Telegram Web Link
💔2🤣1
🔸🔸🔸انسان‌گرایی‌ی قلابی‌ی مارکسیست‌های ایرانی👇👇👇
https://www.tg-me.com/GoftandNO/4630



«🔴تاکید و اسرار حسن محدثی به نئوفاشیست ایرانی بودن


🟨قبلا نوشتیم و واقعا اگر این همه تاکید و اصرار حسن محدثی به بیشتر شناخته شدن بعنوان یک نئوفاشیست ایرانی نبود، قصد نداشتیم به متن سراسر نژادپرستانه او بپردازیم.
عبارت‌های زیر را برای دوستی می‌خوانم، در واکنش می‌گوید که اینها که گزاره‌های نئوفاشیست‌های فرانسوی است.
ببینید عبارت‌ها را :‌
«جمعیت طالبان آفرین»،«تغییر ترکیب جمعیت ایران»، «نمی‌خواهیم فرهنگ و جامعه‌ی ما دو باره به عقب برگردد و میلیون‌ها نفر از مردمانی که از نظر فرهنگی به اعصار کهن تعلق دارند، وارد کشور شوند»
«نمی‌خواهیم ترکیب جمعیتی‌ی ایران به نفع دنیای سنت تغییر یابد»،«ورود میلیون‌ها انسان افغانستانی جامعه‌ی ما را به عقب
می‌برد».
مهمترین تئوری پرداز «جایگزینی بزرگ» (همان تییر تغییر ترکیت جمعیت که محدثی می‌گوید) نویسنده ایست با نام «رونو کموو»‌ Renaud Camus و بعد از وی می توان به «اریک زموور» Éric Zemmour اشاره کرد که به شدت در حال تبلیغ این ایده اند که جمعیت فرانسه در حال جایگزین شدن از سوی خارجی ها و بویژه مسلمانهاست و باید از با بیرون کردن مسلمانان از فرانسوی اصیل دفاع کنیم. این ایده همچنین در سالهای گذشته از سوی «میشل اولبک» در رمانی با عنوان «تسلیم» soumission به فیکشن بدل شده است که فروش حیرت انگیزی در فرانسه و خارج از فرانسه داشت.
این تئوری تنها یک ایده نیست بلکه یک ایدئولوژی بالقوه مرگباری است که نتیجه آن را در حمله به این دو مسجد در نیوزلند شاهدیم.
در سال ۲۰۱۹ پی انتشار مانیفست این مهاجم نژادپرست، رضا ضیا ابراهیمی نویسند کتاب پیدایش ناسیونالیسم ایرانی، پژوهشگر نژادپرستی و استاد دانشگاه در لندن درتوئیتر خطاب به دو راست گرای افراطی فرانسوی و آمریکایی توئیت هایی منتشر کرد. توئیتی خطاب به «رونو کمو» نظریه پرداز اصلی «جایگزینی بزرگ» با این مضمون:‌« سلام رونو کمو، نظرت درباره این کشتار در نیوزیلند چیست؟‌به نظر می رسد که یکی از حامیان تو بوده و مانیفستی که قبل از کشتن ۴۹ نفر منتشر کرده عنوانش هست «جایگزینی بزرگ»، واکنش ات چیست؟‌»
فکر می‌کنید واکنش رونو کمو چه بود؟ همان واکنشی که حسن محدثی نشان می‌دهد در پایان نوشته‌اش و اگر روزی یکی از مریدانش دست به کشتار و خشونت علیه افغانستانی‌ها بزند.
«رونو کمو» در پاسخ به ضیا ابراهیمی چنین نوشت:‌« مشکل من با دوستانمان این است که انها کمی کر هستند: متشکرم از سوالت. من این عمل را مجرمانه، احمقانه و تاسف بار می دانم. همانطور که همیشه برای همه حملات و تمام خشونت ها گفته ام. موضع من هرگز تغییر نکرده است.»
ضیا ابراهیمی از سوی هوداران «رونو کمو» مورد حملات فراوانی قرار گرفته است، ضیا ابراهیم همچنین خطاب به او و هوادارانش نوشت:‌ وقتی مردمی را مهاجم و نسل کش و غیره لقب می دهیم آیا نباید منتظر بود که کسی روزی اقدام به کشتن آنها کند؟‌»
و توئیتی خطاب به رابرت اسپنسر راستگرای آمریکایی:‌« رابرت، واکنشت نسبت به حمله نیوزیلند چیست‌‌؟ باید خیلی خوشحال باشی که یکی از حامیانت دست به این کار زده است. دومی بعد از آندیاس برویک.» که البته روبرت اسپنسر پاسخی نداد.
در برابر محدثی بسیاری سکوت کردند چون چند نقد به ناسیونالیسم ایرانی منتشر کرد که نسبت به کارهایی که بسیاری از فعالان در سال‌های گذشته کردند و گفتند هیچ نکته بدیعی نداشت. تکرار مکررات بود.
با این حال باید به نکته توجه کرد که اگر کسی به ناسیونالیسم سرکوبگر ایرانی نقدی وارد می‌کند و در این نقد ضعیف‌ترین قشر جامعه ایران یعنی افغانستانی‌ها و ایرانیان افغانستانی‌تبار دیده نمی‌شوند در آن نقد باید به دیده تردید نگریست چرا که آن نقد
در خدمت برابری همه انسان‌ها نیست.»
@GoftandNO
#افغانستانی‌ستیزی

https://www.tg-me.com/NewHasanMohaddesi/12968




#چپ
#اهریمن
#مارکسیسم
#آرزواندیشی
#عوام‌فریبی
#جمهوری_اسلامی
#انسان‌گرایی_قلابی
#مهاجران_افغانستانی
#سیاست_مهاجرپذیری



@NewHasanMohaddesi
👍7👎41🤣1
🔸🔸🔸نقد🔸🔸🔸


دکتر محدثی گرامی را درود
دکترمحدثی دریک نوشته مملو از توهین و تعصب، مردم افغانستان را «طالب پرور» و «مردمان از اعصارکهن» و تهدید برای تحول و تکامل جامعه ایران خوانده است.

دکتر معزز؛ واقعیت این است که نظرات شما در باره مهاجرین افغانستانی مصداق عینی فاشیسم افراطی است. من روی این موضوع کار های میدانی زیادی کرده ام. نژاد پرستی از این وحشت ناک تر نمی شود. نژاد پرستی در درون مایه ای شما به شدت شعله ور است. حرف های شما با اون فحش های که در کوچه و خیابان های تهران علیه افغانستانی ها گفته می شود، ازلحاظ ذاتی تفاوت فاحشی ندارند، اما شما شکل اش را اندکی با نام و نشان روشنفکری و دانشگاهی تزئين کرده اید. در واقعیت امر حرف های شما از آن افراد که در یکی از ایستگاه قطار در تهران، سیلی برگوش یک انسان افغانستانی زده اند، بسیار مخرب تر است. شما هم می توانید مانند بقیه نژاد پرست باشید، اما لطفا عبای روشنفکری و «انسان دوستی» را برتن نکنید. حرف ها و نوشته های تان از درون یک مغزی بیرون می آید که در آن یک شخصیت به شدت تخریب گر آرمیده است. زمان که کورش کبیر را می کوبیدید همیشه برام سوال بود که ایشان چرا چنین حرف های را می زنند! بعدها متوجه شدم که اندکی تعلقات پان ترکیستی دارید. می دانم که این موضوع را هم نمی پذیرید، اما مردم عمل تان را می بینند نه سخن تان. را؛ باکورش مشکل دارید، با اسلام مشکل دارید، با مسلمان مشکل دارید! با زبان فارسی مشکل دارید، با فارسی زبان ها و افغانستانی ها مشکل دارید! همه را تخریب می کنید و اسم آن را هم می گذارید نقد!

دکتر جان؛ باری نشینده ام که الهام علی را اف نقد کرده باشید! ایرانی ها چوب را از الهام علی اف می خورند اما برخی از آنها عقده های شان را برسر افغانستانی ها خالی می کنند. طبق تمام آمار های تایید شده و گزارش های صداوسیمای ایران کمک کشورآذربایجان به اسرائيل در حمله به ایران، یک امر قطعی ومسلم است. طبق برخی آمارها ۸۰ درصد از حملات اسرائيل به ایران از خاک آذربایجان صورت گرفته است؛ اما در مقابل آنها سکوت کرده اید و اتهام جاسوسی را به افغانستانی ها می بندند و شما این «سخن کثیف» راقبح زدایی می کنید! رئيس جمهور پان ترکیست ایران رفت به آذربایجان تا قبر پدر علی اف را زیارت کند! اما او حتا همراهی اش هم نکرد! در همین اجلاس دیروز در باکو هم همین طور بود. دشمن شما آذر بایجان است نه افغانستان؛ اگر نمی توانید چیزی بگویید وزور تان نمی رسد، لطفا سکوت کنید، افغانستانی ستیزی نکنید. درست است که دست افغانستانی ها زیرسنگ است، اما این دشمن تراشی پیامدهای وحشتناک دارد.

دکتر گرامی؛ لطفا با این ادبیات نژادپرستانه و زننده تان از افغانستانی ها دشمن تراشی نکنید. «طالب پرور» جامعه و دولت فاشیست و علی اف پرست، غرب زده و سرگردان شما ست. خاینان ملی مانند رضاپهلوی ها فقط در جامعه ناهنجار و بی سامان شما پیدا می شوند. فاتلان سریالی مانند بیجه ها فقط در فرهنگ به اصطلاح مدرن مورد نظر شما پروش می یابند. یادتان است که چند نفر از جامعه شما شایعه کرده بوده اند بیجه «افغانی» است! «در کشور خودمان چند قاتل سریالی معروف داشته ایم. اصغر قاتل، خفاش شب، سعید حنایی، بیجه و... از قاتلان زنجیره‌ای تاریخ معاصر غلامرضا خوشرو که به خفاش شب مشهور شد، جان ۹ زن را گرفته بود و سعید حنایی یکی دیگر از قاتلان سریالی معروف است که طی یک سال ۱۶ زن را به قتل رسانده بود. بیجه هم اعتراف کرده بود که ۱۷ پسربچه و پنج مرد را بعد از لواطت به قتل رسانده است»(دنیای اقتصاد، ۳.۰۲.۱۴۰۰). این یک مثال بود، اندکی تحقیق کنید، نمونه های را در تاریخ و فرهنگ تان پیدا می کنید که نظیر اش در هیچ تاریخ و فرهنگ و در هیچ عصری حتا عصر بوغ هم پیدا نمی شود.

دکتر گرامی طالب در جامعه شما و در زیر چتر شما پرورش یافت. ما از طالب عبور کرده بودیم؛ طالب را شما به ما برگرداندید. ملامنصور رهبر قبلی طالبان در کشور شما کشته شد. ملاهبت الله رهبر فعلی طالبان تا همین اواخر در کشور شما حضور داشت. در حال حاضر ده ها مشاور از کشور شما در زیر ریش ملاهبت تشریف دارند و مشوره می دهند. کشور شما اولین کشوری بود به طالب ها سفارت داد و سفیر آنها پذیرفت. در غیر آن مهاجرین افغانستانی در ایران حدود چهل سال است که زندگی می کنند، هیچ کسی هیچ طالب پروریی از آنها ندیده است.

ادامه 👇👇👇


#طالب‌پروری
#جمهوری_اسلامی
#انسان‌گرایی_قلابی
#مهاجران_افغانستانی
#سیاست_مهاجرپذیری




@NewHasanMohaddesi
👎8👍42🤪1
دکتر گرامی؛ جامعه شما نه تنها در این عرصه که در سایر عرصه ها طالب پرور است. طالب یعنی افراط؛ همین حرف های افراطی و نژاد پرستانه شما کاملا طالبانی است. غرب زدگی افراطی و ازخود بیگانگی افراطی که روشنفکران چون شما را تسخیر کرده است، کاملا تفکر طالبانی است. بنابراین لازم نیست که با این کلمات غیرمتمدنانه جامعه ایران را به توحش در مقابل مهاجرین افغانستانی ها تشویق کنید. رفتار های که امروزه برخی ایرانی ها اعم مردم یا مسئولین در مقابل مهاجرین افغانستانی انجام می دهند، روی انسانیت را سیاه کرده است. این رفتارهای شرم آور و زننده فقط در قالب کی توحش افسارکسیخته جدید یا همان تحول مورد نظرشما، فقط در خاک پاک ایران قابل انجام است. شما باید بپذیرید که جامعه شما در توحش دست کم از طالبان ندارند. توحش یعنی چه؟ توحش یعنی نادیده گرفتن ارزشهای انسانی و قوانین بین المللی؛ چیزی که این روز ها در کشور شما به صورت افراطی انجام می شود. طبق همه قوانین بین المللی رفتار های فعلی برخی مدیران و ماموران دولت جناب پزشکیان و بخشی از مردم ایران در مقابل مهاجرین افغانستانی ناقض همه کنسوانسیون های بین المللی است و مصداق عینی توحش فرهنگی، اداری و اجتماعی محسوب می گردد. حالا یک عده هتلر زاده و هتلر اندیش های ایرانی مردم مظلوم افغانستان را در کوچه و خیابان های جرم پرور کشور شما سلاخی می کنند و شما این جنایت ها را تئوریزه می کنید و فتوای طالبانی می دهید. البته با ریش تراشیده و کت و شلوار شیک و نام و نشان دانشگاهی!

دکترگرامی؛ یک نگاه هی هم به شرایط مهاجرین ایرانی در کشور های خارجی بیندازید و مطالبات حقوقی و قانونی آنها را نیز درک کنید و سپس در مورد مهاجران قضاوت کنید. ظاهرا هنوز هیچ درس در مورد جهانی شدن و پیامدهای آن تدریس نکرده اید. مهاجرت حق طبیعی همه انسان هاست و همه جوامع متمدن بشری مکلف به رعایت اصول اخلاقی و قانون در حق مهاجران هستند.

یک نکته در باره این فرمایش دیگر تان خدمت تان عرض کنم. «مردمان از اعصارکهن»! من شاید ده ها کشور را دیده باشم و فرهنگ های مختلف را تجربه کرده باشم. اگرکهنگی منفورباشد، منفور تر و کنهه تر از تفکر نژادپرستی ندیده ام. اما اگر منظور تان حفظ ارزشهای فرهنگی و تاریخی باشد که قطعا افغانستانی ها کهنه هستند و این کهنگی مایه افتخار است. بلی، بسیاری از مردم افغانستان به ارزشهای فرهنگی و تاریخی شان معتقد و محکم هستند. به قرآن شان، به پیامبر شان، به امام جعفر و امام ابوحنیفه شان، به حافظ شان، به سعدی، مولانا، فردوسی، سنای شان، و غیره شان سخت معتقد هستند. این ها را فقط برای پزدادن و یا فال گرفتن استفاده نمی کنند. این تفکر عملا در رفتار وکردار شان جریان دارد. چه کهنگی با عزتی؛ مگه انسان عروسک است که با هربادی چادرش را پرت کند. مردم افغانستان در این مسیر چند میلیون شهید و زخمی و آواره داده اند.

دکترجان؛ شک ندارم که کتاب «اناتومی جامعه» اثر فرامرز رفیع پور را خوانده اید. احتمالا نوبودن و مدرن بودن مورد نظرشما دراین است که افراد در موقع خروج از ایران، فرهنگ، تاریخ، لباس و ارزشهای شان در داخل دستشویی هواپیما دفن کنند و سپس «مدرن شده» وارد یک کشور دیگر شوند. دکتر گرامی؛ لطفت همه باورها و ارزشهای خودتان را معیار و الگوی سالم تعریف نکنید. یادم می آید که دکتر عبداللهی می گفت که جامعه ایران یک جامعه ناهنجار است و از سنت بریده و به مدرنیته نرسیده است. با این روش می توان گفت که جامعه افغانستان یک جامعه متعهد به ارزشها از جمله سنت ها و ارزش های دینی خویش است. یعنی همان اسلام که به ایران و زنان و مردان ایرانی هم عزت بخشیده است. لطفا عزت ایران و ایرانی در اسلام و مفاخیر اسلام اندیش اش جستجو کنید، نه اندیشه صادراتی جاهای دیگر؛ در غیر آن مجبور هستید که مانند فلپینی ها با منی ژوپ های رنگارنگ پهلوی گرا ها در هوتل های دوبی مهمان داری کنید. ایران و ایرانی را به شدت دوست دارم، اما انسانیت را خیلی بیشتر.

✍️بهار
۱۴ تیر ۱۴۰۴


🔸محدثی: فقط منتشر کردم تا بفهمیم با چه کسانی مواجه هستیم. بیش از این ارزشی ندارد. از مخاطبان محترم برای انتشار این مطلب عذرخواهی می‌کنم!


#طالب‌پروری
#جمهوری_اسلامی
#انسان‌گرایی_قلابی
#مهاجران_افغانستانی
#سیاست_مهاجرپذیری


@NewHasanMohaddesi
👎11👍76
4_5958318386399154431.pdf
84.7 KB
♦️تأملی در مهاجرت و مهاجران افغان در ایران: نظر هم‌کار اندیشه‌مند ام دکتر رحیم محمدی
۱ شهریور ۱۴۰۳
بازنشر: ۱۴ تیر ۱۴۰۴


محدثی: لابد ایشان هم افغانستانی‌ستیز و نژادپرست و نئوفاشیست است! مطالب من و ایشان را با هم مقایسه کنید و ببینید چه‌گونه بدون این‌که کار هم را خوانده باشیم، یک چیز را به دو زبان مختلف گفته ایم
!


🔻منبع:
https://www.tg-me.com/RahimMohamadi/2209

#طالب‌پروری
#رحیم_محمدی
#جمهوری_اسلامی
#انسان‌گرایی_قلابی
#مهاجران_افغانستانی
#سیاست_مهاجرپذیری


@NewHasanMohaddesi
7👍4👎4
Forwarded from No+
🔴یک نئوفاشیست و نژادپرست دیگر که محدثی تاییدش می‌کند

🟨رحیم محمدی که نمی‌دانم کیست ولی گویا از خیل جامعه‌شناسان فاشیست ایرانی است (مشخص نیست چرا جامعه‌شناسی ایران این اندازه فاشیست تولید می‌کند)
متنی دو پله فاشیستی تر را بواسطه محدثی منتشر کرده است. محدثی لبخند رضایت دارد که بالاخره کسی را پیدا کرد تاییدش کند. خوب برادر فاشیست، فاشیست را پیدا می‌کند، برابری‌خواه، برابری‌خواه را.
در همه جای دنیا ما جامعه شناس راست افراطی، سیاست‌شناس راست افراطی، روزنامه‌نگار راست افراطی داریم که افکار و بیسوادی‌شان را ذیل پژوهش و بی‌طرفی می‌فروشند اما همواره آنتی‌فاشیست‌هایی هم هستند که دست اینها را رو می‌کنند و این مبارزه ادامه دارد.
@GoftandNO
#افغانستانی‌ستیزی
👎7👍62
Forwarded from No+
🔴اینها که می‌بینید بخش عملیاتی نظریات فاشیستی محدثی و محمدی و خیل کثیر دیگری است که ایرانیان افغانستانی‌تبار و افغانستانی‌ها را «جمعیت طالبان آفرین» برچسب زدند.
قانون ضد نژادپرستی در مملکت این ایرانیان با فرهنگ بالا و آریایی وجود ندارد وگرنه باید به دادگاه می‌رفتند.
@GoftandNO
#افغانستانی‌ستیزی
👍8👎5
Forwarded from Akademi (Akademi واحد آموزش/ ثبت نام)
📌اطلاعیه:

همراهان گرامی آکادمی، با سپاس از صبر و شکیبایی شما...
اولین جلسه‌ی دوره‌ی آشنایی با تاریخ مغول سه‌شنبه هفته‌ی جاری (۱۷ تیرماه) برگزار خواهد شد.

ظرفیت باقیمانده حضوری: ۲ نفر
ظرفیت باقیمانده آنلاین: ۲۰ نفر

همچنین عزیزانی که به هر دلیل امکان استفاده‌ی آنلاین یا حضوری از کلاس را ندارند، می‌توانند دسترسی آفلاین (ضبط شده) به محتوای کلاس داشته باشند.

توضیحات ثبت نام: کلیک کنید
توضیحات محتوای دوره: کلیک کنید
ارسال پیام به واحد آموزش و ثبت نام : @toakademi


آکادمی را دنبال کنید


.
3👎1🤣1
♦️ریشه‌ی انسان‌گرایی‌ی قلابی‌ی مارکسیستی: "برابری همه‌ی انسان‌ها" ضد انسانی است

حسن محدثی‌ی گیلوایی

۱۵ تیر ۱۴۰۴


پیش از این هم گفتم که مارکسیسم در نقاب نوعی انسان‌گرایی‌ی عام، افکاری بسیار ضد انسانی می‌پرورد. عمل‌کرد ضد انسانی‌ی مارکسیسم در حکومت‌های مختلف اش در جهان، فقط مربوط به اجرای بد مارکسیسم توسط مارکسیست‌ها نیست بل‌که ریشه‌های بنیادی در خود ایده‌ئولوژی‌ی مارکسیستی دارد.

یکی از این ایده‌های خطرناک مارکسیستی ایده‌ی "برابری" است که برخی از آن "برابری‌ی همه‌ی انسان‌ها" را نتیجه می‌گیرند و از آن به برابرسازی‌ی آمرانه‌ی انسان‌ها می‌رسند و بزرگ‌ترین جنایات را بر اساس همین ایده در تاریخ معاصر انجام داده اند.

یک مارکسیست ایرانی بعد از کلی مطالب تقلیدی از غربیان (تقلید از غربیان از مهم‌ترین ویژه‌گی‌های مارکسیسم ایرانی است)، در نقد من نوشته است:

"در برابر محدثی بسیاری سکوت کردند چون چند نقد به ناسیونالیسم ایرانی منتشر کرد که نسبت به کارهایی که بسیاری از فعالان در سال‌های گذشته کردند و گفتند هیچ نکته بدیعی نداشت. تکرار مکررات بود. با این حال باید به نکته توجه کرد که اگر کسی به ناسیونالیسم سرکوبگر ایرانی نقدی وارد می‌کند و در این نقد ضعیف‌ترین قشر جامعه ایران یعنی افغانستانی‌ها و ایرانیان افغانستانی‌تبار دیده نمی‌شوند در آن نقد باید به دیده تردید نگریست چرا که آن نقد در خدمت برابری همه انسان‌ها نیست.»
https://www.tg-me.com/GoftandNO/4630

بر چه اساسی برابری مطلقا خوب و ارزش‌مند است؟ بر چه اساسی نابرابری نامطلوب است؟ کدام برابری و کدام نابرابری؟ برابری در چه چیزی؟ مگر یک‌جور برابری و نابرابری داریم؟

از خطرناک‌ترین و ضد انسانی‌ترین ایده‌ها همین ایده‌ی "برابری‌ی همه‌ی انسان‌ها" است. ریشه‌ی انسان‌گرایی‌ی قلابی‌ی مارکسیسم و آرزواندیشی در مارکسیسم همین‌جا است و همین ایده است که به ضد انسانی‌ترین اقدامات در حکومت‌های مارکسیستی منتهی شده است.



🔸پس‌نوشت: هرگز موضوع بحث من ایرانیان افغانستانی‌تبار یا مهاجران افغانستانی‌ی دهه‌های قبل نبوده است. موضوع بحث من در همه‌ی مطالب ام، مهاجرپذیری‌ی بی‌رویه و غیرقانونی و بی‌حساب و کتاب بوده است، اما این مارکسیست و برخی دیگر خود را به نفهمی زده اند.

#چپ
#اهریمن
#برابری
#ایده‌ئولوژی
#مارکسیسم
#آرزواندیشی
#عوام‌فریبی
#جمهوری_اسلامی
#انسان‌گرایی_قلابی
#مهاجران_افغانستانی
#سیاست_مهاجرپذیری
#برابری_همه‌ی_انسان‌ها



@NewHasanMohaddesi
👌9👍7👎51
♦️مغالطات رضا نساجی از ره‌گذر شخصی‌سازی‌ی امور: تولید برچسب و اتهام

حسن محدثی‌ی گیلوایی

۱۵ تیر ۱۴۰۴


آقای رضا نساجی نقدی متکی بر برچسب و اتهام بر من نوشتند تحت عنوان "نژادپرستی یواشکی" که چون مطلبی سطحی بود، بازنشر کردم اما پاسخ ندادم. ظاهرا پاسخ ندادن به معنای درستی‌ی نقد او تلقی شده و مطلب "سخیف" دیگری نوشتند و در آن بر هشتگ‌های پای متون تمرکز کردند. گویا دست‌شان خالی است و چیز دیگری برای نقد نیافته اند!

او در متن نخست از تجربه‌های شخصی اش با افغانستانی‌های مهاجر سخن گفته و آن را به‌منزله‌ی کار تجربی و تحقیقی تلقی کرده است! رضا نساجی علیه من در حال تولید برچسب است:

"نژادپرست یواشکی"
"جامعه‌شناس تلگرامی"


از اتهام اولی برای "سخیف" بودن اش گذشتم و می‌گذرم، اما ممکن است دومی را خود او باور کند. او ادعا کرده است که محدثی "به کار میدانی و داده‌محور توجهی ندارد." من هنوز نمی‌دانم خود او چه کار علمی و تجربی کرده است، اما از او می‌خواهم از میان هم‌کاران، کس دیگری را نشان دهد و معرفی کند که به‌قدر من کار تجربی کرده باشد.

در این‌جا فقط به تعدادی از کارهای تجربی که سال‌ها زیر نظر ام کار شده و مجوز انتشار گرفته اند، اشاره می‌کنم و از ذکر کارهایی که زیر نظر من کار شده اند، اما مجوز انتشار نگرفته اند یا کارهایی که به دست خود من به‌صورت انفرادی انجام شده اند، خودداری می‌کنم:

۱. دین در ایران عصر پهلوی‌ی دوم، فاطمه فرامرزی، نشر علم

۲. جهان زندگی در جمکران، سکینه خاتون تشت زرین، نشر نقد فرهنگ

۳. دین و نوسازی در ایران و مالزی، نسیم نعمتی‌زاده، نشر نقد فرهنگ

۴. قشربندی‌ی اجتماعی در بلوچستان ایران، داریوش مبارکی، نشر نوید صبح و اینک نشر نی

۵. نسبت دین و موسیقی در ایران معاصر، حسین سروی، نشر سحر


۶. زن، عشق، جنایت؛ محدثی و افسانه صادقی و ساغر عتابی، نشر سحر


بر روی هر کدام از این آثار دو نفره (یعنی من و دانش‌جویم) یا سه نفره، چند سال کار کرده ایم. خوش‌بختانه هر هفت نفر حی و حاضر هستند و می‌توانند توضیح بدهند که من در این پژوهش‌ها چه نقشی داشته ام.

او می‌گوید محدثی حکومت دینی را نقد نکرده است: "همچنین کسی که جسارت نقد حکومت دینی را ندارد و در مقابل، منتقدان جدی را هدف قرار می‌دهد". به نظر ام نساجی در بی‌خبری‌‌ به‌سر می‌برد و بی‌خبری‌‌ی او، دلیل نمی‌شود. فقط به برخی از کتاب‌هایم در این باره اشاره می‌کنم و مقالات و سخن‌رانی‌ها را رها می‌کنم:

۱. خدا و خیابان

۲. دین و شادی

۳. تخریب قلمرو دینی

۴. رد پای خدا (مجوز نگرفته و منتشر نشده)


او از نقد من به فقه اسلامی در باره‌ی کودک هم‌سری نیز بی‌خبر مانده👇و بی‌خبری‌ی خود را دلیل گرفته است!
https://www.tg-me.com/NewHasanMohaddesi/8442


رضا نساجی نقد مرا به مساله‌ی مهاجرپذیری نیز درک نکرده و امور سطح کلان و سطح خرد را با هم آمیخته است. نقد من به مساله‌ی مهاجرپذیری، نقدی در سطح کلان و جامعه‌ای (societal) بوده، اما او آن را به سطح خرد و بیناشخصی (interpersonal) تقلیل داده و از زیستن با افغانستانی‌ها و برنامه‌ی اجتماعی‌ی خیرخواهانه‌ی خود و دوستان اش برای افغانستانی‌ها سخن گفته است!

اگر کار "منتقد جدی" تولید برچسب و اتهام است، وای به حال نقد در ایران!


🔻پس‌نوشت: این هم دو مناظره‌ی اخیر در نقد حکومت دینی از میان‌ ده‌ها نقد دیگر با موضوع حکم‌رانی‌ی بد:
https://www.youtube.com/watch?v=Os6T6k4Wwnw

https://www.youtube.com/live/pzsmqnQCBrI?si=zxotOXute4Zj7iTn



🔻مطالب رضا نساجی در نقد محدثی راجع به مهاجرپذیری و مهاجران افغانستانی:
https://www.tg-me.com/RezaNassaji/3704

https://www.tg-me.com/RezaNassaji/3704


#رضا_نساجی
#مهاجران_افغانستانی
#سیاست_مهاجرپذیری

@NewHasanMohaddesi
👍148👎4👏1🤣1
♦️چهار بیانیه و دو تاریخ فدائیان خلق: چگونه یک سازمان مارکسیستی پشتیبان حکومت دینی ضد کمونیست شد؟
بازنشر: ۱۵ تیر ۱۴۰۴

https://www.bbc.com/persian/blog-viewpoints-48296435




🔻گزیده‌ای از این مقاله، حاکی از استفاده از روش اهریمنی‌سازی‌ی مخالفان در مارکسیسم ایرانی👇:

"در میان خود کمونیست‌ها هم، مقاله "مرزبندی" اعتقاد به انترناسیونالیسم را معیاری دیگر برای شناسایی فرصت‌طلبان می‌دید و هر گونه فاصله گرفتن از اتحاد شوروی را به معنای نزدیکی به امپریالیست‌ها ارزیابی می‌کرد: "دیدگاهی که بین خود و جنبش کمونیستی جهانی و در راس آن احزاب سیستم جهانی سوسیالیستی مرز می‌کشد ... به بلندگوی بی جیره و مواجب و در گام بعدی با جیره و مواجب نیروهای ضد کمونیست و در راس آن امپریالیسم جهانی بدل خواهد شد ...". با این تحلیل به حزب رنجبران ایران نام "موسسه جاسوسی" می‌داد و سازمان پیکار در راه آزادی طبقه کارگر را "گروهک" می‌خواند و به آنها اتهام همکاری با امپریالیست‌ها می‌زد. چند ماه بعد، زمانی که گروهی از فداییان در بیانیه‌ای معروف به بیانیه ۱۶ آذر علیه انحلال سازمان در حزب توده ایران موضع گرفتند، رهبری سازمان آنها را هم مشکوک و جیره‌خوار امپریالیست‌ها خواند."



#چپ
#ایده‌ئولوژی
#مارکسیسم
#حزب_توده
#فداییان_خلق
#مارکسیسم_ایرانی
#اهریمنی‌سازی_مخالفان

@NewHasanMohaddesi
👍31🤣1
Forwarded from ََTanwir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سیاست‌مدارن کار خودشان را می‌کنند.آنان مهاجران به صورت غیر انسانی و گله‌ی اخراج می‌کنند و دست‌ ما کوتاه است.اما هیچی به این هم‌صدایی و مدد از دو سوی مرز نمی‌‌رسد.
و هیچی‌ به این تصویر و لبخند نمی‌رسد.این لبخند آنهم در لب مرز سوزان به یک دنیا می‌ارزد.
#مرز
💔156👍1🤪1
🔸🔸🔸روی‌داد🔸🔸🔸



♦️شب عاشورا در رشت: ارزیابی از کیفیت برگزاری مراسم

دکتر مسعود جوزی
پزشک و روزنامه‌نگار
۱۶ تیر ۱۴۰۴

یکی از دوستان
:
ارزیابی از چگونگی مراسم
دیشب ساعت حدود هشت و نیم شب در خیابان های اصلی از جمله معلم، سعدی، باقرآباد، صیقلان، مطهری، حاجی‌آباد، چهلتن، لاکانی ضیابری، سردار جنگل و رشتیان رانندگی کردم و فقط یک دسته عزاداری دیدم. در دو سه جا مثل مسجد بادی الله و مسجد شهرک بهشتی هم روضه برپا بود.

بنظر می‌رسد که امسال از حیث وسعت و فراگیری مراسم شب عاشورا تفاوت معنا داری با سال های گذشته دیده می‌شود. شاید هم من اشتباه می‌کنم و تفاوتی وجود نداشت. اگر دوستان از وضعیت رشت گزارش‌های دیگری دارند که به تحلیل‌های جامعه‌شناختی کمک می‌کند لطفا به اشتراک بگذارند.

یکی دیگر از دوستان:
دیشب تنها در برخی میادین مثل فرهنگ و زرجوب  و زیر پل باستانی شعار چند نفر با همراه باند صوتی عزادار بود و تنها در خیابان مطهری یک دسته عزاداری رویت شد

پیام سوم:
کاملا درسته، امسال خیلی هیئت کم بود مخصوصا شب تاسوعا واقعا اعتقادات مردم رو سست کردند. خیابان هم فشن شو بود.


یک پیام از اردبیل:
سلام
خیلی جالبه حالا اینجا که رشت و کلا همیشه خیلی در این روزها ما عزاداریهای انچنانی ندیدیم من این چند روز اردبیل بودم که جزو شهرهایی که مراسم ها خیلی سنگین برگزار میشده امسال بسیار کم رنگ بود نمیدونم شاید مردم کمی ترس هم دارن ولی بنظرم اینها تونستن با دین خیلیها رو بی دین کنند واقعا نسل جدید که هیچی رو قبول ندارند حالا نسل های ما باز اعتقادتی داریم.

#محرم
#عاشورا
#عزاداری
#مسعود_جوزی
@NewHasanMohaddesi
👌2👎1🤪1
سلام آقای محدثی

می‌دانم شما ناسیونالیست نیستید و همچنین فاشیست هم نیستید اما موضع شما در قبال مهاجران را درک نمیکنم. برایش دلایلی می‌آورید از جمله طالبان آفرین و غیره اما توجیه بسنده‌ای نیست.

عمده مهاجران نقشی در طالبان‌آفرینی در سیاست افغانستان ندارند و از ترس جان و ناموس به دیگر کشورهای دنیا ازجمله ایران گریخته‌اند. این همانند میلیونها مهاجر ایرانی است که به اقصا نقاط جهان کوچ اجباری و اختیاری داشته‌اند و در پدید آمدن معضلات سیاسی داخلی نقشی نداشته‌ بلکه ناخواسته در معرض و پیامد معضلات سیاستهای داخلی قرار گرفته‌اند. همه ما به لطف این معضلات دوستان، یاران، آشنایان و اقوامی را به مثابه مهاجر در خارج از ایران داریم، مطمئنم شما خشنود نخواهید شد اگر چنین رفتار ظالمانه‌ای با این خویشاوندان مهاجر ما توسط کشورهای مهاجرپذیر از ایران را شاهد باشید. آنها در ایران بنیادگرایی‌آفرین نبوده‌اند.

کافی است هر انسانی توانایی داشته باشد خودش را فارغ از هر هویتی جای انسان دیگری بگذارد تا تلخ‌کامی رفتارهای ظالمانه را درک کند.

ای‌کاش در مواجهه با انسان یا کودکان قبل از آنکه زبان بگشایند یا به لباسش توجه کنیم و رنگ مو و چهره‌اش توجه‌مان را به هویتش جلب کند او را قضاوت کنیم که ما تنها با یک انسان مواجه‌ایم با یک کودک مثل هر کودکی دیگر، مثل کودک خودمان.

اگر این کنش را انسان‌گرایی قلابی تلقی نکنید ما در مواجهه با این انسان بماهو انسان مسئولیت اخلاقی داریم که حتی اگر این مسئولیت را اختیاری تلقی کنیم و از آن چشم بپوشیم حداقل می‌توانیم خواسته یا ناخواسته در ظلم به این انسان‌ها مشارکت نداشته باشیم، چه در قالب کنش عملی چه در مقام نظری.

آیا ما نباید نگران ۵۰۰۰ کودک بی‌سرپرست عودت داده شده باشیم که دخترک های بی‌گناهی در میان آنها به عقد شیوخ طالبان در بیایند؟ همان طالبانی که سیاست خارجی کشور خود ما در به قدرت رسیدنش دستی بر آتش داشته و از بازگشت نامیمون آنها حمایت کرده است.

متاسفانه رفتار هم ‌میهنان ما بهتر از دولتمردان‌مان در قبال مهاجران افغان نبوده است تا جایی که دستمزدهای‌شان، ودیعه مسکن‌شان و حتی شأن انسانی‌شان را به یغما برده‌اند. من به شخصه از این بحران و معضل پیش‌آمده شرمنده هستم اگرچه این شرمندگی آن‌قدر شخصی است که مشکلی را حل نمی‌کند اما دیدگاه های شما با هر ملاحظه‌ منطقی یا غیرمنطقی اعم از سیاستهای غلط مهاجرپذیری و غیره که عنوان می‌‌شود خواسته و ناخواسته پیامدی جز دمیدن بر آتش این خشونت بی حد و حصر حاکمیت و متاسفانه برخی ازهم‌میهنان ما در قبال مهاجران افغان ندارد.

شما در جایگاهی هستید که کلامتان می‌تواند بینه‌ای باشد بر توجیه و ارتکاب به این خشونت که می‌دانم قطعا نیت شما نیست اما نمی‌توانید از مسئولیتش شانه خالی کنید.

نخواهید نام شما دستاویزی قرار گیرد بر مشروعیت‌بخشی به عاملان و آمران این پروژه که به هیچ وجه از جنس شما نیستند.

هر سخن کز دل برآید لایق گفتار نیست

فرجاد ناطقی

۱۶ تیر ۱۴۰۴

#فرجاد_ناطقی
#مهاجران_افغانستانی
#سیاست_مهاجرپذیری

@NewHasanMohaddesi
👌158👎5👍1👏1💔1
♦️مهاجران افغانستانی، فرق بین تقدّم و تفوّق، و فریب‌کاری‌های مارکسیستی

✍️حسن محدثی‌ی گیلوایی

۱۶ تیر ۱۴۰۴

از دوست عزیز ام دکتر فرجاد ناطقی تشکر می‌کنم که با تذکّری اخلاقی به ما یادآوری کرد که کودکان افغانستانی را ببینیم. من فکر می‌کنم همه‌ی ما ایرانیان کم و بیش نه فقط کودکان افغانستانی که دختران و زنان و مردان مهاجر افغانستانی را می‌بینیم و از رنج آن‌ها رنج می‌بریم. با این حال، تذکر به دیدن انسان‌ها همیشه مهم است. ما ایرانی‌ها از سال ۱۳۵۸ میزبان مهاجران افغانستانی هستیم و آن‌ها را در میان خود پذیرفتیم. نسل‌های مختلفی از مهاجران افغانستانی به میان ما ایرانیان آمدند و در میان ما زیستند و بالیدند. چه بسا گاهی توسّط برخی از هم‌وطنان ظالم و بدخو و دژخیم ایرانی نیز مورد ستم و استثمار واقع شدند که من آن را محکوم می‌کنم. امّا بسیار سراغ دارم -حتا در میان دوستان ام- که به افغانستانی‌ها پناه دادند و به آن‌ها کمک کردند و با آنان و فرزندان‌شان مهربان بودند و حتّا از خطاکاری‌های شان نیز درگذشتند.

اما سخن من و امثال من چیست؟ آیا من خواهان اخراج مهاجران بی‌پناه افغانستانی شده ام؟ آن هم به‌صورت غیر انسانی و ظالمانه و ستم‌گرانه؟!

اگر شما توانستید یک جمله از من پیدا کنید که از اخراج مردمان بی‌پناه افغانستانی سخن گفته باشم و دفاع کرده باشم، آن‌گاه حق دارید گریبان مرا بگیرید.


پدیده‌ی مهاجرت افغانستانی‌ها به ایران سطوح و ابعاد مختلفی دارد و ضروری است همه‌ی سطوح و ابعاد آن را مورد توجه قرار بدهیم. دست‌کم ضروری است بین دو امر متفاوت تمایز قایل بشویم: آن‌چه اکنون تقدّم یا اولویّت دارد و آن‌چه تفوّق و برتری دارد و می‌بایست معیار نهایی باشد.

از نظر من حفظ سلامتی و شأن و کرامت و حقوق مهاجر افغانستانی در ایران فوریت و اولویّت (تقدّم) دارد و همه‌ی ما ایرانی‌ها به‌لحاظ اخلاقی و انسانی و حقوق بشری موظّف ایم بدان اعتنا و توجّه بکنیم. هرگز قابل قبول نیست که به مهاجر افغانستانی ستم بشود، حقوق او ضایع گردد، شأن و کرامت انسانی‌ی او زیر سؤال برود، زنده‌گی‌ی او و خانواده اش به‌خطر بیافتد یا او انواع دلهره‌ها و اضطرابات را به‌خاطر بی‌قانونی در مدیریت ایرانی تجربه کند و سرنوشت اش بازی‌چه‌ی عمل‌کرد بی‌حساب و کتاب مدیران و تصمیم‌گیرنده‌گان ایرانی بشود.

از این رو، نه تنها باید در برابر مواجهات و برخوردهای غیر انسانی با مهاجران افغانستانی اعتراض داشته باشیم بل‌که باید به ستم‌گری‌های صاحب‌خانه‌های ایرانی و استثمار کارفرماهای ایرانی و دیگر اشکال ستم‌گری به مهاجران افغانستانی هم اعتراض داشته باشیم.

امّا موضوع وجوه دیگری هم دارد و مهم‌ترین آن که من در بحث از مهاجران افغانستانی بدان برتری و تفوّق می‌بخشم، وضعیت کل اجتماعی‌ی ما است که ایران نام دارد. این‌جا است که من می‌پرسم پذیرش میلیون‌ها مهاجر افغانستانی -بدون حساب و کتاب- چه پی‌آمدهای آشکار و پنهان و آنی و آتی و خواسته و ناخواسته برای این کل دارد؟

در این وجه است که من از پی‌آمدهای امنیتی، توسعه‌ای، و تمدّنی‌ی ورود میلیون‌ها افغانستانی به کشور -آن‌هم به صورت غیر مجاز و قاچاقی یا بدون حساب و کتاب و بدون خصلت‌سنجی‌ی مهاجران- سخن می‌گویم. سنّت هر جامعه امری تمدّنی است. ما وارد مرحله‌ی جدیدی از تحوّل سنّت در ایران شده ایم. این‌جا است که من از یک هزینه‌ی بزرگ و پی‌آمد بزرگ سخن می‌گویم و از این تهدید برای کلی به نام ایران سخن می‌گویم: بازگشت جهان اجتماعی‌ی ایرانیان به جهان سنّت و تشدید مجدّد تضاد سنّت و مدرن در ایران. تهدیدهای امنیتی و هزینه‌های توسعه‌ای اش هم جای خود دارد.

فریب‌کاری‌ی برخی از مارکسیست‌های ایرانی در باب مهاجران افغانستانی دقیقاً در همین‌جا شناسایی می‌شود. آن‌ها ما را به وجه انسانی‌ی ماجرا توجّه می‌دهند و از توجّه به وجه کلان و تمدّنی برحذر می‌دارند و با انواع تهمت‌ها و اتّهام‌ها می‌کوشند ایرانیانی را که به سرنوشت کل و کشور نیز توجّه می‌دهند، اهریمنی جلوه دهند. پرونده‌سازی‌‌های اخلاقی‌ی آن‌ها برای برخی از اهل فرهنگی که به این شیوه‌ی افسارگسیخته‌ی مهاجرپذیری‌ اعتراض دارند و نژادپرست خواندن ایرانیان و تلاش برای برانگیختن احساسات و بی‌توجهی به امور کلان و پی‌آمدهای سطح کلان این‌گونه مهاجرپذیری‌ی افسارگسیخته تحت لوای دروغین ارزش‌های انترناسیونالیستی، بخشی از فریب‌کاری‌های این دسته از مارکسیست‌های وطنی است.


#چپ
#برابری
#اهریمن
#ایده‌ئولوژی
#مارکسیسم
#آرزواندیشی
#عوام‌فریبی
#جمهوری_اسلامی
#انسان‌گرایی_قلابی
#مهاجران_افغانستانی
#سیاست_مهاجرپذیری
#برابری_همه‌ی_انسان‌ها

@NewHasanMohaddesi
👍1614👎5🤣1
♦️چرا رئیسی در قلوب مردم افغانستان جا گرفت؟ [بدون شرح و قابل توجه مارکسیست‌های فریب‌کار وطنی]
ص۱

✍️سید عباس حسینی
۶ خرداد ۱۴۰۳
بازنشر: ۱۶ تیر ۱۴۰۴

🔻منبع: روزنامه‌ی جوان
https://www.javanonline.ir/fa/news/1231241/

«به دنبال شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور انقلابی، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه و دیگر همراهان‌شان در سانحه سقوط بالگرد، موج گسترده و سیل آسایی از واکنش‌ها نه تنها از داخل ایران، بلکه از کشور‌های همسایه، منطقه، جهان اسلام و جامعه جهانی به راه افتاد. این سانحه نه تنها مردم ایران را در ماتم فرو برد، بلکه سبب یک ماتم جهانی شد و بسیاری از کشور‌ها عزای عمومی اعلام کردند و پرچم‌های خود را به حالت نیمه‌افراشته درآوردند. در میان کشور‌های مختلف، این حادثه تلخ و دردناک واکنش‌های بسیاری در بین مردم افغانستان در داخل این کشور، مقام‌های حکومت طالبان، شخصیت‌های سیاسی، علمای برجسته و عموم مردم و همچنین در بین بیش از ۵ میلیون مهاجر افغانستانی در ایران داشت. همه این واکنش‌ها، بیانگر محبوبیت مثال زدنی آیت‌الله رئیسی و دکتر امیرعبداللهیان در بین مردم افغانستان است، به خصوص در شرایطی که امریکا و ناتو در طول ۲۰ سال گذشته همواره پروژه ایران‌هراسی را در این کشور دنبال می‌کردند. اما این محبوبیت از کجا سرچشمه می‌گیرد؟

۱ ـ در بعد داخل افغانستان

چند ماه از آغاز دولت مردمی آیت‌الله رئیسی نگذشته بود که افغانستان شاهد یک تحول غیرمنتظره و جدی دیگر بود؛ سقوط حکومت جمهوری به دنبال خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از این کشور و به قدرت رسیدن دوباره طالبان. به دنبال این تحول جدی و غیرمنتظره، پیرو فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر اصل حمایت از مردم افغانستان، به عنوان سیاست اساسی جمهوری اسلامی، دولت رئیسی با انتخاب نماینده ویژه ریاست جمهوری در امور افغانستان، تحولات این کشور را از نزدیک دنبال کرد و از آنجایی که مردم افغانستان از جنگ خسته و متنفر بوده و نیاز به صلح و ثبات و آرامش از یک سو و رونق اقتصادی از سوی دیگر داشتند و همچنین کشور‌های همسایه و منطقه ظرفیت پذیرفتن تبعات یک جنگ خانمان‌سوز داخلی دیگر را در افغانستان نداشتند، سیاست تعامل با حاکمیت کنونی طالبان را برای حل سیاسی مسئله این کشور، جلوگیری از جنگ و کمک به مردم را دنبال کرد، و امروز پس از نزدیک به سه سال، هرچند نقد‌هایی وجود دارد، اما به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته است.

نزدیک به سه سال قبل، وقتی حکومت طالبان در افغانستان روی کار آمد، تا مدتی شاهد فضای منفی، یا بهتر بگوییم فضاسازی‌های منفی از جمله برخی تنش‌ها و درگیری‌های مرزی و همچنین منازعه بر سر مسئله حق‌آبه بودیم، در حالی که هر دو کشور یک خشکسالی بی‌سابقه را تجربه می‌کردند. شاید نوعی بی‌اعتمادی بین دو طرف حاکم بود، اما امروز نوع رویکرد و بیان مقام‌های طالبان در مورد ایران، به خصوص پس از پشت کردن پاکستان به آنها، بیانگر آن است که ایران مطمئن‌ترین و قابل اتکاترین شریک برای افغانستان است، طالبان بیش از هر زمانی چشم امید به ایران و کمک‌های آن، به خصوص در حوزه توسعه تجارت و ترانزیت دوخته است. در حوزه مسائل سیاسی و امنیتی نیز با ابتکاری که نماینده ویژه ریاست جمهوری به خرج داد، با تشکیل گروه تماس منطقه‌ای به رهبری ایران، بیش از پیش زمینه همکاری‌های منطقه‌ای برای کمک به افغانستان، بر مبنای واقعیت‌های موجود فراهم شده است. به همین خاطر، طبیعی است که طالبان تا این اندازه نسبت به شهادت رئیسی و حسین امیرعبداللهیان متأثر و متألم شود. امروز جمهوری اسلامی ایران در حوزه دیپلماسی در افغانستان، حرف اول را در میدان می‌زند.

۲ ـ در حوزه مهاجران افغانستانی در ایران

رئیسی به دلیل اینکه اهل خراسان رضوی و شهر مشهد بودند و این شهر هم، یکی از بزرگ‌ترین شهر‌های مهاجرپذیر است که ارتباط بسیار نزدیکی نیز بین جامعه میزبان و جامعه مهاجر در آن وجود دارد، آشنایی خوبی با مهاجران افغانستانی و وضعیت آن‌ها داشت، به همین خاطر، پس از تشکیل دولت ایشان، ساماندهی وضعیت مهاجران و هوشمندسازی ارائه خدمات به آنها، در محوریت تشکیل سازمان ملی مهاجرت، که در دولت قبل از ایشان عملاً به آرشیو سپرده شده بود، به صورت جهادی آغاز شد.

رئیسی به صورت ویژه بر ثبت احوال شخصیه مهاجران، حذف ادارات موازی در ارائه خدمات به آن‌ها و منسجم و هوشمند کردن آن، تحت رهبری یک نهاد، به عنوان سازمان ملی مهاجرت تأکید داشت و با حمایت‌های ایشان بود که به خصوص در طول یک سال گذشته، این تلاش‌ها در حال نتیجه دادن است.

ادامه 👇👇👇

#چپ
#برابری
#اهریمن
#ایده‌ئولوژی
#مارکسیسم
#آرزواندیشی
#عوام‌فریبی
#جمهوری_اسلامی
#انسان‌گرایی_قلابی
#مهاجران_افغانستانی
#سیاست_مهاجرپذیری
#برابری_همه‌ی_انسان‌ها

@NewHasanMohaddesi
5👎4🤪1
♦️چرا رئیسی در قلوب مردم افغانستان جا گرفت؟ [بدون شرح و قابل توجه مارکسیست‌های فریب‌کار وطنی]
ص۲

✍️سید عباس حسینی
۶ خرداد ۱۴۰۳
بازنشر: ۱۶ تیر ۱۴۰۴

🔻منبع: روزنامه‌ی جوان
https://www.javanonline.ir/fa/news/1231241/

از سوی دیگر، دولت او به دنبال تحولات جدید در افغانستان با موج بزرگی از مهاجرت دوباره شهروندان افغانستان روبه‌رو شد؛ موجی که در واقع ده‌ها برابر دیگر کشورها، حتی دیگر کشور‌های همسایه مثل پاکستان بود، اما دولت ایران با آغوش باز به استقبال این مهاجران رفت و حتی در یک عملیات عظیم، با سرشماری این مهاجران، به نزدیک به ۲/۵ میلیون مهاجر غیرقانونی مدارک اقامتی داد تا به راحتی بتوانند در کشور زندگی کنند؛ هرچند این تصمیم فشار زیاد مالی و اقتصادی بر ایران به شدت تحت تحریم‌های ظالمانه امریکا و غرب وارد کرد، در حالی که جامعه جهانی و سازمان‌های بین‌المللی هیچ حمایتی از این کشور نکردند.

همین نگاه بنیادی و عمیق آیت‌الله رئیسی و دولت مردمی به سر و سامان دادن به وضعیت مهاجران افغانستانی در ایران و آغوش باز آن برای مهاجران تازه‌وارد است که سبب شده محبوبیتی مثال زدنی در قلوب این مهاجران داشته باشند.»


#چپ
#برابری
#اهریمن
#ایده‌ئولوژی
#مارکسیسم
#آرزواندیشی
#عوام‌فریبی
#جمهوری_اسلامی
#انسان‌گرایی_قلابی
#مهاجران_افغانستانی
#سیاست_مهاجرپذیری
#برابری_همه‌ی_انسان‌ها

@NewHasanMohaddesi
👎105🤪2
2025/07/12 16:40:10
Back to Top
HTML Embed Code: