Telegram Web Link
عیسی کلانتری: اگر استاندارهای محیط زیستی اعمال شوند، باید ۸۰ درصد صنایع را تعطیل کرد

🔹رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه "نمی‌توانیم تک‌بعدی به موضوعات محیط زیست نگاه کنیم"، خاطرنشان کرد: ما بخشی از حکومت هستیم که با توجه به وجود حداقل چهار میلیون بیکار، می‌خواهد شغل ایجاد کند؛ پس نمی‌توانیم کارخانه‌ها را تعطیل کنیم، در حالی‌که اگر استاندارهای محیط زیستی بخواهد اعمال شود، باید ۸۰ درصد صنایع را تعطیل کرد.

🔹وی افزود: لازم است با واقعیت ها پیش برویم. وقتی دولت موظف به ایجاد 800 هزار شغل در سال است، من اگر بخواهم استانداردها را رعایت کنم، ۵۰ هزار شغل هم نمی‌توان ایجاد کرد؛ در نتیجه باید به نحوی رفتار شود که شرایط را مدیریت کرد و این نیازمند درک سازمان و تشکل‌ها از یکدیگر است.
@sedaye_aab
Forwarded from IdeaNaji
#حامیان
یکی از حامیان رویداد اوتر، کمپین من صدای آب هستم می‌باشد. این کمپین در راستای هر چه بیشتر دیده شدن رویداد اوتر در فضای مجازی به جمع حامیان این رویداد پیوسته است.

www.swnaji.com
💢 امیرآبادی، نماینده قم:

🔹 دریاچه نمک در حال تبدیل شدن به بحرانی بدتر از دریاچه ارومیه است
🔹 در صورت خشک شدن بستر آن، ۲۵ درصد جمعیت کشور با مشکل ریزگردها مواجه خواهند شد.
@sedaye_aab
⬅️سازگاری با کم‌آبی چگونه امکان‌پذیر است؟
🔘هنوز کم‌آبی را جدی نگرفته‌ایم
فرهنگسازی و سیاستگذاری‌ مناسب؛ راهکار‌های سازگاری با کم‌آبی

مسعود تجریشی معاون سازمان حفاظت محیط‌زیست:

🔺در کشور پرآبی سکونت نداریم و باید خود را با آنچه داریم سازگار کنیم. رویکردی در سیستم مدیریت حل بحران آب کشور وجود دارد که می‌گوید برای حل مشکلی مانند کم‌آبی، باید به‌دنبال تأمین منابع آب جدید رفت.

🔺به‌عنوان عضوی از کارگروه سازگاری با کم‌آبی وزارت نیرو، ما هدف را بر این قرار دادیم که افرادی از وزارتخانه‌های مختلف گرد هم بیایند تا هرآنچه در این کارگروه تصمیم‌گیری می‌شود را با همکاری یکدیگر اجرایی کنند.

🔺اما به‌نظر می‌آید با وجود تشکیل کارگروه‌ها، به اجرا رساندن تصمیم‌های اتخاذ‌شده به زمان زیادی نیاز دارد؛ زیرا ما هنوز در قالب توسعه عمل می‌کنیم و به‌نظر می‌آید تا رسیدن به کارگروهی که بتواند اقدامات عملی برای سازگاری با کم‌آبی را تعیین و اجرا کند، فاصله زیادی داریم.

🔺وضعیت کشور از نظر مدیریت منابع آب نیز چندان درخشان نبوده‌است. اگر این موضوع را با شاخص وضعیت آب‌های زیرزمینی بسنجیم، شاهد بدتر‌شدن سال به‌سال آن خواهیم‌بود.

@sedaye_aab

ادامه مطلب
newspaper.hamshahri.org/id/33810
🔘چالش آب در تهران؛ مدیریت غلط یا کم‌آبی
⬅️نیاز واقعی آب شرب تهران 80 میلیون مترمکعب است، نه 1/2 میلیارد مترمکعب

اسدالله افلاکی/دبیر گروه زیست بوم

🔺بحران آب که طی سال‌های اخیر، رسانه‌ها بارها نسبت به وقوع آن هشدار داده‌اند حالا صدای برخی مسئولان فرهنگی را هم درآورده است.

🔺احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران همین پنجشنبه گذشته در نهمین اجلاس شورای‌عالی استان‌ها با ادبیاتی که کمتر از او انتظار می‌رفت به صراحت اعلام کرد که طبیعت ایران در حال نابودی است و باید از تمام کسانی که باعث نابودی آن می‌شوند، شکایت شود.

🔺او گفت: با کسی تعارف نداریم؛ چشمه علی و زاینده رود خشک شده‌اند. مسجد جامعی که سال‌ها سکاندار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است با اشاره به خشک‌شدن زاینده‌رود اعلام کرد: مرگ ناشی از خشک شدن این رودخانه به‌مراتب سخت‌تر از خفگی در آب آن است.

🔺اکنون این پرسش بزرگ مطرح است که تهران از نظر آبی چه وضعیتی دارد؟ آیا این کلانشهر که گاه پسوند ‌ام‌القرای اسلامی را هم یدک می‌کشد، با کمبود آب مواجه است؟
@sedaye_aab

ادامه گزارش
newspaper.hamshahri.org/id/30628
🔹آب خاکستری، راه حل مقابله با بحران آب شیرین


🔹محدود بودن منابع آب شیرین، تغییرات آب و هوایی از جمله گرمایش زمین، انفجار جمعیت و افزایش تقاضا تا چهار برابر در بعضی مناطق، کمبود آب شیرین را به یکی از مهم‌ترین چالش‌های جوامع بشری تبدیل کرده است.

🔹برای حل این معضل دانشمندان و محققان راه حل‌های متعددی را برای بازیافت و بهینه سازی مصرف آب در بخش ساختمان ارائه کرده‌اند که در میان آنها می توان بازیافت "آب خاکستری" را یکی از موثرترین روش‌ها دانست.⬇️

https://bbc.in/2yBK7al

@sedaye_aab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹اعتصاب کشاورزان ورزنه در اعتراض به مشکلات اقتصادی و کم آبی
@sedaye_aab
🔹هامون دیگر هامون نمی شود

عیسی کلانتری، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت:

مردم باید قبول کنند که هامون دیگر آن هامون پر آب سالهای گذشته نخواهد بود و این اتفاق هیچ زمان نمی افتد .

در سیستان بالاتر از آب باید بعد معیشت مردم مورد توجه قرار گیرد، به طوری که در این منطقه اگر محیط زیست آن درست شود اما مردم معیشت نداشته باشند، نمی توانند دوام آوردند‌

@sedaye_aab
Forwarded from پژواک ، عشرت شایق (عشرت شایق)
🥛🥛🥛🥛

*هر زائر اربعین حسینی یک لیوان همراه*

در سال گذشته تعداد موکب هایی که لیوان یکبار مصرف استفاده میکردند نسبت به سال قبل بیشتر شده بود و معضل زباله و پسماند مشهود بود .

اگر 2 میلیون زائر اربعین ایرانی هر کدام در روز 20 لیوان مصرف و سپس دور بریزند، در طی یک هفته تعداد 280 میلیون لیوان یک بار مصرف استفاده می شود و این لیوان ها تبدیل به کوهی از زباله می شود و هزینه و مشکلات زیادی را هم به محیط زیست و هم به بهداشت دو کشور ایران و عراق وارد می کند .
اما اگر هر زائر اربعین یک لیوان ترجیحا استیل درب دار همراه داشته باشند ضمن رعایت بهداشت از تخریب محیط زیست نیز جلوگیری میشود.

لطفا در انتشار پیام ما را همراهی کنید .

#بی_زباله
#بی_پلاستیک
#از_خودمان_شروع_کنیم
#شهروند_مسئولیت_پذیر
تلف‌شدن ماهی ها در ساحل گناوه بر اثر ورود فاضلاب شهری به دریا❗️
@sedaye_aab
کمپانیLifeStrawفیلترهای آبی تولید کرده است که بوسیله آن هرگونه آب را میتوان با تصفیه 99.9درصد نوشید
این فیلترها هرگونه انگل، ویروس و باکتری را از بین میبرند و تا1سال کارایی دارند
@sedaye_aab
من صدای آب هستم
🔹هامون دیگر هامون نمی شود عیسی کلانتری، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مردم باید قبول کنند که هامون دیگر آن هامون پر آب سالهای گذشته نخواهد بود و این اتفاق هیچ زمان نمی افتد . در سیستان بالاتر از آب باید بعد معیشت مردم مورد توجه قرار…
🔺مسعود باقرزاده كريمي، مدير دفتر اكوسيستم‌هاي تالابي سازمان حفاظت محيط زيست : «ما اميدواريم با فعاليت دوباره سازمان عمران سيستان برنامه جامع مديريت تالاب هامون كه در قالب 39 راهكار تدوين شده با سرعت بيشتري اجرايي شود. يكي از محورهاي اين برنامه شناسايي بخش‌هاي قابل احياي تالاب و همين طور تثبيت كانون‌هاي گرد و غبار است.
@sedaye_aab
🔘 ایران ۱۱ سال است که در خشکسالی به سر می‌برد

🔺 محمد حاج‌رسولی، مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: ۱۱ سال است که در خشکسالی به سر می‌بریم و میانگین بارش‌های کشور از ۲۵۰ میلی‌متر در سال به حدود ۲۰۰ میلی‌متر رسیده است.

🔺سال گذشته با کاهش ۵۰ درصدی روان‌آب‌های کشور مواجه بوده‌ایم که اثرات مخربی بر منابع آبی کشور می‌گذارد.
@sedaye_aab
🔘بحران آب یا بحران مدیریت
⬅️کارشناس حوزه مهندسی آب: برای مقابله با بحران کم آبی سالانه به 150میلیارد مترمکعب آب جدید نیاز داریم

اسدالله افلاکی/دبیر گروه زیست‌بوم

🔺زنگ خطر بحران آب که از 2دهه پیش به صدا در‌آمده بود، اکنون در رأس معضلات محیط‌زیست کشور قرار دارد. این درحالی است که طی 6دهه گذشته، بی‌توجه به نقد‌ونظر کارشناسان و منتقدان دلسوز حوزه آب، سدسازی تنها گزینه مقابله با کم‌آبی در کشور بوده است.

🔺با همین رویکرد و با توجیه افزایش اراضی کشاورزی، تولید برق، مهار سیل و تأمین آب شرب، بالغ بر 600 سد در کشور ساخته شد اما با وجود آنکه این سازه‌های پر‌هزینه راهکاری برای تأمین آب اعلام شد، این سازه‌ها نه‌تنها در تأمین آب موفق نبود که تخریب حوضه‌های آبخیز و زیست‌بوم‌های کشور را در پی داشت.

🔺اکنون وزیر نیرو برای مقابله با بحران آب، بر اجرای راهکار «سازگاری با کم‌آبی آمایش‌محور» تأکید می‌کند؛ راهکاری که به گفته منصور قطبی‌سرابی، به تنهایی قادر به حل بحران آب کشور نیست.
bit.ly/2PPl4YY

@sedaye_aab
ادامه گزارش
newspaper.hamshahri.org/id/34656
هر یک تن فولاد، 230 هزار لیتر آب لازم دارد.
از 15 مجتمع فولاد کشور، 9 مجتمع در مناطق خشک و کم آب کشور ساخته شده است. ۲عدد در اصفهان،۱ عددکرمان و ۲عدد در یزد
@sedaye_aab
🔴 مهاجرت ایرانی ها در آینده به مازندران

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران:
▫️مردم کشور به دلیل ریزگردها و وضعیت خشکسالی و کم آبی در آینده به مازندران مهاجرت می‌کنند که منجر به تراکم بیش از این جمعیت می‌شود.
ایسنا
@sedaye_aab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اقبال واحدی مجری برجسته صدا و سیما؛
کاش دل‌مان کمی شور جنگ آینده را بزند و ...

#پویش_صدای_آب
#من_صدای_آب_هستم
#صدای_آب #صدای__همدلی
@sedaye_aab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/14 15:46:12
Back to Top
HTML Embed Code: