This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ادوارد یانگ/ فیلم‌سازانی که باید بشناسیم

🔹 تایوان در 400 سال اخیر حضور نیروهای خارجی متفاوتی را در خاکش تجربه کرده و از دهه 1970 به بعد به خاطر بالا گرفتن اختلافاتش با جمهوری خلق چین، مدتی طولانی را در انزوا به سر برد. این اتفاق باعث شد که طبقه متوسط مستقل تر از همیشه رشد کنه و آغازگر موج نویی در فرم‌های هنری مثل ادبیات، شعر و تئاتر بشه . این موج در دهه 80 به سینمای تایوان رسید با حضور چهره‌های شاخصی مثل ادوارد یانگ و هو شیائو شین.

🔹 در این ویدئو سعی کردم خیلی خلاصه ادوارد یانگ را معرفی کنم. مردی که مدرک کارشناسی ارشد مهندسی برق داشت، یکی از اولین کسانی است که دوره آی‌تی را در آمریکا گذرونده اما یک روز تصمیم می‌گیره به تایوان برگرده و به یکی از بزرگترین آرزوهاش یعنی فیلمسازی بپردازه.

🔹 اکثر فیلم‌های یانگ به زندگی شهری و مشکلات انسان‌هایی می‌پردازه که بین سنت و مدرنیته گرفتار شده‌اند. اگه با دیدن فیلم‌های طولانی با خرده پیرنگ‌هایی متعدد مشکلی ندارید، دیدن فیلم‌های یانگ را بهتون پیشنهاد می‌کنم.

🔹 ویدئو را با کیفیت خوب در یوتوب ببینید
https://youtu.be/tZc52J7QRPY

@tasteofberry
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شهرام مکری/ فیلم‌سازانی که باید بشناسیم

🔹 چند ماهی از اولین باری که «جنایت بی‌دقت» رو دیدم می‌گذره و همچنان شخصیت تکبعلی‌زاده و داستان خلاقانه‌ای که شهرام مکری با دستکاری تاریخ روایت کرده جلوی چشم منه. حسین تکبعلی‌زاده را شاید نشناسید ولی حتما درباره جنایت آتش زدن سینما رکس چیزهایی شنیدید.

🔹 این فیلم بهونه‌ای شد که یکبار دیگه تمام کارهای مکری رو ببینم و این ویدئو رو بسازم. ویدئویی درباره فیلمسازی که عاشق بازی‌های زمانی دایره شکل، جنایت و سینماست.

ویدئو را با کیفیت خوب در یوتوب ببینید

https://youtu.be/EzvELowB6D4

@tasteofberry
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اپیچاتپونگ ویراستاکول / فیلمسازانی که باید بشناسیم
 
🔹 به نظرم تماشاگران فیلم‌های ویراستاکول به دو دسته تقسیم می‌شوند. یا حسابی حوصله‌اشون سر می‌ره و اصلا نمی‌توانند با فیلم ارتباط برقرار کنند یا تحت تاثیر فضای عجیب و غریب و جادویی فیلم‌های او قرار می‌گیرند و چیزی شبیه به مدیتیشن را تجربه می‌کنند.

🔹 من اولین فیلمی که از ویراستاکول دیدم، عمو بونمی می‌تواند زندگی‌های گذشته‌اش را به یاد بیاورد بود، حدود ده سال پیش دیدمش و بعد از تمام شدنش نمی‌دونستم نظرم درباره فیلمی که دیدم چیه. حتی بعد از دیدن فیلم‌های قدیمی ویراستاکول و گورستان شکوه مطمئن نبودم که از این فیلمساز خوشم میاد نه ولی با دیدن مموریا، جدیدترین فیلمش که جایزه هیات داوران جشنواره کن را کسب کرد، مطمئن شدم. من از فیلمساز خوشم میاد.

🔹 ویراستاکول همیشه از تاثیرپذیریش از سینمای ایران و تایوان گفته و با توجه به مطالبی که ازش منتشر شده احتمالا منظورش از سینمای ایران، سینمای عباس کیارستمی است.
 
📎 نسخه باکیفیت ویدئو
https://youtu.be/5b8oGaLfSyk

@tasteofberry
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ریوسوکی هاماگوچی، روایت‌گر زندگی ژاپنی‌هایی‌ست که در دنیای مدرن بین قراردادهای اجتماعی و حوادث خارج از کنترلشان گیر افتادند. اگر سال‌های 2020 و 2021 برای سینمای جهان سال‌های سختی بود ولی هاماگوچی مزد تلاش‌های 13 سال فیلمسازیش رو با دو فیلم «ماشین مرا بران» و «چرخ بخت و فانتزی» از جشنواره‌های کن و برلین گرفت.

🔹فیلمسازی که خودش را مدیون کیوشی کوروساوا، جان کاساوتیس و اریک رومر می‌دونه و احتمالا حداقل یک اسکار رو هم می‌بره.

🔹کیفیت خوب ویدئو

https://youtu.be/m02IOClBAcw

@tasteofberry
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹 یکی از کنجکاوی‌ برانگیزترین فیلم‌های جشنواره کن امسال، فیلم مثلث اندوه ساخته روبن استلند کارگردان سوئدی است. استلند کارش را با ساخت مستند درباره اسکی شروع کرد و سپس بعد از یک سال مردود شدن در مصاحبه به مدرسه فیلمسازی رفت.

🔹 استلند می‌گه در مدرسه فیلمسازی متوجه شد که دوست داره فیلمسازی شبیه میشائیل هانکه و روی اندرسون بشه. در این ویدئو او اطلاعات جالبی درباره منابع الهامش درباره فیلمسازی می‌ده و درباره فیلم جدیدش، مثلث اندوه صحبت می‌کنه. در ویدئو چند استوری بورد از فیلم جدیدش هم موجوده.

📎 ویدئو را با کیفیت خوب در یوتوب ببینید

https://youtu.be/FbV3uZadg1E

@tasteofberry
🔹 سال گذشته کمتر کسی فکرش را می‌کرد که نخل طلای کن به ژولیا دوکورنو برسه حتی همین الان هم باور این مسئله برای من کمی سخته ولی یک سری جوایز به فیلمسازهایی مثل ویراستاکول یا فرهادی و حتی کاراکس و کواسمانن قابل حدس بودند.
 
🔹 فیلمسازهای این دوره از جشنواره را هم میشه به چند دسته عمده تقسیم کرد.
 
🔸 جایزه‌ بگیرها – فیلمسازانی مثل برادران داردن، کریستین مونجیو، هیروکازو کورئیدا و روبن استلند علاوه بر نخل طلا جوایز مختلف دیگه‌ای را هم از جشنواره گرفتند. این‌ها فیلمسازهایی هستند که معمولا دست خالی از جشنواره برنمی‌گردند مخصوصا داردن‌ها و مونجیو. برای مثال پارسال ویراستاکول جزو این دسته بود که بازهم جایزه برد.
 
🔸 جوان‌ها – فیلمسازان جوانی که معمولا در سال‌های گذشته در بخش‌ها دیگر جشنواره جوایز مهمی مثل بهترین فیلم بخش نوعی نگاه و یا دوربین طلایی را بردند. مثل علی عباسی و لوکاس دونت. پارسال یوهو کواسمانن جزو این دسته بود که به صورت مشترک با اصغر فرهادی جایزه برد.
 
این پست را به صورت کاملتر می‌توانید در اینستاگرام ببینید: 
https://www.instagram.com/p/CddaI7vOMGC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
فیلم «عنکبوت مقدس» ساخته علی عباسی دیروز اولین نمایشش را در جشنواره کن داشت. با توجه به جدول فیلم فرانس و اسکرین دیلی می‌توانیم بگیم که بین منتقدها درباره این فیلم اختلاف سلیقه زیادی وجود داره.

منتقد تلگراف ستاره‌های کامل را به فیلم داده در حالی که منتقد آلمانی جدول اسکرین دیلی آن را بی‌ارزش دانسته. در جدول فیلم فرانس هم دو منتقد آن را شایسته نخل طلا دانستند.

تا به امروز رتبه فیلم‌ها در جدول اسکرین دیلی
1- Armageddon Time از James Gray
2- Eo از Jerzy Skolimowski
3- Triangle of Sadness از Ruben Östlund
3- R.M.M از Cristian Mungiu

در جدول فیلم فرانس
1- Armageddon Time از James Gray
2- Tchaikovsky's Wife از Kirill Serebrennikov
3- Eo از Jerzy Skolimowski

@tasteofberry
علی عباسی در نشست خبری #عنکبوت_مقدس

این داستان واقعی سعید حنایی نیست. این فیلم با الهام از این پرونده ساخته شده. من فکر می‌کنم از لحاظ اخلاقی غلطه که داستان واقعی سعید حنایی را بسازیم چون این پرونده شامل انسان‌های واقعی می‌شه که برخی از آن‌ها هنوز زنده هستند و شاید نخواهند که درگیر این فیلم بشوند.

من حتی نمی‌دونم که داستان واقعی این زن‌ها (قربانی‌ها) چیه. فکر می‌کنم داستان واقعی اینه که این‌ها انسان هستند. داستان واقعی اینه که در فقر وحشتناک بودن . داستان واقعی اینه که وقتی 14 سالشون بود ازدواج کردن . وقتی 23 سالشون شد دو تا بچه داشتند و توی خیابون بودن وقتی 19 سالشون بود. وقتی 35 سالشون شد تمام دندون‌هاشون رو از دست دادن. داستان واقعی اینه.

آیا ما به این مسئله به درستی پرداختیم؟ من فکر می‌کنم که ما گوشه‌ای از آن رو نشون دادیم.

@tasteofberry
اولین نمایش فیلم «برادران لیلا» ساخته سعید روستایی به پایان رسید و ریویو و امتیازهای منتقدها در حال منتشر شدن است.
 
پیتر برادشاو، منتقد گاردین به فیلم 4 از 5 ستاره داده.
 
"سعید روستایی، فیلمساز ایرانی، یک درام خانوادگی بزرگ، جذاب و شخصیت محور را به سبک ایتالیایی-آمریکایی با صحنه عروسی بزرگ و نقش‌هایی از روکو و برادرانش ویسکونتی و پدرخوانده کاپولا ارائه می‌کند."
 
او در ادامه به بازی فوق العاده ترانه علیدوستی اشاره کرده و گفته خشم شعله‌ور لیلا از میان مایه بودن تحقیر آمیزشان و تلاش برای نجات آن‌ها از دست خودشان به فیلم قدرتی بخشیده که فیلم را به صحنه اوجش در عروسی می‌رساند. 

@tasteofberry
در جدول‌های فیلم فرانس و اسکرین دیلی فیلم سعید روستایی در میانه جدول قرار گرفته.

تا به امروز رتبه فیلم‌ها در جدول اسکرین دیلی

1- Decision to leave - پارک چان ووک
2- Armageddon Time - جیمز گری
3- Eo از Jerzy - اسکولیموفسکی
3- Tori and Lokita از داردن‌ها

در جدول فیلم فرانس

1- Armageddon Time - جیمز گری
2- Tchaikovsky's - کیریل سربرنیکوف
3- Eo - اسکولیموفسکی

@tasteofberry
سلام بچه‌ها

اختتامیه جشنواره کن که هم اکنون در حال برگزاری است رو احتمالا اینجا می‌ده

https://www.youtube.com/watch?v=TOYaxaXgDQU
بهترین بازیگر زن جشنواره کن زهرا امیر ابراهیمی

بهترین فیلمنامه پسری از بهشت

بهترین بازیگر مرد سونگ کانگ هو ❤️

جایزه هیات داوران به صورت مشترک برای فیلم Eo و کوهستان هشتم

جایزه بهترین کارگردانی پارک چان ووک

جایزه بزرگ مشترکا به کلر دنی و لوکاس دونت رسید

و نخل طلا به روبن استلند رسید ❤️❤️❤️❤️
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#کوستا_گاوراس⁩ ترکیبی از تکنیک‌های تمام دیکتاتورها برای سرکوب مخالف‌ها رو در فیلم‌هاش نمایش می‌ده. از محاکمه‌های دروغین و تطمیع گروه‌های تندرو تا اعدام‌های فوری.

او در نوزده سالگی یونان رو به مقصد فرانسه ترک کرد و بعد از تحصیل در رشته ادبیات، سینما و دستیاری کارگردان‌های شاخص فرانسوی به فیلمسازی مشغول شد.

گاوراس رو استاد ساخت فیلم‌های سیاسی سرگرم کننده می‌دونند. کارگردانی که دو باور مهم در فیلمسازی داره

🔸هر فیلمی سیاسی است حتی کمدی‌های استر ویلیامز

🔸فیلم، خطابه سیاسی یا کلاس درس تاریخ نیست

📎 در یوتوب ویدئو رو با کیفیت خوب ببینید:
‏⁦ youtu.be/3bQ8gXTEids
🐋 فیلم نهنگ آخرین ساخته دارن آرنوفسکی بالاخره منتشر شد. آرنوفسکی را با آثار جذابی مثل مرثیه‌ای برای یک رویا، قوی سیاه، کشتی‌گیر، پی و ... می‌شناسیم.

نهنگ با انتشار اولین تصاویر از برندان فریزر در نقش چارلی حسابی سر و صدا کرد. داستان معلمی 270 کیلویی و منزوی که می‌خواهد بعد از 8 سال با دختر نوجوانش ارتباط برقرار کند. نظر برخی از منتقدها درباره این فیلم را نوشتم.

📎 پست را به صورت آلبومی در اینستاگرام ببینید. خوشحال می‌شم نظراتتون را اونجا بخوانم.

لینک: https://www.instagram.com/p/Co9KSU4yB38/?utm_source=ig_web_copy_link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دوست داشتم امسال را با ویدئویی از شانتال آکرمن تموم کنم. این فیلمساز بلژیکی امسال، هفت سال بعد از مرگش، بیشتر از همیشه مورد توجه قرار گرفته. بر اساس آخرین نظرسنجی سایت اند ساند از نظر منتقدها فیلمش به اسم ژان دیلمن به عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما انتخاب شد.

ویدئو رو می‌توانید با کیفیت خوب در یوتوب ببینید.
https://youtu.be/Qh0GBVYl7nU

@tasteofberry
2024/05/16 02:48:39
Back to Top
HTML Embed Code: