Telegram Web Link
جهانگيري در جلسه شوراي عالي آب تاكيد كرد:

با وجود بارندگي‌هاي اخير بايد همچنان مديريت مصرف آب مدنظر باشد/ کشور از تنش آبی عبور نکرده است

🔸معاون اول رئیس جمهور در جلسه شورای عالی آب گفت: با وجود بارندگي‌هاي خوب اخير همچنان بايد به مديريت مصرف دقت نظر داشته باشيم و نبايد تصور شود كه كشور از تنش آبي عبور كرده است.

🔹به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو(پاون)، جلسه شوراي عالي آب ظهر امروز (دوشنبه) به رياست معاون اول رييس جمهور برگزار شد.
اسحاق جهانگيري در اين جلسه بر ضرورت اجراي پروژه‌هاي مرتبط با ارتقای كيفيت آب شرب تاكيد كرد و گفت: پايش و مديريت كيفيت آب و تلاش براي ارتقاء كيفي منابع آب امري ضروري است چرا كه مردم با اطمينان از عملكرد دولت و وزارت نيرو، نسبت به كيفيت آب شرب آسوده خاطر هستند.

🔹معاون اول رييس جمهور با اشاره به برنامه‌ريزي و اقدامات وزارت نيرو براي مديريت تأمين آب شرب در تابستان سال جاري تصريح كرد: تأمين آب شرب در تابستان امسال كاري سخت بود كه خوشبختانه با برنامه‌ريزي دقيق وزارت نيرو مشكل جدي در كشور به وجود نيامد و اميدوارم با برنامه‌ريزي اين وزارتخانه كه براي سه سال آينده انجام شده، در تابستان سال‌هاي آينده نيز مشكلي در تامين آب شرب نداشته باشيم.

🔹وي همچنين با تاكيد بر اهميت مديريت مصرف آب از رسانه‌ها و به خصوص صدا و سيما خواست با آگاهي بخشي به جامعه، مردم را به مشاركت در مديريت مصرف ترغيب و تشويق كنند زيرا با وجود بارندگي‌هاي خوب اخير همچنان بايد به مديريت مصرف دقت نظر داشته باشيم و نبايد تصور شود كه كشور از تنش آبي عبور كرده است.

🔹جهانگيري همچنين ضرورت توجه ويژه براي تامين آب شرب مناسب در شهرهاي بزرگ و پرجمعيت كشور نظير اهواز، مشهد، اصفهان، شيراز و كرمان كه با مشكل مواجه هستند را مورد تاكيد قرار داد و گفت: تامين آب شرب اين گونه شهرها بايد در اولويت قرار گيرد و بايد راهكارهاي اطمينان بخشي براي حل و فصل مشكلات تامين آب شرب اين مناطق تهيه شود.

🔹در اين جلسه كه وزير نيرو و رييس سازمان حفاظت محيط زيست نيز حضور داشتند مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور گزارشي از برنامه‌هاي بخش آب و آبفا در سال 98 در جهت تامين پايدار آب ارائه كرد و گفت: در اين راستا برنامه‌اي سه ساله براي مديريت تنش آب شرب تا سال 1400 با رويكرد افزايش تاب آوري و پايداري خدمات تدوين شده است.

🔹براساس اين گزارش، برنامه مديريت تنش آب شرب با فرض بارندگي مشابه سال آبي گذشته و كمبود آب در تابستان سال 1400 پيش‌بيني شده و براي مديريت تنش آبي شهرها و روستاهاي كشور راهكارهايي در قالب افزايش تأمين و توليد آب، ارتقاي كيفي آب، افزايش توان ذخيره سازي آب، ارتقاي مديريت و بهره‌وري منابع تأمين،‌ تاسيسات و شبكه‌ها و نيز مديريت مصرف در نظر گرفته شده است.
@sedaye_aab
کاشت چمن در تهران ممنوع شد

🔹مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران: کاشت چمن در تهران ممنوع شده و به جای آن درختانی سازگار با محیط که مقدار کمی آب هم نیاز دارند کاشته می‌شود.
منبع: فارس
@sedaye_aab
استعفای دسته‌ جمعی ۱۸ نماینده مجلس

«ترکی»، نماینده مردم فریدون شهر:
🔹نامه استعفای نمایندگان استان اصفهان دیروز (چهارشنبه ۱۴ آذر) تقدیم هیئت رئیسه قوه مقننه شد.
🔹نمایندگان به دلیل حذف پروژه‌های آب رسانی استان اصفهان از ردیف‌های بودجه سال آینده، نامه‌ای را تدوین و در آن استعفای خود را اعلام کردند.
@sedaye_aab
🔹 این تصویر شگفت انگیز، سیستم جالب آب رسانی به مناطق خشک درایران باستان بوده است که از طریق "چاه به چاه" به سرزمین های دیگر آب میرساندند
@sedaye_aab
🔹اصرار رییس جمهور بر انتقال آب دریای خزر به استان سمنان، یک اشتباه استراتژیک

✍️ دکتر علی حقی زاده ،
دانشیار دانشگاه لرستان
و عضو انجمن علوم و مهندسی آب ایران


🔹نمی دانم رییس جمهور محترم از چه کسانی مشاوره میگیرد و بر اساس کدام توجیه علمی و عقلی این چنین قهرمانانه مباحثی را مطرح می کند.
🔹بر هرکارشناسی که الفبای منابع آب را بداند پوشیده نیست که اجرای بعضی طرحهای کلان و برنامه‌های توسعه ی بخش آب بدون در نظر گرفتن مرزهای هیدرولوژیکی حوضه های آبخیز موجب تخریب اکوسیستم و فجایع زیست محیطی جبران ناپذیر می گردد.
🔹 انتقال آب شور دریای خزر به مناطقی کم آب ودارای صنایع آب بر از این قاعده مستثنی نیست.

🔹ما ایرانیان همواره ساخت صنایع در دل کویر و به تبع آن تامین آب مورد نیاز برای این صنایع با روش های غیرکارشناسی و نگاه غیر ملی را در دولتهایی مختلف تجربه کرده ایم.

🔹این تصمیمات غلط موجب از بین رفتن سرمایه های بین نسلی (منابع آب و خاک و... )در این سرزمین شد. متاسفانه امروزه نیز از مدیریت این گونه مسولین بدتدبیر در دستگاههای تصمیم ساز بی بهره نیستیم.

🔹هر گونه تغییرات انسان‌زاد در دریاچه ی بسته خزر عواقب جبران ناپذیری را برای اکوسیستم منطقه، وضعیت اقتصادی ساکنان شمالی کشور را به دنبال می آورد.
🔹یکی از اهداف مهم انتقال آب دریای خزر به استان سمنان را تامین آب شرب وکشاورزی و صنعت میباشد که با توجه یه شوری آب دریا نیاز به شیرکردن آب با هزینه هنگفت برای هر مترمکعب است.
🔹اگرچه اظهار نظر در مورد قیمت تمام شده در شیرین کردن و انتقال آن نیاز به مطالعه دقیقی دارد اما با توجه تنگنا های حاضر اصولا هیچ توجیهی ندارد و از طرفی در طول مسیر انتقال وسعت زیادی از اراضی زراعی آبی و دیم و منابع طبیعی از بین خواهد رفت که باید به آن توجه ویژه داشت.

🔹به این موارد باید هزینه‌های جبران ناپذیر اکولوژیکی و اقتصادی اضافه گردد.

🔹 انتظار می رود در این شرایط که وحدت و انسجام ملی لازمه گذر از بحرانهای اقتصادی وسیاسی و ... است ، نباید با طرح این چنین مباحثی اختلاف انگیز و غیر کارشناسی موجبات جنگ و جدل آب میان استانها ی همجوار را به وجود آورد.
دولت موظف است بدور از جانبداری منطقه ای به دنبال یک راهکار مناسب علمی جهت حل مشکل بحران آب در مناظق کم آب به مانند سمنان باشد.

@sedaye_aab
🔹بحران‌های زیست محیطی در ایران 10 سال دیگر به اوج می‌رسد

کاویانی، استاد ژئوپلیتیک دانشگاه خوارزمی:

🔹تهران، کرج، قزوین و شهرهای کرانه دریای خزر مقصد اکثر خوزستانی‌هایی است که به دلیل مشکلات آبی دست به مهاجرت زده‌اند.

🔹کاهش بارش ها در مناطقی چون اصفهان، فارس و کرمان باعث از بین رفتن کشاورزی شده و کشاورزان امیدی به بازگشت به شرایط قبلی ندارند.

🔹در سیستان و بلوچستان دیگر امکان تأمین آب برای کشاورزی وجود ندارد به همین دلیل ساکنان این منطقه هم ناچار به مهاجرت شده و بیشتر شهرهای شمالی را به عنوان مقصد انتخاب می‌کنند.

🔹مهاجرت‌های بی رویه به خصوص به شهرهای شمالی باعث از بین رفتن زمین‌های کشاورزی و تغییر کاربری آنها و به خطر افتادن امنیت غذایی شده است.

🔹اگر از اکنون به فکر آینده نباشیم بی ثباتی در ابعاد مختلف افزایش پیدا می‌کند و ۱۰ الی ۱۵ سال آینده بحران‌های زیست محیطی به اوج خود می‌رسد.
@sedaye_aab
🔹کلانتری: هدردهنده نخست آب در دنیا هستیم

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:
🔹جای تأسف دارد و زیبنده کشور ما نیست که فرساینده نخست خاک و هدردهنده نخست آب در دنیا باشیم.
🔹 ما یک مشت درآمد نفتی مفت داشتیم و هر صنعتی را ایجاد کردیم بدون اینکه توجیه اقتصادی و فنی داشته باشند و بدون نفت همه آنها ورشکسته می‌شوند
@sedaye_aab
❇️آب شرب ۳۰۰ روستا در یزد به وسیله آبرسانی سیار تامین می شود

🔹مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی استان یزد گفت: متاسفانه خشکسالی های پی در پی باعث شده ۳۳۰ روستا دچار مشکل شوند و آب شرب آنها به وسیله آبرسانی سیار و ۵۰۰ تانکر ثابت تامین می شود .

🔸این شرکت با ۴۰۸ منبع آب اعم از چاه، قنات و چشمه، نزدیک به ۷۰۰ روستا با جمعیت ۲۸۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است که تنها حدود ۴۱ هزار اشتراک در روستاهای استان از خط انتقال آب که تقریباً ۳۰ درصد است، بهره مند هستند و در مواقعی که خط دچار  مخاطره میشود EC آب به ۱۹۰۰ میرسد و ما مجبور به تامین آب شرب مردم از طریق آبرسانی سیار هستیم .

🔹 خوشبختانه تاکنون تعدادی از روستاها را دوشبکه ای کرده ایم و آب انتقالی برای شرب توسط یک منبع جداگانه در اختیار مردم قرار می گیرد و آب بهداشتی به وسیله منابع داخلی و چاه های استیجاری تامین می شود.
@sedaye_aab
🔹امارات متحده عربی تصمیم دارد بندر فجیره امارات را از زیر دریای خلیج فارس با قطار زیردریایی به شهر بمبئی در هند متصل کند. هدف از اجرای این پروژه صادرات نفت به هند و واردات آب شیرین به امارات میباشد. طول این راه زیر آبی حداقل ۲۰۰۰ کیلومتر می باشد !
@sedaye_aab
🔻 بزرگترین آب شیرین کن کشور افتتاح می‌شود

🔹 با حضور معاون رئیس ‌جمهور، پروژه منطقه ویژه اقتصادی و بخش گاز نیروگاه هرمز و فاز نخست آب شیرین‌کن ۱۰۰ هزار مترمکعبی بندرعباس با ظرفیت ۲۰ هزار مترمکعب در شبانه‌روز به بهره‌برداری می‌رسد.
منبع: ایلنا
@sedaye_aab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سید محمدعلی ابطحی:
اگر آب را هدر دهیم،هم دنیا و هم آخرت خودمان را هدر داده‌ایم!

#پویش_صدای_آب
#من_صدای_آب_هستم
#صدای_آب #صدای_همدلی
@sedaye_aab
انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان در دستور کار مجلس

«دهمرده» نماینده مردم زابل در مجلس:
🔹انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان که ظرفیت‌های بالایی دارد در دستور کار مجلس قرار گرفته است.
🔹سیستان منبع آبی به جز هامون ندارد و وزارت نیرو در تامین منابع آبی پایدار از هیچ کوششی دریغ نکند.
@sedaye_aab
♦️آیا باید نگران طوفان­های گردوغبار حوضه‌های آبریز دجله و فرات باشیم؟
🔹۲۲ سد ترکیه، چه بر سر ایران و عراق خواهد آورد؟/انتخاب

جزئیات در👇👇
entekhab.ir/001rpL

@sedaye_aab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سامانه بازار آب ایران رسالت خود را توسعه علمی و کاربردی مبحث اقتصاد و بازار آب در ابعاد مختلف آن می‌داند.
در این راستا می‌کوشد تا در بخش تازه‌های علمی نسبت به نشر و ترویج آثار علمی و پژوهشی شامل کتب، مقالات و پژوهشهای کاربردی مرتبط اقدام نماید.
پر واضح است که تحقق این موضوع با همیاری و همکاری اساتید، متخصصین و دانش پژوهان گرانقدر میسر خواهد شد. بدین وسیله تقاضا دارد آثار ارزشمند خود و دیگران را در این خصوص به آدرس:
[email protected]

ارسال نمایند تا به نحو شایسته اطلاع رسانی و نشر یابد.
خواهشمنداست اطلاعات ارسالی شامل موارد زیر باشد:
- عنوان و نویسنده (مجری)
- درباره اثر (خلاصه)
-تصویر صفحه اول اثر

#تازه_های_علمی
@iranwatermarket
پرویز کردوانی در گفت و گو دیده بان ایران:

🔹بارورکردن ابرها، انتقال آب از خلیج فارس و خزر به مناطق مختلف هیچ کمکی به بهبود بحران آب نمی کند
پروفسور کردوانی در خصوص انتقال آب دریای خزر به سمنان تصریح کرد: به ضرس قاطع می گویم انتقال آب از دریاها به هیچ عنوان کار منطقی و صحیحی نیست و بنده از مخالفان اصلی انتقال آب از تمامی حوزه ها هستم چراکه و به مرور زمان باعث تحلیل رفتن آب دریاها و تشدید بحران آب در کشور می شود.


به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران ؛ درست یک هفته پس ازسفر حسن روحانی، به زادگاه اش یعنی سمنان وعده انتقال آب دریای خزر به این استان؛ ریس جمهور صبح امروز مجدداً این موضوع را در جلسه هیئت دولت مطرح و تلویحا بر روی آن تاکید کرد.

روحانی در این جلسه در خصوص منابع آبی کشور اظهار کرد که ایران مشکل آبی ندارد و برخی از مقالاتی که در دنیا در این رابطه نوشته می شوند بر مبنای عدم توسعه ایران هستند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حالی که دیگران در حال بهره گیری از آب دریای خزر هستند، ما معطل مانده و تماشا می کنیم.

گفتنی است این مسئله نگرانی ها و واکنش های بسیاری از فعالان حوزه محیط زیست را به دنبال داشته است. به عنوان مثال؛ چندی پیش اسماعیل کهرم، مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در امور محیط طبیعی در دولت یازدهم در خصوص اظهارات رئیس جمهور مبنی بر انتقال آب دریای خزر به زادگاه خود (استان سمنان) در گفت و گو با دیده بان ایران بیان کرد: انتقال آب دریای خزر به منظور بهبود کشاورزی استان سمنان عملی غیرمنطقی و غیرممکن است چراکه خاک این استان فاقد استعداد کشاورزی است. تنها راه موثر در انتقال آب دریای خزرمی تواند در بخش صنعتی سمنان باشد اما این نوع انتقال هم هزینه های گزافی بر دست دولت خواهد گذاشت لذا این کار هم به صلاح نیست.

پروفسور پرویز کردوانی در رابطه با اظهارات اخیر رئیس جمهور در خصوص عدم کمبود آب در کشور و انتقال آب دریای خزر به سمنان به خبرنگار دیده بان ایران گفت: مطرح کردن جمله "ماکمبود آب نداریم" از زبان رئیس جمهور فقط به معنی انتقال آب دریای خزر به استان سمنان و سرخه است. بحران جدی که امروز کشورما را تهدید می کند، بحران آب است. متاسفانه مسئولان کنونی کشور با علم به این موضوع، هیچ واکنشی جهت کند تر کردن وضعیت بحران آب در کشور انجام نمی دهند و فقط به افزایش قیمت آب اکتفا کرده اند. اجرا شدن طرح ها و افتتاح اخیر و بی رویه سدها در کشور هم تایید اظهارات بنده است.

وی ادامه داد: منظور دیگر جناب رئیس جمهور از اظهاراتشان این است که ایران دارای دو دریای خزر و خلیج فارسی است که به اقیانوس متصل است پس در صورت کمبود آب می تواند از این دو منبع استفاده کند.

این جغرافیدان تصریح کرد: بنده بارها تکرار کرده ام که هیچ یک از روش هایی که مسئولان برای مقابله با بحران آب در نظر گرفته اند به بحران آب کمکی نمی کند. اقداماتی از قبیل بارورکردن ابرها، انتقال آب از خلیج فارس و خزر به مناطق مختلف، استفاده از آب های ژرف و...

کردوانی همچنین افزود: به ضرس قاطع می گویم انتقال آب از دریاها به هیچ عنوان کار منطقی و صحیحی نیست و بنده از مخالفان اصلی انتقال آب از تمامی حوزه ها هستم چراکه و به مرور زمان باعث تحلیل رفتن آب دریاها و تشدید بحران آب در کشور می شود.

پرفسور کردوانی همچنین خاطرنشان کرد: بارها وزیر نیرو اعلام کرده که ایران با کمبود آب مواجه است اما آقای روحانی به اظهارات وزیر خود نیز اعتماد ندارد. گفتنی است در حال حاضر وزرا و مسئولان با آگاهی از این موضوع می گویند آب هست. این یعنی پنهان شدن در پس مسئولیت سیاسی!!!

وی در پایان در پاسخ به این که آیا شما قصد ارسال نامه ای سرگشاده به رئیس جمهور جهت جلوگیری از انتقال آب دریای خزر را دارید یا خیر، گفت: در این خصوص بارها به من پیشنهاد شده که نامه ای در این زمینه به رهبری ارسال کنم اما بنده این کار را انجام نمی دهم چراکه چندین بار در این حوزه بنده به مسئولان هشدار و تذکر داده ام.

@sedaye_aab
🔹راه‌ این جوانان را سد نکنید
(محمد فاضلی – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)
یکی از دوستان دعوتم کرد تا در آخرین روز نمایشگاه الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک) که از 6 تا 9 مرداد در تهران برگزار می‌شد، از دو سه سالن مختص به استارت‌آپ‌ها دیدن کنم. استارت‌آپ یا کسب‌وکار نوپا، معمولاً کسب‌وکاری است که در پی ایده‌ای خلاقانه، پرریسک، در بازاری ناشناخته، با سرمایه‌گذاری خود ایده‌پرداز و اغلب مبتنی بر فناوری اطلاعات ایجاد می‌شوند. من بیشتر به استارت‌آپ‌های مرتبط با آب و محیط‌زیست علاقه داشتم، اما در کل فضای غرفه‌های صدها استارت‌آپ از چند جهت جالب بود.
🔹استارت‌آپ‌ها را اغلب جوانانی تشکیل داده بودند که سن‌شان بین 20 تا 30 سال بود. همه جوان، پرانرژی و خلاق؛ انگار چهره‌های‌شان فریاد می‌زد «بندها را از دست ما باز کنید، خودمان راه را پیدا می‌کنیم.»
🔹رفتار و سلوک، شکل و قیافه، اسلوب لباس پوشیدن و کردارشان شباهتی به آدم‌های کسب‌وکارهای سنتی و بالاخص بوروکرات‌های دولتی نداشت. انگار در دنیای دیگری زندگی می‌کردند.
🔹می‌دانم که هر کدام در دل‌شان نگران ده‌ها مانع کسب‌وکارشان بودند، اما امیدوارانه در حالی که در خیابان‌های شهر غوغای دلار و طلا و سفته‌بازی به پا بود، به قوام دادن ایده‌های خلاق می‌اندیشیدند.
من که چند سالی فضای بی‌حس و حال اکثریت کارکنان سازمان‌های دولتی را از نزدیک دیده‌ام، نمی‌توانستم شادمانی‌ام از دیدن چهره‌های‌شان را پنهان کنم. تمام مدت به این فکر می‌کردم که چرا این‌ها این گونه در جنب و جوش هستند و کارکنان سازمان‌های دولتی در خمودگی و روزمرگی؟
یادم افتاد که چقدر خوب است قانونی در مجلس تصویب شده که بازنشسته‌ها دیگر به‌کار گرفته نشوند، خوشحال شدم، شاید نسل جدیدی از جنس این جوانان صاحب ایده، کسانی که دوست دارند و می‌توانند جهان را تغییر دهند، جای‌شان را بگیرند.
استارت‌آپ‌هایی که خیلی به کارشان علاقمند شدم بیشتر در حوزه آب و محیط‌زیست بودند. چند استارت‌آپ خدمات کارواش تخصصی بدون آب در محل زندگی افراد ارائه می‌کردند. لازم نیست خودرو را به کارواش ببرید، بدون آب در محل زندگی و حتی در ساعات شب، با استفاده از عضویت در یک اپلیکیشن موبایل خودروتان را تمیز می‌کنند.
استارت‌آپ دیگری بود که سیستم فرهنگ‌سازی تفکیک زباله راه‌اندازی کرده بود. یک اپلیکیشن موبایل به شما اجازه می‌داد از این شرکت بخواهید زباله‌های تفکیک ‌شده شما را جلوی در منزل‌تان تحویل بگیرند. این شرکت در دفترچه معرفی خودش نوشته بود «با فعالیت شما در زیست‌اَپ، بسیاری از جوانان جویای کار در هر منطقه در سامانه زیست‌اَپ، مشغول به‌کار می‌شوند.» فوق‌العاده است، اشتغال برای جوانان، تفکیک زباله‌ها از مبدا و بهبود محیط ‌زیست، همه با هم.
شرکت دیگری آزمایشگاه پزشکی راه‌اندازی کرده که بدون هزینه اضافی و با تعرفه‌های وزارت بهداشت به منزل بیمار مراجعه می‌کند و آزمایش‌های خون و سایر آزمایش‌های پزشکی را انجام می‌دهد. این خدمت برای بیماران بد حال، افراد مسن یا کسانی که به دلیل مشغله وقت مراجعه به آزمایشگاه ندارند خیلی خوب است.
استارت‌آپ محیط‌زیستی دیگری خدمات گل و گیاه و بذر برای آپارتمان‌ها ارائه می‌کرد. دنبال ایده سازگاری با کم‌آبی بودم و فکر کردم چقدر خوب است اگر این شرکت بر توسعه گیاهان و فضای سبز کم‌آب‌بر متمرکز شود که در بروشورشان تصاویر انواع کاکتوس‌ها و سایر کم‌آب‌برها را دیدم.
شرکت دیگری بود که به نیکوکاران کمک می‌کرد. نیکوکارانی هستند که می‌خواهند بدانند به کجا کمک کنند؟ چقدر کمک کنند، و اثر کمک‌شان چقدر بوده است. بنگاه‌های اقتصادی هستند که در راستای مسئولیت اجتماعی‌شان می‌خواهند به نیازمندان کمک کنند. این شرکت از طریق فناوری اطلاعات به خیریه‌ها و خیرین کمک می‌کند. کارشان زیبا و خلاقانه بود.
شور و شوق‌شان را به سادگی نمی‌شود وصف کرد، باید در بین‌شان زندگی کرد. چشمان‌شان فریاد می‌زد «امید را در دل ما نکشید، موانع را از جلوی پای ما بردارید، ما برای ساختن این کشور آماده‌ایم.» آخرین لحظات نمایشگاه بود و به انتهای سالن هشت نزدیک می‌شدیم. یکی از جوانان استارت‌آپ‌ها به دنبال دوستم دوید و با صدای بلند گفت «خواهش می‌کنم نگذارید اینستاگرام فیلتر شود، ما بیچاره می‌شویم.» دست‌شان را اگر نمی‌گیرند، کاش راه‌شان را سد نکنند. موفقیت‌های کوچک‌شان، اندک اندک راه دست‌آوردهای بزرگ را هموار خواهد کرد.
@sedaye_aab
🔴 بحران بی آبی در دشتیاری جدی است
🔷منطقه بزرگ دشتیاری از روستای زیردان تا جنوبی ترین روستای آن گواتر و از شرقی ترین آن کشاری و گزمنزل به غربی ترین آن لاتیدان و دمبدف این روزها حال خوشی ندارند.

🔶بی آبی شرایط را برای ساکنان این منطقه دشوار کرده و اکثر چاه های منطقه بعلت خشکسالی های اخیر خشک و رو به کاهش هستند بحرانی که در آن چاره اندیشی نشود ممکن است به فاجعه انسانی تبدیل شود.
@sedaye_aab
من صدای آب هستم
🔴 بحران بی آبی در دشتیاری جدی است 🔷منطقه بزرگ دشتیاری از روستای زیردان تا جنوبی ترین روستای آن گواتر و از شرقی ترین آن کشاری و گزمنزل به غربی ترین آن لاتیدان و دمبدف این روزها حال خوشی ندارند. 🔶بی آبی شرایط را برای ساکنان این منطقه دشوار کرده و اکثر چاه…
🔵 کودکی در دشتیاری درحال کشیدن آب بیست لیتری

#شوخی
واکنش و طرح های بعضی از مسئولین به این عکس:

🔸روحانی: بادیدن این عکس خیلی ناراحت شدم ما این همه منابع طبیعی داریم، دریای عمان داریم چرا استفاده نمی کنیم؟
ما باید استفاده کنیم
اما همه این ها تقصیر دولت قبل است.

🔸اسماعیل نجار رییس سازمان مدیریت بحران: ما باید دعا کنیم در دشتیاری باران بیاید.مردم دشتیاری لطفا بیشتر دعا کنید.

🔸ولایتی: دیدن این عکس من را به یاد مردم یمن انداخت، مردم دشتیاری همانند یمنی ها نان خشک بخورند و لنگ بپوشند.

🔸احمدی نژاد: آیا مشکل جوانان ما بیست لیتری است؟
نخیر مشکل خیلی خیلی بزرگتر است. من به امانوئل مکرون توصیه میکنم حقوق مردم فرانسه را رعایت کند. 😳😳

🔸حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان: دیدن عکسی از یک پسر بچه در دشتیاری مرا به فکر فرو برد و پی بردم همه این ها تقصیر روحانی است که برجام را امضاء کرد.

🔸حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت: ما که نمی توانیم به دشتیاری آب شرب ببریم
هرکس روزی دوساعت آب بکشه
دو ساعت آب کشیدن که این حرف ها را ندارد.

🔸پروفسور کواکبیان: من با دیدن این عکس خدا را شاکرم که گیلاس را آفرید.

🔸قاضی پور نماینده مجلس: من کار به دشتیاری ندارم اصلا به این هم فکر نکنید من گلابی های خودمو به مردم دشتیاری بدم.

🔸علی مطهری: من حدس میزنم مردم دشتیاری موافق نداشتن آب هستند.

@sedaye_aab
2025/07/14 00:39:42
Back to Top
HTML Embed Code: