Telegram Web Link
🔴«سعید مدنی»؛ الگویی برای امیدواری ما

🔷محمد رضایی

@iranfardamag

🔸صبا مدنی فرزند ارشد سعید مدنی در مطلبی تأثیرگذار و جالب توجه درباره پدرش نوشته است: «بابام آدم جالبیه واقعا، نه که چون بچه‌ش باشم این رو بگم. خیلی معدود دیدم توی مردهای هم‌نسل خودش کسی اینقدر از نقش‌های نرماتیو زندگی خانوادگی سواستفاده نکنه.»

▪️دوست عزیز دیگر حسن اسدی زیدآبادی نیز نوشته است: «راوی تعریف می‌کرد تا همین دیروز که ‎سعید مدنی را از اوین تبعید کنند، او «هرروز» در کنار غذایی که برای ۱۰-۱۵ نفر همسفره می‌پخت؛ برای زندانی بیمار (عادی/غیرسیاسی) با رژیم خاص هم یک نوع غذای متفاوت می‌پخت.»

🔸این دو مطلب درباره سعید مدنی، شاید در وهله نخست و با نظر به ظاهر امر تنها موجب برانگیختن احساساتمان درباره فردی باشد که در چند روز اخیر وضعیتش از «زندانی سیاسی» به «زندانی سیاسی در تبعید» تغییر یافته است. اما به گمانم اگر از سطح این مطالب به عمق آنها راهی بیابیم می‌توانیم تفاوت معنادار و عمیقی را که سعید مدنی با دیگران دارد، درک کنیم.

▪️هر دو این اظهارنظرها بیش از آنکه بیان واقعیتی شاید نه چندان مهم در زندگی روزمره همه ما باشد، بیانگر به وحدت رسیدن اندیشه و عمل در زندگی سعید مدنی است و این همان چیزی است که سعید را از بقیه ما متمایز می‌کند.

🔸همترازی و وحدت عمل و اندیشه یکی از بزرگترین چالش‌هایی است که پیش پای همه انسان‌ها و خصوصاً روشنفکران و بالاخص روشنفکرانی که دستی در عرصه عمل اجتماعی دارند، قرار دارد.

▪️در روزگاری که فردگرایی در اشکال افراطی آن تمجید می‌شود، در روزگاری که ایدئولوژیِ «زندگی خصوصی هر کسی به خودش مربوط است.»، راه را بر هرگونه نقادی عملکرد آدم‌های مطرح و غیرمطرح مسدود می‌کند، در زمانه‌ای که به مدد فضای «مجازی» می‌توانیم آنچه را که هستیم به راحتی و با ابزاری ابتدایی و بسیار در دسترس، پنهان کنیم، «وحدت اندیشه و عمل» بسیار بیشتر از آنچه که فکرش را بکنیم دشوار و در همان حال برای وضعیت کنونی ما ضروری است.

🔸دشوار است به خاطر آن که نه تنها با «زندگی استاندارد» و «الگوهای استاندارد» زندگی همخوانی ندارد بلکه در بسیاری از وضعیت‌ها مخالف آنها است. و ضروری است بیشتر به خاطر آنکه در روزگار ناامیدی از همه چیز، می‌تواند برای ما الگویی بسازد که نشان دهد حتی در فلاکت‌بارترین لحظات زندگی باز هم آدم‌هایی نظیر سعید مدنی هستند که توانسته‌اند وحدت اندیشه و عمل را حتی در جزئی‌ترین رفتارها و کنش‌های روزمره‌شان نیز عملی کنند و این خود مایه امیدواری برای ما ناامیدان است.

▪️الگوها، نه در پشت میزهای تدریس و تحصیل، نه در ارائه تحلیل‌های پرطمطراق سیاسی و اجتماعی، نه در حضورهای مستمر یا گاه و بیگاه در فضای مجازی، نه در تعداد فالوئرها و لایک‌ها، که در عرصه عمل و در آزمون‌های بزرگ و کوچک زندگی (حتی آزمون‌هایی در حد زندگی روزمره و عادی همه ما) شکل می‌گیرند، با ممارست در اندیشه و عمل و برخورد نقادانه با خصلت‌هایشان، ایمانشان را در وجودشان تثبیت می‌کنند و مایه‌ی امید به ادامه زندگی و تلاش برای دیگران می‌شوند.

🔸شریعتی در جایی می‌گوید «اخلاص» وحدت اندیشه و عمل در زندگی است. بی‌گمان « سعید مدنی» الگویی از مادیت یافتن و عینیت پیدا کردن این اخلاص است.


#ایران_فردا
#سعید_مدنی
#محمد_رضایی
#تبعید_به_دماوند

https://cutt.ly/0w4kx93S
http://www.tg-me.com/iranfardamag
🔴روزه داران ماه نو بینند
و
ما ابروی دوست

@iranfardamag

🔹شاعران که هم بحر خیالات نویند و هم خُمِ تأملات تازه ، این کهنه و نو شدن‌های ایام را به میمنت وجود آدمی مبارک‌باد گویند.

🔸جهان محل دل‌آسایی و تن آسانی است و گذر از رنج جستجوی هوشمندان است. با این وصف گاه رنجی آگاهانه اما معتدل می‌تواند گنجی آسان یافته در معبد درون بشود و به تربیت روح و وجدان انسان یاری برساند.

🔹رمضان مهلت آزمون این رنج آگاهانه است تا نوعی دیگر از پیمایش جان را بپردازیم و در پایان این امتحان عابدانه ، در خشت خام وجود خویش آینه‌ای بیابیم . این یافتن رنگی از آن جستن موحدانه دارد ، چون سالک مسافری است که چراغ حکمت در دست ، نوای دلپذیر محبت در دل و در پرتو بصیرت عقل ، وجه و رخ به سوی الله دارد تا خیر بجوشد و مهر بروید در این خاکدان.

🔸حال رمضان با همه‌ی نکویی‌های جان در خانه‌ی او ، به مبارک‌باد مردم آمده تا این سلوک معنوی اخبار تازه شدن دهد و پرده از فهم‌های جوان بردارد. اگر این گرسنگی‌های این ماه حاصلی ندهد ، درخت بی‌بر را چه توان گفت ، جز دهان را نگشودن و آرزوی خیر بر او ارزانی کردن !

🔹سعدی در این مه نو کردن‌ها چه درخشان یار می‌جوید و ابروی نگار می‌یابد ، که سالک اگر عاشق نباشد واصل به خیر نمی‌شود .

🔸فطر آیتی از وقوف و وجدان است . این فصل نو بر دانایان و معناطلبان مبارک باشد!


🔺ایران فردا
فطر ۱۴۰۳


#ایران_فردا
#عید_فطر

https://cutt.ly/5w4iPYXz
http://www.tg-me.com/iranfardamag
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴مینای دل
@iranfardamag

🔹ترانه : هما میرافشار
🔸آهنگساز : انوشیروان روحانی
🔹خواننده : همایون شجریان

▪️ کنسرت لندن ۱۵ فروردین
۱۴۰۳


#مینای_دل
#ایران_فردا
#همایون_شجریان

http://www.tg-me.com/iranfardamag
🔴دکتر یدالله سحابی
❇️تکاملی پایدار و مستمر
@iranfardamag

🔻آیین بزرگ‌داشت بیست و دومین سالروز درگذشت دکتر یدالله سحابی

سخنرانان :

🔸ابوالفضل بازرگان
▪️محمدمهدی جعفری
🔸مهدی زارع
▪️فریدون سحابی
🔸مقصود فراستخواه
▪️لطف‌الله میثمی

🔸زمان : پنجشنبه؛ ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰
🔹مکان : دبیرستان کوثر ، خیابان ایرانشهر ، خیابان نمازی



#ایران_فردا
#یدالله_سحابی
#دبیرستان_کوثر
#آیین_بزرگ‌داشت


http://www.tg-me.com/iranfardamag
🔴 یدالله سحابی؛ اسوه‌ی متانت و پایداری در دنیای مدرن

@iranfardamag

🔻 به مناسبت بیست و دومین سالگرد درگذشت دکتر یدالله سحابی

🔹 سخنرانان:

▫️ محمد ترکمان
(تاریخ‌نگار و پژوهشگر)
▪️ لطف‌الله میثمی
(فعال سیاسی ملی-مذهبی)
▫️ عبدالعلی بازرگان
(عضو نهضت آزادی ایران و قرآن‌پژوه)
▪️ فریدون سحابی
(استاد دانشگاه و اولین رییس سازمان انرژی اتمی پس از انقلاب)

🔻 زمان برگزاری:

جمعه ۱۲ آپریل ۲۰۲۴ مورخ ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۳، ساعت ۲۰:۳۰ به وقت ایران و ۱۹:۰۰ به وقت اروپای مرکزی

🔻 برگزاری در بستر:

کلاب «گفتگوهای ملی» :

https://www.clubhouse.com/house/گفتگوهای-ملی


#ایران_فردا
#یدالله_سحابی
#گفتگوهای_ملی

@goftegoha_melli
http://www.tg-me.com/iranfardamag
🔴بیانیه اعتراضی ۳۲۰ فعال سیاسی و مدنی به بازداشت خانم دکتر صدیقه وسمقی


@iranfardamag
▪️به نام خدا

🔸نزدیک به یک ماه از بازداشت خانم دکتر صدیقه وسمقی در ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ به اتهام واهی «مخالفت با حجاب اجباری» می‌گذرد و این وضعیت در حالی ادامه دارد که این بانوی فرهیخته، دین‌پژوه و استاد دانشگاه که در طول بیش از چهار دهه گذشته، همواره نشان داده که تا چه حد دغدغه «ایران و اسلام» را داشته است، به رغم ابتلا به محدودیت شدید بینایی و بی‌هراس از مخاطراتی که حضور در ایران می‌توانست برایش به همراه داشته باشد، در فضای امنیتی پس از اعتراضات گسترده جنبش سبز در سال ۱۳۸۸، مسئولانه و شجاعانه به میهن بازگشت و ترجیح داد که از ادامه فرصت مطالعاتی و آموزشی در معتبرترین دانشگاه‌های اروپا صرفنظر کرده و در کنار مردم ستمدیده ایران به نقد و اعتراض به سیاست‌های حاکمیت بپردازد.

🔹بدیهی است که اعمال فشار و تحمیل رنج زندان به بهانه مخالفت با «حجاب اجباری» اعتباری برای «اسلام» برخاسته از «اخلاق نبوی» و «سیره علوی» به همراه ندارد که «امر به معروف و نهی از منکر» به حاکمان را فریضه‌ای واجب بر می‌شمارد، حسب آموزه‌ صریح «لا اکراه فی الدین» حتی اجبار در کلیت دین را روا نمی‌داند و به حکم آیه «کرمنا بنی‌آدم» صرفنظر از هرگونه تعلق نژادی، دینی و جنسیتی به کرامت مطلق بشر قائل است و همچنین، یادآوری می‌کند که تحمیل عقیده و ممانعت از آزادی‌های اساسی و حقوق شهروندی وبرخورد سرکوبگرانه در قبال مواضع و دیدگاه‌های انتقادی و آگاهی‌بخش نسبت به عملکرد حاکمیت جمهوری اسلامی ایران، امتیازی اخلاقی و اجتماعی برای نظام سیاسی برآمده از انقلابی فراهم نمی‌آورد که مبتنی بر مطالبات راهبردی «آزادی» و «حاکمیت ملت» و «استقلال» و «عدالت» به پیروزی رسید و وعده می‌داد که: «در نظام جمهوری اسلامی ایران، حتی مارکسیست‌‌ها در بیان عقاید آزادند.»

🔸امضاکنندگان این متن، ضمن اعتراض به ادامه بازداشت خانم دکتر صدیقه وسمقی و اعلام نگرانی جدی نسبت به وضعیت سلامت ایشان، اعلام می‌دارند که به زندان افکندن دگراندیشان و منتقدان و مصلحان، افزون بر آن که خلاف حقوق بنیادین مندرج در فصل سوم قانون اساسی است، در راستای منافع ملی نیز قرار نداشته و پیامدی جز شیوع ناامیدی و سقوط فزاینده سرمایه اجتماعی ندارد. از این رو، با امید به فائق آمدن «عقلانیت» و «قانون‌گرایی» بر مصلحت‌اندیشی‌های تنگ‌نظرانه و محافظه‌کارانه و جناحی، خواستار آزادی فوری کلیه زندانیان سیاسی و عقیدتی و به‌ویژه سرکار خانم وسمقی بوده و هشدار می‌دهد که بی‌توجهی یا سکوت دستگاه قضایی در این مورد، افزون بر آن که مغایر با اصول تفکیک قوا و استقلال قضایی ارزیابی می‌شود، خلاف رسالت بنیادین و فلسفه وجودی این نهاد است که قاعدتا باید متضمن اجرای قانون و امکانی برای دادخواهی مردم و پیگیر حقوق شهروندان باشد.


اسامی :

سیدهاشم آقاجری, رضا آقاخانی, ابوطالب آدینه‌وند, محمدصادق آخوندی, زهرا آقاخانی , امیر آریازند , محمّد آزادی , علیرضا آزادی , حمید آصفی , سیدیعقوب آل‌شفیعی‌فومنی, سیدعبدالمجید الهامی , محمدرضا آهنی, مژگان آورند, رضا آیلور, محمد ابراهیم‌زاده , هادی احتظاضی, آرش احدی‌مطلق, زینب احمدی , پیمان احمدی , محمدرضا احمدی, زهرا احمدی‌نژاد, رامین اخلومدی, علی‌اکبر اخوه, مهران ارژنگ , حسین ارغوانی , محمد اسحق‌قمی, رضا اسدی, حمیدامین اسماعیلی, مهدی اقبال, عباس اقبال, علیرضا اکبرزادگان, اعظم اکبرزاده, زهره امانی, الهه امیرانتظام, اکبر امینی‌ارمکی, یوسف انصاری, علی باباچاهی, مصطفی بادکوبه‌ای‌ هزاوه‌ای, هاشم باروتی , ابوالفضل بازرگان , عبدالعلی بازرگان , محمود باقری , آرزو باهر, حسین بحیرایی, اکبر بدیع‌زادگان, مجتبی بدیعی, احترام‌السادات براتی‌منش, افسانه برزویی, فرشته بقایی, رویا بلوری, محمدحسین بنی‌اسدی, مهری بنی‌رضی , عماد بهاور, جلال بهرامی , حمید بهشتی, امیر بهمنی, بهنام بیات, صفا بیطرف, فاطمه بیگدلی‌آذری, مطهره پارسی, مسعود پدرام, پارسا پورغفارمغفرتي, جهان‌میر پیش‌بین, علی تاجرنیا, محمدرضا تحویلداری, جعفر تقوی, علی تقی‌پور, مریم تموک, مجتبی تهرانی, فرهاد توانا, محمد توسلی , فرهاد توماج, محمد تیموری, حسین ثاقب, حسین جزایری, محمد جمادی, امین چالاکی , بهنام چگینی, رضا حاجی, یونس حاجیزاده, مهرداد حجّتی, مینا حدادی, طیبه حسنلو, محمدعلی حسن‌نژاد, حبیب حسن‌نژاد, محمد حسینی , سیدعلی حسینی , فرزین حق‌پرست , بهزاد حق‌پناه , جمشید حقگو , علی حکمت, عبدالکریم حکیمی, ابوالفضل حکیمی, حمیدرضا خادم, علیرضا خاشعی‌پور, محمد خاکساری , حوری خانپور, مژگان خانزاده.....


🔺متن و اسامی کامل:

https://cutt.ly/Lw4GI3Ky

#ایران_فردا
#صدیقه_وسمقی
#بیانیه‌ی_اعتراضی

http://www.tg-me.com/iranfardamag
🔴خوش‌ترین خبر نوبهار !

🔶فیروزه صابر
@iranfardamag

▪️اسارت شش ساله کنشگران محیط زیست و آنچه بر آنان رفت ، از تلخ ترین خبرها و رهایی شان از بند ظلم و‌ جور ، خوشحال ترین خبری بود که جامعه مدنی را در این نوبهار به وجد درآورد. آزادی هر عزیزی از این بازداشت های بی دلیل و بی بدیل شعف و شادمانی خود را دارد، اما این آزادی بس خوشحالی ها دارد.

🔸خوشحالی از مقاومت صبورانه کنشگران حافظ طبیعت لطیف و سبز در برابر تحقیر و تهدید و شکنجه برای اتهامات ناروا ؛

🔹خوشحالی برای ماندن و پایداری در مدار کنشگری مدنی در تنگناها و تاریکی های سایه افکن بر روح و روان ؛

🔸خوشحالی برای جسارت در روشنگری از رفتارهای پلید و دور از شأن انسانی مأموران حکومت سرکوب و خشونت ؛

🔹خوشحالی برای مقاومت دلیرانه و مضاعف زنان کنشگر این جمع که تهدید را از نوع جنسی‌ بر روان خود صیقل دادند؛ صحنه بس تلخ است ، اما جرأت پرده برداری از رفتارهای شنیع بازجویان‌شان ستودنی است ؛

🔸خوشحالی برای سربلندی این کنشگران مدنی ، آنان که بی خبر و بی آمادگی برای هزینه های سنگین از نوع و با مختصات سیاسی و امنیتی روانه زندان شدند؛

🔹خوشحالی برای آغوش باز ملت از این کنشگران بی گناه در شرایط همواره تهدید و حذف و محکومیت ؛

🔸خوشحالی برای کنشگرانی که خوی صلح و مهر و عهد به وفا را به رخ حکومت خشونت گرا و گروگان‌گیر کشیدند ؛

🔹خوشحالی برای تجدید قوای جامعه مدنی و امید واری برای بودن و ماندن این کنشگران بالنده در این خاک و برای کاشتن و استواری سرو سبزی با دستانشان و نویدی برای رهایی محیط از آلودگی ها و دمیدن هوای تازه برای زیستی جمعی؛

🔸خوشحالی برای ایران مان!

#ایران_فردا
#فیروزه_صابر
#سام_رجبی #مراد_طاهباز #نیلوفر_بیانی #هومن_جوكار
#طاهر_قدیریان #سپیده_کاشانی #امیرحسین_خالقی #عبدالرضا_کوهپایه
#کاووس_سیدامامی #امید_برای_طبیعت #کنشگران_محیط_زیست

https://cutt.ly/aw4ZjbNI
http://www.tg-me.com/iranfardamag
ایران فردا pinned «🔴خوش‌ترین خبر نوبهار ! 🔶فیروزه صابر @iranfardamag ▪️اسارت شش ساله کنشگران محیط زیست و آنچه بر آنان رفت ، از تلخ ترین خبرها و رهایی شان از بند ظلم و‌ جور ، خوشحال ترین خبری بود که جامعه مدنی را در این نوبهار به وجد درآورد. آزادی هر عزیزی از این بازداشت…»
🔴 تحلیل اصول و مبانی اندیشه و عمل دکتر یدالله سحابی

🔷 فرهاد همتی

▪️بازنشر از ایران فردا به مناسبت ۲۲ امین سالگرد درگذشت دکتر یدالله سحابی *
(زاده ۷ اسفند ۱۲۸۴ در سنگلج تهران – درگذشته ۲۳ فروردین ۱۳۸۱ در تهران)


@iranfardamag

🔸 دکتر یدالله سحابی از جمله رجل سیاسی و شخصیت های علمی بود که به همراه یارانش-مهندس مهدی بازرگان و آیت الله سید محمود طالقانی- از پایه گذاران بینش و روش علمی و آشتی علم و دین در دانشگاه ها و موسسات علمی و فرهنگی و در عرصه عملی نیز از موسسین نهضت آزادی ایران و مبارزان سیاسی و مدنی از منظر ارزش‌های دینی بودند.

▪️ دکتر یدالله سحابی همراه با مهندس بازرگان از اولین تحصیلکرده های دانش های علمی جدید بودند که برای انطباق علم و دین و به منظور اثبات عقلانی بودن آموزه های دینی در انطباق با دستاوردهای نوین علمی جهد و تلاش فکری فراوانی کردند.

🔸 رشته تحصیلی دکتر سحابی زمین شناسی و تحقیقات ایشان زیست شناسی و علوم تجربی بود و در چند اثر ارزشمند نظیر خلقت انسان و قرآن و تکامل،به ارتباط و انطباق نظریه تکامل و مباحث زمین شناختی با آیات قرآن پرداخت و به مسلمانان آموخت که نباید از علوم مدرن ترسید و این علوم که لازمه و زمینه رشد و توسعه علمی و اجتماعی و پیشرفت جوامع عقب مانده اسلامی است هیچ منافاتی با دینداری ندارند.

▪️ ارزش کوشش های علمی دکتر سحابی و مهندس بازرگان وقتی قابل درک است که دینداران از علم گریزان بودند و در ضدیت با علوم مدرن و منع مؤمنان از تحصیل علوم تجربی از یکدیگر گوی سبقت می گرفتند.

🔸برای مثال مودودی متفکر پاکستانی گفته بود اگر می خواهید فرزندانتان مسلمان باقی بمانند نگذارید علومی مثل فیزیک و شیمی و ریاضی و جامعه شناسی و حقوق مدرن بخوانند.

▪️ ضیاءالدین سردار دیگر متفکر پاکستانی ساکن آمریکا در کتاب آینده اسلام می گوید:اسلام هیچ نیازی ندارد که خود را با علوم جدید تطبیق دهد،بلکه این علوم جدید است که باید خود را با اسلام منطبق کند.

🔸علمای سنتی به طور کلی تصور می کردند که علوم دقیقه مباحثی ماتریالیستی و الحادی است و آموزش و تعلیم این علوم موجب کفر و الحاد می شود.

▪️ همین امروز هم در جمهوری اسلامی چندین دهه است که عده ای در شورای انقلاب فرهنگی کوششی بی حاصل و مضر کرده تا علوم انسانی اسلامی بسازند.

🔸این تفکرات و ادعاهای ضدیت با علوم و عقلانیت مدرن حاصلی جز سانسور و عقب ماندگی نداشته و ندارد.

▪️ در مقابل چنین دیدگاه هایی در جهان اسلام که متاسفانه در همه کشورهای اسلامی در میان سنت گرایان و بنیادگرایان دینی نمایندگانی دارد،بینش و تفکر پیشگامانی چون دکتر سحابی و مهندس بازرگان و آیت الله طالقانی قرار دارد که کمترین اثر مثبت آن بینش باز و گشوده به دنیای جدید و همراهی با دستاوردهای علمی و عقلانی مدرن است که نتیجه آن آزادی اندیشه و تحصیل علوم جدید و پیشرفت علمی و توسعه سیاسی و اجتماعی است.

🔸با چنین نگرشی،زیست و سلوک دینی و مومنانه جنبه معنوی و اخلاقی خواهد داشت که دکتر سحابی و یارانش در نهضت آزادی از این جنبه و از منظر تعهد اخلاقی و دینی به شیوه ای مدنی و مسالمت آميز با استبداد به مثابه طاغوت و شرک، سال‌های متمادی مبارزه کردند و رنج زندان و تبعید را نیز به جان خریدند.

▪️ دکتر سحابی به همراه بازرگان و طالقانی بعد از کودتای آمریکایی-انگلیسی ۲۸ مرداد ۳۲ در نهضت مقاومت ملی،مبارزه علیه حکومت کودتا را ادامه دادند و با عضویت در جبهه ملی دوم به شیوه ی مسالمت‌آمیز و مدنی در تداوم این مبارزه جهد بسیار کردند.

🔸از آنجا که دکتر سحابی و مهندس بازرگان و آیت الله طالقانی اعتقادات و دیدگاه دینی و اسلامی داشتند و مبارزه با استبداد را مبارزه با طاغوت و شرک تلقی می کردند،برای تداوم مبارزات خود در سال ۱۳۴۰ نهضت آزادی ایران را تاسیس کردند تا از منظر اخلاق و تعهد دینی با استبداد مبارزه کنند.

▪️ اگر چه این بزرگواران از منظر ایمان دینی و تعهد اخلاقی وارد مبارزه سیاسی شده بودند و بر این باور بودند که هدف بعثت انبیا این است که انسان را از اسارت انسان و اطاعت استبداد و قدرت دنیوی به مثابه شرک و طاغوت آزاد کنند،اما هیچ گاه دین را برنامه حکومتی و اجتماعی و اقتصادی نمی دانستند و به دنبال این نبودند تا از دین سیستم و نظام سیاسی استخراج کنند. به همین دلیل رهبران نهضت آزادی ایران به دنبال انقلاب اجتماعی و براندازی نظام نبودند و به مبارزه قانونی و مدنی و مسالمت آميز اعتقاد داشتند. آنان به مهندسی تدریجی و روش گام به گام و اصلاح تدریجی معتقد بودند....


متن کامل:

https://cutt.ly/Zw7rjlkS

#ایران_فردا
#فرهاد_همتی
#آشتی_علم_و_دین #اخلاق_در_سیاست
#یدالله_سحابی #مهدی_بازرگان #آیت‌الله_طالقانی


*لینک مطلب در ایران فردا

https://www.tg-me.com/iranfardamag/3250
https://www.tg-me.com/iranfardamag
🔴 گزارش تصویری ایران فردا -۱
از مراسم بزرگداشت ۲۲ امین سالگرد درگذشت دکتر یدالله سحابی
۲۳ فروردین ۱۴۰۳، تهران ، دبیرستان کوثر


#ایران_فردا
#یدالله_سحابی
#مدرسه_کوثر
#مهدی_زارع #محمدمهدی_جعفری #عباس_صاحب‌الزمانی
#مقصود_فراستخواه #ابوالفضل_بازرگان #فریدون_سحابی #لطف‌الله_میثمی
Forwarded from گفتگوهای ملی
🔗لینک دعوت اتاق

🔴 یدالله سحابی؛ اسوه‌ای از متانت و پایداری در دنیای مدرن

🔻 به مناسبت بیست و دومین سالگرد فوت دکتر یدالله سحابی

🔻 سخنرانان:
▫️محمد ترکمان (تاریخ‌نگار و پژوهشگر)
▫️لطف‌الله میثمی (فعال سیاسی ملی-مذهبی)
▫️عبدالعلی بازرگان (عضو نهضت آزادی ایران و قرآن‌پژوه)
▫️فریدون سحابی (استاد دانشگاه و اولین رییس سازمان انرژی اتمی پس از انقلاب)

🔻 زمان برگزاری:
جمعه ۱۲ آپریل ۲۰۲۴ مورخ ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۳، ساعت ۲۰:۳۰ به وقت ایران و ۱۹:۰۰ به وقت اروپای مرکزی

#یدالله_سحابی

🔗لینک دعوت اتاق

@goftegoha_melli
2024/05/16 04:48:09
Back to Top
HTML Embed Code: