🖥 وبینار رایگان کتاب " ایروبیک خلاقیت"

📚 فیوچر مدیا ۱۳

📌 ایروبیک خلاقیت راهی برای بیدار کردن ژن خلاق در وجود ما و تبدیل شدن به فردی کامل - مغز است.

مدرس : میلاد زارعی (https://www.tg-me.com/miladzarei_ir)

تاریخ برگزاری :  ۱۵ فروردین ۱۴۰۳
ساعت : ۱۸ الی ۲۰
محل برگزاری : آنلاین ( پلتفرم ایسمینار)
- - - - - - - - - - - - -
ثبت نام رایگان👇
https://futuremedia.ir/
- - - - - - - - - - - - -
https://www.tg-me.com/futuremedia_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آیا گفت‌وگو در ایران به انسداد رسیده است؟

دکتر هادی خانیکی که دهه‌هاست دربارۀ گفت‌وگو کار می‌کند به این پرسش پاسخ می‌دهد.


🗞 بخشی از گفت‌وگوی امیرعباس تقی‌پور با هادی خانیکی، از سلسله گفت‌وگوهایی درباره گفت‌وگو که متن آن در شمارهٔ ۱۶۰ ماهنامه مدیریت ارتباطات منتشر شد.

—————-


نسخه چاپی «مدیریت ارتباطات» را از  دیجی‌کالا  و نسخه دیجیتال آن را از  مگیران و طاقچه تهیه کنید.
◽️◽️◽️
@cm_magazine
Forwarded from شارا - شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی (Shara Public Relations)
🟠 چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی روابط‌عمومی‌ها در سال ۱۴۰۳

سال ۱۴۰۳ سالی پر از چالش و فرصت برای روابط‌عمومی‌ها خواهد بود. روابط‌عمومی‌ها با برنامه‌ریزی استراتژیک، استفاده از ابزارهای نوین، ارتقای سواد رسانه‌ای و توجه به مسئولیت‌های اجتماعی، می‌توانند در این سال به طور اثربخش به وظایف خود عمل کرده و نقشی کلیدی در موفقیت سازمان خود ایفا کنند.

در ادامه با #شارا همراه باشید:
https://www.shara.ir/view/54819/

با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:
https://www.tg-me.com/sharaPR

◽️
🖥 وبینار رایگان کتاب " ارتباطات بازاریابی"

📚 فیوچر مدیا 14

📌 ارتباطات بازاریابی موثر با انتخاب مخاطبین هدف و طراحی راهبردهای گسترده و عناصر آمیخته بازاریابی برای دسترسی به اهداف در بازارهای هدف آغاز می گردد. به طور اساسی با هدف قرار دادن مشتری ها در ارتباطات، این عمل را آغاز می نماییم؛ اما ارتباطات ممکن است یک یا ترکیبی از مخاطبین را مورد هدف قرار دهد..

مدرس : میلاد زارعی (https://www.tg-me.com/miladzarei_ir)

تاریخ برگزاری :  ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
ساعت : ۱۸ الی ۲۰
محل برگزاری : آنلاین ( پلتفرم ایسمینار)
- - - - - - - - - - - - -
ثبت نام رایگان👇
https://futuremedia.ir/
- - - - - - - - - - - - -

https://www.tg-me.com/futuremedia_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رییس‌کل باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران اعلام کرد:
🔹 ۲۵ لغایت ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ هفته گرامی‌داشت روابط‌عمومی

رییس‌کل باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران اعلام کرد هفته بزرگداشت روابط‌عمومی در سال ۱۴۰۳ از ۲۵ لغایت ۳۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.
سید غلامرضا کاظمی دینان با اعلام این مطلب افزود: این هفته فرصت مناسبی برای معرفی پتانسیل‌های این حوزه به‌منظور کاهش مسایل کشور است.
رییس شورای سیاستگذاری هفته روابط‌عمومی افزود: علی‌رغم همه مشکلاتی که وجود دارد باید در جهت خدمت بیشتر و با کیفیت به مردم تلاش کنیم.
رییس‌کل باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران با اعلام این مطلب که نام‌گذاری و برنامه‌های هفته روابط‌عمومی در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه اعلام خواهد شد، از تمام انجمن‌های علمی و تخصصی، دانشگاهیان و فعالان روابط‌عمومی خواست پیشنهادات خود را برای برگزاری باشکوه‌تر این هفته به ایمیل [email protected] ارسال کنند.
گفتنی است روز ۲۷ اردیبهشت ماه در تقویم رسمی کشور به عنوان روز ملی روابط‌عمومی نامگذاری شده است و دبیرخانه هفته روابط‌عمومی از سال ۱۳۹۲ به همین مناسبت برنامه‌هایی را به مدت یک هفته در سراسر کشور اجرا می‌کند.

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
روابط عمومی ایران pinned «‍ رییس‌کل باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران اعلام کرد: 🔹 ۲۵ لغایت ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ هفته گرامی‌داشت روابط‌عمومی رییس‌کل باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران اعلام کرد هفته بزرگداشت روابط‌عمومی در سال ۱۴۰۳ از ۲۵ لغایت ۳۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.…»
Forwarded from Dr.Hassan Khosravi
از نیروی انسانی
تا سرمایه انسانی ؟!؟

به بهانه 25 فروردین
روز ملی منابع انسانی.

از : دکتر حسن خسروی. مدرس دانشگاه و متخصص امور برنامه و بودجه کشور.

تا قبل از وقوع انقلاب صنعتی؛ از انسان در سازمان؛ خصوصا سازمان‌های تولیدی و صنعتی به عنوان نیروی انسانی یاد میشد که بیشتر ناظر بر زور بازو و توانمندی و قدرت جسمانی کارکنان بود. با گسترش مکانیزاسیون و ماشینی شدن صنایع و ارائه دیدگاه ها و نظریات ارزشمند اندیشمندان و دانشمندان عرصه مدیریت و روانشناسی سازمانی و... نگاه ها از نیروی انسانی به منابع انسانی معطوف شد. به عبارت دیگر گفته شد : درست است که انسان در سازمان زور بازو دارد اما او صاحب تفکر و اندیشه هم هست فلذا عبارت منابع انسانی پا به عرصه وجود گذاشت و واحدهای نیروی انسانی به مدیریت منابع انسانی تغییر و تکامل پیدا کردند تا اینکه در سالهای اخیر علمای قوم به این نتیجه رسیدند که انسان در سازمان علاوه بر داشتن زور بازو و تفکر و اندیشه؛ در حقیقت یک سرمایه بسیار با ارزش است که باید جایگاه و قدر و منزلت آنرا عزیز شمرد و بدین ترتیب مدیریت سرمایه انسانی در ادبیات و گستره جغرافیایی سازمان‌ها ظهور و بروز پیدا کرد. با عنایت به این مقدمه؛ امروزه انسان در سازمان؛ مجموعه ای از نرم افزارها و سخت افزارهاست که حکم یک سرمایه با ارزش و استراتژیک را برای سازمان دارد. اغلب مدیران تا صحبت از مدیریت منابع انسانی می‌شود ؛ فکر می‌کنند که این عبارت ؛ نسخه ارتقاء یافته و یا ورژن جدیدی از مبحث کارگزینی و امور اداری و رفاهیات است در صورتی که مدیریت منابع انسانی ؛ یک مفهوم بسیار وسیعتر از اینهاست که همچون یک چتر بزرگ ؛ تمام فرایندها و شئونات سازمان اعم از نرم افزاری ؛ سخت افزاری و مغز افزاری را در بر می‌گیرد.
متاسفانه اغلب مدیران سازمان‌ها ؛ حد و مرز و گستره مدیریت منابع انسانی را با خط کش و افق دید خود ترسیم می‌کنند ؛ حال آنکه هیچ بخشی از سازمان چه در بعد داخلی و چه در بعد خارجی وجود ندارد که مدیریت منابع انسانی بر آن سیطره و تسلط و تأثیری نداشته باشد. امروزه در عصر متاورس و هوش مصنوعی ؛ بسیار ضروری است که به جهت رقابت شدید و لزوم حفظ بقاء در این عرصه ؛ سازمان‌ها یک باز تعریف مجدد از جایگاه ؛ کارکرد و برد اقدامات و حوزه نفوذ مدیریت منابع انسانی خویش داشته باشند. به دیگر سخن ؛ مدیرانی که حوزه مدیریت منابع انسانی را به چشم یک استراتژيست راهگشا و خط شکن و چراغ راهنما می‌نگرند می‌توانند پیام آور رشد و توسعه پایدار برای سازمان و کشور خود باشند. از سوی دیگر؛ در بعد کلان؛ شاهد هستیم که در طول سالهای گذشته رؤسای محترم جمهور منتخب مردم ؛ عمدتا مفهوم مدیریت منابع انسانی را بدرستی متوجه نشده و درک شایسته و بایسته ای از این عنصر راهگشای مهم نداشته اند و به همین جهت است که ملاحظه می‌کنید سازمانهای تخصصی نظیر سازمان اداری و استخدامی کشور ؛ سازمان برنامه و بودجه کشور ؛ و... عمدتا مورد بی مهری و نگاه های غیر کارشناسی دم دستی واقع شده و همواره متزلزل و ضعیف و ناکارآمد بوده اند.
نتیجه چنین وضعیتی ؛ نارضایتی عمومی بدنه کارشناسی و متخصص دولت از نوع رفتار با آنها و میزان و مقدار حقوق و مزایا و وضعیت بازنشستگان و... میباشد که همگی حاکی از آن است که خیلی از مدیران ما درک صحیحی از مدیریت منابع انسانی و مفهوم سرمایه انسانی نداشته و ندارند. سخن در این باب از حیث آسیب شناسی و واکاوی و پرداختن به چرایی افتادن در چنین دامگهی؛ بسیار زیاد است که میزگردهای چالشی چند جلسه ای را می‌طلبد و پیشنهاد می‌شود صدا و سیما در این خصوص همت نموده و برنامه سازی‌های کارشناسی را در دستور کار قرار دهد با این موضوع و این رویکرد که چرا ما در حوزه مدیریت منابع انسانی و اساسا موضوع انسان در سازمان نتوانسته ایم دیدگاه منسجم واحد قدرتمند و راهگشایی داشته باشیم. اگر انسان یک نیرو؛ یک منبع و یک سرمایه است؛ آیا چگونه باید این مهم را حفظ و حراست و نگهداری کرد تا دچار فرسودگی و شکست و نابودی نگردد. برای جایگاه؛ اهمیت؛ نقش و کارکرد انسان در سازمان؛ چشمها را باید شست و جور دیگر باید دید. به امید آنکه انسان در سازمان؛ درست درک شده و درست بکار گرفته شود.

حسن خسروی.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
*فرهیخته گرامی*
با سلام و آرزوی سلامتی 

همانگونه که مستحضرید، سنندج به عنوان یکی از پایتخت‌های موسیقی جهان ، پایتخت نوروز جهان، پایتخت دف جهان، شهر خلاق موسیقی، شهر مساجد، شهر هزارتپه و پایتخت کتاب ایران نیز شناخته می‌شود. سنندج در جمع بیش از ۳۰۰ شهرِ شبکه شهرهای نوآور جهانی یونسکو و ۷۵ شهر نوآور موسیقی جهان قرار دارد.
در راستای معرفی مظاهر فرهنگی، میراثی، گردشگری  و اجتماعی کشور
به پیشنهاد انجمن مفاخر معماری ایران و با حمایت پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور و همراهی انجمن روابط عمومی ایران، نشست هم‌اندیشی بزرگداشت
*«روز سنندج»*
همزمان با سالروز بازتأسیس شهر سنندج در سال ۱۰۱۵ هجری شمسی، برگزار می‌گردد.

امید است این نشست، در راستای معرفی هرچه بیشتر پتانسیل های استان زیبای کردستان قدم بردارد. 🙏


*جهت حضور رایگان در نشست، ثبت نام از لینک زیر الزامی است.*

https://survey.porsline.ir/s/NlXCeCh9

زمان :
چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ 
ساعت ۱۴ تا ۱۷

مکان:
پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری
تهران، خیابان سی تیر، روبروی موزه ملی ایران


گروه اطلاع رسانی نشست روز سنندج 👇👇

https://www.tg-me.com/+FuDIHMSyD20wODk0
عطر قرمه سبزی در کافه شرق پیچید :
⭕️با هدف حفظ و ترویج غذاهای سنتی ایرانی

عطر فریبنده قرمه سبزی، در پنجشنبه ی بهاری در فضای دنج کافه پیچیده بود. جایی که جمعی از عاشقان آشپزی و هنر ایرانی گرد هم آمده بودند تا در رویدادی قرمه سبزی به خلق و تجربه طعم‌های گوناگون این غذای اصیل ایرانی بپردازند.

https://tejaaratpress.ir/2024/04/21/%d8%a8%d8%a7-%d9%87%d8%af%d9%81-%d8%ad%d9%81%d8%b8-%d9%88-%d8%aa%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%ac-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c/
🔹 شعار و عناوین روزهای هفته روابط‌عمومی ۱۴۰۳ اعلام شد

با توجه به نیاز امروز جامعه در خصوص افزایش همدلی و لزوم ارتقای تعاملات بین سازمان‌ها و مخاطبان و همچنین نقش پررنگ روابط‌عمومی‌ها در این خصوص، شعار اصلی این هفته همچون دو دوره گذشته یکی از ابیات شاعران ایرانی انتخاب شد.

سیدغلامرضا کاظمی دینان رئیس شورای سیاست‌گذاری هفته روابط‌عمومی با بیان این مطلب ادامه داد: با توجه به جمع‌بندی نظرات جمعی از استادان، روسای انجمن‌های روابط‌عمومی، مدیران و فعالان این عرصه، بیتی از اشعار مولانا با عنوان «بیا تا قدر یکدیگر بدانیم/که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم» به عنوان شعار اصلی هفته روابط‌عمومی در سال ۱۴۰۳ تعیین شد.
کاظمی‌دینان با اشاره به این موضوع که دوازدهمین هفته روابط‌عمومی از ۲۵ اردیبهشت لغایت ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد، عناوین روزهای این هفته را به شرح زیر اعلام کرد؛
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ اهمیت افکارعمومی درون و برون سازمانی
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ پاسخگویی، صداقت و شفافیت
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ مسئولیت اجتماعی، سرمایه اجتماعی و حقوق شهروندی
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ فناوری‌های نوین با تمرکز بر هوش مصنوعی
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ کسب‌وکارهای نوین
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ تشکل‌های تخصصی (انجمن‌های علمی و صنفی)
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ صنعت و جهش تولید

رئیس شورای سیاست‌گذاری هفته روابط‌عمومی در پایان از فعالان روابط‌عمومی در سراسر کشور درخواست کرد تا با برگزاری برنامه‌های متنوع در طول هفته روابط‌عمومی، نسبت به ارتقای جایگاه روابط‌عمومی در کشور اقدام نمایند.

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
🖤تسلیت
متأسفانه با خبر شدیم دختر گرامی دکتر شفیع بهرامیان(استاد ارتباطات و روابط عمومی) دار فانی را وداع گفته است.

این مصیبت جانسوز را به ایشان و خانواده گرامی‌شان تسلیت می‌گوییم.🖤

@prman


@pr_ir
Forwarded from شارا - شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی (Shara Public Relations)
✍️ سلسله نشست‌های روز ملی ارتباطات و روابط‌عمومی

🟠 فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در روابط‌عمومی: ابزارها و تاکتیک‌های نوظهور برای ارتباطات مؤثرتر

به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط‌عمومی، انجمن متخصصان روابط‌عمومی ایران و مؤسسه کارگزار روابط‌عمومی سلسله نشست‌هایی با عنوان "فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در روابط‌عمومی: ابزارها و تاکتیک‌های نوظهور برای ارتباطات مؤثرتر" برگزار می‌کنند.

تاریخ و زمان: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403، ساعت 21 (آنلاین)

نحوه ثبت نام:
برای ثبت نام در این نشست، به وب سایت AZARPR.COM/WEBINAR مراجعه کنید. همچنین، می‌توانید با شماره تلفن‌های 66943670 - 66570194 (021) تماس بگیرید.

وب سایت انجمن متخصصان روابط‌عمومی ایران: https://iaprs.ir/
وب سایت مؤسسه کارگزار روابط‌عمومی: https://kpri.ir/

در ادامه با #شارا همراه باشید:

با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:
https://www.tg-me.com/sharaPR

◽️
🖥 وبینار رایگان کتاب " هنر و مهارت روابط عمومی"

📚 فیوچر مدیا ۱۵

📌 این کتاب در واقع راهنمای کارشناسان روابط عمومی برای خلق یک ذهنیت خاص و آموزش مهارتهای لازم برای پاسخگویی به چالشهای ارتباطی امروز است. مهارتهایی مانند تسلط بر اصول مقدماتی، پرورش حس کنجکاوی و خلاقیت، هنر گوش دادن و توجه به اهداف کسب‌وکار در هر موقعیتی.

مدرس : میلاد زارعی
(https://www.tg-me.com/miladzarei_ir)

تاریخ برگزاری :  ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۸ الی ۲۰
محل برگزاری : آنلاین ( پلتفرم ایسمینار)
- - - - - - - - - - - - -
ثبت نام رایگان👇
https://futuremedia.ir/
- - - - - - - - - - - - -

https://www.tg-me.com/futuremedia_ir
Forwarded from Dr.Hassan Khosravi
آموزش و پرورش کارکنان را جدی بگیرید؟!؟

از : دکتر حسن خسروی. مدرس دانشگاه و متخصص امور برنامه و بودجه کشور.

سازمان‌ها با صرف وقت و هزینه های زیاد افرادی را برای تصدی پستهای سازمانی جذب می‌نمایند اما در ادامه حیات سازمانی فرد؛ یا اصولا اعتقادی به آموزش و پرورش کارکنان نداریم و یا اینکه به هر دلیل برنامه های شاخص قابل دفاع عالمانه ای برای نگهداری پرسنل وجود ندارد. متاسفانه اغلب مدیران عالی سازمان‌ها آموزش را یک ضرورت و امر واجب سازمانی قلمداد نکرده و آموزش را کاری بی حاصل و هزینه بر تلقی می‌کنند که در عین حال کارکنان را از کار و انجام وظایف دور می‌کند. این در حالی است که حقیقتا ؛ کارکنان بدون برنامه های آموزشی به سرعت دچار فرسودگی شغلی و خستگی و عدم رضایت از شغل و... می‌شوند. آموزش و پرورش کارکنان آنها را شاداب و با طراوت و پویا نگاه داشته و موجب می‌شود تا ما با آخرین دستاوردها و یافته های فنی حرفه ای در محدوده کاری خود آشنا و دریچه های جدیدی پیش رویمان باز شده و دچار خشک مغزی نشویم.
معمول بر این است که برای تهیه و تنظیم برنامه سالانه آموزشی در سازمانها از کارکنان نظر سنجی کرده و از آنان خواسته می‌شود که نیازهای آموزشی و دوره های مورد علاقه خود را اعلام کنند. از آنطرف نیز واحد آموزش یا هر عنوان دیگر در سازمان بر حسب ضرورت‌های شغل و شاغل و زمان و مکان و... دوره های آموزشی را طراحی و مصوب می‌کنند که هدف همه اینها در نهایت می‌بایست منجر به توسعه توانمندی‌های فردی کارکنان؛ کاهش ضایعات؛ ارتقاء کمی و کیفی محصولات؛ فروش و سود آوری بیشتر؛ ارتقاء بهره وری؛ کارایی؛ اثربخشی سازمانی؛ موفقیت در عرصه های رقابتی و... بشود.
متاسفانه اکثر سازمان‌ها در تهیه و تنظیم برنامه ها و دوره های آموزشی؛ خانواده همکاران را اصلا نادیده می‌گیرند در حالی که خانواده کارکنان رابطه مستقیمی با کیفیت زندگی کاری کارکنان دارند؛ فلذا حتما می‌بایست برای خانواده همکاران نیز به تناسب سن و سال و تحصیلات و جنسیت آنها برنامه هایی تدارک دید. سازمان‌هایی که از جهات مختلف رابطه نزدیک و مستمری با اعضای خانواده کارکنان خود دارند به مراتب موفق تر و شاداب‌تر و سودآورتر هستند و عمر بیشتری هم دارند. باید توجه داشت که دوره های آموزشی حضوری اثربخشی بیشتری نسبت به دوره های مجازی دارند چرا که ارتباطات زنده دوطرفه در دوره های حضوری می‌تواند فضای تفاهم و گفتگو و تبادل نظر را فراهم و مایه استحکام روابط اجتماعی افراد شود. فضای آموزشی حتما بایستی فضایی شاد و امید آفرین و با طراوت از هر نظر باشد. برگزاری دوره های آموزشی در فضایی مثل سالن های سینما که فاقد نور طبیعی و... هستند اصلا به صلاح نیست و بایستی محیط آموزشی از هر حیث فرح انگیز؛ خوش رنگ و لعاب؛ زنده و پویا باشد. سالها پیش در جایی می‌خواندم که شرکت جنرال الکتریک آمریکا در بالای ساختمان شرکت چند واحد سوئیت ( آپارتمان نقلی) ساخته بودند تا کارکنانی که ازدواج می‌کنند به همراه همسر خود یک هفته را مهمان شرکت و در کنار شرکت زندگی کنند تا حس تعلق و وفاداری در افراد تقویت و توجه شود و همسر همکار در واقع خود را جزئی از سازمان بداند. بچه ها که بدنیا می‌آیند نیز عضو سازمان محسوب شده و قانونی حمایتی دارند که هر همکار می‌تواند حداکثر دو فرزند خود را با مدرک و رشته تحصیلی مرتبط با فعالیت شرکت به استخدام شرکت درآورند و از این منظر کارکنان دغدغه آینده شغلی برای فرزندان خود نداشته باشند و با دلگرمی و دلسوزی بیشتری کار کنند. متاسفانه ما به این موضوعات اصلا توجه نداریم و این خیلی عجیب است؟!؟ یادمان باشد :
1 - آموزش یک ضرورت و واجب سازمانی است. 2 - آموزش هزینه نیست و بلکه سرمایه گذاری است. 3 - آموزش بلافاصله در کوتاه مدت جواب نمی‌دهد. آموزش باید راهگشا؛ تحول آفرین؛ مسئله محور و در جهت مسیر ارتقای شغلی فرد باشد. هدف اساسی آموزش؛ یادگیری و دانایی است برای تغییر و تحول مثبت و رو به جلو تا کارکنانی پیشرو؛ خلاق؛ مبتکر؛ منعطف و سر زنده داشته باشیم.

حسن خسروی.
2024/05/03 12:10:17
Back to Top
HTML Embed Code: