Telegram Web Link
🔸علایق جوانان

🔹رولزرویس مدل جدیدی از شاسی‌بلند کالینان را رونمایی کرد. خودروساز لوکس انگلیسی می‌گوید این ماشین را با توجه به علاقه مشتری‌های جوان‌ترش تغییر داده که راننده شخصی ندارند و خودشان می‌خواهند رانندگی کنند.

رولزرویس سری اول کالینان را سال ۲۰۱۸ به بازار عرضه کرد. معرفی یک شاسی‌بلند برای رولزرویس تصمیمی جنجالی بود و با انتقادهای زیادی از سوی مشتریان سنتی کارخانه روبرو شد. اما اکنون پس از شش سال کالینان پرفروش‌ترین مدل کارخانه است.

رولزرویس می‌گوید اضافه شدن مدل‌هایی مثل کالینان به محصولاتش باعث شده میانگین سن مشتریان کارخانه از ۵۶ سال به ۴۳ سال برسد.

📷ROLLS ROYCE

BBC
سرریز تکنولوژی از آمریکا به چین

تولید خودرو برقی شیائومی SU7‌ به لطف فرآیندهای جدید تسلا سریع‌تر می‌شود.

🔹تسلا طی ماه‌های اخیر، طرح‌ بلندپروازانه‌ای را برای مونتاژ خودروهایش ارائه کرد. بااین‌حال خودروساز آمریکایی هنوز به استفاده از این طرح علاقه نشان نداده است. در سوی دیگر چینی‌ها تصمیم گرفتند تا با استفاده از فرآیند جدید تسلا، سرعت تولید شیائومی SU7‌ را افزایش دهند.
🔹فرآیند جدید مونتاژ تسلا با نام گیگاکستینگ شناخته می‌شود و براساس ریخته‌گری در مقیاس بزرگ استوار است. در فرآیند مونتاژ ساده بسیاری از اجزای منفرد یک خودرو با ریخته‌گری جداگانه تولید می‌شوند. بااین‌حال روش جدید تسلا ریخته‌گری تمامی اجزای خودرو را به همراه یکدیگر انجام می‌دهد.
🔹ریخته‌گری در اجزای بزرگ، باعث می‌شود تا کارخانه به فضای کمتری نیاز داشته باشد. این روش ایمنی خودرو را نیز افزایش می‌دهد، چرا که تولید قطعات بزرگ ایمنی بیشتری را برای بدنه خودرو فراهم می‌کند. درنهایت قطعاتی که به‌صورت اجزای بزرگ ریخته‌گری می‌شوند، سبک‌تر هستند.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴این تیزی سنان شما نیز بگذرد!

در مواجه با وضعیت بورس اوراق بهادار تهران تنها یک مسئله غیرانسانی و غیر اخلاقی وجود دارد.

انواع و اقسام کمبودها و ضعف قوانین در راستای حمایت از سهامدار و یا مداخله دولت در چپاول و غارت و استثمار این بازار بعنوان شفاف ترین بخش اقتصاد ایران و البته مالیات بده ترین آنها محلی از اعراب ندارد.
چون اساسا همه ما پذیرفته ایم این شیوه حکمرانی را و خوب اینجا هم اروپا نیست که چنین سطحی از انتظارات را داشته باشیم.

🔸📌 جراحت پدید آمده از سنان ناکسان که اکنون متعفن شده و چرکین روی، آنجاییست که اینها شاخص سازی می کنند...

اوف بر این حجم از بی دینی و بی تقوایی.
اوف بر چنین رذالتی که نظاره درد و رنج خیل کثیر از انسانها برای عده ای عادی شده است.

سهم ها با قیمت شاخص حدود یک میلیون واحد معامله می شوند آنوقت شاخص کل بورس را بالای ۲میلیون واحد نگه داشته اند که سران بیسواد در سطوح مختلف پی به عمق فاجعه حاکم در بورس نبرند...

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم
تا سختی کمان شما نیز بگذرد

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴تیولداران عادل

اگر چه خیلی وقت است تمایل به نگاشت بیشتر حول توصیف و تبیین این وضعیت اسفناک در کشور را ندارم.
اما خوب سطح بینش بی خردانه جماعتی مو به تن انسان سیخ می کند.
و بدتر از آنکه جهل مرکب خویش را بجای علم بسیط در طبق رسانه می گذارند و به زور انحصار و فیلتر می خواهند به حلقوم مخاطب فرو کنند.و در این بین از زرورق پیچ کردن آن با دین و شبه علم نیز ابایی ندارند!

📌هنگامی که در جامعه ای عمده مردم آن در زیر خط فقر هستند و در مقابل عنصر اصلی حضور در مدارس غیردولتی نیز شهریه های گزاف است که تنها از عهده طبقاتی قلیل برمی آید:

چگونه اینها شرم نمی کنند و حق برخورداری آموزش ویژه برای طبقات بالا برسم تیولداری و فئودالها را مترادف با «عدالت» می دانند؟!

مرگ بر این عدالت سخیف.

براستی انسان از آنچه که بر سر مفاهیم در این مرز و بوم آمده متحیر می شود.

#مدرسه_حداد_عادل

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴کوهنوردی

وصف قله از زبان نزدیکان به آن که امکان رویت بهتری نسبت به اهالی کوهپایه نشین دارند،تصویر و روایت بهتری را خلق می کند.

عارف نوروزی مدیرعامل شستا هولدینگ دولتی :
🔻👈من بعنوان مدیر بیش از ۱۷۰ شرکت، موضوع «جهش تولید با مشارکت مردم» را منتفی می دانم.

🔻👈قطعی گاز، قطعی برق، نرخ نهاده ها، نرخ سود بالا، تنگنای تسهیلات و قیمت گذاری دستوری صنعت را در آستانه نابودی قرار داده است.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
Forwarded from فلاخن||سلمان کدیور (سلمان کدیور)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✳️ در جوار حرم امیرالمؤمنین. ع. بر همه شما که با ناموس مسلمین چنین می کنید لعنت می فرستم. بر مجری، آمر و آنکه تایید کند و آنکه ساکت است.
آه که اگر علی آن غیرت الله، در میان ما بود، اجازه می داد که چنین به فتنه دست بزنید و ناموس شیعه را در خیابان برهنه کنید؟
خدایا ما از این قوم تبهکار بیزاریم. ما را در زمره ساکنان قرار مده. و بر اعتراض ما شاهد باش.

🔹روزی که این مملکت آشوب شد و آمدند گفتند کار دشمن است، توطئه است و... را به یاد داشته باشید که این خاک دشمن تر از این قوم به خود ندیده. دارند آتشی را روشن می کنند که در آن همه خواهند سوخت.

#سلمان_کدیور
🔴گشت فریب

تشدید قطبندی اجتماعی حول پدیده گشت ارشاد تنها با هدف تفرق افکار عمومی از حوادثی بزرگ همچون دستگیری یک وزیر سابق و احضار وزیری دیگر و یا فراموشی انبوه مسائل برروی زمین مانده در ایران امروز طراحی شده است.

فجایع اقتصادی در حال وقوع بقدری وسیع و مردم شمول هستند که اگر عملیات فریب طراحان گشت ارشاد اجازه بدهد،از رسانه گرفته تا دانشگاه کل ایران را بخود مشغول خواهد کرد!

فلذا خط فریب گشت ارشاد یحتمل تندتر نیز خواهد شد. تا با تشدید قطبندی اجتماعی، جماعت قدرت بدست برای هسته سخت طرفداران خود بیان کنند:

«این ها می خواهند لخت شوند!»

چنین بازی جدای از تمامی آسیبهای کلانش حول منافع ملی، در کوتاه مدت دو دستاورد دارد:

اولا نظام ادراکی کلیت جامعه از مسائل مختلف به گشت ارشاد تغییر می کند!

ثانیا طبقه اقلیت یا همان هسته سخت پیرو را انسجام می بخشد.و با هبوط سطح مطالبات آنها از انبوه وعده ها به حجاب اجازه رشد و بلوغ فکری بدانها را نخواهد داد.

📌اما ای کاش جماعت مومنین و مومنات گرفتار در جنگ شناختی رجال قدرت طلب بدانند آنچه اکنون و در ادامه ملت ایران را لخت خواهد کرد:

سود بانکی ۳۰ درصدی است.
سود اوراق دولتی ۳۵ درصدی است.
وضعیت اسفناک بورس است.
میلیونها مسکن ها وعده داده شده و نساخته شده است.
اوضاع نابسامان صنعت خودرو است.
وضعیت بغرنج ناترازی صنعت انرژی است.
حجم نقدینگی بسیار عجیب خلق شده است.

🔸بقدری انصاف داریم که بگوییم:
تا حل نشدن «مسئله تحریم ها» از هیچ دولتی نمی توان مطالبه کار جدی و عمیق داشت.

لیکن ناتوانی در اداره کشور مجوز تولید خشم و نفرت و به راه انداختند جنگ شناختی با جامعه را نمی دهد.

مثل مرد برسم پیشینیان بیایید بگویید نتوانستیم و تحریم ها هم مهمترین عامل بود!

کشور را به آشوب نکشانید.

📌علی ای حال همچنان معتقدم اداره کشور مبتنی بر تمامی سیاستهای فعلی داخلی و خارجی جدای از دولتها دیگر امکانپذیر نیست و ۱۴۰۴ آخرین فرصت چرخش کم هزینه برای ایران است...

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴ما باید تا ۱۴۰۴ صبر کنیم!

سپر ضخیم قرار گرفته توسط بخش عاقله در برابر سنان تیز جماعت تندرو حاکم که پشتوانه یک نهاد نظامی را دارند، گویی قصد تراش جدی و کند کردن دارد.

کنش اژه ای رئیس دستگاه عدلیه در مقابل دولت موید پاراگراف فوق است.

اینجا همان جاییست که بنده معتقدم برای طرح مسائل جدی و ایده های متفاوت تا ۱۴۰۴ که زمان زیادی هم باقی نمانده باید صبر کرد.

شاید حاکمیت بواسطه قوه عاقله اش در سیاست داخلی و خارجی چرخید و هزینه زایمان ایران را خیلی کمتر کرد و اگر نشد خوب خودکرده را دیگر تدبیر نیست...

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔸خانواده شکننده و نسل له شده

به مناسبت روز جهانی خانواده

فاطمه موسوی ویایه- دکترای جامعه‌شناسی

▪️کلمه نسل اشاره به گروه بزرگی از افراد دارد که در یک دوره زمانی مشخص زندگی کرده و شرایط تاریخی و اجتماعی مشابهی را تجربه می‌کنند. وقتی کلمه نسل را می‌شنویم به یاد نسل سوخته یا نسل زد می‌افتیم اما از آنها مهم‌تر نسل «ساندویچ شده» است، در حال حاضر نسل ساندویچ شده بخش بزرگی از متولدین دهه شصت هستند که با همه مشکلات و کمبودهای حاصل از بمب جمعیت آن دهه سر کردند، مدارس شلوغ، رقابت نفس‌گیر کنکور، کمبودهای خوابگاه و دانشگاه، مصائب یافتن شغل و درآمد، ازدواج و هزینه‌هایش را تحمل کردند و پس از چهل سالگی با معضل جدیدی روبرو شده‌اند: پیری والدین.

▪️این نسل با حجم زیادی از مسئولیت‌ها و فشارهای زندگی روزمره سروکار دارد، گذشته از اشتغال و کسب درآمد و مدیریت زندگی مشترک، از یک سو باید فرزندان خود را بزرگ کنند که هنوز در حال تحصیل در مدرسه هستند یا مشکلات نوجوانی را پشت سر می‌گذارند و از سوی دیگر باید مراقب والدین بالای ۶۵ سال خود باشند که با پیری و بیماری دست به گریبان هستند و به حمایت فرزندان میانسال خود نیاز دارند. هر کدام از این وظایف توجه، صرف وقت، برنامه‌ریزی و هزینه مادی دارند و مدیریت توقعات گوناگون دیگران با استرس و فشارهای روانی همراه است، در واقع این نسل میان دو نسل بالا و پایین خود گیر افتاده و ساندویچ شده است. مردان بیشتر تمایل دارند به تامین هزینه اکتفا کنند و بار اصلی وظیفه مراقبت از فرزندان و والدین سالمند بر دوش زنان است.

▪️نسل ساندویچ شده در هر دوره وجود دارد اما شرایط امروز کشور باعث شده تجربه نسل ساندویچ شده امروز با گذشته تفاوت داشته باشد، والدین این نسل، نسبت به والدین خود عمر طولانی‌تری دارند، استانداردهای سلامت بالاتر رفته‌اند و به دلایل متعدد چون مهاجرت یا بی‌اعتنایی تعدادی از فرزندان، بار نگهداری از والدین بر دوش تعداد افراد کمتری قرار دارد. نسل سالمند امروز برای روزگار پیری خود برنامه‌ای نداشته، نمی‌داند چگونه دایره ارتباط و تعامل با افرادی جز خانواده را حفظ کند. درصد قابل توجهی از نسل سالمند امروز با مشکلات جسمی/حرکتی یا بیماری زمینه‌ای دست به گریبان است زیرا در سال‌های جوانی و میانسالی خود اهل ورزش نبوده و رژیم سالم غذایی نداشته، تعدادی از آنان امروزه نیز نمی‌پذیرند عادات غذایی مضر خود را تغییر داده و مصرف قند و چربی را کنار بگذارند، با آزمایش‌ها و روش‌های تشخیصی پزشکی مدرن و مصرف دارو راحت نیستند و گاه در برابر پروسه درمان مقاومت می‌کنند و یا به طب سنتی متوسل می‌شوند.

▪️از سوی دیگر نسل ساندویچ شده با وسواس بسیار به تربیت فرزندانش می‌پردازد، پرورش عزت نفس و خلاقیت در فرزند، مدارس خوب، رسیدگی به تکالیف، کلاس‌های فوق‌برنامه موسیقی، ورزش و زبان، امکانات رفاهی و ... این نسل در مقام پدر و مادر می‌کوشد اشتباهات والدینش در فرزندپروری مستبدانه را تکرار نکند، حمایت‌گر، مهربان ولی قاطع باشد. فرزندش که به نسل زد تعلق دارد، با فضای مجازی بزرگ شده و توقعات و انتظاراتش بسیار است. نسل ساندویچ‌شده باید شرایط زندگی‌یی را فراهم سازد که خودش در کودکی از آن بهره‌مند نبوده. باید از شیوه تربیتی‌ استفاده کند که تجربه نکرده و یاد نگرفته. باید بخواند، بیاموزد و تمرین کند تا به جای توسل به شیوه‌های قدیمی تنبیه و تحقیر والدینش، بهزیستی فرزندانش را مطابق استانداردهای امروزی فراهم کند.

▪️بعضی میانسالان به طنز می‌گویند زمانی که بچه بوده‌اند گل هندوانه سهم پدر بوده و حالا که به پدری رسیده‌اند استانداردها عوض شده و باید گل هندوانه را در بشقاب فرزندشان بگذارند. این بی‌عدالتی نسلی ناشی از تغییرات سریع اجتماعی است اما این نسل در سال‌های اخیر با مشکل بسیار بزرگتری روبرو شده؛ تورم، بیکاری و رکود اقتصادی بر بار این نسل افزوده و آنها را فرسوده ساخته. هزینه زندگی مانند قیمت مسکن و مواد غذایی بالا رفته، هزینه آموزش فرزندان صعودی شده و با مشکلات سیستم سلامت و کاهش سهم بیمه‌ها، بار نگهداری و درمان والدین سالمند نیز کمرشکن است. اگر در هر دوره‌ای بخشی از گروه سنی میانسال را نسل ساندویچ شده می‌نامند، نسل ساندویچ شده امروز زیر بار فشار اقتصادی و اجتماعی، له شده است. خانواده در ایران هر روز بیشتر از دیروز در معرض آسیب است و هیچ چشم‌انداز امیدوارکننده‌ای پیدا نیست.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
ستیز با فلسفه و مخالفت با حکمت بیشتر به علت این است که اشخاص انفتاح فکر وتعالی اندیشه را با منافع عاجل ومصالح زودگذر خود در جریان حیات وزندگی روزمره ناسازگار می بینند. این جریان ماجرایی گسترده را شامل می شود که به یک زمان خاص و دوره معین محدود نمی شود.

📕ماجرای فکر فلسفی در جهان اسلام -ج اول_ اثر استاد دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی_ صفحه۶۲

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ببینید: بن سلمان واقعا می خواهد دل از نفت بکند؟

گزارشی از دویچه وله آلمان، ترجمه و زیرنویس شده در «انتخاب» (۱۲:۳۷ دقیقه)

به کانال انتخاب TV بپیوندید

@EntekhabTV_channel
https://www.tg-me.com/virayeshe_zehn
🔴مصائب تکراری

در انباشت حداقل ۱۰ساله آگاهی جمعی جامعه ایران نسبت به مسائل پیش روی خود، سخن بیشتر پیرامون مسائل فعلی او که تکراری از مصائب گذشته اش هست، ارزش افزوده زیادی خلق نمی کند.

سیل خیلی وقت است جامعه ما را برده فلذا ورود از هر زاویه توصیفی و تبیینی به این فاجعه را دارای کارکرد نمی دانم.

این واقعه شوم که منجر به فوت حداقل ۷نفر از همشهریانم شد در تمامی ابعاد توصیفی و تبیینی تکرار مکررات است.
از مدیریت بحران شهری گرفته تا مدیریت کلان شهری .
حتی گل واژه وزیر بجهت #مجانی کردن جای قبر عزیزان فوت شده نیز سخنی جدید نبود!

علی ای حال در همین حال و احوال مقاومت درونی بجهت عدم پرداخت توصیفی و تبیینی به فاجعه رخ داده در شهرم قرار داشتم که دوستی گرامی نظرم را برای مناظره او با یکی از چهره های رسانه ای موثر در گشت ارشاد در تهران جویا شد.

هرچند او خودش اهل فضل و علم بود و از قبل نظرش عدم مناظره بجهت نبود سخن جدید با این جماعت بود.اما من نیز در همین راستا بدو گفتم:

ببین برادر خدا می داند دیگر چیزی باقی نمانده که جامعه ما در مقام توصیف و تبیین در مسائل مبتلا بهش نداند.
این دوستان کنار شما می نشینند و بعد جمع مخالفت‌های مستدل توصیفی و تبیینی شما بهمراه سخنان کم مایه خودشان را برای نظام فاکتور می کنند.
آنهم از نوع سنگین!

ما سخن های زیادی با خود و جامعه داریم.سخنهایی سخت.اما در این مرحله واقعا ما باید منتظر #تغییر بمانیم و از توصیف و تبیین عبور نماییم.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴مصرف‌گرایی بدخیم

سازنده اصلی چنین دو قطبی هایی نه مردم عادی بلکه طراحان دارای نیات سیاسی هستند که با مصرف‌گرایی مزمن و بدخیم تمایل به مصرف همه چیز دارند، حتی پسرخوب ایران حسن یزدانی.

هرچند فاصله بین جهان پهلوان خادم و حسن یزدانی خیلی زیاد است.اما خوب بهنگام اطلاع از وضعیت اسفناک سرمایه اجتماعی حاکم چرا دارید با زودانزالی سیاسی قهرمان سالیان بعد مردم ایران را امروز مصرف می کنید.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴ستیز خرد با بی خردی در تعطیلی شنبه ها

این مسئله ساده و یک خطی چکیده و عصاره شبکه مسائل ایران حول ستیز خرد با بی خردیست!

براستی وقتی همه چیز چنین آشکار و روان در معرض رویت عموم قرار گرفته است،آیا جا برای سخن بیشتر حول تفسیر و تبیین «ستیز خرد با بی خردی» در ایران وجود دارد؟

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
2024/05/18 07:38:34
Back to Top
HTML Embed Code: