Telegram Web Link
یک نمونه واقعی از نامه آغاز مدرسه و نحوه ارتباط دادن والدین با مدرسه:
نمونه کانادایی
باز نشر از کانال CANICollege👆👆👆👆👆
مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21:
مدیر مدرسه هستین؟
خواستار مشارکت بیشتر اولیا دانش آموزانتان در مدرسه هستین؟
برای بازگشایی مدرسه به دنبال ایده جدید هستین؟
پیشنهاد میکنم برای پاسخ به دغدغه های خود و دیدن یک نمونه واقعی از نامه آغاز مدرسه و نحوه ارتباط دادن والدین با مدرسه به لینک زیر و کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱ حتما سری بزنید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
جهت مشاهده روی لینک زیر کلیک کنین
@EAL21st
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆دوستان و اعضای محترم لطفا در گروه هایی که عضو هستین انتشار بدین
Audio
با سلام و صبح بخیر خدمت همراهان گرامی

🔸بخش اول از کتاب صوتی "استیو جابز، با عنوان شیوه های رهبری برای نسل جدید" خدمت شما بزرگواران تقدیم می گردد.

کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱
@EAL21st
مجله ای که قول دادم خدمت تان ارسال کنم، به حضور تقدیم می گردد. @EAL21st
جذبه مدیریتی


«سیلویا آن هیولِت» در کتاب «Executive Presence» بیان می کند که سه عامل، جذبه‌ی مدیریتی را به وجود می‌آورند:
1️⃣ متانت: اینکه چطور رفتار می‌کنید.
2️⃣ ارتباط: اینکه چطور صحبت می‌کنید.
3️⃣ ظاهر: اینکه چطور به نظر می‌رسید.

👈 هیولت بر این باور است که طرز رفتار شما نشان‌دهنده‌ی اعتماد به نفس و توانایی‌تان برای منتقل کردن افکار و ایده‌هایتان است. او می‌گوید، این روزها، ما برای رهبرانی ارزش قائلیم که آرام و با اعتماد به نفس هستند، نه آنهایی که از سخت‌گیری برای پیدا کردن دنباله‌رو استفاده می‌کنند.

🔶 مزایای جذبه‌ی مدیریتی
جذبه‌ی مدیریتی داشتن خیلی فراتر از محبوبیت و قدرت پیدا کردن در بین دیگران است. یکی از مهم‌ترین فواید آن این است که در کاهش استرس به شما کمک می‌کند. مدیرانی که جذبه‌ی مدیریتی دارند و بر لحظه تمرکز می‌کنند، بهتر می‌توانند به روش‌های مختلف با انواع چالش‌ها روبه‌رو شوند. مطالعه‌ی «روفی پارک» نشان می‌دهد که این مدیران:

✔️ درک و تفکر شفافی دارند.
✔️ از شجاعت بیشتر، قدرت مجاب کردن بهتر و توانایی در کنترل اختلافات برخوردارند.
✔️ تمرکز بیشتری بر اولویت‌ها دارند.
✔️ انرژی و اشتیاق بیشتری دارند.
✔️ آرام‌تر هستند و بهتر با تغییرات مواجه می‌شوند.
✔️ اعتماد به نفس بالاتری نسبت به دیدگاه‌هایشان دارند.

بازپخش از کانال «مدیریت خلاقانه»
کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن https://www.tg-me.com/EAL21st
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نسل آینده کتاب ها و انقلابی که به احتمال زیاد به اندازه صنعت چاپ دنیای نشر و آموزش را متحول خواهد نمود. کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21 @EAL21st
Audio
🔸بخش دوم از کتاب صوتی "استیو جابز، با عنوان شیوه های رهبری برای نسل جدید" خدمت شما بزرگواران تقدیم می گردد.

کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱
@EAL21st
چیزهایی که در کنترل شماست 👆👆👆👆
بهار تعلیم و تربیت بر همه فعالان عرصه تعلیم و تربیت و همه اعضای محترم کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱ مبارک باد
👆👆👆👆👆👆👆اهدایی دوست و همراه همیشگی کانال جناب آقای محمد عارف قادری
@EAL21st
مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱:
سبک‌های متفاوت رهبری در سازمان‌ها


1- رهبری اقتدارگرایانه (Autocratic Leadership): در سازمان‌هایی که دچار بحران جدی شده‌اند و نیاز به تصمیم‌گیری‌های سریع دارند و فرآیندهای کاری روتین و غیرتخصصی است، اجرا می‌شود. برای سازمان‌های نظامی این سبک رهبری مناسب است و مزایایی مانند سرعت در تصمیم‌گیری و قدرت بلامنازع در رهبری را به همراه دارد.


2- رهبری بوروکراتیک (Leadership Bureaucratic): برای سازمان‌هایی که کارهای دقیق و علمی و نا ایمن انجام می‌دهند و لزوم توجه به قوانین و دستورالعمل‌ها برای انجام درست و ایمنی جدی است، بسیار مناسب است. مزایای این روش رهبری سازمانی بالا بردن ایمنی و کم‌کردن ریسک ناشی از کارکردهای تعیین نشده است.


3- رهبری کاریزماتیک (Charismatic Leadership): برای سازمان‌هایی که از بی‌تفاوتی و عدم احساس مسوولیت کارکنان ناراضی هستند انتخاب این سبک رهبری می‌تواند مفید باشد که با شور و انرژی خود سازمان را به حرکت درمی‌آورند. این سبک از رهبری برای سازمان‌هایی که به تغییرات درونی نیاز دارند، مناسب است و رهبری در این سبک باید با الگو قرار دادن خود سایرین را به عملکردهای فوق‌العاده مجاب کند.


4- رهبری مشارکتی (Participative Leadership): در سازمان‌هایی که نوآوری و خلاقیت رمز موفقیت و نیاز به مشارکت کارکنان مهم‌ترین عامل در ماندگاری سازمان است این سبک از رهبری مناسب است. این نوع رهبری برای شرایط غیربحرانی بسیار موثر است و در شرایط بحرانی که نیاز به سرعت در تصمیم‌گیری دارد پاسخ معکوس می‌دهد. برای سازمان‌هایی که تمرکز بر بهبودهای عملیاتی و بهبود محصول یا ارائه بهتر خدمت دارند، نیز مناسب است و از معایب آن طولانی شدن تصمیم‌گیری‌ها و مشخص نشدن برخی از ناکارآمدی‌های فردی است.


5- رهبری عدم مداخله ( Laissez - Faire Leadership): برای سازمان‌هایی که نیاز به روش‌های خود مدیریتی دارند و مدیریت زمان اهمیت زیادی دارد مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای کارهایی که نیاز به هدایت نداشته و اطمینان داریم که کارها با حداقل خطا انجام می‌گیرد مناسب است و اگر دانش مناسب در بین کارکنان نباشد ریسک زیان‌دهی آن بالا است.


6- رهبری مردم محور (People - oriented Leadership ): این سبک رهبری برای توسعه کارهای تیمی است و با توجه به اینکه رهبری سازمان نگاه یکسانی به کارکنان دارد تیم‌های مقتدر و قوی در آن تشکیل می‌شود. نقطه ضعف بزرگ این نوع سبک رهبری فراموشی مسوولیت‌های فردی است و باعث می‌شود قابلیت‌های فردی کارکنان نادیده گرفته شود.


7- رهبری خدمتگزار (Servant Leadership): این سبک رهبری برای سازمان‌های آموزشی یا خدماتی مانند بیمارستان، دانشگاه بسیار مناسب است و معمولا رهبری سازمان به شاخص‌های فرهنگی و ارزشی بسیار پایبند است و تعهد به‌کار، صداقت، راستگویی و همدلی از ارزش‌های مطرح در این نوع رهبری است. در این سبک به‌رغم کندی تصمیم‌گیری ایجاد فرهنگ ارزشی و خدمت در سازمان از نکات مثبت آن است.


8- رهبری وظیفه‌گرا (Task - Oriented Leadership): این سبک از رهبری توجه وسیعی برکنترل کار، وظایف و دستورالعمل‌ها دارد و معمولا به‌دلیل عدم توجه به مشکلات کارکنان نارضایتی در بین آنها گسترش می‌یابد.


9- رهبری تعاملی(Transactional Leadership): این نوع سبک رهبری مناسب با سازمان‌هایی است که کارها را به شکل پروژه‌ای انجام می‌دهند و برای سازمان‌های دانش محور که نیاز به نوآوری و خلاقیت دارند، مناسب نیست.


10- رهبری تحولی (Transformational Leadership): این سبک رهبری با تعیین چشم‌انداز و اهداف روشن و مکالمه آن در سازمان سعی در جذب مشارکت کارکنان می‌کند. این مهم با درک درستی از تحولات پیرامونی و شیوه‌های ایجاد انگیزه امکان می‌یابد و رهبری با هوش عاطفی خود توانمندی‌های جدیدی نسبت به قبل برای سازمان ایجاد می‌کند. از نقاط ضعف این سبک تایید رهبری از سوی تمامی رده‌های سازمانی است و درصورتی‌که زیرساخت‌های تغییر را ایجاد نکند امکان موفقیت بسیار کاهش می یابد.. باز نشر از کانال مدیریت رفتار سازمانی
@EAL21st
"مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱":

🍀اعجاز تئوری انتخاب:
کاربرد تئوری انتخاب برای القای یک حس خوب و شروعی خوب در روز اول مهر.
مطلبی کوتاه و تامل بر انگیز در سخنرانی دکتر علی صاحبی در تدکس کیش که از شما خواهش می کنم امروز وقتی برای دیدن و تامل بر آن در نظر بگیرید :
http://www.aparat.com/v/rnhCM
@EAL21st☕️
👍1
به مناسبت بازگشایی مدارس مطلبی را با عنوان" نمونه واقعی از نامه آغاز مدرسه و نحوه ارتباط دادن والدین با مدرسه" در کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21 (@EAL21st) با هدف ایجاد و معرفی یک الگو و در راستای تحریک ذهنی مدیران محترم و ایجاد خلاقیت خدمت شما بزرگواران تقدیم نمودیم. همزمان خیل کثیری از اعضای محترم تقاضای ترجمه فایل موصوف را داشتند که با مساعدت دوست و همراه همیشگی کانال خانم دکتر زهره زین الدینی دانشجوی دکترای مدیریت آموزشی دانشگاه شهید بهشتی تقبل زحمت نموده و فایل را ترجمه نموده اند که عین ترجمه ایشان تقدیم شما بزرگواران خواهد شد انشا الله که مفید فایده واقع شود.
در پایان لازم می دانم تقدیر و تشکر خود را تقدیم خانم دکتر زین الدینی نمایم که علی الرغم مشکلات و مشغله فراوان تقبل زحمت نموده و این مهم را به سرانجام رسانده اند. لازم به یادآوری است بنا به اظهار نظر خانم زین الدینی تاریخ ها و ماه ها با توجه به سال تحصیلی ایران بومی سازی شده است. https://www.tg-me.com/EAL21st
نمونه_نامه_مدیر_به_والدین_در_آغاز.pdf
180.1 KB
ترجمه فایل نمونه واقعی از نامه آغاز مدرسه و نحوه ارتباط دادن والدین با مدرسه @EAL21st
Audio
🔸بخش سوم از کتاب صوتی "استیو جابز، با عنوان شیوه های رهبری برای نسل جدید" خدمت شما بزرگواران تقدیم می گردد.

کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱
@EAL21st
2025/07/09 14:22:48
Back to Top
HTML Embed Code: