Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔸محصول جدید تکراسا فارسی

🔹محصول جدید ما ویدئوهایی هستن که تلاش، موفقیت و چالش‌های واقعی رو روایت می‌کنن. این ویدیوها نتیجه ۸ سال فعالیت ما در زمینه «تحقیق و تحلیل بازار» و «رسانه» هستند.

🔸در این ویدیوها سعی شده بینش‌های عمیق و عملی در اختیار مدیران و رهبران تیم‌ها و کسب‌وکارها، کارآفرین‌ها و قانون‌گذارها قرار بگیره تا بتونن تصمیم‌های آگاهانه‌تری بگیرن.

🔹اولین ویدیو ما به‌زودی منتشر می‌شه. امیدوارم شما هم از این ویدیوها لذت ببرین و منتظر شنیدن بازخوردها و نظراتتون هستیم.

برامون بنویسین که دوست دارین در مورد چه موضوعاتی توی این ویدیوها صحبت کنیم.

#کارآفرینی #کسبوکار
Channel photo updated
🔸 واکنش شما در مواجهه با موقعیت‌های ناآشنا و سخت و یا چالش‌ها چیه؟

🔹 معمولاً ما در مواجهه با سختی‌ها و چالش‌ها از ۳ مرحله عبور می‌کنیم. تصور کنین که می‌خواین سبک زندگی‌تون رو تغییر بدین. در مرحله اول احتمالاً مقاومت دارین و دلتون نمی‌خواد عادت‌های قبلی‌تون رو تغییر بدین و اضطراب دارین.

🔸 در مرحله دوم وقتی که شروع به ایجاد تغییرات می‌کنین وارد مرحله تنش می‌شین. مثلا ممکنه رژیم غذایی‌تون رو تغییر داده باشین اما از اینکه چرا نتیجه زیادی ندیدین دچار ناامیدی و استیصال شده باشین.

🔹 مرحله سوم وقتیه که استمرار و تلاش شما و پذیرش سختی‌ها جواب می‌ده. تو این مرحله عادت‌های جدید خوب جای عادت‌های قبلی رو گرفتن و تأثیر مثبت تغییر سبک زندگی‌تون رو روی جسم و روحتون می‌بینین.

🔸 چیزی که مهمه اینه که باید بدونیم که در مواجهه با هر سختی و چالش جدیدی، نیازه تلاش کنیم و ثبات داشته باشیم تا بتونیم از دو مرحله اول عبور کنیم و رشد کنیم.

شما در مواجهه با سختی‌ها چه واکنشی دارین و چه مراحلی رو طی می‌کنین؟

🔸 @TechRasaFarsi
🔸خودتخریبی یعنی چی؟

🔹خیلی وقت‌ها ما به‌صورت خودآگاه یا ناخودآگاه با بعضی افکار، رفتار یا کارهامون جلوی پیشرفت و رشد خودمون رو می‌گیریم. حتی ممکنه به خودمون آسیب برسونیم.

🔸این رفتارها لزوما کارهای عجیب یا خاصی نیستن. مثلا اینکه خودمون رو با دیگران مقایسه کنیم یا نشخوار فکری داشته باشیم هم نمونه‌ای از این رفتارها هستن. توی این پست ۱۰ شکلی از خودتخریبی رو گفتیم که احتمالا به اون‌ها آگاه نیستیم‌.

شما چه موارد دیگه‌ای رو می‌تونین اضافه کنین؟

#خودتخریبی #توسعه_فردی

🔸 @TechRasaFarsi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔸 تیزر اولین قسمت از ویدیوهای تحلیلی تکراسا فارسی

🔹اولین قسمت از ویدیوهای جدید تکراسا فارسی فردا شب منتشر می‌شه. تیزر این قسمت رو می‌تونین توی این پست تماشا کنید. منتظر ویدیو اصلی باشید.

فکر می‌کنین توی این ویدیو به چه موضوعی پرداختیم؟
🔸️ چطور در حال حاضر حدود ۵ هزار میلیارد تومن بیمه به‌صورت آنلاین فروخته می‌شه؟
🔹️وب‌سایت‌های فروش آنلاین بیمه چرا شکل گرفتن و با چه چالش‌ها و موانعی مواجه شدن؟
🔸️آینده بیمه و این وب‌سایت‌ها در ایران چطور خواهد بود؟

🔹️ ما در این ویدئو با بررسی موردی شرکت ازکی، بیمه تعاون و دعوت از آقای اسدنژاد به عنوان متخصص صنعت بیمه، سعی کردیم به سؤال‌های بالا پاسخ بدیم و نگاه کاملی از مسیر رشد، مسائل و چالش‌ها، نحوه حل مسئله، مدل کسب‌وکار و ساختار صنعت اگریگیتورهای بیمه (سایت‌های آنلاین فروش بیمه) بهتون بدیم.

🔗این ویدئو رو می‌تونین در کانال یوتوب تکراسا فارسی مشاهده کنین:
https://youtu.be/7L7csohW-a4

🔸️ از متخصصان و فعالین صنعت بیمه ممنونیم که دانش، تجربه و وقت خودشون رو در اختیار ما گذاشتن:
- حامد ولی‌پوری، هم‌بنیان‌گذار بیمیتو و مدیرعامل ازکی
- علی الیاسی، عضو هیئت‌مدیره ازکی
- بهروز اسدنژاد، عضو شورای فنی و مدیریت ریسک بیمه ایران
- یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون
- مرتضی علیزاده، مدیر ارشد محصول ازکی

🔹️ همین‌طور از تیم ارتباطات و بازاریابی ازکی و روابط عمومی بیمه تعاون ممنونیم که تهیه ویدیو ما رو همراهی کردند.

🔸️ @TechRasaFarsi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹صنعت بیمه یکی از صنایعیه که وقتی واردش می‌شین انگار به چند دهه قبل برگشتین. در چنین صنعتی در اواسط دهه ۱۳۹۰ وب‌سایت‌های فروش آنلاین یا همون اگریگیتورها وارد این صنعت شدن و بازی صنعت رو بر هم زدن.

▪️اما این بازیگران چه مشکلی رو حل کردن؟
▪️با چه چالش‌هایی روبه‌رو شدن و چطور اون‌ها رو حل کردن؟
▪️چه تأثیری روی صنعت بیمه و زندگی مردم گذاشتن؟

در اولین قسمت از ویدیوهای تحلیلی‌مون به این سؤال‌ها پاسخ دادیم.

🔸ویدیو کامل رو می‌تونین در کانال یوتیوب تکراسا مشاهده کنین:
https://youtu.be/7L7csohW-a4
🔸بلوغ عاطفی به چه معناست؟

🔹بلوغ عاطفی به این معنی که ما بتونیم عواطف و احساسات خودمون رو درک و مدیریت کنیم. بلوغ عاطفی مهمه چون باعث بهبود روابط ما می‌شه، کمک می‌کنه تصمیم‌های بهتری بگیریم و تاب‌آوری ما رو بالا می‌بره. توی این پست چند موردی که نشون‌دهنده بلوغ عاطفی هستند رو توضیح دادیم.

شما کدوم یکی از این موارد رو دارین و روی کدومش باید کار کنین؟

#بلوغ_عاطفی #توسعه_فردی

🔸 @TechRasaFarsi
🔸 مدیر بودن نقش مهم و سختیه، به‌خصوص در شرایط امروز که سازمان‌ها همواره در حال تغییرن‌. اما اصلاً وظیفه یه مدیر چیه و چه مهارت‌هایی لازم داره؟

🔹️ یه مدیر در سطح اول باید مهارت‌هایی مثل برنامه‌ریزی، سازماندهی، نظارت و هدایت رو داشته باشه تا بتونه مطمئن بشه که کارها درست، سریع و باکیفیت انجام می‌شن. در سطح دوم مهارت‌هایی قرار دادن که نیازن تا مدیر بتونه به کارکنان انگیزه بده و بهشون کمک کنه رشد کنن. در مرحله بعدی مهمه که مدیر بتونه خودش و زمانش رو به درستی مدیریت کنه. در مرحله آخر و بالاترین سطح یه مدیر برای موفقیت باید مهارت رهبری داشته باشه تا بتونه الهام‌بخش افراد باشه و مطمئن بشه که استراتژی و عملکرد شرکت با رسالت و چشم‌انداز اون هم‌راستا هستن‌.

شما کدوم یکی از این مهارت‌ها رو دارین؟ چه مهارت دیگه‌ای می‌تونین اضافه کنین؟

#مدیریت #توسعه_فردی

🔸️ @TechRasaFarsi
🔸تغییر کردن برای شما سخته یا راحت؟

🔹تغییر برای اکثر ما سخته چون به این معنیه که باید از منطقه امن خودمون خارج بشیم. این تغییر ممکنه در افکار، باورها، عادت‌‌ها یا حتی برنامه‌های زندگی‌مون باشه.

🔸با وجود سختی و ناخوشایند بودن تغییر لازمه و اجتناب‌ناپذیره؛ چرا؟ چون بدون تغییر نمی‌تونیم رشد کنیم. از طرف دیگر اگر رشد نکنیم، درست زندگی نکردیم. چون این رشد و توسعه‌ست که به زندگی ما معنی می‌ده و ما رو از روتین تکراری خارج می‌کنه. بنابراین تغییر یکی از مهم‌ترین عوامل برای زندگی روبه‌رشد و واقعیه.

شما با این موضوع موافقین؟

#تغییر #توسعه_فردی

🔸️ @TechRasaFarsi
🔸 تا حالا شده که عملکردتون ضعیف شده باشه اما ندونین علت چیه؟ 

🔹 مدل بلومبرگ (Blumberg Model) عملکرد رو به سه المان کلیدی انگیزه (Motivation)، توانایی (Capacity) و فرصت (Opportunity) تقسیم می‌کنه.

🔸 طبق این مدل ما اگر بخوایم رفتار و عملکرد یک فرد رو تغییر بدیم باید یکی روی یکی از این ۳ عامل تأثیر بذاریم. همینطور این ۳ عامل روی هم تأثیر می‌ذارن.

🔹 برای مثال تصور کنین که یک طراح دانش و مهارت خیلی بالایی داره (توانایی) و به‌دنبال یادگیری به‌روز‌ترین روندهای طراحیه (انگیزه). اما این فرد اگر توی محیطی قرار داشته باشه که حمایت نمی‌شه یا منابع کافی (فرصت) برای انجام کار رو نداشته باشه، ممکنه عملکردش به‌اندازه کافی خوب نباشه. اما از اگر محیط اون رو تغییر بدیم، عملکرد اون بهبود پیدا می‌کنه.

به نظر شما دیگه چه عواملی می‌تونن روی عملکرد ما تأثیر بذارن؟

منبع:
positivepsychology_com
thedecisionlab

#عملکرد #توسعه_فردی

🔸 @TechRasaFarsi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹احتمالا تبلیغات گسترده وب‌سایت‌های فروش بیمه رو دیدین، اما به نظرتون دلیل اینکه این وب‌سایت‌ها تبلیغات زیادی می‌کنن چیه؟ در این ویدیو حامد ولی‌پوری، مدیرعامل ازکی، دلیل این موضوع رو توضیح می‌دن.

🔗ویدئو کامل رو می‌تونین در کانال یوتیوب تکراسا فارسی مشاهده کنین:
https://youtu.be/7L7csohW-a4
🔸 تا حالا شده ترس از اشتباه مانع از شروع کارهاتون بشه یا با یه اشتباه کوچک تو کار خودتون رو فردی شکست‌خورده فرض کنین؟

🔹 ریشه چنین افکاری معمولاً تو «کمال‌گرایی» هستش که باعث می‌شه بخوایم همه چیز همیشه عالی باشه و ممکنه به‌خاطرش دچار استرس بشم و نتونیم کارها رو جلو ببریم. البته کمال‌گرایی اگر متعادل باشه می‌تونه برامون یه ویژگی مثبت باشه و کمک کنه پیشرفت کنیم.

🔸 اما مهمه که حواسمون بهش باشه تا بیش از حد و مانع از انجام کار‌ها نشه. یه راه برای کنترل کمال‌گرایی شناسایی افکار کمال‌گرایانه منفی و جایگزین کردن اون‌ها با افکار واقع‌بینانه و متعادل‌تره. توی این پست یه سری از این موارد رو براتون گفتیم.

به‌نظرتون چه موارد دیگه‌ای رو می‌شه اضافه کرد؟

#کمال_گرایی #توسعه_فردی

🔸 @TechRasaFarsi
🔸 تا حالا احساس کردین که دارین به خودتون آسیب می‌زنین ولی ندونین چجوری و چرا؟

🔹 شاید با شناخت هوش مثبت بتونیم بهتر متوجه علت این موضوع بشیم. هوش مثبت (Positive Intelligence) در واقع میزان زمانیه  که ذهن شما به‌جای تخریب، به شما خدمت می‌کنه.

🔸 در مقابل هوش مثبت، یک‌سری صداهای درونی آسیب‌زننده وجود داره که یا شما رو مضطرب می‌کنه یا در ازای اشتباهی که مرتکب شدین شما رو سرزنش می‌کنه.

🔹 توی این پست به ده تا از این صداهای درونی پرداختیم و با مثال نحوه عملکردشون رو توضیح دادیم.
 
شما از کدوم یک از این صداهای درونی آسیب دیدین؟

#صداهای_درونی_منفی #توسعه_فردی

🔸 @TechRasaFarsi
2024/05/16 13:24:21
Back to Top
HTML Embed Code: