حمله‌ی پانیک را بهتر بشناسیم


🌪 بالا رفتن ضربان قلب، احساس نگرانی و دلشوره‌ی شدید و بی‌دلیل، تنگی نفس، حس خفگی و لرزش دست، این‌ها از جمله شایع‌ترین علائم یک حمله‌ی پانیک هستند؛ حملاتی که علائم‌اش برای اولین بار، غالباً در جوانان زیر 25 سال بروز پیدا می‌کند.

📍 حمله پانیک، یک ترس ناگهانی به‌همراه اضطراب است که باعث بروز علائم مختلفی در فرد می‌شود. افرادی که برای اولین‌بار دچار حملات پانیک می‌شوند، ممکن است احساس کنند که دچار حمله قلبی شده‌اند و یا حتی دچار ترس و حس نزدیکی به مرگ نیز بشوند.

🧮 اگرچه علت بروز این حملات هم‌چنان درحال بررسی است، اما می‌تواند ریشه در تجربیات استرس‌زای گذشته داشته باشد. ژنتیک نیز می‌تواند یک عامل تأثیرگذار باشد؛ زیرا مغز برخی افراد نسبت به شرایط و محرک‌های محیط حساس‌تر است و احتمال بروز واکنش‌های شدید و غیرقابل کنترل در آن‌ها بیشتر می‌شود.

🫂 خوشبختانه این اختلال قابل درمان است و به‌طور کلی با روان‌درمانی و دارو‌درمانی می‌توان آن‌را درمان کرد. ما، به بهانه‌ی روز ملی روانشناس و مشاور، از‌این اختلال نسبتاً شایع در بین جوانان نوشتیم با این امید که افراد درگیر این‌حملات، با آگاهی بیشتری به خودشان شانس بهبود و کمک گرفتن از روانشناس را بدهند.


•آذین عتیقی•


🆔@UIBiologists🌱💡
biology students union.pdf
1.4 MB
Identifying tripartite relationship among cortical thickness, neuroticism, and mood and anxiety disorders


شناسایی رابطه سه جانبه بین ضخامت قشر مغز، روان رنجوری و اختلالات خلقی و اضطرابی


•زینب زارع•
•فاطمه براری•


🆔@UIBiologists🌱💡
شرکت بایوران (Biorun)، بزرگ‌ترین و مدرن‌ترین تولیدکننده محصولات بیولوژیک زیست‌محیطی، کشاورزی (کودها، آفتکش‌‏ها و فرآورده‌‏های پروبیوتیک)، دامپروری و انسانی در ایران است.


به منظور معرفی و آشنایی شما عزیزان با فعالیت‌های این مجموعه بزرگ و موفق حوزه میکروبیولوژی، وبیناری با حضور جناب دکتر مرادی، مدیرعامل شرکت بایوران تدارک دیده‌ایم.

برای ثبتنام، از لینک زیر اقدام کنید.

لینک
کلیه‌های جیبی


🧬 کلیه‌های کوچک، ساختارهای کلیه‌مانندی هستند که در آزمایشگاه با استفاده از سلول‌های بنیادی رشد می‌کنند که در مطالعه‌ای محققان موفق شدند تا آن را با استفاده از سلول‌های پوستی بیماران مبتلا به کلیه پلی‌کیستیک (PKD) پرورش دهند. در گزینه‌های درمانی، دیالیز کیفیت زندگی بیمار را تحت تأثیر قرار می‌دهد، کلیه پیوندی کمیاب است و دارو عوارض جانبی شدیدی روی کبد دارد.

💉 در مطالعات قبلی بر‌روی کلیه‌های کوچکی که در آزمایشگاه رشد می‌کردند، مشخص شد این کلیه‌ها فقط تا‌حدی می‌توانستند ساختار و عملکرد کلیه واقعی را تقلید کنند. دانشمندان کلیه‌های کوچک را به موش‌های زنده پیوند زدند تا به‌طور‌ جامع ویژگی‌های شرایط بیماری کلیوی را شبیه‌سازی کنند.

🩸 شباهت بین اشکال بیماری مشاهده شده در مدل مینی‌کلیه پیوندی و تجربیات واقعی بیماران نشان می‌دهد که رشد کلیه و پیوند آن به موش‌های زنده می‌تواند ابزار مفیدی برای آزمایش درمان‌های جدید باشد. با مطالعه موش‌های زنده محققان شواهدی پیدا کردند که نشان می‌دهد افزایش مرگ برنامه‌ریزی‌‌شده سلول، می‌تواند گستردگی کیست‌ها را در کلیه‌های کوچک کاهش دهد.

💊 افزایش مرگ برنامه‌ریزی‌شده سلول می‌تواند یک درمان امیدوارکننده برای "PKD" باشد. علاوه‌بر‌ این، ماینوکسیدیل نیز ممکن است به بهبود سریع آن کمک کند. در مطالعات آینده، دانشمندان کارایی ماینوکسیدیل را آزمایش خواهند کرد و مدل‌های کوچک کلیه را برای بررسی سایر بیماری‌های شایع کلیه که سازمان ژنتیکی قوی ندارند، مانند بیماری کلیوی دیابتی، سازگار خواهد کرد.


•روژینا احسانی•
•فاطمه رمضان‌زاده•

🆔@UIBiologists🌱💡
ارائه دانشجویی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت

عنوان: مهندسی بافت🔹💠


ارائه‌دهنده: امیر حسین جهانگیری
دانشجوی ترم ۲ کارشناسی زیست سلولی و مولکولی دانشگاه پیام نور اهواز

‌‌‌
برای شنیدن این توضیحات ساعت ۲۲ به لینک زیر مراجعه کنید:

🖇🔘 https://www.skyroom.online/ch/union/ghgg

نام کاربری و رمزعبور: 123


🆔@UIBiologists🌱💡
‌‌‌
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کرمی با چشمان عجیب


📌 کشف یک کرم توسط دانشمندان دانشگاه کپنهاگ و دانشگاه لوند، موجب حیرت آن‌ها شد. کرم وانادیس (Vanadis bristle worm) بینایی‌ای به اندازه بینایی پستانداران دارد.

📍 کرم وانادیس دارای چشمانی به بزرگی سنگ آسیاب است. درواقع، اگر چشم‌های ما به اندازه چشم‌های این کرم دریایی مدیترانه‌ای بزرگ بود، به یک چرخ دستی بزرگ و بازوهای قوی نیاز داشتیم تا 100 کیلوگرم اضافه وزن را بچرخانیم.

🔖 چشمان این کرم، حدوداً ۲۰ برابر بیشتر از بقیه سر این حیوان وزن دارد و در این جانور دریایی ریز و شفاف به‌طور عجیبی نامناسب به‌نظر می‌رسد. گویی دو بادکنک قرمز غول پیکر و براق به بدن آن بسته شده‌اند. چشم‌های این جانور باوجود سادگی، مجهز به عملکردی پیشرفته هستند.

🔗 به گفته یک دانشمند، چشمان این کرم دررابطه با نظریه تکاملی نیز جالب است؛ زیرا می‌تواند به حل یکی از سنگین‌ترین بحث‌های دانشگاهی پیرامون این نظریه کمک کند: این‌که آیا چشم‌ها فقط یک‌بار و به شکل‌هایی که امروزه می‌بینیم تکامل یافته‌اند؟ یا این‌که آن‌ها چندین بار، مستقل از یک‌دیگر، در تاریخ تکامل پدید آمده‌اند؟

🖇 جهت مطالعه🟡

•زینب زارع•

🆔@UIBiologists🌱💡
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💥گزارش تصویری از رویداد STEMCELL BIOTALENT 💥

🔻بزرگ‌ترین رویداد استعدادیابی علمی کشور، این رویداد، روز چهارشنبه 5 اردیبهشت‌ماه 1403 برگزار شد.

🔻در مرحله ثبت‌ایده استم‌سل بایوتلنت، بیش از ۳۰۰ طرح ارسال گشت که از بین آن‌ها، ۱۱ ایده برگزیده شدند و که در روز برگزاری، فرصت ارائه ایده‌ای خود را پیدا کردند.

🔻برای مشاهده این گزارش تصویری، روی لینک زیر کلیک کنید..

📎https://www.instagram.com/reel/C6Wi5wlo8As/?igsh=ODV2bXh3OWg0aGM3


🆔@UIBiologists🌱💡
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹شرکت بایوران (Biorun)، بزرگ‌ترین و مدرن‌ترین تولیدکننده محصولات بیولوژیک زیست‌محیطی، کشاورزی (کودها، آفتکش‌‏ها و فرآورده‌‏های پروبیوتیک)، دامپروری و انسانی در ایران است.


🔸به منظور معرفی و آشنایی شما عزیزان با فعالیت‌های این مجموعه بزرگ و موفق حوزه میکروبیولوژی، وبیناری با حضور جناب دکتر مرادی، مدیرعامل شرکت بایوران تدارک دیده‌ایم.

🔻برای ثبت‌نام، از لینک زیر اقدام کنید.

لینک


🌱@ir_micro_academy
سرنوشتی تلخ

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

🩺 در دل تاریخ پزشکی، نام «ایگناتس فیلیپ زملوایس یا سِمِلوِیس» هم‌‌چون فانوسی درخشان می‌درخشد، پزشکی آلمانی که به‌عنوان پیشتاز عرصه ضدعفونی شناخته شده و نجات‌بخش مادران زیادی بوده‌است.

🤱 سملویس که در یکی از بیمارستان‌های وین مشغول به‌کار بود، متوجه شد که آمار مرگ‌ومیر در بین زنان بستری در این بیمارستان که در اثر تب نفاسی (تب پس از زایمان) از دنیا می‌روند، بسیار بالاتر از زنانی است که در خانه زایمان می‌کنند.

🧼 او پس از مدت‌ها تحقیق، دریافت که این رفت‌و‌آمد پزشکان در اتاق‌عمل است که عفونت نفاس را به مادران منتقل می‌کند؛ به‌همین خاطر، روش نوین شست‌وشوی دست‌ها و ضدعفونی کردن آن‌‌ها با استفاده از کلسیم هیپوکلریت را معرفی کرد و با نگارش کتابی در این باب، دستاوردهای خود در رابطه با تأثیر این روش ضدعفونی را با جهانیان در میان گذاشت.

📌 اما متأسفانه همکارانش نمی‌‌توانستند بپذیرند که دستان آن‌ها منشأ آلودگی است و با او مخالفت کردند. پس از سال‌ها بحث‌و‌جدل، او به‌تدریج دچار حملات افسردگی شدید شد. درنهایت، در سال ۱۸۶۵ همکارانش او را برای بازدید از یک آسایشگاه روانی وسوسه کردند که در آن زمان سملویس سعی کرد آن‌جا را ترک کند، اما توسط نگهبانان دستگیر شد و دو هفته پس از بازداشت در آسایشگاه درگذشت.

سال‌ها بعد که دیگر ضرورت ضد‌عفونی کردن به امری بدیهی تبدیل شد، از ایشان به‌عنوان پدر ضدعفونی کننده در علم طب یاد می‌کنند.


•زهرا رستمی•

🆔@UIBiologists🌱💡
وبینار آشنایی با مجموعه بایوران با حضور دکتر مرادی، راس ساعت 19 شروع خواهد شد.

برای شرکت در این وبینار، می‌توانید از لینک زیر به صورت مهمان وارد شوید:

B2n.ir/w75901


@ir_micro_academy
biology students union.pdf
1.7 MB
Effective interventions in preventing gestational diabetes mellitus: A systematic review and meta-analysis


🤩مداخلات موثر در پیشگیری از دیابت بارداری: مروری سیستماتیک و متاآنالیز


📎 اطلاعات بیشتر


•فاطمه براری•


🆔@UIBiologists🌱💡
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پیام دعوت جناب پروفسور استاد «علیرضا رنجبر،بن آلمان»

به مناسبت سمپوزیوم ۲ روزه
'' گستره روبرو رشد ایمونولوژی در جهان امروز و فردا دانش پزشکی'' که در تاریخ های ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه
جهت بزرگداشت روز جهانی ایمونولوژی با حضور جمع کثیری از برجسته ترین اساتید برگزار خواهد شد.

🎬 در اینستاگرام ببینید
.
.
.
منتظر انتشار اطلاعات تکمیلی باشید...


🔹[ آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
معلم، باغبان گل‌های باغ هستی، روزت مبارک!


👩‍🏫 معلم تو با نگاه مهربان و کلام نافذ خود، باعث روئیدن بذر هدف در خاک زندگی‌ام شدی، انگیزه را چون آب، به این نهال تشنه ارزانی داشتی، علف‌های هرز غم و  نا‌امیدی را از جانم برچیدی‌ و از من در مقابل طوفان‌های سهمگین سختی‌ها مراقبت کردی تا غنچه‌ی رویاهایم خشک نشود.

👨‍🏫 در زیر سایه‌ی محبت بی‌دریغ تو، امروز آن نهالی که دیروز با نسیمی به این طرف و آن طرف کشیده می‌شد، قد کشیده و ریشه‌اش را در خاک زندگی محکم کرده و هراسی از طوفان‌ها ندارد. او مفتخر است تا این روز ارزشمند را گرامی داشته و از تو برای تمامی زحماتت تشکر کند.


🖇 شما کدام‌یک از معلم‌هایتان را به یاد دارید که باعث تغییری مثبت و شگرف در زندگی‌تان شدند؟
بهترین خاطره از معلم خود را برای ما بنویسید.


•زهرا سعیدی حمزه‌خانلو•


🆔@UIBiologists🌱💡
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
biology students union..pdf
6.7 MB
Apigetrin ameliorates doxorubicin prompted testicular damage: biochemical, spermatological and histological based study


آپی‌گترین، آسیب بیضه ناشی از دوکسوروبیسین را بهبود می‌بخشد: مطالعه بیوشیمیایی، اسپرم‌شناسی و بافت‌شناسی


😀 اطلاعات بیشتر


•فاطمه براری•

🆔@UIBiologists🌱💡
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💥عوارض واکسن آسترازنکا💥

🔻یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات درباره واکسن آسترازنکا، عوارض احتمالی آن مبنی بر لخته شدن خون و سکته بود که درنهایت توسط شرکت سازنده هم تایید شد و طیف وسیعی از انتقادها و جنجال‌ها را در پی‌داشت و البته باعث خرسندی برخی اقشار از جمله ضد واکسن‌ها هم شد.

❓️اما سوال اصلی اینجاست، این واکسن در واقعیت چقدر خطرناک است؟❓️

در این پست، توضیحات بیشتری درباره عوارض این واکسن دادیم. برای مشاهده پست، بر روی لینک شیشه‌ای زیر کلیک کنید..

🆔@UIBiologists🌱💡
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پیام دعوت
جناب پروفسور استاد «علیرضا رنجبر،بن آلمان»

به مناسبت سمپوزیوم ۲ روزه

'' گستره روبرو رشد ایمونولوژی در جهان امروز و فردا دانش پزشکی''

که در تاریخ های ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه
جهت بزرگداشت روز جهانی ایمونولوژی با حضور جمع کثیری از برجسته ترین اساتید برگزار خواهد شد.
حضور شما دانش‌پژوهان افتخار مجموعه‌ ماست😎
.
.
🔗منتظر انتشار اطلاعات تکمیلی باشید...

#سمپوزیوم_ایمونولوژی
#پروفسور_رنجبر

🔹[ آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
ارائه دانشجویی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت

عنوان: نقش میکروربات ها در درمان سرطان


ارائه‌دهنده: یگانه سیاحیان
دانشجوی زیست سلولی و مولکولی دانشگاه شهرکرد

‌‌‌
برای شنیدن این توضیحات ساعت ۲۲ به لینک زیر مراجعه کنید:

📎 https://www.skyroom.online/ch/union/ghgg

نام کاربری و رمزعبور: 123


🆔@UIBiologists🌱💡
‌‌‌
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
با توجه به نقش بی‌بدیل علم ایمونولوژی و ارتباط گسترده آن با سایر علوم، از جمله علوم‌پایه، پزشکی و بالینی، صنعت و بیوتکنولوژی و همچنین بهداشت عمومی، برآن شدیم تا با همکاری جمع کثیری از مراکز سرآمد علمی و اساتید برجسته این حوزه، به همت جناب استاد پروفسور علیرضا رنجبر، سمپوزیومی دو روزه در خصوص علم ایمونولوژی و ارتباط آن با سایر حوزه ها برگزار کنیم.

به مناسب روز جهانی ایمونولوژی، فرصتی بی‌نظیر برای کسب آگاهی از آخرین پیشرفت‌ها و ارتباط آن با سایر حوزه‌های علم است.

زمان برگزاری: 20 و 21 اردیبهشت روز‌های پنجشنبه و جمعه از ساعت 9 صبح تا 19 عصر

جهت آشنایی بیشتر با سخنرانان و پنل‌های سمپوزیوم کلیک کنید

ثبت نام در این سمپوزیوم بدون گواهی رایگان بوده و فقط درصورت ثبت‌نام با دریافت گواهی هزینه‌ اندک (35 هزار تومان) دریافت خواهد شد.

🔹[ آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
2024/05/03 03:14:19
Back to Top
HTML Embed Code: