Telegram Web Link
Forwarded from شهرستان ادب
🔻«در سالگرد درگذشت #قیصر_امین_پور ، کاروانی از شاعران و نویسندگان ایرانی، روز یک شنبه به گتوند، استان خوزستان، زادگاه این شاعر بزرگ سفر می‌کنند تا یاد او را گرامی بدارند. زیارت مزار این ادیب برجسته و ملاقات با پدر او از دیگر برنامه‌های این سفر یک‌روزه است.

هم‌چنین، در آستانه اربعین حسینی، شب شعری عاشورایی به یاد او در سالن همایش ایثار دزفول برگزار می‌شود و شاعران ضمن قرائت سروده‌های خود، از میراث قیصر می‌گویند. #ناصر_فیض ، #علی_اصغر_عزتی_پاک، #علی_داودی ، #میلاد_عرفان_پور ، #مهدی_جهاندار ، #مرتضی_حیدری_آل_کثیر ، #محمدرضا_وحیدزاده و #سیدوحید_سمنانی از جمله شاعرانی هستند که در قالب این کاروان، عازم گتوند هستند. سالن همایش ایثار در خیابان نشاط، بین خیابان منتظری و حر واقع شده است. این برنامه از ساعت 19 آغاز می‌شود.

گفتنی است دکتر قیصر امین‏پور که هشتم آبان 1386 در 48 سالگی درگذشت از جمله بزرگ‌ترین شاعران تغزلی معاصر فارسی محسوب می‌شود. او که عضو فرهنگستان ادب فارسی نیز بود سال‌ها در دانشگاه تهران و الزهرا تدریس ادبیات کرده بود. قیصر امین‌پور یک سال پس از درگذشت، به عنوان چهره ماندگار ادبیات برگزیده شد. بسیاری از اشعار او به زبان عامه مردم نیز راه یافته است. «آینه‌های ناگهان»، «گل‌ها همه آفتاب‌گردانند»، و «دستور زبان عشق» از جمله مجموعه‌های شعری قیصر هستند.

https://goo.gl/j8aSfi


☑️ @ShahrestanAdab
🖊 به مناسبت سفر #اربعین و در جمع مسافران کاروان زیارتی کربلا، نکاتی را عرض کردم که عموماً حاصل تجربیات خودم از سال‌های پیش بود. در میان گذاشتن آن‌ها را با دوستان دیگرم خالی از لطف ندیدم؛ در نتیجه آنچه را از این سفر می‌دانستم، به شرح ذیل تقدیم می‌کنم:
بسمه‌تعالی

🌴💠چند پیشنهاد به مسافران سفر #پیاده‌_روی_اربعین💠🌴

🌺 اربعین سفری سخت اما زیباست. تأکید می‌کنم «سخت»، اما زیبا. وصف زیبایی‌های آن باعث نشود با دیدن سختی‌هایش جا بخورید. البته شرح سختی‌ها نیز نباید دلتان را خالی کند؛ به زیبایی‌هایش بیندیشید.

❗️سفر اربعین یک چیز است و سفر کربلا یک چیز دیگر. این دو را با هم اشتباه نگیرید. در سفر کربلا (در ایامی غیر از اربعین) زائر می‌تواند سرِ صبر و با دل خوش به زیارت عتبات عالیات برود و از کاظمین و نجف تا سامرا و کربلا، هر کدام را با فرصت کامل زیارت کند. بازدید از وادی‌السلام و مُخیم و کف‌العباس و مسجد کوفه و قبر هانی و مختار و حتی مدائن، امری طبیعی و ساده در این سفر است. اما قصۀ اربعین چیز دیگری است. فکر رفتن به مسجد کوفه و مدائن و غیره را از سرتان بیرون کنید. حتی بیشتر مواقع لازم است از خیر زیارت سامرا و کاظمین هم بگذرید. حتی و حتی نجف. بگذارید خیالتان را راحت کنم. چه بسا از شدت تراکم جمعیت و شلوغی، حتی نتوانید وارد حرم سیدالشهدا شوید. در اربعین هیچکدام از این‌ها مهم نیست. مهم نفس حضور در این تجمع عاشقانه و غرق شدن در دریای دلدادگان و شوریدگان است. اعمال و آداب دیگر را بگذارید برای باقی ایام سال. خلاص.

🌭 آن روی سکۀ افراطِ پیشین، تفریط پیش روست: از میان چند میلیون ایرانی، انگشت‌شماری، فط انگشت‌شماری هم هستند که اربعین را با جشنوارۀ خوراکی‌ها و آیین‌های محلی اشتباه گرفته‌اند. هدفشان از سفر شده است مواجهۀ توریستی با یک سنت مذهبی. یادمان باشد که همۀ این مواکب و مهمان‌داری‌ها و پذیرایی‌ها برای این است که زائر حسین(ع)، آسان‌تر به سوی او گام بردارد. این فضا، فضای کم‌تر خندیدن، بیشتر اندیشیدن، محزون بودن و دل را مملو از فرح الهی داشتن است.

👥 بالاخره قرار است شهری با جمعیت 600 هزارنفر پذیرای حدود 26 میلیون زائر باشد؛ به راستی ماجرای شگفتی است. وقوع اتفاق‌های پیش‌بینی‌نشده و سخت شدن ناگهانی برخی کارها، امری بدیهی در این شرایط است. به همین دلیل مهم‌ترین توشۀ شما در این سفر باید صبر، سعۀ صدر، انعطاف و حوصلۀ فراخ باشد. به جد سعی کنید در این ایام صبور باشید.

🌾 تا می‌توانید کولۀ خود را سبک کنید. جز ضروریات چیزی برندارید. از من می‌شنوید حتی خمیردندانی که برمی‌دارید هم نصفه باشد. این سفر تمرین سبکباری است.

🌂در سال‌های پیش اربعین مصادف بود با ایام سرد سال. اما در سال‌های اخیر دیگر به همراه داشتن لباس‌های زمستانی، ضروری نیست. حتی ظهرها گاهی هوا نسبتاً گرم هم می‌شود. پس سعی کنید لباس‌هایی بردارید که در صورت نیاز، درآوردن و حملشان آسان باشد.

🎒 دو چیز در این سفر پس از صبر و انعطاف، مهم‌ترین‌هاست. یکی از آن‌ها کوله‌پشتی است. برای انتخاب کوله‌پشتی در ابتدا از بندها مطمئن شوید. کوله‌پشتی حتما باید دو بند داشته باشد (یعنی خیال کیف‌های شانه‌ای و تکبند را هم از سرتان بیرون کنید). بندها نیز باید پهن و نرم و راحت باشند. مسئلۀ بعدی دسترسی آسان شما به وسایل داخل کوله است. این هم باز به دو چیز بستگی دارد. اول امکانات کوله، دوم سلیقه و هوشمندی شما در نحوۀ چیدن وسایلتان. قاعدتاٌ سبکی و مقاومت کوله هم فی‌نفسه مهم است. معمولا کوله‌های مناسب برای زمان‌های طولانی را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد: کوهنوردی و نظامی. اگر از کیفیت و قیمت هر کدام مطمئن شدید، بی‌درنگ تصمیمتان را بگیرید.

🛒 در ادامۀ مطلب قبلی، به کسانی که هنوز با کولۀ خود مشکل دارند، پیشنهاد می‌کنم به چرخ‌دستی هم فکر کنند؛ منظورم همین چرخ‌دستی‌های سبک و ساده‌ای است که خانم‌ها برای خرید منزل از آن‌ها استفاده می‌کنند.

👟 دومین مسئلۀ مهم در این سفر کفش است. شما با کفش‌هایتان در این سفر زیاد کار دارید؛ آن‌ها نیز با شما. در این زمینه تقریبا می‌شود از دو سبک نام برد: سبک عراقی و سبک ایرانی. مدل اول تشکیل شده است از یک دمپایی یا صندل ساده و راحت. بدون جوراب. با کمترین سطح تماس با پا؛ راستش من این مدل را امتحان نکرده‌ام، اما آن‌ها که آزموده بودند (چیزی در حدود بیست و چند میلیون زائر عراقی) راضی می‌نمودند. مدل دوم کتانی ورزشی است. در این روش مهم نیست که کفشتان چه مارک و جنسی دارد. طبی است یا ورزشی، ساق‌دار است یا عاج‌دار، فرقی نمی‌کند. مهم این است که در آن احساس راحتی کنید و کاملا جذب پایتان باشد. اگر ذره‌ای پایتان در آن لق بزند، فاتحۀ پایتان را بخوانید و خود را برای تاول‌های درشت و آبدار آماده کنید. در این میان می‌شود روی جوراب‌های حوله‌ای هم حساب کرد. بدیهی است که باید به مقاومت کفش‌هایتان برای از هم ندریدن در وسط راه هم فکر کنید. خلاصه آنکه یا یک دمپایی راحت بردارید یا یک کتانی درست و درمانِ حسابی.

🔹ادامه در صفحه بعد 👇👇👇
ادامه از صفحۀ قبل 👆👆👆

🍋 رک بگویم که رعایت بهداشت در این ایام کار سختی است. پیشنهاد می‌کنم خودتان را برای دست کم یک سرماخوردگی ساده آماده کنید. اما خب، رعایت برخی مسائل بهداشتی هم غیر ممکن نیست. همچنین داروهای ضروری اولیه (مثل مسکن و سرماخوردگی و ...) و داروهایی را که باید مصرف کنید، حتما به همراه داشته باشید. پیشنهاد می‌کنم اندکی هم آبلیمو و عسل با خودتان بیاورید. حتی زدن واکسن آمفولانزا پیش از سفر هم پیشنهاد بدی نیست.

🎁در سال‌های پیش به توصیۀ یکی از دوستان تجربۀ ارزشمندی نصیبم شد. آن را به شما هم توصیه می‌کنم. در طول این مسیر مکرراً کودکانی را خواهید دید که با شوق و نشاط و حرارت سرگرم خدمت‌رسانی‌اند؛ ریز و درشت، رنگ و وارنگ. شور و شوق بعضی‌هایشان آن‌قدر رشک‌برانگیز است که حتما با خودتان خواهید گفت، کاش من هم می‌توانستم محبت آن را پاسخ بگویم. خب، چرا افسوس می‌خورید؟ از همین الان با نیت تقرب بروید بازار و هرچقدر که می‌توانید اسباب‌بازی‌های کوچک و ارزان و سبک تهیه کنید و در کوله‌تان بگذارید. (قانون سبکبار بودن در اینجا به هیچ‌عنوان صدق نمی‌کند). در طول مسیر، آن هنگام که خدمت‌رسانی این میزبانان کوچک و کریم و مهربان را با دادن هدیه‌ای ناقابل پاس می‌دارید، چنان شیرینی شگفتی را خواهید چشید که هیچگاه آن را از خاطر نخواهید برد.

🌄 اگر خواستید تجربۀ بالا را برای خادمان بزرگسال نیز تکرار کنید، بروید درِ خانۀ امام رضا(ع). عراقی‌ها عاشق امام رضا(ع) هستند. عکس، عطر، نمک، نبات، پارچه، پوستر و هرچیز دیگری که منتسب به حرم امام رضا باشد، می‌تواند شوق را مهمان چشم‌هایشان کند. اگر توانستید با خودتان چیزهایی از این دست بیاورید.

☕️ بیشتر سعی کنید مهمان موکب‌های عراقی باشید؛ همراه با صبر و مهربانی و قدرشناسی. چشمتان یکسره دنبال موکب‌های ایرانی و چای ایرانی و غذای ایرانی و نوحۀ ایرانی نباشد. ایرانی‌ها را ۳۵۵ روز در سال می‌بینید. از این چند روز استفاده کنید برای کسب تجربه‌های بیشتر و گسترش و تعمیق محبت میان دل‌های شیعیان.

🗑 در پیاده‌روی اربعین، کنار هزاران هزاران هزاران هزار زیبایی، متأسفانه دو چیز ناپسند هم به وفور دیده می‌شود. یکی اسراف و یکی هم فقدان نظافت. این دو تا مشکل، هم به فرهنگ غلط جاافتاده برمی‌گردد و هم به شرایط خاص اربعین و کثرت جمعیت حاضر در آن ایام. فراگیر بودن این دو مشکل باعث شده گاهی مسافران هم بر خلاف عادات قلبی‌شان، سهل‌‌انگاری کنند و آن‌ها هم با این موج همراه شوند. شما جزء آن‌ها نباشید. هر شرایطی هم که بود، سعی کنید آشغالتان را در سطل زباله بریزید (ولو در آن نزدیکی نباشد) و همچنین غذایی را اسراف نکنید. اتفاقاً اهتمام برخی از زائران در سال‌های اخیر باعث شده، بعضی از موکب‌داران هم رویۀ خود را تغییر دهند.

🍲 در این مسیر وُسع بعضی‌ها برای پذیرایی در حد یک جعبۀ دستمال‌کاغذی و یک شیشۀ عطر است؛ همان‌ها را هم تحویل بگیرید. اگر هم از یک غذا خوشتان نیامد، باز هم بخوریدش، این‌ها را با یک شور و عشقی درست می‌کنند. دست کم محترمانه و پنهانی بگذاریدش کنار. داخل پرانتز عرض کنم گرچه در اربعین مردم کریم عراق با کباب ترکی و برگ و ماهی هم، از شما پذیرایی می‌کنند، وقتتان را در صف‌ کباب هدر ندهید. اصلا علما گفته‌اند خوردن گوشت در کربلا مکروه است.

📱اینقدر دنبال وایفای نباشید. این چند روز غیر از مهربانی و ساده‌زیستی و مدارا، فرصت تمرین دل‌کندن از اینترنت هم هست. اما اگر واقعا چاره‌ای نبود، در طول مسیر و برخی از موکب‌ها، ایستگاه‌هایی برای اتصال به اینترنت وجود دارد، نگران نباشید. برای تماس تلفنی هم سعی کنید در اولین فرصت، حتی پیش از عبور از مرز، یک سیم‌کارت عراقی بخرید و بلافاصله با منزلتان در ایران تماس بگیرید و بگویید شمارۀ شما را یادداشت کنند تا از این پس هرگاه با شما کار داشتند، با همان شماره تماس بگیرند. معمولا شارژ این سیم‌کارت‌ها در همان یکی دو تماس اول به اتمام می‌رسد و خطتتان یک‌طرفه می‌شود.

🎧 زمان‌های پیاده‌روی فرصت‌های ارزشمندی برای خلوت کردن و تماشا و تدبر و ذکر است که معمولا در اوقات دیگر کمتر نصیبتان می‌شود. جدی‌شان بگیرید و برایشان برنامه بریزید. مثلا می‌توانید برای خود گزینشی از قرآن، ادعیه، سخنرانی، مداحی و غیره تهیه کنید و در گوشی همراهتان ذخیره کنید. صلوات‌شمار را هم فراموش نکنید.

💊 در برخی از گزارش‌ها دیده‌ام برای جلوگیری از عرق‌سوز شدن، استفاده از کرم های «زینک اکساید»، «کالاندولا» یا «پودر تالک» را پیشنهاد کرده‌اند. طبیعی است زدودن موهای زائد هم خیلی مهم است. برخی‌ها پیشنهاد حنا گذاشتن را هم داده‌اند. حنا حتی برای تاول نزدن پاها هم خوب است.

📎 اگر هنوز از خواندن این مطالب، چیز دندان‌گیری گیرتان نیامده، این دو تا لینک را هم ببینید:

🔹http://harsin.kums.ac.ir/fa/home/karbala
🔹http://namnak.com/.p23713

🙏 التماس دعا
⭕️ مداحی جدید فارسی و عربی #ویژه_اربعین

🎙باز اربعین شد و دلم پر می‌زنه
🔺بانوای: حاج میثم مطیعی

👈 دریافت فایل صوتی:
www.tg-me.com/MeysamMotiee_ir/4234

💠 متن شعر:
شوق دیدارمی‌جوشه در دل دوباره چه حالی دارم
چشمام ابری یکی نگام کرده بازم باید ببارم
باز اربعین شد و دلم پر می‌زنه، بیام زیارت
خورشیدِ من ممنون ازاینکه رام دادی به زیر سایه‌ت

می‌آم پیاده سوی تو، یه قطره از دریا می‌شم
گم می‌کنم، خودمو باز، تو حرمت پیدا می‌شم
لایق نبودم که بیام، از لطف تو، اما می‌شم

با اشک‌ چشم‌هامون، با چشم‌های گریون
آب می‌زنیم راهو، کاشکی بیاد بارون
(لبیک یا مظلوم، لبیک یا مظلوم)

با زائرهات، از یمن و شام و قطیف، شدیم‌ مسافر
دریا دریا، قطره‌های گم ‌شده‌ایم، به اسم زائر
تو این مسیر، نه هیچکی سیلی می‌خوره، نه تشنه می‌شه
هر طرف رو، نگاه کنم روضه‌ به پاست، دلم آتیشه

با چشم تر، با پای دل، این راهو رفتن آسونه
ما همه از، طوریجیم، این هروله یه نشونه
آقا لبیک، ما جا موندیم، نام تو بر لب‌هامونه

چِشمام پر از شوقه، سینه‌م پر از درده
چه حالی دارم باز، آقا نگام کرده
(لبیک یا مظلوم، لبیک یا مظلوم)

آهٍ حسينْ ... أنتَ تُزِيلُ ظُلَمِي ... تُنِيْرُ ذاتي
(آه یا حسین...تو ظلمت درون مرا می‌زدایی... و درونم را روشن می سازی)

آهٍ حسين ... تُذْهِبُ عَنِّيْ أَلَمِيْ ... و كُرُبَاتِي
(آه یا حسین.... تو درد مرا می‌بری و گرفتاریم را حل می کنی)

آهٍ حسين... حُزنُك يَجرِي في دَمِي ... وَ هْوَ حَياتي
(آه حسین.... حزن تو در خونم جاری است... و حزن تو آب حیات من است)

آهٍ حسين ... بِاسْمِكَ اُعْلِيْ عَلَمِيْ ... أنتَ ثَباتي
(آه حسین... با نام تو پرچمم را بر می افرازم... تو ثبات و استواری من هستی)

في الأربعينِ قادمٌ أَبُثُّ شَكْوَايَ إِلَيكْ
(در اربعین به نزد تو می‌آیم و گلایه هایم را به تو می‌گویم)

في الأربعينِ مَاشِياً لِكربلا بَينَ يَديكْ
(در اربعین، پیاده به خدمتتان در کربلا می‌آیم)

في الأربعينِ أَنْحَنِيْ أَصْرَخُ " السلامُ عليك"
(در اربعین خم می‌شوم و فریاد می‌زنم: السلام علیک)

مشَّايه مشَّايه او بيديَّهِ الرَّايه
(پیاده می آیم... پیاده می آیم، و در دستانم پرچم است)

جيت آني لِك اَسعى و حاجاتي هَم جَايه
(آمدم تا به سوی تو سعی به جا آورم، و حاجت هایم نیز با من می‌آیند)

خادم اِلَك يحسين
(خادمت هستم یا حسین)

(لبیک یا مظلوم، لبیک یا مظلوم)

🔺 شاعر فارسی: محمد رضا وحید زاده
🔺شاعر عربی: احمد حسن الحجیری (از بحرین)

☑️ @MeysamMotiee_ir
مداحی فارسی و عربی ویژه اربعین: می‌آم پیاده سوی تو، یه قطره از دریا…
@MeysamMotiee_ir
⭕️ #ویژه_اربعین (جدید)

🎙باز اربعین شد و دلم پر می‌زنه
(مداحی فارسی و عربی)

🔺بانوای: حاج میثم مطیعی
👈 متن شعر: Meysammotiee.ir/post/1555

☑️ @MeysamMotiee_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #نماهنگ | مداحی فارسی و عربی

🎙باز اربعین شد و دلم پر می‌زنه
🔺بانوای: حاج میثم مطیعی

👈 متن شعر: Meysammotiee.ir/post/1555

☑️ @MeysamMotiee_ir
Forwarded from شهرستان ادب
▪️#کاروان_شاعران_و_نویسندگان_ایرانی_اربعین صبح روز پنجشنبه 11 آبان برای پیاده‌روی و راهپیمایی عظیم اربعین به راه افتادند.

این کاروان در روز اول سفر خود در موکب امام رضا در عمود ۲۸۵ و در جمع زوار امام حسین و مسافران سفر پیاده‌روی اربعین اقدام به برگزاری شب شعر کرد. در این شب شعر معنوی عباس احمدی، میلاد عرفانپور و محمدرضا طهماسبی اشعاری را قرائت کردند.

در شب دوم این سفر، کاروان شاعران و نویسندگان ایرانی در موکب طلاب المقاومه در عمود ۷۱۷ (هیئت میثاق با شهدا) در جمعی از زائران پیادۀ اباعبدالله اقدام به برگزاری شب شعر دیگری کرد که شاعرانی چون میلاد حبیبی، حمیدرضا فاضلی، مرتضی حیدری آل کثیر، محمدرضا وحیدزاده، میلاد عرفانپور، علی داودی، امید مهدی‌نژاد اشعار خود را با محتوای عاشورایی خواندند.

همچنین این کاروان در مواکب بین راه و در طول مسیر پیاده‌روی با شعرخوانی شاعران حاضر در کاروان و مداحی برادر صالحی‌پور به ذکر مصایب اهل خیام حضرت اباعبدالله پرداختند و این مسیر را با شور و شعر عاشورایی طی کردند.

از ادامۀ برنامه‌های این کاروان می‌توان به اجرای برنامه شعرخوانی در موکب هیئت حماسه و هنر (دانشکده هنر) در عمود ۱۰۸۷ با حضور میلاد عرفانپور، حامد طونی، محمدرضا طهماسبی، رضا ابوذری و محمدرضا وحیدزاده اشاره کرد.

همچنین اجرای برنامه شعرخوانی در موکب اصحاب خراسانی به میزبانی حوزه هنری خراسان شمالی در کربلای معلا با حضور میلاد عرفانپور، محمدرضا طهماسبی، مرتضی حیدری آل کثیر، سیدجواد میرصفی، رضا یزدانی، رضا ابوذری، خادم، حمزه‌نژاد، علی داودی، عباس جواهری، مبین اردستانی، اللهیار خادمیان و سیدامیرحسین خشرو.
https://goo.gl/uzqoKv

در طی مسیر این کاروان با شبکه‌های تلویزیونی افق، ولایت، شبکه استانی قم و... توسط محمدمهدی شفیعی، میلاد عرفانپور، محمدرضا وحیدزاده، مهدی کرد فیروزجایی، علیرضا سمیعی، مرتضی حیدری آل کثیر، محمد خزایی ارتباط مستقیم داشتند.

این کاروان در روز #اربعین حسینی به مقصد خود، کربلای معلی رسیده و دعاگوی همۀ دوستان و گرامیان هستند.

☑️@shahrestanadab
Audio
گزارشی ازوضعیت مناطق #زلزله‌زده

💬 کمک‌های مردمی از دیروز وارد منطقه شده وشرایط رو اندکی بهتر کرده

💬 مسئله مهم تداوم این کمک‌هاست

💬 کمک‌های خود را به صورت نقدی و به سامانه #۸۸۸۸*۷۸۰* ارسال کنید
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 گزارشی ازوضعیت مناطق #زلزله‌زده

💬 تا حالا از دولت هیچ‌ کمکی به ما نرسیده

💬 هرچه بوده کمکهای مردمی بوده، از تهران، قم، پاوه و...

💬 کمک‌های خود را به صورت نقدی و به سامانه #۸۸۸۸*۷۸۰* ارسال کنید
💠 دوهفته بود بی‌امان تو موکب‌های سامرا خدمت میکردند؛ منتظر اینکه #اربعین تموم شه برگردند پیش خونواده‌هاشون. تا خبر زلزله رو شنیدند بدون یک ساعت توقف، خودشونو با همون خستگی رسوندن #کرمانشاه #سرپل_ذهاب
آن پسرهای دبستانی
«روایتی واقعی از زلزله کرمانشاه»


ماه بر شبگریه های دشت می تابید
آن پریده رنگ، آن حیرانی کامل

دیدمش با شانه هایی خسته و ویران
ایستاده مرد کُرد چارشانه
بر مزار خانه هایی کاهگل

با سلامی گفتمش آیا کسی
آیا عزیزی از شما مانده ست در آوار؟

گفت و با خونابه ی دل گفت:
آری مانده؛ آری رفت از این آبادیِ ویران، دو تن، تنها
گفتمش آیا
بود از اهل و عیالت نیز؟

گفت و با خونابه ی دل گفت:
هر دو نورچشم های من
پسرهای خودم بودند
جای بازی در تمام کودکی
در تمام دشت های سرپل و گیلان غرب و قصر
با من همقدم بودند
گرم چوپانی
اینچنین با آخرین مشق شب خود تا سحر رفتند
آن پسرهای دبستانی

#میلاد_عرفان_پور .

۲۵آبان۹۶/ کرمانشاه
پی نوشت: این شعر برگرفته از مشاهده و گفتگوی برادر عزیزم محمدرضا وحیدزاده با یکی از زلزله زدگان روستاهای سرپل سروده شده است.
#زلزله_کرمانشاه #زلزله_زدگان #زلزله_غرب #زلزله_سرپل_ذهاب #شعر #نیمایی

میلاد عرفان پور
@erfanpoor
Forwarded from شعر فاطمیون
🌷 شعری پیشکش به رزمندگان افغان و مجاهدان بی ریای لشکر فاطمیون 🌷


جاده خوانده‌ست تو را و چه سبکباری تو
چه دل شعله‌وری! وه چه دلی داری تو

دل به دریا زده‌ای، دیده به طوفان داری
برقِ چشمت خبرم کرد که باران داری

نسل در نسل، تو از آتش و خون می‌آیی
از پیِ ضجّه و فریادِ قرون می‌آیی

هفت پشتِ پدرت زخم به دل داشته‌اند
غمِ نان، دستِ تهی، رویِ خجل داشته اند

سالیانی‌ست که در خانه‌ات آتش جاری‌ست
و هرآن سو که نگه کرد توان، آواری‌ست

تو و این زخم، همین زخمِ کهن هم‌زادید
بارها ضربِ تبر خورده و باز استادید

حالیا باز تو هستی که به سر می‌تازی
خستگی خسته ز تو، سوی خطر می‌تازی

به دلِ حادثه‌ها سوی خطر می‌تازی
و به نامِ عَلَمِ فاطمیون می‌نازی

تو به یک اذن ز مادر سرِ طوفان داری
دیده شعله‌ور و قلبِ فروزان داری

تو به لب ذکرِ علی داری و عباس، چه غم؟
هر چه در معرکه گِرد آمده خنّاس، چه غم؟

روبرویت پیِ هم از پیِ هم نسناسان
و اعوذ به رب از وسوسه خنّاسان

عَلَم از کف ندهی، داده عَلَم دست به تو
این امانت ز علمدار رسیده‌ست به تو

جاده خوانده‌ست تو را و سفرت می‌خوانَد
زینب است آنکه دعا پشتِ سرت می‌خوانَد

#محمد_رضا_وحیدزاده

#لشکر_فاطمیون
#مدافعان_حرم

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
به کانال اختصاصی شعر فاطمیون (شعر برای مجاهدان و شهدای مدافع حرم افغانستانی) بپیوندید👈👈👈👇👇
@Fatemiyounpoems
🌷#در_بهار_آزادی_جای_شهدا_خالی🌷

♦️یادکردی از شهدای مظلوم و غیور #مدافع_حرم در جشن پیروزی
♦️بازنشر به مناسبت فتح بزرگ جبهۀ مقاومت و تحقق #وعده_صادق سردار دلیر اسلام، قاسم سلیمانی 👇👇👇
بحر طویل اسماء الشهداء | حاج میثم مطیعی
@MeysamMotiee_ir
🎙 #بحر_طویل اسماء الشهداء
🔺بانوای: حاج میثم مطیعی
🔺با شعری از : مهدی سیار، میلاد عرفانپور و محمدرضا وحیدزاده
👈 متن شعر: meysammotiee.ir/post/1532

( #شب_عاشورا محرم ۱۳۹۶)

☑️ @MeysamMotiee_ir
☕️ وحیدزاده در جلسۀ نقد و بررسی کتاب «جمجمه‎ات را قرض بده برادر»: در حوزۀ آثار دفاع مقدسی نگاهی با این عمق و دید فلسفی خیلی کم وجود دارد.
📃 گزارش کامل این نشست: https://www.mehrnews.com/news/4150520
🔹 سیدمهدی خضری در میان روستاییان زلزله‌زدۀ کرمانشاه
🔸 مردی که اورکت سبز به تن دارد، شخصی است که شعر زیبای برادرم میلاد عرفانپور (www.tg-me.com/rezavahidzadeh/258) به ایشان تقدیم شده است.

💭 www.tg-me.com/rezavahidza
⭕️ ما جزء مسئولین نیستیم! ⭕️
🔰خاطره‌ای از حضور در میان مردم زلزله‌زدۀ کرمانشاه

▪️به هنگام حضور در روستاهای زلزله‌زدۀ کرمانشاه، سید عزیز، حاج‌آقای خضری هم ما را همراهی می‌کرد. در این سفر، هر بار که با روستاییان حادثه‌دیده گفتگو می‌کردیم، به محض مشاهدۀ قامت رشید این سید بزرگوار، از ما می‌خواستند که مشکلاتشان را به مسئولین کشور انتقال دهیم. هرچه حاج‌آقای خضری توضیح می‌دادند که ما جزء مسئولین نیستیم و ما خودمان هم از مردمیم، روستاییان با دیدن عبا و عمامه و هیبت ایشان، باز حرف خودشان را می‌زدند و درخواست‌هایشان را تکرار می‌کردند. دست آخر بعد از چند بار تکرار این ماجرا، حاج‌آقای خضری از توضیح نسبت نداشتنش با دولت و معرفی خودش به عنوان یکی از مردم، عقب نشست و در برابر درد دل‌ها و درخواست‌های مردم صرفاً گوشی شنوا شد. خود ایشان در توضیح این ماجرا می‌گفت: وقتی دیدم مردم مرا با این لباس، نمایندۀ حاکمیت می‌بینند و با زدن حرف‌هایشان به من، آرام می‌شوند، من هم از معرفی خودم دست کشیدم و تصمیم گرفتم با شنیدن حرف‌هایشان، دست کم تسلایی باشم بر دل شکسته‌شان.

www.tg-me.com/rezavahidzadeh/263
#زلزله
#کرمانشاه
#وظیفه_مسئولان
#سید_مهدی_خضری
محسن نبودی ببینی
محمد صالحی پور
⭕️ ویژۀ پیروزی جبهۀ مقاومت

🎙 #محسن_نبودی_ببینی
🔺بانوای: محمد صالحی‌پور
🔺با شعر: محمدرضا وحیدزاده (بخش فارسی) و زهرا آراسته‌نیا (بخش لهجۀ دری)

(هیئت لبّیک)

☑️ @RezaVahidzade
☑️ @hosseinieh_honar
2025/07/10 13:55:37
Back to Top
HTML Embed Code: