🌸 امروز ۹ اردیبهشت
#صبحتون_به_شادی 🌸

@tolooe_dobare



امروز روز اندیشه در رفتار آدمی است، روز چرایی رفتار آدمی است،
روز اندیشیدن به ذهن روز تفکر در روان

۹ اردیبهشت روز روانشناس و مشاور برهمه تمامی همکاران محترم و دانشجویان عزیز مبارک باد 🌹🌹

@tolooe_dobare


@tolooe_dobare


#آلفرد_آدلر

وظیفه روان شناس آن است که  برای بیمار تجربه تماس با انسان را فراهم کند، آنگاه او را توانمند سازد تا این علاقه اجتماعی بیدار شده را به دیگران انتقال بدهد. این روش به دست آوردن حس نیک‌خواهی بیمار و انتقال آن به محیط شبیه کار مادر است ...

@tolooe_dobare


در روانشناسی مفهومی هست به نام «درد». هر کاری که می‌کنیم درد داره. نه تنها زندگی بدون درد نداریم، بلکه درد بخش ناخوشایند و اجتناب ناپذیر زندگی هست. اما کسانی که از درد فرار می‌کنند، دچار رنج میشوند. مثلا کسی که از درد سربازی فرار میکنه، یک عمر رنج نداشتن پایان خدمت را تحمل میکنه. کسی که درد پُخت و پز را نمی‌کشه، رنج گرسنگی را تحمل میکنه، و کسی که درد خارج شدن از یک رابطه اشتباه یا ازدواج غلط را نمی‌کشه، رنج بودن در کنار یک انسان اشتباه را باید بپذیره. درد در اختیار انسان نیست، اما رنج، ناشی از انتخاب غلط انسان است. گاهی در زندگی لازمه درد بکشیم، تا رنج نکشیم. انتخاب با خود ماست …

@tolooe_dobare


«‏من هرگز نمی‌گویم که در هیچ لحظه‌ای از این سفر دشوار، گرفتار نا‌امیدی نباید شد. من می‌گویم: به امید بازگردیم. قبل از اینکه ناامیدی نابودمان کند.»

#شبتون
در پناه نگاه پروردگار
#آرام

@tolooe_dobare



جهان را باید مثل کتابی ببینی،
مثل کتابی که در انتظار خواننده‌اش است‌.
هر روزش را باید جداگانه خواند.
نه روی گذشته تمرکز کنی، نه روی آینده.
اصل این لحظه است
باید صفحه به صفحه پیش روی.

#الیف_شافاک

🌸 امروز ۱۰ اردیبهشت
#صبحتون_به_شادی 🌸

@tolooe_dobare



دنیا پر از افرادی است که منتظرند کسی از راه برسد و به آنها انگیزه بدهد تا به فردی تبدیل شوند که آرزو دارند.
مسئله این است که هیچ نجات دهنده ای نیست !
این افراد منتظر رسیدن اتوبوس ایستاده اند اما در خیابانی که هیچ اتوبوسی از آن نمیگذرد..
در نتیجه، اگر این اشخاص مسئولیت زندگی خود را بر عهده نگیرند و خود را تحت فشار قرار ندهند ممکن است برای همیشه منتظر بمانند و این کاریست که اکثر مردم انجام می دهند.


#برایان_تریسی
@tolooe_dobare



باید یاد بگیریم از امور اجتناب‌ناپذیر رنج نکشیم. زندگی ما، مثل هارمونی جهان، مرکب از ناهماهنگی‌ها و الحان متفاوت، زیر و بم، آرام و گوشخراش، کوتاه و بلند است.

اگر موسیقی‌دانی فقط برخی از آنها را دوست داشته باشد، چه می‌تواند بسراید؟ او باید بداند که چگونه از همه آنها استفاده و آنها را با هم ترکیب کند. ما نیز باید در سلوک با خوب و بد همین طور باشیم، خوب و بدی که جوهر آنها با جوهر زندگی ما یکی است.

#آلن_دوباتن
@tolooe_dobare


روح من شادمانه
امیدوار به خدایی می ماند
که حد اعلای قدرت،
حد اعلای حکمت،
و حد اعلای فضیلت است ...
           او که بخواهد می شود.....

#شبتون
   در پناه نگاه پروردگار
                         #آرام
@tolooe_dobare


هر کسی قادر باشد،
قابلیت تملک ذهنش را‌،
بدست آورد..
قابلیت تملک هر چیز دیگری را
در دنیا می‌تواند بدست آورد...


🌸 امروز ۱۱ اردیبهشت
#صبحتون_به_شادی 🌸

@tolooe_dobare



ترسِ بی‌نصیب ماندن یا جا ماندن از بقیه، نگرانی از اینکه ممکن است اتفاقی مهیج یا جالب در جایی دیگر در حال وقوع باشد، احساسی که اغلب از طریق مشاهده مطالب ارسال‌شده در رسانه‌های اجتماعی به وجود می‌آید.

برخی از افراد وقتی به هر دلیلی نتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند دچار اضطراب و افسردگی شدید و افکار وسواس‌گونه می‌شوند... ارتباط آشکاری با تنهایی و آن دسته از احساساتی دارد که ناشی از نبود حس تعلق، هویت اجتماعی و تایید دیگران است.

با در نظر گرفتن این نکته که در رسانه‌های اجتماعی افراد معمولا بهترین چهره از خودشان را به نمایش می‌گذارند، یکی از مشکلاتی که حضور مداوم در این رسانه‌ها به وجود می‌آورد این است که گاه زندگی دیگران بهتر و زیباتر از زندگی ما به نظر می‌رسد.


#سرگذشت_تنهایی 📕
#فی_آلبرتی🖊
@tolooe_dobare



ما با شرکت در چالش‌ها و گذراندن تجربیات مختلف، ارتباط با دیگران و یادگیری مهارت‌ها و قضاوت‌هایی که از اتفاقات و موقعیت‌ها می‌کنیم مغز خود را می‌سازیم! اما از این قضیه، آگاهی نداریم و فکر می‌کنیم مغز ما تماما و ژنتیکی به همین شکل، ساخته شده است و توانایی انعطاف‌پذیری و سازگاری در شرایط مختلف ندارد.

از این فعل و انفعالاتی که مستقیم و غیرمستقیم از کودکی تا بزرگسالی و لحظه به لحظه، بر مغز ما اثر گذاشته است؛ سابقه و تاریخچه‌‌ای در مغز ما وجود دارد. بنابراین آموخته‌ها و اطلاعات تجربیاتی که داشته‌ایم؛ در مغز ما ذخیره شده است و چیزی در مغز ما حذف نمی‌شود مگر اینکه فراموش یا سرکوب شود! پس افکار، باورها، قضاوت‌ها و حتی هیجاناتی که داریم؛ پیش‌زمینه‌‌ی تاریخی و اطلاعاتی در مغز ما دارند. مغز ما تاریخچه‌ی همراه ماست!

در واقع ما بر پایه تاریخچه مغز خود، تجریبات گذشته و اطلاعات آموخته شده قبلی، فکر می‌کنیم و در مورد فکر خود فکر نمی‌کنیم! آیا ما می‌توانیم تاریخچه ذخیره شده مغزمان را دستکاری یا حذف کنیم یا آن را در جهتی که می‌خواهیم تغییر بدهیم؟

بنابراین ما با الگوهای ذهنی ثابتی به حقایق خودمان، دیگران و دنیا نگاه می‌کنیم که به این قالب‌ها و الگوهای ذهنی در اصطلاح، طرحواره می‌گوییم. در واقع از کودکی عینکی به چشم ما زده شده که از پشت آن به وقایع و موقعیت‌ها نگاه می‌کنیم و خودمان، دیگران و دنیا را توسط آن عینک، قضاوت می‌کنیم. این طرحواره‌ها را که توسط والدین، تجربیات و وقایع در ذهن ما شکل گرفته‌اند، اگر ناسالم و با واقعیات ما، دیگران و دنیا ناسازگار باشند؛ اصطلاحاً تله می‌نامند.

@tolooe_dobare



جان کلام همین است. زیستن در این جهان در خدمت غایتی والاتر است؛ گرچه
پی بردن به چیستی این غایت آسان نیست، قدر مسلم (همان) کمال بخشیدن به سرشت و طبیعت آدمی است.

@tolooe_dobare


 
خدایا کار مرا
آنگونه به سامان برسان
که تو سزاوار آنی....


#شبتون
      در پناه نگاه پروردگار
                           #ِآرام
@tolooe_dobare


برای افتخار کردن به خودت، تا زمانی که به هدفت برسی صبر نکن، به هر قدمی که در راستای رسیدن به آن هدف برمیداری، افتخار کن

🌸 امروز ۱۲ اردیبهشت
#صبحتون_به_شادی 🌸
@tolooe_dobare


بهترین معلم ها با قلبشان آموزش می دهند
نه فقط با کتاب‌ها....

🦋روز معلم مبارک 🦋

@tolooe_dobare



ممکن است تصور کنید که نیاز به صمیمیت معادل بر‌ون‌گرایی است، اما یافته‌های پژوهشی موید این دیدگاه نیستند. برخلاف برون‌گرا که روابط متعددی دارد و به اصلاح مجلس‌گرم‌کن هستند، افرادی که نیاز شدیدی به صمیمیت دارند معمولا تعداد معدودی دوست صمیمی دارند و گفتگوی صمیمانه و هدفمند را به شرکت در مهمانی‌ها و محافل شلوغ و پر سر و صدا ترجیح می‌دهند.

اگر از افرادی که نیاز شدیدی به صمیمیت دارند بپرسید که معمولا وقتی با دوستانشان هستند چه‌کار می‌کنند، اغلب خواهید دید که با دوستانشان تعامل‌های انفرادی دارند و نه گروهی. وقتی با دوستانشان هستند به گفته‌های آنها گوش می‌دهند و با آنها درباره مسائل شخصی نظیر احساسات، آرزوها، افکار و تمایلات خود صحبت می‌کنند. شاید علت آنکه دیگران این افراد را «صمیمی»، «دوست‌داشتنی»، «بی‌تکلف» و «فداکار» می‌دانند نیز همین باشد...

نتایج پژوهش‌های دیگر نشان داده‌اند که نیاز به صمیمیت مزایایی دارد و هم در زندگی زنان و هم در زندگی مردان آثار مثبتی بر جای می‌گذارد. این نیاز در زنان با شادکامی و رضایتمندی از زندگی و در مردان با کاهش فشارها و استرس‌های زندگی همراه است. برخلاف دو انگیزه قدرت و پیشرفت که از نظر میزان آنها تاکنون تفاوتی میان زنان و مردان مشاهده نشده است، در مورد میزان نیاز به صمیمیت تفاوت جنسی مشخصی به چشم می‌خورَد، به این صورت که معمولا این نیاز در زنان شدیدتر از مردان است.

#روانشناسی_شخصیت📕
#رندی_لارسن 🖊
#دیوید_باس🖊
@tolooe_dobare
2024/05/01 08:49:40
Back to Top
HTML Embed Code: