Telegram Web Link
نکات مهمی در این مصاحبه توسط یکی از استراتژیستهای ایرانی مطرح شده است که برای فهم وضعیت کنونی بسیار رهگشاست. سردار حسین علایی مباحث جامعی را در اینجا مطرح کرده است.


سیدجواد میری


@seyedjavadmiri

حسین علایی: ۱۲۰ جنگنده پیشرفته برای مقابله با ایران به پرواز درآمدند اما .../در زمان حمله سپاه، فرمانده سنتکام در اتاق عملیات اسرائیل حضور داشت - خبرآنلاین
https://www.khabaronline.ir/news/1896047/%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%B9%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%B1%DB%B2%DB%B0-%D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2
کتاب جدیدمان درباره زنانگی در ایران معاصر توسط انتشارات بریل به چاپ رسید.

@seyedjavadmiri
امروز بر ما روشن است که دین هخامنشیان با دین ساسانیان تفاوت بسیار داشته است. دین هخامنشیان را باید به اصطلاح فنی شرک "پولیتئیسم" یا بیت‌پرستی (الوثنیه) یا "پاگانیسم" یعنی اعتقاد به خدایان متعدد دانست.



#سعید نفیسی

@seyedjavadmiri
در فهم امر اجتماعی و سیاستگذاری برای جامعه فقط "درک برخورد" مهم نیست بل "فهم بازخورد" است که تعیین‌کننده عاقبت امر سیاسی است. اگر توانستیم خط باریک بین "برخورد" و "بازخورد" را بصورت دیالکتیک درک کنیم آنگاه شاید، تاکید میکنم شاید، راهی برای همبستگی اجتماعی در این نظم جنگی جهانی برای ایرانِ خویش بیابیم و بسازیم.


سیدجواد میری


@seyedjavadmiri
ما برای پرسیدن نام گلی ناشناس
چه سفرها کرده ایم، چه سفرها کرده ایم
ما برای بوسیدن خاک سر قله ها
چه خطرها کرده ایم، چه خطرها کرده ایم
ما برای آنکه ایران
گوهری تابان شود
خون دلها خورده ایم
خون دلها خورده ایم
ما برای آنکه ایران
خانه خوبان شود
رنج دوران برده ایم
رنج دوران برده ایم
ما برای بوئیدن بوی گل نسترن
چه سفرها کرده ایم، چه سفرها کرده ایم
ما برای نوشیدن شورابه های کویر
چه خطرها کرده ایم، چه خطرها کرده ایم
ما برای خواندن این قصه عشق به خاک
خون دلها خورده ایم
خون دلها خورده ایم
ما برای جاودانه ماندن این عشق پاک
رنج دوران برده ایم
رنج دوران برده ایم

نادر ابراهیمی

@seyedjavadmiri
چند مسئله هست که جامعه و دولتمردان ما را مدتهاست درگیر کرده و هر از گاهی "میدان جامعه" تبدیل به "تشک کشتی" می‌شود و هیچ پیروز جدی تاکنون نداشته‌ایم. من سه مسئله را احصاء کردم یکی "حجاب" دومی "سگ‌داری" و سومی "مُدِ لباس".

هر سه را هم روایت رسمی ارجاع به تهاجم فرهنگی می‌دهد. اما واقعیت چیست؟‌ من شخصاً مشاهداتی را درباره "صنعت سگ" در ایران انجام دادم و به این رسیدم که ما اکنون در ایران مراکز مهم بیمارستانی و "دامپزشکی" مخصوص سگها و حیوانات "به مثابه پِت" داریم و این سگها نیاز به غذا و داروهای بیشمار و ویتامینها و ساپلیمنتها و وسایل مخصوص دامپزشکی برای عملهای جراحی .... و "زنجیره اقتصادی" دارند که از عهده یک فرد خارج است بل در سطح دولتی و حاکمیتی مدیریت می‌شود.

به عنوان مثال، وزارتخانه‌های گوناگونی درگیر این "صنعت سگ" یا "صنعت حیوانات خانگی" هستند. واردات غذای سگ از چین با طی‌کردن سه مرحله عملیات انجام می‌شود. مرحله اول این عملیات خرید غذای سگ از کشور چین است. مرحله دوم اخذ برگه ترخیص غذای سگ خریداری شده از گمرک چین بوده و مرحله آخر ارسال غذای سگ از چین به ایران است.

اما این مرحله آخر خود در ایران چرخه متناسب با خود را دارد. سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت در ایران یک پای قضیه هستند و بعد حمل و نقل هوایی یا دریایی آن نیاز به لجستیک در سطح کلان دارد. خلاصه اینکه این مسئله حیوانات خانگی و سگ بالاخص یک مسئله فردی نیست که دولت هر از گاهی نیروی انتظامی را بسیج کند تا شهر را از سگ‌بازان پاک کند. اساساً این یک صنعت است که در ایران -نمی‌گویم مافیا بل- کارآفرینان خود را دارد. چرا این کار را می‌کنند؟‌

برای اینکه "سود" دارد. حال اگر دولت واقعاً می‌خواهد "فرهنگ سگ‌بازی" را در ایران جمع کند بستر "سود" و "اقتصاد" و "بازار" این صنعت را بالکل جمع کند. می‌تواند؟ اگر فرصت شد حجاب و مد را هم می‌توان اینگونه بازخوانی کرد.


سیدجواد میری

@seyedjavadmiri
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ناگفته‌هایی از شب حمله ایران به اسرائیل

اسکات ریتر افسر سابق اطلاعاتی تفنگداران آمریکا:
🔹️پایگاه هوایی نواتیم اسرائیل حفاظت شده ترین نقطه زمین دربرابرحملات موشکی بوده که حتی محافظت شده تر از کاخ سفید و کاخ کرملین است
🔹️ایران با پنج موشک آنجا را درهم کوبید و به همه ازجمله آمریکایی‌ها ثابت کرد که هیچ دفاعی دربرابر موشک‌های ایرانی وجود ندارد.
@Khabar_Fouri
میل را چگونه صورتبندی کنیم؟

میل چیست؟‌ میل چگونه عوض می‌شود؟‌ اگر "میل" را "هوی" صورتبندی کنیم آیا امکان فهم "تغییر میل" در جامعه را خواهیم داشت و آیا امر سیاسی می‌تواند نسبت به تفاسیر متنوع از میل-به غیر از هوی- بی‌التفات باشد؟ اگر بی‌التفات بشود چه تبعاتی برای جامعه این بی‌التفاتی می‌تواند داشته باشد؟ آیا میل امری ذهنی است یا نسبت عمیقی با بنیان‌های سیاستگذاری در جامعه معاصر دارد؟ آیا از منظرهای فقهی می‌توان "میل" را درک و تفسیر کرد یا میل یک مقوله فرا-فقهی و چندوجهی در ساحت علوم روانشناختی و سیاسی و فلسفی و جامعه‌شناسی و شناختی و روانکاوی است؟‌ آیا می‌توان گفت کسانیکه "میل" فرد و جوامع را مطالعه می‌کنند امکان تغییر میل و ذائقه جوامع رقیب یا دشمن خویش را پیدا می‌کنند و این شاید یکی از معانی "جنگ ترکیبی" است و آیا برای مواجهه با چنین جنگهای ترکیبی می‌توان از قوه قهریه برای تغییر میل و ذائقه استفاده کرد؟‌


سیدجواد میری


#میل

@seyedjavadmiri
روانکاوی در مورد میل چه می‌گوید؟ میل و ناخودآگاه برای فروید عمیقاً بهم مرتبط هستند. تصور فرویدی از میل در ابتدا با تلاش برای تحرک و تفاوت بین آنچه یافت می‌شود و آنچه جستجو می‌شود مرتبط است: در وضع سلبی بودن و فقدانی که محرک فنا‌ناپذیر میل است. میل ناخودآگاه، بنابر این تعریف، هسته وجود ماست.


سیدجواد میری

#میل

@seyedjavadmiri
یکی از فیلسوفان و روانکاوان معاصر که در باب میل سخن گفته است لاکان می‌باشد. منظور لاکان از میل چیست؟ در دستگاه فکری او مسل چگونه مفهومسازی شده است؟ تصور ژاک لاکان از میل و خیال در اندیشه جایگاه مهمی دارد. لاکان میل را به عنوان جستجوی "ارضای غیرممکن" توصیف می‌کند. ارضای غیرممکن چیست؟


سیدجواد میری

#میل

@seyedjavadmiri
بحث لاکان در باب میل مبتنی بر مفروضاتی است که نیاز به فهم آنها داریم. ایده‌های لاکانی در مورد میل چیست؟ یکی از مشهورترین بدیهیات لاکان میل، میل به دیگری است. این مفروض دو معنی کلیدی می‌تواند داشته باشد: (۱) من آنچه را که دیگری می‌خواهد می‌خواهم (۲) من میل دارم که مورد میل دیگری باشم.

سیدجواد میری

#میل


@seyedjavadmiri
علاوه بر لاکان، ما سه فیلسوف و نظریه‌پرداز دیگر در فرانسه داریم که در باب "میل" سخن گفته‌اند. در اینجا به دلوز و گاتاری اشاره می‌کنیم. به عقیده دلوز و گاتاری، "میل" نیروی درونی است که تمام فرآیندهای تولید مادی را جان می‌بخشد. دلوز این فرآیند مولد را به منزله فعلیت بخشی اُنتولوژیکال یا خود‌سازمان‌دهی هستی می‌داند.

سیدجواد میری

#میل


@seyedjavadmiri
از نظر فوکو، میل به مثابه سرکوب و میل که از طریق قانون شکل می‌گیرد، هر دو بر یک مفهوم حقوقی-گفتمانی از قدرت به عنوان منفی تکیه دارند. ما نمی‌توانیم میل خود را بدون استناد به این تصور از قدرت که به صورت محدودیت و سرکوب آشکار می‌شود، آزاد کنیم.


سیدجواد میری

#میل

@seyedjavadmiri
Forwarded from راهبرد
📱روایت‌های مجازی: خبر توییتری مهدی فضائلی، عضو دفتر رهبری، از تذکر رهبری به برخی مسئولان بابت اقدامات بی‌قاعده اخیر در حوزه حجاب

@javadrooh
Audio
مباحثی در باب مفهوم "انقلاب" و فلسفه تاریخ


سیدجواد میری

جلسه ششم

پایگاه مطالعاتی سدید

شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳


@seyedjavadmiri
مجموعه جالب عربی از سخنان حکیمانه ایرانیان پیش از اسلام، نسخه‌برداری شده در سال 1307، احتمالاً در قاهره. اکنون در صومعه شویر در لبنان https://w3id.org/vhmml/readingRoom/view/120880



@seyedjavadmiri
خودم را با این وضع تطبیق داده بودم چون زندگی به من آموخته بود که هدف اصلی حیات غذا خوردن نیست. (ص ۹۵)

الکساندر سولژنیتسین

خانه ماتریونا


@seyedjavadmiri
2024/05/09 08:46:18
Back to Top
HTML Embed Code: