه «انتظام‌بخشی، شفاف‌سازی و ضابطه‌مندی درآمدها و هزینه‌های شرکت‌های دولتی» و پس از بررسی‌های تخصصی و تأیید نهایی در کارگروه بهره‌وری انجام شده و بیمه مرکزی در سطح خوب قرار گرفته است.
در همین راستا، رضا خواجه‌نائینی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی، با صدور پیامی از بیمه مرکزی به‌دلیل موفقیت در تحقق اهداف بهره‌وری وزارت متبوع که منجر به بهبود جایگاه کلی مدیریت بهره‌وری این وزارتخانه شده، قدردانی کرده است.

https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5598/Staging

@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📷 گزارش تصویری - لرستان

رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه سفرهای استانی، با حضور در شهر خرم‌آباد از دفاتر بیمه‌ای و شعب شرکت‌های بیمه بازدید کرد و در جریان وضعیت خدمات‌رسانی به مردم و مسائل فعالان صنعت بیمه در این استان قرار گرفت.

@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ پس از حضور رئیس کل بیمه مرکزی در مراکز بیمه‌ای خرم‌ آباد؛
سر درددل رؤسای شعب و نمایندگان بیمه لرستان باز شد

در پنجمین روز از سفر منطقه‌ای پرویز خوشکلام خسروشاهی، وی و سه تن از مدیران کل بیمه مرکزی در شهر خرم آباد با مسئولان و کارکنان شعب و شبکه فروش دیدار و گفت‌وگو کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه مرکزی، این ملاقات‌ها در فضایی صمیمانه برگزار شد و نقش‌آفرینان صنعت بیمه در استان لرستان بی‌واسطه دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.
بر اساس این گزارش، بیشترین گلایه و نگرانی شعب بیمه و نمایندگی‌ها از عملکرد کارگزاری‌های برخط و آینده شغلی بود که رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به این دغدغه، ضمن تأکید بر رعایت مقررات و آیین‌نامه‌ها و امنیت شغلی شبکه فروش اظهار داشت: بهره‌گیری از آخرین فناوری‌های روز برای توسعه کسب و کار و همچنین بازاریابی الکترونیکی در همه جای جهان امری پذیرفته شده است.
رئیس کل بیمه مرکزی، قابلیت‌های متنوع شعب و نمایندگی‌های فروش بیمه را در رشته‌های غیرشخص ثالث از جمله رشته‌های درمان، عمر و زندگی، مسئولیت و مهندسی تشریح کرد و افزود: اگر شبکه فروش، فضای بازاریابی و صدور خود را به گونه‌ای طراحی کند که بیمه‌نامه در حداقل زمان و با کمترین هزینه ممکن به دست مشتری برسد، مشکل رقابت ناسالم حل خواهد شد.
رئیس شورای عالی بیمه از آمادگی نهاد ناظر برای اصلاح آیین‌نامه‌ها در جهت رفع چالش‌ها و دغدغه‌های شبکه فروش سخن گفت و تصریح کرد: تخلف از سوی هر یک از بازیگران صنعت بیمه سر بزند در نهاد ناظر مطرح و با متخلفان برخورد می‌شود و بین شبکه فروش و کارگزاران برخط و شرکت‌های بیمه هیچ‌گونه تقاوتی وجود ندارد.
وی در همین راستا خاطرنشان کرد: در صورتی که شرکت‌های بیمه در چارچوب قوانین و آیین‌نامه‌های مصوب رفتار کنند پدیده رسوب حق بیمه هیچ‌گاه اتفاق نخواهد افتاد.

🔴مدیران شعب و نمایندگان شرکت های بیمه چه گفتند؟

رئیس شعبه شرکت بیمه میهن در خرم آباد با ابراز شگفتی از حضور مرد اول صنعت بیمه در استان لرستان این اتفاق را نقطه شروع شکل‌گیری ادبیات مشترک بیمه مرکزی و شهرستان‌ها توصیف کرد و افزود: همین که نمایندگان بیمه در کوچه پس کوچه‌های شهرستان‌ها می‌توانند مسائل و مشکلات خود را رودررو با رئیس کل بیمه مرکزی مطرح کنند یعنی صنعت بیمه به بلوغ مدیریتی رسیده است.
وی در ادامه در خصوص موضوعاتی نظیر: فرایند پرداخت افت قیمت خودرو، تسهیل مجوز نمایندگی، نسبت خسارت و توسعه فرهنگ بیمه، نقطه نظرات خود را ارائه کرد.
در ادامه بازدیدها، خسروشاهی و همراهان در شعبه بیمه سرمد حاضر شدند و بار دیگر گلایه‌ها از شیوه رقابت کارگزاری‌های برخط مطرح شد.
رئیس شعبه سرمد در خرم آباد با تأکید بر ضرورت فعالیت استارت‌آپ‌ها در صنعت بیمه، نسبت به تهدید امنیت معیشت نمایندگان ابراز نگرانی کرد.
وی در همین راستا گفت: اگر فعالیت کارگزاری‌های برخط در چارچوب قوانین باشد و از خط قرمز مقررات عبور نکنند هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
در ادامه همکاران شعبه شرکت سرمد مسائلی نظیر: رسوب حق بیمه در کارگزاری‌های برخط، اختلاف نرخ حق بیمه و دانش ناکافی فنی برخط‌ها را مطرح کردند.
بر اساس این گزارش، دامنه بحث در خصوص کارگزاری های برخط تا شعبه بیمه رازی نیز ادامه پیدا کرد و مدیر این شرکت اظهار داشت: نگاه یکسان شرکت‌های بیمه به نمایندگی‌ها و کارگزاری‌های برخط می‌تواند بخش اعظم تعارض‌ها و سوتفاهم‌ها را برطرف کند.
رئیس شعبه بیمه رازی نیز با قدردانی از دغدغه‌مندی شبکه فروش گفت: اگر شرکت‌های بیمه نسبت به راه‌اندازی کارگزاری‌های برخط قدرتمند اقدام می‌کردند امروز ناگزیر نبودند برای جذب پرتفوی بیشتر، درخواست‌های فرامقرراتی استارت‌آپ‌ها را بپذیرند.
در پایان این بازدید، رئیس شعبه بیمه سرمد با ابراز خرسندی از حضور متولیان صنعت بیمه در شهرستان خرم آباد از برخی مطالبات غیرمنطقی بیمه‌گذاران در استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که شرایط به گونه‌ای پیش برود که سازمان‌های مستقر در استان، خواسته‌های خلاف مقررات را به صنعت بیمه تحمیل نکنند.

🔴از سرمایه اعتماد صنعت بیمه صیانت کنیم

در حضور رئیس کل بیمه مرکزی در قدیمی‌ترین نمایندگی شرکت بیمه البرز هم مباحث مهمی مطرح شد.
مدیر این نمایندگی با بیان این مطلب که تخفیفات عجیب کارگزاری‌های برخط، قلب اعتماد مشتریان قدیمی نمایندگان شبکه فروش را نشانه می‌رود، اظهار داشت: نمایندگان شبکه فروش هم باید به روز شوند اما در میدان بازی رقابت ناسالم نمی‌توان دوام آورد.

⬇️ ادامه دارد... ⬇️

@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⬆️ ادامه خبر بالا ⬆️

این نماینده صنعت بیمه با گلایه از رانت اطلاعاتی کارگزاران برخط این پرسش را مطرح کرد که چگونه برخی از بازیگران بازار بیمه به راحتی به اطلاعات شخصی میلیون‌ها بیمه‌گذار دسترسی دارند و این امکان برای شبکه فروش، میسر نیست.
گفت‌وگو با مسئول شرکت ارزیابی خسارت بیمه‌ای وسایل نقلیه موتوری، آخرین مرحله بازدیدهای رئیس کل در روز چهارشنبه بود و سپس با همراهان خود برای بازدید از مراکز بیمه‌ای در استان مرکزی به اراک سفر کردند.
گفتنی است رئیس کل بیمه مرکزی در حاشیه این بازدیدها با نماینده‌ای از شرکت تجارت نو هم دیدار و گفت‌وگو کرد.
شایان ذکر است این ملاقات‌ها و بازدیدهای فشرده در فضایی کاملاً صمیمانه و به دور از تشریفات معمول، صورت می‌گیرد.

https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5599/Staging

@payamebimeh
⭕️ پس از یک هفته؛
سفر منطقه‌ای رئیس کل بیمه مرکزی در ایستگاه اراک به پایان رسید


پس از یک هفته بازدید از شعب شرکت‌های بیمه و برخی از نمایندگان و کارگزاران بیمه و ارزیابان خسارت فعال در منطقه غرب و جنوب غرب کشور و دیدار و گفت‌وگو با فعالان صنعت بیمه و برخی از بیمه‌شدگان؛ سفر منطقه‌ای رئیس کل بیمه مرکزی در ایستگاه اراک به پایان رسید
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه مرکزی، رئیس نهاد ناظر صنعت بیمه و همراهان وی پس ده‌ها بازدید فشرده از دفاتر امور شعب، نمایندگان، کارگزاران و ارزیابان خسارت در شهر اراک به دور نخست سفرهای منطقه‌ای خود پایان داد.
پرویز خوشکلام خسروشاهی ضمن تشریح اهداف خود از این سفر، خاطرنشان کرد: دیدار و گفت‌وگو با تلاشگران کف بازار بیمه و بخش‌های از مردم، تصویری شفاف و بی‌نقاب از لایه‌های مختلف و پیچیده صنعت بیمه را در برابر چشم سیاست‌گذاران قرار می‌دهد.

🔴 زیر پوست صنعت بیمه چه خبر است؟

یکی از دفاتر نمایندگی بیمه پارسیان در اراک نخستین محل ملاقات رئیس کل بیمه مرکزی با اهالی شبکه فروش در این شهر بود که مدیر آن ضمن ابراز علاقه به توسعه بیمه‌های زندگی، نسبت به کم‌رغبتی مردم برای تهیه بیمه‌نامه‌های عمر و سرمایه‌گذاری ابراز نگرانی کرد.
در ادامه بازدیدها رئیس شعبه ملت، دو‌ عامل تسهیل روند پرداخت خسارات و پشتیبانی از نمایندگی‌ها را انگیزه اصلی راه‌اندازی شعبه ملت اراک عنوان کرد و افزود: رویکرد اصلی ما در استان مرکزی تمرکز بر خرده‌فروشی است و برای افزایش سهم خود از بازار تلاش می‌کنیم.
وی با اظهار این مطلب که ۳۰ کد نمایندگی بیمه ملت در سطح استان مرکزی فعالیت می‌کنند، گفت: برای دستیابی به سهم بیشتری از بازار دو برنامه آموزش مداوم نمایندگان و تربیت بازاریابان خبره در دستور کار ما قرار دارد.
رئیس شعبه شرکت بیمه ملت در اراک با تشریح میزان پرتفوی و نسبت خسارت، اظهار داشت: با وجود نرخ فنی متناسب با ریسک از سوی بیمه‌گران گاهی بدعهدی بیمه‌گذاران و تأخیر در پرداخت حق بیمه و نظایر آن به اعتبار شرکت‌ها لطمه وارد می‌کند.
بر اساس این گزارش، رییس شعبه شرکت کوثر نیز با تأکید بر این نکته که شعبه اراک با هیچ یک از کارگزاری‌های برخط همکاری ندارد، اظهار کرد: برخی نارضایتی‌ها از سوی بیمه‌گذاران به خصوص در رشته بیمه بدنه وجود دارد اما خوش‌حسابی متقاضیان دریافت پوشش‌های بیمه‌ای، می‌تواند شرایط بهتری را برای این صنعت رقم بزند.
رئیس کل بیمه مرکزی پس از این ملاقات در شعبه بیمه معلم اراک حضور یافت و با مدیر و کارکنان آن به گفت‌وگو نشست‌.
مدیر شعبه شرکت معلم با ابراز خرسندی از حضور سرزده مقام عالی صنعت بیمه، مأموریت تیم همراه خود را کسب رضایت حداکثری مشتریان عنوان کرد و افزود: اگر به مقررات و آیین‌نامه‌های مصوب در شورای عالی بیمه به درستی عمل شود شاهد هیچ رقابت ناسالمی در بازار بیمه نخواهیم بود.
وی افزود: متأسفانه برخی نرخ‌شکنی‌ها به خصوص در رشته بیمه درمان، آرامش بازار را به خطر می‌اندازد و امنیت روانی و معیشتی نمایندگان شبکه فروش را به‌ هم می‌ریزد.
وی در پایان ارتباط شعب شرکت‌های بیمه را با دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی، رضایت‌بخش توصیف کرد.
بر اساس این گزارش به رغم ابراز نارضایتی بسیاری از فعالان شبکه فروش و دست‌اندکاران برخی از شعب در خصوص رفتار و عملکرد کارگزاران برخط، یکی از نمایندگان شرکت بیمه سامان در بازدید رئیس کل بیمه مرکزی از دفتر وی نظر متفاوتی در این خصوص داشت و حضور استارت‌آپ‌ها را عامل تقویت انگیزه شبکه فروش دانست و تصریح کرد: صدور بیمه‌نامه‌های غیر شخص ثالث بدون ارائه مشاوره و مذاکره حرفه‌ای ممکن نیست از این رو ما بایستی بر این نوع از بیمه‌ها که عرضه آن برای استارت‌آپ‌‌ها دشوار است متمرکز شویم.
وی با این تعبیر که همه نمایندگان شبکه فروش روی موج‌های رودخانه شناورند، اظهار داشت: اگر بین امواج شبکه فروش، هماهنگی کافی وجود داشته باشد همه از این بازار گسترده منتفع خواهند شد.
وی در پایان با تأکید بر این نکته که دانش بیمه‌ای در جامعه ما چندان عمیق نیست، افزود: مأموریت مشاوران بیمه این است که محصولات متناسب با نیاز متقاضیان دریافت پوشش بیمه‌ای را پیشنهاد و ارائه کنند.
یکی از کارگزاری‌های بیمه فعال در شهر اراک، میزبان بعدی رئیس کل بیمه مرکزی و همراهان ایشان بود که در این ملاقات مباحث مهمی مطرح شد.

⬇️ ادامه دارد ⬇️

@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⬆️ ادامه خبر بالا ⬆️

مدیر این مجموعه با ابراز نارضایتی از برخی کاغذبازی‌ها و سیستم‌های فناورانه ناکارآمد، شیوع بی‌اعتمادی به صنعت بیمه را خطرناک توصیف کرد و افزود: امنیت شغلی شبکه فروش به کمترین سطح ممکن رسیده و از نهاد ناظر توقع می‌رود که با بهره‌گیری از اهرم‌های نظارتی و در چارچوب مقررات با تخلفات کارگزاری‌های برخط برخورد کند.

🔴سکاندار صنعت بیمه: در برابر مقررات‌شکنی می‌ایستیم

شرکت‌های ناتراز بیمه به هر قیمتی سراغ جذب پرتفوی جدید می‌روند اما اگر از توانگری کافی برخوردار شوند اجازه رسوب حق بیمه نخواهند داد و بسوی رفتارهای فراقانونی سوق پیدا نخواهند کرد. از این رو تأکید ما ارتقای توانگری از یکسو و کنترل جدی پرداخت خسارت از سوی دیگر است.
پرویز خوشکلام خسروشاهی با اذعان بر این حقیقت که دیدار و گفت‌وگوی رودررو با نمایندگان و کارگزاران شبکه فروش در استان‌ها برای نهاد ناظر یک فرصت ارزشمند است، خاطرنشان کرد: رفع تضاد منافع بین شبکه فروش بیمه و کارگزاری‌های برخط از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار است و هر گونه تصمیم احساسی، مخاطرات بسیاری را به دنبال خواهد داشت. ساده‌سازی این موضوع و تقلیل آن به برخوردهای نظارتی صرف که به‌ظاهر راه‌حل مؤثری به نظر می‌رسد مشکل را از حالتی به حالت دیگر تبدیل و آنرا پیچیده‌تر خواهد ساخت.
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه تصریح کرد: با وجود اینکه اشتغال‌آفرینی از وظایف نهاد ناظر صنعت بیمه نیست، برای حفظ تأمین امنیت شغلی فعاالان صنعت بیمه تلاش می‌کنیم و آینده شغلی ده‌ها هزار نماینده شبکه فروش برای ما مهم است.
رئیس شورای عالی بیمه تمامی ذینفعان بازار بیمه را به تفاهم و تعامل دعوت کرد و بار دیگر اعلام کرد که راهبردهای مورد توافق سندیکای بیمه‌گران و شبکه فروش و کارگزاری‌های برخط قطعاً مورد تأیید نهاد ناظر نیز خواهد بود و خواستار تسریع در ارائه بسته مورد نظر از سوی سندیکا شد.
گفتنی است رئیس کل و سه تن از مدیران کل بیمه مرکزی به همراه هیأت رئیسه سندیکای بیمه‌گران استان مرکزی، پس از بازدید از شعب شر‌کت‌های بیمه ملت و معلم و کوثر و تعدادی از کارگزاری‌ها و نمایندگان بیمه از یک شرکت ارزیابی خسارت تخصصی درمان نیز بازدید کردند.
شایان ذکر است با پایان ملاقات‌های رودرروی مقام عالی صنعت بیمه از مراکز بیمه‌ای شهرستان اراک نخستین دور از سفرهای منطقه‌ای به پایان رسید. در این برنامه یک هفته‌ای از منتخبی از شعب همه شرکت‌های بیمه فعال در منطقه غرب و جنوب غرب کشور و همچنین تعدادی از نمایندگان و کارگزاران بیمه بصورت تصادفی بازدید شد.

https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5602/Staging

@payamebimeh
2025/07/09 22:18:08
Back to Top
HTML Embed Code: