Telegram Web Link
بازگشت بانک رفاه کارگران به تأمین اجتماعی؛ خواسته جدی کارگران شاغل و بازنشسته

علی ترکاشوند (دبیر اجرایی خانه کارگر شهرری):

بانک رفاه کارگران متعلق به کارگران کشور است و سرمایه اولیه آن از محل منابع سازمان تأمین اجتماعی تأمین شده است. بنابراین منطقی‌ترین مسیر، بازگشت کامل این بانک به بدنه سازمان تأمین اجتماعی است.

🔸کارگران از هرگونه تصمیم‌گیری بدون نظر نمایندگان قانونی‌شان نگران هستند و معتقدند واگذاری این بانک بدون در نظر گرفتن منافع جامعه کارگری، خیانت به حقوق آنان است.

🔸بانک رفاه باید به مأموریت اصلی خود یعنی ارائه خدمات مالی در راستای رفاه کارگران و بازنشستگان بازگردد. این مطالبه‌ای است که بارها از سوی فعالان کارگری مطرح شده و همچنان به‌عنوان یکی از خواسته‌های اصلی در دستور کار ما قرار دارد./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
برنامه‌ی تامین اجتماعی برای اصلاح آیین نامه مشاغل سخت و زیان آور!

مجید رحمتی (فعال کارگری و عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار تهران)

 🔸 شورای عالی حفاظت فنی تصمیم گرفته است که آیین نامه رسیدگی به سختی و زیان آوری کار را رسیدگی کند. این تصمیم از سال گذشته اتخاذ شده است. جلسات آن نیز از سال قبل معین شده بود. اعضای شورای عالی حفاظت فنی نیز شامل نمایندگان وزارت کار، کشاورزی، صمت، بهداشت و نفت و سازمان حفاظت از محیط زیست است. دو نماینده از کارگران و دو نماینده از صنایع و کارفرمایان نیز در این شورا حضور دارند. اصلی‌ترین دلیل این شورا برای اصلاح آیین نامه نیز این است که مشمولان بسیار زیاد ذیل این قانون را کاهش دهند. 

🔸 آنچه جامعه کارگری را می‌تواند دچار مشکل کند، این است که در این قانون نیز بدون توجه به جزئیاتی، مانند تجربه بحث افزایش سن و سابقه بازنشستگی درحال تکرار است. مشاغل سخت و زیان‌آور در اصلاحات سال ۱۳۸۰ ذیل ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی و بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان‌آور دچار تجدیدنظرهایی شده بود.

🔸کاری که امسال درحال برنامه‌ریزی شده و در متن پیشنهادات رویکردهای اصلاح آیین نامه سخت و زیان‌آور مطرح است، بحث انتقال دبیرخانه سخت و زیان آوری کار از ادارات کار و اداره بازرسی‌ها به سازمان تامین اجتماعی است. این درحالی است که وزارت کار نهادی بی‌طرف‌تر بوده اما سازمان تامین اجتماعی کاملا ذی‌نفع است./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
✅️تفکرات گران کُن بر مشکلات اقتصادی کشور می‌افزاید

محسن باقری( نماینده کارگران در شورای عالی کار):

🔸️در تعیین دستمزد امسال، بخشی از شکاف میان مزد و تورم جبران شد اما قطعاً کفاف عقب افتادگی سال‌های گذشته را نمی‌دهد.

🔸️تا زمانی که تفکر گران کُن و رفاه ایجاد کُن وجود داشته باشد، مشکلات اقتصادی حل نخواهد شد.

🔸️هم اکنون نیز در بحث متناسب سازی مستمری بازنشستگان، علی رغم ناترازی که وجود دارد اما سازمان تامین اجتماعی مجبور شد متناسب سازی انجام دهد؛ آن هم از محل یک درصد گران کردن زندگی کل مردم ایران!/دسترنج‌نیوز

خبرنگار افتخاری: فرزانه رحیم زاده

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
زمان واریز اعتبار مرحله سوم کالابرگ/ چرا پرداخت به تاخیر افتاد؟

پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی بیش از بیست روز است که به تاخیر افتاده؛ قرار بود اعتبار مرحله سوم کالابرگ بیست و یکم شهریور به حساب مشمولان واریز شود اما عدم تامین بودجه مورد نیاز، این کار را به تعویق انداخت.

🔹حالا با گذشت دوازده روز از خردادماه، هنوز خبری از مرحله سوم کالابرگ نیست اما مهاجرانی سخنگوی دولت اعلام کرده است «منتظریم که منابع لازم برای پرداخت کالابرگ به ۷ دهک تامین شود. ممکن است در همین خرداد مردم کالابرگ بگیرند».

💢منبع‌: ایلنا

🌐 حقوق ودستمزد و استخدامی نیروی های شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
اکسل-محاسبه-حقوق-1404.xlsx
38.9 KB
✍️اکسل حقوق و دستمزد ۱۴۰۴

💢منبع: محاسبان

🌐 حقوق ودستمزد و استخدامی نیروی های شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آخرین اخبار درباره طرح ساماندهی نیروهای شرکتی از زبان سخنگوی دولت

🌐حقوق و دستمزد واستخدامی نیروهای شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 انتظارات تورمی از ۲۰ سال پیش تاکنون بیش از دو برابر شده است/ فقر در کشور در حال تعمیق است

علاالدین ازوجی( رئیس امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه):

🔸کنترل تورم باید مبنای اصلی دولت باشد، انتظارات تورمی از ۱۵ درصد در دو دهه گذشته به ۳۰ تا ۳۵ درصد رسیده است.

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
وعده وزیر کار درمورد خانه‌دار کردن کارگران/ شرایط دریافت مسکن کارگری چیست؟

احمد میدری (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی):

🔸ساخت ۳۰۰ هزار مسکن برای کارگران در بازه زمانی ۳ ساله در دستور کار است، ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در ۳ سال نیازمند امکانات و ظرفیت بالای ساخت و ساز است که تامین زمین مناسب با قیمت ارزان، مصالح ساختمانی با قیمت مناسب و نیروی کار کافی از جمله ملزومات این امر است که درشرایط اقتصادی حال حاضر مهیا کردن آن دور از ذهن به نظر می رسد.

🔸بر اساس آمار ۷۰ درصد درآمد کارگران صرف اجاره بها می‌شود؛ بنابراین نیاز به مسکن ارزان قیمت برای این قشر بسیار زیاد است، اما وعده وزیرکار برای خانه‌دار شدن «بخشی از کارگران» شاید از نظر تئوری امکان‌پذیر باشد، اما تعیین اینکه چه تعداد از کارگران و با چه اولویتی شامل این طرح خواهند شد اهمیت زیادی دارد که آقای وزیر درمورد آن توضیحاتی ارائه نکرده است./تابناک

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
شرایط به حدی رسیده که خرید مسکن تبدیل به یک آرزوی دست نیافتنی شده ؛ در نتیجه تقاضای واقعی در این بازار دیده نمی‌شود

فردین یزدانی(کارشناس مسکن):

🔸در حال حاضر برآورد ما این است که سال گذشته رشد قیمت مسکن خیلی کمتر از تورم بوده است. شرایط به حدی رسیده که شما کاملاً خرید مسکن تبدیل به یک آرزو می‌شود، در نتیجه تقاضای واقعی برای بازار مسکن دیده نمی‌شود.

🔸امروز مردم عمدتاً سرمایه‌هایشان را به سمت ارز، طلا و بورس می‌برند ،آمار ۷۰ درصدی مالکیت در شهر‌ها نیز به نظر درست نیست؛ در تهران تعداد مستأجرین بیشتر از مالکین است./انتخاب

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
هشدار صمت خراسان شمالی به بهره‌برداران معادن درباره رعایت نکات ایمنی

محمد کرمیان‌فر (سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی ):

🔸رعایت استاندارد‌های ایمنی در معادن امری ضروری است؛ به صاحبان و بهره‌برداران معدنی استان هشدار دادیم که در صورت بی‌توجهی به ضوابط ایمنی، با اقدامات قانونی و توقف فعالیت مواجه خواهند شد.

🔸بازرسان ایمنی صمت به صورت مستمر از معادن فعال استان بازدید و وضعیت ایمنی تجهیزات، شرایط کاری کارگران و رعایت دستورالعمل‌های فنی را بررسی می‌کنند.

🔸ایمنی در معادن یک اصل غیرقابل چشم‌پوشی است و با هیچ‌گونه کوتاهی در این زمینه مماشات نخواهیم کرد.

🔸معدن‌داران موظف‌اند اقدامات پیشگیرانه، آموزش‌های ایمنی، تجهیزات حفاظتی و سیستم‌های هشداردهنده را به‌ صورت کامل اجرا کنند و در غیراین صورت، ضمن صدور اخطار، از ادامه فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
ما خواهان برقراری عدالت در حقوق کارگران هستیم

🔸تجلیل از کارگران؛ بزرگداشت انسان‌های شریف و پرتلاشی است که برای شکوفایی اقتصاد کشور از جان مایه می گذارند ‌

نصرالله دریابیگی( دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران):

🔸 این هفته ضمن بیان مشکلات جامعه شریف کارگری، به تبیین جایگاه والای نیروی انسانی در جامعه خواهیم پرداخت‌‌.

🔸مشکلات کارگران و بازنشستگان فراوان است و ما خواهان برقراری عدالت در حقوق کارگران هستیم؛ خواهان ارتقای معیشت کارگران و بازنشستگان هستیم و هفته کارگر بهترین فرصت برای این منظور است./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
کارگران با تعاونی‌ها خانه‌دار می‌شوند

رضا وفایی یگانه (معاون اقتصادی اتاق تعاون ایران):

🔸در بحث ساخت مسکن، دولت باید زمین را در اختیار تعاونی‌ها بگذارد و با هدایت تسهیلات بانکی فضا را برای تامین مسکن کارگران فراهم کند،‌ وظیفه وزارت راه و شهرسازی، ساخت مسکن نیست و باید با تنظیم‌گری به خانه‌دار شدن کارگران کمک کند و توزیع عادلانه زمین اجرا شود.

🔸دولت باید از تصدی‌گری و بنگاه‌داری پرهیز کند و طرح تامین ۳۰۰ هزار مسکن برای کارگران نباید دولت را به سمت ساخت مسکن سوق دهد در آن صورت تعاونی‌ها با در اختیار گرفتن زمین،ساخت تدریجی مسکن را پیش خواهند برد.

🔸در عین حال دادن مجوز به تعاونی‌ها ، سپردن زمین رایگان و ارزان به تعاونی‌ها و در اختیار قرار دادن تسهیلات بانکی از جمله راهکارهای خانه‌دار کردن کارگران است واحدهای صنعتی بزرگ و کارخانه‌ها می‌توانند با تشکیل تعاونی و دریافت زمین در اطراف کارخانه،امکان ساخت مسکن برای کارگران را در کنار همان واحدهای صنعتی فراهم کنند./ایسنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
تشکیل کارگروهی متشکل از اعضای سه‌قوه، برای صیانت از جان کارگران الزامی است

احسان سهرابی( فعال کارگری):

🔸طبق تاکیداتی که در قرآن و همچنین قوانین کشور داریم، موظف به اهمیت دادن به جان انسان‌ها هستیم؛ کارگران ستون فقرات تولید کشور هستند و جانشان ارزشمند است، باید در عمل نیز شاهد همین مدعا باشیم.

🔸متاسفانه نگاه حاکم در این زمینه، نگاهی غرامت محور است؛ و همین امر موجب کم‌اهمیت شمرده شدن جان کارگران ما می‌شود و همواره شاهد اتفاقات ناگوار در سطح معادن کشور هستیم علی‌رغم اینکه قوانین خوبی در این زمینه هم‌ داریم!

🔸لذا پیشنهاد می‌شود با تغییر نگرش نسبت به جان کارگران، کارگروهی متشکل از سه قوه ایجاد شود تا هم قوانین بازدارنده خوبی وضع گردد؛ و هم به اجرای این قوانین نظارت اکمل صورت گیرد و همچنین در صورت بروز حادثه، قوه قضائیه بر حسب نقش قانونی خود به ماجرا ورود کند.

🔸در این حالت است که از بروز حوادث ناگوار جلوگیری به عمل می‌آید وگرنه صرف بیان علت یک حادثه به معنی جلوگیری از وقوع مجدد آن نخواهد بود!/دسترنج‌نیوز

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
مسکن یکی از دغدغه های اساسی خانوارهای کارگری به شمار می رود

هادی ابوی ( فعال کارگری):

🔸تشکیل تعاونی های مسکن را یکی از ساز و کارها برای تامین مسکن اقشار کم درآمد خصوصا کارگران است و تاکید ما بر تشکیل و فعال شدن تعاونی های مسکن است ولی نه به این شکل که در حوزه طرح مسکن مهر یا مسکن ملی و مسکن اجتماعی باشد، بلکه منظور احیای تعاونی‌های دستگاهی و صنوف است.باید تعاونی‌های مسکن کارگری در صنوف احیا و زمین در اختیارشان گذاشته شود و بر اساس وضعیت مالی و درآمدی کارگران نسبت به تامین مسکن آنها اقدام و برنامه ریزی شود.

🔸کارگران از شرایط پایدار شغلی برخوردار نیستند ولی تعاونی‌های مسکنی که کارنامه خوب و درخشانی از خود به جا گذاشتند عمدتا جزو تعاونی‌های دستگاهی و صنوف مثل تعاونی مسکن فرهنگیان یا نیروهای مسلح بودند که به واسطه پشتوانه قوی توانستند اعضای خود را صاحبخانه کنند.

🔸 تمام صنوف اعم از فرهنگیان، کارگران، کارگران،داروخانه داران و ... می‌توانند از طریق تعاونی‌های مسکن خود و به فراخور شرایط و وضعیت درآمد و حقوق نیروهایشان نسبت به ساخت خانه اقدام کنند.

🔸درحال حاضر مسکن یکی از دغدغه های اساسی خانوارهای کارگری به شمار می رود به نحوی که بیش از ۸۰ درصد دریافتی کارگران را هزینه‌های مسکن و اجاره بها به خود اختصاص می‌دهد./ایسنا

تلگرام
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
✍️کالا و خدمات چقدر گران‌تر شدند؟

🔹تورم ماهانه؛ آینه‌ای از فشار هزینه‌ها بر زندگی روزمره خانوارها است.

🔹در اردیبهشت ۱۴۰۴، هزینه خانوارها برای کالاها و خدمات ۲.۷٪ بیشتر از فروردین بود. بیشترین افزایش قیمت مربوط به بهداشت و درمان با جهش ۱۲.۵٪ بوده است.

🔹پس از آن هم قند و شکر، چای، هتل و رستوران بیشترین تورم ماهانه را ثبت کردند.

💢منبع: نود اقتصادی

🌐حقوق و دستمزد واستخدامی نیروهای شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال ۹۹ به وراث چرا تاکنون عملیاتی نشده است؟

🟥⬅️ محمود حسنلو، معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان: ما نیازمند دریافت یک وب سرویس از سازمان امور مالیاتی هستیم که بتوانیم برای متوفیان و ورثه آنها پرونده مالیات بر ارث تشکیل دهیم تا مالیات بر ارث آنها پرداخت شود تا نیاز به مراجعه حضوری این دسته افراد به ادارات مالیاتی نباشد.

🟥⬅️ وی افزود سازمان امور مالیاتی دی‌ماه سال ۱۴۰۳ یک وب سرویس در اختیار شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قرار داد، اما این وب سرویس یکسری مشکلاتی داشت که عملا قابل استفاده نبود بر این اساس قرار شد وب سرویس اصلاح و مجدد در اختیار شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قرار گیرد؛ در حال حاضر هنوز این وب سرویس اصلاح شده به دست ما جهت بهره‌برداری نرسیده است

🔆 حقوق و دستمزد واستخدامی نیروهای شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
مهاجرت کارگران متخصص و افزایش درآمد اسنپ از کارگر ماهد/ مسئولی را پیدا نمی‌کنید که دلش به حال صنعت بسوزد!

علی خدایی (نماینده کارگران در شورایعالی کار):

🔸فعلا مسئولی را پیدا نمی‌کنید که دلش به حال صنعت بسوزد. کشور صرفاً متکی به نفت و درآمدهای حاصله و درآمدهای غیر مولد است و دولت هم به جای یاری رسانی به صنعت در حال یاری گرفتن از صنعت است.

🔸کمبود متخصص در حوزه کارگری کمی عمیق‌تر از بقیه حوزه هاست و با مهاجرت کارگران متخصص و فارغ التحصیلان در صنایع و تولید مواجهیم. ولی مشکل مهم این سال‌ها پایین بودن درآمد و دستمزدهای دستوری و بی‌تناسب با هزینه خانوار است که باعث شده کارگران به مشاغل واسطه‌ای و خدماتی اما با درآمد بیشتر رجوع کنند.

🔸تا ۳ یا ۴ سال قبل، با سیل افراد جویای کاری مواجه بودیم که می‌خواستند در بخش‌های مختلف صنعت، تولید و خدمات مشغول به کار شوند و امروز با عکس این وضع مواجهیم. آیا صنعت و تولید در این ۳ یا ۴ سال در این حد رشد داشته که با کمبود نیرو مواجه شده‌ایم؟ خیر؛ آمارها نشان می‌دهند که درحال‌حاضر بنگاه‌های تولیدی با ۴۰ درصد ظرفیت‌شان کار می‌کنند./اعتماد

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
باید از دولتی و خصوصی شدن تامین اجتماعی جلوگیری کرد

حسام نیکوپور (مدیرکل اسبق موسسه عالی پژوهش‌های سازمان تامین اجتماعی):

🔸سازمان تامین اجتماعی بزرگترین و تنهاترین نهادی است که در نتیجه مشارکت مردمی باقی مانده است. در تامین اجتماعی مردم خودشان به خودشان کمک می‌کنند.

🔸مردم در سازمان تامین اجتماعی ماهانه ۶۵ هزار میلیارد تومان پرداخت می‌کنند تا ۶۵ هزار میلیارد تومان به بازنشستگانش حقوق مستمری برسد. وقتی در عمل به این فرآیند نگاه کنید، متوجه می‌شوید که هیچ دخالت دولتی در آن وجود ندارد. تنها مدیریت آن دولتی باقی مانده است. تامین اجتماعی مانند یک جزیره تنها و بکر باقی مانده که برخی طمع آن را دارند که این یکی را هم نابود کنند!

🔸به همین دلیل باید از تامین اجتماعی و نهاد این سازمان مردمی که از مشارکت میلیون‌ها انسان عادی تشکیل شده و متعلق به مردم است، صیانت و پاسداری شود. در این هرج و مرج اقتصادی و دولتی شدن همه چیز و دست اندازی‌های بخش خصوصی و دولتی، مردم خود ریسک‌ها و درمان خود را پوشش می‌دهند./ایلنا

تلگرام:
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
برای هیچ بازنشسته‌ای رقم متناسب سازی‌ کمتر از یک میلیون تومان نیست

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری:

🟥⬅️با توجه به مصوبه دولت و بودجه کل کشور امسال برای هیچ بازنشسته ای متناسب‌سازی حقوق کمتر از یک میلیون تومان نبوده است.

🟥⬅️ البته برای برخی از بازنشستگان مثل فرهنگیان که به طور میانگین ۲ میلیون تومان بوده و برای بازنشستگان وزارت بهداشت و درمان و آموزش عالی، این رقم بالاتر هم بوده است.

🇮🇷 کانال‌ زرین قانون کار ایران بزرگترین اجتماع کارگری ایران
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
📞مرکز ارتباط مردمی: ۱۴۲۰
📨پیامک: ۱۰۰۰۱۴۲۰
🖥️وب‌سایت: Tamin.ir
📱 درگاه خدمات الکترونیک: ES.tamin.ir

🇮🇷 حقوق و دستمزد واستخدامی نیروهای شرکتی
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در این خاک خسته، جایی که سقف بالای سر دیگر آرزو شده،
مستأجران، مردمان بی‌پناه این روزگار، هر روز با هراس از فردا چشم می‌گشایند.
خانه‌ها هست، اما آرامش نه...
سقف‌ها پابرجاست، اما دل‌ها لرزان.
ای کاش قانون، تنها در کتاب‌ها نبود...
ای کاش ناظری بود که در کنار مردم، در کنار حق، در کنار عدالت می‌ایستاد.
اما افسوس!
مالکین، گاه هر قیمتی که خواستند، بی‌هیچ ترسی، بی‌هیچ تعهدی، بر جان مردم روا داشتند.
کجاست آن درصد قانونی؟
کجاست آن نظارت وعده‌داده‌شده؟
مگر نه اینکه در این سرزمین، همه زیر یک آسمانیم؟ پس چرا یکی با افزایش‌های بی‌ضابطه، زندگی دیگری را در هم می‌پیچد؟
مستأجر اوره‌نشین نیست، صاحب‌حق است!
حقِ داشتن سرپناه، حقِ داشتن آسایش، حقِ داشتن امنیت…
اما امروز، هر سال اجاره‌نشینان در گردابِ نگرانی و بی‌ثباتی دست‌وپا می‌زنند.
ما نه طالب صدقه‌ایم، نه خواهان منت،
ما تنها اجرای قانون را می‌خواهیم.
قانونی که باید حافظ انسانیت باشد، نه ابزار سوداگری!
امروز وقت آن است که فریاد بزنیم:
خانه، کالا نیست…
مسکن، حق است…
و عدالت، باید برای همه باشد، نه فقط برای صاحب‌خانه‌ها.
🇮🇷کارگر ایران من
https://www.tg-me.com/ghanonkar2
2025/07/08 10:22:14
Back to Top
HTML Embed Code: