Telegram Web Link
.
🅾️🅾️🅾️فیلم جنجالی اعتراض بسیجیان در دیدار هفته پیش با خامنه‌ای
 

این ویدئو مربوط به دیدار دانشجویان و رهبر در هفته پیش است. هرچند بخش‌هایی از ویدئو بریده شده اما نارضایتی و اعتراض گروهی از بسیجیان به رهبر کاملا دیده می‌شود.
***
انتشار ویدئویی از دیدار اخیر دانشجویان با آیت‌الله علی خامنه‌ای در مقر رهبری و واکنش رهبر جمهوری اسلامی به آن خبر ساز شده است. برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی این بخش از دیدار را «تنش آلود» توصیف کرده‌اند.
بی بی سی - دیدار آقای خامنه‌ای با «جمعی از دانشجویان و فعالان تشکل‌های دانشجویی» روز چهارشنبه بیست و نهم فروردین برگزار شده اما این بخش از ویدئو که در آن شماری از دانشجویان به او اعتراض می‌کنند و آقای خامنه ای تلاش می‌کند با سخنرانی و عوض کردن لحن خود اعتراضات را آرام کند، به تازگی منتشر شده است.

این دیدار همان جلسه‌ای است که آقای خامنه‌ای در آن با برگزاری رفراندوم برای حل مسائل ایران مخالفت کرد.

در بخشی دیگر از این سخنرانی آقای خامنه‌ای به دانشجویان می‌گوید «اداره کشور سخت است» اما یکی از دانشجویان از ردیف های اول، با قطع کردن سخنرانی رهبر جمهوری اسلامی، اعتراضاتی را بیان میکند. به نظر می رسد او در جواب آقای خامنه‌ای می گوید «به شرطی که حرف مردم را گوش کنید... شما می‌گویید شفافیت... اما هر روز بلایی سر مردم می‌آید».

آقای خامنه‌ای در پاسخ می‌گوید «اگر همین طور بخواهیم دهن به دهن کنیم که کار پیش نمی رود».

در ادامه این ویدئو، رهبر جمهوری اسلامی ایران می‌گوید «وقت تمام شد و حرف‌ها خیلی زیاد است» اما با شروع همهمه بین حضار، جمله او نیمه کاره می‌ماند و آقای خامنه‌ای پس از مکث کوتاهی شروع به ادامه سخنرانی می‌کند اما با تداوم صداهای اعتراضی، سپس لحن خود را بالاتر می‌برد اما باز به دلیل فضای موجود، نمی تواند جمله خود را به پایان برساند.

با اختلال در پایان بندی سخنرانی آقای خامنه ای، شخصی به روش مرسوم در سخنرانی‌های رهبر جمهوری اسلامی ایران تلاش می ‌ند تا با دعوت حضار به فرستادن تکبیر، نظم جلسه را برقرار کند اما دانشجویان از فرستادن تکبیر خودداری می‌کنند. پس از لحظاتی سپس آقای خامنه ای با گفتن «والسلام علکیم» به سخنرانی خود پایان می‌دهد.

@rahsevom
.
🅾️🅾️🅾️اولین گفتگو با حامد اسماعیلیون بعد از خروج او از منشور مهسا
 
حامد اسماعیلیون درباره دلایل کناره‌گیری‌اش از شورای همبستگی به ایران‌اینترنشنال گفت در حالی که به همراه اکثریت قریب به اتفاق جمع برای پیشبرد طرح‌ها خواستار تشکیل کمیته‌های تخصصی، اساسنامه و سازوکار بودند، اما «از طرف آقای پهلوی» مقاومت وجود داشت.

حامد اسماعیلیون در برنامه چشم‌انداز با سیما ثابت به ایران‌اینترنشنال گفت از ابتدا در شورای همبستگی تاکید او و اکثریت اعضا بر این بوده که باید برای همه طرح‌های مورد نظر کمیته‌های تخصصی تشکیل شود و این شورا دارای اساسنامه و سازوکار باشد، اما نظر مخالف این بود که باید سازمان‌ها و نهادهایی از خارج تشکیل شوند و شورا از آنها حمایت کند.

حامد اسماعیلیون افزود: «مشکل دیگر این بود که بحث‌های داخلی جمع به خارج انتقال پیدا کرد که این هم ضربه دیگری بود. به طور مشخص توییت‌هایی که آقای پهلوی در دو سه هفته گذشته زدند، بیرون بردن بحث‌های داخلی از جمع بود، در حالی که ما هنوز داشتیم در موردش صحبت می‌کریم.»

حامد اسماعیلیون اظهارنظرها درباره همزمانی عمدی کناره‌گیری او از شورای همبستگی و سفر شاهزاده رضا پهلوی به اسرائیل را رد کرد و گفت برای پرهیز از این برداشت، برای اعلام تصمیم خود تا بعد از بازگشت او از اسرائیل صبر کرده است.

این چهره مخالف جمهوری اسلامی با تاکید بر اینکه نیروهای سیاسی مختلف به تلاش‌های خود برای حمایت از خیزش انقلابی مردم ادامه می‌دهند، گفت: «انقلاب ایران قرار نیست فروکش کند. جمهوری اسلامی یا دچار فروپاشی می‌شود یا سرنگون خواهد شد، بدون ما و یا با ما. این کار در داخل ایران اتفاق می‌افتد و مردم ایران آن را رقم خواهند زد. وظیفه ما در خارج کشور تنها قدرتمندتر کردن مردم در داخل ایران است.»

حامد اسماعیلیون با تاکید بر ادامه فعالیت‌های خود در انقلاب «زن، زندگی، آزادی» گفت: «تلاش خواهم کرد با افرادی که پایبند به دموکراسی هستند و افکار نزدیک‌تری داریم برای شکل‌گیری جبهه‌های مختلف کار کنیم. ابدا نا‌امید نیستم. هر تغییری که ایجاد می‌شود، درها را به آینده‌ای دیگر می‌گشاید. انقلاب در ایران اتفاق خواهد افتاد و آینده بهتری منتظر ایران خواهد بود.»

حامد اسماعیلیون جمعه با انتشار پیامی از «شورای همبستگی برای دموکراسی و آزادی در ایران» کناره‌گیری کرد.

اسماعیلیون درباره علت ترک «گروه همبستگی» نوشت: «گروه‌های فشار از بیرون از جمع با شیوه‌های غیردموکراتیک می‌کوشیدند مواضعشان را تحمیل کنند. در میانه‌ انفعال و منازعات بی‌نتیجه، به آتش دعواهای بیهوده دمیده شد که در فضای آن خون آن‌ها که کشته شدند و رنج آن‌ها که درد می‌کشند به سایه می‌رود.»

شورای همبستگی برای دموکراسی و آزادی در ایران در روز ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ اولین نشست خود را در دانشگاه جرج‌تاون در واشینگتن‌ دی‌سی برگزار کرد.

این شورا که دیگر اعضای آن عبارتند از شاهزاده رضا پهلوی، شیرین عبادی، عبدالله مهتدی، مسیح علی‌نژاد و نازنین بنیادی، در روز ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ «منشور همبستگی و سازماندهی برای آزادی» خود به‌ نام «مهسا» را منتشر کرد.

@rahsevom
.
🅾️🅾️🅾️اسرائیل نگران حضور جمهوری اسلامی در دریای سرخ است
اسرائیل در مورد قابلیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران و حزب‌الله در دریاها هشدار داد


ارتش اسرائیل روز یکشنبه، ۲۳ آوریل (سوم اردیبهشت)، از حضور نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در دریای سرخ ابراز نگرانی کرد و گفت که حکومت ایران می‌تواند بازرگانی جهانی را در معرض خطر قرار دهد، و افزود برای بدتر شدن اوضاع دریاهای منطقه آماده می‌شود. 

ارتش اسرائیل همچنین یادآوری کرد حزب‌الله ده‌ها موشک زمین به دریا در اختیار دارد که می‌تواند با آن‌ها به کشتی‌‌ها، چاه‌های نفتی و تجهیزات حساس در دریاها حمله کند.

اسرائیلی‌ها پیش از این نیز در مورد دسترسی حزب‌الله به شناورهای زیرآبی بی‌سرنشین، پهپاد و موشک‌های نقطه‌زن هشدار داده‌اند. اسرائيل قابلیت‌های این گروه لبنانی را که از حمایت مالی و نظامی جمهوری اسلامی برخوردار است، تهدیدی برای خود می‌داند. 

تلویزیون «آی ۲۴» اسرائیل یکشنبه، ۲۳ آوریل، در گزارشی به این موضوع پرداخت و نوشت: «تهدیدهای مستقیم و غیرمستقیم [حکومت] ایران گسترش یافته‌ است و اینک مشمولِ [مشارکت] گروه‌های نیابتی ایران در عراق، یمن، سوریه، لبنان و غزه نیز می‌شود.»

این گزارش به خطر کشتی‌های غیرنظامی جمهوری اسلامی ایران اشاره می‌کند که با تغییر کارکرد، قابلیت‌های نظامی یافته‌اند و در دریای سرخ حضور دارند. این کشتی‌‌ها به موشک‌های زمین به دریا، زمین به هوا و پهپاد مجهزند. 

به گزارش این تلویزیون، نیروی دریایی اسرائیل هم‌اینک نیز علیه جمهوری اسلامی ایران عملیات انجام می‌دهد و معتقد است این نظام نه‌تنها منافع اسرائیل، که امنیت راه‌های بازرگانی بین‌المللی را نیز به خطر انداخته است. ارتش اسرائیل وعده داده است که افزون بر به‌کارگیری زیردریایی و کشتی‌های جدید، از هوش مصنوعی نیز استفاده کند و سامانه پدافندی «گنبد آهنین» هم در دریا به‌کار اندازد. 

نیروی دریایی اسرائیل در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ دارای «مرکز فرماندهی دریای سرخ» با مرکزیت بندر ایلات در جنوب بود. اما در ۱۹۸۱، پس از امضای معاهده صلح با مصر و خروج از صحرای سینا، این مرکز هم تعطیل شد. یکی از فرماندهان سابق نیروی دریایی اسرائیل چند روز پیش در گفت‌وگویی رسانه‌ای گفته بود این کشور دوباره باید چنین مرکزی برپا کند.

پروفسور شائول چورف، رئیس مرکز حیفا برای پژوهش در سیاست‌گذاری و راهبردهای دریایی که در دانشگاه حیفا مستقر است، یادآوری کرد که دریای سرخ اهمیت بالایی برای بازرگانی اسرائیل دارد.

@rahsevom
.
🅾️🅾️🅾️نامه سرگشاده و دوستانه یک یهودی به حامد اسماعیلیون
 
نوشته جرج هارونیان

آقای اسماعیلیون!
همچون شما زاده ایران‌ام و مانند شما زادگاه‌م و مردم ایران را دوست دارم. مانند میلیون‌ها ایرانی دیگر خواستار براندازی رژیم جمهوری اسلامی هستم و امیدوارم که جایگزین آن حکومتی بر پایه رعایت و تساوی حقوق تمامی شهروندان باشد واین به سادگی عملی نخواهد شد مگر رهبرانی دوراندیش و فهیم بر سر کار باشند. ایرانیان دیگر می دانند که تبعیض یعنی چه، زورگویی به خاطر اعتقادات چیست و تظاهر به انسان‌مداری را متوجه می‌شوند.

آقای اسماعیلیون!
تفاوت میان من و شما است. شما در خانواده‌ای مسلمان به دنیا آمده‌اید و من در خانواده‌ای یهودی. فکر می‌کنم می پذیرید که تفاوت در تجربیات یک انسان در دیدگاه او به جامعه پیرامون و آنچه که معضل اجتماع می‌پندارد تاثیر دارد. تجربیات یک زن، یک بلوچ، یک لر، یک کُرد، یک بهایی، یا یک یهودی و... متفاوت است گرچه شاید اشتراکاتی داشته باشند.

شما در مقامی که امروز قرار گرفتید بخصوص در بحبوحه مبارزه با رژیم و یکی از اعضای "همبستگی" دیگر با آن موقعیت فردی مجزا تفاوت پیدا کرده‌اید. شما می‌باید دردهای ملت ایران را در نظر بگیرید و بدون تبعیض میان آنان، قدم بردارید.

همانگونه که شما "دادخواه" جنایت سپاه پاسداران در کشتن زن و فرزند دلبندتان و بقیه سرنشینان و خدمه پرواز اوکراینی هستید، من نیز دادخواه ظلم و ستمی که در طی قرون متمادی از سوی نادانان و مغرضان به نام دین بر مردم من شده می‌باشم. غیرمسلمانان اولین قربانیان کسانی بوده‌اند که به نام خدا به آنها تجاوز شد، زندگی‌شان به تاراج رفت و به زور شمشیر مجبور به تغییر دین شدند و این دردی است مزمن که متاسفانه بسیاری هنوز به آن دچار هستند و ماجرا ادامه دارد.

آقای اسماعیلیون!
خلاصه بگویم، یهود ستیزی یعنی فرق گذاشتن میان حق یهودی و حق دیگران. مقوله‌ای که قرنهاست گریبانگیر بشریت است و نتیجه آن ظلم، ستم و کشتار انسان ها بود. فقط با دانایی و انصاف در داوری می‌باید با آن روبرو شد.

امروز در کشورهای آزاد دنیا، که شما در یکی از آنها زندگی می‌کنید و از حقوق و مزایا آن برخوردار بوده‌اید، ستیز با کشوراسرائیل و نه "انتقاد از دولت اسرائیل" ، یهودستیزی محسوب می‌گردد.

آقای اسماعیلیون!
شما هفته گذشته در تظاهرات بروکسل در پاسخ کسی که از شما پرسید «آیا حاضرید با رسانه اسرائیلی مصاحبه کنید» و شما در پاسخ گفتید «من با رسانه اسرائیلی مصاحبه نمی‌کنم».

در تاریخ ۱۱ نوامبر ۲۰۱۶ در توییتر‌تان درباره ترانه‌سرای شهیر کانادایی و یهودی، لئونارد کوهن، خرده گرفته‌اید که چرا برای سربازان اسرائیلی در جنگ ۱۹۷۳ برنامه هنری اجرا کرده است. نقل از شما «در این جنگ هزاران سرباز مصری کشته شدند». آیا می‌دانستید که مصر آغازگر جنگ بود؟ آیا میدانستید اسرائیل چند هزار کشته داد که به نسبت جمعیت، بیشتر از مصر بود؟ در جنگی که اسرائیل از موجودیت خود دفاع می‌کرد؟ آیا به نظر شما اسرائیل باید صبر می‌کرد تا همانگونه دشمنانش در نظر داشتند، نابود می‌شد؟

در ۶ آوریل ۲۰۱۵ در توییتی دیگر یادآور شده‌اید که « نگذارید که کانادا نیز مستعمره اسرائیل شود». می‌شود در پاسختان نام دیگر مستعمرات اسرائیل را نام ببرید تا ما هم بدانیم؟ آیا معتقدید، یهودیان توطئه جهانی برای استعمار کشورها و مردمان را دارند؟

توییتی دیگر در ۲۳ جولای ۲۰۱۸ نوشتید و سخنان یاسرعرفات را درباره خاورمیانه نقل کرده‌اید. آیا هنوز اورا به عنوان یک رهبر واقعی و دلسوز می‌پندارید؟ آیا میدانستید که میلیاردها دلار که همسر سابق او در پاریس دارد حاصل «دزدی‌های» این رهبر محبوب و بزرگ بود؟.

آقای اسماعیلیون!
دیدگاه شما درباره اسرائیل، حق موجودیت آن، دشمنان اسرائیل و نپذیرفتن اعراب برای زندگی در کنار کشور یهودی، نادرست است و برمبنای برداشتی سطحی و مغرضانه است که آگاهانه واقعیت‌ها را پرده‌پوشی می‌کند.
نزدیک به ۲۰۰ هزار و شاید بیشتر ایرانی‌تبار و ایران‌زاده در اسرائیل زندگی می‌کنند که همواره نام ایران، فرهنگ آن و نام کورش را زنده نگهداشته‌اند. آیا آنان دشمنان ایران هستند؟ زیرا به خاطر همان بدرفتاری‌ها و بد گمانی‌ها به سرزمین پدری رفتند ولی هرگز ایران را فراموش نکردند.

آقای اسماعیلیون!
به عنوان کسی که به ایران و اسرائیل عشق دارم، مانند عشق به دو چشم و عشق به پدر ومادر، به شما یادآوری می‌کنم که یهودیان و اسرائیل دوستدارملت ایران، فرهنگ ایران و خواستار ایرانی آزاد هستند. بهتر است نه فقط به خاطر خودتان بلکه به خاطر هزاران ایرانی که شما را دنبال می‌کنند در دیدگاه خود تجدیدنظر کنید که دیگر شما نه سخنگوی نظرات خودتان بلکه انتخاب بخشی از مردم ایران هستید و به خوبی می‌دانید که در نمایندگی بخشی از جامعه می‌بایست با دنبال منافع جمعی باشید نه دیدگاه شخصی خودتان.

@rahsevom
Forwarded from امروز وفردا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🆔️ @emrouzofarda1

📕رونالد ریگان و دست‌ انداختن بهشت سوسیالیستی

🟥جوک رونالد ریگان (رئیس‌جمهور آمریکا بین سالهای ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۸ ) درباره اتحاد جماهیر شوروی و دست انداختن ناکارآمدی ساختاری نظام شوروی که خود را بهشت سوسیالیستی می‌نامید بی‌شباهت به اوضاع امروز ما نیست.
ببینید
و عمق فاجعه را درک کنید.

🟥دولت ناکارآمد و اپوزیسیون فشل، فلج و سیاست‌ندان، بحران اصلی و بیماری ملی همه حکومت‌های دیکتاتوری است.

 👈⬅️امروز و فردا را در تلگرام دنبال کنید، این یک کانال خبری نیست.
🆔️ @emrouzofarda1
.
🅾️گزارش سازندگی درباره "آقامیری‌"ها

اکبر منتجبی:
آقامیری‌ها، یک خانواده نوظهور در اقتصاد و سیاست ایران هستند که کمتر کسی درباره آنها می‌داند. از وزارت کشاورزی تا شورای شهر تهران، از منبر‌های سیاسی تا شبکه‌های مجازی را در دست دارند. از یک سو با خانواده‌ی ذی‌نفوذ لاریجانی‌ها پیوند دارند و از سوی دیگر در دولت رئیسی پرنفوذ هستند.

@rahsevom
.
🅾️شرایط جدید خرید ارز؛ چگونه ۲۰۰۰ یورو با کارت ملی بگیریم؟

شرایط و نحوه دریافت ارز با کارت ملی در سال جدید تغییر کرده است، اما در اولین گام اخد این سهمیه ارزی چه باید کرد؟

بر این اساس متقاضیان خرید ارز با کارت ملی حتما باید ابتدا حساب ارزی در بانک باز کنند چراکه سهمیه ۲۰۰۰ یورویی به حساب ارزی خریداران واریز خواهد شد و متقاضی نمی‌تواند ارز را به صورت اسکناس و در لحظه دریافت کند.

برداشت اسکناس از حساب ارزی خریداران ارز با کارت ملی، فقط پس از گذشت ۵ روز کاری پس از زمان واریز به حساب ارزی متقاضی آن هم در بانک مورد نظر که حساب ارزی دارند امکان پذیر است.

@rahsevom
.
🅾️کاخ ورسای تهران قیمت‌گذاری شد! بانک آینده می‌خواهد این اثر ملی را واگذار کند؟ یا نگه دارد که تخریب و تبدیل به مجتمع تجاری شود؟ برنامه این بانک برای کاخ هزاران میلیاردی چیست؟

روزنامه فراز نوشته کاخ ثابت پاسال یا قصر سنگی که از بناهای ارزشمند و ثبت شده میراث فرهنگی‌ست و سال‌هاست در مالکیت بانک آینده قرار دارد ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قیمت خورد.

بنای ثابت پاسال در سال ۱۳۹۴ طی مزایده‌ای از بنیاد مستضعفان به بانک آینده انتقال پیدا کرد و همچنان مشخص نیست که این ملک دقیقا با چه قیمتی به بانک آینده انتقال داده شده. آخرین ارزش‌گذاری انجام شده برای این بنا پیش از انقلاب بوده که عدد ۱۵ میلیون دلار برای آن آورده شده است.

این اتفاق در حالی افتاده است که سال گذشته شایعه تبدیل کاخ پاسال به مسجد یا موزه مطرح شده بود و هر بار تکذیب شد
@rahsevom
.
🅾️🅾️🅾️یا طوفان مهربانی جامعه ایران را فراگرفته است؟

فردین علیخواه|عضو گروه جامعه شناسی دانشگاه گیلان

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که برای خرید کالایی به جایی مراجعه کرده باشید یا برای پرسیدن سوالی با جایی تماس گرفته باشید و فروشنده یا پاسخ‌دهنده در همان ارتباط نخست از کلماتی بسیار صمیمی استفاده کرده باشد که شاید آن موقعیت برای استفاده از آن کلمات مناسب نبوده باشد. کلماتی مانند« عزیزم»، « گلم»، «عشقم»، «جون»، «آی جون»، « فداتون بشم»، « قربون شما برم من»، «تاج سر منی عزیزم» «عزیز دلی»از آن جمله است. بکارگیری این کلمات در ارتباطاتی که بسیار گذرا و موقتی است-نظیر یک مرکز خرید- کمی تعجب‌برانگیز است. آیا طوفان مهربانی جامعه ایران را فراگرفته است؟

مشاهدات روزمره حکایت از آن دارد که معمولاً زنان در ارتباط با سایر زنان، حتی در نخستین تماس‌ها و دیدار‌ها، بیشتر از این کلمات صمیمی استفاده می‌کنند. البته این به آن معنا نیست که مردان از چنین کلماتی استفاده نمی‌کنند. اغراق در صمیمیت یا نمایش صمیمیتی که از اساس وجود ندارد یکی از ویژگی‌های بخشی از مردان یا خرده-فرهنگ گروه‌هایی از مردان در جامعه ایرانی است. « مخلصم»، « نوکرم»، «چاکرم» و کلماتی مانند « بفرما» در شرایطی که مشخص نیست شنونده به چه چیز باید «بفرماید» از آن جمله‌اند.

نکته‌ای که در جامعه ایرانی شاید کمی عجیب به نظر آید گسترش دو وضعیت متناقض است. به این معنا که از طرفی شاهد گسترش «رکیک گویی» در گفتگو‌های عادی روزمره، و از طرف دیگر شاهد بذل و بخشش در کلمات صمیمی در ارتباطات روزمره هستیم.

البته بگذارید همین جا به نکته‌ای اشاره کنیم. به نظر می‌رسد که هر دو روند اجتماعی حداقل یک ویژگی مشترک دارند و آن اینکه زمانی این کلمات بیان می‌شوند که هنوز خیلی زود است! یعنی فرقی نمی‌کند، چه « رکیک گویی» و چه « صمیمیت نمایی» زمانی ظهور و بروز می‌یابند که هنوز رابطه به آن نقطه از صمیمیت یا آن نقطه از تنفر و خشم نرسیده است! ما همواره خیلی زود با فحش‌های رکیک نواخته، و با کلمات مهربانانه نوازش می‌شویم! گویا هر دو در نوک زبانمان است و در دلمان خبری از هیچکدام نیست!

بعید می‌دانم که این موج « صمیمیت‌نمایی» تصمیم آگاهانه جامعه ایرانی برای مقابله با موج « رکیک گویی» باشد چون افرادی که استراتژی « صمیمیت نمایی» را در ارتباطات اجتماعی‌شان انتخاب کرده‌اند به آسانی می‌توانند وارد فاز « رکیک گویی» شوند. همانطور که گفتم هر دو در نوک زبان‌شان است.

بدون تردید زبان با تحولات و تغییرات جامعه و تغییرات تکنولوژی به معنای اعم آن در ارتباط است.

گمان جامعه‌شناختی نخست من آن است که گسترش «صمیمیت‌نمایی» و الفاظی مانند« عشقم»، « گلم»، « خانمم»، «جونم» در برخورد‌ها و تماس‌های اولیه اجتماعی و همچنین بذل و بخشش کلمات محبت‌آمیز بدون آنکه هنوز زمینه آن فراهم باشد بیانگر اهمیت یافتن جذب دیگران/ به دست آوردن نظر مثبت سایرین/ جلوه کردن به عنوان آدمی مثبت و انرژی‌دهنده است. ابزار مناسب برای تحقق همه این‌ها هم روابط عمومی خوب است و « صمیمیت نمایی» مصداقی از روابط عمومی خوب تلقی می‌شود.

ولی پرسش آن است که آیا می‌توان گفت که روند «صمیمیت نمایی» به عنوان یکی از استراتژی‌های مهم «فروش به هر قیمیتی» در بازار کالا‌ها و خدمات ایران از حوزه اقتصاد به حوزه اجتماع سرایت کرده است؟ یعنی افراد معمولی اجتماع هم خود را همچون یک کالا می‌بینند که باید با کلمات محبت‌آمیز دیگران را جذب خود نمایند و به هر شکلی « دیگران را داشته باشند؟ »

گمان جامعه شناختی دوم به محاوره‌های معمولی در شبکه‌های اجتماعی ارتباط دارد.
به نظر می‌رسد که این طوفان، پدیده‌ای است که ابتدا در شبکه‌های اجتماعی ظهور و بروز پیدا کرده و سپس در سطح جامعه گسترش یافته است. بررسی اولیه ارتباطات در شبکه‌های اجتماعی حتی در بین افرادی که شناختی از همدیگر ندارند، بررسی گفتگو‌های دوستانه، و به طور خاص بررسی صفحات اینفلوئنسر‌ها در اینستاگرام (که هر دنبال کنندۀ خود را یک اسکناس بالقوه می‌بینند) بیانگر غلبه «صمیمیت نمایی» افراطی در فضای مجازی است.

وضعیت ایده‌آل آن است که کلمات بیانگر احساسات و عواطف واقعی آدمی باشند. به دور از اغراق و عاری از تملق. به قول حضرت حافظ: هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد.

@fardinalikhah


@rahsevom
.
🅾️ هوش مصنوعی تعداد نمازگزاران عیدفطر در مصلی تهران را۲۰ هزار نفر برآورد کرد

‏اگر مثل من کنجکاوید که یه تخمین حدودی از تعداد افراد حاضر در یه همچین عکسی داشته باشید: ۱۹۶۶۷ نفر

محاسبه با هوش مصنوعی

✍️ساری پیشیک

@rahsevom
.
🅾️رسانه های محلی سودان: «عمر البشیر» از زندان فرار کرد

منابع محلی در سودان خبر دادند که رئیس جمهور عزل شده این کشور به همراه تعداد دیگری از زندانیان حاضر در زندان کوپر در شمال خارطوم فرار کرد.
@rahsevom
.
🅾️🅾️🅾️سی ویژگی یک شهروند مسوولیت‌شناس

دکتر محمود سریع القلم، استاد دانشگاه شهیدبهشتی در یادداشتی برای نوروز ۱۳۹۷، سی ویژگی یک شهروند مسوولیت‌شناس را توضیح داد:

۱- آینده خود را تابع تلاش و خلاقیت خود می‌داند؛

۲- هر کاری را با مشورت‌های تخصصی انجام می‌دهد؛

۳- از کسانی که برای مدیریت کشور انتخاب کرده در برابر قدرت و اختیاراتی که دارند، مسوولیت مطالبه می‌کند؛

۴- براساس نظریه سیستم‌ها و نگاه درازمدت به زندگی، راستگوست؛

۵- مانع رشد دیگران نمی‌شود، بلکه با آنها رقابت می‌کند؛

۶- حداقل یک ساعت در روز کتاب می‌خواند

۷- از شخصی که زیاد دروغ می‌گوید، فاصله می‌گیرد؛

۸- در انجام کارها، از توان عقلی خود، چندین برابر هوش خود بهره می‌گیرد؛

۹- به‌دلایل حقوقی، به‌شدت مراقب سخنان خود است؛

۱۰- تا از قضاوتی مطمئن نباشد، مطرح نمی‌کند

۱۱- منتظر نمی‌نشیند تا دیگران، گره‌های زندگی او را باز کنند، بلکه با ابتکار و سختکوشی، زندگی خود را مدیریت می‌کند؛

۱۲- رعایت حقوق مردم در جامعه را وظیفه خود می‌داند؛

۱۳- حداقل یک متر با فاصله از شخصی که درحال استفاده از خودپرداز بانک است، می‌ایستد؛

۱۴- وقتی قرار است ساعت ۸ جایی باشد، ساعت ۷:۵۰ دقیقه دم در ایستاده است؛

۱۵- در قدرت و سمت بیش از ۸ سال نمی‌ماند؛ زیرا ۸ سال برای نوآوری حداکثری، کافی است؛

۱۶- حتی سه نصف شب و بدون آنکه دوربینی باشد، پشت چراغ قرمز می‌ایستد؛

۱۷- بسیار سفر می‌کند تا بیاموزد و بلوغ فکری و رفتاری را تجربه کند؛

۱۸- وقتی از یک خیابان فرعی به اصلی می‌رسد، اتومبیل خود را متوقف می‌کند و پس از ایمنی کامل، حرکت می‌کند؛

۱۹- آنقدر Search می‌کند تا Fact را ازPropaganda تفکیک کند؛

۲۰- کوله پشتی خود را در اتوبوس و مترو در دست می‌گیرد تا مزاحمتی برای دیگران ایجاد نکند؛

۲۱- به دیگران القاب منتسب نمی‌کند، بلکه انگیزه‌ها و افکار آنان را تحلیل می‌کند؛

۲۲- از شخصی که با رانت ثروتمند شده است، فاصله می‌گیرد؛

۲۳- زندگی خود را مانند لوگوی المپیک در پنج دایره متداخل طراحی می‌کند: رشد فردی، توجه به خانواده، حرفه، افزایش سطح دانش تخصصی و خدمات مدنی؛

۲۴- فقط یک شغل دارد و وظایف آن را به بهترین نحو انجام می‌دهد؛

۲۵- بسیار می‌گوید: من نمی‌دانم یا این موضوع را به درستی نمی‌فهمم؛

۲۶- آنقدر حوصله به خرج می‌دهد تا موضوعی را دقیق بفهمد بعد واکنش نشان دهد؛

۲۷- دفترچه کوچکی دارد که صفحه اول آن نوشته شده: ضعف‌های من و روش‌های اصلاح؛

۲۸- خمیرمایه ذهنی او این‌گونه شکل گرفته ۲۰ درصد اظهارنظر کردن و ۸۰ درصد سوال کردن؛

۲۹- برای جلب اعتماد دیگران، سیگنال‌های متناقض نمی‌فرستد؛

۳۰- چون خودشناسی مقدمه توسعه‌یافتگی مدنی است، آن‌قدر از خود شناخت دارد که می‌تواند ۵۰ صفحه در مورد افکار و روحیات خود بنویسد.

🔴برای دسترسی کامل به تحلیل‌ها و اخبار راه سوم به ما بپیوندید
🔴 @rahsevom
.
🅾️🅾️🅾️چهار نکته از یک استعفا

اجلال قوامی

شورای همبستگی برای آزادی و دموکراسی به سه ماه نرسیده؛  یکی از اعضایش حامد اسماعیلیون از آن خارج شد. او برخوردهای غیر دموکراتیک خارج از شورای همبستگی را دلیل این استعفا عنوان کرد:

یکم: از همان ابتدای شورای همبستگی پر واضح بود که این ترکیب نمی تواند دوام بیاورد، مشخص بود که سایر شخصیت های شورا زیر نام و سایه فرزند شاه سابق قرار می گیرند و حرف اول و آخر را او می زند.

دوم: در این دو ماه که از عمر شورای همبستگی می گذرد؛ سایر افراد تشکیل دهنده آن به ویژه عبدالله مهتدی و حامد اسماعیلیون از سوی حامیان رضا پهلوی به شدت تخریب شدند.هر چند حضور این دو فعال سیاسی در این شورا از همان آغاز واکتش های زیادی را به دنبال داشت.

سوم: عمر دو ماهه شورا تا این جای کار نشان داد که جریان حامی فرزند شاه سابق باوری به تکثر و قبول دیگری ندارد تا آنجا با شماست که فقط سربازباشید.هتاکی ها و توهین و تخریب ها علیه دیگر جریان ها ی سیاسی موید این ادعاست.

چهارم: و اما نکته آخر باید از این ائتلاف ها و شوراهایی که آنی تشکیل می شوند و مبنای منطقی و عقلایی ندارند درس گرفته شود تا اعتبار و سرمایه های اجتماعی و سیاسی قربانی قدرت خواهی یک جریان خاص نشود.


@rahsevom
2025/07/08 05:35:16
Back to Top
HTML Embed Code: