Telegram Web Link
لاله های وطن
تو را فریاد می زنم
در سکوت سنگ های آرامستانی به نام گلستان
و باغی به وسعت شهیدان
تو را ای کبوتر عاشق
که پیامت را به تاریخ رسانیده ای
تو را در لحظه لحظه زندگی می جویم
می پویم و افسوس؛ نمی یابم
گویی با رخت بستن صداقت و تعهد و مردانگی
تو نیز از میان ما رفته ای
سالهاست که تو را می جویم
در لابلای میز خدمت اداراتی که نامشان خدمت رسان است
و راهشان از مردم جدا
تو را در مسجد هم نمی یابم
چرا که سالهاست ساختمان های مساجدمان بزرگ و با شکوه شده است
اما بی هیچ نمازگزاری که دل در گرو خدا داشته باشند
تو را فریاد می زنم هر روز، هر لحظه و هر ثانیه
تا فریاد خفته مادرانی باشم که چهل سال است
نگاهشان به در خشکیده است
و بغض در گلو خفته پدرانی
که عصای پیری شان در دفاع از این سرزمین پرواز کرد.
من عاشقانه فریاد می زنم
با بغضی در گلو خفته
با ناله ای شکسته
و تورا می جویم
ای لاله پرپر شده حماسه
ای ایمان جاودانه بی نظیر
ای یادگار لحظه های دشوار
ای همیشه در قلبهای ما ماندگار
تو را می جویم
و می دانم که سالهاست انقلابی برایمان نمانده
تا از آن دفاع کنیم
تنها خاکی است در طمع دشمنان قسم خورده
و در دستان کفتارهای لباس میش پوشیده
و هویتی به یغما رفته
تو را می جویم و در هر جستجو با خود زمزمه می کنم:
« از خون جوانان وطن لاله» می دمد.
هادی زمانی
تهران- 13/12/1403https://www.tg-me.com/zamanipr
Forwarded from فلسفیدن
روز انسان

کوشیده اند و بسیار که با جدا کردن و بدتر، قطبی کردن زن و مرد، امکان وحدت انسانی برای تحقق حقوق ذاتی او را از میان ببرند. این حقوق و اصلی ترین آنها حق انتخاب در آزادی و عمل در استقلال است. مورد اول به تاثیرات و القاات نظری برای اتخاذ تصمیم راجع است و دومی به تاثیرات عوامل خارجی در اجرای این تصمیمات.
از این رو، روزها را به روز زن و مرد و نقش ها را به همین قید و بند تقسیم کرده و تضادها را جایگزین تفاوت ها کرده اند. نتیجه آن شده که جوامع از هم گسیخته، از هم گسیخته تر و مرزهای مانع وحدت، ستبرنر شده اند و بدتر از آن با چماق های زن ستیزی یا مردسالاری، جو سانسور را گسترده اند تا موضوع، از حیطه گفتگوی آزاد عقلانی به جنگ و ستیز مبدل شوند و عقیم مانند و راه حل های خروج از انواع از خودبیگانگی های دست ساز قدرت تمرکز یابنده ، نه پیدا شوند و نه بر سر آنها توافق همگانی ممکن شود.
از این رو پیشنهاد من برای ایرانیان و بشریت آن است که یک روز را به نام روز انسان برگزینند و در این روز، حقوق ذاتی این انسان و راه های صیانت یا دستیابی به آن را به بحث و فحص گذارند، باشد که طلیعه آن دگرگونی عظیمی باشد که انسان واقف بر حقوق خود بمثابه انسان، حفظ این حقوق را در دستور کار خود قرار دهد و مرزهای جنسی، قومی، ملی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ،،،، از میان روند و جامعه و انسان مصداق این سخن شود:
من و تو بی من و تو ما بشویم از سر ذوق
خوش و فارغ ز خرافات پریشان من و تو.

کاظم موتابیان

https://www.tg-me.com/Kazemmoutabian
Channel photo removed
Channel photo updated
Unknown paths in life may seem frighteningly caliginous but you have to choose one of two things; stop and let it be the end, or step into the shadows and explore what the unknown brings

مسیرهای ناشناخته در زندگی ممکن است به طرز وحشتناکی خطرناک به نظر برسند، اما شما باید یکی از این دو چیز را انتخاب کنید:
توقف کنید و اجازه دهید به پایان برسید،
یا قدم در سایه ها بگذارید و کشف کنید که ناشناخته ها چه چیز هایی براتون به ارمغان می آورند.
👍2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌐 استاد شفیعی کدکنی: آنها که می‌گویند به زبان محلی صحبت کنید در حال مقدمه سازی استعمارند...

کانال
#اکوتا
#اتحادیه_کشورهای_وارث_تمدن_ایرانی
@Ekotaa
+
👍2
سلام علیکم و رحمت الله
صبح زیبای خداوندی به خیر و سلامتی
روایت شده است که امام زین العابدین علیه السلام میفرمایند:
هرکه در هیچ کاری به مردم امید نبندد و همۀ کارهای خود را به خداوند واگذارد، خداوند هر خواسته ای که او داشته باشد اجابت کند
منبع:
محمدی ری شهری،۱۳۹۸، منتخب میزان الحکمه،جلد اول، صفحه۴۵۱ حدیث۲۱۵۵https://www.tg-me.com/zamanipr
Forwarded from Reza Lahiji @lahijireza
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️نعمت‌الله فاضلی از پارادوکس ایران و پارادوکس نوروز می‌گوید
🔸 پوستر جالب باشگاه گل‌گهر برای بازی با تراکتور


در این پوستر، ستارخان و باقرخان، دو قهرمان مشروطه از تبریز، در کنار حسین‌خان بچاقچی، رهبر قیام مردم سیرجان در دوران جنگ جهانی اول، قرار گرفته‌اند. ستارخان (سردار ملی) و باقرخان (سالار ملی) از پیشگامان نهضت مشروطه بودند که با رشادت‌های خود در برابر استبداد قاجار ایستادند و نمادی از مقاومت و استقلال‌خواهی ایران شدند. در سوی دیگر، حسین‌خان بچاقچی در سیرجان، با هدایت قیام مردم این منطقه علیه استعمار انگلستان، نام خود را در تاریخ مبارزات ملی ایران ثبت کرد.

هر دو شهر به دلیل هنر ارزشمند دست‌بافته‌های خود شهرت جهانی دارند؛ تبریز با فرش‌های اصیل خود به عنوان "شهر جهانی فرش" و سیرجان با گلیم‌های بی‌نظیرش به عنوان "شهر جهانی گلیم" در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.


@vatanyolii
#حافظه_تاریخی

📘 ۱۴ اسفند ۱۳۴۵ دکتر محمد مصدق در بيمارستان نجميه تهران فوت شد.

📌 دولت دكتر مصدق كه مورد حمايت ملت بود در كودتاي ۲۸ امرداد سال ۱۳۳۲ که نتیجه توطئه مشترک انگلستان و آمریکا بود برانداخته شد، به زندان افتاد و پس از تحمل دوران زندان تا پايان عمر در روستاي احمد آباد ساوجبلاغ (نزديك كرج) به صورت غير قانوني تبعيد و در حصر قرار داشت.

📌 پس از فوت نيز دولت وقت، خود يك اطلاعيه چند سطری بسيار كوتاه دراين زمينه به روزنامه‌ها داد و از آنجا كه از مرده مصدق هم می‌ترسيد اجازه برگزاری محلس ترحيم عمومی نداد.

┄┄┅┅┅🇮🇷┅┅┅┄┄
🌐 رسانه خبری #گنجینه_فارس
🇮🇷راوی شکوه ایران زمین
به ما بپیوندید:
@ganjinefars
اصفهان شناسی
بزرگداشت استاد همایی
بزرگداشت:
استاد جلال الدین همایی

دانشگاه اصفهان دانشکده ادبیات
دهه چهل

با گفتاری از:
عبدالباقی نواب
مجتبی کیوان

با سخنرانی:
جلال الدین همایی

با عنوان:
تاریخ اصفهان

برای اولین بار در کانال:
🥀پژوهش‌های‌اصفهان‌شناسی
تاریخ اصفهان
مدیریت ناب سبکی نوین در مدیریت است که عناصر آن ریشه فقه شیعه جعفری و سیره اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام دارند. این سبک به عنوان روزترین سبک علمی در دانش مدیریت همه عناصر ارزشمند سبک های مدیریتی گذشته همچون تقسیم کار تیلور ، نظام اداری فایول ، تفکر استراتژیک مدیریت استراتژیک و ... را دارد و توانسته است همه این دست آوردها را در قالبی نو و بر اساس دو اصل مهم سازماندهی و از نو برنامه ریزی کند . اولین اصل تفکر ناب احترام است و دومین آن مبارزه با هدررفت ها و اتلاف ها . تفاوت عمده چاپ دوم کتاب اضافه شدن چند فصل مهم دیگر است که بر غنی کتاب افزوده است .امیدوارم مطالعه این اثر بتواند در مسیر توسعه سازمانی و نهایتا توسعه اجتماعی ایران عزیزمان نفسی هر چند کوچک ایفا نماید . عزیزانی که تمایل دارند کتاب را به عنوان هدیه نوروزی سازمان یا شرکت خود تهیه کنند و یا جهت مطالعه خریداری نمایند می توانند با شماره زیر تماس بگیرند .نقدهای ارزشمند تان را هم به شماره 09132069962 و یا ایمیل [email protected] ارسال بفرمایید.متشکرم
021-88356076
021-88356436
#کتاب #کتابخوانی #کتابفروش #مدیریت #مدیریت_منابع_انسانی
بعضی یادمان های تقویم، ناخواسته باعث می شود تا به یاد مردانی بیفتیم که در جایگاه درست قرار دارند و هدف و وسیله را خوب می شناسند . روز شهردار یکی از همین روزهاست. که یاد و خاطره مدیران ناب را در ذهن انسان تداعی می کند. .وجود چنین مدیران خردمندی باعث تحقق آرزوهای مردمان یک سرزمین می شود و باعث می شود، طعم زیبای توسعه را در زیر زبان مردم یک شهر بچشانند . وقتی روز شهردار را می شنوم بی درنگ نام آقای مهندس امینی شهردار یگانه باغبهادران در ذهنم تداعی می شود . شهرداری که آموختن مطالعه و تحقیق و ارتباطات و روابط عمومی اصول بی بدیل شان برای تحقق هدف متعالی شان یعنی توسعه شهری بر هامون نهاده است . شهری که در زیبایی بی مثال است و شهرداری چون نگین بر انگشتر خود دارد . وجود جناب آقای مهندس حجت اله امینی در روزگار قحط رجال مدیران ناب و اثربخش نور امیدی است بر قلب همه عاشقان این آب و خاک . امیدوارم روزی فرا برسد که دیوار کهنه و سنگین سیاست از روی تخصص و علم و شایسته گرایی که سالهاست هوار شده است برداشته شود و شاهد بروز و ظهور مدیرانی چون آن بزرگوار باشیم شاید آن روز آرزوی دیرینه مردمان این سرزمین یعنی توسعه پایدار محقق شود .
#شهرداری #شهردار #اصفهان #اصفهانی #اصفهانیا #باغبهادران_اصفهان #باغبهادران_اصفهان #باغبهادران_باغبادران_اصفهان #باغبهادران_شهر_ساحلی #باغبهادران😍😍 #امینی #هادی_زمانی__ارتباطات #خانه_ارتباطات_استان_اصفهان #دپارتمان_ارتباطات_و_اطلاعات_اصفهان #جشنواره_ملی_خبر_ایران #جشنواره_ملی_ایده_های_خلاق_روابط_عمومی_ایران#توسعه #پیشرفت #کمال
https://www.instagram.com/p/DHRBFHAicQm/?igsh=ZzZhMm5yd2ZuMWhv
👇🏻👇🏻
https://B2n.ir/e37023
آمد بهار و گلرخ من در سفر هنوز
خندید ابر و چشم من از گریه تر هنوز
آمد درخت گل ببر اما چه فایده
کان سرو گلعذار نیامد ببر هنوز
در این نفخه نو شدن طبیعت، آرزو می کنم قلبتان همچون نسیم بهاری جلوه زیبایی ها و شکوه سربلندی ها باشد و شادی همچون نغمه پرستوهای بهاری عاشق بر وجودتان جاری گردد.
https://www.tg-me.com/zamanipr
در اولین روز بهار . روزی که چشمانم را بر ابن جهان زیبا گشودم، بیش از همیشه می اندیشم که از زمانی که آموختم تا جهان را از دریچه ارتباطات بنگرم . یادگرفتم و یاد دادم که گفتگو تنها راه نجات انسان معاصر از یوق همه بردگی هاست و ابن فرایند قدرتمند بدون اصل بلامنازع صداقت و روراستی انجام شدنی نیست . تحقیق کردم، آموختم و در لحظه لحظه زندگی بر ابن باور استوار بودم اما در ماه‌های پایانی سال که به اجبار در تهران رحل اقامت گزیدم. از عجایب این شهر بسیار دیدم و بیش از تمام عمرم دروغ و ناراستی شنیدم . مدیرانی را دیدم که در اوج قدرت و اقتدار رهروان استوار ابلیس بودند و جایگاه شان و حفظ آن برایشان از هر هدفی مهم تر و مقدس تر بود و کارکنان بی ادعایی را دیدم که خداوند و آیه آیه قرآن کریم در لحظه لحظه زندگی شان جاری بود . البته این اولین باری نیست که چهره واقعی تهران را می بینم . سالها پیش که به دعوت دوست بزرگوار و عزیزی به نام دکتر فتوره‌چی برای طرح دیدگاه‌های خود در تدوین سبک خبرنویسی بومی به نام برید(Barid) در دانشگاه تهران با هدف هم اندیشی و ایجاد فضای فکری نو و خلاقانه و بومی دعوت شدم نه تنها فضای برای طرح دیدگاه و هم اندیشی و هم افزایی ندلدم بلکه تنها فحاشی و پرده دری نصیبم شد .
اکنون با خود می اندیشم پایتخت جذابی که رهبران و مشاوران و مدیرانی تا ابن حد بی اخلاق دارد ،چگونه ممکن است راهنما و رهبر کشوری کهن و با پشتوانه فرهنگ اشو زرتشت و نبی مکرم اسلام و سیره اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام باشد . در این روز زیبا ، اول بهار ، روز تولدم که برای من می تواند از هر روزی زیباتر باشد، افسوس می خورم که در عصری زندگی می کنم که دروغ سراسر ایران زمان را فراگرفته و قحطی در قالب ناترازی در همه ابعاد بر زندگی مردم عزیزتر از جانم سایه افکنده است و دشمن بد در قلب مهمترین ارکان حکومت رسوخ کرده است و ناخواسته به یاد ابن دعای داریوش کبیر در سنگ نوشته های تخت جمشید می افتم که گفت : خداوندا کشور مرا از دروغ ، قحطی و دشمن بد حفظ فرما . آمین
در اولین روز بهار . روزی که چشمانم را بر ابن جهان زیبا گشودم، بیش از همیشه می اندیشم که از زمانی که آموختم تا جهان را از دریچه ارتباطات بنگرم . یادگرفتم و یاد دادم که گفتگو تنها راه نجات انسان معاصر از یوق همه بردگی هاست و ابن فرایند قدرتمند بدون اصل بلامنازع صداقت و روراستی انجام شدنی نیست . تحقیق کردم، آموختم و در لحظه لحظه زندگی بر ابن باور استوار بودم اما در ماه‌های پایانی سال که به اجبار در تهران رحل اقامت گزیدم. از عجایب این شهر بسیار دیدم و بیش از تمام عمرم دروغ و ناراستی شنیدم . مدیرانی را دیدم که در اوج قدرت و اقتدار رهروان استوار ابلیس بودند و جایگاه شان و حفظ آن برایشان از هر هدفی مهم تر و مقدس تر بود و کارکنان بی ادعایی را دیدم که خداوند و آیه آیه قرآن کریم در لحظه لحظه زندگی شان جاری بود . البته این اولین باری نیست که چهره واقعی تهران را می بینم . سالها پیش که به دعوت دوست بزرگوار و عزیزی به نام دکتر فتوره‌چی برای طرح دیدگاه‌های خود در تدوین سبک خبرنویسی بومی به نام برید(Barid) در دانشگاه تهران با هدف هم اندیشی و ایجاد فضای فکری نو و خلاقانه و بومی دعوت شدم نه تنها فضای برای طرح دیدگاه و هم اندیشی و هم افزایی ندلدم بلکه تنها فحاشی و پرده دری نصیبم شد .
اکنون با خود می اندیشم پایتخت جذابی که رهبران و مشاوران و مدیرانی تا ابن حد بی اخلاق دارد ،چگونه ممکن است راهنما و رهبر کشوری کهن و با پشتوانه  فرهنگ  اشو زرتشت و نبی مکرم اسلام و سیره اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام باشد . در این روز  زیبا ، اول بهار ، روز تولدم که برای من می تواند از هر روزی زیباتر باشد، افسوس می خورم که در عصری زندگی می کنم که دروغ سراسر ایران زمان را فراگرفته و قحطی در قالب ناترازی در همه ابعاد بر زندگی مردم عزیزتر از جانم سایه افکنده است و دشمن بد در قلب مهمترین ارکان حکومت رسوخ کرده است و ناخواسته به یاد ابن دعای داریوش کبیر در سنگ نوشته های تخت جمشید می افتم که گفت : خداوندا کشور مرا از دروغ ، قحطی و دشمن بد حفظ فرما . آمین
https://www.tg-me.com/zamanipr
ابو مشعر را به عنوان یکی از نامی‌ترین ستاره شناسان ایرانی می‌شناسند که بر علم ستاره‌شناسی دوران خودش تاثیر فراوانی گذاشته. مردی که در بلخ به دنیا آمده و در ۴۷ سالگی ریاضی آموخته و فهمیده برای ارائه برهان‌ صحیح، باید پایه‌های حساب و هندسه قوی داشته باشد.ابو مشعر بلخی در اواخر دهه ۴۰ زندگی‌اش، سراغ علم نجوم رفته و آنقدر شیدای آسمان و تاثیر ستارگان بر زندگی زمینی‌ها شده، که مسیر سخت و طاقت‌فرسای یادگیری علم نجوم را انتخاب می‌کند. ظاهرا، او که در زمان خلافت مأمون، مسئول و رئیس ستاره‌شناسان بغداد بوده، در کنار ده‌ها پست‌ و مقام در زمینه فلسفه و منطق و علم نجوم، برای ایده‌هایش تصویرگری هم می‌کرده

صاعد اندلسی او را داناترین مردم به احوال ایرانیان و اخبار دیگر اقوام می‌داند و از او چنان نام می‌برد که گویی سخن وی در هر باب و از جمله در باب دانش‌های اقوام و دانشمندان آنان، رویدادهای مهم جهان، تاریخ ملت‌ها، بنای اهرام مصر و پیشگویی طوفان عصر نوح  و حتی در باب ارزش کار مترجمان کتاب‌های یونانی حجتی قاطع است.

دیگر ویژگی توجه برانگیز ابومعشر، دلبستگی شدید او به ایران و اعتقاد او به دانش و خرد ایرانیان است که نشانه‌های آن در آثارش به چشم می‌خورد. وی گر‌چه با نوعی احتیاط، اما به هر حال به شکلی که عشق و تعصب و غیرت در آن آشکار است، مدعی برتری ایرانیان در جهان‌ اندیشه و دانش بر دیگر اقوام است. یک جا گوید: «شاهان فارس به حفظ دانش‌ها در برابر رویدادهای آسمانی و آفات زمینی توجه بسیار داشتند». آن‌گاه به شرح دقت و همت آنان در انتخاب کاغذ بادوام و مقاوم، و گزینش مکان مناسب برای نگاه‌داری کتاب‌ها می‌پردازد.
این مقدمه‌ای است تا گریز بزند به وجود کتاب‌های ارزشمندی در بنایی به نام سارویه واقع در کهندزجی اصفهان که به برکت استحکام کاغذ و سلامت محیط، از آفات قرون و اعصار مصون مانده است و از آن جمله کتابی است منسوب به یکی از حکمای متقدم که در آن از «ادوار و سال‌ها» سخن رفته است و «اوساط کواکب» و علل حرکات آنها را می‌توان از آن «ادوار» استخراج کرد و آن ادوار را «ادوار هزارات» می‌خوانده‌اند و قدمای هند و بابل از این کتاب بهره برده‌اند و منجمان آن دوران زیج مشهور شهریار را از آن استخراج کرده‌اند.
بنای سارویه که ابومعشر از آن سخن می‌گوید، گویا در شکوه و چگونگی اعجازآمیز ساخت آن، همانند اهرام مصر بوده است و اهرام مصر نیز به نوبه خود به فرمان هرمس اول، نواده کیومرث پادشاه ایرانی ساخته شده است. کیومرث، به گفته ابومعشر، نخستن کسی است که برای روز و شب ساعات معینی ساخته و آن را به هرمس آموخته و هرمس نیز نخستین کسی است که از پزشکی سخن رانده و درباره «اشیاء علویه و ارضیه» شعر گفته و نسبت به وقوع طوفان نوح هشدار داده است.
اینگونه ابراز شگفتی نسبت به نیاکان و تلاش در راه بلند ساختن نام و آوازه ایشان، در میان دانشمندان ایرانی سرزمین‌های خلافت اسلامی که از تسلط و قوم گرایی فرمانروایان عرب خوشدل نبودند، بازتابی طبیعی و پدیده گسترده‌ای بوده است. بدین سان هرگاه، ستایش ابومعشر از مامون را    که در برخی منابع از آن سخن گفته شده ـ جدی پنداریم، باید آن را ناشی از اعتدال نسبی این خلیفه به ویژه در رفتار با ایرانیان بدانیم.
https://www.tg-me.com/zamanipr
2025/07/10 23:33:56
Back to Top
HTML Embed Code: