Telegram Web Link
♓️با این ۹ راه استرس‌تان را کنترل کنید تا زندگی شادتری داشته باشید


1️⃣ هزینه‌های زندگی را کنترل کنید


اولین عامل استرس‌زا در زندگی‌های امروزی، پول است. پس‌انداز کردن برای بازنشستگی، خرید خانه، داشتن بیمه و غیره از بهترین راهکارها برای مدیریت هزینه‌ها و در نهایت کاهش استرس است.

2️⃣ به قدر کافی بخوابید

براساس تحقیقات انجمن روانشناسان ایالات متحده آمریکا، ۲۱ درصد افرادی که با استرس دست و پنجه نرم می‌کنند، دچار کم‌خوابی هستند. اگر کمبود خواب شما همیشگی باشد قطعا بمبی از استرس خواهید بود که هر لحظه خطر انفجار دارد.

3️⃣ برنامه‌ریزی کنید

برای هر روز، هر هفته و هر ماه خود برنامه‌ریزی کنید. شاید این کار برایتان خسته کننده باشد، اما از استرس کارهایی که ممکن است فراموش کنید رها شده و با برنامه‌ریزی درست، موفقیت بیشتری در انتظارتان خواهد بود.

4️⃣ لیستی از کارهایتان داشته باشید

بعد از برنامه‌ریزی، لیستی برای خود تهیه کنید تا از انجام تمام کارها مطمئن شوید. البته سعی کنید این لیست کوتاه باشد. در غیر این صورت، خود عاملی برای افزایش استرس‌تان خواهد بود.

5️⃣ برای زندگی‌تان قانون بگذارید

داشتن قوانین خاص و سختگیرانه، مانند شروع کار بعد از ساعت ۷ صبح و تعطیل کردن قبل از ۱۰ شب، به شما این اطمینان را می‌دهد که برای استراحت وقت کافی دارید و می‌توانید بدون استرس زندگی کنید.

6️⃣ شرایط خود را بسنجید

این که بدانید چطور موقعیت‌های پراسترس را پشت سر بگذارید مساله‌ی بسیار مهمی است. راهکار مقابله با استرس در هر فردی متفاوت است. برای مثال، شاید یک نفر با گوش دادن به موسیقی، دردودل کردن با دیگری یا خواب نیمروز بتواند استرس خود را کاهش دهد. پس باید بتوانید راه‌های کاهش استرس را در خود پیدا کرده و آنها را به کار بگیرید.

7️⃣ تمرینات مدیتیشن انجام دهید

مدیتیشن (مراقبه) بهترین راهکار برای کاهش استرس است. برای اینکه روز آرام و بی‌استرسی داشته باشید حداقل ۱۰ دقیقه از وقت‌تان را به مدیتیشن بپردازید.

8️⃣ با دیگران در ارتباط باشید

یکی از راه‌های کاهش استرس، ارتباط برقرار کردن با اطرافیان است. اگر در محل کار دچار استرس شدید، از مدیر یا همکاران خود کمک بگیرید. اگر استرس در خانه به سراغ‌تان آمد، با اعضای خانواده در مورد حال و احساس خود حرف بزنید.

9️⃣ خانه‌تان را سر و سامان دهید

از دلایل استرس و اضطراب بهم‌ریختگی محل کار یا زندگی فرد است. پس تمام وسایل اضافی و کهنه را به افراد نیازمند بدهید و همیشه روی میزکارتان را مرتب کنید.



📍 @hrmgmt
♓️سه اشتباه که هنگام تغییر حوزه کاری باید از آنها اجتناب کنید



شاید به دنبال تجربه‌ای تازه هستید یا شغل فعلی‌تان دیگر برایتان جذابیتی ندارد یا شاید هم دلتان می‌خواهد همه‌ چیز را زیرورو کنید. حالا بعد از چند ماه یا شاید چند سال فکر کردن به این موضوع به این نتیجه رسیده‌اید که وقت تغییر است. حرکت بزرگی است! اما تا دست به کار نشده‌اید، حواستان باشد مرتکب این سه اشتباه نشوید تا فرآیند ساده‌تری را تجربه کنید.

1⃣ باید از صفر شروع کنید

🔸اگر سال‌ها سخت تلاش کرده و برای جایگاه حرفه‌ای کنونی‌تان زحمت کشیده باشید، تصور از نو شروع کردن می‌تواند ترسناک باشد. اما بیشتر تغییرات شغلی معمولا آنقدری که به نظر می‌رسد ریشه‌ای و دراماتیک نیستند. پس قرار نیست همه مهارت‌هایتان را دور بریزید.

🔸برای شروع می‌توانید شرح شغلی خود را مرور و مهارت‌های اکتسابی‌تان را لیست کنید. چه مهارت‌هایی بین‌شاخه‌ای هستند؟ کدام‌‌ها در نقش کاملا متفاوتی به کار می‌آیند؟ وقتی بفهمید چقدر از مهارت‌هایتان را می‌توانید با خودتان ببرید شگفت‌زده می‌شوید.

🔸به عنوان مثال فرض کنید متخصصی در حوزه خدمات مشتری هستید و حالا می‌خواهید مدیر پروژه شوید. تجربه شما در برخورد با مشتریان، حل مشکلات و سروکار داشتن با آدم‌های متفاوتی از بخش‌‌های گوناگون سازمان در نقش جدید، بسیار به کارتان می‌آید، پس جعبه‌ابزار شغل جدیدتان اصلا آن طور که فکر می‌کنید خالی نیست و بیش از آنچه که فکرش را می‌کنید به درد بخور و کار راه انداز است.

2⃣ باید به دانشگاه برگردید

🔸عده‌ای بر این باورند که یک مدرک جدید، حالا چه کارشناسی باشد یا کارشناسی ارشد، خیلی جادویی بلاتکلیفی‌ها و مشکلات شغلی‌شان را از بین می‌برد و آنها را به شغل رویایی‌شان می‌رساند. اما متاسفانه همیشه از این خبرها نیست. درست است که اگر قصد داشته باشید وکیل یا پزشک شوید، حتما به مدرک مرتبطش احتیاج خواهید داشت، اما برای خیلی از حوزه‌های دیگر چنین الزام سفت و سختی وجود ندارد.

🔸مثلا اگر تصمیم گرفته‌اید که تدریس را رها کنید و وارد حوزه بازاریابی دیجیتال شوید لازم نیست همه‌چیز را رها کنید و به دانشگاه برگردید تا مدرک بازاریابی‌تان را بگیرید. برای این مورد استعداد در تولید محتوا و مدیریت پروژه‌ها به همان اندازه لازم و ارزشمند است. در حوزه‌هایی مثل بازاریابی دیجیتال یا مدیریت پروژه، مهارت‌های عملی، گواهینامه‌ها و تجربیات مرتبط اغلب از مدرک تحصیلی ارزشمندتر هستند.

3⃣ خراب‌کردن پل‌های پشت سر

🔸فراموش نکنید که کارفرمایان آینده برایشان مهم است که شما کار قبلی را چگونه ترک کرده‌اید و یک سابقه بد، پیدا کردن فرصت خوب بعدی را تبدیل به یک چالش سخت می‌کند. دنیای کسب‌وکار کوچک‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید و هرگز نمی‌دانید کی و کجا دوباره با همکاری قدیمی مواجه می‌شوید یا به توصیه او احتیاج پیدا می‌کنید. به همین دلیل، ترک کار حرفه‌ای و حفظ روابط دوستانه بسیار مهم است.

🔸موفقیت در درازمدت به گسترش شبکه روابط حرفه‌ای‌تان وابسته است. ارتباطات شما می‌توانند درهای منتهی به مشتریان جدید، مشاغل تازه و هرآنچه را که فکرش را بکنید به رویتان باز کنند. اگر حالا زمان بگذارید و این روابط را ایجاد و تقویت کنید، در آینده نتیجه‌اش را می‌بینید.



📍 @hrmgmt
♓️کارشناسان منابع انسانی می‏‌گویند وفاداری دیگر معنا ندارد!


🔸بر اساس یک نظرسنجی که پلتفرم «ورک‌‌پراد» (WorkProud) در ماه مه با حضور ۱۰۰۰ نیروی کار تمام‌‌وقت انجام داد، تنها ۲۳‌درصد کارکنان ۴۲ ساله و کمتر، برای ماندن طولانی‌‌مدت در شرکتشان اظهار علاقه کردند. برای کارکنان ۳۰ ساله و کمتر، این رقم به ۱۸‌درصد کاهش یافت.
در دهه‌‌های ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ شرایط کاملا متفاوت بود. مردم فقط از اینکه شغلی دارند و حقوقی می‌‌گیرند راضی بودند. اما الان دیدگاه‌ها نسبت به کار تغییر کرده است.

🔸ریک گارلیک، محقق ارشد ورک‌‌پراد می‌‌گوید:
«این یافته‌‌ها تاکیدی هستند بر ماهیت در حال تغییر وفاداری در محل کار، به‌‌ویژه در میان کارکنان جوان‌‌تر.
از آنجا که نیروی کار جوان‌‌تر عواملی مانند تعادل کار و زندگی و فرهنگ شرکت را در اولویت قرار می‌دهد، کارفرماها باید استراتژی‌‌های خود را برای برآورده کردن نیازها و انتظارات در حال تغییر این نسل مطابقت دهند.»

◀️ وفاداری کیلویی چند؟!

🔸در دورانی که جهش شغلی به‌‌ویژه در میان جوانان رو به افزایش است، آیا اصلا وفاداری در دنیای شرکتی معنی دارد؟ جروم زاپاتا، مدیر منابع انسانی شرکت سرمایه‌گذاری «کیک‌‌استارت ونچرز» می‌‌گوید «نه.» کارکنانی که دائم شغل عوض می‌کنند، احتمالا دستمزد بهتری دریافت می‌کنند، چون وقتی تازه می‌‌خواهند به یک شرکت بپیوندند دستشان برای چانه‌‌زنی بر سر حقوق باز است و از موضع قدرت این کار را انجام می‌دهند. به‌‌علاوه، وقتی یک متقاضی شغلی زود به زود کارش را عوض می‌کند، مزیت رقابتی به دست می‌‌آورد، چون در شغل قبلی تجربیاتی به دست آورده است.

🔸البته تغییر دائم شغل، می‌تواند یک نشانه منفی هم باشد. برای کسانی که تازه ‌وارد بازار کار شده‌‌اند، از این شغل به آن شغل رفتن قابل قبول است. اما برای کسانی که در نقش‌‌های ارشد و رهبری سازمان هستند، وفادار بودن یک ویژگی مهم است که شرکت‌ها به دنبالش هستند. بنابراین کارکنان باید مزایا و معایب تغییر دائمی شغل را سبک و سنگین کنند و در موردش تصمیم بگیرند. 



📍 @hrmgmt
♓️ویژگی مدیرانی که به یاد ما می‌مانند

🔅فضایی امن برای رشد فراهم کرده اند

🔅درهای زیادی را در مسیر شغلی باز کرده اند

🔅هنگام نیاز از ما دفاع کرده اند

🔅ما را شناسایی کرده و پاداش داده اند

🔅در ما رهبری را پرورش داده اند

🔅الهام بخش تلاش بیشتر ما بوده اند

🔅با نمونه بودن ما را رهبری کرده اند

🔅به ما ارزش کارمان را یادآوری کرده اند

🔅اشتباهات مان را بخشیده اند

🔅از ما حمایت مالی کرده اند

📍 @hrmgmt
♓️مطالعه جدید: فارغ‌التحصیلان نسل زد Z تنها چند ماه پس از استخدام، از کار اخراج می‌شوند!

🔸وب‌سایت white Intelligent از ۹۶۶ مدیر  کسب‌وکارهای مختلف در آمریکا برای بررسی نگرش آن‌ها نسبت به استخدام فارغ‌التحصیلان جدید نسل زد، نظرسنجی کرده است. در ادامه می‌توانید نتایج مهم این نظرسنجی را مشاهده کنید:

▪️۷۵ درصد شرکت‌ها گزارش می‌دهند برخی یا همه فارغ‌التحصیلان جدید دانشگاه که در سال جاری میلادی استخدام کرده‌اند، عملکرد رضایت‌بخشی نداشته‌اند.
▪️از هر ۱۰ شرکت، ۶ شرکت یک فارغ‌التحصیل جدید را که سال ۲۰۲۴ استخدام کرده بودند، اخراج کرده‌اند.
▪️از هر ۶ مدیر، یک نفر می‌گوید برای استخدام این گروه مردد است.
▪️مدیران بخش استخدام می‌گویند فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برای آماده کار نیستند، نمی‌توانند حجم کار را تحمل کنند و غیرحرفه‌ای هستند.
▪️از هر ۷ شرکت، یک شرکت ممکن است سال آینده فارغ‌التحصیلان جدید را استخدام نکند.
▪️از هر ۱۰ مدیر بخش استخدام، ۹ نفر می‌گویند فارغ‌التحصیلان جدید باید مهارت‌های ارتباط با دیگران و آداب معاشرت را یاد بگیرند.

🔸در تحقیق جدید چندین عامل برشمرده می‌شود که چرا این استخدام‌ها به نتیجه نرسیدند:

▪️فقدان انگیزه یا ابتکار (۵۰ درصد)
▪️فقدان عملکرد و مهارت‌های حرفه‌ای (۴۶درصد)
▪️مهارت‌های ارتباطی ضعیف (۳۹ درصد)
▪️نپذیرفتن بازخوردها (۳۸ درصد)
▪️نداشتن توانایی کافی برای حل مسائل (۳۴درصد)

🔸۷۹ درصد از شرکت‌ها گزارش می‌دهند که مجبور بودند حداقل تعدادی از استخدام‌شدگان ضعیف خود را در برنامه‌های بهبود عملکرد قرار دهند و ۶۰ درصد نیز گزارش کردند که برخی از این افراد درنهایت اخراج شدند.

🔸مشاور ارشد آموزش و توسعه شغلی Intelligent به این افراد توصیه می‌کند:

«در پرسیدن سؤالات متفکرانه دست به ابتکار بزنید، به‌دنبال بازخورد باشید و از آن برای نشان‌دادن انگیزه خود برای رشد شخصی بهره ببرید... با حفظ نگرش مثبت، رعایت ضرب‌الاجل‌ها و داوطلب‌ شدن برای پروژه‌ها، حتی پروژه‌هایی که خارج از مسئولیت‌های فوری شما هستند، وجهه‌ای قابل‌اطمینان از خود ایجاد کنید.»

◀️ بسیاری از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی جوان ممکن است در بدو ورود به دنیای کار با مسائلی روبه‌رو شوند که می‌تواند تضاد بزرگی با آنچه در تحصیل خود به آن عادت کرده‌اند، ایجاد کند. آن‌ها اغلب برای محیط کاری نسبتاً ساختاریافته، فرهنگ پویای محل کار و انجام مستقل کارها آماده نیستند. اگرچه ممکن است دانش نظری را از دانشگاه آموخته باشند، اغلب تجربه عملی و مهارت‌های نرم موردنیاز برای موفقیت در محیط کار را ندارند.



📍 @hrmgmt
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♓️چه عواملی باعث می‌شود تصمیمات غیرمنطقی بگیریم؟

این انیمیشن جذاب و علمی TED، به شما خواهد گفت.




📍 @hrmgmt
Audio
♓️خلاصه کتاب مصیبت های شاغل بودن
اثر: آلن دوباتن



📍 @hrmgmt
♓️خصوصیات یک کارمند ایده آل برای استخدام در کمپانی های بزرگ

🔸داشتن نگرش مسئولیت پذیری

🔸مقایسه نکردن خود با دیگران

🔸نترسیدن از چالش های جدید

🔸خوش بین بودن در مسائل

🔸توانایی صحبت در جلسه

🔸شایعه پراکنی نکردن در محیط کار

🔸خلاقیت داشتن در کار ها

🔸داشتن ار تباط قوی

🔸توانایی کار با تیم

🔸قابل اعتماد بودن

🔸تمایل به یادگیری و رشد

🔸داشتن روحیه انعطاف پذیری

📍 @hrmgmt
♓️ده راهکار برای تضمین امنیت شغلی شما



این روزها هیچ کارفرمایی نمی‌تواند امنیت شغلی شما را تا پایان عمرتان تضمین کند. به همین منظور، باید این مهارت‌ها را کسب کنید:

1⃣ نباید به خودتان به عنوان مجموعه‌ای از مدارک تحصیلی و آموزشی یا سال‌ها تجربه نگاه کنید. باید بدانید که در حل چه مشکلاتی مهارت دارید و این مشکلات را به خوبی بشناسید.

2⃣ باید همواره در جریان تحولات بازار باشید تا ببینید مشکلی که در حل آن مهارت دارید ، چگونه در گذر زمان دستخوش تغییر می‌شود.

3⃣ باید ارزش خودتان را بدانید.

4⃣ حتی اگر شاغل هستید و از شغلت راضی هستید ، باید بازار استعدادها را زیر نظر داشته باشید و ببینید آیا به خدمات شما نیاز هست یا نه.

5⃣ باید مهارت‌هایتان را به‌روزرسانی کنید.

6⃣ ارتباطاتتان را حفظ کنید و گسترش بدهید.

7⃣ مهارتی را فرا بگیرید که کمتر کسی آن را بلد است.

8⃣ خودتان را مثل یک کالا برندسازی کنید.

9⃣ همزمان که به مهارت‌هایتان افزوده می‌شود، به‌عنوان یک شخص حرفه‌ای شناخته خواهید شد.

🔟 نهایتا به نقطه‌ای خواهید رسید که به راحتی و بدون استرس، یک ماه به خودتان مرخصی بدهید.



📍 @hrmgmt
♓️ ۱۲ اَبَر شرکت دنیا





📍 @hrmgmt
♓️ نیروی باتجربه استخدام کنیم یا بی‌تجربه؟


وقتی میخواهید نیرو استخدام کنید، در شرایط یکسان مهارت فنی، کدام را ترجیح میدهید؟ با تجربه یا بی تجربه؟
هر کدام از اینها معایت و مزایای خودش را دارد. فرض کنید که سطح مهارت فنی هر دو نفر را یکسان تشخیص داده اید. نفر باتجربه را استخدام میکنید یا بی تجربه را؟

شخص باتجربه از لحاظ فرهنگ و آداب کاری اش در مجموعه قبلی شکل گرفته و تغییر آن سخت است. در واقع، افراد با تجربه با ورود خود به مجموعه، فرهنگ را نیز میاورند. بنابراین باید مراقب باشید.
شخص بی تجربه، به لحاظ فرهنگ و آداب کاری، شرایط خامی دارد و از این منظر، در تیم و مجموعه شما، به گونه ای که میخواهید شکل میگیرد. اگر اعتماد به نفس پایینی داشته باشید، ممکن است به اشتباه همیشه شخص بی تجربه را ترجیح دهید.
هر چند در گذشته من بیشتر افراد بی تجربه را ترجیح میدادم، ولی الان با بزرگ شدن مجموعه و فرصتهای آن، افراد با تجربه تر را بیشتر ترجیح میدهم. بخشی از این ترجیح به خاطر اینست که بنظرم باید در مجموعه، درصد افراد با تجربه نباید از یک حدی کمتر باشد. افراد باتجربه که بتوانند با فرهنگ شرکت کنار بیایند و یا احیانن آن را تقویت کنند، منافع پنهان بسیاری دارند و خیلی ارزشمند هستند.
انتخاب این مساله که شخص باتجربه را استخدام کنیم یا بی تجربه، در شرایط مختلف متفاوت است:


در استارتاپها استفاده از شخص باتجربه معمولا گران است و به صرفه نیست. افراد کم/بی تجربه راحت تر با شرایط کنار میایند.

اگر نیروهای باتجربه داخل شرکت برای آموزش نفر بی تجربه، وقت و فرصتی نداشته باشند، حتما شخص باتجربه استخدام کنید.

اگر سرعت رشد کسب و کار شما زیاد است، شخص باتجربه لازم دارید، اگر سرعت رشد کسب و کار شما کند یا معمولی است شخص کم تجربه.

اگر نقش مورد نظری که میخواهید کسی در آن استخدام کنید خیلی حساس و حیاتی باشد، حتما شخص با تجربه لازم دارید.

اگر در مهارت مورد نظر، شخصی داخل مجموعه تان نباشد، حتما شخص باتجربه لازم دارید.

در نقشهای مدیریتی استخدام شخص کم/بی تجربه به هیچ عنوان عاقلانه نیست.

اگر بودجه کم دارید بهتر است شخص کم تجربه استفاده کنید.




📍 @hrmgmt
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
♓️ مدیر هستی یا کارشناس؟


از کجا بفهمیم که برای مشاغل و مناصب مدیریتی ساخته شده ایم یا مشاغل و مناصب کارشناسی و از کجا بفهمیم که با ورود به کدام مسیر( مدیریتی یا کارشناسی) به حداکثر موفقیت خود می رسیم؟       
                                        
همه ما می خواهیم بدانیم برای کدام مسیر مناسب یا مناسب تریم.                                     

مارکوس باکینگهام از پژوهشگران ارشد موسسه گالوپ می گوید : هر چه" بیشتر" ماندن درشغل و مسیری که دوست ندارید "کمتر" شما را به پیروزی نزدیک می کند.

برخی خصوصیاتی که برای هر یک از این دو مسیر مناسب است، در زیر آورده است.:

خصوصیات افرادی که برای مشاغل و مسیرهای مدیریتی مناسب هستند عبارتند از :

🔸تصمیم گیر هستند.
🔸تخصص گرائی افراطی را محدودیت می دانند.
🔸مهارت های ارتباطی قوی دارند.
🔸از چالش ها و بحران ها به هیجان می آیند.
🔸جنگنده اند و اعتماد به نفس دارند.
🔸از دستور دادن و کنترل کردن و به کار گیری ابزار قدرت لذت می برند.
🔸ابهام و چالش و تعارض و دردسرهای ناشی از مسئولیت را تحمل می کنند.
🔸رقابت جو هستند و از برنده شدن لذت می برند.


خصوصیات افرادی که برای مشاغل و مسیرهای کارشناسی مناسب هستند عبارتند از:

🔸استعداد و علاقه ویژه و عمیقی به نوع خاص و محدودی از مشاغل دارند.
🔸شناخته شدن به عنوان یک متخصص به آنها رضایت و احساس موفقیت می دهد.
🔸مایلند فرصت هائی برای یاد دادن به دیگران داشته باشند.
🔸از تصمیم گیری و مواجهه با چالش لذت نمی برند.
🔸بیشتر مایلند با داده ها و واقعیات کارکنند تا اینکه درگیر چالش های انسانی شوند.
🔸اهل سیاسی کاری و حضور در جنگ های قدرت نیستند.
🔸بیشتر با خودشان رقابت می کنند تا با دیگران


📍 @hrmgmt
♓️۳۱ توصیه برای متقاعد کردن دیگران



🔺همه دوست دارند حرف بزنند ولی گوش کردن، هنر بزرگ‌تری است. با دقت به صحبت های طرف مقابل گوش کنید.
🔺سخنان او را قطع نکنید.
🔺خواسته خود را در ابتدای گفتگو مطرح نکنید.
🔺با تکرار بعضی از جملات مخاطب خودتان، نشان بدهید که به صحبت‌هایش توجه دارید و او را درک می‌کنید.
🔺هنگام صحبت کردن از اعداد و ارقام و آمار دقیق استفاده کنید.
🔺مبالغه و زیاده گویی نکنید.
🔺برای تمام ادعاهای خود مرجع و منبع موثق بیاورید.
🔺در گفتار خود صادق باشید. اگر دو بار زنگ زده‌اید، نگویید که "صد بار تماس گرفته‌ام".
🔺از دیگران بدگویی نکنید چون اعتماد شنونده را از دست می دهید.
🔺برای حرف‌های‌تان از اشخاص مطمئن گواه بیاورید.
🔺بجای شهود از رویدادهای علمی بهرمند شوید.
🔺از تجربیات و داستان‌های شخصی خودتان بگویید.
🔺همیشه لبخند به لب داشته باشید.
🔺ارتباط چشمی برای گفتگو بسیار مهم است. از آن غافل نشوید.
🔺شفاف و صریح حرف بزنید و طرف مقابل را به چالش نکشید.
🔺از مقایسه دو موضوع مرتبط استفاده کنید.
🔺طرف مقابل را در فشار قرار ندهید.
🔺دغدغه‌ها و نگرانی‌های او را درک کنید.
🔺به نتیجه "بُرد-بُرد " فکر کنید و ریسک‌های او را هم در نظر بگیرید.
🔺قدر‌دان زمانی باشید که به شما اختصاص داده است.
🔺از حرف‌ها و مثال‌های تکراری پرهیز کنید.
🔺زمان مصاحبه را مدیریت کنید تا جلسه کسالت‌آور نشود.
🔺بر مواضع خود اصرار بیش از اندازه نداشته باشید.
🔺جملات پایانی را دقیق و حساب شده انتخاب کنید چون زمان بیشتری در ذهن می‌مانند.
🔺قرار نیست همیشه و در تمام مباحثات موفق شوید، در چنین مواقعی وقت‌تان را بیهوده تلف نکنید.
🔺ممکن است حرف‌های نامربوط بشنوید، باید خویشتن دار باشید و عصبانیت خود را کنترل کنید.
🔺ممکن است در ابتدا استرس و اضطراب داشته باشید. با چند نفس عمیق و سکوت و یا یک سوال از پیش آماده شده فرصت مناسبی برای خودتان ایجاد کنید.
🔺به خاطر باورها و عقاید طرف مقابل، او را احمق فرض نکنید.
🔺از جملات دستوری و توهین‌آمیز پرهیز نمایید.
🔺شرایط سنی، فیزیکی، مالی و فرهنگی طرف مقابل را در نظر داشته باشید.
🔺مهمترین هدف شما، متقاعد کردن او و کم‌‌کردن مقاومت‌ش در برابر شماست. پس گاهی لازم است به جلسات بعد هم فکر کنید و در یک جلسه تمام فرصت های خود را نسوزانید.



📍 @hrmgmt
♓️ چرا کارمندان آنچه را من از آن‌ها می‌خواهم انجام نمی‌دهند؟



وقتی در یک شرکت کارها درست انجام نمی‌شود یا اصلا انجام نمی‌شود سوال بالا ذهن مدیر را به خود مشغول می‌کند.


طبق تحقیقات گسترده‌ای که فردیناند فورینز انجام داده است عمده‌ترین دلیلی که کارمندان کارهایی را که شما می‌خواهید انجام نمی‌دهند این است که:

«آن‌ها به کارهایی که باید انجام دهند توجیه نیستند یا به عبارتی آن‌ها اصلا نمی‌دانند قرار است چه کاری انجام دهند.»




وقتی یک کارمند نمی‌داند دقیقا باید چه کاری انجام دهد مشکل از او نیست بلکه از مدیر است. برای اینکه شرکت بتواند بازدهی بالایی داشته باشد، مدیر باید به 4 چیز به طور جدی پایبند باشد:

🚩انتظارات خود را به طور صریح به همه انتقال دَهَد.

🚩اطلاعات و امکانات لازم را برای درست انجام دادن کارها فراهم کُنَد.

🚩ارزیابی کُنَد، کارمندان خوب را تشخیص دهَد و از آن‌ها به خوبی تجلیل کُنَد.

🚩کارمندان را به پیشرفت تشویق کُنَد.



📍 @hrmgmt
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
♓️رقابت کارمندان بر سر خوبی کردن!

🔸وقتی برای اولین بار به شرکت بلک‌باد (Blackbaud) پا می‌گذارید خیلی سریع احساس می‌کنید همه کسانی که آنجا هستند می‌خواهند بدون هیچ چشمداشتی و فراتر از وظایف سازمانی‌شان به شما خوبی کنند. برای فهمیدن دلیل این موضوع کافی است سری به وب‌سایت شرکت بلک باد بزنید تا دریابید خوب بودن و خوبی کردن چه جایگاهی در فرهنگ سازمانی این شرکت دارد.

🔸شعار محوری در فرهنگ شرکت "بلک باد" «خوبی کردن به مردم و نه فقط مشتریان» است و به همین دلیل هم هست که کارکنان این شرکت در هر سال در مجموع بیش از ۱۰۰ هزار ساعت به صورت رایگان و با هدف حمایت از امور خیریه کار می‌کنند، ۲۵درصد از کارکنان و مدیران شرکت جزو هیات امنای موسسات خیریه هستند و ۸۰ درصدشان هم به طور مرتب در کارهای خیریه و داوطلبانه مشارکت دارند.

🔸در واقع فرهنگ سازمانی در شرکت بلک باد به گونه‌ای شکل گرفته که یک «اکوسیستم خوب بودن برای ایجاد دنیایی بهتر» را پدید آورده است و کسانی که به استخدام این شرکت در‌می‌آیند باید در وهله اول اهل خوبی کردن به دیگران باشند.

🔸البته چنین اولویتی برای شرکتی که در زمینه طراحی و تولید نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های ابری فعالیت می‌کند کمی‌ عجیب به نظر می‌رسد و دو شعار اصلی این شرکت یعنی «کمک به فراگیر شدن خوبی» و «تبدیل کارکنان به نمایندگان خوبی» شاید در ظاهر ارتباط چندانی با حوزه کاری شرکت نداشته باشد، اما در عمل از این واقعیت حکایت دارند که این شرکت تولیدکننده نرم‌افزار تاکید و توجه بسیار زیادی بر مسوولیت‌های اجتماعی خود و محصولاتش دارد و آن را به بنیان اصلی فعالیت‌ها و روابط درونی و بیرونی خود تبدیل کرده است.

🔸بر اساس فرهنگی که در شرکت بلک‌باد کاملا جا افتاده است یکی از شاخص‌های اصلی ارزیابی عملکرد کارکنان و پاداش‌دهی به آنها، خوبی کردن به سایر کارکنان و مشتریان خارج از وظایف شغلی آنهاست، به طوری که اگر تشخیص داده شود یک کارمند شرکت خارج از وظایف شغلی و به صورت خودجوش و داوطلبانه اقدام به یک عمل خیرخواهانه کرده و به دیگران خوبی کند از سوی شرکت مورد تقدیر قرار می‌گیرد و در صورت تکرار این عمل به مدارج بالاتر ارتقا پیدا می‌کند.

🔸شاید به همین دلیل هم هست که هر وقت به دفتر شرکت پا می‌گذارید یا با کارکنان شرکت به صورت تلفنی تماس می‌گیرید احساس می‌کنید یک نوع رقابت بر سر خوبی کردن به شما در بین کارکنان جریان دارد!


📍 @hrmgmt
♓️5 روش برای داشتن کارمندانی عاشق کارشان !




📍 @hrmgmt
♓️۱۰ نکته ساده برای مدیریت کردن مدیران!

🔸اگر همه مدیران مهربان بودند، دنیا گلستان می‌شد، اما حقیقت این است که آنها با هم فرق دارند و برخی بهتر از دیگری هستند. این افراد گاهی بدون آنکه آموزش خاصی دیده باشند برای این پست ها انتخاب می شوند و از تجربه، مهارت و استعداد کافی برای مدیریت کردن دیگران برخوردار نیستند.

🔸با این حال چالش اصلی در هنگام کار کردن با این افراد، پیش روی کارمندانی قرار می گیرد که سعی می‌کنند انتظارات بیش از حد آنها را عملی کنند. در این مطلب شما را با ۱۰ نکته مهم برای مدیریت کردن مدیرتان آشنا می کنیم.

1⃣ به شکلی پویا با آنها ارتباط برقرار کنید

اگر همواره منتظر رئیستان هستید که به شما دستور بدهد لازم است که هر چه سریعتر کنترل اوضاع را در دست بگیرید و اطلاعات مورد نیاز خود را مدیریت نمایید. از غر زدن جلوگیری کنید و یک جدول زمانی منطقی را برای انجام کارهایتان تنظیم کنید.

2⃣ به وعده‌های خود عمل کنید

اگر برای رسیدن به اهدافی که وعده اش را داده‌اید با مشکل روبرو هستید، رئیس شما احتمالا بیشتر تمرکزش را روی نالایق بودنتان می‌گذارد. توقعاتی که از شما وجود دارند را مدیریت نمایید و در مورد منطقی بودن یا نبودن یک هدف با مدیرتان صحبت کنید. بیش از توان خود وعده ندهید تا بتوانید همواره به قول هایتان عمل کنید.

3⃣ شفاف باشید

برای آنکه مدیرتان فضای لازم را برای فعالیت های شما فراهم نماید لازم است که اعتماد او را به خود جلب نمایید. زمانی که مشکلی پیش می آید سعی نکنید که آن را پنهان نمایید. بدون هیچگونه عذر و بهانه ای حقیقت را به مدیر خود بگویید و صرفا به گفتن حقایق و یک عذرخواهی مودبانه اکتفا کنید.

4⃣ نکات مهم از دیدگاه مدیرتان را شناسایی کنید

اگر درک خوبی از انتظارات مدیرتان ندارید احتمالا برای برآورده ساختن آنها با مشکل روبرو خواهید بود. مسائل مهم برای شرکت را تشخیص داده و اولویت ها را تعیین نمایید و به مدیرتان نشان دهید که به چیزی بیشتر از منفعت و پیشرفت شخصی تان می اندیشید.

5⃣ نکات مهم از دیدگاه خودتان را مشخص نمایید

اگر درک درستی از نقات ضعف و قوت خود نداشته باشید با مشکلات زیادی در محیط کار روبرو می شوید. برای درک توانمندی ها و خصوصیات شخصیتی خود می‌توانید از تست‌های شخصیت‌شناسی استفاده کنید و به مدیرتان بگویید که چگونه بهتر می تواند شما را هدایت کند.

6⃣ جلسات را پیش بینی کنید و برای آنها آماده باشید

هر مدیری از آمادگی نداشتن کارکنانش در جلسات از قبل برنامه ریزی شده عصبانی می شود. اگر می‌دانید جلسه ای قرار است برگزار شود، از قبل اطلاعات لازم برای شرکت در آن را کسب نمایید. اطلاعات خود را به شیوه مناسب سازماندهی کنید تا در صورت نیاز آن را به ساده‌ترین شکل ممکن در اختیار دیگران بگذارید.

7⃣ به جای گلایه، راهکار بدهید

بسیاری از افراد تصمیم گیری های دشوار و حل مشکلات را به مدیر خود محول می کنند. اما اگر مدیر مجبور باشد که برای رفع یک مشکل به دنبال راهکارهای مبتکرانه باشد، این مساله صرفا باعث ایجاد نوعی حس تنهایی در او می شود. لذا بهتر است که از خلاقیت خود بهره بگیرید و با همفکری همکارانتان، در کنار مساله، راهکارهای لازم را نیز به مدیر خود ارائه دهید.

8⃣ سطح معلوماتتان را بالا ببرید

بسیاری از افراد زمانی که ایده های خلاقانه خود را با مدیرشان در میان می گذارند و به نتیجه‌ای نمی‌رسند دچار احساس یاس می‌شوند. برای پشتیبانی از عقاید خود و معرفی اهداف استراتژیک‌تان لازم است که اطلاعات کافی داشته باشید.

9⃣ باعث بهتر شدن وجهه مدیرتان شوید

در هر سازمانی افرادی هستند که همواره عملکرد مدیران را مورد انتقاد قرار می دهند. حتی کارآفرینان نیز باید به سرمایه گذاران و اعضای خانواده شان جواب پس بدهند. لذا بهتر است که با کسب اجازه های لازم، کاری کنید که مدیرتان در نظر این افراد مفید و کارآمد جلوه کند.

🔟 شوخ‌طبعی را فراموش نکنید

نمی توان شوخ طبعی را به همه جنبه های کاری وارد کرد، به خصوص زمانی که پست‌های شغلی بالاتری را در اختیار داشته باشید. اما افراد در محیط های کاری خود زندگی می کنند و دوست دارند از کارشان لذت ببرند و همین خواسته را در قبال همکارانشان دارند. همواره تعدادی موضوع خنده دار را در نظر داشته باشید تا در مواقع نیاز از آنها استفاده کنید.

📍 @hrmgmt
♓️ بخشی از کتاب پنج جادویی (HIGH FIVE ) اثر کن بلانچارد:


آلن فوستر بخاطر تکروی در کار وعدم کار گروهی، توسط جورج بورتن رییس جدید شرکت اخراج می شود. آلن کاری ندارد جز اینکه به پیشنهاد دوست خود میلت در مورد مربیگری تیم هاکی ریوربند جواب مثبت بدهد اما میلت علیرغم اطلاع از وضعیت آلن مسوولیت یک کار گروهی را به او سپرد زیرا مردم همیشه چیزی را آموزش می دهند که در آن ضعف دارند....

جوهره وجودی کار تیمی فروتنی وتواضع وفراموش کردن غرور و خود خواهی شخصی است و هدف تیم هدف همه   می شود.لحظه ای که دستهای ما یکدیگر را لمس می کنند، از یکدیگر انرژی می گیرند وهیچ کس به تنهایی موفق نخواهد بود. هر تلاشی نیازمند کار تیمی است، حتی اگر دونفر باشند. برای همه یک انگیزه قوی لازم است تا منافع جمعی را به منافع شخصی ترجیح دهند.

همیشه به یاد داشته باشیم که در یک رقابت گروهی زمانی که شما فی الواقع مترصد توفق و رجحان بر حریف هستید، حریف نیز دقیقا و متقابلا در صدد برتری جویی بر شماست.در این صورت فقط تاکتیک های کار گروهی تضمین کننده موفقیت است.

یاد بگیرید که زندگی تان پویایی ، تداوم و اثر بخشی داشته باشد.تجربه نشان داده که تمام تلاشهای موفق در سایه کار گروهی هماهنگ و سازمان یافته شکل گرفته است.

آخرین کلام اینکه بدانیم و مطمئن باشیم که هیچ کس از ما باهوشتر از همه ما نیست.



📍 @hrmgmt
♓️۱۹ اشتباه مهلک زبان بدن که مانع پیشرفت شغلی می‌شود

زبان بدن‌تان می‌تواند یکی از همان چیزهایی باشد که شما را از پیشرفت شغلی بازداشته‌اند. ممکن است بدون اینکه خودتان متوجه باشید، مدام دست‌هایتان را در هم گره کنید یا در صندلی خود فرو بروید. شاید این نکته‌های ظریف در منزل یا در جمع دوستان مسئله‌ی مهمی محسوب نشوند، اما در محل کار می‌توانند باعث شوند که مضطرب یا بی‌کفایت به‌نظر برسید. شاید هم اصلا نمی‌دانید چه اشتباهاتی در زبان بدن مرتکب می‌شوید! در اینجا با ۱۹ اشتباهی که برای پیشرفت شغلی باید از آنها دوری کنید، آشنا شوید:

⚠️فرورفتن در صندلی
⚠️پشت چشم نازک کردن
⚠️گره‌کردن دست‌ها یا پاها
⚠️تجاوز به حریم شخصی
⚠️تکرار نکردن حرکات دیگران
⚠️برقرار نکردن ارتباط چشمی
⚠️شل دست‌ دادن
⚠️یواشکی وارد شدن
⚠️کسل به‌نظر رسیدن
⚠️انجام حرکت‌های عصبی
⚠️تکیه‌دادن به دیوار یا مبلمان
⚠️لبخند نزدن
⚠️پنهان کردن دست‌ها
⚠️نگاه‌کردن به ساعت
⚠️استفاده از حرکات اغراق‌آمیز
⚠️رو برگرداندن از حضار در جلسات کاری
⚠️خساست در سر تکان‌ دادن
⚠️کناره‌گیری از همکاران
⚠️استفاده‌ی مداوم از تلفن

📍 @hrmgmt
♓️مطالعه بدون فراموشی، به روش دانشجویان هارواردی

۱-دید کلی نسبت به کل کتاب
۲-بررسی اولیه فصل یا بخشی از کتاب
۳-سوال گذاری
۴- خواندن متن به یادداشت برداری
۵-بازنگری
۶-الگوی یادآوری
۷-تفکر و امتحان
۸-مرور

📍 @hrmgmt
2025/07/14 21:53:01
Back to Top
HTML Embed Code: