Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#مشترکات_عرفانی #شرع_گریزی

🎥 در این فیلم از کوچک تا بزرگ، سماع می‌کنند ( البته به سبک خودشان یعنی فرقه #قادریه ) و حتی کودکان هم سری تکان می‌دهند و می‌چرخانند و چه بسا برایشان تفریح هم محسوب شود

همانطور که مشاهده می‌کنید، آنقدر این حرکات و اعمال آسان است که حتی کودکان نیز می‌توانند همراهی کنند. زحمت و طهارت و توجه قلبی هم لازم ندارد. این جماعت ساعت‌ها را به رقص و پایکوبی و چرخیدن تلف می‌کنند زیرا آسان است، و نامش را عبادت و سلوک می‌گذارند. اگر صوفیان مردِ عبادتند، چرا در نماز و قرائت قرآن و ادعیه‌ و خلاصه إحیای سنت چنین تلاشی ندارند؟! سر تکان دادن که از کودکان هم بر می‌آید! اما نماز اول وقت و نوافل و مستحبات برايشان تلخ، و سجده و رکوع برایشان صعب است، مگر شیطان سجده کرد که اولیائش سجده کنند؟! مگر شیطان دستور خداوند را پذیرفت که مریدانش بپذیرند؟ شیطان هم بازی درآورد، بهانه "خاک و آتش" بودن را پیش کشید. اتباعش نیز اهل بازی و بهانه‌اند. آن‌هایی هم که مثلا نمازی می‌خوانند، نمازشان مانند عقیده‌شان فاسد است. عبادت بی ولایت، کالعدم می‌باشد.

@tazvir3
#مشترکات_عرفانی

⚠️ إدعای إختيار در برزخ

شیخ ذبیح الله محلّاتی رحمه الله:

«در کتاب "مجالس العشاق" آمده که‌ #مولوی در مرض موت می‌گفت: از مرگ من غمناک مشوید، روح #حلاج بعد از صد و پنجاه سال به روح شیخ #عطار نیشابوری تجلّی کرد و مرشد او شد، پس در هر حالتی با من هستید و من نیز با شما هستم.»

📘 کشف الإشتباه در کجروی اصحاب خانقاه، ص ٣٨۵

👈🏻 دربارهٔ سید علی #قاضی نیز نقل شده:

«مهر و محبت و توجه آقای قاضی به شاگردان خود فقط منحصر به زمان حیاتشان نبود، بلکه اولیاء بعد از حلت‌شان سیطره و إحاطه کامل‌تری پیدا می‌کنند، چرا که از این زندان تنگ جسمشان نیز رها شده است. علامه #طباطبایی می‌فرمودند:
پس از ارتحال مرحوم قاضی روزی مشغول نماز بودم اما تحت الحنكم را ( که گشودن آن مستحب است ) باز نکرده بودم، ناگاه دیدم آقای قاضی تشریف آوردند و در همان حال که من به نماز ایستاده بودم تحت الحنکم را باز کردند و رفتند.
از آیت الله نجابت نیز نقل شده است: در ایام نوروز با چند تن از دوستان به زیارت مرقد آیت الله قاضی می رفتیم یکی از ما خطاب به روح آن جناب عرض کرد نوروز است و ما از شما عیدی می‌خواهیم. ناگهان در همان بیداری مشاهده کردیم که جسم آیت الله قاضی با عمامه و عبا و ابریقی از گلاب بیرون آمد و بر کف دست ما از آن گلاب ریخت و فرمود: من از خدا خواسته ام جسمم در برزخ در اختیار خودم باشد.
از استاد فاطمی نیا نقل شده که فرموده‌‌اند: هنوز هم مرحوم قاضی به خانه شاگرد شاگردان خود می‌آید و به آنان دستورات سلوکی می دهد.»

📕 عطش، ص ٩٨ عنوان: دستگیری پس از وفات.

پی‌نوشت‌:

إینکه شخصی إدعا کند روح من در برزخ در اختیار خودم می‌باشد، محتاج دلیلی قوی و معتبر است. آن هم با توجه به أحوالات سخت برزخ که امام صادق علیه السلام به شیعیان‌شان می‌فرمایند: "أَتَخَوَّفُ عَلَیْکُمْ فِی الْبَرْزَخِ" نگران أحوال شما در برزخ هستم. ( الکافی، ج ٣ ص ٢۴١ ) حال چرا و چگونه باید إدعای جناب قاضی را پذیرفت که‌ در برزخ با آن شرایط سخت و هولناک، ایشان اختیار رفت و آمدش با خودش بوده !!!!! مگر ایشان چه إمتیازی داشته که هزاران فقیه و عالِم در طول تاریخ تشیع نداشتند؟! لذا صِرف إدعا که نمی‌شود دلیل! برای حقیر روشن است که مسئله از چه سنخی می‌باشد، اما صلاح نیست صراحتا بیان کنم.

اما حلول روح حلاّج در عطار نیشابوری که مولوی إدعا کرده، تناسخ است و نه تنها فضل و کمال نیست، بلکه قدح و مذمت می‌باشد. زیرا إعتقاد به تناسخ کفر است. ( عیون أخبار الرضا علیه السلام، ج ١ ص ٢١٨ )

در أحوالات #شلمغانی و #نمیري نیز‌ گذشت که معتقد به تناسخ و حلول بوده‌اند.

مرتبط با این مطلب، اینجا را مشاهده فرمائید.

@tazvir3
#مشترکات_عرفانی #سراب_عرفان

🕎 سِرّ مگوی تصوف و عرفان‌ چست؟!

👤 هانری کُربَن مستشرق معروف، می‌نویسد:

رینولد نیکلسون * اسرار بزرگ صوفیان و عارفان که نباید به گوش مردم برسد را اینگونه بیان می‌کرد:

1⃣ خدای جهان، تو هستی ولی هنوز از قدرت خود استفاده نکرده‌ای و برای استفاده از قدرت خویش باید بدان پی ببری و برای پی بردن به آن قدرت، باید خود را تربیت کنی.

2⃣ نه پاداش اخروی وجود دارد نه مجازات اخروی، و این‌ها برای ترساندن عوام است.

3⃣ چون پاداش و مجازاتی وجود ندارد لذا عمل کردن به احکام دین بی فایده است.

اینها همان أسراری است که نباید به گوش نامحرمان می‌رسید، و سالک پس از پیمودن مراحل عرفان بر این أسرار آگاه می‌شود.

📙 ملّاصدرا، انتشارات جاویدان، چاپ پنجم، ص ٢٨۰

* وی جاسوس انگلیسی بود که سالیانی را به تصحیح و إحیای کتب صوفیه إشتغال داشت و خدمات زیادی به تصوف نمود. و به حق و صحیح أسرار صوفیان و عارفان را فهم کرده بود. مطالب بسیاری در تأیید این مسئله ارائه شده که ذکرش به طول می‌انجامد.

@tazvir3
#سراب_عرفان #جعل_تحریف #مشترکات_عرفانی #کشف_شهود

📝 نکته‌ای مهم و دقیق، پیرامون اصطلاحات صوفیه

🔷 شیخ جواد خراسانی رحمه الله:

هر مصطلحى را واضعى بايد، واضع اصطلاحات صوفیه كيست؟! و ابتداى حدوثش از كجا بوده؟ و آيا اين اصطلاحات صِرف محسّنات تشبيهيّة شعرى است؟ مانند عروض و بديع، نهايت آنكه بعضى تحسينات و تشبيهات را عروض و بعضى را بديع ناميده‏اند، و بعضى را هم عرفان ناميده‏اند. اگر چنين است پس عرفان هم شعبه‌ای از ادب است. نهايت آنكه چون اين تشبيهات راجع به مبدأ اعلى است در صحّت و جوازش مورد بحث خواهد بود و به هر حال عرفان نوعى از علم خواهد بود. بر فرض كه صحيح باشد، فضل علمى را واجد خواهد بود نه فضل مقامى، و اگر محض اصطلاح نيست بلكه اين اصطلاحات حاكى از معانى واقعيّه است نه شعريه و تخيُّليه، پس البته مستلزم عقيده است و ناشى از عقائد خواهد بود. پس عرفان جنبه دينى و اعتقادى به خود خواهد گرفت و فرق بين عارف و غير عارف فرق دينى و اعتقادى خواهد بود و بر اين فرض، آورنده آن عقائد كيست؟ و وضع اين اصطلاحات به جز از آورندهٔ دين روا نيست.

🔘 و اما آنچه #شبسترى گفته كه اخبار از حالات و مشاهدات است، غلط و تلبيس است، زيرا تأويلاتى كه ذكر كرده و ديگران‏ گفته‏اند همه‏اش موافق با اخبار از حالات و شهود نيست. ديگر اينكه بنابر اين از غير صاحب حالت اين تعبيرات جائز نيست. ديگر آنكه صاحب حالت بايد اخفاء كند نه اظهار. و اگر اظهار روا باشد در پرده گفتنِ اصطلاح چه خصوصيت دارد؟ و اگر غرض تعميم بر نااهلان است، پس شرح اصطلاحات يعنى چه؟ ديگر آنكه حالات يك نوع است و محصور، و يا مختلف و غير محصور. اگر مختلف است پس وضع اصطلاح را چه فايده؟ و اگر يك نوع است پس با آنكه مخالف است با تصريحاتشان كه مقامات بى‏نهايت است به چه دليل و از كجا دريافتند كه نوع واحد است؟ محض آنكه خودشان يك‏ نوع ديده‏اند، دليل نمى‏شود بر حصر. "عدم الوجدان لا يدل على عدم الوجود." پس دليلِ حصر بايد از شرع رسيده باشد، بعلاوه سبب آن يكنوع متحد است يا متعدد. اگر متحد است دليل بر اتحاد چيست و انحصار وى به طريق اهل عرفان چيست؟ و هم اختلاف شُعب آن چيست؟ و اگر متعدد است دليل بر تعدد چيست؟ و با تعدد باز دليل بر انحصار انواع سبب، به طرق و شعب عرفانى چيست؟

📜 یادداشتهایی از مخطوطات، ص ٧۵

@tazvir3
#شاهد_بازی #مشترکات_عرفانی

🔞 رواج همجنس‌بازی در غالب طوایف عرفانی و علت آن

✍🏻 شيخ ذبیح الله محلّاتی رحمه الله:

قاطبه مشايخ صوفيه به مرض لواط مبتلی هستند، تا جوانند اگر پولدارند فاعلند، تا هنگام پيری مفعول می‌شوند، و اگر بی‌پول هستند در ايام جوانى هم مفعولند، لعهنم الله. چنانچه أكابر و بزرگان #بابيه هم همين طورند. درباره "ملاحسينعلی" كه يكى از ائمه و بزرگان بهائيه مى‌باشد، شخصى خودش تعريف می‌كرد كه «من در ايام جوانى مكرر خدمت او می‌رسيدم و كام دل از او می‌گرفتم، چون او امام شد و در عکّا رفت، اتفاقا گذار من به آنجا افتاد. ديدم دستگاه سلطنتى دارد. روزى به مجلس او وارد شدم به ناگاه نظرش بر من افتاد، ديدم نظر طولانى در من نمود، من از آمدن پشيمان شدم، گفتم هم اكنون رئیس شده است و به خاطر آورده است معامله مرا با خودش، پس ديدم مردم دست و پای او را می‌بوسند و نيم‌خورده او را برا استشفا می‌برند. چون هنگام غروب آفتاب شد و مردم را اذن انصراف داد، من برخواستم بروم، ديدم اشاره كرد بنشين؛ من چاره نداشتم و چنان پنداشتم كه ميخواهد از من انتقام بگیرد. چون مجلس خلوت شد در را بست و گفت: اخوی جان من و تو برادرم، اگر همان اقتضای جوانى در شما هست از طرف من مانعى نيست و من همان شخص كه بودم هستم. چون اين سخن را از او شنيدم در بحر تفكر فرو رفتم و همی تعجب می‌كردم كه او ادعای امامت می‌كند و اكنون براى لواط دادن حاضر است. من سر در پيش انداختم در فكر فرو رفتم و جواب او را نگفتم، بناگاه ديدم زيرجامه خود را بيرون در آورد و به نزد من آمد و پشت خود را بر من نمود گفت مشغول كار خود بشويد... سپس مبلغی پول به من داد و مرا روانه كرد.»

⚠️ و مردمی كه به مذهب بهائيه می‌گروند يا به جهت فقر و پريشانی اين طريقه را اختيار می‌نمايند كه به نانی برسند، يا به جهت شهوترانی! چون مذهبى است كه ترخيص در همه فحشاء و منكرات در او هست، اين است كه مردم لا ابالی كه پابند به مذهبى نيستند، می‌روند طريقه بهائيه يا صوفيه را اختيار ميكنند براي شهوترانی فقط.

📓 کشف الإشتباه در کجروی اصحاب خانقاه، ص ٣٩۴

به چند نکته باید توجه نمود:

بحث همجنس‌گرائی در برخی طوایف عرفانی را باید از نگاه دقیق و ریشه‌ بررسی کرد. می‌دانیم که مؤسس این عمل شنیع در مردان و زنان، شیطان ملعون است، لذا یک مسئله تصادفی و إتفاقی نیست. افرادی که دلداده شیطانند، برای قُرب به او باید اعمالی که درجه بالایی از قباحت و گناه را دارد مرتکب شوند. هرچه گناه بزرگتر و شنیع‌تر، عنایت شیطان به آنان بیشتر؛ طبق روایات، با "تفخیذ" لواط شکل میگیرد، اما خود لواط (دخول) کفر بالله است! ( وسائل الشیعة، ج ٢٠ ص ٣٣٨ ) حال اولیاء شیطان برای رسیدن به مدارج بالای شیطانی، اگر أعمالی را که کفر است مرتکب شوند برادری خود را به شیطان اثبات کرده‌اند. لذا این مسئله برای منحرفین، صِرفا برای لذت نیست ( هرچند لذتش را هم شیطان به آنان إلقاء می‌کند ) بلکه آثارش برای آنان مهم‌تر است. یعنی چون این عمل کفر بالله است، عنایت بیشتری از جانب شیطان را در پی دارد. شخصی مثلا ۶٠ _ ٧٠ ساله، دیگر لذت برایش چندان معنائی ندارد تا مرتکب لواط شود، زیرا انسان در سنین بالا قوه شهوت چندانی ندارد و بلکه غالبا خالی از این مسئله می‌باشد. لذا نه برای او لذت دارد تا مفعول شود، نه برای شخص فاعل لذت دارد که با یک پیرمرد لواط کند. پس آثارش برای آنها مهم است، نه صرفا لذت؛ این است که شیطان در میان صوفیان و فِرق انحرافی، بیشتر به "سجده بر خودش و لواط و ترک شرع" اصرار بیشتری دارد نسبت به أعمال دیگر؛ لعنهم الله.

@tazvir3
#مهدویت

📸 دعائی که امام صادق علیه السلام تعليم فرمودند، تا اگر دوره غیبت و فتنه را درک کردیم، به خواندن آن مداومت ورزیم

@tazvir3
#مهدویت

📢 نگرانی اهل بیت علیهم السلام از اوضاع شیعیان در عصر غيبت

🔻 در روایات فراوانی به فضای غبارآلود و حیرت دینی در دوره غیبت حضرت مهدی عجل الله فرجه اشاره شده است. حزن و اندوه و حتی اشک امام برای شیعیانش در این دوره، حاکی از شدت تحیّر و غربال است. در روایات ذیل، فضائی که امام از دوره غیبت به دست می‌دهند، بسیار قابل تأمل و حتی الان برای ما ملموس است. فضايی نگران‌کننده از سرگردانی و بی‌سروسامانی و یتیمی شیعیان.

الف) در روایتی، صقر بن أبي دُلَف از امام جواد علیه السلام دربارهٔ امامان بعد از ایشان سؤال می‌کند، امام وقتی به معرفی حضرت مهدی عجل الله فرجه می‌رسند، به شدت گریه می‌کنند! صقر علت گریه را می‌پرسد. امام می‌فرمایند: او غیبتی طولانی دارد که اکثر قائلین به امامتش از عقیده خود باز می‌گردند، بسیاری درباره او شک می‌کنند، ذکر و نامش از یادها می‌رود، یاد کنندگانش را مسخره می‌کنند و عجله‌کنندگان درباره او هلاک می‌شوند. «کمال الدین، نشر تهران، ج ٢ ص ٣٧٨»

ب) در گزارشی أبی‌غانم، دوره غیبت حضرت مهدی عجل الله فرجه را از لسان مبارک امام حسن عسکری علیه السلام اینگونه توصیف می‌کند که امام فرمودند: "شیعیان در آن دوره متفرق و سرگردان می‌شوند." أبی‌غانم گوید: پس از شهادت ایشان، شیعیان متفرق شدند، برخی به جعفر کذّاب مایل شدند، برخی متحیر و سرگردان شدند، برخی بر دین خود ثابت ماندند و برخی هم گمراه شدند. «کمال الدین، نشر تهران، ج ٢ ص ۴٠٨»

و امام صادق علیه السلام همین فضا را مدنظر داشتند که به عبدالله بن سِنان فرمودند:

بزودی شبهه‌ای بشما روی خواهد آورد و امامی که هدایت کند در بین شما نیست. تنها کسانی از این شبهه نجات خواهند یافت که دعای غریق را بخوانند. گفتم: دعای غریق چگونه است؟ فرمودند: می گویی: یا الله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ. «کمال الدین، نشر تهران، ج ٢ ص ٣٥١»

أَيْنَ الْمُدَّخَرُ لِتَجْدِيدِ الْفَرائِضِ وَالسُّنَنِ، أَيْنَ الْمُتَخَيَّرُ لِإِعادَةِ الْمِلَّةِ وَالشَّرِيعَةِ، أَيْنَ الْمُؤَمَّلُ لِإِحْياءِ الْكِتابِ وَ حُدُودِهِ، أَيْنَ مُحْيِي مَعالِمِ الدِّينِ وَ أَهْلِه.

@tazvir3
#مهدویت #سراب_عرفان

👈🏻 در بسیاری از روايات، به همین نکته کلیدی اشاره شده که "اگر امام را بشناسی، با غیبتِ امام و تأخیرش در ظهور، دينت آسیب نمی‌بیند." یعنی حضور و غیبت امام، در اعتقادت به آن حضرت تأثیری ندارد و دیگر شک و تردید نمی‌کنی و دچار یأس و فتنه نمی‌گردی.

وقتی در منابر و محافل علمی، هر روز یک رفیق جدید (أعم از کفّاش و راننده و کاسب و کلیدساز و عارف و سالک و آقاجون) برای امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) معرفی کنیم، و خواب و تَشَرّف و رؤیا و داستان و رُمّان ببافیم، معلوم است که مردم از "امام شناسی" محروم می‌شوند و با کوچکترین شُبهه متزلزل می‌گردند! آخر امامی که فقط در خواب دیگران می‌آید و پیغام برای دیگران می‌فرستد، به چه کار ما می‌آید؟!!!! چه دردی از دین و مذهب دوا می‌کند؟! یک امامی معرفی کرده‌ایم که عین اهانت به ساحت مقدس اهل بیت علیهم السلام می‌باشد! امامی بیکار و بی‌دغدغه و بدون برنامه! که نهایت رسالتش رفتن به خواب دیگران است و در فلان مسجد نشستن! شرم هم نداریم از این همه #جعل_تحریف و کذب! دستورالعمل برای تشرف هم که تا دلتان بخواهد زیاد است، و مُشَرَف شدگان بسیار!

@tazvir3
#مهدویت

🔹 مجلسی اول رحمه الله:

«... احكام الهى به گونه‌ای متغيّر شده است كه به غير از شمشير حضرت صاحب الأمر صلوات الله عليه اصلاحِ اين فساد نمى‌تواند كرد، و هر چند سعى در اصلاح كنند عين فساد مى شود، چون نشو و نماى عالميان بر باطل شده است و به اين عادت شده، و هر خوبى در نظر ايشان بد شده است و هر بدى خوب شده است. حق سبحانه و تعالى ظهور آن حضرت را نزديك گرداند و اگر مرگ دست داده باشد بفضل خود زنده گرداند كه همگى به اين سعادت فايز گردیم. بجاه محمد و عترته الطاهرين.»

📚 لوامع صاحبقرانى، ج ۵، ص ۴۹۵

🍃 اللهم عجّل لولیک الفرج

@tazvir3
#علمای_شیعه

📸 نمونه‌ای از تقوا و زهد فقهای شیعه

جرعه‌ای از دریا، ج ١ ص ١۴۵

بارها بیان شد که یکی از حربه‌های صوفیه برای جذب، این است که علماء را خالی از تقوا و معنویت، و غرق در علم ظاهر معرفی می‌کنند، و خود را صاحب ذوق و سلوک و طریقت و معنویات می‌دانند! اما کافی‌ست تقوا و زهد و معنویات فقهای شیعه را با صوفیان مقایسه کنید. از همان آغاز علمای ما به کثرت عبادت و تقوا و زهد مشهور بوده‌اند، آن هم زهدی که اهل بیت علیهم السلام آموخته‌اند، نه زهد جعلی صوفیه. ( عنوان #زهد را دنبال کنید ) و صوفیان همیشه به ترک شریعت و جهل و إباحه‌گری و سوءاستفاده از أموال مردم مشهور بوده‌اند. ( #شرع_گریزی و #جهل_به_دین و #علم_ستیزی را دنبال کنید. )

آنقدر نمونه‌های تقوا و عبادت در علمای ما بسیار است که ذکر آنان چندین جلد کتاب است. کدام تقوا و سلوکی از تفقّه و معرفت به حلال و حرام و شناخت سنّت و بدعت بالاتر است؟ اما افسوس اینها را علم ظاهر معرفی می‌کنند و حالات شیطانی و أضغاث أحلام را سلوک و معنويات!

دين فهمی برتر است یا دین داری ؟!

@tazvir3
2025/07/04 14:31:19
Back to Top
HTML Embed Code: