Telegram Web Link
چند توصيه براي خواندن حجم زيادي از مقالات

١) خواندن عنوان و چكيده:ابتدا بايد عنوان و چكيده را به دقت مطالعه كنيد اين كار براي اين است ارتباط موضوع مقاله با موضوع خود را درك كنيد.

٢) خواندن مقدمه و نتيجه گيري:مي توان گفت قسمت اعظم مقاله در مقدمه و نتيجه گيري خلاصه شده است پس با خواندن آن بهتر مي توانيد تصميم گيري كنيد كه اين مقاله را انتخاب كنيد يا نه

٣) خواندن بحث:اگر با خواندن بحث به اين نتيجه رسيديد كه موضوع مقاله در راستاي موضوع شماست ،به احتمال زياد اين مقاله براي استفاده انتخاب مي شود .

🔻اكنون كه مقاله اي با اطمينان زياد در دست داريد ،خواندن قسمت نتايج توصيه مي شود براي خواندن اين قسمت كافيست جملات ابتدايي پاراگراف ها را مطالعه كنيد تا به موضوع پي ببريد.

🔻هم چنين قسمت منابع مي تواندكمك زيادي براي دست يافتن به مقالات مرتبط با موضوع شما كند پس از آن غافل نشويد.

🔻با طي كردن اين مراحل تعداد مقالات باقيمانده كه از بين حجم زيادي از آنها انتخاب مي شوند كارآمد ترين مقالات در رابطه با موضوع شما هستند پس براي خواندن كامل و با دقت آن برنامه ريزي كنيد

@psyedu2
Forwarded from Spark Academia (F.shahrajabian)
تست_ شاه رجبیان

روش علمی به ترتیب شامل ....،.....و..... می باشد.
Anonymous Quiz
62%
مشاهده، ازمون و تفسیر
7%
آزمون، قیاس، تفسیر
15%
استقرا، آزمون و قیاس
16%
قیاس، آزمون و استقراء
💯 #معرفی_سایت_های_مفید

موضوع پایان‌نامه خودتان را در این سایت وارد کنید. بصورت گراف به شما نشان می‌دهد که موضوع شما با چه مباحثی در ارتباط است و ویدیو و عکس و مقاله مرتبط ارائه می‌دهد.

http://www.instagrok.com


@psyedu2
#زنگ_تفریح

طرح اولیه‌ی پروپوزال vs پایان‌نامه ی اجرا شده


@psyedu2
📮 ۴ روش اصلی روش تحقیق

#روش_تحقیق
@psycho100
چه تفاوتی بین دو بخش مقدمه و بیان مساله وجود دارد؟(1 از 2)

یکی از پیچیده‌ترین بخش در نگارش پایان نامه و پروپوزال دانشگاهی، نوشتن مقدمه و بیان مساله است. اغلب، یکسری دستورالعمل‌های کلی برای نگارش این دو بخش در منابع علمی وجود دارد که گاهاً باعث افزایش ابهام در آن می‌شود. در این مطلب قصد پاسخ به سوال چه تفاوتی بین دو بخش مقدمه و بیان مساله وجود دارد؟ داریم.

@psyedu2
چه تفاوتی بین دو بخش مقدمه و بیان مساله وجود دارد؟ (2 از 2)

مقدمه اولین بخشی از یک پژوهش است و تاریخچه و زمینه (Background) پژوهش را شامل می‌شود. هدف مقدمه آن است که خواننده را درگیر موضوع مقاله کند و اطلاعات زمینه‌ای ضروری را در آن مورد ارایه دهد؛ اطلاعاتی که برای فهم هدف پژوهش شما ضروری هستند.

در مقابل، بیان مساله بخش ضروری یک پروپوزال و یا پایان نامه و مقاله است. بیان مساله توضیح و بیانی دقیق از یک موضوع، شرایط یا موقعیتی است که شما دوست دارید در آن به پژوهش بپردازید. بیان مساله، به شما کمک می‌کند تا هدف پژوهش خود را به صورت شفاف تعیین کنید و شکاف موجود بین وضعیت ایده‌ال و وضعیت کنونی در یک حیطه خاص را آشکار سازید و بیان نمایید که چرا می‌خواهید روی این شکاف موجود پلی بسازید و آن را حل کنید. معمولاً سرمایه‌گذارانی که قصد حمایت مالی از یک پژوهش را دارند اغلب توجه خود را معطوف به بخش بیان مساله می‌کنند تا بفهمند اولاً پژوهشگر چه ایراد و نقیصه‌ای را در حوزه مورد پژوهش خود متوجه شده است و ثانیاً چگونه می‌خواهد آن را مرتفع سازد. برای مثال، فردی که در حیطه نفت و گاز در حال پژوهش است شاید متوجه ایرادی در بحث نوع حفاری‌ها شود و با نگارش بیان مساله و تبیین آن صاخبان شرکت‌ها را متوجه این نقیصه کند (یافتن شکاف پژوهشی) و در صدد رفع آن برآید (پر کردن این شکاف و حل مساله). اگر این بیان مساله قوی باشد معمولاً سرمایه‌گذاران برای حمایت مالی از آن پروژه اقدام خواهند کرد. دقیقاً این تفاوت اصلی بیان مساله و مقدمه است.

بیان مساله جزو اولین بخش‌هایی است که شما بعد از انتخاب عنوان پژوهش می‌بایست آن را نگارش کنید و بعد از نگارش آن احتمال دنبال ساپورت مالی برای پژوهش بگردید. در حالیکه، مقدمه معمولاً آخرین بخشی است که در یک پروپوزال و یا پایان نامه نگارش می‌شود.

مخلص کلام، مقدمه شامل اطلاعات زمینه‌ای، بیان هدف پژوهش و مرور ادبیات پژوهش است و بیان مساله دیدی روشن درباره یک مساله خاص که شما می‌خواهید در پژوهش خود به آن بپردازید، می‌باشد.

@psyedu2
آیا می توان یک مقاله را در بیش از یک نشریه submit کرد؟

باید بگوییم که جواب منفی است. و نمی توان یک مقاله را در بیش از یک نشریه به چاپ رساند. زیرا از نظر اخلاق پژوهشگری این کار ناپسند است. داوران در مرحله داوری وقت خویش را هزینه می کنند تا در مورد مقاله نظر دهند آنوقت درست نیست که اینگونه رفتاری از پژوهشگر سر بزند. از طرف دیگر حین ثبت مقاله در مجله برای ارسال یکی از مراحل این است که شما تأیید می کنید این مقاله در هیچ مجله دیگری منتشر نشده و نخواهد شد. و همچنین ممکن است دو مجله مختلف که مقاله شما به آن ها ارسال شده است داور یکسان داشته باشند. و این کاملاً طبیعی است و ممکن است زیاد اتفاق بیفتد. زیرا مجلات برای انتخاب داوران افرادی را برمیگزینند که نسبت به موضوع مقاله اشراف کامل داشته باشند. در این صورت داور متوجه تخلف شما می شود و علاوه بر خدشه دار شدن حیثیت علمی، نام شما در block list مجلات قرار می گیرد که تا آخر عمر نمی توانید به این مجلات مقاله ای ارسال کنید.

@psyedu2
میانگین تاثیر مقاله (Article Influence):

میانگین تاثیر یک مقاله را (در 5 سال اول انتشارش) در اعتبار یک مجله مورد سنجش قرار می دهد. داده های مربوط از جی سی آر استخراج می شود. این شاخص با عنوان شاخص نفوذ مقاله نیز شناخته می شود.


شاخص نفوذ مقاله میانگین تاثیر هر مقاله در میان سایر مقالات یک نشریه است که میانگین تاثیر یک مقاله را (در 5 سال اول انتشارش) در اعتبار یک مجله مورد سنجش قرار می دهد. داده های مربوط از جی سی آر استخراج می شود. به نوعی مشابه با عامل ویژه است با این تفاوت که عامل ویژه ارزش و اعتبار مجلات را می سنجد.

@psyedu2
Forwarded from Spark Academia (F.shahrajabian)
تست_ شاه رجبیان

کدام شاخص با تغییر واحد اندازه گیری تغییر نمیکند؟
Anonymous Quiz
15%
انحراف چارکی
30%
ضریب همبستگی
32%
میانه
23%
واریانس
لیست نشریات مورد قبول

بدین وسیله به اطلاع می‏رساند تنها مقالات منتشره در پایگاه‏ های زیر به عنوان مقالات مورد قبول اداره کل دانش ‏آموختگان محسوب می شود:

1ـ کلیه مجلات معتبر ذکر شده در سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
www.msrt.ir/fa/rppc/pages/Files/ValidPublications.aspx

2ـ کلیه مجلات معتبر ذکر شده در سایت وزارت بهداشت، آموزش و درمان پزشکی
Journalportal.research.ac.ir

3ـ کلیه مجلات معتبر ذکر شده در سایت ISC (بجز لیست نشریات حدف شده ـExcluded )
mjl.isc.gov.ir

4ـ کلیه مجلات معتبر ذکر شده در سایت JCR
www.msrt.ir/fa/rppc/pages/Files/ValidPublications.aspx

5ـ کلیه مجلات معتبر ذکر شده در سایت Scopus
www.elsevier.com/online-tools/scopus/content-overview


@psyedu2
مردان بزرگ ، بزرگ به دنيا نميان
اونها با شرف و پشتكار تبديل به يك آدم بزرگ ميشن


@psyedu2
بهترین سرویس‌های اصلاح_گرامر متون انگلیسی :

میتونین اشکالات گرامری مقاله هاتون رو قبل از ارسال به مجلات از روش های زیر چک کنین:

1️⃣ سرویس Paper rater
چک کردن گرامر انگلیسی بعلاوه سنجش سبک نگارش انگلیسی شما
🌐 http://paperrater.com/free_paper_grader

2️⃣ پلاگین Grammarly
چک کردن گرامر زبان انگلیسی (فایرفاکس و کروم) به همراه سرویس پیشنهاد جملات جایگزین و توضیح نکات گرامری + کنترل دیکته کلمات
🌐 https://www.grammarly.com

3️⃣ سرویس Ludwig Guru
آیا جملاتی با ساختار گرامری مشابه جملات انگلیسی شما رایج است؟ جملات انگلیسی شما را با گرامر رایج در رسانه‌های انگلیسی زبان و سایت‌های خبری مقایسه می‌کند.
🌐 https://ludwig.guru

4️⃣ نرم افزار Ginger
چک کردن گرامر زبان انگلیسی به همراه ارائه آلترناتیوها و جملات جایگزین +‌ کنترل دیکته کلمات
🌐 http://www.gingersoftware.com

5️⃣ نرم افزار After the deadline
نرم افزار مستقل کنترل گرامر انگلیسی + پلاگین
🌐 http://www.afterthedeadline.com/download.slp


@psyedu2
هر پایان نامه خوب با یک ایده خوب شروع می شود.

امکان ندارد که شما بتوانید یک پایان نامه خوب، قابل دفاع و قابل ارجاع توسط دیگر محققان در سراسر جهان را بنویسید، در حالی که ایده خوبی پشت سر آن نباشد. وقتی چنین روندی طی نشود، موضوع خوبی هم پیدا نمی گردد و شما مجبور می شوید به ایده های تکراری و روتین روی بیاورید و شانس ارجاع توسط محققان جدید و قدیم را از دست می دهید.

مثلا دانشجوی رشته کشاورزی ترم دوم هست و دنبال موضوع پایان نامه است با ذوق و شوق استاد راهنما انتخاب می کند ولی در واقع موضوعش را انتخاب کرده ...
اگر به موضوع خاصی فکر نمی کنید باید بدانید وقتی استاد راهنماتون انتخاب شد در واقع موضوع تون انتخاب شده است...
هر استاد زمینه کاری مشخصی داره کافی یکسری به رزومه اش بزنید.

@karmaamar
#سوال
👈 آسان ترین و مطمئن ترین راه تشخیص ISI بودن مجلات کدام است ⁉️

#پاسخ
👈 با توجه به تصویر , از گوگل کمک بگیرید.

@psyedu2
نمونه_جزوه_روانشناسی_بالینی_کارما.pdf
739.8 KB
🔺روش های تحقیق در روانشناسی


📙جزوه روانشناسی بالینی مجموعه کارما
ارتباط با ما👇
@psyoperator1
عناصر موثر تصویر در نگارش مقاله:

علاوه بر متن، در مقاله ما از عناصر تصویری مختلفی مانند نمودار، جدول، شکل، چارت، نقشه، و تصویر هم استفاده می کنیم. این عناصر برای خلاصه کردن مطالب مقاله، نمایش تصویری یافته ها و نتایج تحقیق و یا حتی برای تسهیل درک متن می تواند استفاده شود. مثلا در بخش مرور ادبیات، می توانیم با استفاده از جدول، به صورت خلاصه نشان دهیم که در زمینه مورد بررسی ما چه کارهایی صورت گرفته است و چه ضعف های وجود دارد. در قسمت متدلوژی مقاله معمولا از نمودارها و جداولی که نتایج آماری و یا کیفی تحقیق ما را به صورت خلاصه نشان می دهند، می توانیم استفاده کنیم.

در استفاده از عناصر تصویری باید چند اصل را رعایت کنیم.

سادگی وضوح: یعنی یک عنصر تصویری مانند جدول باید به قدری واضح باشد که مخاطب فقط با دیدن آن به راحتی بتواند آنرا بفهمد و هیچ ابهامی نداشته باشد. مثلا نمودارها باید مشخص کنند که محورهای افقی و عمودی آنها چه چیزهایی را نشان می دهد، هر گراف چه متغیری را نشان می دهد و ارتباط بین گرافهای مختلف چیست.

ارتباط با متن: هر عنصر تصویری باید حتما در داخل متن توضیح داده شود به شکلی که اگر مخاطب عنصر تصویری را نبیند، چیزی از دست ندهد و بتواند تمامی نکات لازم را را درک کند. هرگز نباید به این خاطر که مطالب در عنصر تصویری آمده اند آنها را توضیح نداده رها کنیم. تمامی عناصر تصویری باید به صورت مشخص در یک جایی از متن مقاله معرفی شوند. مثلا گفته شود در جدول شماره ۱، که فلان مطلب را به صورت خلاصه نشان می دهد، می بینید که اینچنین است.

ترتیب و شماره گذاری: تمامی عناصر تصویری بایستی بر اساس استاندارد نگارش مقاله به ترتیب شماره گذاری شوند. معمولا جداول به صورت جدا شماره گذاری می شوند و بقیه عناصر تصویری هم با هم شماره گذاری می شوند.
برای مقاله خودتان سعی کنید که یک جدول یا یک نمودار بسازید. حالا به صفحه مربوط به دانلود مقالات الگو بروید و ببینید که مقالات الگو چگونه از عناصر تصویری استفاده می کنند و بر اساس آن جدول یا نمودار خودتان را اصلاح کند.

@psyedu2
✍🏻نکاتی پیرامون انتخاب موضوع پژوهش



@psyedu2
آیا می توان یک مقاله را در بیش از یک نشریه submit کرد؟

باید بگوییم که جواب منفی است. و نمی توان یک مقاله را در بیش از یک نشریه به چاپ رساند. زیرا از نظر اخلاق پژوهشگری این کار ناپسند است. داوران در مرحله داوری وقت خویش را هزینه می کنند تا در مورد مقاله نظر دهند آنوقت درست نیست که اینگونه رفتاری از پژوهشگر سر بزند. از طرف دیگر حین ثبت مقاله در مجله برای ارسال یکی از مراحل این است که شما تأیید می کنید این مقاله در هیچ مجله دیگری منتشر نشده و نخواهد شد. و همچنین ممکن است دو مجله مختلف که مقاله شما به آن ها ارسال شده است داور یکسان داشته باشند. و این کاملاً طبیعی است و ممکن است زیاد اتفاق بیفتد. زیرا مجلات برای انتخاب داوران افرادی را برمیگزینند که نسبت به موضوع مقاله اشراف کامل داشته باشند. در این صورت داور متوجه تخلف شما می شود و علاوه بر خدشه دار شدن حیثیت علمی، نام شما در block list مجلات قرار می گیرد که تا آخر عمر نمی توانید به این مجلات مقاله ای ارسال کنید.

@psyedu2
شش نکته مقدماتی در نگارش یافته ها یا نتایج پژوهش

یکی از موضوعات مهم مقالات علمی، نگارش بخش یافته ها یا نتایج پژوهش است. درک چگونگی نوشتن یافته ها یا نتایج پژوهش برای مقالات آکادمیک مثلاً مقاله‌های پژوهشی روان‌شناسی یا پزشکی مهم است. مقالات آکادمیک باید شیوه‌ی نگارش منسجمی داشته باشند. همچنین، رعایت دستورالعمل‌های نگارش آکادمیک در نگارش متون علمی الزامی است. مقالات باید یافته‌ها را به شکل دقیق، صریح، موشکافانه و آگاهی‌بخش گزارش کنند. در ادامه، دستورالعمل‌هایی برای نگارش بهتر یافته ها یا نتایج پژوهش ارائه می‌شود.

@psyedu2
2025/07/09 06:02:22
Back to Top
HTML Embed Code: