Telegram Web Link
رهبر حکیم انقلاب اسلامی خرداد ۴۰۳ به بشار هشدار دادند که غرب قصد دارد با وعده‌هایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهد کرد، سوریه را از معادلات منطقه خارج کند.
رویترز چندی پیش خبر داد که آمریکا به دمشق وعده داده که در ازای قطع رابطه با ایران، ۳۰ آذر ۴۰۳ تحریم‌ها را بردارد.
و فیه آیات...
@syjebraily
📷 گزارش تصویری| مراسم روز دانشجو؛ دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان، امروز.
@syjebraily
روایت ناگفته از ریشه‌های اقتصادی سرنگونی قذافی

در ابتدای دهه ۲۰۰۰ لیبی به سوی آشتی با غرب چرخش یافت. قذافی از حمله آمریکا به افغانستان حمایت کرد و با برنامه «جنگ علیه تروریسم آمریکا» از نزدیک همکاری داشت. با برداشته شدن تحریم‌های سازمان ملل در سال ۲۰۰۳ شخصیت‌های کلیدی اطراف قذافی و از همه مهمتر پسرش «سیف الاسلام قذافی»- فارغ‌التحصیل مدرسه اقتصاد لندن- مصرانه خواستار اتخاذ اصلاحات نئولیبرالی شدند. قدرت گرفتن جناح نئولیبرال درون دولت لیبی در پافشاری مصرانه سیف‌الاسلام مشهود است. او در سخنرانی سال ۲۰۰۸ در گردهمایی جوانان لیبی گفت: «همه چیز باید خصوصی شود».
در اواخر دهه ۲۰۰۰ آمریکا و رهبران اروپایی که در گشایش منابع وسیع نفت و گاز لیبی به روی مالکیت خارجی سود سرشاری می‌دیدند، قاطعانه از مسیر نئولیبرالی لیبی حمایت کردند. لیبی بزرگترین منابع نفتی ثبت شده آفریقا را دارد و جز ۱۰ کشور صاحب بزرگترین ذخایر نفتی جهان رده‌بندی می‌شود. به علاوه لیبی در میان کشورهای آفریقایی رتبه چهارم ذخایر گازی را دارد. در این زمینه چرخش نئولیبرالی با حمایت سیف‌الاسلام و دیگر شخصیت‌های نزدیک به قذافی با برداشته شدن تحریم‌ها از لیبی و پذیرش بین‌المللی رژیم قذافی همراه شد. دیدارهای رسمی و پی در پی سیاستمداران مشاوران و دانشگاهیان غربی از لیبی (برای نمونه کاندولیز رایس، تونی بلر، سیلویا برلوسکونی، بنیامین باربر، آنتونی گیدنز، جوزف نای و مایکل پورتر) نشان از آمادگی بازدیدکنندگان برای تایید دولت لیبی علی رغم تداوم سرکوب سیاسی داشت.
سیاست‌های نئولیبرال نابرابری را به ویژه پس از بحران ۲۰۰۸ و کاهش قیمت نفت تشدید کرد. طبق آماری که غالباً به آن استناد می‌شود در آستانه انقلاب ۲۰۱۱ بیست درصد مردم بیکار و یک سوم جمعیت لیبی زیر خط فقر زندگی می‌کردند. اما در همان زمان موسسات مالی بین‌المللی از مسیر نئولیبرالی لیبی ابراز خرسندی می‌کردند. صندوق بین‌المللی پول در گزارش ۱۵ فوریه ۲۰۱۱ خود ضمن تحسین دولت لیبی گفت: «برنامه بلند پروازانه خصوصی‌سازی بانک‌ها و توسعه بخش نوبنیاد مالی در حال اجراست. بانک‌ها تا حدی خصوصی شده‌اند نرخ بهره آزاد و رقابت حمایت شده است... به علاوه با کمک صندوق بین‌المللی پول تلاش‌هایی برای بازسازی و مدرن سازی بانک مرکزی لیبی در جریان است».
صرفا دو روز پس از انتشار این گزارش خوشبینانه، کنشگران در بنغازی مردم را به شرکت در تظاهرات یوم الغضب (روز خشم) فراخواندند...
آگوست ۲۰۱۱ رژیم قذافی فروپاشید.

برشی از کتاب «تبار خیزش: مسائل سرمایه‌داری معاصر در خاورمیانه» نوشته آدم هنیه

@syjebraily
سقوط سوریه؛ افول آمریکا یا افول ایران؟

گفت‌وگو با دکتر فواد ایزدی را در کانال یوتیوب حکمران مشاهده بفرمائید.
https://youtu.be/ZNTobJ9GOnA
بازتاب| وب سایت ایتالیایی ANTIDIPLOMATICO محورهای اصلی یادداشت منتشر در روزنامه تهران تایمز درباره نقش سیاست‌های نئولیبرال در سقوط اسد را ترجمه و بازنشر کرده است.
https://www.lantidiplomatico.it/dettnews-il_neoliberismo_ha_spianato_la_strada_alla_caduta_di_assad/45289_58183/

@syjebraily
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وقتی مکانیسم‌های و فرآیندهای سیاسی کشور به نحوی است که سیاستمدارانی فاقد ایده و افق تولید می‌کند، طبیعی است که ذینفعان ذی‌نفوذ برای این سیاستمداران مسئله تعریف کنند.
@syjebraily
شما حزب‌الله لبنان را نگاه کنید، ببینید، حماس را ببینید، جهاد را ببینید، نیروهای مبارز فلسطینی را ببینید؛ این‌همه روی اینها فشار آمد. مصیبتی که بر حزب‌الله وارد شد، شوخی بود؟ حزب‌الله کسی مثل سیّدحسن نصرالله را از دست داد؛ این چیز کمی بود؟ حملات حزب‌الله، قدرت حزب‌الله، مشت محکم حزب‌الله بعد از این، بیشتر از قبل شد؛ این را دشمن هم فهمید و قبول کرد. آنها خیال کردند حالا که ضربه زدند، میتوانند وارد سرزمین لبنان بشوند، حزب‌الله را عقب بزنند مثلاً تا نهر لیتانی، و جلو بیایند؛ نتوانستند بیایند. حزب‌الله با کمال قدرت ایستاد؛ کاری کرد که خود آنها آمدند گفتند: آتش‌بس! مقاومت این است| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
@syjebraily
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر پزشکیان
سلام علیکم
می‌دانید با حذف ارز نیما و تعیین نرخ ارز به شکل توافقی، ارز چقدر گران می‌شود؟
می‌دانید کدام کالاها به چه مقدار گران خواهد شد؟
می‌دانید ذینفعان این گران‌سازی ارز چه‌کسانی هستند و چقدر از سفره ملت کسر به جیب آنها واریز خواهید کرد؟
@syjebraily
هنر آمریکا در ماجرای سقوط بشار اسد چه بود؟

گفت و گوی حکمران با دکتر حسین صمصامی را در لینک زیر ببینید.

https://youtu.be/2YoQYWYivds
حذف ارز نیمایی، یک پروژه مشابه حذف ارز ۴۲۰۰ است. قهرا تبعات مشابه اقتصادی و اجتماعی خواهد داشت.
@syjebraily
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر روابط حسنه با آمریکا و رفع تحریم‌ها و اجرای FATF و جذب سرمایه‌گذاری خارجی راه حل مسائل اقتصادی است، چرا اقتصاد ترکیه گرفتار تورم هولناک و سقوط ارزش پول ملی است؟
@syjebraily
به مناسبت پروپاگاندای نئولیبرالیسم ایرانی برای لیبرتاریانیسم آرژانتینی، این یادداشت را مجددا مطالعه فرمائید.
این ماشین پروپاگاندا، هم بر قدرت و ثروت متکی است، هم مزدور زر و زور است. حقیقت، برای جاری شدن در قلوب و اذهان ملت، به یاری تک تک شما نیاز دارد.

https://farsnews.ir/syjebraily/1732561981922540515
@syjebraily
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📌هر وقت میخواهند ایده گران‌سازی را اجرایی کنند، لشگری از اقتصاددانانِ حامی سرمایه‌داری را می‌فرستند تا با دروغ، مسئولین و مردم را به گرانی راضی کنند...
#مکتب_گران‌کن
@syjebraily
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
می‌گویند چرا به ما می‌گوئید لیبرال! بسیار خب. ما نمی‌گوئیم! شما بفرمایید لیبرالیسم چیست و با آن مرزبندی کنید. شما بگوئید نسخه‌های IMF چیست و با آنها مرزبندی کنید!
وقتی سیر سیاست‌های اقتصادی اجرا شده در کشور را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم قدم به قدم نسخه‌های صندوق بین‌المللی پول پیاده شده است.
صندوق بین‌المللی پول تنها پزشکی است که به بیمار، همراه نسخه وام هم می‌دهد؛ و ایران تنها بیماری است که این نسخه را بدون اخذ وام اجرا کرده است.
چه چیزی سیاستمدار را کور می‌کند که نمی‌تواند از تجارب خودمان و دیگران عبرت بگیرد؟ ایدئولوژی کارشناسان و منافع سرمایه‌داران!
@syjebraily
2025/07/08 22:38:51
Back to Top
HTML Embed Code: