Telegram Web Link
Forwarded from درج زیرنویس
4_5852837614561788252.mp4
30.7 MB
کلیپ آموزشی روانشناسی افت تحصیلی در دوران نوجوانی
👇👇👇👇👇👇👇
💫نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان💫
@childeducation
👍6👎1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وقتی خوب فکر میکنم
میبینم هر صبح برای من
جذابیتهای خودشو داره،
برای همین عاشق صبحام عاشق نور و امید و رنگ

❤️🌱درود شنبه تون پرانرژی

🌸@childeducation
3👍1
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر (قسمت ۴۵) با کودکانی که به رختخواب نمی روند چه کنیم؟ کودکان به دلایل متعددی در مقابل رفتن به رختخواب مقاومت می کنند. شاید آنها از تاریکی و تنهایی احساس ناامنی می‌کنند. بدون شک کودکان ترجیح می دهند، بازی کنند…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر(قسمت ۴۶)

با کودکان خواب آلوده چگونه رفتار کنیم؟

این بخش برای والدینی است که کودک آنها بیش از حد می خوابد و اغلب برایش مشکل
است که صبح ها از خواب برخیزد و هنگامی که برخاست مایل به شروع فعالیت روزانه نیست.
پیش از اینکه تصمیم بگیرید راه حلهای ما را اجرا کنید ابتدا باید تعیین کنید که آیا مقدار خواب کودک شما کافی است و یا اینکه بیش از حد می خوابد. این مسأله را بدین ترتیب امتحان کنید که او را کمی دیرتر یا کمی زودتر به رختخواب بفرستید تا دریابید ، واقعاً به چند ساعت خواب نیاز دارد. اگر مقدار خواب کودک کافی است ولی در طول روز احساس خستگی یا کسالت میکند او را نزد متخصص اطفال ببرید تا پزشک، او را از نظر مشکلات جسمی احتمالی مورد بررسی قرار دهد.
هنگامی که مطمئن شدید مشکل دیگری وجود ندارد باید یک واقعیت مهم را در نظر بگیرید، شما همیشه نمی توانید یک کودک خواب آلوده را به آدمی سر به راه که به راحتی از خواب بر می خیزد تبدیل کنید. با این حال می توانید از خواب برخاستن و آماده شدن برای شروع کارهای روزانه را برای همه اعضاء خانواده خوشایندتر کنید.

❇️ کودک را زیر نظر بگیرید و برنامه خواب و بیداری او را تنظیم کنید.
هرگز کودک را در حین یک رویا از خواب بیدار نکنید اگر کره چشم کودک در هنگام خواب در حال حرکت به اطراف است، به این معنی است که کودک در حال خواب دیدن است و بنابراین چند دقیقه صبر کنید تا رویای کودک به پایان برسد.

❇️از یک ساعت جیرجیرکی' استفاده کنید.
هنگامی که این ساعت را به کار میگیرید آن را روی ساعتی زودتر از هنگامی که کودک باید برخیزد، تنظیم کنید. سپس به او اجازه دهید که زنگ ساعت را چندین بار قطع کند تا اینکه به تدریج از چرخه خواب بیرون بیاید. بدین ترتیب این ساعت چندین بار به کودک یادآوری میکند که وقت بیدار شدن است و موقعیت را کمتر آزار دهنده می کند.
ادامه دارد...

@childeducation
👍7
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
.
زندگی رو ساده تر بگیریم و وقتمون رو برای چیزایی بذاریم که واقعا ارزشش رو دارن...

درود روززییای پاییزی تون بخير 😍
🍂🍂🍂
@childeducation
4👍1
#نوجوان-حد-مرز-روابط
چیزهایی که نوجوان لازم است در مورد حد و مرز بداند - بخش اول

متاسفانه، بسیاری از نوجوان‌ها در وضع حد و مرزهایشان با دوستانشان و در روابط عاطفی‌شان مشکل دارند؛ و وقتی حد و مرزهای مشخصی برای رابطه وضع نشده است، خطر از بین رفتن دوستی و قلدری کردن و یا سوء استفاده در روابط عاطفی به وجود می‌آید.
اگر نوجوانتان در زندگی‌اش دوستانی دارد که وانمود به دوستی می‌کنند، یا رابطه عاطفی‌ای دارد که در آن طرف مقابل او را کنترل می‌کند، یا با بزرگسالی در ارتباط است که از ارتباط با او احساس ناراحتی می‌کند، بی‌احترامی می‌بیند، و یا احساس بی‌ارزشی می‌کند، لازم است تا در مورد برقرار کردن حد و مرزهایش با چنین افرادی تجدید نظر کند. اجازه دادن به دیگران برای اینکه هر گونه دلشان خواست رفتار کنند، نه تنها به رابطه‌ای ناسالم منتهی می‌شود، بلکه بر سلامت روحی و هیجانی نوجوان نیز تاثیر می‌گذارد.

همه انسان‌ها لیاقت دارند تا با آنها با مهربانی و احترام برخورد شود و اگر کسی با نوجوان به این شیوه برخورد نمی‌کند، شاید لازم است تا او حد و مرزش را با آنها مشخص کنند.

❇️به نوجوان کمک کنید تا احساس‌هایش را شناسایی کند.
یاد گرفتن شناسایی احساس‌ها و برچسب زدن به احساس‌های مختلف آنطور که به نظر می‌رسد کار آسانی نیست. برای نوجوان مقداری زمان می‌برد تا صبر کند و در مورد اینکه چه احساسی دارد فکر کند تا بتواند نام آنرا بگوید. ممکن است احساس نا‌امیدی کند، ولی در عین حال عصبانی یا سرخورده و یا غمگین باشد. توانایی نام‌گذاری احساس‌ها را می‌توانیم اولین قدم مشخص کردن حد و مرزها بدانیم.


❇️به نوجوان یاد بدهید به شهودش اعتماد کند.
حتما به نوجوان اجازه دهید که به شهودش اعتماد کند. اگر نسبت به چیزی یا موقعیتی احساس بدی دارد، احتمالا آن چیز و یا موقعیت برایش خوب نیست. نوجوان بیخود و بی جهت نسبت به چیزی احساس بد و ناخوشایندی ندارد. نکته اصلی این است که نوجوان نیاز دارد تا خودِ واقعی‌اش باشد – نه کسی که ما از او انتظار داریم باشد.

نویسنده: شری گوردون
مترجم: فرهاد معمارصادقی


@childeducation
👍91
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رژیم دوری از افکار منفی بگیر
رژیم دوری از آدمای منفی بگیر
یک ماه رعایت کنی
۳ کیلو از بیماری‌هات کم میشه

درود روز دوشنبه تون به زیبایی باران☔️
🍂🍂🍂🍂🍂
@childeducation
5👍2
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر(قسمت ۴۶) با کودکان خواب آلوده چگونه رفتار کنیم؟ این بخش برای والدینی است که کودک آنها بیش از حد می خوابد و اغلب برایش مشکل است که صبح ها از خواب برخیزد و هنگامی که برخاست مایل به شروع فعالیت روزانه نیست.…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۴۷)

با کودکان خواب آلوده چه کنیم؟

❇️ اتکا به نفس را در فرزندتان تقویت کنید.

هنگامی که کودک مسؤول اعمال خودش در هنگام صبح باشد، اغلب به خودش انگیزه میدهد که از شما اطاعت کند. او را با خودتان بیرون ببرید تا برای خودش یک ساعت زنگ دار بخرد و سعی کنید این بیرون رفتن را یک حادثه مهم جلوه دهید. به او بگویید که چقدر خوشحالید که او بزودی از ساعت خودش استفاده می کند به او یاد بدهید که چگونه در طول روز از آن استفاده کند و با آن به تمرین بپردازد.
برای نمونه به او بگویید که وقتی مشغول مطالعه یا خواندن است، ساعت را روی زمان مشخصی کوک کند و هنگامی که زنگ به صدا در می آید، دست از بازی کردن یا مطالعه بردارد. یادتان باشد که وقتی برنامه ریزی می کند تا به موقع از خواب برخیزد، او را تحسین کنید.

❇️ از تحریک فیزیکی کمک بگیرید.

بعضی از کسانی که به خواب بسیار عمیقی فرو می روند برای بیدار شدن نیازمند تحریک فیزیکی هستند کودک را وادار کنید که صورتش را بشوید و سپس او را به نرمشهایی نظیر کشش و خم شدن وادار کنید تا جریان خون در بدنش بیشتر شود.
اگر کودک از ساعت زنگ دار استفاده میکند آن را در جایی قرار دهید که برای قطع کردن زنگ مجبور به بیرون آمدن از رختخواب شود.


@childeducation
👍61
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
واقعیتی انکار ناپذیر :

شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید ...

درود سه شنبه پاییزی تون زیبا😍
🍂🎈🍂🎈
@childeducation
👍41
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#نوجوان-حد-مرز-روابط چیزهایی که نوجوان لازم است در مورد حد و مرز بداند - بخش اول متاسفانه، بسیاری از نوجوان‌ها در وضع حد و مرزهایشان با دوستانشان و در روابط عاطفی‌شان مشکل دارند؛ و وقتی حد و مرزهای مشخصی برای رابطه وضع نشده است، خطر از بین رفتن دوستی…
#نوجوان-حد-مرز-روابط

چیزهایی که نوجوان لازم است در مورد حد و مرز بداند - بخش دوم

❇️برای شناسایی رفتارهای غیر‌قابل قبول کمکشان کنیم.
گاهی اوقات لازم است تا به نوجوان آموزش دهیم که چه رابطه‌ای سالم است و یا دوستی واقعی چه شکلی است. همیشه در مورد اینکه رابطه دوستی سالم و احترام، چه خصوصیت‌هایی دارد با او گفتگو کنید.

خیلی پیش می‌آید که نوجوان رفتارهای غیر سالم دیگران را بپذیرد، ولی چنین کاری معمولا به قیمت از دست رفتن حس ارزشمندی خودشان تمام می‌شود.

❇️به آنها یادآوری کنید که همه انسان‌ها لیاقت دارند تا با آنها با مهربانی و احترام برخورد شود و اگر کسی با آنها به این شیوه برخورد نمی‌کند، شاید لازم است تا حد و مرزشان را با او مشخص کنند.


❇️به اهمیت حد و مرزهای مجازی نیز توجه کنید.
اغلب رابطه‌های امروزی در دنیای مجازی نیز دنبال می‌شوند. در مورد سوء استفاده مجازی، قلدری مجازی، رابطه جنسی و چت مجازی و غیره حتما با او صحبت کنید. حتما از اینکه چطور به صورتی امن از اینترنت و فضای مجازی استفاده کنند اطمینان حاصل کنید.


❇️عبارت‌های کلیدی برای جدا شدن از موقعیت را به آنها یاد دهید.
مشخص کردن حد و مرزها به تمرین زیادی احتیاج دارد. همچنین مشخص کردن حد و مرز فرایند سختی است که نیاز به تصمیم‌گیری دارد.
به همین دلیل، نوجوان به عبارت‌های ساده و مشخصی نیاز دارد که بتواند برای خودش مقداری زمان بخرد. مثلا: " اجازه بده در مورش فکر کنم و بهت خبر بدم" یا " نه ممنونم، زیاد باهاش راحت نیستم"
بلد بودن چندین و چند عبارت این‌چنینی در میانه بحران می‌تواند کمکشان کند تا مقداری از موقعیت فاصله بگیرند و گرفتار آشوب و یا فشار گروه همسال‌هایشان قرار نگیرند.

نویسنده: شری گوردون
مترجم: فرهاد معمارصادقی

@childeducation
👍7
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زندگی همیشه تازه ست
زندگی هرگز تکرار نمیشه 
فقط هرروز نو میشه، هر لحظه نو
از امروز قدم به لحظه نو بگذار و تازگی رو تجربه کن...

درود، روزبخیر 🤍
آرزوهاتون دست یافتنی
🌱🌱🌱🌱
@childeducation
2👍1
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر (قسمت ۴۷) با کودکان خواب آلوده چه کنیم؟ ❇️ اتکا به نفس را در فرزندتان تقویت کنید. هنگامی که کودک مسؤول اعمال خودش در هنگام صبح باشد، اغلب به خودش انگیزه میدهد که از شما اطاعت کند. او را با خودتان بیرون…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۴۸)

❇️کودک را با نتایج کارش روبرو کنید.
هنگامی که احساس کردید کودک شما قادر است صبح ها مسؤول رفتار خودش باشد .

حدود هفت یا هشت سالگی باید پی آمدهای مناسبی را برای انجام ندادن کارش در نظر بگیرید و او را با این پیامدها روبرو کنید به طرز خوشایندی به او بفهمانید که از او انتظار دارید خودش از خواب برخیزد و برای روز آماده شود. به او کمک کنید که اهداف زمانی واقع بینانه ای برای خودش در نظر بگیرد.
و از پی آمدهای طبیعی استفاده کنید.
این پی آمدها باید در نظر ،کودک، منطقی عادلانه بیاید.
یک پی آمد منطقی، پی آمدی است که به طور کاملاً طبیعی، از یک عمل حاصل شود. برای مثال اگر کودک عادت ندارد که برای صرف صبحانه از خواب برخیزد، دقیقاً به او بگویید که تنها در یک زمان خاص به او صبحانه می دهید. در این صورت، اگر کودک به موقع سرمیز صبحانه حاضر نباشد، صبحانه ای نیز در کار نخواهد بود.
احتمالا اغلب ،کودک به دلیل کند بودن از سرویس مدرسه جا می ماند. نتیجه آن می تواند این باشد که کودک یک تاکسی خبر کند و پولش را از پول توجیبی خودش بپردازد.

❇️کودک را بدهکار کنید.
بسیاری از والدین دریافته اند که روش "تو به من زمان بدهکاری" مؤثر واقع می شود.
این بدان معناست که کودک در می یابد که هر چند دقیقه صبح ها تأخیر کند و یا باعث تأخیر شما شود به شما بدهکار خواهد بود. سپس باید با انجام کمک در کارهای منزل، این زمان را به شما برگرداند. یا اینکه بدهکاری زمانی را به شما این طور پس بدهد که هر قدر امروز تأخیر کرده است، باید فردا صبح زودتر از خواب برخیزد.

@childeducation
👍7
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لا به لای دلواپسی هایت
کمی هم زندگی را نفس بکش...🌱

درود آخر هفته ات بخیر رفیق😍
🌸| @childeducation
5👍2
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#نوجوان-حد-مرز-روابط چیزهایی که نوجوان لازم است در مورد حد و مرز بداند - بخش دوم ❇️برای شناسایی رفتارهای غیر‌قابل قبول کمکشان کنیم. گاهی اوقات لازم است تا به نوجوان آموزش دهیم که چه رابطه‌ای سالم است و یا دوستی واقعی چه شکلی است. همیشه در مورد اینکه رابطه…
#نوجوان-حد-مرز-روابط
چیزهایی که نوجوان لازم است در مورد حد و مرز بداند - بخش سوم

❇️اجازه دهید نوجوانان در خانه تمرین کنند.
همانطور که گفته شد مشخص کردن حد و مرز با دیگران کار ساده‌ای نیست – حتی این کار برای بسیاری از بزرگسالان نیز ساده نیست. به همین دلیل، لازم است تانوجوان بتواند در محیطی امن با افرادی که می‌شناسد و به صورت بی قید و شرط دوستش دارند، چنین کاری را تمرین کند.

به نوجوان اجازه دهید تا " نه " بگوید و حد ومرزهای شخصی خودش را داشته باشد.. این مطلب به آن معنی است که به اعضای خانواده یادآوری کنید که گاهی اوقات نوجوان نیاز به فضایی دارد و یا در یک مهمانی دورهمی خانوادگی وقتی امتحان بزرگی پیش رویش دارد، بتواند شرکت نکند.

با اجازه دادن به نوجوان برای گرفتن تصمیم‌های لازم و ابراز دیدگاه و عقایدش، او را تشویق کنید تا خودمختاری و استقلالش را در خانه به دست بیاورد.


❇️به نوجوان یادآوری کنید که دوستی محدودیت‌هایی نیز دارد.
بسیاری اوقات، نوجوان در این باور گیر می‌کند که برای دوستانش باید همه کاری انجام دهد یا به عبارتی باید همه چیزش را برای دوستی بگذارد. تاکید کنید که هر دوستی‌ای ویژگی‌های خاص خودش را دارد و نقش متفاوتی در زندگی بازی می‌کند.

دوستِ خوبی بودن، به معنی این نیست که در همه موارد و مشکلات با طرف مقابل توافق داشته باشی. در حقیقت، داشتن عقاید و نگرشهای متفاوت، چیزی است که یک رابطه را جذاب می‌کند. نوجوانتان را توانمند کنید که اصالت داشته باشد و روابط سالمی برای خودش به وجود بیاورد.

نویسنده: شری گوردون
مترجم: فرهاد معمارصادقی

@childeducation
👍8
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
قدردان چیزهایی که داریم باشیم و برای چیزهایی که نداریم تلاش کنیم 🌱

درود اول هفته‌ات به شادی دوست من😍

🌸| @childeducation
👍32
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر (قسمت ۴۸) ❇️کودک را با نتایج کارش روبرو کنید. هنگامی که احساس کردید کودک شما قادر است صبح ها مسؤول رفتار خودش باشد . حدود هفت یا هشت سالگی باید پی آمدهای مناسبی را برای انجام ندادن کارش در نظر بگیرید و…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۴۹)

غرغر صبحگاهی
بعضی از مردم با روحیه ای سرشار از شادابی و نشاط از خواب برمی خیزند، اما بعضی دیگر هنگام صبح از روحیه مناسبی برخوردار نیستند و آن قدر غرغر میکنند که شادابی را از دیگران هم می گیرند.
همه مردم ـ حتی کودکان حق دارند گاهی غرغر کنند مراحلی در رشد کودک وجود دارد که می توان از آنها به غرغر کردن تعبیر کرد. مثلاً در حدود دوسالگی کودکان شروع به اظهار وجود و اعلام عدم وابستگی می کنند. این کار را با دادن جواب «نه» بـه تـمـام پرسش ها و درخواستها انجام می دهند که می تواند به آسانی توسط والدین به عنوان رفتار منفی و غرغر کردن تعبیر شود که در واقع این طور نیست. کودکانی که به سن بلوغ نزدیک میشوند دمدمی مزاج، زود رنج و حساس میشوند که این نیز حالتی کاملا طبیعی است.

مشکلات صبحگاهی
اگر کودک شما معمولاً صبح ها شاداب است ولی گاهی به طور غیر منتظره ای صبح ها شروع به غرغر کردن می کند، می تواند نشانگر این باشد که چیزی (مثلاً خواب کم، بیماری یا فشار عصبی او را آزار می دهد این مشکلات نباید مورد بی توجهی قرار گیرند. این بخش به ارائه راه حلهایی در مورد کودکانی می‌پردازد که عادت دارند همیشه نق بزنند :

❇️ رفتار او را به طور سنجیده نادیده بگیرید.
در چنین مواردی از پرداختن به خلق و خوی کودک خودداری کنید ، نگویید که همه اش نـق می زند و در عوض رفتار پسندیده دیگران را مورد توجه قرار دهید و از آن نام ببرید. هنگامی که کودک سعی در خوشایند بودن می کند او را مورد تحسین قرار دهید. این کار را به محض اینکه کودک رفتار خوشایندی از خود نشان داد انجام دهید: «شایان، چقدر خوبه که دوباره لبخند تو رو میبینیم واقعاً حرف خیلی خوبی به برادرت زدی. آفرین!»

❇️زمان برخاستن را تغییر دهید.
بعضی از کودکان به این دلیل با خلق و خوی بد از خواب برمی خیزند که معمولاً وسط یک رویا از خواب بیدار میشوند. در این گونه موارد سعی کنید زمان بیدار شدن کودک را به تعویق بیندازید یا اینکه با یک‌موسیقی ارام‌ بخش او را از خواب بیدار کنید.


نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
@childeducation
👍5
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
توی کتاب رولشتاین یه جمله هست که میگه با شریف‌ترین افرادی که میشناسی، همنشینی کن؛ بهترین کتاب‌ها را بخوان؛ باقدرت زندگی کن اما یاد بگیر که به تنهایی خوشحال باشی...

درود آخرین یکشنبه پاییزی تون به شادی
🍂🍂🍂🍂🍂
@childeducation
10
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#نوجوان-حد-مرز-روابط چیزهایی که نوجوان لازم است در مورد حد و مرز بداند - بخش سوم ❇️اجازه دهید نوجوانان در خانه تمرین کنند. همانطور که گفته شد مشخص کردن حد و مرز با دیگران کار ساده‌ای نیست – حتی این کار برای بسیاری از بزرگسالان نیز ساده نیست. به همین دلیل،…
#نوجوان-حد-مرز-روابط
چیزهایی که نوجوان لازم است در مورد حد و مرز بداند - بخش چهارم

❇️مهارت‌های وضع حد و مرز را الگو‌سازی کنید.
یکی از بهترین روش‌ها برای آموزش چگونگی مشخص کردن حدو مرزهایش به درستی، این است که الگوی مشخص کردن حد و مرزها را در زندگی خودتان به او نشان دهید. روابط خودتان با دیگران را ارزیابی کنید. آیا با کسانی که قصد دارند از شما سوء استفاده کنند، یا به خوبی با شما رفتار نیم‌کنند، حد و مرزهایتان را به خوبی مشخص کرده‌اید؟ اگر نه، حد و مرزهای خودتان در زندگی را نیز مشخص کنید.

❇️خطر مشخص نکردن حد و مرزها را یادآوری کنید.
گاهی اوقات برای نوجوان راحت‌تر است تا وقتی دوست و یا شریک عاطفی‌اش درخواستی از او دارد و یا چیزی به او می‌گوید که مشخصا به معنی زیر پا قرار دادن خطوط قرمز او در زندگی است، در مقابلشان سکوت کند و چیزی نگوید. ولی مشخص نکردن حد و مرزها خطرناک است و یا حتی ممکن است نوجوان را در معرض خطر قرار دهد.  حتی اگر مورد جدی‌ای پیش نیاید، مشخص نکردن حد و مرز می‌تواند به ایجاد دلخوری منتهی شود و به دوستی آسیب وارد کند.

❇️احترام گذاشتن به حد و مرزهای دیگران را به آنها یادآوری کنید.     
به همان اندازه که مشخص کردن حد و مرزها برای نوجوان مهم است، احترام گذاشتن به حد و مرزهای دیگران نیز ضرورت دارد. در حقیقت، روابط سالم بر اساس احترام متقابل و گفتگوی دائمی ساخته می‌شوند. مطمئن شوید که نوجوانتان به خوبی این مطلب را می‌داند که احترام گذاشتن به حقوق دیگران و حدو مرزهایی که در زندگی دارند، به اندازه حقوق خودش و حد ومرزهایش مهم و ضروری هستند.

نویسنده: شری گوردون
مترجم: فرهاد معمارصادقی

@childeducation
👍5
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
.
مواد لازم برای خوشبختی،خودت به مقدار کافی🤍

درود زندگی تون پر از خوشبختی
🌸| @childeducation
6👍3
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۵۰)

با بداخلاقی کودکان چه کنیم؟

❇️رفتار بدکودک را به او نشان دهید.
اغلب کودک نمیداند که خلق بد او چه تأثیری روی اشخاص دیگر که با او زندگی می کنند میگذارد.
در هنگام روز و مدتی بعد از سرزدن رفتار ناپسندش، با او صحبت کنید و به او کمک کنید که رفتار بد خود را مجسم کند.
یک کتاب کودکانه در این مورد بخوانید و سپس در مورد اینکه چطور یک نفر می تواند روز همه افراد خانواده را خراب کند، صحبت کنید از کودک بخواهید برای تغییر این رفتار راه هایی را پیشنهاد کند.

❇️رفتارتان را عوض کنید.
به کودکان بزرگتر بگویید که شما می خواهید با آنها مثل یک فرد بالغ رفتار کنید. هر کس گاهی بدخلق می شود و شما آن را درک میکنید. ولی این امر برای دیگران بسیار ناخوشایند است. بنابراین از او بخواهید به جای اینکه موجب رنجش دیگران شود، با صدای بلند بگوید که بدخلق است و نهایت سعی خود را میکند که این حالت را از خود دور کند.
❇️ محرومیت موقت را به کار گیرید .
به کودک بگویید تا وقتی حالش جا نیامده از حضور در جمع خودداری کند. با این حال، حتماً به او این امکان را بدهید که هر وقت آمادگی آن را پیدا کرد، دوباره به جمع بپیوندد. 
برای نمونه میتوانید به او بگویید: «فکر میکنم بهتره با این اخلاقت تنها باشی. ولی هر وقت حالت جا اومد سریع برگرد! بدون تو، به ما خوش نمی گذره.»

❇️طرح جدول «خداحافظ بداخلاقی»
در مورد بعضی از کودکان غرغر کردن و بدخلق بودن در هنگام صبح، به صورت یک عادت درآمده است و ممکن است بر طرف کردنش به تدابیر جدی نیاز داشته باشد. ما یک جدول پاداش با ستاره های طلایی را برای اصلاح رفتار کودک در صبح پیشنهاد میکنیم. انتظار موفقیت آنی نداشته باشید! بلکه اهداف خود را واقع بینانه انتخاب کنید. ممکن است هدف شما در چند روز یا چند هفته اول به این محدود شود که کودک با خواهر و برادرهایش دعوا نکند یا اینکه یک رفتار خنثی نسبت به آنها داشته باشد. اطمینان حاصل کنید که کودک معیارها را می فهمد و با یکدیگر تصمیم گیری کنید که
پاداش ها چه باشد.

@childeducation
👍102
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بخاطر رویاهاتم که شده باید هر روز بجنگی رفیق

درود سه شنبه ات بخیر🌱
@childeducation
2👍2
2025/07/13 13:24:25
Back to Top
HTML Embed Code: