Telegram Web Link
#تربیت_فرزند

پرورش پسرانی که احساسات‌شان را پنهان می‌کنند

والدین در زمینه‌ی احساسات، پسران را به شیوه‌ای متفاوت از دختران تربیت می‌کنند.

آن‌ها با دختران‌شان بیشتر در مورد احساسات صحبت می‌کنند و از کلمات زیادی برای توصیف آن‌ها استفاده می‌نمایند. دختران تشویق می‌شوند که احساسات خود را با دیگران در میان بگذارند، اما به پسران گفته می‌شود که دردهای عاطفی‌شان را پنهان کنند.

نوجوانی که قادر به درک و بیان احساسات خود نیست، نمی‌تواند احساسات دیگران را نیز درک کند. این نگرش والدین نسبت به ابراز احساسات در پسران می‌تواند رشد همدلی را در آن‌ها به تأخیر بیندازد.

❇️ پسران یاد می‌گیرند که تنها احساس اجتماعی پذیرفته‌شده، خشم است و نقابی از بی‌تفاوتی به چهره می‌زنند که آن‌ها را به افرادی خشن و دور از ارتباطات عاطفی تبدیل می‌کند.

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
19👍5👎1
🔻ساعات کاری ساتنا به روال قبل بازگشت

▪️براساس اطلاعیه ای که از سوی بانک مرکزی خطاب به مدیران عامل شبکه بانکی صادر شده است.

▪️ساعات کاری سامانه ساتنا از تاریخ ۷ تیر ماه ۱۴۰۴ تا اطلاع ثانوی در روزهای عادی به روال بازگشت.

▪️از تاریخ ۷ تیر ماه ۱۴۰۴ تا اطلاع ثانوی ساعات کاری سامانه ساتنا در روزهای عادی طبق روال قبل بوده و ساعت پایان پذیرش و پردازش دستور پرداخت‌های (C2C) ارسالی از سوی آن بانک‏ - موسسه در سامانه ساتنا ساعت ۱۴:۳۰ و ساعت تسویه دستور پرداخت‌های بین بانکی (B2B) ساعت ۱۵ خواهد بود.| تسنیم

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
5
جنگنده‌های آلمان علیه روسیه به پرواز درآمدند

افزایش تنش میان مسکو و ناتو


🔹هفته‌نامه نیوزویک با اشاره به تکاپوی ناتو برای مقابله با ادعای تحرکات روسیه بر فراز دریای بالتیک نوشت: آلمان به‌تازگی جت‌های جنگنده خود را برای رهگیری هواپیماهای جاسوسی روسیه در این منطقه به پرواز درآورد.

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
27👍2😡1
#هواشناسی
کاهش دمای هوا از سه‌شنبه

با افزایش دمای هوا طی امروز و فردا از نیمه دوم هفته کاهش دمای هوا شروع میشود. روزهای پایانی هفته کاهش دما ممکن است نسبتا زیاد باشد.

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
15🙏1😡1
🔹🔸🔹🔸🔹

🔥وام قرض‌الحسنه تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان 🔥

در طرح ارکیده، توان مالی خود را ۲ برابر کنید.

🛎 جزئیات طرح

💰 مبلغ وام: ۲۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان
📅 تعداد اقساط: ۲۰ تا ۵۰ ماه

ثبت‌نام در طرح

#بانکداری_خرد
🔸🔹🔸🔹🔸
🆔 @mehreiran_bank
9👎7😡1
🔺قیمت جدید محصولات سایپا اعلام شد

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
👎173😡1
امتحانات پایان ترم دانشجویان حضوری شد

🔹برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون‌های دانشجویان از هفته اول شهریور ماه آغاز خواهد شد. این قانون برای همه دانشگاه‌های بزرگ، کوچک، دولتی و غیردولتی لازم‌الاجرا است و هیچ دانشگاهی مجاز به برگزاری آزمون مجازی نخواهد بود.
🔹سیمایی‌صراف توضیح داد که برخی دانشگاه‌ها ممکن است تعدادی از آزمون‌های خود را پیش از این برگزار کرده باشند. با این حال، تمام امتحانات باقی‌مانده باید به شهریور ماه منتقل شوند.
🔹همچنین برای جلوگیری از متضرر شدن دانشجویان، دانشگاه‌ها ملزم شده‌اند تا زمان فارغ‌التحصیلی را برای آنها تمدید کنند. این تصمیم بر روند امتحانات پایان ترم تمام دانشگاه‌ها تاثیر مستقیم دارد.
🔹تاریخ برگزاری کنکور نوبت دوم متعاقبا اعلام می‌گردد.

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
9💔7👍5👏1😡1
اعلام نرخنامه انواع نان به صورت آزاد پز در سال ۱۴۰۴ توسط کمیته نرخ گذاری شهرستان اشنویه (اتاق اصناف شهرستان اشنویه)

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
🤬9816😱13😡3👎2🕊2
#گزارش_تصویری

عملیات زیرسازی ۱/۷ کیلومتر راه روستای پولیه با اعتبار ۳۶ میلیارد ریال در حال اتمام است و بزودی عملیات آسفالت آن شروع خواهد شد.

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
👏156😡4👎3
🔺ممنوعیت استفاده از استارلینک/ مجازات اعدام برای همکاری‌کنندگان با دولت خارجی متخاصم

▫️نمایندگان مجلس ضمن اعمال ممنوعیت برای استفاده از ابزارهای الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز از قبیل استارلینک، تصویب کردند که هرگونه فعالیت اطلاعاتی و جاسوسی و اقدام عملیاتی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم مصداق افساد فی‌الارض است.

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
👎5818🤬5👏4🤔1
🚨 مرگ یک کارگر بانه‌ای بر اثر برق گرفتگی در جریان نجات یک پرنده

🔸 کارگری به نام «رحیم براخاسی»
اهل بانه که تقریبا ۵ روز پیش حین نجات یک پرنده گرفتار دچار حادثه برق گرفتگی و مصدوم شده بود، روز گذشته بعد از گذشت چند روز جان باخت.

🔸از قرار معلوم، مرحوم براخاسی کارگر یک واحد مرغداری بوده که در روز حادثه قصد نجات یک پرنده را در ارتفاع سیم برق داشته که دچار حادثه برق گرفتگی و سقوط شده و به بیمارستان سقز اعزام شده بود./ ایلنا

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
💔10425🕊21😢10👏3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#گزارش_شهروند
ساعتی پیش مزارع گندم روستاهای وزنێ و کۆیکان از توابع نقده در آتش سوخت.

ارسال کننده فیلم می گوید قبل از رسیدن آتش نشانی آتش توسط اهالی روستا مهار شده اما بخش زیادی از این مزارع طعمه حریق شده است.

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
💔53👏1210
#آگهی_مفقودی
پروانه فعالیت به نام سرهنگ ابراهیمی گرکاشان مفقود شده از یابنده تقاضا می شود با شماره زیر تماس بگیرد

09104426413
1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 لاریجانی: روز اول جنگ صهیونیست‌ها با مسئولان سیاسی و امنیتی تماس گرفتند تا آن‌ها را تهدید کنند

▪️با خود من تماس گرفتند و به من گفتند «۱۲ ساعت فرصت داری تا فرار کنی وگرنه به سرنوشت دیگران دچار خواهی شد» اما من پاسخی در خورِ نتانیاهو به آن‌ها دادم.

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
👎118👏4🤔3🤬2🕊1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 لاریجانی: صهیونیست‌ها به محل جلسهٔ شورای‌عالی امنیت ملی حمله کردند تا سران کشور و افراد مهم را از بین ببرند و سراغ رهبر بیایند اما نشد


@tejaratnews
🤬1110👎7🕊2🔥1
.
🔺جنگ خبرها؛ چگونه قربانی رسانه‌ها نشویم؟

شفیع بهرامیان- مدرس رسانه


▫️در شرایط جنگی یا مواقع بحران که مردم در اضطراب روانی و استرس شدید به سر می‌برند، بسترهایی چون شبکه‌های ماهواره‌ای و پیام‌رسان‌هایی مانند تلگرام و واتساپ و غیره به محیطی برای انتشار سریع اطلاعات، شایعات و اخبار جعلی تبدیل می‌شود. در چنین شرایطی، تشخیص اخبار جعلی و شناسایی منابع فیک و دروغین، اهمیت حیاتی دارد. در ادامه به راهکارهای شناخت اخبار و رسانه‌های جعلی در چنین رسانه‌هایی می‌پردازیم:

▫️یکی از اولین گام‌ها برای تشخیص خبر جعلی، بررسی منبع آن است. کانال‌ها یا گروه‌هایی که هویت مشخص، سابقه معتبر و وابستگی به نهادهای رسمی ندارند، به‌ویژه در زمان بحران، می‌توانند منشأ شایعه‌پراکنی باشند. نبود اطلاعات تماس، عدم ذکر نام نویسنده یا گرداننده کانال و تازه تأسیس بودن آن از نشانه‌های یک رسانه غیرقابل‌اعتماد است.
اخبار جعلی اغلب با لحنی احساسی، تحریک‌آمیز و اغراق‌آمیز نوشته می‌شوند. استفاده از جملاتی مانند "همین الآن منتشر شد"، "فوری و محرمانه"، یا "به همه بفرستید" معمولاً برای تحریک احساسات و گسترش ویروسی خبر به کار می‌رود. اخبار معتبر معمولاً لحنی خنثی، مستند و مبتنی بر داده دارند.

▫️در شرایط بحران، منابع رسمی مانند خبرگزاری‌های شناخته‌شده، نهادهای دولتی یا سازمان‌های بین‌المللی اطلاعات دقیق را منتشر می‌کنند. اگر خبری در تلگرام یا سایر بسترهای اینترنتی منتشر شود و هیچ منبع رسمی آن را تأیید نکرده باشد، باید نسبت به صحت آن شک کرد.
یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای راستی‌آزمایی اخبار، جستجوی همان خبر در منابع خبری معتبر مانند برخی خبرگزاری‌های داخلی مثل ایرنا، ایسنا و خارجی مانند بی‌بی‌سی، رویترز، الجزیره، آسوشیتدپرس و غیره است. اگر خبری تنها در یک یا دو کانال ناشناس منتشر شده باشد، احتمال جعلی بودن آن بالاست.
بسیاری از تصاویر و ویدیوهای منتشرشده ممکن است متعلق به زمان یا مکان دیگری باشند یا با هوش مصنوعی ساخته شده باشند که با استفاده از ابزارهایی مانند Google Reverse Image Search یا TinEye می‌توان اعتبار و سندیت تصویر را بررسی کرد.

▫️در برخی موارد، اخبار قدیمی به‌عنوان اخبار جدید بازنشر می‌شوند. بررسی تاریخ اولیه انتشار محتوا می‌تواند در شناسایی اخبار جعلی مؤثر باشد. البته کسانی که به شبکه‌های تلویزیونی چون الجزیره و سایر خبرگزاری‌های عمده جهان دسترسی دارند نیز می‌توانند برای راستی آزمایی اخبار مهم تلگرام و سایر پیام رسان‌های داخلی و خارجی، از این کانال‌ها استفاده کنند.
در شرایط بحرانی، مهم است که کاربر صرفاً مصرف‌کننده محتوا نباشد، بلکه نقش کنشگر آگاه را ایفا کند. از بازنشر اخباری که منبع یا صحت آن مشخص نیست خودداری کنید، چراکه این کار می‌تواند به گسترش ترس و ناامنی روانی در جامعه دامن بزند.
در نهایت، سواد رسانه‌ای و تفکر انتقادی بهترین ابزار دفاعی در برابر جنگ روانی و اخبار جعلی هستند. به عبارتی هیچ خبری درست نیست مگر مخاطب با ابزار شک و گمان و راستی‌آزمایی خود بتواند به‌درستی و صحت آن پی ببرد.

🍒 #شنۆهەواڵ👇
@shnohewal
19👎14👍5🤬3
2025/07/12 20:39:41
Back to Top
HTML Embed Code: