Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#کلیپ اختلال حمله وحشت
(#panic attack disorder)
#پانیک

علت شناسی، توصیف و درمان
همراه با شرح مشکل فرد مبتلا

کانال روانشناسی زیگموند فروید 👇🏻
@sigmund1freud1
۱۶- والدین بیش از حد متوقع
این گروه در ارتباط با فرزندانشان از موضع دفاعی برخورد کرده و خود را طلبکار می بینند. این کالدین در مقابل اعمال خوب فرزندشان از روش های ترغیبی بهره نمی برند و به یک معنا که این قبیل کارها را جز وظایف خود نمی بینند و برعکس در هنگام ارتکاب خطا یا حتی اشتباه، فرزند خود را مستحق بدترین پاسخ می بینند. از نظر آنها کار بد مستحق جریمه غیرقابل بخشش است. در تقدیر سست عمل کرده ولی هنگام توبیخ سرعت عمل دارند. کودکی که رفتار طلبکارانه را از والدینش الگوبرداری می کند، براحتی توسط والدین مورد پذیرش قرار نمی گیرد. وقتی کودک بدون در نظر گرفتن حقوق اطرافیانش مرتکب این نوع اعمال می شود باعث خشم والدین شده و آنها را عصبانی تر می کند و این چرخه همچنان ادامه پیدا می کند. به صورت معمول هرگونه تلاش به منظور تصحیح رفتار والدین بی ثمر باقی مانده و این چرخه معیوب به کار خود ادامه می دهد یا به صورت موقت کنار گذاشته و در مرحله بعد به شدت ادامه می دهد. بعضی از کودکان در جدال قدرت به گونه ای عمل می کنند که خود می خواهند، نه به طریقی که والدین می گویند. روش فوق تحت عنوان 《اجرای جسورانه》 نامیده می شود. در برخورد با کودکان نمی توان با استفاده از صرف قدرت، در جستجوی رفتار مورد انتظار بود. شرف نظر از هرگونه تدبیر تربیتی، فرزندان، دارای شخصیتی مستقل و حقوق فردی اند و در عین حال دارای حق انتخاب. مهم این است که والدین فکر کنند در این راه پر پیچ و خم ضمن حفظ قاطعیت از موضع گیری های طلبکارانه پرهیز کنند.
*برای خواندن یک مورد عینی از این نوع والدین و پیشنهاد هایی برای جلوگیری از بیش از حد متوقع بودن آنها به فصل دوم از متن کتاب مراجعه کنید*
#چهل_شیوه_مدیریت_نادرست_در_خانواده
#عباس_صادقی  #فاطمه_حسینی_دولت_آبادی
#انتشارات_وارسته
#قسمت_شانزدهم
@sigmund1freud1
Instagram.com/sigmund1freud1
با سلام
لطفا پیشنهادهای خودتون رو به آیدی ادمین ارسال کنید
@zigmund1freud12
۱۷- والدین قدرت طلب
سبک تربیتی این نوع والدین بر مبنای استبداد است. اصولا در مورد خود نیازی به اعمال شیوه های دمکراسی نمی بینند. والدین به جای فرزند تصمیم می گیرند و درست در زمانی که با عدم اطاعت و اعتراض او مواجه می شوند، به محاکمه یا تهدید اقدام می کنند. این سبک مدیریتی یادآور این جمله است که 《من اختیارات کافی برای انجام دادن وظایف خود را دارم》در اینجا 《اختیارات کافی》 مساوی با 《آزادی مطلق》 فرض می شود. کودک مطابق قاعده عمل کرده و به صورت معمول هر چه را مرجع قدرت (در اینجا والدین) امر کنند انجام خواهد داد. ولی در سن نوجوانی اجرای فرامین به راحتی صورت نمی گیرد. نوجوان مطابق اصول عمل می کند یعنی تا خود به صحت امری یا کلامی اطمینان نداشته باشد، آن را اجرا نمی کند. پس فرزندان نوجوان رابطه توام با خصومت از سوی والدین را نمی پذیرند و حتی دست به طغیان می زنند. اگر نوجوان بتواند در زمینه های مثل لباس پوشیدن، آرایش مو، انتخاب تفریح به میل خود عمل کند، احساس استقلال کرده، با رعایت اصول و ارزشهایی که والدین از قبل به آنها آموخته اند ابراز وجود می کند. پس نتیجه میگیریم که نوجوانی تداوم ساده دوران کودکی نیست. باید بخاطر داشت که لازم نیست کنترل ها همیشه مستقیم باشد، در مواردی کنترلهای غیرمستقیم موثرتر و کارآمدتر هستند. برای اطلاع از شاخص های کارساز برای تربیت موثر فرزندان به متن کتاب مراجعه شود.
*برای خواندن یک مورد عینی از این نوع والدین و پیشنهاد هایی برای جلوگیری از قدرت طلب بودن آنها به فصل دوم از متن کتاب مراجعه کنید*
#چهل_شیوه_مدیریت_نادرست_در_خانواده
#عباس_صادقی  #فاطمه_حسینی_دولت_آبادی
#انتشارات_وارسته
#قسمت_هفدهم
@sigmund1freud1
Instagram.com/sigmund1freud1
۱۸- والدین کج رفتار
در رفتار مدیریتی یک گروه از والدین هدفی ارزشمند همچون اصلاح رفتار فردی و ترسیم روابط خانوادگی وجود دارد اما از ابزارهای مناسب به صورت کاملی استفاده نمی شود. تمرکز بیش از حد بر کنترل خارجی و کاربرد انضباط بیرونی مانند تنبیه و توبیخ و یا در مواردی توسل به انتقاد از ویژگی های بارز والدین می باشد. در مدیریت این نوع والدین جملات کلیشه ای دیده می شود: 《برای اینکه با ارزش باشی باید معیار های من را در نظر داشته باشی》. در این جملات یا تکیه بر عنصر اجبار روانی است و یا با تاکید بر روی تلقین خودپنداری ایده آل، درصدد جلب توجه به سوی موارد موافق با نظرات خودشان هستند. این گروه از والدین در نقش یک منتقد می خواهند ثابت کنند که همیشه درست می گویند. انتقاد اینها بر مبنای ارزشیابی رفتار درست یا غلط نبوده و در مجموع درصدد تحقیر فرزند بر می آید؛ کودکان از ۱/۵ سالگی قادر به درک استانداردهای اخلاقی هستند. کودک حتی قبل از دبستان می بیند که از رفتار غیرقابل قبول او جلوگیری نمی شود، مضطرب شده و حتی آن را دلیل عدم علاقه والدین تلقی می کند. تذکر توام با احترام حتی در هنگام مشاجره، زمینه گفتگوهای بعدی در آینده را باحت تر میسر می کند؛ در حالی که طعنه نه فقط مانع ازتباط می شود، بلکه روابط انسانی را نیز نابود می کند. به کار بردن جملات جهت دار مثل 《فریبرز بی مغز》 عوارض منفی بسیاری به دنبال دارد.
*برای خواندن یک مورد عینی از این نوع والدین و پیشنهاد هایی برای جلوگیری از کج رفتار بودن آنها به فصل دوم از متن کتاب مراجعه کنید*
#چهل_شیوه_مدیریت_نادرست_در_خانواده
#عباس_صادقی  #فاطمه_حسینی_دولت_آبادی
#انتشارات_وارسته
#قسمت_هجدهم
@sigmund1freud1
Instagram.com/sigmund1freud1
Sigmund1freud1 pinned «با سلام خدمت به همراهانمون خیر مقدم میگیم به افرادی که جدیدا به کانال وارد شدن با جستجو کردن هشتگ های #فروید و #زیگومند_فروید میتونین به آرشیو خوب کانال در ارتباط با فروید دسترسی پیدا کنید. برخی از مطالب و نوشته هایی که از فروید تا به اینجا در کانال قرار داده…»
۱۹- والدین بسیار صرفه جو
یکی از حوزه های مهم در حوزه مدیریت سیستم های کلان اجتماعی، خط مشی های اقتصادی است. بر همین اساس جز غیرقابل انفکاک از مدیریت خانواده تعیین برنامه های اقتصادی است. والدین بسیار صرفه جو به والدینی گفته می شود که در امر مخارج روزمره گرفتار سختگیری افراطی هستند، حتی این روند در رفع نیازهای ضروری خانواده هم مطرح می شود. در چنین مدیریتی مسائلو مراحل مختلف مدیریت با یکدیگر دچار اختلاط شده و جداسازی هزینه های ضروری و غیرضروری بر یک منوال جریان دارد. از پاداش های مادی صرف نظر شده. البته اعمال چنین سبک اقتصادی رابطه ای با سطح درآمد خانواده ندارد. آنچه ویرگی های این نوع والدین را پررنگتر می کند عدم تمایل آنها (بخصوص پدر)، در مصرف متعادل هزینه ها و رفع نیازهای مختلف خانواده است، یعنی تنها توجه به نیازهای اولیه و عدم رسیدگی به سایر نیازها. در مجموع بر مبنای تقسیم بندی نیازها نمی توان نیازهای انسان را صرفا نیازهای مادی فرض کرد و نیازهای غیرمادی هم از طیف وسیعتر و هم از اهمیت قابل توجهی برخوردارند. از دیدگاه متخصصان علوم رفتاری سهم قابل توجهی از پاداشها را پاداشهای مادی در بر می گیرد و اصولا ایجاد کردن رغبت در کودکان از طریق این گروه از پاداشها به شرط آنکه به موقع مورد استفاده قرار گیرند کارسازتر خواهد بود.
*برای خواندن یک مورد عینی از این نوع والدین و پیشنهاد هایی برای جلوگیری از بسیار صرفه جو بودن آنها به فصل دوم از متن کتاب مراجعه کنید*
#چهل_شیوه_مدیریت_نادرست_در_خانواده
#عباس_صادقی  #فاطمه_حسینی_دولت_آبادی
#انتشارات_وارسته
#قسمت_نوزدهم
@sigmund1freud1
Instagram.com/sigmund1freud1
Sigmund1freud1 pinned Deleted message
۲۰- والدین بسیار مقایسه گر
در حوزه های انسانی هم همانند حوزه های مادی از اندازه گیری بحث می شود و مقصود از آن مقایسه افراد با یکدیگر است. ویژگی های ظاهری، توانمندی های فردی، خصوصیات خلقی و ارائه رفتارهای قابل قبول اجتماعی کودکان از همان ابتدا یکسان نیست و از سوی دیگر نگرشها، رفتار و شخصیت والدین الگوی ویژه ای از تبادل اجتماعی را بین کودک و هر یک از والدین ایجاد می کند. در حال حاضر روانشناسان معتقدند که روابط کودکان با افرادی که مراقبت از آنان را بر عهده دارند پایه های مهمی برای رشد عاطفی و شناختی آنان محسوب می شود. تاثیر متقابل رفتار پدر و مادر در خلق و خوی کودک را 《اصل دو سویه》رفتاری می نامند. بر اساس این اصل، والدین و کودکان بر یکدیگر تاثیر متقابل خواهند گذاشت. هرچند والدین در ابتدای تولد فرزندشان آنان را زیباترین، باهوش ترین و... می نامند اما طولی نمیکشد که نسبت به این رویه تغییر موضع داده و در ذهن و حتی در مقام عمل به برانداز کردن و مقایسه کردن فرزندشان با دیگران می پردازند. اولین پیامد مقایسه کردن لطمه وارد شدن به عزت نفس و اعتماد به نفس فرزندان بوده و پیامد دیگر آن در جهت وابستگی به بزرگسالان خواهد بود. بهتر است هر فرد را با توجه به وضعیت گذشته اش، حال و اهدافی که در نزد خود ترسیم کرده مورد مقایسه قرار دهد. چرا که در غیر این صورت منجر به فشارهای روانی خاصی می شود که در اولین قدم با از بین بردن عزت نفس همراه خواهد شد.
*برای خواندن یک مورد عینی از این نوع والدین و پیشنهاد هایی برای جلوگیری از بسیار مقایسه گر بودن آنها به فصل دوم از متن کتاب مراجعه کنید*
پی نوشت: طبق قرار قبلی بیست شیوه از چهل شیوه کتاب توضیح داده شد. برای مطالعه هر چهل شیوه لطفا متن کتاب را از فروشگاه های معتبر تهیه فرمایید.
#چهل_شیوه_مدیریت_نادرست_در_خانواده
#عباس_صادقی  #فاطمه_حسینی_دولت_آبادی
#انتشارات_وارسته
#قسمت_بیستم
#قسمت_آخر
@sigmund1freud1
Instagram.com/sigmund1freud1
Sigmund1freud1 pinned «۱- والدین همه کاره از ویژگی های بارز این نوع والدین میتوان به توجه بیش از حد به تمامی امور فرد حتی امور جزئی نام برد. دلهره ی ابتدایی آنها ترسیدن از بوجود آمدن مشکلی است که باعث از دست دادن فرزندشان بشود است، اما برای این نوع نگرانی ها پایانی وجود نخواهد داشت.…»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
درمان مبتنی بر #شفقت :
کریستین نف از مطالعات و تأثیر درمان " #خودشفقتی " بر زندگی می گوید.
#کلیپ
زیر نویس فارسی
کانال روانشناسی زیگموند فروید 👇🏻
@sigmund1freud1
با سلام
در حال تهیه 《محتوا مفید》 برای کانال و صفحه هستیم.
از صبر و شکیبایی شما متشکریم 🙏🏿
@sigmund1freud1
با سلام
تشکر از همراهی شما 🌹
از امروز با همراهی شما کانال با محتوای مفیدتر از نو شروع به کار می کند.
سپاس 🙏🏿
2025/07/05 16:47:27
Back to Top
HTML Embed Code: