Telegram Web Link
نشر مجدد

به پزشکیانِ "منتقد" و "پاک‌‌زیست" رای خواهم داد.

 اندک امیدی نیز کافی است پای ما را به پای صندوق رای بکشاند و دلمان را به سمتِ "سوسویی" خوش کند. چه "کم‌خواه" شده‌‌ایم ما مردم! که می‌خواهیم بیشترین رای را به کمترین وعده‌ها بدهیم. به کسی که کم‌ترین دروغ را بگوید و کمترین غلط‌ها را کرده باشد! به کسی‌که به کسانی تهمت نزند و آبرو و آزادیِ دیگران را محترم بشمارد و سرِ سوزن، سوزی‌ در‌ جانش مانده باشد. 
مخاطبانِ این صفحه، شایسته تر از آنند که "اصلح" را از زبان من بجویند، نه از درون اشخاص خبر داریم نه از آینده آنان. اما حالِ گذشته و مقالشان را می‌توانیم سنجید. در این منجلاب سیاست، "پاک ماندن" امتیاز بزرگی است و ساده زیستن در ریاست، کار ساده‌ای نیست. "پاک زیستی" و " پاکدستی" را نباید دست کم گرفت. اصلاً چیز کمی‌‌نیست که کسی در میدان سیاست چهل و پنج سال پاک مانده باشد و ذره‌بینِ رقیبان نیز در لباس چهل ساله‌ او لکه‌ای سیاه نیابد. من دکتر مسعود پزشکیان را 
"برازنده" نسبیِ ریاست جمهوری می‌دانم. در پیِ"برنده" این میدان نیستم و مانند آدم‌های "خُرده خریدار" در هیچ مغازه ای زنبیل نیاویخته‌ام. ولی چه کنم که اکنون بخش کوچکی از درد‌ها و آرمان‌های خود را تنها از دهان او می‌شنوم و او بود که تاکنون جرات داشته تا اندکی از حقوق مردم دفاع کند. اگرچه می‌دانم او نیز در قامت رئیس‌جمهور کارستان نخواهد کرد. اما تنها به حکم وجدانِ خودم- نه با حکم دیگران- حمایتِ شخصیِ خود را از شخص او اعلام می‌کنم و به حساب شخصی‌او- نه به حساب دیگران- رای خواهم داد. 
۴۰۳/۴/۶
زین‌العابدین صفوی
 @zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
مناظره یا "منافره" ؟
صدا و سیما در مناظرات(!) رسماً به دو طرف اجازه می‌داد تا در میان حرف یکدیگر بپرند. به‌گونه‌ای‌ که گاه دو رقیب "همزمان" حرف می‌زدند و گاهی مجری نیز به آنان می‌پیوست! اجازه می‌داد که یک طرف، نوبتِ رقیب را نادیده بگیرد و در فرصتِ اختصاصیِ رقیبش، هم‌چنان سخن بگوید و صدای او را بخواباند. اجازه می‌داد پشت سر اشخاص غایب بدگویی شود گویا قرار بود فقط برضد نظام سخن نگویند اما هر‌چه دلشان خواست نثار حاضر و غایب بکنند! اُف بر این روش نفرت انگیز که مناظره را به "منافره" تبدیل کرده‌ است. انتخابات می‌گذرد و ملت می‌ماند با انبوهی بد آموزی و کینه‌های عمیق. از این پس چگونه به فرزندان خود از زشتی تبعیض و غیبت و تهمت بگوییم. چگونه در کلاس از دانش‌آموزان و دانشجویان خود بخواهیم وسط حرف یکدیگر نپرند؟ اُف و افسوس بر رسانه‌ای که قرار بود "دانشگاه عمومی" باشد و به مخاطبانش ادب و اخلاق بیاموزد!
۴۰۳/۴/۱۴
زین‌العابدین صفوی
 @zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
با روح هواداران چه کرده‌اید؟

چهل روز است که دو قطبیِ "حق‌و‌باطل" ساخته‌اید و انتخابات را به صحنه عاشورا بدل‌کرده‌اید. جبهه مقابلتان را به شکل شمر و یزید نقاشی می‌کنید و همه کفر را در برابر همه ایمان می‌دانید(!) احساسات مذهبی و تاریخیِ را به نقطه جوش می‌رسانید و آن‌گاه صبح شنبه به همان جبهه "کفر و نفاق"(!) تبریک‌ می‌گویید.به همان کسانی که در ذهن هوادارن، بدتر از شِمر و یزید شده‌اند. آیا آتشِ این کینه‌ها با دستور خاموش می‌شود؟
شما تبریک می‌گویید و همه این رای‌ها را به حساب نظام می‌گذارید ولی نمی‌دانید که در این‌چهل روز با روح و روان هواداران خود چه کرده‌‌اید.
در اینجا به چند جمله از پیام‌ این جوانان هوادار نگاه کنید:
"امام زمان تسلیت(!)"
"امشب اول محرم نیست شام غریبان است(!)
امروز بار دیگر سقیفه بر غدیر پیروز شد(!)
از امروز علی(ع) خانه نشین شد.
نهج‌البلاغه بر سر نیزه شد!
ظهور امام زمان(ع) چهار سال به تاخیر افتاد (!)
۴۰۳/۴/۱۶
زین‌العابدین صفوی
 @zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
صندوق‌ها و تریبون‌ها چه می‌گویند؟

دیروز یکی از امامان جمعه در بخشی از خطابه‌اش گفت:"بر ما تکلیف است هرگز با غرب و آمریکا کنار نیاییم، سازش نکنیم و تصور تفاهم هم نداشته باشیم"
احتمالاً این جمله کلی و بی‌استثنا، دیدگاه شخصی‌‌ گوینده است و گرنه این سخن -با این کلیت- نه با عقل و منطق سازگار است نه با دین و مذهب، نه با قانون اساسی نه با سیره انبیا و اولیا، نه با سیاست‌های کلان نظام، نه با رای اکثریت ملت و نه حتی با سخنان خودِ گوینده که از حکمت و عزت و مصلحت دم می‌زند.
انتخابات اخیر وزن‌حقیقی این شعارها را بخوبی نشان داد و دقیق‌تر از این بلندگوها، از نهانخانه ملت پرده برداشت.
قبل از انتخابات در همین صفحه، آمد که #فریب_خیابان_را_نخورید و سپس بیان شد که:#فریب_ستاد‌ها_را_نخورید. اما افسوس که برخی بلندگوها، صداهای ضعیف را هرگز نمی‌شنوند. اکنون انتظار است پیام صدقِ صندوق‌ها را دریابند و خواسته‌های ملت را نیک بشناسند.
هیچ عیبی ندارد که امامان جمعه و واعظان تلویزیونی فارغ از رای اکثریت بر آرزوهای شخصی خود پای بفشارند. چه کسی آنان را ملزم کرده است که سخنگوی اکثریت‌ ملت باشند! هرگز چنین انتظاری از آنها نیست. آنان آزادند از آمال و امانی ذهن خود سخن بگویند. اما هر گاه خواستند از سوی اکثریتِ مردم خطبه بخوانند، حتماً لازم است حواسشان به نتیجه صندوق‌های رای باشد!
۴۰۳/۴/۳۰
زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
پزشکیان را امام جمعه کنید!

برخی از سخنرانان محترم، برای منتخب مردم، این‌قدر شرط و شروط می‌گذارند که گویی خودشان او را " منصوب" کرده‌اند! آن‌چه را در انتحابات نیافتند، در "حطابات" به ان پای‌می‌فشارند و گویی توقع دارند نامزدهای شکست خورده کابینه را تشکیل دهند؟!
اکثریت رای‌دهندگان، کسی را خواسته اند که او می‌خواسته "صدای بی صدایان" باشد، اما بعضی‌ها از او انتظار دارند که فقط و فقط بلندگویِ"بلندصدایان"باشد و دقیقاً مانند آنان سخن بگوید.
راستی! اگر خواسته‌های ملت درمیان نباشد، چه بهتر که تا دیر نشده جای پزشکیان را با این دسته از خطیبانِ عتیب عوض کنند؟! پزشکیان را بفرستند تا خطبه‌ها را غنی‌‌‌تر کند و تشکیل کابینه را هم درکابین این دسته از گویندگان ‌محترم بنویسند که خوشبختانه در همه چیز خِبره‌اند و چیره دست!
۴۰۳/۴/۳
زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
کاظم صدیقی در خطبه‌‌ها:

"رئیس جمهور باید کسی را به عنوان وزیر معرفی کند که امین باشد"

۴۰۳/۵/۶
زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
یادداشت چهار سال پیش

#نفوذی‌ها_کجایند؟

"نفوذی‌" در بسترهای پرمایه رشد می‌کند. همچون گیاهی است که سخت به ریشه می‌چسبد و به شکل گیاه اصلی در می‌آید آن‌چنان که گویی که هردو یک‌ پیکرند. از همان ریشه تغذیه می‌کند و حتی بیش از اصل رشد می‌کند! نفوذ در سیستم های‌"فُرم‌گرا" دشوار نیست. در آن‌جا که نشانه‌های "شکلی" و کنش‌های "روبنایی"، ملاک‌ گزینش و پیشرفت‌اند،‌ در فضاهای احساسی و "همیشه‌ درگیر"، که فُحش به رقیب، ملاک"وفاداری" است. در مدیریت‌های قبیلگی، طبقاتی و "صنف محور"، که گزینش و پیشرفت وابسته به "اتصال" است نه "اصالت".در دربارهای چاپلوس پرور که دلخوشی‌های جناب‌رئیس، حرف آخر را بزند و در فضاهای بسته‌ که تنها خودمانی‌ها "خودی‌" باشند.
آری اگر چنین باشد، در سخت‌گیرانه‌ترین سازمان‌ها نیز، آسان‌ترین نفوذ‌ها رخ‌ می‌دهد.
اما در مدیریتِ "شایسته سالار"، نفوذ بسی دشوار است. وفاداری نیز در دل "شایستگی" است. شایستگی تنها و تنها با "آزمون" اثبات می‌شود. آزمونی تک‌چشم و بی‌عاطفه که از هیچ معیار‌ تعصبی وحاشیه‌ای پیروی نکند. نفوذها در "اعتمادهای بی آزمون" شکل می‌گیرند.
۹۹/۹/۸
سیدزین‌العابدین‌صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام: seyed_zeinolabedin_safavi
#شنبه_های_نا‌مقدس

شورای نگهبان طرح تعطیلی شنبه‌ها را مخالف موازین شرعی دانست. سخنگوی این شورا اگرچه خود را موظف به "بیان دلیل" ندانست ولی ای‌کاش در یک جمله کوتاه به مبنای این رای نیز اشاره می‌‌کرد تا مردم می‌فهمیدند که مصوبه نمایندگانشان با کجای شریعت سازگاری ندارد.
اگر شورا این طرح را مصداق "تشبه به یهود" می‌داند باید در این تطبیق‌ها به،عرف و مرجعیت آن عنایت داشته باشد. اکنون حتی عرف دینداران نیز "تعطیلی شنبه‌ها"را مصداق "تشبه به یهودیان" تلقی نمی‌کند. شاهدش همین بس که این طرح از تصویب نمایندگان مجلس گذشته و در بسیاری از کشور‌های اسلامی نیز شنبه‌ها را تعطیل می‌کنند ولی تقدیسش نمی‌کنند. نه شنبه را روز ویژه یهود می‌دانند و نه آن روز را زمان استراحت خدا می دانند*
شنبه‌های مقدسِ یهودیان در جوامع مسلمان "نا مقدس" است. مانند برخی از آیین‌های زردشتی که اکنون از ریشه‌های دینی‌ و قدسیِ خود جدا شده‌ و کارکرد عرفی پیدا‌ کرده‌اند""
اضافه کنم که شباهت یافتن با یهودیان به طور مطلق مردود نیست، بلکه اگر این شباهت‌ها نشانه یا مقدمه دنباله روی و ترویج سبک یهودیان نباشد و نیز اگر منافعی برای مسلمانان داشته باشد، ضدیتی با اسلام نخواهد داشت.
۴۰۳/۵/۱۶
زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi

پ‌ن:
* در نگاه یهودیان شنبه روز استراحت خداوند است.در تورات این مضمون آمده است که خدا جهان را در شش روز آفرید و تمام کرد و در هفتمین روز (شنبه) به استراحت پرداخت. یهودیان بر این پایه، شنبه را تعطیل و مقدس می‌دانند.
** مانند جشن‌نوروز، چهارشنبه سوری، سیزده به‌در و شب‌ یلدا و...که مردم ما آن جشن‌ها را برگزار می‌کنند بی‌آن‌که به جنبه قدسی و زرتشتی آن‌ها توجهی کنند و با مساله تشبه به زرتشتیان مواجه شوند.
شفافیِ "گَه‌گاهی" نیز غنیمت است!
در روزگار نوین "شفافیت" یکی از مصداق‌های ساده زیستی و صاف بودن است. یک زمامدار برای اثبات ساده زیستیِ خود، لازم نیست مانند گدایان و کارتن‌خوابان جامه برتن کند. اما لازم است که با مردمِ خود رو راست باشد. اما افسوس بر مسئولانی که تنها تن‌پوش و نشیمنِ خود را با خاک "بَزَک"می‌کنند ولی در نهان، پیچیده ترین نقش‌ها و نقشه‌ها را بازی می‌کنند!
رئیس جمهور جدید، متعهد شده است با مردم رو راست باشد. به گمانم او یک چشمه از این "شفافی" خود را توانست در مجلس نشان دهد. آن‌جا که گفت اعضای کابینه پیش از ارائه به مجلس،"هماهنگ" شده است. رئیس جمهورهای قبلی نیز همین هماهنگی را داشتند ولی آن را اعلام نمی‌کردند. همین اندازه شفافیت نیز برای مردم غنیمت است. اگر او از میان آن همه پندهایی که از نهج‌البلاغه می‌خواند تنها به همین یک بند (شفافیت) پای‌بند باشد مردم را بسی شادمان خواهد کرد. این کار سختی نیست بلکه ما کم توقع شده‌ایم. همین که گه‌گاهی در یک برنامه زنده، یک حقیقتِ "پشت پرده‌ای" از دهان رئیس جمهور بیرون بپرد باز کفش کهنه‌ای است که نعمت است.
آقای رییس جمهور! نمی‌خواهیم و نمی‌توانی کارستان کنی اما همین یک قلم (شفافیت) را بچسب. مثلاً بگو چرا با وجود وعده‌هایت، نتوانستی حتی یک وزیر از اهل سنت معرفی کنی؟ روشن شدنِ این واقعیات، هم توقعات ملت را واقعی‌تر می‌سازد و هم شعارهای جنابعالی را ویرایش می‌کند!
"شیر بچه‌ای، هنگام طلوعِ آفتاب سایه خود را به اندازه یک کوه دید. با‌خود گفت برای صبحانه‌ام یک‌فیل شکار خواهم کرد. تا ظهر دوید و طعمه‌ای نیافت تا این‌که خورشید بالا‌ آمد و سایه‌اش به اندازه واقعی نمایان شد. آن‌گاه واقع‌بینانه گفت برای ناهارم یک‌ گنجشک هم غنیمت است !!"
۴۰۳/۶/۵
زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
نقدی بر یک نقد

ای کاش آیت‌الله سبحانی این نقد را تا آخر بخوانند. نویسنده‌اش را نمی‌شناسم ولی شیوه نقد و نوشتارش را می‌ستایم.
۴۰۳/۶/۶

سید زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
خونِ هر آن غزل که نگفتم به پای توست

غزلی از زنده یاد
محمد علی بهمنی

اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است
دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است
اکسیر من! نه این که مرا شعر تازه نیست
من از تو می‌نویسم و این کیمیا کم است
سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست
درشعر من حقیقت یک ماجرا کم است
تا این غزل شبیه غزل های من شود
چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
گاهی ترا کنار خود احساس می کنم
اما چقدر دل خوشی خواب‌ها کم است
خون هر آن غزل که نگفتم به پای توست
آیا هنوز آمدنت را بها کم است؟
@zeinoddin43
#به_نام_مذهب_تعطیل_نکنید

وقتی قرار است حقوق ماهانه‌ دولتی بی‌کم کاست به حسابمان واریز شود، چرا از تعطیلی‌های دولتی خوشمان نیاید؟ تا باشد از این تعطیلی‌ها (!) سوگ باشد یا سور، گرم باشد یا سرد، هرچه تعطیل‌تر!
این زبان‌حال ماست. اگر در استخدام دولت نبودیم، و اگر مسئولان ما، کارفرماهای شخصیِِ ما بودند، و یا اگر کارهای ما برای سازمان مفید بود، آیا این‌ همه سخاوتمندانه تعطیلمان می‌کردند؟ آیا تجلیل کردن را تنها در "تعطیل کردن" می‌جستند و بر شمار آن می‌افزودند؟
روزگاری که مردم، این‌‌چنین دولتی نبودند، در بسیاری ازسال‌روزهای مذهبی تنها ساعاتی را دست از‌ کار می‌کشیدند و در محفلی در نزدیک محل کارشان، در پای درس واعظی می‌نشستند و سپس به سرِکار خویش باز می‌گشتند. این رسم، با فرمان و فرهنگ قرآن نیز سازگارتر بود. قرانی که مردم را در روز جمعه نیز به کار و کاسبی می‌خوانَد و تعطیلی موقت را تنها برای نماز جمعه ( آن هم برای ذکر خدا ) تجویز می‌کند.
اکنون اما بسیاری از تعطیلی‌های مذهبی از اهداف و کارکردخود دور شده‌اند. نه بر رونق دین می‌افزایند و نه بر جمعیت مسجدها. آری جاده‌ها را شلوغ می‌کنند و البته نیازهای تفریحی مردم را بر‌می‌آوًرند. عیبی ندارد و شاید دولت هم چندان زیان‌نبیند اما آیا بهتر نیست راست و روشن، روزهایی را به نام "تفرج"تعطیل کنید و از مذهب مایه نگذارید؟
۴۰۳/۶/۱۴
زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
#شنبه_های_نا‌مقدس
#یک_سوال_از_نمایندگان_مجلس
#نهم_ربیع_و_فرهنگ_رسمی
#مسئولان_و_ذائقه_دبستانی
#غم‌ها_و_شادی‌های_اهلبیت_کدامند
#تعطیلی_را_به_پیشوایان_نسبت_ندهید
#تعطیلی‌ها_و_چند_نکته
#تجلیل_یا_تعطیل؟
نهج‌البلاغه و شعارهای ما

بازگشت مفاهیم نهج‌‌البلاغه به فرهنگ سیاسیِ کشور،(حتی در حد شعار) مایه خوشحالی است. هم آرمان‌های اولیه انقلاب را یادآوری می‌کند و هم فاصله‌‌ما را از آن‌‌ها نشان می‌دهد. نسل امروز بداند که ما در سال ۵۷ با این شعارها به خیابان آمدیم و با این آرزوها به جمهوری اسلامی رای دادیم و با این امید‌ها هشت سال در جبهه‌ها مقاومت کردیم.
نهج‌البلاغه برای سخنرانان شیرین‌ترین شعار، برای حاکمان دشوارترین‌ منشور و برای مستبدان تلخ‌ترین کلمات است. ما در سال ۵۷ نهج‌البلاغه‌ای ترین شعارها را می‌دادیم و از عدل و زهد حاکمان دم می‌زدیم. می‌شنیدیم و باور می‌کردیم که مال و قدرت دنیایی پَست‌تر از فضولات و شکمبه گوسفند است وبی ارزش تر از لِنگه کفشی پاره و چِندِشی تر از آبِ عطسه بُز!
آن روزها از حنجزه سران انقلاب، صدای وعده‌های نهج‌البلاغه‌ای می‌آمد که اگر ما پیروز شویم تبعیض و ستم برچیده خواهد شد،فرودستان در برابر حاکمان دچار لکنت نخواهند شد، حاکمان همانند ضعیفان خواهند زیست، مسئولان از دردِ غمِ گرسنگان آسوده نخواهند خوابید و از کنار حق کُشی‌ و شکمبارگیِ ستمگران بی‌خیال نخواهند گذشت.
آری با نهج‌البلاغه‌‌ انقلاب کردیم ولی پس‌از ان خواستیم جامعه را نه با نهج البلاغه که با بحارالانوار و رساله‌ عملیه و مفاتیح‌‌الجنان اداره‌کنیم. هدایت را تنها در"هویتگرایی خلاصه کردیم. وحدت را در فرقه‌گرایی گم کردیم و مژده‌های علوی را در بشارت‌های آخرالزمانی. و امروز افتخارِ خدمت به محرومان را در"خادمی افتخاری" حرم.
از آزادی‌های موعود چه بگویم که از شعار آزادی تدریس کمونیسم در دانشکده الهیات به فیلترینگ پیام رسان‌ها رسیده‌ایم. از اندیشه‌های مطهری، به کتاب‌های تعبیر‌خواب، از برنامه "با قران در صحنه" به سخنرانی در باره میزانِ ایمان میوه‌ها و فضیلت گیاهان(!) و از حماسه حسینی به ادعای عزاداری اردک‌ها و گنجشکان(!) خلاصه، آن‌چنان با فرهنگ نهج‌البلاغه بیگانه‌ شده‌ایم که دور نیست برخی از جمله‌های آن به شعارهای ضد امنیتی‌‌ تبدیل شود!
۴۰۳/۶/۲۲
زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
آیا نهج‌لبلاغه را بایگانی‌خواهند کرد؟

سخن در این نیست که نسخه نهج‌البلاغه، دردهای پیچیده‌ ما را درمان می‌کند. بلکه اشاره‌ای بر این واقعیت تاریخی است که در سال ۵۷ مردم با آن شعارهای زیبا انقلاب کردند. همان جمله‌هایی که گویی باید آن‌ها را تنها در هنگام انقلاب به زبان بیاوریم! نه در زمانه مسئولیتِ خودمان! جمله‌هایی که برای معترضان بسی شیرین است و در کام خودکامه‌ها تلخ تر از زهر.
امتیاز نهج‌البلاغه نسبت به کتاب‌هایی که این سال‌ها توزیع و توصیه می‌شود، همین است که نهج‌البلاغه، سردمداران حکومتی را نیز مورد خطاب قرار داده است و جمله‌هایی دارد که حتی اگر"بی منظور "هم خوانده شود، حاکمان متخلف را به خشم می‌آورد و مسئولانی را که ریگی درکفش دارند سخت می‌آزارد. اندک مدیرانی هم که گهگاه این‌جملات آرمانی را سخاوتمندانه به زبان می‌آورند، احتمالاً آن‌ها را از سال‌های انقلاب در حافظه مبارکشان دارند و در دوره ریاست خود شاید آن‌ها را به فراموشی یا بایگانی بسپارند. بویژه اگر نتوانند گره‌های کور جامعه را بگشایند و کشور را از محاصره تحریم‌ها برهانند و از فقر و فساد و تبعیض بکاهند.
۴۰۳/۶/۲۷
زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
با کتاب‌های کوچک‌ات
در اوان نوجوانی‌ام
به خانه من آمدی
اینک از محله کتاب
از سراچه قلم
همیشه کوچ می‌کنی
ولی
به ذهن نسل روزگار ما
نیک به یادگار مانده‌ای
۴۰۳/۶/۳۱
@zeinoddin43
Forwarded from برداشت‌ها
#بازآی_تا_شریعت_آسان_بیاوری


تو آمدی، صفا به بیابان بیاوری
بر دشت تشنه، چشمه حیوان بیاوری
دست بشر گرفتی و رفتی به آسمان
تا وقت آمدن همه انسان بیاوری
با خوف و با گرسنگی‌، ایمان نخواستی
برخاستی که ایمنی و نان بیاوری*
اول برای آن تن عریان قبا دهی
زان پس به جانش آیه قرآن بیاوری
برخیز تا به امت خود همتی دهی
"وحدت" برای جامعه مهمان بیاوری
این پیروان کهنه، پراکنده، دشمن‌اند
آیا شود که تازه مسلمان بیاوری؟!
چون‌خوی نرم‌ و راه تو را "سخت" کرده‌اند
باز آی تا شریعت آسان بیاوری
۱۴۰۰/۸/۱
سید زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
seyed_zeinolabedin_safavi


* فلیعبدوا رب هذاالبیت الذی اطعمهم من‌جوع و آمنهم من خوف (قریش، ۳/۴)
"تحمیلِ جنگ" زشت است
هر گونه جنگی

و

"جنگ با تحمیل" زیبا است
هر گونه تحمیلی
۴۰۳/۷/۴
@zeinoddin43
۱۰ نشانه #نفودی‌ها
( یادداشت دو سال پیش)

"نفوذی‌ها" دست‌کم، ۱۰ علامت زیر را دارند:
۱- از "در" وارد می‌شوند نه از "دیوار"! آن‌هم از "درِ"دوستی و درب‌های ویژه‌ای که‌ من و شما را به آن راهی نیست!
۲- #ظاهر‌سازی‌ می‌کنند و معمولاً با آدم‌های #ظاهر‌گرا سازگارترند و از انسان‌های ژرف‌نگر و باهوش بیزارند‌.
۳- باهوش‌تر از "ظاهرگرایان"اند و همواره بر‌آنان چیره‌می‌شوند. ظاهر بینان هرگز نتوانسته‌اند در برابر نفوذ مقاومت کنند.
۴- خود را به "با‌نفوذها" نزدیک می‌کنند. به جاهایی که در‌آن جا "خبری" هست!
۵- هیچ‌گاه از مرکز نفوذ انتقاد نمی‌کنند بلکه با آن اظهار همسویی کامل دارند و بلکه کاسه‌های داغ‌تر از آش‌اند
۶- ظاهر‌ِ خود را به گونه‌ای می‌آرایند که دلخواه دستگاه باشد.حتی در نزد پیامبر(ص) اینگونه بوده‌اند." و اذا رَاَیتَهُم تُعجِبُکَ‌ اَجسامُهُم"(المنافقون/۴)
۷- همواره پیرامون "قدرت" می‌چرخند. (در قرآن آیات‌ مربوط به نفاق و ریاکاری "مدنی‌"‌ و مربوط به دوران‌قدرت اسلام‌اند)
۸- جامعه "دوقطبی" را برای نفوذ مناسب‌تر می‌دانند. زیرا دو طرف همواره در حال"یارگیری"‌اند و آرایش انتخاباتی به‌سر می‌برند.
۹- برای آن‌که متهم نشوند، منتقدان دلسوز و آگاه را متهم به نفاق و نفوذ می‌کنند!
۱۰- از اینگونه‌ برداشت‌ها و یادداشت‌ها👆سخت متنفرند!!!
۱۴۰۱/۳/۲۶
زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safav
i

#سالوس_بدتر_از_جاسوس
#نفوذی‌ها_کجایند؟
#ریای_سازمانی
#دوقطبی
#نعل_وارونه
#حیدری_نعمتی
#بدتر_از_چاپلوسی
#ظاهرگرایی_و_وارونگی
#نفوذ
#ظاهرساز
جبهه مقاومت و سه‌ نکته

یکم- مقاومت در برابر رژیم متجاوز صهیونی، یک امرِ انسانی‌ است. بارها نوشته‌ام که حقیقت این نزاع، #فراتر_از_جنگ_قبله‌ها_و_قبیله‌ها است. قبیله‌ای کردن این جنگ، بازی در زمین اسرائیل‌است. اسرائیل می‌کوشد تا به پیشانیِ "مقاومت" هویتِ شیعی یا شعوبی بچسباند و ملت‌های دیگر را در برابر مقاومت، مقاوم کند. افسوس که برخی از نقاره‌چی‌های داخلی نیز بر همین طبل می‌کوبند و رویاروییِ ظالم و مظلوم را به دوگانه‌ آخرالزمانیِ "شیعه_ یهود" کاهش می‌دهند. در حالی که این مقاومت، یک ارزش فرادینی، فرا قومیتی‌ و جها‌ن‌شمول است.
دوم- رژیم صهیونی همواره در کنار بمب‌افکن‌های پیشرفته خود، به برخی از سیاست‌های داخلیِ ما نیز امید بسته‌ است. غلط‌ها و غفلت‌هایی که تاکنون بخش بزرگی از ملت را ناراضی کرده و به حاشیه رانده است. مقامات ایران باید علاوه بر موشک‌ها، به رضایتمندیِ ملت نیز با جدیت توجه کنند رضایت داخلی "شرط" و "شطر" مقاومت در جنگ خارجی است.
سوم- جایگاه مقاومت در درون ملت ما قابل تامل و بررسی‌است. آیا مسئولان از گسست‌های نسلی و معرفتی باخبرند؟‌ آیا از ذهنیت‌های ملت آگاهند؟ اصلاً به این آگاهی اهمیت می‌دهند؟ آیا می‌دانند چند درصد از مردمِ خودِ پایتخت حامیِ مقاومت‌اند؟ آیا درک می‌کنند که مساله مقاومت "چندمین مساله"جوانان ما است؟ آیا فهم می‌کنند که چند درصد از دانشجویان ما در تجمعات مقاومت شرکت می‌کنند؟ آیا "پیریِ جمعیت" را درنمازهای جمعه و راهپیمایی‌ها می‌بینند؟ آیا می‌دانند نارضایتی داخلی و فقر، بهترین بستر برای نفوذ دشمن صهیونی است؟ آیا گمان دارندحمله خارجی همیشه موجب انسجام داخلی است؟
۴۰۳/۷/۱۶
زین‌العابدین صفوی
@zeinoddin43
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safav
2025/07/04 12:31:35
Back to Top
HTML Embed Code: