Telegram Web Link
⭕️ نقش ایالات متحده در تشدید یا کنترل جنگ

👤‌کانال محلل نوشت:

🔹آنچه از اخبار منتشر شده برمی‌آید، دیشب در جلسه شورای امنیت ملی آمریکا جمع بندی حاصل نشده اما نتانیاهو در تماس با ترامپ به وی گفته امکان ادامه جنگ به تنهایی وجود ندارد و آمریکا باید وارد شود، ترامپ نیز یک ضرب‌الاجل ۲۴ یا ۴۸ ساعته برای راه حل سیاسی؟

🔹تعیین کرده در غیر این صورت آمریکا نیز وارد عرصه می‌شود! برخی اخبار دیگر اما حکایت از این دارد که این نیز مشخصاً یک نمایش و فریب سیاسی است و برنامه‌ریزی اینگونه بوده که پس از ۶ روز حمله رژیم، آمریکا وارد شده و حتی ماموریت آمریکا و اسم رمز عملیاتی که قرار است انجام دهند نیز مشخص است.

@rasad_tahlil
⭕️ تقابل بزرگ در انتظار یک فرمان

👤‌مصطفی نجفی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹نشانه‌های جدی از مداخله قریب‌الوقوع آمریکا در جنگ دیده می‌شود و طی ۲۴ ساعت آینده تصمیم ترامپ مشخص خواهد شد. لابی اسرائیل توانسته ترامپ را برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران متقاعد کند، مگر اینکه او محاسبات بازدارنده‌ای داشته باشد.

🔹اهداف ترامپ: ترامپ نیز با سه هدف مشخص به احتمال فراوان وارد جنگ با ایران خواهد شد.

▫️۱. از بین بردن برنامه هسته‌ای و موشکی ایران

▫️۲. تکمیل پروژه مهار ایران و احتمالا پیشبرد سیاست تغییر نظام

▫️۳. معرفی خود به عنوان پیروز جنگ و تبدیل آن به یک دستاورد بزرگ سیاست خارجی. به نظر می رسد در صورت پیوستن آمریکا به جنگ، کشورهای دیگری مانند انگلیس و آلمان نیز به آن ملحق شوند و ائتلافی غربی علیه ایران شکل گیرد.

🔹راهبرد تهران چیست؟

▫️جمهوری اسلامی ایران نیز با شروع جنگ، با آگاهی از قریب الوقوع بودن مداخله آمریکا، تمامی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های تهاجمی خود را به اسرائیل معطوف نکرد و تلاش کرده ضمن مدیریت نبرد با این رژیم، خود را برای جنگ با آمریکا آماده کند. این در حالی است که تهران از سه کانال دیپلماتیک از جمله سفارت سوئیس به واشنگتن هشدار داد که ورود آن به جنگ، چه تبعاتی برای منافع آمریکا و منطقه دارد.

🔹در همین رابطه، به نظر می رسد، استراتژی نظامی ایران برای مقابله با تهاجم آمریکا شامل اجزای زیر است:

▫️۱. حملات گسترده موشکی و پهپادی به پایگاه‌ها و دارایی‌های نظامی آمریکا در منطقه

▫️۲. ناامن کردن کامل خلیج فارس و دریای سرخ و کریدورهای اصلی آن یعنی تنگه هرمز و باب المندب

▫️۳. فعال‌سازی همه ارکان مقاومت( گروه‌های عراقی، یمن و حتی حزب الله) در منطقه در چارچوب جنگ فراگیر و نهایی

🔹هنوز امید به پرهیز آمریکا از جنگ وجود دارد، اما در صورت وقوع آن، ایران باید با تمام توان نظامی برای بقا و حفظ مقاومت ملی وارد نبردی سرنوشت‌ساز شود که بر آینده کشور و منطقه تأثیر خواهد گذاشت.

@rasad_tahlil
⭕️ آیا روس‌ها با نتانیاهو تبانی کردند؟

👤‌احمد زید‌ابادی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹در هفته‌های گذشته گمانم بر این بود که ولادیمیر پوتین به عنوان آخرین امید برای پیشگیری از وقوع جنگ، پادرمیانی کند و سفری به تهران داشته باشد. حتی ترامپ هم چنین درخواستی از پوتین را چند بار تکرار کرد و مقام‌های کاخ کرملین نیز آمادگی خود را برای کمک به حل و فصل دیپلماتیک بحران اعلام کردند.

🔹با این همه، این اتفاق نیفتاد؛ چرا؟ آیا روس‌ها با نتانیاهو تبانی کردند؟ روسیه رابطهٔ عادی و حتی گرم با اسرائیل را بخشی از منافع استراتژیک خود تعریف می‌کند، اما تصور تبانی آن با نتانیاهو برای حمله به ایران بسیار سخت است.

🔹واقعیت این است که روس‌ها به رغم روابط نزدیک‌شان با تهران، هیچگاه نظر مساعدی نسبت به سیاست خاورمیانه‌ای جمهوری اسلامی نداشتند و در هیچ محفل بین‌المللی از آن حمایت نکردند.

🔹این به واقع برخی از محافل متوهم و تندرو داخلی در ایران بودند که تصویری بی‌نهایت اغراق‌آمیز از رابطهٔ مسکو با تهران به دست می‌دادند و پوتین را همچون قدیسی به عنوان پشتیبان قدرقدرت و قاطع بین‌المللی ایران می‌ستودند. تا این لحظه، هیچ خبری از ماجرای میانجی‌گرانهٔ احتمالی روسیه برای پیشگیری از جنگ منتشر نشده است، اما اینکه چرا پوتین نهایتاً به تهران سفر نکرد، می‌تواند دو دلیل داشته باشد.

🔹پوتین شانس موفقیت میانجی‌گری را صفر تصور کرده و نخواسته با ورود شخصی خود اعتبارش را از بین ببرد و یا اینکه متوجه شده است تهران از پیشنهاد او که تفاوت معناداری با پیشنهاد ترامپ نداشته است، استقبال نخواهد کرد.

@rasad_tahlil
⭕️ ایران باید عملیات پیش‌دستانه انجام دهد

👤کانال اخبار سوریه نوشت:

🔹اگر ایران می‌خواهد در این معادله دست برتر را داشته باشد، باید پیش‌دستی کند. نباید منتظر اعلام رسمی دشمن امریکایی بماند. با توجه به اینکه پایگاه‌های امریکا در منطقه در برد موشک‌های کوتاه‌برد کشورمان قرار دارد و دقت این موشک‌ها بسیار بیشتر و تعداد ان‌ها نیز از شمارش خارج است؛ وضعیت بسیار به ضرر امریکایی‌ها تمام می‌شود.

🔹با توجه به اینکه امریکا هواگردهای خود را به پایگاه‌های عربستان منتقل کرده و از طرف دیگر، باید از پایگاه‌های موجود در کویت، منامه، قطر، امارات و حتی عراق و اردن استفاده کند همه این پایگاه‌ها به اهدافی مشروع تبدیل خواهند شد. علاوه بر این، همین الان که این هواگردها آنجا هستند و پرواز نکرده‌اند باید روی زمین منهدم شوند.

🔹نکته دیگر آنکه، پدافند این پایگاه‌ها و مراکز حتی به اندازه یک دهم و شاید یک بیستم پایگاه‌ها و مراکز صنعتی و اقتصادی رژیم کودک‌کش نیست. در واقع این مراکز هیچ توانایی پدافندی برای حمایت از خود ندارند و به راحتی در هم کوبیده می‌شوند. این در حالی است که ایران باید این مرحله، به خدمت صنایع نفت و گاز در منطقه هم برسد.

🔹این نکته را هم باید مدنظر قرار داشت که ایران تنگه هرمز را مین‌ریزی کرده و فرصت را برای رفت و آمد نفتکش‌ها و کشتی‌های جنگی دشمن به منطقه به صورت کامل می‌گیرد. اتفاقی که می‌تواند در باب‌المندب هم روی دهد. جنگ در غرب آسیا به جای آنکه پایان بیابد، به شکل بدتری سخت‌تر می‌گردد.

@rasad_tahlil
⭕️تردید نکنیم

👤محمدرضا جوادی یگانه نوشت:

🔹‏تجربه تاریخی نشان داده توسل به دشمنان برای رفع مشکلات و بحران‌های داخلی، یا تذبذب میان مردم و حکومت در دفاع از ایران (مانند ایلغار مغول)‌ منجر به پیامدهای دهشتباری شده که دهه‌ها و سده‌ها ادامه داشته. ‏در دفاع از ایران تردید نکنیم. هیچگاه بیگانگان برای ما صلح و آبادی نیاورده‌اند.

@rasad_tahlil
⭕️ شباهت عملیات بامداد جمعه

👤سید نیما موسوی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹عملیات بامداد جمعه شبیه به عملیاتی بود که پیشتر در جولای ۲۰۱۲ برای سقوط دمشق بوسیله معارضین سوری ایجاد شد. در این عملیات سران امنیتی نظام سوریه در یک بمبگذاری در ساختمان شورای امنیت ملی کشته شدند.

🔹آصف شوکت، داود راجحه، هشام اختیار و محمد الشعار مهمترین این کشته‌شدگان بودند. در کنار ترور رئوس امنیتی، لشگر چندملیتی جبهه‌النصره قرار بود تا با عملیات ضربتی و حمایت رسانه‌های سلفی کار دمشق را تمام کند. در کنار این قرار بود تا با بردن سوریه ذیل فصل۷ منشور ملل، دمشق منطقه پرواز ممنوع شود. بسیج علوی‌ها و کوماندوهای حزب‌الله و وتوی چین و روسیه نقش زیادی در حفظ دمشق در آن دوره داشتند.

🔹بامداد جمعه نیز شبیه به همین بود. ترور کادر فرماندهی سپاه پاسداران در کنار عملیات ضربتی پهپادی، دادن کُد به اپوزیسیون جهت حضور میدانی در کنار خرابکاریهای امنیتی و حملات سایبری جزئی از طرح چندضلعی اسراییل برای جنگ با ایران بود. طرحی که هدف کمینه آن انهدام سایت فردو و هدف بیشینه آن تغییر نظام حاکم میباشد. آنچه پیداست ایران از شوک اولیه خارج شد و علیرغم شکست امنیتی، در حوزه نظامی بلحاظ کیفیت ضربه، توازن را حفظ کرده است.

@rasad_tahlil
⭕️ حوزه علمیه! بجنگ

👤علی مهدیان در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹کارها و فعالیتهای بسیاری از حوزه های علمیه ساخته است. اولا فرض کنید بیانیه های مشخص توجیه کننده ای به امضای چندین مرجع تقلید قم بیرون بیاید، اثر این کار بالا بردن روحیه ایمانی مردم و بالا آوردن تفسیر دینی از وقایع امروز است.

🔹دفاتر مراجع و علمای قم بنشینند برنامه ریزی کنند برای خلق رویدادهای رسانه ای، شبیه پای برهنه بیرون آمدن و مراسم گرفتن و وارد میدان شدن و حرکتهای اجتماعی به راه انداختن، به همین سبکهایی که مدتی است در مراسم عزاداری اهل بیت مرسوم است. کیان اسلام مورد هجوم واقع شده و خوب نیست اگر صدای ضعیفی از علمای شیعه به گوش برسد. دیروز رذل ترین انسان روی زمین رهبر دینی شیعه را تهدید کرد، خوب نیست علمای بزرگوار قم و نجف تماشاچی باشند.

🔹ثانیا رهبری چندی پیش از این درباره نقطه ضعف اصلی ما در مبارزه با دشمن سخن گفت، تاکید کرد، تکرار کرد و آن "خلق محتوا" بود. خلق محتوا کار اندیشمندان و مبلغین دانشمند حوزوی است. بلکه مهمترین و کلیدی ترین کار امروز حوزه ها است. حوزه صد ساله میتواند از فرصت جنگ استفاده کند و با قرار گرفتن در جای درست امروز خود، به یک بلوغ ویژه دست پیدا کند. ثالثا زمان دست دادن عملی با جریانهای مختلف اسلامی است. وجود آیت الله اعرافی خودش از این جهت نعمت است.

🔹امروز از غربگرا ترین جریانهای اسلامی از جنس اخوان المسلمین با طعم ترکیه و قطر تا طیفهای مختلف الازهر تا خشک ترین مدلهای اسلام گرایی سلفی در عربستان تا متفکرین و علمای پاکستان و خلاصه خیلی ها در حال نشان دادن همبستگی‌شان با ایران هستند. زمان استفاده از این فرصت طلایی است. حوزه علمیه ایران میتوان یک جبهه گسترده علمای اسلامی در مقابل اسراییل به چشم آورد.

@rasad_tahlil
⭕️ فرصت‌ها و تهدیدهای ورود آمریکا به جنگ

#بخش_اول

👤وحید خضاب نوشت:

🔹یک نکته عرض کنم
ورود آمریکا هم انقدر چیز ترسناکی نیست. کار از جهاتی سخت تر میشه. ولی از جهاتی آسون تر میشه. اگر اراده در مسئولین باشه که قرائن نشون میده هست، به لطف خدا زدن ضربه به آمریکا خیلی خیلی ساده تر از زدن ضربه به اسرائیله.

🔹اساسا با امکاناتی که ما داریم (سلاح‌های دوربرد) جنگیدن با هیچ جا به اندازه اسرائیل سخت نیست. حتی اگر با روسیه میجنگیدیم اینقدر سخت نبود. اسرائیل فارغ از بحثهای شعاری، یه پادگانه. اون هم نه پادگان عادی، پادگانی با چند لایه دفاع ضدهوایی! اصلا چنین چیزی در هیچ جا نیست. حتی خود خاک امریکا.

🔹همه کشورها، کشوری‌اند که ارتش دارن. ولی اسرائیل یه ارتشه که کشور داره. از این فراتر، همه ارتش‌ها نیروی زمینی‌اند که نیروی هوایی دارن. ولی ارتش اسرائیل یه نیروی هواییه که نیروی زمینی داره. ایران با وسعت یک میلیون و ششصد هزار کیلومتری، در کل مرز غربی که ملتهب‌ترین مرز معاصر ما بوده، فقط سه پایگاه هوایی داره. ولی اسرائیل که کلا اندازه استان همدانه، پنج پایگاه هوایی داره.

🔹در دفاع هوایی هم فارغ از جزئیات حیرت‌انگیز کیفی، اسرائیل شش لایه دفاع هوایی داره:

▫️گنبد آهنین
▫️فلاخن داوود
▫️پیکان ۳
▫️پاتریوت
▫️تاد
▫️ورود مستقیم جنگنده‌ها (برای درگیری با کروز و پهپاد)

🔹البته در واقع لایه هفتم و هشتمی هم هست:

▫️مشارکت حکومت‌های پفیوز عرب در رهگیری

▫️مشارکت تجهیزات بسیار پیشرفته دریایی و زمینی آمریکا در منطقه (گاهی هم کشتی های انگلیسی و فرانسوی)
فرصت‌ها و تهدیدهای ورود آمریکا به جنگ

#بخش_دوم

👤وحید خضاب نوشت:

🔹حالا با این مقدمات، دو نکته رو بگم: اول اینکه ایران با همه اینها، هنوز موشکها و حتی بعضا پهپادهاش رو کف زمین میخوابونه. این شبیه رویاست. شبیه افسانه است. و یقینا هنوز موشکهای اصلی ما به هر دلیلی وارد نشدن. پهپاد هم در تیراژ بالا شلیک نشده است.

🔹دوم اینکه پایگاه‌های آمریکایی، یک دهم این حفاظت رو هم ندارن. چون اصلا ذاتا قرار نبوده داشته باشن (یادآوری کنم که در حمله به عین الاسد، فارغ از تمام بحثایی که بود، همه موشکها مثل آب خوردن اصابت کرد. سی بار دیگه هم میشد اونجا رو شخم زد.)

🔹حالا اگر بحث منافع آمریکا رو در نظر بگیریم (میادین گاز و نفت و کشتی های نفت کش و ...) که یک هزارم این پدافند رو هم ندارند. پس در کل ورود آمریکا، خیلی مشکلات ایجاد میکنه. آمریکا واقعا قدرتمنده، ولی خیلی فرصت ها هم ایجاد میکنه.

🔹ضمنا، مشارکت در هر جنگی، سه سطح داره:

▫️اطلاعاتی
▫️تجهیزاتی
▫️عملیاتی (که خود عملیاتی هم به دو بخش تدافعی و تهاجمی تقسبم میشه. پس شد پنج قسمت.)

🔹آمریکا الان در چهار قسمتش به صورت تقریبا صد درصد دخیله. پس اینقدر نباید ترسید و ترساند. ما همین الان هم با این حیوون درگیریم، بدون اینکه امکان ضربه زدن داشته باشیم. اگر در تهاجم وارد بشه، ضرباتی میخوریم، ولی امکان آسیب زدن بیشتر هم پیدا میکنیم.

@rasad_tahlil
⭕️مختصات "صلح تحمیلی" آمریکا

🔹کانال محلل نوشت:

مهم تر از عبارت "مقاومت در برابر جنگ تحمیلی" در سخنان رهبر انقلاب، مقاومت در برابر "صلح تحمیلی" است. مختصات این صلح که تلاش آمریکا برای تحمیل آن نیز شدت گرفته، در خوش‌بینانه‌ترین حالت، همان طرح توقف در برابر توقف بدون ارائه هیچ تضمین امنیتی و سپس حمله مجدد دشمن است. اینگونه، یک واقعیت امنیتی به ایران تحمیل شده و باز هم در خوش‌بینانه‌ترین حالت، وضعیت به مثابه لبنان خواهد شد که هر از گاه، شاهد هشدار تخلیه فلان منطقه تهران باشیم.

@rasad_tahlil
⭕️حواسش به همه هست

👤مهدی مولایی نوشت:

🔹آیت‌الله خامنه‌ای شش روز است که مستقیما پنجه به پنجه مستکبران انداخته؛ بی‌وقفه درحال مدیریت میدان است؛ مهره‌های نظامی را چینش می‌کند و برای هر یک مسئولیتی تعریف میکند؛ تحت شدیدترین تهدیدات تروریستی چنددهه اخیر قرار دارد؛ تمام وقت و انرژی و تمرکزش در شبانه روز روی بررسی شرایط جنگ است؛ با این وجود اما برای دومین‌بار در چند روز اخیر، برای صحبت و گفتگو با مردمش وقت می‌گذارد. مقابل دوربین می‌نشیند و آرام و باطمأنینه چند دقیقه‌ای را با مردم می‌گذراند. انگار که ما هم مهره تاثیرگذاری در این جنگ باشیم. او در کنار سرداران و فرماندهان خود، برای مردم هم نقشی قائل شده. هیچ‌کس تابحال اینقدر ما را جدی نگرفته بود. او پدری‌است که در سخت‌ترین بحران‌ها، حواسش به بچه‌ها هست!

@rasad_tahlil
⭕️ تبعات حمله به فردو

👤حسین موسویان در بحشی از یادداشت خود نوشت:

🔹رسانه‌ها گزارش داده‌اند که کاخ سفید احتمال حمله به سایت هسته‌ای فردو را بررسی می‌کند. اگر این موضوع صحت دارد، توجه به سه نکته مهم توصیه می‌شود.

▫️۱ - با توجه به احتمال جابجایی سانتریفیوژهای پیشرفته ایران پس از حمله احتمالی اسرائیل، حمله نظامی به فردو سودی نخواهد داشت.

▫️۲ - ایران حتی با تعداد کمی سانتریفیوژ می‌تواند به فناوری بمب هسته‌ای برسد (مثل انگلیس و چین در گذشته). بنابراین، حمله ممکن است ایران را به سمت تصمیم ساخت بمب سوق دهد و آمریکا را وارد جنگی پرهزینه‌تر از افغانستان و عراق کند.


▫️۳ - حمله نظامی موجب پیچیده‌شدن یا حتی غیرممکن‌شدن راستی‌آزمایی آژانس انرژی اتمی می‌شود، چون تشخیص تأثیر جنگ بر برنامه هسته‌ای ایران دشوار خواهد شد. این مشکل بخشی از اشتباه اخیر آژانس در صدور قطعنامه سیاسی علیه ایران است.

🔹به‌جای حمله، می‌توانید رئیس‌جمهور صلح باشید و با ایران به توافقی جامع درباره غنی‌سازی صلح‌آمیز طبق معاهده NPT برسید. تلاش برای نابودی غنی‌سازی ایران نه‌تنها ناقض NPT است، بلکه اقدامی خطرناک برای آمریکا محسوب می‌شود.

@rasad_tahlil
⭕️در موقعیت خیبر

👤 یعقوب ربیعی نوشت:

🔹 ایستادن در برابر صلح تحمیلی ، این عبارت نوینی بود که رهبر معظم انقلاب در پیام اخیر خویش بیان داشتند. این را در مقابل تهدید ایشان بگذارید که فرمودند که «آمریکایی‌ها بدانند هرگونه ورود نظامی آمریکا بدون تردید با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود.» این یعنی ما نه در عصر امام حسنیم که بخاطر کوتاهی جامعه پای صلح تحمیلی برویم و نه در عصر کربلاییم که به خاطر خیانت خواص، تن به شهادت امام و ولی جامعه بدهیم. بلکه نظام اسلامی در موقعیت خیبر است و خیبرشکن و فتاح ابزار این ضربت. ما عجله ای نداریم، ولی اگر آمریکایی ها عجله دارند طعم خیبرشکن های ما را بچشند؛ بسم الله.
@rasad_tahlil
⭕️معنای "صلح تحمیلی"

👤مصطفی غنی زاده نوشت:

🔹صلح تحمیلی شبیه همان چیزی است که در لبنان امروز اتفاق افتاده؛ رژیم صهیونی یک دور توان نظامی تنها حافظ لبنان را تضعیف کرده و حالا زیرپوشش آتش‌بس، شبانه روز به لبنان حمله می‌کند. آتش‌بس 4 هزار بار نقض شده؛ چون رژیم هر وقت خواسته بالای بیروت آمده، هر کسی خواسته را کشته و هر جایی را خواسته بمباران کرده است. صلح تحمیلی به ایران هم دقیقا چنین تبعاتی دارد. اما نه واقعیت میدانی نظامی ما با این تجویز نسبتی دارد و نه ملت ایران، چنین تحقیری را قبول می‌کنند. اقتدار در برابر دشمن صهیونی در همین چند روز و انسجام خارق‌العاده ملت ایران باعث شده تا چنین خدعه‌ی خطرناکی به نتیجه نرسد. راه‌حل یک چیز است: جنگیدن تا نقطه‌ی بیچارگی دشمن! بعد از آن یک موازنه استراتژیک جدید متولد خواهد شد و دشمنان ایران اسلامی برای همیشه از ترس واکنش ایرانیان، از محاسبات اشتباه پرهیز خواهند کرد.

@rasad_tahlil
⭕️ یک خطای شناختی

👤ابرار معاصر نوشت:

🔹آنچه برای رژیم صهیونیستی در شرایط کنونی مطلوب به‌نظر می‌رسید، بهره‌گیری از برخی مطالبات مردمی به‌ویژه اقتصادی و برسازی این تصویر بود که گفتمان جمهوری اسلامی با شاکله اعتقادی مردم آن تفاوت دارد. کامیابی صهیونیست‌ها در تحقق این هدف، ظرفیت اعتبارزدایی از رویکرد جمهوری اسلامی در رویارویی با «اسرائیل» را مستتر داشت؛ زیرا آن را از یک رویکرد فراگیر ملی خارج کرده و به یک تنش سیاسی و بر سر قدرت تقلیل می‌داد.

🔹با آغاز تهاجم صهیونیست‌ها به خاک ایران اما، شکست این راهبرد به‌سرعت مشاهده شد و اکنون پرسش این است که چرا رژیم صهیونیستی نتوانست برآوردهای دقیقی از کنش‌ رفتاری مردم ایران داشته باشد و چرا برخلاف انتظار این رژیم، اتفاق نظر گسترده‌ای در جامعه ایرانی علیه رژیم صهیونیستی به وجود آمده است؟

🔹به‌نظر می‌رسد جدا از اینکه هیچ مردمی در طول تاریخ از ناامنی استقبال نکرده‌اند، انتظارات برای همدلی و همراهی مردم با اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی، برآمده از خطای شناختی آن است. آنچه ساختار سیاسی رژیم از آن غفلت کرده، درهم تنیدگی دو عنصر ایرانیت و اسلامیت است که روح ایستادگی و مقاومت برابر دست‌درازی دشمنان به خاک کشور را برانگیزانده است و هرگونه انتظار برای دگرگونی در کنش رفتاری ایرانیان در این بزنگاه تاریخی را با شکست مواجه می‌کند.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️ «دو مسئولیت همگانی در امتداد پیام رهبر انقلاب»

👤‌محسن مهدیان در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹رهبرانقلاب فرمودند دوگروه که کار خدماتی و یا کار تبلیغی و تبیینی انجام می دهند با قوت به کار خود ادامه دهند. بعد هم وعده پیروزی دادند. معلوم است نقش ایندو بعد از فعالان خط مقدم نظامی، کلیدی است. مخاطبان خاص سخنان رهبرانقلاب که انشالله به وظیفه خود عمل می کنند.

🔹اما با این توضیح هرکس می تواند چنین نقشی داشته باشد و از دعای خیر رهبرانقلاب این مردصاحب نفس و خوش ضمیر انقلاب بهره مند شوند.نقش این دو بخش چرا کلیدی است؟ مردم نباید بترسند. همین. لذا فرمودند ولاتهنو و لاتحزنو ....

🔹چرا بترسند؟ به دو دلیل: یکی ترس از رفع نشدن نیازشان. دوم جنگ روانی دشمن. برای ایندو باید فکری کرد. برای رفع نیاز، کار خدماتی لازم است. مسوولین امر که می گویند هیچ نوع تغییری در سبک مصرف مردم وجود ندارد. همه چیز نیز به اندازه کافی در کشور وجود دارد. تنها نکته اینست که به دلیل شرایط جنگی برخی کاسبی ها تعطیل شده است.

🔹پیشنهاد اول اینست که هرکس در همسایگی خود نیاز خرید بقیه را برطرف کند. این روزها هزینه اسنپ و حمل و نقل هم چندبرابر شده است. مثل خانواده خودمان؛ برای همسایه هم خاصه افراد سالمند یا هرکس که ملاحظه ای برای بیرون رفتن دارد، خرید کنیم. وضعیت نظامی جنگ هم روشن است. خلاصه اش اینکه اسراییل ناچار به دریوزگی از آمریکاست. اما رسانه های حرامی دنبال قلب واقعیت و خالی کردن دل مردم است.

🔹پیشنهاد دوم اینست که همه نقش تبیینی داشته باشیم. خیلی هم ساده است. اولا خودمان ابدا سراغ رسانه های خارجی نرویم. نقش موشک دارند بر ذهن شما. هیچ خبری را هم از ناحیه رسانه دشمن منتقل نکنیم. نه در فضای مجازی و نه واقعی.

🔹اینکه سه دسته محتوا منتشر کنیم. یکی اخبار موفقیت های ایران. دوم اخبار مربوط به شکست دشمن. سوم اخبار مربوط به همبستگی و همدلی مردم ایران. کجا منتشر کنیم؟ در پیج شخصی یا گروه های فامیلی یا هرگروهی که عضوید.

🔹کار تمام است. انشالله به فضل امیرالمومنین و رزم مردان جنگ دعای مردم و تدبیر رهبرانقلاب آرزوی چند ده ساله مستضعفین عالم برآورده می شود.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️ از سرباز پدافند تا فیلیمو و همراه اول

👤سید مصطفی صابری نوشت:

🔹در این شرایط همه ما باید مثل سربازی باشیم که در بخش پدافند در حال دفاع از کشور و هموطنانش است و برایش مهم نیست حقوق یا اضافه‌کاری خواهد گرفت یا نه؟ اگر این حس را داشته باشیم وقت کارهای مهمی است، به‌طور مثال:

🔹کاش پلتفرم‌های پخش فیلم مثل «فیلیمو»، «نماوا» و... حداقل بخشی از محتوای‌شان را رایگان کنند تا مردم و به‌خصوص کودکان و نوجوانان که این روزها ساعات زیادی را در منزل هستند فرصتی برای لحظات آرام‌تر داشته باشند.

🔹کاش اپراتورها مثل همراه اول و ایرانسل، بسته‌های رایگان برای بازدید از سایت‌های داخلی و پلتفرم‌های پخش فیلم و سرگرمی ارائه دهند.

🔹و ای کاش اپلیکیشن‌های کتاب خوانی مثل «طاقچه» و «فیلیمو» محتواهای کاربردی متناسب با این روزها را رایگان در دسترس کاربران قرار دهند و ترویج کنند.

🔹یک کمک ساده به همسایه، دوست، همشهری و هموطن فقط نیازش را برطرف نمی‌کند، بلکه اعتماد، احساس تعلق و حس ایستادگی را در او زنده نگه می‌دارد.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️آینده‌ی ایران در گروی یک پیروزی است

👤مصطفی غنی زاده نوشت:

🔹وضعیت ایرانِ آینده مشروط به همین جنگ است؛ لحظه‌ای مانند جنگ ایران و عثمانی یا جنگ ایران و روسیه. در اولی و با پیروزی بر عثمانی قدرتمند، ایران صفوی متولد شد و تا حدود دو قرن یکی از قدرت‌های آن روز جهان بود. در دومی و با شکست ایران، دو قرن عقب‌ماندگی بر این کشور تحمیل شد. ما در لحظه‌ای حساس هستیم. تمام تحریم‌های دو دهه اخیر برای تضمین بقا و تفوق رژیم صهیونی بوده و وقتی در جنگ مستقیم دوطرفه، اسرائیل شکست بخورد، دیگر انگیزه‌ای برای تحریم وجود نخواهد داشت؛ همه در منطقه و دنیا خواهند دانست که هیچ نظمی در اینجا بدون حضور و تایید ایران به نتیجه نخواهد رسید. آن روز، روز رهایی از بند تحریم و اوج گرفتن ایران در منطقه و جهان است. شرط این پیروزی همبستگی ملی است. آنچه تا این لحظه رخ داده و باید تقویت و تکثیر شود، همبستگی خارق‌العاده ایرانیان است؛ واقعیتی که هیچ وقت در محاسبات دشمن نگنجیده بود. ایرانِ فردا همین‌جا در لحظه همدلی، هم‌اندیشی و هم‌افزایی ما متولد می‌شود.

@rasad_tahlil
⭕️ «جنگ اصلی با مزدوران داخلی است، نه دشمن خارجی»

👤‌محسن مهدیان در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹می توانستید تصور کنید که با این حجم از مزدور و خرابکار و نفوذی وطن فروش در یک شهر زندگی کنید؟ وحشتناک است.

🔹واقعیت اینست که قدرت نظامی رژیم صهیونیستی بسیار ضعیف تر و ناتوان تر از آن چیزی بود که فکر می کردیم. خیلی هم نیاز به استدلال نیست. همین دریوزگی اش مقابل آمریکا آنهم ظرف کمتر از یک هفته نشاندهنده همه ماجراست؛ اما آنچه واقعیت بسیار تلخی است اینست که ما در حال جنگ با مزدور های داخلی هستیم.

🔹این ها همان ها هستند که در آشوب نقاب برمیدارند و یک نمونه از جنایت شان سلاخی کردن امثال شهید عجمیان و آرمان و غیره است. مرور کنید تاریخ را. هرجا جنایت های سخت و غیرانسانی دیدید جای پای همین جریان وجود دارد. اینکه سالها چه گذشته است که این سطح از مزدور در ایران شکل گرفته است بماند، اما شاید هیچ راهی بهتر و مناسب تر از وضع موجود نمی توانست دست این جریان را رو کند تا یکباره قلع و قمع شوند. آب به لانه مورچه ریختن و چوب به لانه زنبور زدن است.

🔹حالا متوجه شدید چرا رهبرانقلاب از خطای جوان های جاهل در اغتشاشات و حتی سلبریتی ها گذشتند؟ چون شما امروز می بینید همان جوان جاهل و همان سلبریتی اهل شهرت امروز وقتی پرده ها افتاده با جبهه حق است اما جریان پشت پرده آن حوادث، امروز به عنوان پیمانکار صهیونیست ها اینجا عملیات نظامی می کند. فقط به هوش باشید. هرجا هرکس شک برانگیز بود نهادهای مرتبط را خبر کنید. با این جریان هنوز کارها داریم.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️تبعات ورود آمریکا در جنگ با ایران

👤‌علی‌ رضا کمیلی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹باز هم ترامپ بلوفیست، که در همین سه ماه، هم غزه و هم یمن را تهدید کرده، دست به قمار جدیدی زده و بنا دارد در کنار رژیم صهیونیستی به ایران حمله کند. پر واضح بود که این رژیم، دردانه خاص غرب است و شکست او نباید اتفاق بیفتد چرا که کلان پروژه غرب در منطقه یعنی «توازن قدرت کشورهای اسلامی» نیز شکست خواهد خورد.

🔹افزوده شدن او گرچه بخاطر استفاده از هواپیماهای «بی دو» و بمب های سنگرشکن که برای مراکز موشکی و هسته ای ما که عمدتا زیر زمین هستند، کمک کننده خواهد بود ولی تمام کننده نیست چرا که ضربه پذیری پایگاههای نظامی او در منطقه و نیز لوله های نفت هم پیمانان او نیز می تواند هزینه دهندگان جنگ را در منطقه فراگیر کند!

🔹بعلاوه، همین حالا هم ما کاملا در حال درگیری با تجهیزات آمریکایی و اروپایی در پدافند رژیم هستیم و تجربه او در یمن نیز نشان داد، او هر آنچه بخواهد محقق نمی‌شود ولی موج روانی و ترساندن را به خوبی آموخته و از این رو کنترل روان جامعه ایرانی مهم خواهد بود.

🔹همچنین معتقدم، در صورت حضور محدود آمریکا، شاهد درگیری هم پیمانان مان نخواهیم بود ولی حضور موثر و مخرب او می تواند آنان را نیز وارد معادله جنگ کند و آنگاه است که رسما یک «جنگ منطقه ای» شکل خواهد داد و اوضاع حساس تر از همیشه خواهد شد. چیزی که حتما به ضرر اقتصاد آمریکا نیز هست.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
2025/07/01 01:12:11
Back to Top
HTML Embed Code: