Telegram Web Link
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
عناصر مهم برای برقراری ارتباط موثر والدین با نوجوانان(قسمت دوم) ❇️اختلاف نظرها را از بین ببرید برای برقراری ارتباط موثر والدین با نوجوانان باید از اختلافات بین آن‌ها کم کرد. گاهی اوقات این اختلافات روزمره بین والدین و نوجوانان است که باعث می‌شود والدین احساس…
عناصر مهم برای برقراری ارتباط موثر والدین با نوجوانان(قسمت آخر)

❇️اعلام کنید که آماده و مایل به گوش دادن هستید.
به نوجوان خود بفهمانید که برای درک دیدگاه او تلاش می‌کنید. پس از گفتن آنچه از نوجوان خود شنیدید، بپرسید که آیا آن را درست متوجه شده‌اید.

❇️تمایل خود را برای همکاری با نوجوان خود برای رسیدن به یک تصمیم ابراز کنید.

❇️هر روز زمانی را برای ارتباط با نوجوان خود اختصاص دهید – یک وعده غذایی با هم، چند دقیقه با هم هر شب قبل از رفتن به رختخواب، مدت زمان طولانی‌تری با هم در آخر هفته و غیره.

❇️فعالیت هایی را پیدا کنید که از انجام آنها با هم لذت می‌برید.
انجام یک فعالیت با هم، مانند بازی با کامپیوتر، تهیه غذا، کار بر روی یک سرگرمی، یا سفر در اطراف شهر، می‌تواند جریان مکالمه را آسان‌تر کند. نوجوانان زمانی که احساس آرامش کنند بیشتر صحبت می‌کنند.

❇️به نوجوان خود اجازه دهید حریم خصوصی داشته باشد. نوجوانان به زمان برای خود و حق در میان گذاشتن همه چیز با والدین خود نیاز دارند. اگر احساس کنند مورد احترام شما هستند، تمایل بیشتری برای به اشتراک گذاشتن چیزهای مهم با شما خواهند داشت.

❇️به نوجوان خود اجازه دهید نظراتی متفاوت با شما داشته باشد. آزادی نوجوانان برای داشتن ایده‌ها و دیدگاه‌های خود به آنها کمک می‌کند تا زمانی که به سمت بزرگسالی پیش می‌روند و نیاز دارند به تنهایی فکر کنند، از نظر عاطفی بالغ شوند.

منبع: کتاب راهنمای رفتار با نوجوانان از کریستین کارتر

@childeducation
👍31
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در ستایش زیبایی زمستان ❄️🤍🫶🏼
درود اولین روز‌ بهمن ماهتون زیبا
❄️❄️❄️❄️
@childeducation
4
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر (قسمت ۶۴) تکنیک های برای کنترل بازی های کامپیوتری کودکم به بازیهای کامپیوتری معتاد شده است ❇️باید واقع بین باشیم. بازیهای کامپیوتری جالب هستند. کودکان حرکات تولید شده توسط خودشان، شکلها و تصاویر صداها…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۶۵)


تکنیک های برای کنترل بازی های کامپیوتری

کودکم به بازیهای کامپیوتری معتاد شده است

❇️از بازیهای کامپیوتری به عنوان جایزه استفاده کنید.
از این برنامه ها به عنوان انگیزه هایی برای انجام کارهایی نظیر تکالیف مدرسه یا کارهای منزل استفاده کنید: «پسرم میتونی بعد از اینکه مشق هات رو نوشتی و ما آنها را دیدیم نیم ساعت بازی کنی یا اینکه به کودک در مقابل انجام دادن مقدار بیشتری از کارهای خانه پول بدهید تا بتواند در باشگاه یا مراکز تفریحی دیگر بازی کند.

❇️اجازه دهید کودک از بازی کردن سیر شود.
اگر کودک شما می خواهد به قیمت انجام ندادن کارهای دیگر به بازیهای کامپیوتری بپردازد، با او قراری بگذارید؛ بدین ترتیب که بعد از ظهر روزهای تعطیل هر چقدر که دوست دارد بازی کند و حتی تا دیر وقت بازی کند البته با نظارت شما، یا اینکه با او مسابقه ای بگذارید؛ بدین ترتیب که کدام یک از شما می تواند مدت زمان بیشتری بازی کند. به او این فرصت را بدهید که تا جایی که دوست دارد، بازی کند و از بازی کردن، «سیر» شود.

❇️ پی آمدهای منفی را به کار گیرید.
هنگامی که تمام روشهای دیگر ناموفق بودند کامپیوتر را قفل کنید و یا اینکه سیم
آن را بیرون بکشید تا کودک مجبور شود اجازه بازی کردن را کسب کند. به تدریج به او بفهمانید که نتایج سوء استفاده از امکانات چه خواهد بود و دقیقاً مدت زمانی را که در اثر سوءاستفاده، کامپیوتر مهر و موم خواهد شد مشخص کنید. سپس پیگیری کنید که تا چه حد، از دستورات شما پیروی می کند.


@childeducation
👍51
🔴🔴 دوره جامع "تربیت درمانگر خانواده" 🔴

📣 مرکز مشاوره ماوراء دانش:

👈 دوره آموزشی 🔴 آنلاین و حضوری🔴

🟢🔵 "تربیت درمانگر خانواده" 🔵🟢

🌕 سرفصل مطالب:
👈 مشاوره پیش از ازدواج
👈🏻   مداخله در شکست عاطفی
👈 مداخله در سوگ
👈 زوج درمانی و حل تعارضات زناشویی
👈🏾 مداخله در خیانت های زناشویی
👈🏼 مداخله در طلاق
👈 درمان اختلالات جنسی زوجین
👈🏻 طرحواره درمانگری زوجین

مدرس: دکتر داوود هزاره ای(دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه تربیت مدرس)

زمان: پنجشنبه ها و جمعه ها؛ ساعت 9صبح تا 2 بعدازظهر

👈 شروع دوره: پنجشنبه 4 بهمن ماه

💰هزینه شرکت در کارگاه: 500 هزار تومان بابت کلاس آنلاین هر آیتم و 600 هزار تومان بابت کلاس حضوری

🔴🔴 جهت اطلاع از دورها؛ عضو شوید:
🔵 تلگرام:
https://www.tg-me.com/UT_Mavara
🔵 واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/FhmA6hdQQAv8oslB0Ynwp3
🔵 اینیستا:
https://instagram.com/ut_mavara1
🔵 ایتا:
http://eitaa.com/utmaavara

🟡 همراه با ارائه گواهینامه درمانگری و امکان صدور گواهینامه قابل ترجمه تحت نظر وزارت علوم

📞📞  تماس:
021_88983503 - 88983504
09199632895
09394019081
09198203142
👈 ارتباط با ادمین واتساپ:
http://wa.me/989198203142
👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
واسه اهدافت تلاش کن اما یادت نره زندگی کنی!
به قول دونالد بارتلمی: بهترین شیوۀ زندگی آن نیست که نقشه‌هایی بزرگ برای فردایت بکشی؛ آن است که وقتی آفتاب غروب می‌کند، لذت یک روز آرام را چشیده باشی.

درود روز سه شنبه زمستونی تون پربرکت
🌱🌱🌱🌱🌱
@childeducation
4👍4
#ارتباط-نوجوان
تکنیک های آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان (قسمت اول)

❇️به نوجوانان خود مهارت‌های ارتباطی موثر بیاموزید تا به جلوگیری از سوءتفاهم بپردازند؛ معنای واقعی آن‌چه به آن‌ها گفته می‌شود را جذب کنند.
با حرف‌های آن‌ها همسو شوند و روابط خود را در خانه، مدرسه و با همسالان به‌طور قابل‌توجهی بهبود بخشند.

❇️گوش کنید، گوش کنید و باز هم گوش کنید.
اغلب، اوقات والدینی را می‌بینیم که به‌جای این‌که یک شنونده فعال و درگیر باشند، تنها می‌خواهند نوجوانشان دیدگاه آن‌ها را درک کند. به دنبال درک احساسات و تفکرات نوجوان خود باشید. اختصاص‌دادن فضای کافی برای گوش سپردن به نوجوانتان، می‌تواند به او احساس شنیده‌شدن و دیده‌شدن بدهد. این مهارت، می‌تواند به نوجوان شما بیاموزد که چگونه دیگران را نیز بشنود و دیده شود.

❇️احساسات و عواطف را شناسایی کنید.

یک مهارت ایده‌آل که نوجوان شما باید بیاموزد، شناسایی احساسات و عواطف اوست. بیشتر اوقات، نوجوان شما در مورد چیزهایی که او را آزار می‌دهد، صحبت می‌کند و کلمات احساسی به‌کار نمی‌برد. راهی ایده‌آل برای کمک به او، اشاره به احساسات احتمالی فرزند شماست.

هنگامی که نوجوان احساس می‌کند که شما سعی در درک احساسات و کمک به او برای شناسایی نقاط درد فرزند خود دارید، به‌طور ناگهانی آرام می‌شود و قادر خواهد بود احساسات خود را تنظیم کند. این مهارت‌ها، می‌تواند به نوجوان شما آگاهی بیشتری از احساسات و عواطف خود بدهد و زمانی که تحت تاثیر موقعیتی خاص قرار می‌گیرد، اضطراب و افسردگی را کاهش دهد.

مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان
نویسنده:ایوان پیرسون

@childeducation
👍9
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر (قسمت ۶۵) تکنیک های برای کنترل بازی های کامپیوتری کودکم به بازیهای کامپیوتری معتاد شده است ❇️از بازیهای کامپیوتری به عنوان جایزه استفاده کنید. از این برنامه ها به عنوان انگیزه هایی برای انجام کارهایی…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۶۶)


تکنیک های برای کنترل درخواست های کودکان
کودکم مرتباً چیزی می خواهد

بعضی از کودکان مرتباً چیزهای مختلفی را درخواست می کنند. در مورد خواسته خود پافشاری می کنند و آن را همین الان می خواهند اگر آن را به دست نیاورند، لگد می زنند جیغ میکشند و این کار را تا به دست آوردن چیزی که می خواهند، ادامه می دهند. با اینکه خواستن برای تمام ما امری طبیعی است تسلیم شدن باعث می شود که به زودی خواسته ها به تقاضاها و فرامینی تبدیل شود که بر زندگی شما به عنوان والدین ، حکمفرمایی خواهد کرد .

❇️خوب است به تقاضاهای کودکتان گوش دهید و برای پاسخ به آنها تصمیمهای سنجیده ای بگیرید.
اگر جواب شما «نه» باشد، بهتر است «نه» بگویید، نه . از سوی دیگر اگر دلیلی وجود ندارد که درخواست کودک را برآورده نکنید و میتوانید آن را پاسخگو باشید، چرا جواب مثبت ندهید؟ همیشه مخالفت کردن و همیشه تسلیم شدن پی آمدهای سنگینی دارند.
این که چرا یک کودک پیوسته چیزهای مختلفی را تقاضا میکند، دلایل متعددی دارد. شیرینی در مغازه چیزی برای خوردن توجه مداوم شما .
یک اسباب بازی جدید، یک کتاب داستان و اگر آنها را نگیرد جنجال راه می اندازد دلیل اصلی این است که او به خوبی می داند که باید آن قدر اعصاب شما را خرد کند تا تقاضاهایش اجابت شوند. گاهی او صرفاً به این دلیل میخواهد که همیشه به او داده شده است، داده شده است. گاهی کودک از نفوذ خاصی بر روی والدین خود برخوردار است.
اگر رفتار شما طوری است که در پله دوم به کودک میگویید برایت آب نبات نمیخرم و در پله چهارم میگویید خیلی خوب ،بابا، میخرم!» به این دلیل که نمی توانید بیش از این در مقابل فشار کودک مقاومت کنید در نهایت، پافشاری کودک را تقویت کرده اید.

برای حل کردن چنین مواردی باید یاد بگیرید که وقتی منظورتان نه است، «نه» بگویید و دیگر نظرتان را عوض نکنید؛ این کار آسان نیست؛ به ویژه برای والدینی که مشغله شان زیاد است و آن قدر که دوست دارند نمیتوانند با کودکشان باشند. ولی این کار شدنی است.


@childeducation
👍3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تام هاردی بازیگر سرشناس هالیوود یه جا میگه:
«اگر این قدرت رو داری که...
‏تنهایی رستوران بری
‏تنهایی سینما بری
‏تنهایی باشگاه بری
‏تنهایی مسافرت بری
‏تنهایی برنامه ریزی کنی
‏بهت تبریک میگم تو میتونی در زندگیت
‏به هرچیزی که میخوای برسی..»
همینقدر زیبا و باشکوه...

درود ، روزت بخیر جانا❤️
@childeducation
👍64
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#ارتباط-نوجوان تکنیک های آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان (قسمت اول) ❇️به نوجوانان خود مهارت‌های ارتباطی موثر بیاموزید تا به جلوگیری از سوءتفاهم بپردازند؛ معنای واقعی آن‌چه به آن‌ها گفته می‌شود را جذب کنند. با حرف‌های آن‌ها همسو شوند و روابط خود را در…
#ارتباط-نوجوان
تکنیک های آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان (قسمت دوم)

❇️در پرسیدن «چرا» محتاط باشید.
اغلب والدین از سوال «چرا» به‌عنوان وسیله‌ای برای درک رفتار و پاسخ نوجوان خود استفاده می‌کنند. گاهی اوقات تکرار بیش از حد واژه «چرا»، می‌تواند به‌عنوان حمله یا انتقاد تلقی شود. هنگامی که یک نوجوان احساس انتقاد کند، ممکن است مجبور به عقب‌نشینی از نظر کلامی شود یا مقابله‌به‌مثل کند. راه دیگر در الگوسازی برای درک او، گفتن این جمله است: «به من کمک کن تا مسئله مورد نظر تو را را بفهمم».

❇️حرفشان را قطع نکنید.
قطع‌کردن حرف نوجوانتان درحالی‌که او سعی دارد افکارش را بیان کند، باعث می‌شود که او احساس نادیده‌گرفته‌شدن کند. به نوجوان خود بیاموزید که با دادن فضا و زمان کافی برای شنیده‌شدن نظراتش، دیگران را قطع نکند. این کار می‌تواند الگویی از مهارت‌های ارتباطی موثر باشد.

❇️دیدگاهشان را تایید کنید.
یکی از راه‌های افزایش عزت‌نفس برای نوجوانان، تایید دیدگاهشان است. دیدگاه نوجوانان، منحصربه‌فرد آن‌هاست و دقیقا با نحوه تجربه شما از موقعیت مطابقت ندارد. تایید دیدگاه دیگران، مهارت ارتباطی عالی برای نوجوان شماست تا بتواند ارتباط خود را با شما و همسالانش تقویت سازد.


@childeducation
👍81
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فکرتان را درگیر افرادی نکنید که نمی‌دانید چرا با شما ناسازگارند و چنان بد رفتاری می‌کنند که گویی با آنان پدرکشتگی دارید!
ما مسئول مشکلات روانی دیگران نیستیم!!!

درود 😍اول هفته تون پر از آرامش
🌸@childeducation
👍84
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر (قسمت ۶۶) تکنیک های برای کنترل درخواست های کودکان کودکم مرتباً چیزی می خواهد بعضی از کودکان مرتباً چیزهای مختلفی را درخواست می کنند. در مورد خواسته خود پافشاری می کنند و آن را همین الان می خواهند اگر…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۶۷)


تکنیک های برای کنترل درخواست های کودکان
کودکم مرتباً چیزی می خواهد


❇️برای تغییر رفتار کودک برنامه ریزی کنید.

اگر می‌خواهید کودک رفتارش را تغییر دهد باید ابتدا رفتار خودتان را تغییر دهید.

❇️از پیش فکر کنید. هنگامی که جنجال شروع شد هر کجا که هستید برای پاسخگویی به خواستن های کودک آماده باشید.
در درجه اول از مکانهای عمومی که در آنها چنان مضطرب میشوید که نمیتوانید با وجود نق نق کودک در مقابل خواسته های کودک مقاومت کنید، بپرهیزید. کودک باید بداند که شما جدی هستید. بنابراین، طرح جدید خود را در منزل شروع کنید سپس قبل از رفتن به مغازه خواروبار فروشی به کودک بگویید که در آنجا تنها اشیاء موجود در فهرست را خریداری خواهید کرد.

❇️از او بخواهید که یک یا دو خوراکی دلخواهش را پیشنهاد کند و آنها را به لیست اضافه کنید. سپس در راه خواروبار فروشی مشارکت او را تحسین کنید. به گفته خود عمل کنید قبل از رفتن به مغازه، قانون را تکرار کنید. بجز موارد موجود در فهرست، خرید دیگری انجام نخواهد شد. اگر کودک تقاضای خوراکی دیگری می کند چند ثانیه مکث کنید تا تقاضا را بررسی کنید و سپس دلیلی ارائه دهید، مثلاً: «نه، برای تو خوب نیست.» حرف خود را عوض نکنید.
ممکن است روش برخورد با کودک چهار ساله که دائماً تقاضای چیزهای مختلفی میکرد، برای شما هم مفید واقع شود. مادر کودک به او گفت که تنها میتواند در فروشگاه یک چیز را برای خودش انتخاب کند و با هم تصمیم گرفتند که آن یک چیز کتاب باشد. برای به دست آوردن کتاب، کودک می‌بایست هیچ چیز دیگری را درخواست نکند و آرام روی نیمکت مغازه بنشیند. این روش مؤثر واقع شد.

❇️همیشه تصمیم خود را به طور واضح به کودک بگویید که چه چیزهایی را میتوانید بخرید و چه چیزهایی را نمیتوانید بخرید.
فرض کنید که کودک شما در ساعت هفت و سی دقیقه بعد از ظهر یک شیرینی می خواهد به چشمهای او نگاه کنید و با لحنی ثابت و دوستانه توضیح دهید که این درخواست منطقی نیست. چون الان شام حاضر میشود ولی میتونی بعد از شام یکی بخوری».


@childeducation
👍62
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اينو بارها با خودت تكرار كن👇🏻
هيچ چيزي با ارزش تر از من نيست💙

درود یکشنبه تون به شادی
🌸@childeducation
5👍4
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#ارتباط-نوجوان تکنیک های آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان (قسمت دوم) ❇️در پرسیدن «چرا» محتاط باشید. اغلب والدین از سوال «چرا» به‌عنوان وسیله‌ای برای درک رفتار و پاسخ نوجوان خود استفاده می‌کنند. گاهی اوقات تکرار بیش از حد واژه «چرا»، می‌تواند به‌عنوان حمله…
#ارتباط-نوجوان
تکنیک های آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان (قسمت سوم)

❇️اشکالی ندارد که گاهی موافق نباشید.
به‌عنوان یکی از روش‌های آموزش مهارت‌های ارتباطی به نوجوانان، به او نشان دهید که حتی اگر با او موافق نیستید، می‌توانید نظر او را تایید کنید؛ کنجکاو باشید و به گفتگو ادامه دهید. مهارت مهمی که یاد گرفتن آن بسیار حیاتی به‌شمار می‌رود، این است که چگونه نظرات افراد را بشنوید؛ با دقت به آن‌ها گوش دهید و بدون قضاوت نظر خود را ارائه دهید.

❇️فرزند خود را به نوشتن دفترچه خاطرات تشویق کنید.
داشتن دفترچه خاطرات، ابزاری موثر برای پردازش افکار و احساسات، کاهش استرس، افزایش ذهن‌آگاهی و کسب خودآگاهی است. یکی از بهترین کارهایی که می‌توانید به‌عنوان والدین انجام دهید، این است که خودتان نیز خاطرات خود را بنویسید و برای نوجوانتان الگو باشید. در اتاق نشیمن درحالی‌که فرزندتان شما را می‌بیند، دفترچه خاطرات خود را پر کنید تا به درک فواید آن را برای خود بپردازد و تمایل به نوشتن دفترچه خاطرات و در نتیجه افزایش مهارت‌های ارتباطی خود پیدا می‌کند.

چند نکته مهم هنگام آموزش مهارت‌های ارتباطی سالم به نوجوان

❇️والدین می‌توانند با الگوسازی رفتار مناسب، الگویی ایده‌آل برای مهارت‌های ارتباطی سالم باشند.
با تشویق و الگوسازی مهارت‌های ارتباطی سالم، این امکان برای والدین وجود دارد که به نوجوانان خود کمک کنند تا به افرادی با اعتمادبه‌نفس و موثر تبدیل شوند که در طول زندگی برایشان مفید خواهد بود.

مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان
نویسنده:ایوان پیرسون

@childeducation
👍81
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
امروز همان روزی است
که مدت ها منتظرش بودی،
روزی برای یک شروع...
برای یک تصمیم...
برای یک تغییر...
پس از همین امروز
تصمیم بگیر،
تغییر کن و شروع کن....

درود روز دوشنبه بهمن ماهتون بخیر
❄️❄️❄️❄️
@childeducation
3👍2
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟ اثر استفن گاربر (قسمت ۶۷) تکنیک های برای کنترل درخواست های کودکان کودکم مرتباً چیزی می خواهد ❇️برای تغییر رفتار کودک برنامه ریزی کنید. اگر می‌خواهید کودک رفتارش را تغییر دهد باید ابتدا رفتار خودتان را تغییر دهید.…
#کتاب-چگونه-با-کودکم-رفتار-کنم؟
اثر استفن گاربر (قسمت ۶۸)


تکنیک های برای کنترل درخواست های کودکان
کودکم مرتباً چیزی می خواهد


❇️تسلیم نشوید.
هنگامی که تصمیم خود را گرفتید و به کودک گفتید، به آن پایبند باشید! حتی در صورتی که کودک داد و فریاد میکند و یا به این سو و آن سو لگد می زند، تسلیم نشوید. مقاومت خود را محک بزنید. به عنوان مثال بیایید در نظر بگیریم که شما در قسمت خروجی سوپر مارکت هستید و کودکتان تاکنون پنجاه چیز مختلف از شیرینی تا شکلات و آدامس را درخواست کرده است، در حالی که شما در حال پرداخت بهای خرید خود هستید، کودک شروع به جیغ زدن میکند که برایم شکلات بخر. صبر کنید و دست و پای خود را گم نکنید این یک تجربه مهم یادگیری برای هر دو شماست تمام روشها را به کار گیرید و به خودتان این طور انگیزه دهید که تسلیم شدن تحت فشار، تنها به کودک یاد خواهد داد که جیغ زدن کارگر می افتد و اینکه او بر شما تسلط دارد. برای اطلاعات بیشتر، به روش سوزن گرامافون، گیر کرده و محروم کردن موقت مراجعه کنید.

❇️ از تحسین استفاده کنید.
به تدریج با ردّ فزاینده درخواستهای کودک و کسب صبر بیشتر در مقاومت در برابر انجام خواسته هایش سعی کنید او را سخاوتمندانه برای تلاش هایش در زمینه همکاری تحسین کنید - به ویژه برای قبول کردن «نه». گاهی بدون اینکه کودک درخواستی کرده باشد، چیزی را که کودک معمولاً درخواست کند، به او بدهید با این حال به این کار عادت نکنید زیرا بدین ترتیب، کودک انتظار آن را پیدا خواهد کرد و شما سرجای اولتان برخواهید گشت.

❇️پیشرفت کودک را یادداشت کنید.
بسیاری از والدین استفاده از جدول را برای ثبت پیشرفت های کودک بسیار مفید می یابند . رفتار مطلوب را معین کنید و سپس آن را بشمارید. کودک با پذیرفتن جواب نه و یا با اطاعت از فرامین شما نمره ای خواهد گرفت. نمره ها را با یکدیگر جمع کنید و در بیرون رفتن بعدی برای کودک جایزه ای به انتخاب خودش بخرید.

@childeducation
👍5👎1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
باور کردنی نیست اما همین‌گونه است!
‌زندگی از هرچیز دیگری قوی تر است..🍃

درود ‌روزت بخیر ❤️
عيدت مبارک رفیق
🌸| @childeducation
4
تربیت کودک و نوجوان⁦👨‍👩‍👧‍👦
#ارتباط-نوجوان تکنیک های آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان (قسمت سوم) ❇️اشکالی ندارد که گاهی موافق نباشید. به‌عنوان یکی از روش‌های آموزش مهارت‌های ارتباطی به نوجوانان، به او نشان دهید که حتی اگر با او موافق نیستید، می‌توانید نظر او را تایید کنید؛ کنجکاو…
#ارتباط-نوجوان
تکنیک های آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان (قسمت چهارم)

❇️نوجوانان در حال یادگیری هستند، به این معنی که اشتباه خواهند کرد.
لزومی ندارد که آن‌ها همه موارد را کاملا درست انجام دهند. داشتن مهارت‌های ارتباطی موثر و سالم، به تمرین و صبر نیاز دارد. هر چه بیشتر بتوانید مهارت‌های ارتباطی سالم را الگوسازی کنید، نوجوان شما فرصت‌های بیشتری برای برقراری تعاملات ارتباطی با شما خواهد داشت.

❇️نوجوان شما مهارت‌های ارتباطی منفی را روی شما آزمایش خواهد کرد.
دوران نوجوانی، دورانی از تحولات و کاوش‌های متعدد برای فرزندان شما است. در این مسیر، آن‌ها نیاز دارند تا مهارت‌های مختلف زندگی و اجتماعی خود را تمرین و ارتقا دهند و چه کسی بهتر از شما، والدین دلسوز و مهربان، برای ایفای نقش آزمایشگاه امن عشق در این سفر پرماجرا؟ نوجوانان در این سنین حساس، در حال کشف هویت خود و یافتن جایگاهشان در جهان هستند. در این مسیر پرچالش، شما به‌عنوان والدین، حکم پناهگاهی امن و آغوش گرمی را دارید که فرزندانتان می‌توانند بدون ترس از قضاوت یا طرد شدن، مهارت‌های خود را با تمرین ارتقا دهند.

❇️مرحله یادگیری می‌تواند واقعا سخت و آزاردهنده باشد.
تعاملات روزمره با فرزندانتان، فرصت‌های ارزشمندی برای آموزش مهارت‌های مهم زندگی به آن‌ها فراهم می‌سازد. یکی از این مهارت‌های حیاتی، ارتباطات موثر است که نقشی کلیدی در ایجاد و حفظ روابط سالم و معنادار با دیگران ایفا می‌کند.

@childeducation
👍4
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هیچ‌چیز دائمی نیست و هیچ‌کس کامل نیست
همه مأیوستان می‌کنند، حتی والدین‌تان
وقتی این‌ را پذیرفتم، دیگر منتظر نبودم
کسی از راه برسد و نجاتم دهد
یا زندگی را برایم آسان‌تر کند...
📕 از عشق گفتن
✍️ #ناتاشا_لان

درود چهارشنبه تون پربرکت
❤️💐❤️💐
@childeducation
3👍2
2025/07/08 23:51:05
Back to Top
HTML Embed Code: